Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με μια γρηγορη ματιά που έχω ριξει γιατι δεν το έχω ψάξει ενδελεχως το θέμα, τη στεβια τη χρησιμοποιούσαν χρόνια στην Αμερική και τελικά την απέρριψαν γιατι αποδείχθηκε οτι τελικά δεν είναι τόσο αθώα όσο την παρουσιάζουν...

και κλασικα στην Ελλάδα μας τα παρουσιάζουν όλα για καινούρια και καταπληκτικά...

δε μπορω να είμαι σιγουρη όμως για όλα αυτά...

πρέπει να το ψάξω περισσότερο...

αλλά επειδη προς το παρόν δε με απασχολεί η καταναλωση της, το αφηνω για όταν θα έχω χρόνο...

χαχαχαχα

Βασικά με πρόφαση την "αθωότητά" της τη μοσχοπουλάνε..γι'αυτό θα θελα να ξέρω. Κι εγώ δε χρησιμοποιώ υποκατάστατα γλυκαντικά αλλά (αν έπεφτε και η τιμή της) θα την έπαιρνα γιατί λένε ότι είναι αθωότερη κ της ζάχαρης που είναι -επιβλαβώς- επεξεργασμένη..ότι δηλ ενδείκνυται και για αυτούς που΄έχουν προβλήματα υγείας.

:rolleyes:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κ απο μενα!

ελενιτσα με συγκινησες κ εμενα..τι ωραια εκθεση εγραψε ο αντρεας σου!

μαρακι τα ατυχηματα ειναι μεσα στο προγραμμα μια χαρα τα παει ο κων/νος...γι ατη βραδυνη αστο γι αργοτερα καλυτερα να ξεμπερδεψετε πρωτα απ[ την ημερησια.

σοφια θα μαθει κ ο αναστασης που θα παει!αργα η γρηγορα ολα μαθαινουν!

εμεις πηγαμε τελικα χθες γι ατο πρωτο μας μπανιο στη θαλασσα!ωραια ηταν δροσερη η θαλασσα θα ελεγα αλλα υποφερτη.της ελλης δε της πολυαρεσε μαλλον κρυωνε 2 πενταλεπτες βουτιες εκανε κ μετα εξω..δε κατσαμε πολυ καμια ωριτσα.μακαρι αν τα καταφερουμε να παμε και σαβατο.

ελιωσα σημερα νιωθω οτι σταζω απ τον ιδρωτα..πολυ ζεστη!ειχαμε και πολυ δουλεια αστα να πανε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Bonjour!!!

τι κάνετε τσουπρες???

σηκωσε αεράκι σημερα και θα έχει 34 βαθμούς λέει...

για να δούμε γιατι χθες ψηθηκαμε...

θα παρω τηλ τον παιδιατρο σημερα γιατι ο βηχας της Βαλ καλά κρατεί...

αν και της παρηγγειλα και το σιροπάκι του Κορρέ μήπως δούμε φως!

χθες που μου την έφεραν απο το σχολείο και ο οδηγός και η διευθύντρια δηλωναν ενθουσιασμένοι μαζί της!!! κουκουβά!!!:tongue::tongue::tongue:

καθόταν το θέατρο και τους έλεγε οτι θα γίνει μοντέλο και θα κάνει πασαρέλα!!!

σημερα φακές θα κάνω...η Βαλ έχουν μακαρόνια με κιμά οπότε μια χαρα θα φάει και τις φακές όταν έρθει!

έχω εντυπωσιαστεί με το οτι τρωει φρούτα στο σχολείο...έχει φάει μήλο που στο σπίτι δεν το έχει δοκιμάσει καν(!), μπανανα, καρπούζι....απ'όλα!

χθες είχε πάει στη γιαγιά της και πέρασε πολύ ωραία!

έκλαιγε όταν γυρισε γιατι ηθελε να μείνει αλλά μόλις της είπα οτι η μανούλα ήταν μόνη της και την περίμενε, άλλαξε το προσωπάκι της!!!

για να δούμε θα μπορεί η φιλενάδα μου σημερα να πιουμε καφεδάκι???

βαριέμαι να κάτσω σπιτι....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι μπραβο στη βαλ δειχνει να τα πηγαινει πολυ καλα στο σταθμο!

εμεις χθες ειχαμε το σημερινο σας προγραμμα φαγητου:D

κατα τ αλλα χθες ηταν πολυ δυσκολη μερα απο αποψη ζεστης...ολο το απογευμα και το βραδυ πριν κοιμηθω ειχα ανοικτο το αιρκοντισιον...για να δουμε πως θα ειναι σημερα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!

μπραβο βρε συμπι μου με τη Βαλ. προσαρμοστηκε πολύ ευκολα αν και κατι τέτοιο διαφαινοταν από νωρίς. το παιδι από μωρο ηταν πολύ ανεξαρτητο. ειδες που τρωει και τα φρουτα; γι αυτο θελω να στειλω και τον δικο μου παιδικο να ξεσυνεριζεται τα αλλα παιδακια και να τρωει πραγματα που δεν βαζει στο στομα του τωρα.

αντιθετως εγω ΚΑΙ σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω τρελαθει στα φρουτα. φοβαμαι ομως πολύ μην εχω κανενα θεμα με το διαβητη και το επιδεινωνω. θα κανω και την αλλη καμπυλη και ελπιζω να πανε ολα καλα παναγια μου. παντως το ενστικτό μου μου λεει οτι δεν εχω θεμα σακχαρου βρε παιδι μου τι να πω! Σοφακι πως ηταν η δικη σου καμπυλη; για πες τιμες; τη μικρη εκανες; εσυ συμπι θυμισε μου ποτε κανεις!

αχ για διαβαστε και το παρακατω.... παει ... το εχω κατστρεψει το παιδι μου.... ολα αυτα τα κανω.....http://www.mothersblog.gr/O-kosmos-toy-paidioy/item/1056-Giati-den-prepei-na-ekviazete-ta-paidia-sas-oste-na-sas-ypakoysoyn

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι μπραβο στη βαλ δειχνει να τα πηγαινει πολυ καλα στο σταθμο!

εμεις χθες ειχαμε το σημερινο σας προγραμμα φαγητου:D

κατα τ αλλα χθες ηταν πολυ δυσκολη μερα απο αποψη ζεστης...ολο το απογευμα και το βραδυ πριν κοιμηθω ειχα ανοικτο το αιρκοντισιον...για να δουμε πως θα ειναι σημερα.

φιλια πολλα σε ολες!

κι εγω χθες Σοφάκι όσο ήμουν μόνη στο σπίτι με τον κλιματισμό ήμουν...

με τη Βαλέρια εδω τον έκλεινα λόγω του βηχα της μην έχουμε άλλα...

καλημερα!

μπραβο βρε συμπι μου με τη Βαλ. προσαρμοστηκε πολύ ευκολα αν και κατι τέτοιο διαφαινοταν από νωρίς. το παιδι από μωρο ηταν πολύ ανεξαρτητο. ειδες που τρωει και τα φρουτα; γι αυτο θελω να στειλω και τον δικο μου παιδικο να ξεσυνεριζεται τα αλλα παιδακια και να τρωει πραγματα που δεν βαζει στο στομα του τωρα.

αντιθετως εγω ΚΑΙ σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω τρελαθει στα φρουτα. φοβαμαι ομως πολύ μην εχω κανενα θεμα με το διαβητη και το επιδεινωνω. θα κανω και την αλλη καμπυλη και ελπιζω να πανε ολα καλα παναγια μου. παντως το ενστικτό μου μου λεει οτι δεν εχω θεμα σακχαρου βρε παιδι μου τι να πω! Σοφακι πως ηταν η δικη σου καμπυλη; για πες τιμες; τη μικρη εκανες; εσυ συμπι θυμισε μου ποτε κανεις!

αχ για διαβαστε και το παρακατω.... παει ... το εχω κατστρεψει το παιδι μου.... ολα αυτα τα κανω.....http://www.mothersblog.gr/O-kosmos-toy-paidioy/item/1056-Giati-den-prepei-na-ekviazete-ta-paidia-sas-oste-na-sas-ypakoysoyn

εγω στην εγκυμοσυνη στη Βαλ δεν έτρωγα καθόλου φρούτα...μόνο γλυκά...

τωρα κάθε απόγευμα ή βραδυ θέλω οπωσδήποτε φρούτο!

και όταν κάτσω εγω να φάω φρούτο εννοείται δε θα φάω ένα...

θα καθαρίσω 3 ροδάκινα και κανενα 4άρι βερυκοκα...

ή ένα πεπόνι....

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

εμενα συμπι θα μου πει ο ντοκ την Τριτη πότε θα την κάνω την καμπύλη...

καλά αν μου βγει κανένα περίεργο αποτέλεσμα...κλάψε με μάνα κλάψε με...

δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου και στην ιδέα μόνο της απαγόρευσης να φάω κάτι, το θέλω σαν τρελή...

οπότε δε θα περάσω καλά...:rolleyes:

ελπίζω να μη χρειαστεί...

καλά με τον παιδικό όντως η Βαλ ήταν έτοιμη...

και το οτι τρωει φρούτα για μένα είναι αξιο πανηγυρισμού!

γιατι το εκβιάζεις το παιδί καλέ?

τι του λες?

εγω μόνο απειλώ...

αν δεν μαζέψεις τα παιχνιδια σου θα τα βγάλω έξω απο το σπίτι....

3 προειδοποιήσεις έχει...

αν δεν το κάνει, μπαίνουν σε σακούλα τα παιχνίδια και βγαίνουν έξω...

τέλος...

είπαμε...έχω και λίγο το ναζιστικό μέσα μου!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γιατι το εκβιάζεις το παιδί καλέ?

τι του λες?

εγω μόνο απειλώ...

αν δεν μαζέψεις τα παιχνιδια σου θα τα βγάλω έξω απο το σπίτι....

3 προειδοποιήσεις έχει...

αν δεν το κάνει, μπαίνουν σε σακούλα τα παιχνίδια και βγαίνουν έξω...

τέλος...

είπαμε...έχω και λίγο το ναζιστικό μέσα μου!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

βρε συμπι του λεω "η θα το κανεις αυτό ή θα παω μονη μου στις κουνιες" "η θα το κανεις το αλλο η θα φυγω και θα σε αφησω μονο σου εδω"_αυτο οταν ετοιμαζομαστε να παμε καπου και χασομεραει :|

καλά δε σας είπα το φοβερό!!!

γέννησε μια γνωστη μας...

37η εβδομάδα...

και το μωρό ζυγιζε 4150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα... η κουνιαδα μου 36 ή 37 εβδομαδα θα σε γελασω ...4400! ο γιατρος της ειπε πανω από 5 θα γεννιοταν κανονικα!

καλά δε σας είπα το φοβερό!!!

γέννησε μια γνωστη μας...

37η εβδομάδα...

και το μωρό ζυγιζε 4150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock:

Κι εγώ γεννήθηκα 4200 αλλά 1) ήταν άλλες οι εποχές και 2) Βγήκα στην 41η εβδομάδα!!

Α την κακομοίρα...Το πρώτο της? Φυσιολογικά γέννησε??

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

βρε συμπι του λεω "η θα το κανεις αυτό ή θα παω μονη μου στις κουνιες" "η θα το κανεις το αλλο η θα φυγω και θα σε αφησω μονο σου εδω"_αυτο οταν ετοιμαζομαστε να παμε καπου και χασομεραει :|

καλα... η κουνιαδα μου 36 ή 37 εβδομαδα θα σε γελασω ...4400! ο γιατρος της ειπε πανω από 5 θα γεννιοταν κανονικα!

αυτα βρε συμπι δεν είναι εκβιασμοί...

απειλές είναι που απαιτούνται κάποιιες στιγμές γιατι δε γίνεται αλλιώς!

εκβιασμός θα ήταν αν του έλεγες:

" θα κάνεις αυτό που σου λέω γιατι αλλιώς δε θα σε αγαπάω..."

4400?????????????????????????????????

απαπαπαπαπαπαπαπαπα!!!!!!!!!!!

φυσιολογικά????

:shock::shock::shock:

Κι εγώ γεννήθηκα 4200 αλλά 1) ήταν άλλες οι εποχές και 2) Βγήκα στην 41η εβδομάδα!!

Α την κακομοίρα...Το πρώτο της? Φυσιολογικά γέννησε??

κι εγω 4100 γεννηθηκα αλλά όπως είπες άλλες εποχές κι εγω αργησαα να βγω!

το πρώτο της είναι αλλά της το πήρε με καισαρική λόγω διαβητη...

οπότε υπάρχει πιθανότητα να ήταν και τόσο μεγάλο λόγω του διαβητη...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

η κουνιαδα μου με καισαρικη γεννησε! 3η καισαρικη σε 4 χρονια :shock:

εννοειται οτι λογω του διαβητη ηταν υπερβαρο. η κουνιαδα μου παντως δεν ειχε θεμα διαβητη σε αυτη την κυηση απλα δεν μπορουσε με τιποτα να περιμενει μεχρι 40η εβδομαδα. ειχε κουραστει με 3 γεννες!

μαρακι εγω εκανα τη καμπυλη την προηγουμενη βδομαδα...ο γιατρος μου λεει οτι και καλα ειναι οριακη και θελει να τη ξανακανω...ενω η ενδο που πηγα λεει ειναι φυσιολογικοτατη.

σου παραθετω τις τιμες

χρονος 0=74

χρονος 60=147

χρονος 120=126

η φορτιση εγινε με 75 γραμ γλυκοζης.

οσο για τους εκβιασμους με καλυψε το σοφακι δεν ειναι εκβιασμοι αυτο που περιγραφεις.αλοιμονο αν ηταν ετσι!

εγω παλι γεννηθηκα 40+ βδομαδες 2650...πως καταντησα ετσι οπως ειμαι σημερα ειναι αλλη ιστορια:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αχ λογικά την Τετάρτη θα κάνω κι εγω την καμπύλη....

οιμέεε.....

μα καλά δε θα ηταν πιο απλό να πάρουμε το μηχανάκι που έχουν και τρυπιούνται οι διαβητικοί και να αυτοεξεταζόμαστε?????

να κάνουμε μετρησεις προ φαγητού και μετα και να βλέπουμε...

οτι να'ναι λέω....

θα πάω να κάνω ένα μπανάκι σε λίγο να δροσιστω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...