Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μας συγκίνησες κορίτσι....φφφφφφφφφ...τα άτιμα..πώς γίνεται να σπαράζει η καρδιά σου και να ναι από ευτυχία και αγάπη...! Βούρκωσα...Μόνο από τότε που έγινα μάνα το βιώνω αυτό..

Παρεμπιπτώντως έχετε δει τη διαφήμιση με τις μαμάδες του κόσμου που φροντίζουν από μωρά τα παιδάκια τους..τα ξυπνάνε..τα ντύνουν..βάζουν πλυντήρια..και μεγάλα πλέον κερδίζουν σε κάποιο άθλημα και η μαμά κλαίει από χαρά? Ρε παιδιά κάθε φορά κλαίω. Εγώ που δεν ήξερα πριν την Έλλη τι σημαίνει "συγκινούμαι" (μη σας πω το κορόιδευα κιόλας).

Γι αυτο σας ειπα τι θα δειτε οταν θα πανε σχολειο....βεβαια και τωρα που πανε καποια παιδικο σταθμο εχουν τις συγκινησεις τους αλλα στο δημοτικο ειναι αλλιως!!!Εγω δεν θελω και πολυ βεβαια....κλαιω με το παραμικρο με τα παιδια....που θα πουν ενα ποιημα, που θα χορεψουν στο σχολειο, ακομα και με τον εθνικο υμνο κλαιω!!!!πολυ ευαισθησια η μαμα .......:oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δε βαζω στεβια... σκ@τουλες ασπαρταμη; τι ειναι το καντερελ; αυτο τελοσπαντων αλλα το κλασσικο οχι αυτο με τη στεβια! δεν κανει η στεβια αληθεια;

μου ειπε μια κοπελα από τον δημοσιο σταθμο οτι δεν ειναι δυνατο να τον παω την ανοιξη. συνηθως μεχρι τα χριστουγεννα περιμενουν. ειναι και αδικο για καποιον αλλον παντως να του κραταω τη θεση... δε βαριεσαι.... προνηπιο ποτε πανε; στα 4;

Γι αυτο σας ειπα τι θα δειτε οταν θα πανε σχολειο....βεβαια και τωρα που πανε καποια παιδικο σταθμο εχουν τις συγκινησεις τους αλλα στο δημοτικο ειναι αλλιως!!!Εγω δεν θελω και πολυ βεβαια....κλαιω με το παραμικρο με τα παιδια....που θα πουν ενα ποιημα, που θα χορεψουν στο σχολειο, ακομα και με τον εθνικο υμνο κλαιω!!!!πολυ ευαισθησια η μαμα .......:oops:

εγω γενικα είμαι αναισθητη σαν άνθρωπος αλλά με τα κατορθωματα της Βαλ με πιάνει ένα κάτι.....

που να μεγαλώσει και να αρχίσει να γραφει...

οχι δε βαζω στεβια... σκ@τουλες ασπαρταμη; τι ειναι το καντερελ; αυτο τελοσπαντων αλλα το κλασσικο οχι αυτο με τη στεβια! δεν κανει η στεβια αληθεια;

μου ειπε μια κοπελα από τον δημοσιο σταθμο οτι δεν ειναι δυνατο να τον παω την ανοιξη. συνηθως μεχρι τα χριστουγεννα περιμενουν. ειναι και αδικο για καποιον αλλον παντως να του κραταω τη θεση... δε βαριεσαι.... προνηπιο ποτε πανε; στα 4;

αν το καντερελ περιέχει ασπαρτάμη βρες κάτι άλλο καλύτερα...

η στέβια δεν είναι οτι δεν κάνει...απλά λίγο που το έψαξα, ενω στην Ελλάδα την έφεραν ως κάτι καινούριο και την πολυδιαφημίζουν, στην Αμερική τη χρησιμοποιούσαν χρόνια και τελικά δεν είναι τόσο καλή όσο θέλουν να την παρουσιάζουν...

για την ασπαρτάμη αν κάνεις ένα γκουγκλάρισμα θα καταλάβεις γιατι προτείνω να την αποφεύγεις...

αν θυμάσαι στο είχα ξαναπεί να κοιτάς ακόμα και στις τσιχλες που μασάει ο Κων/νος...

κάπου είχα διαβάσει οτι καλύτερα αν θες να δωσεις στο παιδι τσιχλα να του δώσεις Big Bubble που είναι τίγκα στη ζάχαρη παρά τριντεντ χωρίς ζάχαρη αλλά με ασπαρτάμη...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

δε μου ήρθε κάτι Ελενάκι!!!

συμπι ξεχασα να σου πω οτι ναι, στα 4 πάνε προνήπιο!

στο σχολειο πανε με την χρονολογια που εχουν γεννηθει!!!τα δικα μας θα πανε προνηπιο το 2013-2014 και με κληρωση.....παρακαλω γιατι εχουν προτεραιοτητα το νηπια και οσες θεσεις μεινουν κενες συμπληρωνονται με τα προνηπια!!!!

στο σχολειο πανε με την χρονολογια που εχουν γεννηθει!!!τα δικα μας θα πανε προνηπιο το 2013-2014 και με κληρωση.....παρακαλω γιατι εχουν προτεραιοτητα το νηπια και οσες θεσεις μεινουν κενες συμπληρωνονται με τα προνηπια!!!!

Ρε ρυ Λενιώ που τα έχεις ζησει τα πράγματα...

να σε ρωτησω κάτι να μου πεις αν ειναι φυσιολογικό και έτσι γίνεται ή απλά αν είναι ηλίθιοι στο σχολείο της ανιψιάς...

η μικρη πάει προνήπιο...

απο τα 50 παιδάκια τα 15 είναι προνήπια και τα έχουν χωρίσει σε 3 τμήματα εκ των οποίων το κάθε τμημα έχει 5 προνήπια και τα υπόλοιπα νήπια!

δεν έφτιαξαν ένα τμημα μόνο για τα προνήπια παρά τα μοίρασαν στα τμηματα με τα νηπια...

αυτό έτσι γίνεται???????

η μικρη έχει μαθει τωρα και γράφει κανονικά αφού κάνει μάθημα με τα νηπια και ξεκινησε να γραφει και αγγλικές λεξούλες και είναι 4,5!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ρε ρυ Λενιώ που τα έχεις ζησει τα πράγματα...

να σε ρωτησω κάτι να μου πεις αν ειναι φυσιολογικό και έτσι γίνεται ή απλά αν είναι ηλίθιοι στο σχολείο της ανιψιάς...

η μικρη πάει προνήπιο...

απο τα 50 παιδάκια τα 15 είναι προνήπια και τα έχουν χωρίσει σε 3 τμήματα εκ των οποίων το κάθε τμημα έχει 5 προνήπια και τα υπόλοιπα νήπια!

δεν έφτιαξαν ένα τμημα μόνο για τα προνήπια παρά τα μοίρασαν στα τμηματα με τα νηπια...

αυτό έτσι γίνεται???????

η μικρη έχει μαθει τωρα και γράφει κανονικά αφού κάνει μάθημα με τα νηπια και ξεκινησε να γραφει και αγγλικές λεξούλες και είναι 4,5!

κανονικα επρεπε να ειναι ξεχωριστα τα προνηπια αλλα αν δεν γινεται μπορουν να ειναι ολα τους μαζι και να προσθεσουν και καποια απ τα νηπια.Υπαρχει και η περιπτωση να ειναι καποια σε ολοημερο τμημα και καποια σε κλασικο οποτε γι αυτο να ειναι μπερδεμενα......

τωρα για την ανηψια σου καλο της κανει που εχει μαθει να γραφει αλλα το θεμα ειναι οτι θα τα κανει παλι του χρονου η καημενη και οταν θα παει δημοτικο θα βαριεται να ξανακανει παλι τα ιδια.....

κανονικα επρεπε να ειναι ξεχωριστα τα προνηπια αλλα αν δεν γινεται μπορουν να ειναι ολα τους μαζι και να προσθεσουν και καποια απ τα νηπια.Υπαρχει και η περιπτωση να ειναι καποια σε ολοημερο τμημα και καποια σε κλασικο οποτε γι αυτο να ειναι μπερδεμενα......

τωρα για την ανηψια σου καλο της κανει που εχει μαθει να γραφει αλλα το θεμα ειναι οτι θα τα κανει παλι του χρονου η καημενη και οταν θα παει δημοτικο θα βαριεται να ξανακανει παλι τα ιδια.....

μα αυτό λέω κι εγω με τους χαζούς!!!

αντι να βάλουν όλα τα προνήπια μαζί, τα μοίρασαν...

και τα παιδάκια τωρα απο Σεπτέμβρη θα ξανακάνουν τα ίδια!

μα να δίνει η δασκάλα σε παιδάκι 4 ετων εργασια σε φωτοτυπια για το σπίτι???

αν διαβάζουν στο σπίτι για το προνήπιο στο δημοτικό τι θα κάνουν???

θα πάνε και φροντιστηριο???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Δεν κατάλαβα τελικά ποιο είναι το πρόβλημα με το Στέβια αφού το χρησιμοποιούν χρόνια στην Αμερική αυτό καλό δε θα ναι? Και λένε ότι είναι φυτικό προιόν χωρίς επεξεργασία (που λέει ο λόγος δλδ χωρίς πολλά πολλά). Για ρήχτα!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

μα αυτό λέω κι εγω με τους χαζούς!!!

αντι να βάλουν όλα τα προνήπια μαζί, τα μοίρασαν...

και τα παιδάκια τωρα απο Σεπτέμβρη θα ξανακάνουν τα ίδια!

μα να δίνει η δασκάλα σε παιδάκι 4 ετων εργασια σε φωτοτυπια για το σπίτι???

αν διαβάζουν στο σπίτι για το προνήπιο στο δημοτικό τι θα κάνουν???

θα πάνε και φροντιστηριο???

καλα η δασκαλα προφανως ξεχασε οτι ειναι στο νηπαγωγειο.....

ακου φωτοτυπια για το σπιτι!!!!!θα τρελαθουμε τελιως.....ελα ντε οταν πανε δημοτικο θα ειναι δεδομενο το φροντιστηριο.Ο Ανδρεας φετος εμαθε ολη την προπαιδεια!!!!!ευτυχως που του αρεσουν τα μαθηματικα αλλιως ......

Δεν κατάλαβα τελικά ποιο είναι το πρόβλημα με το Στέβια αφού το χρησιμοποιούν χρόνια στην Αμερική αυτό καλό δε θα ναι? Και λένε ότι είναι φυτικό προιόν χωρίς επεξεργασία (που λέει ο λόγος δλδ χωρίς πολλά πολλά). Για ρήχτα!

Με μια γρηγορη ματιά που έχω ριξει γιατι δεν το έχω ψάξει ενδελεχως το θέμα, τη στεβια τη χρησιμοποιούσαν χρόνια στην Αμερική και τελικά την απέρριψαν γιατι αποδείχθηκε οτι τελικά δεν είναι τόσο αθώα όσο την παρουσιάζουν...

και κλασικα στην Ελλάδα μας τα παρουσιάζουν όλα για καινούρια και καταπληκτικά...

δε μπορω να είμαι σιγουρη όμως για όλα αυτά...

πρέπει να το ψάξω περισσότερο...

αλλά επειδη προς το παρόν δε με απασχολεί η καταναλωση της, το αφηνω για όταν θα έχω χρόνο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω θυμαμαι οτι την ειχαν αναφερει πριν κατι χρονια αλλα ελεγαν πως δεν εκανε καλο στην υγεια και την απεσυραν.Τωρα δεν ξερω πως την ξεθαψαν παλι...προφανως για οικονομικους λογους.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...