Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα Στεβυ!

βρε τι μιλατε ολες οι outfit για κιλα! αλλα δεν θα γινω και εγω στυλακι θα δειτε; θα κλεισω το κεφαλαιο παιδια, θα αγορασω το ποδηλατο μου, θα πεσει και πεινα λογω πτωχευσης (αν και θα λεμε τωρα) οποτε μια χαρα !!!

Στεβυ σε διορισαν εκλογες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Στεβυ!

βρε τι μιλατε ολες οι outfit για κιλα! αλλα δεν θα γινω και εγω στυλακι θα δειτε; θα κλεισω το κεφαλαιο παιδια, θα αγορασω το ποδηλατο μου, θα πεσει και πεινα λογω πτωχευσης (αν και θα λεμε τωρα) οποτε μια χαρα !!!

Στεβυ σε διορισαν εκλογες;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....που καταντήσαμε!Να περιμένουμε την πτώχευση μπας και χάσουμε κανά κιλό!χαχχαχχα

Δυστυχώς ουχί! Δεν διορίστηκα...Σνιφ,κλαψ!Έχεις κανένα θέμα? Κάτι μου λεγες ότι άκουσες κάτι αρνητικό για τις αποζημιώσεις?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα Στεβυ και Μαρακι τι κανετε????

μια χαρα ο Κων. Μαρακι.μπραβο του.εκανε το πρωτο βημα....σιγα σιγα και η βραδυνη:D

Μπον-Τζούρ! Όλα καλά...στο γραφείο..βαρεμάρα...και "διάβασμα"(ο Θεός να το κάνει)

Καλημερα:Dτι κανετε???Σοφακ μονολογο και η Βαλ ε???τον Ανασταση να ακουσεις...δεν σταματαει δευτερολεπτο!!!!σημερα μονη στο σπιτι απολαμβανω τον καφε μουη:Dησυχιααααααα..χαχα ο Τ για δουλεια και ο μικρος ηρθε ο παππους του και τον πηρε:rolleyes:αντε να δουμε......

Σοφακι σε ακουσα και δεν κανουμε τπτ με την πανα.το αφησα ετσι και βλεπουμε....η αληθεια ειναι οτι τις 3 τελευταιες μερες ανεβαινει μονος του στο σκαλοπατακι για την λεκανη που του πηρα κατεβαζει ρουχα και το κανει για πλακα:Dβλεπει τον πατερα του και θελει να κανει το ιδιο...ασχετα που δεν τα καταφερνει:tongue:χαχα θα δειξει...

τι μαγειρευεται σημερα????εμενα ειπε θα μαγειρεψει η πεθερα:rolleyes::tongue:λετε να μου ριξει ποντικοφαρμακο στο πιατο???:tongue::tongue:χαχα

Σοφακι καλα εκανες με τον Ανασταση. εσυ παιδι μου σου ειπα δεν εχεις και θεμα. εμενα ερχεται ο "αλλος" τωρα και θα εχουμε ζηλειες γι αυτο και αγχωνομαι και το επισπευδω. ειναι καλο παντως που ο Αναστασης ανεβαινει με τα ρουχα στη λεκανη. το ξερεις οτι και ο δικος μου ετσι εκανε στην αρχη; πηγαινα να του βγαλω το βρακακι και γινοταν χαμος. νομιζω και ο αναστασης ειναι πολύ κοντα! οσο για την πεθερα.... βαλε το γιο της να φαει πρωτα και αν δεν παθει τιποτα τρωτε και εσεις!

Ρε σύ έχεις αγχωθεί πολύ! Και βέβαια είναι φυσικά! Μην του δείχνεις απογοήτευση κι αφού αλλάζεις ακόμα νυχτερινές βρεγμένες μην του τις βγάλεις μέχρι να είναι κι αυτές στεγνές. Σιγά σιγά, καλά το πας!

ευχαριστω master :tongue::P:p:p:p! ναι βρε Στεβυ μου ειπα και στο Σοφακι γιατι εχω αγχωθει.

πφφφ εχω και καμια 8αρια διαταγες πληρωμης να γραψω :|

Διαφημίσεις

σύμπι μια χαρα ο Κων/νος!!!

τέλεια τα πάει!

για τη μεσημεριανή και τη βραδυνη μην αγχωνεσαι...

εγω απο την άλλη εβδομάδα λέω να βγάλουμε τη μεσημεριανή...που θα είναι πιο ξεκούραστη γιατι τωρα πεφτει σαν τούβλο και κοιμάται και στανταρ ούτε που θα ξυπνησει ακόμα κι αν κατουρηθεί!

μιλάμε οτι έρχεται λιώμα απο το σχολείο!:tongue:

τον Κων/νο θα τον γράψεις παιδικό φέτος? δε θυμάμαι...

Σοφάκι καλά έκανες...άστον να ξεχαστεί λίγο...

και το οτι ανεβαίνει στο σκαλάκι πρόοδος είναι...

επίσης μπορείς σε λίγες μέρες να τον βγάζεις στην αυλή να παίζει με βρακάκι και να του προτείνεις να "ποτίσει" τα λουλουδάκια!!!

εγω αρακα θα φτιάξω σήμερα...

και πάλι τονοσαλάτα που άρεσε στον άντρα μου και την τσάκισε προχθές!!!

γιατι τον αρακά δεν τον συμπαθεί ιδιαίτερα!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα.....λοιπον μετα την χθεσινη συζητηση για τις πανες τελικα ειπα να ξεκινησω και εγω δοκιμες......ειδε με πολυ χαρα το γιο γιο αλλα νομιζε πως ειναι καρεκλακι για να καθεσαι προφανως.....του εβαλα βρακακι αλλα κατουρηθηκε 2 φορες και την μια μαλιστα πανω στον καναπε...αλλα δεν καταλαβε οτι λερωθηκε και δεν ειπε τιποτα......οποτε μαλλον θα το αφησουμε για λιγο το σπορ...!!!!

Εχθες ο Ανδρεας εφερε ολα τα βιβλια του απο το σχολειο και το τετραδιο της εκθεσης που κρατουσε η δασκαλα στο σχολειο.Ειχε γραψει μια εκθεση για την μαμα του......να δειτε τι σας περιμενει σε λιγα χρονια .........ελεγε λοιπον:

"την μαμα μου την λενε Ελενη. Εχει χαμογελαστο προσωπο και ειναι ψιλη.εχει ξαναθα σκουρα μαλλια και τα χειλη της εχουν σχημα καρδιας(!!!).Ημαμα μου μου φτιαχνει πορτοκαλαδες απο στιφτα πορτοκαλια.Καθε Παρασκευη παμε σουπερ μαρκετ.Μου αγοραζει μερικα παχνιδια, ρουχα και παπουτσια.Την μαμα μου την αγαπω πολυ γιατι με γεννησε. Με προσεχει πολυ και με φροντιζει." ..........και περηφανια διπλα η κουκουβαγια!!!!χιχιχιχιχι

Σκεφτειτε τι θα γραφει η Ευη του χρονου........

Εγω παντως τσουπρες δεν ηθελα κανεναν την ωρα της γεννας διπλα μου ουτε να μιλαει κανεις...σιγη ιχθυος που λενε!!!!αφου οταν με επιασαν πονοι και εφυγα κατευθειαν για Αθηνα στον δρομο δεν μιλουσε κανεις......πλακα ειχε!!!!μονο στον Μαρινο την πατησα που με δεσανε σε ενα κρεαβτι να γεννησω με τεχνιτους,,,εκει τα κουσαν και για τις τρεις γεννες.....

αχ Ελενηηηηηηηηηηηη! ελιωσα με τον Αντρεα! πω πω τι ηταν αυτο! φτερουγιζε η καρδια μου οταν το διαβαζα λες και τα ελεγε το δικο μου παιδι!!!!! τι καλα! αυτη ειναι η ανταμοιβη της μανας τελικα! εγω δε θελω τιποτε αλλο αληθεια!

Συμπι λεω να τον γραψω σε ιδιωτικο από την ανοιξη! να εχει ξεπεταχτει και το μικρο να μην φοβαμαι τις ιωσεις!

Διαφημίσεις

Μπραβο στον Κωνσταντη ....αντε βρε Μαρακι τσαμπα αγχωνεσαι....θα μαθει και ο Αναστασης της Σοφιας.....και ο δικος μου ο γυφτος!!!!

βρε μη λες το παιδι γυφτο χα χα χα χα :tongue:

μου ερχεται εμετος με τη ζεστη και με τον καφε με το γλυκαντικο που πινω :| μπλιααααααααααξξξξξξξξξξξξξξξ... αποφασισα να το ραψω παλι το στωμα μου γιατι εκανα κατσι ατασθαλιες τελευταιως με το φαγητο.....

καλημερα.....λοιπον μετα την χθεσινη συζητηση για τις πανες τελικα ειπα να ξεκινησω και εγω δοκιμες......ειδε με πολυ χαρα το γιο γιο αλλα νομιζε πως ειναι καρεκλακι για να καθεσαι προφανως.....του εβαλα βρακακι αλλα κατουρηθηκε 2 φορες και την μια μαλιστα πανω στον καναπε...αλλα δεν καταλαβε οτι λερωθηκε και δεν ειπε τιποτα......οποτε μαλλον θα το αφησουμε για λιγο το σπορ...!!!!

Εχθες ο Ανδρεας εφερε ολα τα βιβλια του απο το σχολειο και το τετραδιο της εκθεσης που κρατουσε η δασκαλα στο σχολειο.Ειχε γραψει μια εκθεση για την μαμα του......να δειτε τι σας περιμενει σε λιγα χρονια .........ελεγε λοιπον:

"την μαμα μου την λενε Ελενη. Εχει χαμογελαστο προσωπο και ειναι ψιλη.εχει ξαναθα σκουρα μαλλια και τα χειλη της εχουν σχημα καρδιας(!!!).Ημαμα μου μου φτιαχνει πορτοκαλαδες απο στιφτα πορτοκαλια.Καθε Παρασκευη παμε σουπερ μαρκετ.Μου αγοραζει μερικα παχνιδια, ρουχα και παπουτσια.Την μαμα μου την αγαπω πολυ γιατι με γεννησε. Με προσεχει πολυ και με φροντιζει." ..........και περηφανια διπλα η κουκουβαγια!!!!χιχιχιχιχι

Σκεφτειτε τι θα γραφει η Ευη του χρονου........

Εγω παντως τσουπρες δεν ηθελα κανεναν την ωρα της γεννας διπλα μου ουτε να μιλαει κανεις...σιγη ιχθυος που λενε!!!!αφου οταν με επιασαν πονοι και εφυγα κατευθειαν για Αθηνα στον δρομο δεν μιλουσε κανεις......πλακα ειχε!!!!μονο στον Μαρινο την πατησα που με δεσανε σε ενα κρεαβτι να γεννησω με τεχνιτους,,,εκει τα κουσαν και για τις τρεις γεννες.....

Μας συγκίνησες κορίτσι....φφφφφφφφφ...τα άτιμα..πώς γίνεται να σπαράζει η καρδιά σου και να ναι από ευτυχία και αγάπη...! Βούρκωσα...Μόνο από τότε που έγινα μάνα το βιώνω αυτό..

Παρεμπιπτώντως έχετε δει τη διαφήμιση με τις μαμάδες του κόσμου που φροντίζουν από μωρά τα παιδάκια τους..τα ξυπνάνε..τα ντύνουν..βάζουν πλυντήρια..και μεγάλα πλέον κερδίζουν σε κάποιο άθλημα και η μαμά κλαίει από χαρά? Ρε παιδιά κάθε φορά κλαίω. Εγώ που δεν ήξερα πριν την Έλλη τι σημαίνει "συγκινούμαι" (μη σας πω το κορόιδευα κιόλας).

Μας συγκίνησες κορίτσι....φφφφφφφφφ...τα άτιμα..πώς γίνεται να σπαράζει η καρδιά σου και να ναι από ευτυχία και αγάπη...! Βούρκωσα...Μόνο από τότε που έγινα μάνα το βιώνω αυτό..

Παρεμπιπτώντως έχετε δει τη διαφήμιση με τις μαμάδες του κόσμου που φροντίζουν από μωρά τα παιδάκια τους..τα ξυπνάνε..τα ντύνουν..βάζουν πλυντήρια..και μεγάλα πλέον κερδίζουν σε κάποιο άθλημα και η μαμά κλαίει από χαρά? Ρε παιδιά κάθε φορά κλαίω. Εγώ που δεν ήξερα πριν την Έλλη τι σημαίνει "συγκινούμαι" (μη σας πω το κορόιδευα κιόλας).

η διαφημιση που λες ειναι τελεια!

οσο για τη συγκινηση... εγω μια ζωη συγκινουμαι ποσο μαλλον τωρα που εγινα μανα.... αστα δραμα....

αχ Ελενάκι τι γλυκό το αγόρι σου...

συγκινηθηκα και ζήλεψα!!!

θέλω κι εγώ!!!

βρε συμπι γιατι να ξοδευεσαι σε ιδιωτικό?

Κάνε τα χαρτιά σου σε δημόσιο κι αν σας πάρουν τον πας όποτε θέλεις!

δε τη χάνεις τη θέση!

εγω πάντως λέω να τη στέλνω κανονικά κι όταν γεννήσω εκτός κι αν δω οτι υπάρχουν πολλές ιώσεις...

προς το παρόν πάντως θέλω να πηγαινει...

εκτός επίσης αν τη δω οτι ζορίζεται που θα είμαι σπίτι εγω με τον μπέμπη....δε θέλω με τίποτα να αισθανθεί οτι τη διώχνω!

τι γλυκαντικό ρίχνεις στον καφέ???

ελπίζω όχι στέβια...

πολλή ζέστη σημερα.....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...