Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το πρωι που πηγαμε να παρουμε δωρακια κυριος ....κοιμοταν ξυπναγε ουτε κιχ δεν εβγαλε και στην Prenatal που πηγαμε και τον πηρα αγκαλια για να κατεβουμε κατω(αν ειναι δυνατον μαγαζι με βρεφικα και δεν εχει ασανσερ βρε κοριτσια , ελεος) ξυπνησε και κοιτουσε γυρω γυρω ο κουτσομπολης.

Ηταν μια μαμα εκει που εψαχνε να παρει θηλες για μπιμπερο και μιλουσε με την πωλητρια και ελεγε ποιες να παρει , ειχε μια μπεμπα κοριτσια που δεν ηταν καν 40 ημερων και ηταν 5 κιλα και επινε 180-200 γρ καθε φορα, επαθα σοκ . και το καλυτερο??? ο γιατρος της ειπε να της δινει κιντερτεκ για να την ξεγελαει λεει !! Τηε λεω κι δεν πας να παρεις κανενα χαμομηλακι απο το να δινεις κιντερτεκ στο παιδι ?? μαμα θεια γιαγια σε χωριο δεν υπαρχουν να σου στειλουν???

Ο βρεφοζυγος δεν φτιαχνει πρεπει να τον παω για service , τι εχω ακουσει απο τον Ομηρο δεν λεγεται!! Και να ηξερα τι στο καλο πατησα και βγαζει αλλαν νταλον!! Αντι να σκυψω να την ανοιξω κανονικα πηγα να την ανοιξω με το ποδι το ζωον!!!!!!

Το κιντερτέ έχει ζάχαρη γι΄αυτό είναι 5 κιλά το ασαράντιστο! :tongue:

Εμ ότι και να πάτησες, μπορείς να το ξεπατήσεις...γιατί σερβις; χαζό μου ακούγεται...οδηγίες δεν έχεις ρε σαίνι μηχανικέ να διαβάσεις; :)

Α και σταμάτα να γυρνάς το παιδί σε μαγαζιά με κόσμο! Για την γρίπη δεν έχεις ακούσει τίποτα; :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Λίτσα δες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1416276#post1416276

σου απάντησε το μαδερκεαρ;

δεν σου ειπα; μου απαντησε οτι και σε σενα και τα πηρα και τους εστειλα γιατι μου πηραν τοτε τα λεφτα και γιατι δεν μου ειπαν κατι και επρεπε να στειλω εγω ερωτηση και δεν απαντησαν , τα λεφτα στην καρτα φαινονται σε εκκρεμοτητα , να τους στειλω παλι λες;

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

δεν σου ειπα; μου απαντησε οτι και σε σενα και τα πηρα και τους εστειλα γιατι μου πηραν τοτε τα λεφτα και γιατι δεν μου ειπαν κατι και επρεπε να στειλω εγω ερωτηση και δεν απαντησαν , τα λεφτα στην καρτα φαινονται σε εκκρεμοτητα , να τους στειλω παλι λες;

αν σου επέστρεψαν τα λεφτά, μη στείλεις, δεν έχει νόημα...αν όχι, τότε σκίστους!

Διαφημίσεις

εισαι τρελη εσυ τελικα, που τα βρισκεις αυτα παιδα κι μου??

καλο ομως!!!!!!!!!!!!!

είναι γνωστό πια... η τρέλα δεν πάει στα βουνά έχει εγκατασταθεί μόνιμα σπίτι μας!!! ;)

σήμερα δεν ειμαι και πολυ καλά... ενώ είμασταν μες την καλή χαρά όλη μέρα... σε κάποια φάση τον αλλάζω τον ταίζω και μετά ρεύεται... τον κράτησα λίγο αγκαλίτσα και είχε γλαρώσει... τον ακουμπαώ στο ριλαξ... και μετά απο λίγο έκανε σαν να στραβοκατάπιε το σάλιο του παω να τον σηκώσω και με το που τον ακούμπησα μου έκανε μια ρουκέτααααααα..... αστα να πάνε!!!! χεστ**** πανω μου κατω μου και γυρω γυρω... με το που τον σήκωσα άρχισε να γελάει... διαφορετικά το εγκεφαλικό έτοιμο το είχα!!!! σκ*** μέρα... περιμένω τον άντρα μου να μου κάνει καμια πλάκα να σκάσει το χειλάκι μου....

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

σήμερα δεν ειμαι και πολυ καλά... ενώ είμασταν μες την καλή χαρά όλη μέρα... σε κάποια φάση τον αλλάζω τον ταίζω και μετά ρεύεται... τον κράτησα λίγο αγκαλίτσα και είχε γλαρώσει... τον ακουμπαώ στο ριλαξ... και μετά απο λίγο έκανε σαν να στραβοκατάπιε το σάλιο του παω να τον σηκώσω και με το που τον ακούμπησα με έκανε μια ρουκέτααααααα..... αστα να πάνε!!!! χεστ**** πανω μου κατω μου και γυρω γυρω... με το που τον σήκωσα άρχισε να γελάει... διαφορετικά το εγκεφαλικό έτοιμο το είχα!!!! σκ*** μέρα... περιμένω τον άντρα μου να μου κάνει καμια πλάκα να σκάσει το χειλάκι μου....

ελα αφου εσκασε και το χαμογελο.....

πολλα σαλακια εχουμε εμεις και πνιγεται καποιες φορες

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...