Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα μου φαινεται εμενα η καμπυλη σου! εγω με 50γρμ γλυκοζης ειχα νηστικη 78 και μετα από 1 ωρα 118. ο γιατρος μου ειπε οτι ημουν φυσιολογικοτατη!

εγω γεννηθηκα 20μερες πριν την ΠΗΤ 3100 :). κουτσικη αλλααααααααα....54 πόντους! ο Κων/νος να φανταστειτε γεννηθηκε 51 :)...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ λογικά την Τετάρτη θα κάνω κι εγω την καμπύλη....

οιμέεε.....

μα καλά δε θα ηταν πιο απλό να πάρουμε το μηχανάκι που έχουν και τρυπιούνται οι διαβητικοί και να αυτοεξεταζόμαστε?????

να κάνουμε μετρησεις προ φαγητού και μετα και να βλέπουμε...

οτι να'ναι λέω....

θα πάω να κάνω ένα μπανάκι σε λίγο να δροσιστω!

σοφακι μου δεν ειναι καθολου απλο σε πληροφορω...το εκανα 2 μηνες στην ελλη...εκτος απ τα πολλα τρυπηματα ειναι και ακριβες οι ταινιες...50ευρω το κουτι και σε βγαζει για 15 μερες το πολυ.μη το μελετας καθολου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μια χαρα μου φαινεται εμενα η καμπυλη σου! εγω με 50γρμ γλυκοζης ειχα νηστικη 78 και μετα από 1 ωρα 118. ο γιατρος μου ειπε οτι ημουν φυσιολογικοτατη!

εγω γεννηθηκα 20μερες πριν την ΠΗΤ 3100 :). κουτσικη αλλααααααααα....54 πόντους! ο Κων/νος να φανταστειτε γεννηθηκε 51 :)...

θα συμφωνησω με το γιατρο σου!γιατι σου ειπε να την επαναλαβεις ομως?

εγω 49 π...στουμπος παιδι μου απο μικρη φαινοταν το πραγμα:tongue:η μαμα μου δε ταλαιπωρηθηκε καθολου...με γεννησε μεσα σε μιση ωρα:shock:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

όχι Σοφάκι εγω εννοώ να μην καναμε την καμπύλη αλλά 2-3 τσιμπηματα με το μηχανηματάκι!!!

όχι καλέ 2 μήνες που το έκανες εσύ!!!!

απαπαπαπαπαπα!!!

εγω συμπι γεννηθηκα 4100 και 54 εκατοστά!!!

θεριό!!!

ο μπαμπας μου με κοροιδευει....μου λέει....30 χρόνια πέρασαν κι εσυ καταφερες να βάλεις μόνο 45 κιλά πάνω σου!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

θα συμφωνησω με το γιατρο σου!γιατι σου ειπε να την επαναλαβεις ομως?

εγω 49 π...στουμπος παιδι μου απο μικρη φαινοταν το πραγμα:tongue:η μαμα μου δε ταλαιπωρηθηκε καθολου...με γεννησε μεσα σε μιση ωρα:shock:

"σε κουτσουλίσε" που λεμε και στο χωριο μου :tongue:

όχι Σοφάκι εγω εννοώ να μην καναμε την καμπύλη αλλά 2-3 τσιμπηματα με το μηχανηματάκι!!!

απαπαπαπαπαπα!!!

θεριό!!!

ο μπαμπας μου με κοροιδευει....μου λέει....30 χρόνια πέρασαν κι εσυ καταφερες να βάλεις μόνο 45 κιλά πάνω σου!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

αδικο εχει ο ανθρωπος; χα χα χα χα χα:tongue:

Διαφημίσεις

απαπαπαπαπαπα!!!

θεριό!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

αααα ειπα κ εγω!ναι καλα θα ταν ετσι!

εμ δικιο εχει ο μπαμπας σου:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια μου......παααρα πολυ ζεστη σημερα!!!Τελειωσαν και τα σχολεια σημερα......ειπα θα συγκρατηθω αλλα τελικα με πηραν τα ζουμια στην δασκαλα του Ανδρεα!!!μου ειπε ποσο περηφανη αλλα και ποσο καλος μαθητης ειναι.........

μιας και μιλατε για υψη και κιλα ακουστε εδω.....ανδρεας 40η εβδ. 4200γρ 56(!!)εκ

Ευη 3980γρ 53εκ και Μαρινος 4020γρ 53 εκ.........αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με το ζαχαρο σε καμια εγκυμοσυνη.Βασικα παιζει ρολο και τι τρως σε ολη την διαρκεια της νομιζω.......

γεια σας κοριτσια μου......παααρα πολυ ζεστη σημερα!!!Τελειωσαν και τα σχολεια σημερα......ειπα θα συγκρατηθω αλλα τελικα με πηραν τα ζουμια στην δασκαλα του Ανδρεα!!!μου ειπε ποσο περηφανη αλλα και ποσο καλος μαθητης ειναι.........

μιας και μιλατε για υψη και κιλα ακουστε εδω.....ανδρεας 40η εβδ. 4200γρ 56(!!)εκ

Ευη 3980γρ 53εκ και Μαρινος 4020γρ 53 εκ.........αλλα ποτε δεν ειχα θεμα με το ζαχαρο σε καμια εγκυμοσυνη.Βασικα παιζει ρολο και τι τρως σε ολη την διαρκεια της νομιζω.......

Πωπω κάτι παίδαροι!!!

Ζωή να χουν!

Εμένα η Έλλη βγήκε 2600 και 48εκ και τώρα είναι θηρίο!Όχι πολύ ψηλή αλλά νταρντάνα.

Εσύ τι εννοείς αναλόγως τι τρως στην εγκυμοσύνη? Γιατί η αλήθεια είναι ότι με είχε περιορισμένη για να φυλάει τα ρούχα του ο γιατρός, αλλά δεν μπορούσε να υπολογίσει ότι εγώ είμαι στρατιωτάκι...'Ο,τι κιλά πήρα τα πήρα από γάλατα-τυριά-γιαούρτια-ψωμί-κρέατα-ψάρια.Σπάνια κανά παγωτό κρέμα (μόνο αυτό μ'αρέσει άλλωστε) και πάλι μου την έλεγε γιατί φάίνονταν μεγάλο το παιδί και πολλά τα αμνιακά :confused::confused:΄Την έβλεπε 3.200 (και στο Ιασώ η αλήθεια είναι τόσο την έβλεπαν..οπότε δεν τον κατηγορώ. Πάντα επέμενα ότι έβαζαν λάθος δεδομένο την ημερ. σύλληψής της). Και εγώ πήρα μόλις 10.5 κιλά! Εσύ τι έτρωγες δλδ?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα κ απο μενα!

τελευταια μερα της βδομαδας σημερα ερχεται σκ γιουπι!αυριο λεμε να παμε για το δευτερο μπανακι μας.

θελω να παρω αντηλιακο για την ελλη περυσι και προπερσι ειχα παρει της frezyderm καλο δε λεω αλλα λιγο...δε φτανει ουτε για ενα μηνα.καμια ιδεα?εσεις ποιο χρησιμοποιειτε?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

τελευταια μερα της βδομαδας σημερα ερχεται σκ γιουπι!αυριο λεμε να παμε για το δευτερο μπανακι μας.

θελω να παρω αντηλιακο για την ελλη περυσι και προπερσι ειχα παρει της frezyderm καλο δε λεω αλλα λιγο...δε φτανει ουτε για ενα μηνα.καμια ιδεα?εσεις ποιο χρησιμοποιειτε?

φιλια πολλα σε ολες!

Καλημέρα ευδιάθετη κοπελιά!

Εγώ όσο αστείο και να ακούγεται χρησιμοποιώ ακόμα το αντηλιακό της chicco το 50+ για νεογέννητα. Είναι πολύ και αγνό, οπότε το βάζω κι εγώ στο πρόσωπό μου! Δε θυμάμαι πόσο έχει και αν θεωρείται ακριβό αλλά είναι μπόλικο...Εμείς βέβαια δεν πάμε συχνά για μπάνια πέραν των διακοπών (άντε καμιά 10ριά εδώ στην πόλη)

Επίσης έχω κι εγώ να παρατηρήσω....

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗ

Είναι η μόνη μέρα που ξέρει καλά η Έλλη γιατί την περιμένω όλη τη βδομάδα και την διαλαλώ το πρωί που την ξυπνάω!!:mrgreen:

στεβυ σ ευχαριστω!ψαχνω καποιο με δεικτη το πολυ μεχρι 25-30...θα κοιταξω μηπως εχει η chicco με χαμηλότερο δεικτη.

κ εμενα η παρασκευη ηταν η αγαπημενη μου μερα απο παιδι ακομα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

πωπω ορεξουλες! φτου σας μην σας ματιασω τσουπρες! εγω σερνομαι...

από τις 3.30- 5.30 ο υιος μου δεν κοιμοταν. δεν ξερω ζεσταινοταν; ονειρευοταν; και τα δυο ισως; μου ελεγε ακαταλαβιστικα, στριφογυρνουσε συνεχως μεχρι που στις 5 μου ζητησε γαλα κατι φυσικα που αρνηθηκα. ολο το βραδυ μιλουσε βρε κοριτσια και τωρα τσουζουν τα ματακια μου από τη νυστα. σε λιγο παω να παραλαβω εκλογικο σακο....

πωπω ορεξουλες! φτου σας μην σας ματιασω τσουπρες! εγω σερνομαι...

από τις 3.30- 5.30 ο υιος μου δεν κοιμοταν. δεν ξερω ζεσταινοταν; ονειρευοταν; και τα δυο ισως; μου ελεγε ακαταλαβιστικα, στριφογυρνουσε συνεχως μεχρι που στις 5 μου ζητησε γαλα κατι φυσικα που αρνηθηκα. ολο το βραδυ μιλουσε βρε κοριτσια και τωρα τσουζουν τα ματακια μου από τη νυστα. σε λιγο παω να παραλαβω εκλογικο σακο....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ζηλεύω σάκοοοοοοοοοοοο....

(Δεν ζηλεύω αυπνίααααα...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...