Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρακι ταλαιπωρηθηκες χθες αλλα τουλαχιστον ειχες και τα τυχερα σου;)

να ρωτησω κατι....αφου θα κανεις καισαρικη γιατι σε αγχωνει τοσο πολυ ο γιατρος σου με τα κιλα?και η καμοπυλη σου μια χαρα ηταν και δεν εχεις παρει και τοσα πολλα φυσιολογικη αυξηση βαρους μου φαινεται...

στεβυ μου συμφωνω με οσα γραφεις μονο που το παλουκι δε θα το φαει η δικη μας γενια αλλα τα παιδια μας και τα εγγονια μας-κ αυτο ειναι που δε μπορω να δεχτω με τιποτα:evil:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό!!!

άργησα να ξαναμπώ αλλά και πάλι βιάζομαι γιατι θέλω να βάλω τη Βαλ για ύπνο σε λίγο...

κουνιαδοιστορία...

χθες βγηκαμε για καφε εγω, ο συζυξ και η Βαλ σε καφετερια που πάμε πάντα...

πίνουμε το καφεδάκι μας λοιπόν και σηκωνόμαστε να φυγουμε να πάμε να ψηφίσουμε...

Περνώντας απο την καφετέρια που βρίσκεται ακριβως δίπλα σε αυτη που καθόμασταν, είδε ο άντρας μου την αδερφή του, με τον άντρα της και την κόρη τους να έχουν κάτσει σε ένα απόμερο τραπεζάκι σαν κρυφό ραντεβουδάκι...

μπαίνουμε μέσα να τους χαιρετήσουμε και μόλις μας αντιλαμβάνονται παίρνουν το ύφος "μας έπιασαν στα πράσα" και μάλιστα η κόρη τους τρομαγμένη κάνει "ωχ!"...και ο πατέρας της της λέει: "σκάσε μη σου σπάσω τα μούτρα!":shock::shock::shock:

Τουτέστιν είχαν βγει για καφέ και έκατσαν στη συγκεκριμένη καφετέρια για να μας αποφύγουν μια και ξέρουν οτι εμείς στανταρ πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί που ήμασταν...

και όλο αυτό γίνεται επειδή οι μικρές δεν τα πανε καλά όταν βρίσκονται...

Δηλαδή βρίσκουν πιο λογικό να μαθαίνουν στο παιδί τους οτι κρυβόμαστε παρά οτι πρέπει να μάθουν να προσπαθούν να τα πηγαίνουν καλά..

Εντάξει εμένα δε με χαλάει καθόλου να μη βλέπω την κουνιάδα αλλά με ενοχλεί αυτη η αντιμετώπιση...

και η ανιψιά έδειξε με τη συμπεριφορά της οτι το θέμα έχει συζητηθεί σπίτι τους και ξέρει πολυ καλά οτι αυτη την περίοδο μας αποφεύγουν...

πριν κάτι μέρες που ήθελαν 1000 ευρω δανεικά μας έπαιρναν όμως κάθε μερα τηλ...:rolleyes:

τσαντίζομαι....

και μερικές φορές νευριάζω με τον εαυτό μου που κάθομαι και κάνω το μ@λάκα και δεν της τα έχω χωσει κανονικά και με το νόμο μήπως και ισιώσει...:evil::evil::evil:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και τωρα που την κοίμησα το άλλο νέο μας...

την πήγαμε στην παιδιατρο στο κέντρο υγείας για να τη δει λίγο να δούμε που βρίσκεται με το βηχα και για να γλιτώσουμε και το 50άρικο στον παιδιατρο μας αφού απλά θέλαμε να την ακροαστεί...τι το θέλαμε...

η γιατρός λοιπόν αφού άλλαξε 3(!) στηθοσκόπια, κατέληξε οτι η Βαλ μάλλον έχει ακροαστικά και μας έστειλε επειγόντως για ακτινογραφία θώρακος!

πήγαμε στον ακτινολόγο αλλά είχε κόσμο...καθώς περιμέναμε, λέω δεν παίρνω τον παιδιατρο μας να τον ρωτησω?

τον πήρα και μου είπε να μην την κάνω την ακτινογραφία σε καμία περίπτωση και να πάω το απόγευμα να μας δει...

η άλλη παιδιατρος δε που ξαναπήγαμε μετά για να της πούμε οτι δε θα κάνουμε την ακτινογραφία, φρόντισε και μας έδωσε και φάρμακα...ζιρτεκ και κατι ακόμα...singulair εγραφε νομίζω...

και δικιο να είχε αυτη, που το απευχομαι, θα προσπαθησω να μην ξαναπατήσω εκεί...

είδε και κατι κοκκινίλες στην πλατη της Βαλ και με αρχισε οτι πρέπει να επαναλάβουμε τα ραστ γιατι το παιδί έχει αλλεργία σε μεγάλο βαθμό και κάτι τέτοια...και αυτο το συμπέρανε απο 2 κοκκινίλες και επειδη της ανεφερα οτι είχε η Βαλ αλλεργία στο αγελαδινό γάλα!

ευτυχως για εκείνη που ζεσταινόμουν πολύ και βαριόμουν να τσακωθω μαζί της!:tongue::tongue::tongue:

οπότε το απόγευμα να δούμε τι θα μας πει ο γιατούλης ο Αντώνης...

α και να πω οτι ο ακτινολόγος που μας έστειλε, είναι συναδελφάκι της απο το νοσοκομείο ο οποίος μόλις προχθές έκανε εγκαίνια...τωρα εμένα γιατι δε μου φαίνεται αθωο???

τεσπα....

τα γεμιστα μου βγήκαν σούπερ πάντως!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι καλα εκανες και δεν εκανες την ακτινογραφια...μα καλα ακτινογραφια για ακροαστικα?πρωτη φορα τ ακουω..οχι δεν ηταν καθολου αθωο να σαι σιγουρη.

οσο για τη κουνιαδα τι να πω...κριμα για την ανιψια σου μονο:cry:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρες...

άσχημα τα νέα μας απο το γιατρό...

βρογχοπνευμονία η μικρη...

10 μέρες αντιβιωση +σιροπάκι βλεννολυτικό...

προσοχή στα ρεύματα και να μην ιδρωνει...όχι σχολείο...

καλά τα φάρμακα που μας έδωσε η γιατρέσα αλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα ειπε ο ντοκ μας...

σχεδόν σωστη η διαγνωση της αλλά η αγωγη της για τα πανηγυρια...

καλά για την ακτινογραφία...γελούσε ο γιατρός!

ευτυχως μένουμε επαρχία και μια γνωστη μας θα ανοίξει για μας το φαρμακείο να μας δωσει την αντιβιωση γιατι πήγαμε στο εφημερευον και είχαν την απαίτηση να τους σκάσουμε τα 80 ευρωπουλα που κοστίζει επειδη η απεργία λήγει αυριο και όχι σημερα...

τεσπα....θα την παλέψουμε...

βρε τι του έτυχε του κοριτσιού μου καλοκαιριάτικα...

ευτυχως ειναι η μαμα μου εδω και θα την κρατησει αυριο το απόγευμα που έχω γιατρό μην την πολυκυκλοφορώ τωρα που φυσάει κιόλας αυτές τις μέρες...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

βρε συμπι τι επαθε το μαναρακι μας; που την πατησε αραγε; τωρα σαφως πρεπει να προσεχετε τα ρευματα και θα πρεπει να ειναι προστατευμενη πλατουλα και στηθος! περαστικα της και γρηγορα. εσυ κινδυνευεις; νομιζω αυτα δεν κολλανε ευκολα αλλα το νου σου :|

πως ξημερωθηκατε σημερα;εγω εχω κοιμηθει χαλια και ειμαι ξυπνια από τις 6. να δω πως θα βγαλω τη μερα. τα ποδια μου ξεκινησαν να πρηζονται από το μεσημερι και μετα και για την ωρα ξεπρηζονται μονο το βραδυ που κοιμαμαι. σε λιγο θα παψει και αυτο και θα ειμαι επ΄΄ι μονιμου βασεως πρησμενη.

Σοφακι οι γιατροι μου φωναζουν για τα κιλα (επειδη με ρωτησες εχθες) για τους γνωστους λογους φανταζομαι: διαβητη κυησης, δυσκολιες στον τοκετο, προεκλαμψιες κλπ κλπ κλπ επίσης σε εμενα τους απασχολει το αυξημενο αμνιακο υγρο. τι ειναι παλι και τουτο σε αυτη την εγκυμοσυνη; σε καμια εβδομαδα θα κανω παλι καμπυλη να δω. δε νομιζω να εχω προβλημα με το σακχαρο τι να πω!:confused:

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μπειτε μεσα να με καθησυχασετε!

με εχει πιασει τρελο αγχος με το αμνιακο υγρο μου....

επίσης ο Α παει στον Πυργο να κανει υπερηχο χολης και νεφρων γιατι ειχε ενα κολικο πριν 3 χρονια (ναι ναι ακομα να κανει τον υπερηχο που του ειχαν πει. του ειχαν πει μεσα σε 2 χρονια πό το περιστατικο) και τωρα τον εχει καμια εβδομαδα που τον ποναει παλι λιγο το νεφρο.....

θα σκασω από αγωνια....

Καλημέρες...

συμπι μου είδες που έβηχε τόσες μέρες αλλά ήταν ένα απλό βηχαλάκι και δε δώσαμε σημασία και ίσως επειδη το αγνοήσαμε να εξελίχθηκε έτσι...

ποιός ξέρει...

όχι ευτυχως δεν κολλάει...βασικά και να κολλούσε το πολύ που θα μπορούσα να κάνω θα ήταν να φορέσω καμία μασκούλα...

άνθρωπος να την κρατησει δεν υπάρχει...

σήμερα θα την κρατησει η μαμα μου το απόγευμα για να πάμε στο γιατρό αλλά αύριο φεύγει...

το βραδυ μου έκανε βαρβάτο εμετό...

λίγο πριν κοιμηθεί μου παραπονιόταν οτι έχει σαλάκια και θέλει εμετό και μετά απο λίγο έκανε...

έκανε 1 φορά στο δωμάτιο της και 2 στο μπάνιο...

να την πείραξε η αντιβιωση? ποιός ξέρει?

είναι και χάλια αυτη η αντιβιωση...

έχει κάτι κόκκους που αν μείνουν στο στόμα είναι σκέτη πίκρα...

να δω πως θα την πείσω μετά να την πιεί...

και τωρα μου ξύπνησε με έντονο βήχα...έχει πολλά φλέμματα και δεν ξέρει πως να τα βγάλει...

ευτυχως εγω είμαι καλά τουλάχιστον, γιατι αν ειχα κανένα θέμα κι εγω, να δω τι θα έκανε ο άντρας μου...χίλια κομμάτια θα γινόταν...

απο τι είναι τελικά το πρήξιμο στα πόδια σου ρε συ?

δεν ξέρω και τι βοηθάει σε αυτη την περίπτωση...

τωρα την έχω παρκάρει με ντιβιντί γιατι αλλιώς κυλιέται στα πατώματα και παίζει και δε θέλω να ιδρωνει...

θα της φτιάξω και τηγανίτες με μέλι να φάει, να την καλοπιάσω για να πιεί την αντιβίωση....:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι περαστικα στη βαλ!πως τη πατησε ετσι καλοκαιριατικα το κοριτσι μας?

ληγει αυριο η απεργια των φαρμακοποιων καλα καταλαβα?να πω στο γιατρο μου οταν παω να μου γραψει το φιλισιν.

μαρακι καλα αποτελεσματα στο συζυγο!σε ποια εβδομαδα εκανες τη καμπυλη?αυτο που μου ειχε πει η ενδο οταν πηγα ειναι οτι η μεγιστη αντισταση στην ινσουλινη ειναι μεταξυ 24-26 βδομαδας...απ οτι μου ειπε αν ξανακανεις τη καμουλη τωρα δε θα πρεπει να δειξει μεγαλυτερη τιμη...οποτε μην αγχωνεσαι.κανεις και διατροφη ετσι δεν ειναι?για το αμνιακο δε ξερω ειναι ενδειξη γι αδιαβητη αλλα απο μονο του δε ξερω αν σημαινει κατι...καλα αποτελεσματα να εχεις!

εγω δηλωσα την αδεια μου χθες ολα καλα σταματαω στις 28 του μηνα...2 βδομαδουλες ακομα:P αυριο θα παει ο αντωνης στο ικα να παρει το χαρτι με τη πητ.

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μπειτε μεσα να με καθησυχασετε!

με εχει πιασει τρελο αγχος με το αμνιακο υγρο μου....

επίσης ο Α παει στον Πυργο να κανει υπερηχο χολης και νεφρων γιατι ειχε ενα κολικο πριν 3 χρονια (ναι ναι ακομα να κανει τον υπερηχο που του ειχαν πει. του ειχαν πει μεσα σε 2 χρονια πό το περιστατικο) και τωρα τον εχει καμια εβδομαδα που τον ποναει παλι λιγο το νεφρο.....

θα σκασω από αγωνια....

μην αγχωνεσαι βρες συμπι!!!!

οτι κι αν είναι με την κατάλληλη προσοχή θα είναι οκ!!!

όλα ελέγχονται τη σημερον ημέρα!

αχ μη μου λες για κολικούς....

γιαυτο το λόγο δεν πίνω το ασβεστιο μου τωρα...

και απλά ευελπιστω ο μπέμπης να παίρνει τα απαραίτητα απο τη διατροφή μου...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον τον εμετο τον κανει από τα φλεματα. ξερεις λεει μηπως ολα αυτα τα βλενολυτικα ευθυνονται για τον εμετο αλλα ειναι απαραιτητο και να βγουν από τον οργανισμο της ετσι δεν ειναι;

τωρα για τα ποδια μου συμπι τι να σου πω! ετσι ηταν και στον Κων/νο βαλε που σε αυτον ειναι ακομα χειροτερα τα ποδια μου από κιρσους φλεβιτες, βαλε και το αυξημενο αμνιακο υγρο που από οτι διαβασα εχει σαν αποτελεσμα το πρηξιμο στα ποδια... ασε που εδω και κανα διημερο εχω και δυσπνοια... ειμαι πολύ χαλια ψυχολογικα....:(

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι περαστικα στη βαλ!πως τη πατησε ετσι καλοκαιριατικα το κοριτσι μας?

ληγει αυριο η απεργια των φαρμακοποιων καλα καταλαβα?να πω στο γιατρο μου οταν παω να μου γραψει το φιλισιν.

μαρακι καλα αποτελεσματα στο συζυγο!σε ποια εβδομαδα εκανες τη καμπυλη?αυτο που μου ειχε πει η ενδο οταν πηγα ειναι οτι η μεγιστη αντισταση στην ινσουλινη ειναι μεταξυ 24-26 βδομαδας...απ οτι μου ειπε αν ξανακανεις τη καμουλη τωρα δε θα πρεπει να δειξει μεγαλυτερη τιμη...οποτε μην αγχωνεσαι.κανεις και διατροφη ετσι δεν ειναι?για το αμνιακο δε ξερω ειναι ενδειξη γι αδιαβητη αλλα απο μονο του δε ξερω αν σημαινει κατι...καλα αποτελεσματα να εχεις!

εγω δηλωσα την αδεια μου χθες ολα καλα σταματαω στις 28 του μηνα...2 βδομαδουλες ακομα:P αυριο θα παει ο αντωνης στο ικα να παρει το χαρτι με τη πητ.

φιλια πολλα!!

Καλημέρα Σοφάκι!

είδες πως την πατήσαμε...

άντε να το ξεπεράσει γιατι όσο σκέφτομαι οτι μπορεί να μας γυρίσει σε πνευμονία...

η απεργία των φαρμακοποιών κανονικά λήγει σημερα...

η φαρμακοποιός βέβαια ήταν επιφυλακτική...

καλά τι να πω για την κοπέλα...

έλειπε Αθήνα και με το που επέστρεψε στις 10:30 το βράδυ μας είπε να περάσουμε να μας δωσει τα φάρμακα...

ωχ οριακά είμαι δηλαδή κι εγω για την καμπύλη...λογικά θα μου πει να την κανω το συντομότερο ο ντοκ...

χμμμ...μάλλον θα αγγαρέψω τη μαμά μου να κάτσει και αυριο το πρωι με τη Βαλ για να παώ να την κάνω και να πω και του συζυγου να είναι εκεί γυρω γιατι με βλέπω να λιποθυμάω αν μείνω νηστικιά!!! Τουλάχιστον να έρθει να με μαζέψει!!!

άντε να παρεις την αδειούλα σου να ευχαριστηθεις διακοπές!!!

εμας έτσι όπως τα έκαναν με τις παρατασεις στις φορολογικές δηλώσεις και Ευβοια που θέλαμε να πάμε ένα τριημεράκι, να δω πότε θα τα καταφέρουμε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μου καλημερα! δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα την εκανα νομιζω 25η. τωρα θα ειμαι 30η με 31η. ΣΚΑΤΑ διατροφη κανω. και φρουτα τρωω και λιγη σοκολατα και πατατες και ασε με.... από σημερα θα το παω αυστηρα γιατι εχω τρομαξει... ρε γμτ...

σοφακι ευτυχως που σας εξυπηρετησε η γυναικα μπραβο της!

μαρακι μου ολα καλα θα ειναι θα δεις...ελα λιγη υπομονη στα τελειωματα εισαι ουτε που θα το καταλαβεις πως θα περασουν αυτες οπι βδομαδες και θα παρεις αγκαλια τον μπεμπη σου!

εγω εχω χαλαρωσει πολυ μου φαινεται μετα τη καμπυλη...καλα γλυκα ετρωγα ουτως η αλλως καθε μερα τωρα προσθεσα και καρπουζακι απαραιτητως το απογευμα...ελπιζω να τον πεισω το γιατρο μου να μη με ξαναβαλει να κανω τη καμπυλη.ελεγα να κανω διατροφη την αλλη βδομαδα μηπως και με βαλει να τη κανω αλλα δε το βλεπω...πειναω συνεχεια ρε γμτ δε με πιανει η ζεστη φαινεται να μου κοψει την ορεξη:?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαλλον τον εμετο τον κανει από τα φλεματα. ξερεις λεει μηπως ολα αυτα τα βλενολυτικα ευθυνονται για τον εμετο αλλα ειναι απαραιτητο και να βγουν από τον οργανισμο της ετσι δεν ειναι;

τωρα για τα ποδια μου συμπι τι να σου πω! ετσι ηταν και στον Κων/νο βαλε που σε αυτον ειναι ακομα χειροτερα τα ποδια μου από κιρσους φλεβιτες, βαλε και το αυξημενο αμνιακο υγρο που από οτι διαβασα εχει σαν αποτελεσμα το πρηξιμο στα ποδια... ασε που εδω και κανα διημερο εχω και δυσπνοια... ειμαι πολύ χαλια ψυχολογικα....:(

μωρε καλό της κάνει να κάνει εμετό για να βγαίνουν τα φλέματα αλλά τόσο γρηγορα την έπιασε το φάρμακο??

στις 9:30 ήπιε το βλεννολυτικό και στις 23:30 έκανε τον εμετό...

όχι τιποτα άλλο αλλά μαζι με τα άλλα έβγαλε και την αντιβιωση...

ουφ....αγχωνομαι λιγάκι...

η δύσπνοια ίσως να είναι λίγο του μπέμπη...είναι και ανεπτυγμένος...

λιγοστευει και ο χωρος σιγα σιγά...

εμένα ο τσιλιμπίθρας για να δούμε σημερα....πήρε κανένα γραμμάριο...

πλάκα πλάκα τωρα που το σκέφτομαι την προηγούμενη φορά ο ντοκ με ρωτούσε αν έχουν πρηστεί τα πόδια μου αλλά απο τη χαρά μου που έβλεπα τον μπέμπη στον υπέρηχο δεν τον ρωτησα γιατι με ρωτησε!!!

καλά σήμερα έχουμε συζητηση νουμερο 2 για το vbac...

άντε να δούμε...

μέσα μου πάντως πιστευω πολύ έντονα οτι θα τα καταφέρω αν δεν πιέσουμε πολύ τις καταστάσεις...

γιαυτό θέλω να τον πείσω να περιμένουμε μέχρι την 40η εβδομάδα...

θα δείξει...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...