Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι μου μακαρι να εχεις δικιο! σημερα θα ξεκινησω και εγω σου λεω αυστηρη διατροφη.... καλα και εγω ετρωγα καρπουζι αυτες τις μερες! κολαση!!!!!!!!!!! τραβιεται με τη ρημαδοζεστηηηηηηηηηηηηηηη....

Ο Α με πηρε τηλ ευτυχως ο υπερηχος μια χαρα! παει μου εφυγε το ενα βαρος!

Συμπι μου με το καλο το τσιλιβιθρονι σου να το δεις! μια χαρα θα ειναι ο πριγκηψ! εγω εχω ραντεβου στις 2/7 για το ντοπλερ μου :)

τωρα για τη Βαλ τι να πω; νομιζω παντως οτι η αντιβιωση μετα το διωρο θα ειχε προλαβει να απορροφηθει. εγω παντως τα φαρμακα του τα βαζω στο ψυγειο και του τα δινω παγωμενα να μην καταλαβαινει γευση. με ζεστη αντιβιωση σορρυ αλλα και εγω θα εκανα εμετο σιγουρα!

α καλα για την κουνιαδα δεν σχολιασα... μακρια και αγαπημενοι συμπι! ουτε που θα ηθελα να τη δω στα ματια μου. να παιρνει δανεικα και να με αποφευγει κιολας; βρε ΟΥΣΤ!:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Έμπλεξα με το διάβασμα φοβάμαι...αρχίζω να πήζω πολύ άσχημα και κουράζομαι και με τη ζέστη διπλά. Αχχχχ Υπάρχει λόγος που αυτά τα πράγματα τα κάνουν σε μικρές ηλικίες...

Μαράκι εύχομαι καλά αποτελέσματα. Συμφωνώ ότι ότι και να γίνει αντιμετωπίζεται πλέον οπότε μην δηλητηριάζεις την καρδιά σου με άγχος. Πρόσεχε λίγο τα πολύ γλυκά,σοκολάτες και τα βούτυρα μόνο μωρέ...προτίμησε φρουτάκια ψωμια, λαδερά και κρέμες από γλυκά. Και του κουτάλιού είναι πολύ καλά να βάζεις πάνω στο ψωμάκι σου να σου περνάει η λύσσα.

Σοφάκι τι είναι κι αυτό με το κοριτσάκι σου...περαστικά ρε παιδί μου..μέσα στις ζέστες είναι μαρτύριο για το παιδί! Κι εγώ κρυωμένη είμαι (πρώτη φορά στη ζωή μου καλοκαιριάτικα) και είναι πολύ πακέτο να ζεσταίνεσαι από τη μιά και να προστατεύεσαι από το δροσερό αεράκι από την άλλη (που το θες όμως κατά βάθος). Όλο το ΣΚ είχα λαιμά και μπούκωμα. Απήυδησε και ο άντρας μου χωρίς αρκουδίσιο! Πολλή ταλαιπωρία..

Άσε και η δικιά μου έχει θέματα με το βήχα και θέλω να την πάω λίγο πάλι να την ακούσει η γιατρός μας. Όταν τρέχει αρχίζει τα γκάχα γκούχα.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Σοφακι μου μακαρι να εχεις δικιο! σημερα θα ξεκινησω και εγω σου λεω αυστηρη διατροφη.... καλα και εγω ετρωγα καρπουζι αυτες τις μερες! κολαση!!!!!!!!!!! τραβιεται με τη ρημαδοζεστηηηηηηηηηηηηηηη....

Ο Α με πηρε τηλ ευτυχως ο υπερηχος μια χαρα! παει μου εφυγε το ενα βαρος!

Συμπι μου με το καλο το τσιλιβιθρονι σου να το δεις! μια χαρα θα ειναι ο πριγκηψ! εγω εχω ραντεβου στις 2/7 για το ντοπλερ μου :)

τωρα για τη Βαλ τι να πω; νομιζω παντως οτι η αντιβιωση μετα το διωρο θα ειχε προλαβει να απορροφηθει. εγω παντως τα φαρμακα του τα βαζω στο ψυγειο και του τα δινω παγωμενα να μην καταλαβαινει γευση. με ζεστη αντιβιωση σορρυ αλλα και εγω θα εκανα εμετο σιγουρα!

α καλα για την κουνιαδα δεν σχολιασα... μακρια και αγαπημενοι συμπι! ουτε που θα ηθελα να τη δω στα ματια μου. να παιρνει δανεικα και να με αποφευγει κιολας; βρε ΟΥΣΤ!:evil:

άσε συμπι τι τραβήξαμε για να πιεί την αντιβίωση τωρα...

αισθάνομαι ράκος πραγματικά...

πήρα και τον παιδιατρο και του είπα οτι έχουμε θέμα και ηταν κατηγορηματικός στο να την πιεί...

μου είπε να κάνω τα πάντα γιατι αλλιως θα πάει η βρογχοπνευμονία και στο δεξί πνευμονα...και το επόμενο βημα θα ειναι νοσοκομείο...

ήρθε ο άντρας μου και την ακινητοποιήσαμε στο πατωμα και της τη δωσαμε αραιωμένη με πορτοκαλάδα...

ελπίζω να μην ξανακάνει εμετό...

της έδωσα λίγη σοκολάτα να γλυκαθεί τωρα...

νωριτερα της εδωσα και ήπιε εγω αντιβιωση και μου την έκανε επιτόπου εμετό....

άσε Στέβη....τι τραβάει καλοκαιριάτικα το κοριτσάκι μου...

συμπι για την κουνιάδα έχω θυμώσει...

και μου βγαίνει θυμός για όλα όσα κάνει αυτα τα χρόνια...

που νόμιζα οτι τα έχω διαγράψει αλλά τελικά δεν....

και στεναχωριέμαι και για την κόρη της με τα ηθικά διδαγματα που παίρνει με τέτοιου είδους συμπεριφορές....

άσε που τωρα τελευταία συνέχεια λαμβάνω vibes οτι με κακολογεί σε όλο τον κόσμο...

καλά για αυτό δε με νοιάζει...αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν και τι άνθρωπος είμαι...για τους υπόλοιπους δε δίνω δεκάρα...

αλλά το να δαγκώνει το χέρι που την ταίζει...

είναι και οι ορμόνες μου κάπως τωρα και ίσως διογκώνω τα πράγματα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα......δεν διαβασα ολα τα νεα σας για να απαντησω στο Μαρακι......μην αγχωνεσαι!!!!!και εγω ειχα στον Μαρινο παραπανω αμνιακο υγρο και οπως ειπες ειχε ως αποτελεσμα να ειμαι πρησμενη στο φουλ.....τα ποδια μου ηταν σαν τσιμεντοκολωνες!!!

προσπαθησε να τρως τροφες που δεν κανουν κατακρατηση υγρων για να μην πρηζεσαι....αν η πιεση σου ειναι καλη δεν εχεις προβλημα για προεκλαμψια και βλακειες που σε ανησυχουν!!και η δυσπνοια ειναι λογω ζεστης.....ξεκουρασου οσο μπορεις....

Σοφακι μου περαστικα στην Βαλ......τι φαρμακα σας εχει δωσεο ο γιατλουλης Αντωνης?

καλα για την κουνιαδα τα λογια ειναι περιττα ....ακου κρυβοταν!!!!

ΑΧ εγω θελω να μαζεψω ποσα πιστοποιητικα απο γιατρους για να γραψω την Ευη σχολειο....θα παω μονο το χαρτι του παιδιατρου και το χαρτι του Νηπιαγωγειου και τα αλλα θα του πω τον Σεπτεμβρη!!!!ενα πενηνταρι ο καθενας θελει.....ελεος!!!

άσε συμπι τι τραβήξαμε για να πιεί την αντιβίωση τωρα...

αισθάνομαι ράκος πραγματικά...

πήρα και τον παιδιατρο και του είπα οτι έχουμε θέμα και ηταν κατηγορηματικός στο να την πιεί...

μου είπε να κάνω τα πάντα γιατι αλλιως θα πάει η βρογχοπνευμονία και στο δεξί πνευμονα...και το επόμενο βημα θα ειναι νοσοκομείο...

ήρθε ο άντρας μου και την ακινητοποιήσαμε στο πατωμα και της τη δωσαμε αραιωμένη με πορτοκαλάδα...

ελπίζω να μην ξανακάνει εμετό...

της έδωσα λίγη σοκολάτα να γλυκαθεί τωρα...

νωριτερα της εδωσα και ήπιε εγω αντιβιωση και μου την έκανε επιτόπου εμετό....

άσε Στέβη....τι τραβάει καλοκαιριάτικα το κοριτσάκι μου...

συμπι για την κουνιάδα έχω θυμώσει...

και μου βγαίνει θυμός για όλα όσα κάνει αυτα τα χρόνια...

που νόμιζα οτι τα έχω διαγράψει αλλά τελικά δεν....

και στεναχωριέμαι και για την κόρη της με τα ηθικά διδαγματα που παίρνει με τέτοιου είδους συμπεριφορές....

άσε που τωρα τελευταία συνέχεια λαμβάνω vibes οτι με κακολογεί σε όλο τον κόσμο...

καλά για αυτό δε με νοιάζει...αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν και τι άνθρωπος είμαι...για τους υπόλοιπους δε δίνω δεκάρα...

αλλά το να δαγκώνει το χέρι που την ταίζει...

είναι και οι ορμόνες μου κάπως τωρα και ίσως διογκώνω τα πράγματα...

Κοίτα να χαρείς την καλή σου τύχη και ευτυχία σου και άσε να πνιγούν οι άλλοι στο φαρμάκι τους. Μην πικραίνεις και το φυστικάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου. Μην ξεχνάς ότι περνάς την καλύτερη φάση της ζωής σου..απόλαυσέ την! Απ'ότι φαίνεται βρίσκουν νόημα στη ζωή να στενοχωρούν τους άλλους. Αυτό στους ανθρώπους μπορεί να με τρελάνει! Μην τους κάνεις τη χάρη...

Διαφημίσεις

αχ ελενακι μου ευχαριστω για το κουραγιο! και εσενα στεβη μου!

συμπι μου σου ειπα δινε τη παγωμενη αμεσως μετα νερακι και μια -δυο καραμελιτσες στο στομα. εμενα ετσι την επινε. του ειχα τις καραμελιτσες smarties στο χερι ....

καλημερα......δεν διαβασα ολα τα νεα σας για να απαντησω στο Μαρακι......μην αγχωνεσαι!!!!!και εγω ειχα στον Μαρινο παραπανω αμνιακο υγρο και οπως ειπες ειχε ως αποτελεσμα να ειμαι πρησμενη στο φουλ.....τα ποδια μου ηταν σαν τσιμεντοκολωνες!!!

προσπαθησε να τρως τροφες που δεν κανουν κατακρατηση υγρων για να μην πρηζεσαι....αν η πιεση σου ειναι καλη δεν εχεις προβλημα για προεκλαμψια και βλακειες που σε ανησυχουν!!και η δυσπνοια ειναι λογω ζεστης.....ξεκουρασου οσο μπορεις....

Σοφακι μου περαστικα στην Βαλ......τι φαρμακα σας εχει δωσεο ο γιατλουλης Αντωνης?

καλα για την κουνιαδα τα λογια ειναι περιττα ....ακου κρυβοταν!!!!

ΑΧ εγω θελω να μαζεψω ποσα πιστοποιητικα απο γιατρους για να γραψω την Ευη σχολειο....θα παω μονο το χαρτι του παιδιατρου και το χαρτι του Νηπιαγωγειου και τα αλλα θα του πω τον Σεπτεμβρη!!!!ενα πενηνταρι ο καθενας θελει.....ελεος!!!

Καλημέρα Ελενάκι!

μας έδωσε Klaricid αντιβιωση και Mucosolvan για βλεννολυτικό...

αλλά αυτη η αντιβιωση είναι χάλι μαυρο...πηχτη και αφηνει κατι κόκκους θεοπικρους μετά...

μου το έλεγε και μια γνωστη μας οτι θέλει 120 ευρω μόνο για τους γιατρούς για να γράψει το παιδί στο σχολείο...

έλεος...:evil:

Κοίτα να χαρείς την καλή σου τύχη και ευτυχία σου και άσε να πνιγούν οι άλλοι στο φαρμάκι τους. Μην πικραίνεις και το φυστικάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου. Μην ξεχνάς ότι περνάς την καλύτερη φάση της ζωής σου..απόλαυσέ την! Απ'ότι φαίνεται βρίσκουν νόημα στη ζωή να στενοχωρούν τους άλλους. Αυτό στους ανθρώπους μπορεί να με τρελάνει! Μην τους κάνεις τη χάρη...

Στέβη μου δεν αφηνω να με διαπερνούν αυτά....

γενικά είμαι και αναισθητη και σκληρόπετση...

αλλά αν υπάρχει κάτι που μου τη δίνει πάρα πολύ είναι η αχαριστία....

αν ξεκινησω να γραφω πόσα πράγματα έχουμε κάνει γιαυτούς θα γραφω μέχρι αύριο...

πιο πολύ θυμός είναι και όχι στεναχωρια...

και θυμωνω και με τον εαυτό μου που την αφησα να νομίζει οτι ειμαι θύμα ενω εγω απλά πάντα δίνω τόπο στην οργή...

και με εξοργίζει οτι υιοθετούν αυτη τη συμπεριφορά τώρα, που έλυσαν ένα σημαντικό οικονομικό θέμα στο οποίο μονοδρομος για να λυθεί ήταν ο άντρας μου...

αλλά τελικά βρέθηκε μια άλλη λυση οπότε πλέον δε μας χρειάζονται....

τσαντιζομαι πολύ....

αχ ελενακι μου ευχαριστω για το κουραγιο! και εσενα στεβη μου!

συμπι μου σου ειπα δινε τη παγωμενη αμεσως μετα νερακι και μια -δυο καραμελιτσες στο στομα. εμενα ετσι την επινε. του ειχα τις καραμελιτσες smarties στο χερι ....

αν τη βάλω ψυγειο τόσο πηχτη που είναι δε θα μπορεί ούτε να την καταπιεί!

καραμελίτσα αν της δωσω θα πνιγει!!!

δεν έχει φάει ποτέ!!!

της εδωσε χθες ο γιατρός εκείνα τα ζελεδάκια με φρούτα και δεν ηξερε τι να τα κάνει και απλά τα έγλυφε!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

προς το παρόν ελπίζω να την καλοπιάνω με σοκολάτα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Ελενάκι!

μας έδωσε Klaricid αντιβιωση και Mucosolvan για βλεννολυτικό...

αλλά αυτη η αντιβιωση είναι χάλι μαυρο...πηχτη και αφηνει κατι κόκκους θεοπικρους μετά...

μου το έλεγε και μια γνωστη μας οτι θέλει 120 ευρω μόνο για τους γιατρούς για να γράψει το παιδί στο σχολείο...

έλεος...:evil:

ποποπο αηδια....και τα δικα μου παιδια δεν την πινουν με τιποτα.....ειναι οντως πολυ πηχτη!!!!πες του να σου δωσει αλλη βρε Σοφια...ειναι κριμα να ταλαιπωρειτε ετσι η καημενη.......ασε που δεν θα κανεις και δουλεια αμα λες οτι της φερνει εμετο......εν τω μεταξυ εγω φοβαμαι και τις παρενεργειες σε αυτα.....!!!ειναι και αλλεργικα τα αγορια....

αλό!!!

ήρθα κι εγώ!!!

είχα πάει στο γιατρό!!!

τα νέα μας:

830 γρμ ο μπέμπης, ο ομφαλιος λώρος είναι λίγο κοντός και συμπι σου ήρθα για συμπαρασταση....στα ανωτερα φυσιολογικά τα αμνιακά....:rolleyes:

αυριο κάνω τη μεγάλη καμπύλη και ο Θεός βοηθός!!!

αν με διαβάζει καμία ας μου πει τη διαδικασία για το πως γινεται γιατι ξέχασα να ρωτησω το γιατρό!!!

δεν επιτρεπεται ουτε νερό να πίνω ενδιαμεσα???

αν μου βρουν ζαχαρο, κλάφτε με!!!

δε νομίζω οτι θα την παλέψω να κάνω διατροφή....

κιλά είμαι στα +9,5 τελικά!

μου λέει ο γιατρός:

-πήρες πάλι ε???:rolleyes:

και του απαντω εγώ:

-και τι σας πειράζει??? απο εσάς τα πήρα?????? δικά μου είναι!!!:D:D:D

του άρεσε και γελούσε!!!

μου λέει θα το λέω κι εγω αυτό!

για το φυσιολογικό ψιλοέχασα στις διαπραγματευσεις αλλά τελοσπάντων....το τελικό συμπερασμα είναι οτι θα με περιμένει μέχρι τις 39 εβδομάδες και αν έχω έστω και λίγη διαστολή, θα με αφησει για φυσιολογικό...

αλλιώς θα κάνουμε πρόκληση και αν δεν πάει καλά , δηλαδή δεν έχουμε εξελιξη, καισαρική...

είμαι ευχαριστημένη και απλά θα εύχομαι να ξεκινησει ο τοκετός απο μόνος του...αν όχι δε θα σκάσω κιόλας....να βγει γερός ο μπέμπης με ενδιαφέρει...δε θέλω να πιέσω και το γιατρό...

ποποπο αηδια....και τα δικα μου παιδια δεν την πινουν με τιποτα.....ειναι οντως πολυ πηχτη!!!!πες του να σου δωσει αλλη βρε Σοφια...ειναι κριμα να ταλαιπωρειτε ετσι η καημενη.......ασε που δεν θα κανεις και δουλεια αμα λες οτι της φερνει εμετο......εν τω μεταξυ εγω φοβαμαι και τις παρενεργειες σε αυτα.....!!!ειναι και αλλεργικα τα αγορια....

άσε είναι κατηγορηματικός να πιεί αυτην ο ντοκτορ γιατι είναι ευρέου φάσματος και φοβαται μην πάθει η Βαλ κανένα μυκόπλασμα αν πάρει κάποια άλλη...

μου είπε να εξαντλησω όλα τα περιθώρια για να πιεί αυτη και αν παραζοριστεί η Βαλ θα δούμε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

σοφακι καλα αποτελεσματα στη καμπυλη!αν και τωρα θα στα εχουν πει ηδη στο μικροβιολογικο δε πρεπει να κινεισαι και νερακι μπορεις να πιεις λιγο αν διψας.το βασικο ειναι η ακινησια γιατι οσο κινεισαι καιγεται η γλυκοζη.

σου ευχομαι να ξεκινησει ο τοκετος απο μονος του κ ολα να γινουν οπως τα ονειρευεσαι.

οσο για την αντιβιωση θα συμφωνησω με την ελενιτσα αφου δεν την ανεχεται καλα η βαλ υπαρχουν κ αλλες ευρεου φασματος που θα μπορουσε να παρει.σημερα πως ειναι η βαλ?

στεβυ καλο διαβασμα!ευχομαι να ανταμειφθουν οι κοποι σου!

εγω δε κοιμηθηκα καλα το βραδυ...εφαγα καρπουζι πριν κοιμηθω και σηκωθηκα 4 φορες για κατουρημα...τι το θελα?και με περιμενει πολυ δουλεια σημερα...ουφ!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

χαχαχαχα καλημερα....γελαω με την Σοφια2.....και το καρπουζι!!!τα ιδια επαθα και εγω...ετρεχα ολη νυχτα...ηταν και πολυ ανησυχος ο Μαρινος αποψε......εγιναν και αλλα στεναχωρα.....

Σοφακι.....οπως σου ειπε και συνονοματη σου ...δεν κανει να κουνιεσαι αλλα για το νερο δεν θυμαμαι....!!!γιατι σου εδωσε την μεγαλη καμπυλη?

μια χαρα ο μπεμπιτος σου......ευχομαι να γεννησεις φυσιολογικα!!!!ολα να πανε καλα!!!!

Μαρακι, Ζωιτσα,Λια που ειστε καλε? Κατερινακι, Ευμορφια ....παει χαθηκατε!!!

χαχαχαχα καλημερα....γελαω με την Σοφια2.....και το καρπουζι!!!τα ιδια επαθα και εγω...ετρεχα ολη νυχτα...ηταν και πολυ ανησυχος ο Μαρινος αποψε......εγιναν και αλλα στεναχωρα.....

Σοφακι.....οπως σου ειπε και συνονοματη σου ...δεν κανει να κουνιεσαι αλλα για το νερο δεν θυμαμαι....!!!γιατι σου εδωσε την μεγαλη καμπυλη?

μια χαρα ο μπεμπιτος σου......ευχομαι να γεννησεις φυσιολογικα!!!!ολα να πανε καλα!!!!

Μαρακι, Ζωιτσα,Λια που ειστε καλε? Κατερινακι, Ευμορφια ....παει χαθηκατε!!!

Αλό κορίτσι,

Ερώτηση..Μου έχεις στείλει ένα π.μ. κενό...είναι κάτι ή κατά λάθος?

Μπον-ζουυυυυύρ

Καλημερα-καλησπέρα!!!

οκ με την εξεταση...

δυσκολευτηκα λίγο να πιω τη γλυκόζη αλλά μετα μια χαρά...ούτε ζαλάδα ούτε τίποτα....μου έφερε και ο άντρας μου ένα βίβλιο να διαβασω και περασε το 3ωράκι χαλαρά σχετικά!

και κρατηθηκα και ήπια μόνο μια μικρη γουλιά νερό!

μου έδωσαν γλυκόζη με γεύση πορτοκάλι...αν την είχαν στο ψυγείο πιστευω οτι θα πινόταν πιο ευχάριστα πάντως!

θα παρω σε λίγο για τα αποτελέσματα....ελπίζω να είναι καλά!

έφαγα και ένα πεινιρλί γιατι λυσσαξα απο την πείνα!

Σας ευχαριστω για τις ευχές σας!

να έρθει ο μπεμπίτος μου γερός θέλω! αν τα καταφέρω και φυσιολογικά ακόμα καλύτερα!

Ελενάκι νομίζω οτι έτσι κι αλλιώς τη μεγάλη θα μου έδινε αλλά συνηγόρησε και το γεγονός οτι μου βρηκε τα αμνιακα στα ανωτερα φυσιολογικά...

νυσταζω τωρα....έβαλα και ένα μπριαμ...

η Βαλ ήρθε στην κουζίνα μέσα στα αίματα!!!

όλο της το πρόσωπο!!!

ματωσε η μυτη της και το πασάλειψε παντού!

η μάνα μου απόρησε με την ψυχραιμια μου που απλά την πήρα να την πλύνω και με την ψυχραιμια της Βαλ που της έδειξα τα αιματα και έμεινε αταραχη...απλά ζήτησε να της τα καθαρίσω για να ξαναγίνει πριγκήπισα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

για την αντιβιωση αφου επιμένει ο γιατρός σε αυτη, τον εμπιστευομαι...

και η Βαλ σημερα κάπως καλύτερα το πήρε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πήρα τα αποτελέσματα...

νηστική : 86

60' : 197

120' : 131

180' : 89

ο ντοκ μου ειπε οπωσδηποτε να πάω σε ενδοκρινολόγο και οτι πιθανότατα θα πρέπει να ακολουθησω διατροφή...

ο Παπανικολάου στο φέις μου είπε οτι μας ενδιαφέρει η τιμή της 2ης ωρας και οτι τη βρισκει φυσιολογική...

αυριο θα παώ ενδοκρινολόγο και δυστυχως κάτι μου λέει οτι θα μου βάλουν διατροφή...

κλαφτε με λοιπόν!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...