Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα......και εγω με πολλη καλη διαθεση ξυπνησα......ηταν να ερθω Μαρακι και Πυργο σημερα αλλα ειπα να μην αφησω παλι στον πατερα μου στο μαγαζι....οποτε ηρθαν οι αντρες να παρουν ενα αυτοκινητο για τον μικρο μου αδερφο ο οποιος φευγει φανταρος σε λιγες μερες.......!!!!δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κλαμα εκανα οταν το εμαθα...απο χαρα βεβαια γιατι αυτο το παιδι εγω το μεγαλωσα και καπως μου φαινεται που θα παει φανταρος......!!!!!

Στεβυ σχετικα με αυτο που ειπα για το τι τρωμε στην εγκυμοσυνη.......εγω προσωπικα στην 1η δεν με αφηναν να τρωω οτι να ναι και κυριως τηγανιτα....αλλα ετρωγα πολλες σοκολατες εξου και τα 30 κιλα που πηρα.Στην 2η προσεχα πολυ ετρωγα πολυ γιαουρτι και γαλα μονο 10 κιλα πηρα αλλα στην 3η πηρα καπου στα 20 αλλα ειχα πρηστει....ετρωγα πολλα φρουτα.γενικα ομως πρεπει να δοκιμαζεις απ ολα λενε για να αρεσουν οι γευσεις στο παιδι μετα....

Μαρακι μηπως τον ενοχλουσε κατι τον Κωνσταντινο σου? κανενα δοντακι ξεχασμενο ισως?

Καλησπέρα!!!

δε μπήκα το πρωί οπότε επιβαλλονταν να μπω τώρα!!!

πηγα στην ενδοκρινολόγο, σούπερ ο θυερεοειδής μου!

συνεχιζω τα χαπάκια μου και θα με ξαναδει στην 32η εβδομάδα είπε!

πέρασα κι απο τον παιδιατρο μια και είναι στο ίδιο κτίριο με την ενδοκρινολόγο, να του πω για τη Βαλ...

πάλι εμετό έκανε απο το βήχα χθες βράδυ...:(

και μετα είχα παέι σε μια φίλη για καφέ και με πήραν τηλ απο τον παιδικό οτι η Βαλ είχε 37,8 πυρετό...πήγαμε και την πήραμε αλλά στο σπίτι ήταν οκ και μετά εκεί που την έβαζα για ύπνο, μου φάνηκε ζεστη....

38,5 δυστυχώς...

έδωσα ντεπονάκι και οκ...

αλλά έχει τρελή φαγούρα απο χθες σε όλο της το σωμα και θα της δωσω και λίγο φενιστιλ σιροπάκι...

θα κάνουμε και μασκούλες και ο Θεός βοηθός!

ιωση να ειναι?

ελπίζω αν είναι ίωση να μην κολλήσω...

κατα τα άλλα γυρνάω απεγνωσμένη στα μαγαζιά να βρω κανένα σορτσάκι αλλά τζίφος...:rolleyes:

η ενδοκρινολόγος με ζυγισε κιόλας!!!

είμαι στα +9!!!

και έχω ακόμα 3,5 μήνες...ε ρε τι έχει να γίνει!!!

+30 θα πιάσω!!!:tongue::tongue::tongue:

επίσης η ενδοκρινολόγος μου πρότεινε να προσέχω να μην παρω πολλά κιλά...γελούσα απο μέσα μου!!!!

μόλις εφυγα απο το ιατρείο της πήγα και έπνιξα τον πόνο μου σε ένα κρουασαν με γέμιση πραλίνα!!! (σορυ συμπι!)

χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!

Στέβη μου αντηλιακό με δείκτη 50 και αγνό δεν παίζει....

δείκτης 50=χημικά φίλτρα οπότε ξέχνα την αγνότητα...:rolleyes:

με φυσικά φίλτρα είναι με δείκτη το πολύ μέχρι 25...εγω παίρνω της φρεζυντερμ αλλά νομίζω έχει και ο Κορρές παιδικό...απλά δεν έχω κοιτάξει τι φίλτρα έχει...πάντως ειχα δει μια προσφορά 1+1 δωρο για του Κορρέ...

επίσης να πω οτι λίγο ξενερωσα με τον παιδικό της Βαλ...

πήγα και την πήρα σημερα λόγω του πυρετού νωρίτερα ενω δεν τους είπα οτι θα παω και τα βρηκα όλα ξαπλωμενα κατω να βλέπουν ντιβιντί...

και αναρωτιέμαι αν αυτό γίνεται κάθε μέρα...

άντε την κάνω σιγά σιγά....φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες...

δυσκολο το βραδυ μας...39άρια η μικρη...

με ντεπον και αλγκοφρεν εναλλάξ κάτι γινόταν...

αλλά πολλή γκρίνια....

και με το δικιο της...

τόση ζεστη και να ψηνεται η καημένη στον πυρετό...

και να ιδρωνει μόλις έπεφτε, να γίνεται μουσκεμα το φανελάκι και να μη με αφηνει να την αλλάξω...

δεν ήθελε και να κοιμηθούμε μαζί για να την προσέχω και είχα βάλει το κινητό μου να χτυπάει κάθε μια ωρα για να πηγαινω να την τσεκάρω.

αυπνη ειμαι...

Το πρωι είχε 38,3...της εδωσα ντεπονάκι...δεν ηθελα να αφησω να ανέβει..

ευτυχως απο διάθεση είναι καλά...

χθες που βγηκαμε για κατι δουλειές ηθελε καρότσι και μάλιστα είχε ξαπλώσει μπρουμυτα!!! φανταστείτε πως μας κοιτούσε ο κόσμος!:tongue:

ουφ....άντε να περάσει κι αυτό....

συν οτι βαρεθηκα να με ρωτάει όλος ο κόσμος αν κοντεύω να γεννησω!

οκ το εμπεδώσαμε....έχω μεγάλη κοιλιά!!!

χαχαχαχαχααχα!!!

Ευχαριστω και μια ψυχή που την ενόχλησα μέσα στη νυχτα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι περαστικα στη βαλ!κριμα να ταλαιπωρειται με τοση ζεστη..ελπιζω να κανει γρηγορα το κυκλο της η παλιοιωση και να συνελθει.

μπραβο γι ατο θυρεοειδη ολα καλα!για τα κιλα δε σε φοβαμαι εσενα οσα και να παρεις θα τα χασεις γρηγορα;)

αντηλικακο πηρα τελικα της φρεζυντρεμ και φετος...ειχε προσφορα 50μλ δωρο.

εμεις πηγαμε για μπανακι σημερα...πριν λιγο γυρισαμε...ειχε πολυ αερα ομως και της ελλης δε της αρεσε καθολου η θαλασσα...μια φορα μονο μπηκε ισα ισα να παρει τη γευση...εγω παλι το φχαριστηθηκα...τη κραταγε ο μπαμπας της εξω κ εγω κολυμπησα με την ανεση μου...3 βουτιες με την ησυχια μου...απολαυση:P αλλη αισθηση μου θυμισε εποχες προ παιδιου...ωραια ηταν.λογικα θα κανουμε αλλα 1-2 μπανια πριν φυγουμε για διακοπες.

καλο σκ και καλη ψηφο αυριο-ελπιζω να ναι η τελευταια φορα που ψηφιζουμε-για φετος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρες!!!

ζέστη ζέστη ζέστη....:rolleyes:

ο μπέμπης στανταρ σκάβει λαγούμι για να βγει....δεν εξηγείται αλλιώς...

είναι πολύ χαμηλά και ξύνει ξύνει....:tongue::tongue::tongue:

εγω γαργαλιέμαι και πονάω συγχρόνως με αυτά που κάνει!!!

η Βαλ απο πυρετό καλύτερα...δεκατακια έχει...

ο βηχας είναι λίγο περιέργος....θα δούμε...πάντως το μεσημέρι κοιμηθηκε ένα τριωράκι γεμάτο...είχα ανοιξει τον κλιματισμό στο σαλόνι και ξεραθηκαμε οικογενειακώς!

αυριο ψηφος...βαριέμαι να πάω μέσα στη ζέστη...

θα δω....

Σοφάκι μπορεί να της φαίνεται κρύα της Έλλης η θάλασσα....κάνε εσυ τις βουτίτσες σου και άστη με το μπαμπά της!!!

που πάτε για μπανάκι εσείς???

όταν έμενα Αθήνα πηγαιναμε Σαρωνίδα με μια φίλη που είχε σπίτι εκεί...

ωραια ηταν...

ουφ....θέλω να φάω κανένα φρούτο αλλά η κοιλιά μου έχει τεντωθεί τόσο πολύ που νομίζω οτι θα σκιστεί αν φάω οτιδηποτε!

Καληνυχτούδια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

μπραβο στη βαλ που συνερχεται σιγα σιγα!υπομονη λιγο ακομα σοφακι.

για μπανιο μεχρι περυσι πηγαιναμε λαγονησι..φετος τα 2 μπανακια τα εχουμε κανει καβουρι...ειναι πιο κοντα.θελω να μπαινει και η ελλη στη θαλασσα γι αυτην παμε περισσοτερο(καλα κ εγω το απολαμβανω εννοειται) βοηθαει πολυ για ν αντιμετωπισουμε τις ιωσεις του χειμωνα...καλα για χθες δε στενοχωρηθηκα ιδιαιτερα ουτε εγω ειχα σκοπο να μπω στην αρχη μου φανηκε κρυα..ε μετα που συνηθισα δεν ηθελα να βγω:P

σηκωθηκα πρωι πρωι κ εβαλα σιδερο...ευτυχως φυσαει και σημερα...δε ξερω με πιανει προκοπη τις κυριακες φαινεται:tongue:

κ εγω βαριεμαι να παω να ψηφισω...αλλα τι να κανουμε θα παω πριν το φαγητο.

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

σοφακι πως ειναι η βαλ?ελπιζω να εχει συνελθει.

εγω νιωθω πολυ απογοητευμενη απο τα χθεσινα αποτελεσματα των εκλογων και δεν εχω δυναμη για τιποτε...τοσα χρονια μας πηδαγε ο π@π@ρας ο γαπ τωρα θα μας πηδανε ο αντωνακης με το βενιζελο παρεα...τι να πω ο ελληνας δε θ αλλαξει ποτε...ντρεπομαι πραγματικα που μαι πολιτης αυτης της χωρας..ντρεπομαι και αηδιαζω...η μονη χαραμαδα ελπιδας που βλεπω ειναι οτι λενε οτι συντομα θα ξαναπαμε σε εκλογες...οχι οτι περιμενω ν αλλαξει κατι πλεον...τεσπα μη σας μαυριζω πρωι πρωι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

απαπα....τι βραδυ κι αυτό....

άλλαξα 3 μπλουζάκια απο τον ιδρωτα!!!

υπέφερα!!!

απόψε κλιματισμός αν έχει την ίδια ζέστη....δεν παλευεται λέμε!!!

για τις εκλογές τι να πω...

όπως λέει και σε μια φωτο στο φέις...

μα τόσοι πολλοί μ@λάκες σε μια τόσο μικρη χώρα???

τι να πω....

που θα μας πάνε δεν ξέρω....και δε μπορώ να φανταστώ....

Σίγουρα όμως θα είναι χειρότερα...δυστυχώς...

καλό μας κουράγιο...

Σοφάκι η Βαλ καλύτερα είναι...το πρωί μόνο την πιάνει ένας βηχας λίγο πριν ξυπνήσει...σημερα την κράτησα σπίτι...

ελπίζω να ξεμπερδέψουμε να αρχισουμε και τα μπανάκια στη θάλασσα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες!

ειμαι πτωμα! αν και ξεμπερδεψα πολύ νωρις με τις εκλογες -7 το βραδυ κλεισαμε καλπη και 9 η ωρα ημουν ηδη σπιτι μου- εγινα κουρελι. τα ποδια μου ηταν τοσο πρησμενα που δεν λυγιζαν ουτε στους αστραγαλους ουτε στα γονατα (καλα αστραγαλοι δεν φαινονταν)! από το Δημο στον οποιον ημουν δεν περασε ουτε ενας εκπροσωπος να ρωτησει αν θελαμε εστω 1 μπουκαλι νερο αλλα ενα παιδι από την εφορευτικη μου (το οποιο δουλευε μεχρι τις 3 το πρωι, παιζει κιθαρα, και ηρθε παρακαλω 7 το πρωι) επειδη το εστειλα να κοιμηθει και να ερθει το μεσημερι μου εφερε στις 2μμ κοκκορα λαδοριγανη με πατατουλες τηγανητες από την μανουλα του! να' ναι καλα....

κατα τα αλλα ειχα 3 μελη εφορευτικη, ενα εκπροσωπο του ΚΚΕ πολυ καλα παιδια ολα , περασα ζαχαρη. το τμημα μονο που ειχε δυτικο προσανατολισμο και μετα το μεσημερι ηταν σαουνα! αυτααααααααα!

συμπι τον ειδες τον αντρουλη μου; ειδες τι σοβαρο παιδι εχω; θα τη συμμαζεψει τη σουρλουλου τη δικια σου!:tongue:

περαστικα βρε στο Βαλεριακι, τι περασε και αυτο μες τον καυσωνα!

Σοφακι 2 και εγω πολύ απογοητευμενη από τα αποτελεσματα των εκλογων. θα βριζω πολύ κοσμο για πολύ καιρο ακομα μου φαινεται!:|

ενημερωση κιλων: σε 5 εβδομαδες επρεπε να παρω 1 κιλο και ηδη στις 3 εβδομαδες ειμαι +1,5. σκατααααααααααααααααααα!

καλημερες!

ειμαι πτωμα! αν και ξεμπερδεψα πολύ νωρις με τις εκλογες -7 το βραδυ κλεισαμε καλπη και 9 η ωρα ημουν ηδη σπιτι μου- εγινα κουρελι. τα ποδια μου ηταν τοσο πρησμενα που δεν λυγιζαν ουτε στους αστραγαλους ουτε στα γονατα (καλα αστραγαλοι δεν φαινονταν)! από το Δημο στον οποιον ημουν δεν περασε ουτε ενας εκπροσωπος να ρωτησει αν θελαμε εστω 1 μπουκαλι νερο αλλα ενα παιδι από την εφορευτικη μου (το οποιο δουλευε μεχρι τις 3 το πρωι, παιζει κιθαρα, και ηρθε παρακαλω 7 το πρωι) επειδη το εστειλα να κοιμηθει και να ερθει το μεσημερι μου εφερε στις 2μμ κοκκορα λαδοριγανη με πατατουλες τηγανητες από την μανουλα του! να' ναι καλα....

κατα τα αλλα ειχα 3 μελη εφορευτικη, ενα εκπροσωπο του ΚΚΕ πολυ καλα παιδια ολα , περασα ζαχαρη. το τμημα μονο που ειχε δυτικο προσανατολισμο και μετα το μεσημερι ηταν σαουνα! αυτααααααααα!

συμπι τον ειδες τον αντρουλη μου; ειδες τι σοβαρο παιδι εχω; θα τη συμμαζεψει τη σουρλουλου τη δικια σου!:tongue:

περαστικα βρε στο Βαλεριακι, τι περασε και αυτο μες τον καυσωνα!

Σοφακι 2 και εγω πολύ απογοητευμενη από τα αποτελεσματα των εκλογων. θα βριζω πολύ κοσμο για πολύ καιρο ακομα μου φαινεται!:|

ενημερωση κιλων: σε 5 εβδομαδες επρεπε να παρω 1 κιλο και ηδη στις 3 εβδομαδες ειμαι +1,5. σκατααααααααααααααααααα!

Καλημέρα σύμπι!!!

πωπω κόκκορα λαδορίγανη ε???

αυτά είναι τα τυχερά!!!

εγω πήγα 2 παρά να ψηφίσω...είχαν αλλάξει τις αιθουσες που ψηφίζαμε απο την προηγούμενη φορά και ο κόσμος κατα ένα περίεργο τρόπο είχε μπερδευτεί!!!:rolleyes:

βρίσκω λοιπόν την αίθουσα που ήταν να ψηφίσω....10 άτομα μπροστά μου ουρά και μέσα η εφορευτική,κλπ να τρωνε μεσημεριανό...

και καθως περιμένουμε αρχιζουν οι μπροστινοί μου να αναρωτιούνται για το αν είναι στη σωστή αιθουσα...

ε σε πληροφορώ οτι κανένας δεν ήταν τελικά!!!

τους πήγα έναν έναν στην αίθουσα που θα έπρεπε να είναι απο την αρχή και τελικά ήμουν μόνη μου στην δική μου αίθουσα!!!

μα να μη μπορούν να διαβάσουν τα γράμματα??? και ήταν νεαρα ατομα όχι μεγάλοι....

καλά ο Κων/νος έχει πολύ ψαρωτική φάτσα....

θα τη συμμαζεψει τη δικιά μου την τρελόγκα!!!

και δείχνει και μεγαλύτερος ρε συ....

καλά οτι ειναι κούκλος περιττό να το αναφερω...;)

έλα για τα κιλά μη σκάς ρε συ....

οτι είσαι +1,5 δε λέει τιποτα....μπορεί να είναι και απλή κατακράτηση...

εγω αυριο έχω γιατρό....θα το πάθει πάλι το εγκεφαλικό με τα κιλά...

4 πήρα τον προηγούμενο μήνα και τωρα σιγουρα έχω παρει άλλα 3!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

ζέβρα θα γίνω απο τις ραγάδες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα πάω τωρα να φτιάξω γεμιστά και μετα θα σας γραψω για την κουνιάδα μου....για εκεί προορίζεται και το στάτους μου στο φέις....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστω που λες κουκλο το μωρο μου αλλα σε αυτη τη φωτο το μαλλι μας δεν ειναι και στα καλυτερα του! πρεπει να τον δεις με καρφακια!:tongue:

καλα βρε συμπι δεν σου εδωσαν προτεραιότητα στην ουρα; καλα που ηταν ασχετοι οι μπροστινοι και ξεμπερδεψες γρηγορα τουλαχιστον!

περιμενω εναγωνιως νεα για την κουνιαδα!

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

σοφακι πως ειναι η βαλ?ελπιζω να εχει συνελθει.

εγω νιωθω πολυ απογοητευμενη απο τα χθεσινα αποτελεσματα των εκλογων και δεν εχω δυναμη για τιποτε...τοσα χρονια μας πηδαγε ο π@π@ρας ο γαπ τωρα θα μας πηδανε ο αντωνακης με το βενιζελο παρεα...τι να πω ο ελληνας δε θ αλλαξει ποτε...ντρεπομαι πραγματικα που μαι πολιτης αυτης της χωρας..ντρεπομαι και αηδιαζω...η μονη χαραμαδα ελπιδας που βλεπω ειναι οτι λενε οτι συντομα θα ξαναπαμε σε εκλογες...οχι οτι περιμενω ν αλλαξει κατι πλεον...τεσπα μη σας μαυριζω πρωι πρωι.

Καλημέρα κορίτσι,

Έπρεπε να είχα μπει νωρίτερα μέσα να δω αυτά που γράφεις και να νοιώσω λίγη συμπαράσταση. Από το πρωί ακούω το "why does my heart feel so bad" του moby και δεν μπορώ να συνέλθω από τη μαυρίλα που νοιώθω. Όχι μόνο γι'αυτούς που είναι αδιόρθωτοι, αλλά και γιατί μου υποθήκευσαν εκτός από το μέλλον μου και το δικαίωμά μου να κάνω την επανάστασή μου. Γιατί "δεν έχω δικαίωμα" να μιλάω αφού χρωστάω. Δεν μπορώ να ζητάω τα ρέστα από τους δανειστές μου αφού έχουν δικαίωμα να ζητάνε τα λεφτά τους. Να τα βάλω με τους γονείς μου που ψήφιζαν τέτοιους αντιπρόσωπους τόσα χρόνια? Εγώ πότε θα ψηφίσω για μένα? Πότε θα πω τη γνώμη μου? Και να χει και κάποια σημασία....Δεν μπορώ να πάρω απόφαση ότι η δική μου γεννιά θα περάσει και θα προσπεράσει χωρίς να μπορεί κάνει τίποτα γιατί "δεσμεύεται" απ'τις αποφάσεις των προηγούμενων..

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...