Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα!!!Λες Σοφια να αρχισει τις βολτες απο τωρα?Μικρουλα ειναι μωρε....

ΤΟ κασερι ειναι κανονικο αγελαδινο.....Δεν υπαρχει λογικη....Εκτος και αν ή εχει αλλεργια στο κατσικισιο(????????????????) ή εχει αλλεργια μονο στο τυρι.....ΤΙ να πω......

Βρε θα φυγει το Λυδιάκι και δε θα το πάρεις χαμπάρι!!!

θα την παίρνει ο Θοδωράκης απο το χέρι και θα αλωνίζουν!!!

Την προηγούμενη φορά που του δοκίμασες κατσικισιο ήταν τυπου φέτα???

σε ρωτάω γιατι και η Βαλ παρόλο που πίνει κατσικισιο γάλα αρκετούς μηνες, οποτε τρωει φέτα βγαζει που και που καμια κοκκινιλα γυρω απο το στόμα της!

Δεν το έχω αποδωσει κάπου αλλά μια και είπες για τον Τεό που τρωει κασέρι απο αγελαδινό ενω το κατσικισιο τον πείραξε, μου το θυμισες!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!αργησα να μπω σημερα εχω αδεια κ ετρεχα ολο το πρωι!

ζωιτσα καλα πηγε η δοκιμη με το κασερι ε?μπραβο ελπιζω σιγα σιγα να μπορεσετε να δικιμασετε κ αλλες τροφες.καλη τυχη και με το εσπα!

μαρακι περαστικα στη γιαγια σου!

στεβυ μπραβο σου μια χαρα τα καταφερες με τα κιλα!εγω ξεκινησα στην ελλη στα 69 κ γεννησα 92...τα εχασα ολα σε 10 μηνες αλλα μετα ξαναπηρα 6...τωρα ξεκινησα στα 75 και αγνωστο που θα τερματισω...εχω μεγαλη αδυναμια στα γλυκα και γενικα στο φαγητο μου ειναι πολυ δυσκολο να τα κοψω...δυσκολοτερο κ απο το κοψιμο του τσιγαρου...ελπιζω μονο να μη παρω πολλα κιλα τωρα.εχω αποδεχτει το σωμα μου το γεγονος οτι ειμαι υπερβαρη..θα θελα μετα τη γεννα να πηγαινα στα 65 αλλα δε θα πεθανω κ αν δε τα καταφερω.

λιακι εμεις οφθαμλιατρο εχουμε παει 2 φορες μεχρι τωρα...ειχα κλεισει και για 17 ιουλιου στο παιδων αλλα θα λειπουμε και θα το ακυρωσω...θα το κανονισω για πιο μετα..καλο ειναι να γινεται ενας προληπτικος ελεγχος σ αυτη την ηλικια.σημερα εκλεισα ραντεβου και με παιδοοδοντιατρο για αυγουστο...ειχε στο κεντρο μανας και παιδιου στο ικα και δεν ειχα ιδεα τοσο καιρο.

πηρα χθες τα αποτελεσματα απ τις εξετασεις αιματος κ εχω θυμωσει παρα πολυ με το γιατρο μου...η καμπυλη ηταν καλη(πηρα γνωμη και απο αλλο γυναικολογο και απο ενδοκρινολογο)..οταν τον πηρα χθες τηλ μου ειπε οτι ειναι οριακη και να την επαναλαβω σε 3 βδομαδες...η ενδο που πηγα σημερα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικοτατη κ οτι δε χρειαζεται επαναληψη..ασε που μου εξηγησε οτι δεν εχει νοημα γιατι η μεγιστη αντισταση στην ινσουλινη εμφανιζεται την 24-26 βδομαδα..ακομα κ αν τη κανω δηλαδη δε θα δειξει(λογικα παντα) μεγαλυτερες τιμες απ αυτες που εδειξε τωρα...μου ειπε να κανω αν θελω γλυκοζιωμενη αιμοσφαιρινη.

τωρα εχω κλεισει ραντεβου στις 29 του μηνα με το γιατρο μου...δε με πειραζει να την ξανακανω την καμπυλη αυτο που με θυμωνει ομως ειναι οτι μαλλον ψαχνει πατημα να με παει για καισαρικη παλι...και δε ξερω πως να του μιλησω...δε θελω να ειμαι επιθετικη μαζι του αλλα πρεπει να το παρει αποφαση..αυτη τη φορα ειμαι ενημερωμενη κ δε θα δεχτω ετσι απλα μια καισαρικη ανευ λογου και αιτιας...νομιζα οτι του το ειχα κανει σαφες αυτο αλλα μαλλον εκεινος δε πιστευει οτι εχω αλλαξει γνωμη...τεσπα μη σας ζαλιζω θα παω στο ραντεβου και θα δω τι θα μου πει.

πηγαμε και για ψωνια μετα(σοπινγκ θεραπυ:P) και πηρα ενα ωραιο κοραλι φορεμα..ανυπομονω να το φορεσω.

προσπαθω να πεισω τον αντωνη να παμε για μπανιο το απογευμα αλλα ακομα με βριζει που τον ετρεχα ολο το πρωι!ελπιζω να του περασει γρηγορα:P

φιλια πολλα σε ολες κ σορρυ για το σεντονι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Βρε θα φυγει το Λυδιάκι και δε θα το πάρεις χαμπάρι!!!

θα την παίρνει ο Θοδωράκης απο το χέρι και θα αλωνίζουν!!!

Την προηγούμενη φορά που του δοκίμασες κατσικισιο ήταν τυπου φέτα???

σε ρωτάω γιατι και η Βαλ παρόλο που πίνει κατσικισιο γάλα αρκετούς μηνες, οποτε τρωει φέτα βγαζει που και που καμια κοκκινιλα γυρω απο το στόμα της!

Δεν το έχω αποδωσει κάπου αλλά μια και είπες για τον Τεό που τρωει κασέρι απο αγελαδινό ενω το κατσικισιο τον πείραξε, μου το θυμισες!

ΝΑι ηταν φετα!!!!!

ΛΕς να του δοκιμασω κατσικισιο γαλα καποια στιγμη?

Υστερα απο συννενοηση με την γιατρο εννοειτε!!!!

Αλλα του θοδωρη οι κοκκινιλες ηταν τοσο εντονες που εβγαζαν ματι!!!!

Οχι τιποτα αλλο αλλα το γαλα που πινουνε και τα δυο χρειαζεται 25 ευρω ανα 3 μερες!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα κ απο μενα!αργησα να μπω σημερα εχω αδεια κ ετρεχα ολο το πρωι!

ζωιτσα καλα πηγε η δοκιμη με το κασερι ε?μπραβο ελπιζω σιγα σιγα να μπορεσετε να δικιμασετε κ αλλες τροφες.καλη τυχη και με το εσπα!

μαρακι περαστικα στη γιαγια σου!

στεβυ μπραβο σου μια χαρα τα καταφερες με τα κιλα!εγω ξεκινησα στην ελλη στα 69 κ γεννησα 92...τα εχασα ολα σε 10 μηνες αλλα μετα ξαναπηρα 6...τωρα ξεκινησα στα 75 και αγνωστο που θα τερματισω...εχω μεγαλη αδυναμια στα γλυκα και γενικα στο φαγητο μου ειναι πολυ δυσκολο να τα κοψω...δυσκολοτερο κ απο το κοψιμο του τσιγαρου...ελπιζω μονο να μη παρω πολλα κιλα τωρα.εχω αποδεχτει το σωμα μου το γεγονος οτι ειμαι υπερβαρη..θα θελα μετα τη γεννα να πηγαινα στα 65 αλλα δε θα πεθανω κ αν δε τα καταφερω.

λιακι εμεις οφθαμλιατρο εχουμε παει 2 φορες μεχρι τωρα...ειχα κλεισει και για 17 ιουλιου στο παιδων αλλα θα λειπουμε και θα το ακυρωσω...θα το κανονισω για πιο μετα..καλο ειναι να γινεται ενας προληπτικος ελεγχος σ αυτη την ηλικια.σημερα εκλεισα ραντεβου και με παιδοοδοντιατρο για αυγουστο...ειχε στο κεντρο μανας και παιδιου στο ικα και δεν ειχα ιδεα τοσο καιρο.

πηρα χθες τα αποτελεσματα απ τις εξετασεις αιματος κ εχω θυμωσει παρα πολυ με το γιατρο μου...η καμπυλη ηταν καλη(πηρα γνωμη και απο αλλο γυναικολογο και απο ενδοκρινολογο)..οταν τον πηρα χθες τηλ μου ειπε οτι ειναι οριακη και να την επαναλαβω σε 3 βδομαδες...η ενδο που πηγα σημερα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικοτατη κ οτι δε χρειαζεται επαναληψη..ασε που μου εξηγησε οτι δεν εχει νοημα γιατι η μεγιστη αντισταση στην ινσουλινη εμφανιζεται την 24-26 βδομαδα..ακομα κ αν τη κανω δηλαδη δε θα δειξει(λογικα παντα) μεγαλυτερες τιμες απ αυτες που εδειξε τωρα...μου ειπε να κανω αν θελω γλυκοζιωμενη αιμοσφαιρινη.

τωρα εχω κλεισει ραντεβου στις 29 του μηνα με το γιατρο μου...δε με πειραζει να την ξανακανω την καμπυλη αυτο που με θυμωνει ομως ειναι οτι μαλλον ψαχνει πατημα να με παει για καισαρικη παλι...και δε ξερω πως να του μιλησω...δε θελω να ειμαι επιθετικη μαζι του αλλα πρεπει να το παρει αποφαση..αυτη τη φορα ειμαι ενημερωμενη κ δε θα δεχτω ετσι απλα μια καισαρικη ανευ λογου και αιτιας...νομιζα οτι του το ειχα κανει σαφες αυτο αλλα μαλλον εκεινος δε πιστευει οτι εχω αλλαξει γνωμη...τεσπα μη σας ζαλιζω θα παω στο ραντεβου και θα δω τι θα μου πει.

πηγαμε και για ψωνια μετα(σοπινγκ θεραπυ:P) και πηρα ενα ωραιο κοραλι φορεμα..ανυπομονω να το φορεσω.

προσπαθω να πεισω τον αντωνη να παμε για μπανιο το απογευμα αλλα ακομα με βριζει που τον ετρεχα ολο το πρωι!ελπιζω να του περασει γρηγορα:P

φιλια πολλα σε ολες κ σορρυ για το σεντονι!

μεγεια το φορεματακι!!! καλοφόρετο!!!

εγω το απόγευμα θέλω να πάω να παρω πεδιλάκια στη Βαλ και να τα καταφέρω να πεταχτω και bershka μήπως βρω κανένα σορτς ή έστω 2-3 φορεματάκια αναλαφρα γιατι έχω αρχίσει και ζεσταινομαι και δεν έχω τιποτα να βάλω...

το είδα που ρωτησες τον Παπανικολάου Σοφάκι!

προσπαθούσα χθες να τον κάνω ταγκ για να δει σιγουρα την ερωτηση σου αλλά ειχε φάει κόλλημα το φέις και δε μου το έκανε...

ο ντοκτορ σου μήπως σε φοβίζει με το ζάχαρο για να προσέχεις τα κιλά?

ή βλέπεις οτι θέλει να σε πάει για καισαρική?

πάντως αν στο επόμενο ραντεβού σας δεις οτι σου τα μασάει και εσύ συνεχίσεις να θες φυσιολογικό, θα σου πρότεινα να αλλάξεις γιατρό...

νωρίς είναι ακόμα...έχεις χρόνο να το σκεφτείς και να το αποφασίσεις βέβαια!

γιατι αν αυτός μέσα του δεν το έχει π΄ρει απόφαση να προσπαθησετε φυσιολογικά, πίστεψε με οτι επιχειρηματα και αν του φέρεις, δε θα τον πείσεις για το αντίθετο...

ή θα σε αφησει να νομιζεις οτι τον έπεισες και στο τέλος θα σε βάλει για καισαρική....

ΝΑι ηταν φετα!!!!!

ΛΕς να του δοκιμασω κατσικισιο γαλα καποια στιγμη?

Υστερα απο συννενοηση με την γιατρο εννοειτε!!!!

Αλλα του θοδωρη οι κοκκινιλες ηταν τοσο εντονες που εβγαζαν ματι!!!!

Οχι τιποτα αλλο αλλα το γαλα που πινουνε και τα δυο χρειαζεται 25 ευρω ανα 3 μερες!!!!

αφού δεις οτι με το κασερι τα πάει καλά, συνεννοήσου με τη γιατρό να δοκιμάσετε και κατσικισιο..

25 ευρω ανα 3 μέρες?????????

τι λες τωρα??????

είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ο ντοκτορ σου μήπως σε φοβίζει με το ζάχαρο για να προσέχεις τα κιλά?

ή βλέπεις οτι θέλει να σε πάει για καισαρική?

πάντως αν στο επόμενο ραντεβού σας δεις οτι σου τα μασάει και εσύ συνεχίσεις να θες φυσιολογικό, θα σου πρότεινα να αλλάξεις γιατρό...

νωρίς είναι ακόμα...έχεις χρόνο να το σκεφτείς και να το αποφασίσεις βέβαια!

γιατι αν αυτός μέσα του δεν το έχει π΄ρει απόφαση να προσπαθησετε φυσιολογικά, πίστεψε με οτι επιχειρηματα και αν του φέρεις, δε θα τον πείσεις για το αντίθετο...

ή θα σε αφησει να νομιζεις οτι τον έπεισες και στο τέλος θα σε βάλει για καισαρική....

αχ σοφακι μου δε ξερω τι να σκεφτω...δε ξερω για τα κιλα θυμαμαι στην ελλη ηταν πολυ χαλαρος μ αυτο το θεμα(ισως να παιζει βεβαια το οτι ειχαμε αποφασισει τη καισαρικη απο νωρις ποιος ξερει?) τωρα το μονο που μου ειχε πει στην αρχη ειναι οτι αν θελω ν αποφυγω το σακχαρο να μην παρω πανω απο 10 κιλα συνολικα...αλλα δε ν εχω νιωσει καμια πιεση σ αυτο το θεμα...ισα ισα που καθε φορα μου λεει πως ειναι ευχαριστημενος με τα κιλα μου.

κοιτα θα του πω οτι πηγα σε ενδοκρινολογο κ οσα μου ειπε..κ αναλογως τι θα μου πει θα του απαντησω.τουλαχιστον θελω να ξερει και να μην εχει καμια αμφιβολια γι αυτο οτι πλεον ενημερωνομαι για τα παντα και δε μπορει να με δουλεψει ετσι απλα.

πραγματικα μου ειναι δυσκολο ν αλλαξω γιατρο..αν παω σε αλλον δε με ξερει δε ξερει τα χουγια μου...δεν υπαρχει χρονος να γνωριστουμε..κ αν τελικα καταληξω σε καισαρικη θα ναι τοσο καλος οσο αυτος που εχω?γιατι σ αυτο το κομματι(σα χειρουργος) ειναι αψογος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι ρε συ...

κάτσε να πας στο ραντεβού...να δεις τι θα σου πει...

απλά αν δεις οτι σου λέει οτι έχεις ζαχαρο και είναι δυσκολο να πας για φυσιολογικά και τέτοια, έχε στο μυαλό σου οτι δεν τη γλιτωνεις την καισαρική...

εγω δε "δένομαι" με γιατρούς γενικά οπότε θα μου ήταν εύκολο να αλλάξω γιατρό γιαυτό στο πρότεινα...κοιτάω να γίνεται το καλύτερο για μένα και αντίστοιχα επιλέγω ποιός μπορεί να το κάνει...

και μου δημιουργησες και απορία!!!

τι χούγια έχεις καλέ που αφορούν στο γυναικολόγο?????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχα οχι δεν εχω τιποτε περιεργα χουγια αλλα θα σου πω μερικα...

πχ δεν ανεχομαι κανενος ειδους πιεση για κιλα βαρος κτλ

θελω να μπορω να συζητησω μαζι του οποιοδηποτε θεμα προκυψει χωρις να ντρεπομαι ν αναφερω οτιδηποτε

επισης-και το πιο βασικο-παντα χεριαζομαι ανθρωπο διπλα μου σε καμια φαση της γεννας δε μπορω να μαι μονη..στην ελλη μεχρι και την επισκληριδιο ηταν μεσα ο αντωνης μονο στο χειρουτγειο δε μπηκε αλλα ευτυχως η μαια ηξερε να με χειριστει καλα και μου μιλουσε συνεχεια.

δε μου ρχετε κατι αλλο τωρα αλλα ναι εχω τα χουγια μου σιγουρα:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλά τη διατροφή που λες με μαυρα ψωμιά, άπαχα γιαούρτια,κλπ...

δε θα μπορούσα να την κάνω με τίποτα...

Βέβαια μιλάω λίγο εκ του ασφαλούς επαναπαυμένη στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού μου!

χαχαχα ΄Ετσι τρώμε οικογενειακώς, δεν είναι ειδική διατροφή! Φαντάσου να φάω κανονικά πόση θα γίνω! (Εννοείται πως άμα φάμε έξω δεν κάνουμε διακρίσεις λάιτ...απλά δεν παραγγέλνουμε τηγανιτά...και δεν χωράει και πολύ ποσότητα βέβαια...!:rolleyes:) Έτσι ελαφρά τρώνε και οι γονείς μου..

εγω το μόνο που δεν τρελαίνομαι να τρωω είναι ψωμιά...

αν φάαω με το φαγητό μου 1-2 φέτες το πολύ και συνηθως τρωω μόνο την ψίχα!

πρέπει να είναι πολύ ωραία η κόρα για να τη φάω!

1-2 φέτες είναι "δεν τρώω"??? ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩ!! Για μένα 2 φέτες (λεπτές) είναι "το παράκανα πάλι σήμερα"!! Και πάω και γυμναστήριο 4 φορές τη βδομάδα τρέξιμο υπαίθριο, βάρη κλπ!

Πάντως δεν εννοούσα ότι έχω αδυναμία στο σκέτο ψωμί αλλά σε συνδυασμό με αυτά που βάζεις πάνω αλλά κυρίως μέσα στο ψωμί!!:tongue:...και για πιο ιδανικά....να είναι μια χωριάτικη ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! :P:p:p Ξεσάλωσα!!!:tongue:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

χαχαχαχα οχι δεν εχω τιποτε περιεργα χουγια αλλα θα σου πω μερικα...

πχ δεν ανεχομαι κανενος ειδους πιεση για κιλα βαρος κτλ

θελω να μπορω να συζητησω μαζι του οποιοδηποτε θεμα προκυψει χωρις να ντρεπομαι ν αναφερω οτιδηποτε

επισης-και το πιο βασικο-παντα χεριαζομαι ανθρωπο διπλα μου σε καμια φαση της γεννας δε μπορω να μαι μονη..στην ελλη μεχρι και την επισκληριδιο ηταν μεσα ο αντωνης μονο στο χειρουτγειο δε μπηκε αλλα ευτυχως η μαια ηξερε να με χειριστει καλα και μου μιλουσε συνεχεια.

δε μου ρχετε κατι αλλο τωρα αλλα ναι εχω τα χουγια μου σιγουρα:tongue:

Εντάξει ρε συ...

αυτα δεν είναι χούγια...φυσιολογικά τα βλέπω!

εμένα ο γιατρός μου έχει ένα θέμα με το βάρος της εγκύου...θέλει να μην παίρνουν πολλά κιλά...δεν πιέζει φυσικά αλλά εκεί που χρειαζεται το επισημαίνει...

στο να συζητησεις μαζί του οτι σε απασχολεί, αυτό δεν είναι χούι αλλά το αυτονοητο!!!

εγω στη γέννα μέσα δε θέλω κανέναν...στη Βαλ είχα παρέα τον άντρα μου, την αδερφη μου και τη μαμα μου στην αιθουσα ωδινων αλλά και μόνη μου να ήμουν...μια χαρα θα την περνούσα!!!

χαχαχα ΄Ετσι τρώμε οικογενειακώς, δεν είναι ειδική διατροφή! Φαντάσου να φάω κανονικά πόση θα γίνω! (Εννοείται πως άμα φάμε έξω δεν κάνουμε διακρίσεις λάιτ...απλά δεν παραγγέλνουμε τηγανιτά...και δεν χωράει και πολύ ποσότητα βέβαια...!:rolleyes:) Έτσι ελαφρά τρώνε και οι γονείς μου..

1-2 φέτες είναι "δεν τρώω"??? ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩ!! Για μένα 2 φέτες (λεπτές) είναι "το παράκανα πάλι σήμερα"!! Και πάω και γυμναστήριο 4 φορές τη βδομάδα τρέξιμο υπαίθριο, βάρη κλπ!

Πάντως δεν εννοούσα ότι έχω αδυναμία στο σκέτο ψωμί αλλά σε συνδυασμό με αυτά που βάζεις πάνω αλλά κυρίως μέσα στο ψωμί!!:tongue:...και για πιο ιδανικά....να είναι μια χωριάτικη ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! :P:p:p Ξεσάλωσα!!!:tongue:

καλά εγω θα πέθαινα με αυτα που τρωτε....δε θα την πάλευα...

λατρευω το φαγητό και τρωω μεγάλες ποσότητες!

και φυσικα οτι πιο παχυντικο κυκλοφορεί!

δηλαδη αν φτιάξω μουσακά, στανταρ θα φάω 2 μεγάλα κομμάτια!

δεν κάνω εκπτωσεις στην ποσότητα!!!

τωρα έχω πάθει πόρωση με το γλυκό του κουταλιού βυσσινο!!!

τρωωε κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ πριν κοιμηθω!!!

σαν αντιβιωση ένα πράγμα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλό αλό!

ζέστη ζέστη ζέστη....

η Βαλ κατακοπη, κοιμαται ακόμα!!!:tongue::tongue::tongue:

το άλλο Σάββατο η γιορτούλα μας!!!

σημερα κατεβηκε ο άντρας μου να την παρει απο το σχολικό και του είπε η δασκάλα οτι παρόλο που την πειράζουν τα άλλα παιδάκια και της παίρνουν τα παιχνίδια επειδη είναι η νέα της τάξης, η δικιά μου δεν αντιδρά όπως την είχα προειδοποιήσει οτι θα κάνει!

Πάντως εμένα η Βαλ δε μου έχει παραπονεθεί για κάτι οπότε θεωρω οτι εκλαμβάνει τα πειράγματα τους ως αστείο και δεν την ενοχλούν!

μόνο κάποια Κλειώ μου αναφέρει συνέχεια!

θα μάθω στη γιορτη ποιά είναι!!!

μας ζητησαν να τους πάμε και ένα λευκό μπλουζάκι για να το φορέσουν στη γιορτη και ίσως να το έχουν ζωγραφίσει...δεν πολυκαταλαβα...

πάω να την ξυπνήσω τωρα να πάμε βολτούλα...μήπως προλάβω και κάτι ψωνια...θα δείξει...

Φιλιά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

χθες τελικά δε βγηκαμε βολτούλα...

τσακωθηκα με τη Βαλ και μείναμε μέσα...

την είχα ντυσει, την είχα ετοιμάσει και έκανε οτι μπορούσε για να μου σπάσει τα νευρα!!!

στο τέλος τα καταφερε οπότε μια χαρα του έκατσε και του άντρα μου που θα έχανε την Εθνική αμα βγαιναμε!

βέβαια και που την είδε τι κατάλαβε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οπότε αναβάλλονται για αυριο τα ψωνια μας!

η Βαλ εν τω μεταξυ λες και λειτουργει με χρονοδιακόπτη!!!

πάλι σημερα άρχισε στις 7 παρά είκοσι να βηχει, ξύπνησε για τα καλά και ήρθε στο κρεβάτι μας και άρχισε το μπιρι μπίρι...

μετα αποφάσισε οτι ήθελε τσίσα, ξεβρακώθηκε και πήγε και επέστρεψε να συνεχίσει το μονόλογο της!!!

και τωρα ειμαι σε δίλημα...να κατσω σπίτι να κάνω τις δηλώσεις του άντρα μου ή να παρω μια φίλη να πάμε για καφέ???

μεγάλο πρόβλημα έχω ε?

αν και μάλλον για σπίτι το κόβω να μένω...

καλύτερα να βγω αυριο για καφεδάκι που λέει οτι θα δροσίσει λίγο...

που είστε τσούπρες???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

δυσκολη ημερα η σημερινη ζεστη και αρκετη δουλιτσα!

εμεις συμπι βγηκαμε εχθες με τον Κων/νο αλλα κουραστηκα. αγοασαμε ενα φωτιστικο υφασματινο διοτι ενα χαρτινο από τα ΙΚΕΑ το εχει κανει κουρελι στο δωματιο του. του εμαθε βλεπεις ο μπαμπας του να στοχευει με τα μπαλακια το φωτιστικο :tongue: πηραμε μια αποχη, ενα πραγμα που βγαζει μπουρμπουληθρες, ενα αλλο για να καταβρεχεται με τον πατερα του στη θαλασσα, μια καρεκλιτσα θαλασσης την οποια βαζει και στο γραφειο του για να ζωγραφιζει (ναι εχι και γραφιο: ενα πλαστικο τραπεζακι)... και να φανταστεις οτι ξεκινησαμε να αγορασουμε μια κοκκινη μπουλντοζα την οποια ποτε δεν πηραμε φυσικα :tongue:

κατα τα αλλα το πρωι δεν φοραμε καθολου πανα και για αρχη την φοραμε στον μεσημεριανο υπνο, στις βολτες εξω και το βραδυ. τη μεσημεριανη πανα βλεπω να την κοβουμε σχετικα ευκολα αλλα τη βραδινη χμμμμ τιγκα στο κατρουλιο ειναι το πρωι. γμτ σημερα το πρωι εκανε κακα του στο βρακακι του. εβλεπε Ντορα και μαλλον για να μην χασει δευτερολεπτο δεν τα ειπε τα κακα παρα μονο οταν τα εκανε ειπε "γιαγια γιαγια ελα να μου αδειασεις τα κακακια στη λεκανη. τα εκανα"! ενταξει μωρε δικαιολογειται δε δικαιολογειται; 4-5 μερουλες ειναι που ξεκινησε το πουλακι μου εκπαιδευση.

Μπόν-ζούρ!

Κι εμένα μου τα κάνει αυτά...Στρώνει όμως μετά από έναν καλό ύπνο.(Μάτζικ!) Κάποιες μέρες -με το σχολείο ειδικά- κουράζονται παραπάνω κι ας νομίζουμε ότι έχουν κοιμηθεί καλά..

Όσο για τα χθεσινά σου σχόλια..."ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΠΕΛΙΑ!!":tongue:

Φτού σου και πάλι φτού σου!:rolleyes:

Καλημερα:Dτι κανετε???Σοφακ μονολογο και η Βαλ ε???τον Ανασταση να ακουσεις...δεν σταματαει δευτερολεπτο!!!!σημερα μονη στο σπιτι απολαμβανω τον καφε μουη:Dησυχιααααααα..χαχα ο Τ για δουλεια και ο μικρος ηρθε ο παππους του και τον πηρε:rolleyes:αντε να δουμε......

Σοφακι σε ακουσα και δεν κανουμε τπτ με την πανα.το αφησα ετσι και βλεπουμε....η αληθεια ειναι οτι τις 3 τελευταιες μερες ανεβαινει μονος του στο σκαλοπατακι για την λεκανη που του πηρα κατεβαζει ρουχα και το κανει για πλακα:Dβλεπει τον πατερα του και θελει να κανει το ιδιο...ασχετα που δεν τα καταφερνει:tongue:χαχα θα δειξει...

τι μαγειρευεται σημερα????εμενα ειπε θα μαγειρεψει η πεθερα:rolleyes::tongue:λετε να μου ριξει ποντικοφαρμακο στο πιατο???:tongue::tongue:χαχα

XWF8p2.png

καλημερα!

δυσκολη ημερα η σημερινη ζεστη και αρκετη δουλιτσα!

εμεις συμπι βγηκαμε εχθες με τον Κων/νο αλλα κουραστηκα. αγοασαμε ενα φωτιστικο υφασματινο διοτι ενα χαρτινο από τα ΙΚΕΑ το εχει κανει κουρελι στο δωματιο του. του εμαθε βλεπεις ο μπαμπας του να στοχευει με τα μπαλακια το φωτιστικο :tongue: πηραμε μια αποχη, ενα πραγμα που βγαζει μπουρμπουληθρες, ενα αλλο για να καταβρεχεται με τον πατερα του στη θαλασσα, μια καρεκλιτσα θαλασσης την οποια βαζει και στο γραφειο του για να ζωγραφιζει (ναι εχι και γραφιο: ενα πλαστικο τραπεζακι)... και να φανταστεις οτι ξεκινησαμε να αγορασουμε μια κοκκινη μπουλντοζα την οποια ποτε δεν πηραμε φυσικα :tongue:

κατα τα αλλα το πρωι δεν φοραμε καθολου πανα και για αρχη την φοραμε στον μεσημεριανο υπνο, στις βολτες εξω και το βραδυ. τη μεσημεριανη πανα βλεπω να την κοβουμε σχετικα ευκολα αλλα τη βραδινη χμμμμ τιγκα στο κατρουλιο ειναι το πρωι. γμτ σημερα το πρωι εκανε κακα του στο βρακακι του. εβλεπε Ντορα και μαλλον για να μην χασει δευτερολεπτο δεν τα ειπε τα κακα παρα μονο οταν τα εκανε ειπε "γιαγια γιαγια ελα να μου αδειασεις τα κακακια στη λεκανη. τα εκανα"! ενταξει μωρε δικαιολογειται δε δικαιολογειται; 4-5 μερουλες ειναι που ξεκινησε το πουλακι μου εκπαιδευση.

Ρε σύ έχεις αγχωθεί πολύ! Και βέβαια είναι φυσικά! Μην του δείχνεις απογοήτευση κι αφού αλλάζεις ακόμα νυχτερινές βρεγμένες μην του τις βγάλεις μέχρι να είναι κι αυτές στεγνές. Σιγά σιγά, καλά το πας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...