Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλό!!!

μου έχει σπάσει τη μυτη το μπριάμ...

θα στιψω ένα χυμό πορτοκάλι τωρα να πιω και το σιδηρο μου και μετα μάλλον θα φάω....δε νομίζω να περιμένω να μαζευτούν σπίτι μπαμπάς και κόρη!!!

Λιάκι κάνε κανέναν κοιλιακό και για μένα βρε!!!

πολύ σε χαίρομαι που σε βλέπω τόσο αποφασισμένη!

αφού ξυπνάει με στεγνη πάνα βγάλτης τη ρε συ!

ετοιμο είναι το κορίτσι!

εγω απο την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσω να κόψουμε τη μεσημεριανή...

αν και άμα μου γυρνάει λιώμα απο το σχολείο, δε νομίζω να πάει καλά το θέμα!!!

πρέπει να κλείσω ραντεβού και στον ντοκτορ για την άλλη εβδομάδα....θα μου πει να κάνω και την καμπύλη.....

θέλω να τον ρωτησω και για την κοιλιά μου που είναι πολύ χαμηλά...αν πλησίαζα να γεννησω θα χαιρόμουν αλλά τωρα ψιλοανησυχώ...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλό!!!

μου έχει σπάσει τη μυτη το μπριάμ...

θα στιψω ένα χυμό πορτοκάλι τωρα να πιω και το σιδηρο μου και μετα μάλλον

θέλω να τον ρωτησω και για την κοιλιά μου που είναι πολύ χαμηλά...αν πλησίαζα να γεννησω θα χαιρόμουν αλλά τωρα ψιλοανησυχώ...

ειναι η αγοριστικη κοιλια κατα πως φαινεται! και εμενα η δικη μου στο χωμα ειναι :)

γεια σου Στεβυ μου!

Μαρακι εγω έχω μικρόυλικα αγγειακια.. Απλα φοβάμαι μην χειριτερεψουν!

Σοφάκι το πήρα πολυ ζεστά γιατι είναι καλη η γυμνάστρια!! Περνάει η ώρα χωρίς να το καταλάβω! Παλιά ήμουνα μόνο διάδρομο κ βάρη.. Βαριομουνα πολυ όμως πάνω στο διάδρομο, έπρεπε να χω ακουστικά να ακούω μουσική για να ξεχνιεμαι!!

Τώρα ρίχνω τον διπλάσιο ιδρώτα κι το κάνω με ευχαρίστηση!!το γυμναστήριο Έντομεταξυ είναι παλιό.. Όσοι πανε εκει πανε καθαρά για προπόνηση( καλα δεν παίρνω κ όρκο χαχα) απλα σε σχέση με τα τεράστια γυμναστήρια αλυσίδες που πανε οι περισσότεροι για πασαρέλα.. Με μεικαπ, βαμμενο χειλη βλεφαριδα κοκκαλωμενη κ πολλεσ φορεα ψευτικη κ σορτσακθα σκαφτα...που πας κοπέλα μου;; Σορρυ κιόλας!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Η χρυσοβαλαντου έχει πορωθει με την χαιντι!! Ολη μέρα παίζουμε.. Αυτη είναι η χαιντι εγω ο πετερ η μπεμπα είναι η ασπρουλα το κατσικακι μας.. Αγορασαμε κ ένα σκυλάκι ψεύτικο το ονομασαμε γιοζεφ κ ένα πουλάκι ο μπιμπι... Ειλικρινά έχουμε ξεχάσει τα ονόματα μας.. Οπότε την φωνάζω με το όνομα της όλο με διορθώνει και μου λέει " είμαι η χαιντι πετερρρρρρ"

Χαμοσσσς... Πως θα της κόψω το πισι.. Της ελατωσα την τηλεόραση κ έχει κολλήσει στο λάπτοπ.. Φοβάμαι για τα ματακια της!!!

Αλήθεια οφθαλμίατρο πρέπει να πάμε κάποια στιγμη;; Μετα τα δυο άκουσα πως είναι απαραίτητο!! ;;;;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Πάω να ξαπλωσε κ εγω μια ωριτσα!!! Φιλακια!!!

Αλήθεια έχει δει καμία σας " το παιχνίδι του θρονου";; Σειρά είναι .. Έχω κολλήσει άγρια.. Τρομερό! Έχω δει τα 10 επεισόδια κ τώρα περιμένω να μου δώσουν τα αλλα 10!! Σας το προτείνω!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρες!!!

πήγε το κορίτσι μου σχολείο, έκανα κάτι ψιλοδουλίτσες αλλά έχω κάτι μικροπονάκια αριστερα χαμηλά στην κοιλιά οπότε θα το πάω χαλαρά...

πολύ ζέστη και σημερα....

κανένα γιατροσόφι για το βήχα???????

η Βαλ κοιμάται μια χαρα όλο το βραδυ και το πρωι κατα τις 7 παρα την πιάνει ένας βηχας άλλο πράγμα...

τι να της δωσω να ανακουφιστεί το λαιμουδάκι της?

της δινω κανένα κουταλάκι μέλι αλλά προφανως δεν αρκεί...

όχι τιποτα άλλο αλλά στη γιορτη του σχολείου μάλλον θα πει και 2-3 φράσεις είπε η δασκάλα μας!!!

πρέπει να έχουμε καθαρη φωνη!!!

κι ας μην ξερω πότε θα γίνει η γιορτη!!! χαχαχαχαχα!!!

ειναι η αγοριστικη κοιλια κατα πως φαινεται! και εμενα η δικη μου στο χωμα ειναι :)

γεια σου Στεβυ μου!

Και η δικια μου κοιλιά χαμηλά ήταν στην δεύτερη εγκυμοσύνη.. Καμία σχέση με την πρώτη τουρλωτη!!!!

ουφ ησυχασα λίγο γιατιε ίχα αγχωθεί που είναι τόσο χαμηλά...

Μαρακι εγω έχω μικρόυλικα αγγειακια.. Απλα φοβάμαι μην χειριτερεψουν!

Σοφάκι το πήρα πολυ ζεστά γιατι είναι καλη η γυμνάστρια!! Περνάει η ώρα χωρίς να το καταλάβω! Παλιά ήμουνα μόνο διάδρομο κ βάρη.. Βαριομουνα πολυ όμως πάνω στο διάδρομο, έπρεπε να χω ακουστικά να ακούω μουσική για να ξεχνιεμαι!!

Τώρα ρίχνω τον διπλάσιο ιδρώτα κι το κάνω με ευχαρίστηση!!το γυμναστήριο Έντομεταξυ είναι παλιό.. Όσοι πανε εκει πανε καθαρά για προπόνηση( καλα δεν παίρνω κ όρκο χαχα) απλα σε σχέση με τα τεράστια γυμναστήρια αλυσίδες που πανε οι περισσότεροι για πασαρέλα.. Με μεικαπ, βαμμενο χειλη βλεφαριδα κοκκαλωμενη κ πολλεσ φορεα ψευτικη κ σορτσακθα σκαφτα...που πας κοπέλα μου;; Σορρυ κιόλας!!

καλό αυτό αν σε εμπνέει η γυμνάστρια!!!

εδω που μενω εγω υπάρχουν 2 γυμναστηρια όπου κατα 90% κυκλοφορούν "γαμπροί"...και δε γουστάρω να παω...

και η επόμενη λύση μου είναι να κάνω 10χλμ απόσταση για να βρω κάτι της προκοπής...

αυτα βέβαια για το 2015 που σκοπευω να πάω εεε???????

χαχαχαχαχαχα!!!!

δεν αγχώνομαι!!!:tongue::tongue::tongue:

κοτοπουλάκι κοκκινιστό με ρυζι θα κάνω σημερα...

η Βαλ έχουν ψαρακι.

Χθες έφαγε κανονικότατα με τα άλλα παιδάκια και όλα οκ!!!

βέβαια είπα του άντρα μου να μην αρχισει να το λέει δεξιά κι αριστερά οτι το ξεπεράσαμε γιατι θα της δίνουν όλοι ένα σωρό σαβούρες να τρωει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοτοπουλάκι κοκκινιστό με ρυζι θα κάνω σημερα...

η Βαλ έχουν ψαρακι.

Χθες έφαγε κανονικότατα με τα άλλα παιδάκια και όλα οκ!!!

βέβαια είπα του άντρα μου να μην αρχισει να το λέει δεξιά κι αριστερά οτι το ξεπεράσαμε γιατι θα της δίνουν όλοι ένα σωρό σαβούρες να τρωει!!!

Καλημέρεν!

Μια χαρά λύση βρήκες εσύ! Με μας τι θα γίνει το καλοκαίρι..

Αν και δε νομίζω να πάμε χωριό φέτος..Μάλλον θα κατέβουν τα πεθερικά μου. Εμείς έχουμε ένα γάμο στην Κρήτη αν σας έχω πει και θα κολλήσουμε εκεί μέρες για διακοπές. Ανυπομονώ να φάω τα γλυκά της Κουκουβάγιας....μμμμμμμμμμμμμμμμμ (πολύ λιγουρο-λιμάρω έχω καταντήσει).

Με τα κιλά μου όμως τα παω αρκετά καλά. Αν εξαιρέσω τις μέρες που έχω στάνταρ καθυστέρηση πλέον κάθε μήνα και ανεβαίνει η βελονίτσα και η διάθεση για γλυκά και καπάκια αλμυρά...μετά πέφτει κατακόρυφα και το ράβω! Τα έχασα επιτέλους όλα τα κιλά και είμαι όπως προ-Έλλης. Έφτυσα αίμα όμως ρε παιδί μου να σταθεροποιηθώ 3 χρόνια τώρα...

Καλά εγώ και μετά τη γέννα (μάλλον μετά το θηλασμό) άργησα να επιστρέψω στις παλιές διατροφικές μου συνήθειες και ζορίστηκα με αυτό κυρίως. Αλλά όπως και να χει το να προσπαθείς να ξαναπάς 50 κιλά (είμαι μικροκαμωμένη γενικώς όμως) δεν είναι πλέον εύκολο αν έχεις γεννήσει. Δεν το συζητώ ότι κάνω περισσότερες θησίες από πριν και ότι οι ατασθαλίες επιβαρύνουν διπλά...!!! Χάνεις μήνες - παίρνεις σε ώρες!!

Εσάς έχει αλλάξει ο μεταβολισμός σας?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημέρα Στέβη μου!!!

καλέ ποιά είναι η Κουκουβάγιαα???????

και τι γλυκά φτιάχνει???

εγω για μεταβολισμό και κιλά τι να πω...

50 κιλά έμεινα έγκυος στη Βαλ...

τερματισα στα 70...

3 μήνες μετά τη γέννα είχα πάει 48...

τωρα έμεινα έγκυος στα 51...και στην τελευταία μέτρηση ήμουν 57,5...

οπότε όπως καταλαβαίνεις δε με πολυαπασχολεί το θέμα...:tongue::tongue::tongue:

πιο πολύ με απασχολεί το να αποφύγω τις ραγάδες και τη ρημάδα την κυτταρίτιδα...

γιατι κάνω και σαβουροδιατροφή ρε παιδί μου...όλο τηγανιτά και αναψυκτικά και οτι άλλο πρέπει να αποφεύγουμε για την κυτταρίτιδα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα Στέβη μου!!!

καλέ ποιά είναι η Κουκουβάγιαα???????

και τι γλυκά φτιάχνει???

εγω για μεταβολισμό και κιλά τι να πω...

50 κιλά έμεινα έγκυος στη Βαλ...

τερματισα στα 70...

3 μήνες μετά τη γέννα είχα πάει 48...

τωρα έμεινα έγκυος στα 51...και στην τελευταία μέτρηση ήμουν 57,5...

οπότε όπως καταλαβαίνεις δε με πολυαπασχολεί το θέμα...:tongue::tongue::tongue:

πιο πολύ με απασχολεί το να αποφύγω τις ραγάδες και τη ρημάδα την κυτταρίτιδα...

γιατι κάνω και σαβουροδιατροφή ρε παιδί μου...όλο τηγανιτά και αναψυκτικά και οτι άλλο πρέπει να αποφεύγουμε για την κυτταρίτιδα!

Αχ εγώ ξεκίνησα 48 έφτασα 57.5 βγήκα από το μαιευτήριο 53, κόλλησα εκεί έχρι να σταματήσω το θηλασμό, έχασα2 κιλά, τα ξαναπήρα και μετά πάλευα 2 χρόνια να πέσω στα 50 κόβοντας..κόβοντας...και φυσικά με τα σκαμπανεβάσματα καλοκαίρι-Χριστούγεννα-Πάσχα. Ένα έχανα δύο έπαιρνα!

Σε πάρα πολύ καλή φάση έμεινες έγκυος. Αυτό θέλω κι εγώ! Δυστυχώς όμως η σαβουροφαγία δε μου ταιριάζει...θα ήμουν 500 κιλά με το ρυθμό που τρώω εγώ! Η διατροφή μου είναι με βραστά-ψητά-ωμά λάδια-φρούτα-τυρια γιαούρτια γάλατα άπαχα-μαύρα ψωμιά κλπ. Κάνουμε όμως ατασθαλίες κάθε ΣΚ τρώγοντας έξω κλπ (προσεχτικά βέβαια) αλλά δεν παραλείπουμε ποτέ γεύμα :D και δεν ξεχνάμε να φάμε (έστω μια γαβάθα σαλατάρα...υγειινά αλλά είμαστε πεινάλες!)

Κουκουβάγια εστί το πιο famous γλυκάδικο στο Πανελλήνιο φιλενάς! Είναι στα Χανιά και (απ'ότι ξέρω) στην κορυφή ενός λόφου με απίστευτη θέα και τεράστιες μερίδες (το πιο γνωστό είναι αυτό!). Λένε ότι έχει την πιο ΤΟΠ σοκολατόπιτα τεραστίων διαστάσεων και ζουμερή (γιαμμμμι...αν και δεν είμαι σοκολατού) και φανταστική λεμονόπιτα διάσημη λέει (Παναγίτσα μου ...τρελαίνομαι για κρέμες και λεμόνι.... ανυπομονώ! δεν έχω φάει ποτέ καλή λεμονόπιτα) Ελπίζω να έχει και κανά καλό σιροπιαστό και θα μείνω εκεί για πάντα! (Στην καρέκλα αυτή εννοώ!χαχαχα)

Και να φανταστείς ότι δεν είμαι καν γλυκατζού! Τυρού και ψωμο-πιτού είμαι! Δώσε μου ένα πλατώ με τυριά και θαλασσινά και ένα καλό λευκό κρασάκι παγωμένο και άσε με ευτυχισμένη! Επίσης μπορώ να ευτυχήσω αν με ξαμολήσεις μέσα σε ένα φούρνο με ψωμιά-τυρόπιτες-κλπ!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΓΗΤΟ-ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!χαχαχαχαχα

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!!!ολα καλα?εκατσα σπιτι την Παρασκευη μπας και μαζεψω τιποτα.....αλλα που να προλαβω?

καλα αυτο το θεμα με τις πανες......δεν θα τελειωσει ποτε!!!!ουτε ο δικος μου Σοφια εχει κοψει την πανα....αλλα δεν αγχωνομαι καθολου ομως!!!!θα ξεκινησουμε σιγα σιγα στο γιο γιο.....ετσι και αλλιως σχολειο θα πηγαινει μεχρι 20 Ιουλιου οποτε θα εχει πιο πολυ χρονο η δασκαλα του να ασχοληθει με το θεμα μιας και τα περισσοτερα παιδακια σταματουν.

Βρε κοριτσια δεν καταλαβα κατι που γραφατε με την Λια...ειχες βαλει φωτο με τα μικρα και την πεθερα σου?ή εγω δεν καταλαβα καλα?

Εγω παντως μονο στην 2η εγκυμοσυνη μου ειχα παει θαλασσα...που ηταν στην αρχη...στα αγορια που ηταν στα τελειωματα δεν πηγα γιατι φοβομουν μην κολλησω κατι....!!!

Το Σαββατο πηγαμε Καλαματα για να βρει αυτοκιμητο ο αδερφος μου ακι εγω πηγα τζαμπο με τα θηρια μου.......Σοφακι δεν σε πηρα τηλ γιατι ηταν νταλα μεσημερι και υπεθεσα οτι θα κοιμαστε!!!!!θα ξαναρθω συντομα.....για μπανακι

Καλα αυτα τα κιλα που συζητατε δεν υπαρχουν!!!!!!

Γεια σας!!!!

ΤΙ κανετε?

Εμεις εδω ολα καλα!!!

Η μικρη κοιμαται ο μικρος με τον μπαμπα του βολτα και εγω απολαμβανω το καφεδακι μου!!!

ΔΙαβασα πολυ στα γρηγορα τα νεα σας οποτε δεν ξερω τι να σχολιασω....

Σοφακι τελεια τα νεα για την αλλεργια!!Πολυ χαρηκα αν και ημουν σιγουρη οτι δεν εχει τιποτα....

ΕΜεις εδω φαγαμε 1/4 φετας κασερι χθες...δεν βγαλαμε τιποτα...σημερα θα του δωσω αλλη μιση και αυριο μια ολοκληρη φετα...Να δουμε...Τουλαχιστον να τρωει κασερι το παιδι μου....

Με εχουν μπερδεωει πολυ αυτες οι αλλεργιες...Δεν τις καταλαβαινω......

Κανατε και τα μπανακια σας ε?

Εμεις ακομα...Πρεπει να παω να τα αγορασω μαγιο.....

Εντω μεταξυ με τον μικρο δεν την παλευω καθολου πια....Χτυπαει πεταει πραγματα διαλυει οτι βρισκε μπροστα του καθε μερα μαλωνουμε....Κουραστηκα....Η μικρη κανει τα πρωτα της βηματακια κρατωντας τα χερια εννοειτε και το προβλημα ειναι οτι αν της δωσεις τα χερια σου και σηκωθει αρχιζει να περπαταει και μετα αν και κουραζεται και δεν μπορει να περπατησει αλλο δεν σου αφηνει τα χερια με τιποτα....και αν τα παρεις με το ζορι τοτε πεφτει πισω και αρχιζει και κλαιει....Πολυ πεισμα αυτο το κοριτσι....Τι θα γινουμε δεν ξερω....

Αρχισαμε να τρωμε και κατσικακι.....ΤΟ μοσχαρι το αφησαμε για λογους πιθανης αλλεργιας.....

Πηγα ρωτησα και τον παιδικο εδω....Περιμενουμε το Εσπα και μετα βλεπουμε....Περυσι μου ειπαν ειχαν πει οτι θα δεχτουν 50 ατομα και ηρθαν μονο 25 ....οποτε ισως εχουμε ελπιδες.....

Αυταααααα

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και να μου φιλησετε τα παιδακια σας....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Πάω να ξαπλωσε κ εγω μια ωριτσα!!! Φιλακια!!!

Αλήθεια έχει δει καμία σας " το παιχνίδι του θρονου";; Σειρά είναι .. Έχω κολλήσει άγρια.. Τρομερό! Έχω δει τα 10 επεισόδια κ τώρα περιμένω να μου δώσουν τα αλλα 10!! Σας το προτείνω!!!

Καλα Λιακι εγω περυσι το ειδα μιλαμε τεελεια σειρα!!!!

Τωρα βλεπω τον δευτερο κυκλο.....

Εντω μεταξυ οοταν το ειχε φερει ο Κοσμας δεν το εβλεπα γιατι στην αρχη εχει πολυ φρικτες σκηνες και ετσι εγκυος που ημουνα δεν ηθελα καθολου!!!Αλλα μετα που εκατσα να το δω επαθα μεγαλη πλακα!!!!!

Ουφ στραβωθηκα πάλι με τις φορολογικές δηλώσεις...

δούλεψε πολύ το Σκ ο άντρας μου οπότε μαζευτηκε πραμα κια για μένα!

Αχ εγώ ξεκίνησα 48 έφτασα 57.5 βγήκα από το μαιευτήριο 53, κόλλησα εκεί έχρι να σταματήσω το θηλασμό, έχασα2 κιλά, τα ξαναπήρα και μετά πάλευα 2 χρόνια να πέσω στα 50 κόβοντας..κόβοντας...και φυσικά με τα σκαμπανεβάσματα καλοκαίρι-Χριστούγεννα-Πάσχα. Ένα έχανα δύο έπαιρνα!

Σε πάρα πολύ καλή φάση έμεινες έγκυος. Αυτό θέλω κι εγώ! Δυστυχώς όμως η σαβουροφαγία δε μου ταιριάζει...θα ήμουν 500 κιλά με το ρυθμό που τρώω εγώ! Η διατροφή μου είναι με βραστά-ψητά-ωμά λάδια-φρούτα-τυρια γιαούρτια γάλατα άπαχα-μαύρα ψωμιά κλπ. Κάνουμε όμως ατασθαλίες κάθε ΣΚ τρώγοντας έξω κλπ (προσεχτικά βέβαια) αλλά δεν παραλείπουμε ποτέ γεύμα :D και δεν ξεχνάμε να φάμε (έστω μια γαβάθα σαλατάρα...υγειινά αλλά είμαστε πεινάλες!)

Κουκουβάγια εστί το πιο famous γλυκάδικο στο Πανελλήνιο φιλενάς! Είναι στα Χανιά και (απ'ότι ξέρω) στην κορυφή ενός λόφου με απίστευτη θέα και τεράστιες μερίδες (το πιο γνωστό είναι αυτό!). Λένε ότι έχει την πιο ΤΟΠ σοκολατόπιτα τεραστίων διαστάσεων και ζουμερή (γιαμμμμι...αν και δεν είμαι σοκολατού) και φανταστική λεμονόπιτα διάσημη λέει (Παναγίτσα μου ...τρελαίνομαι για κρέμες και λεμόνι.... ανυπομονώ! δεν έχω φάει ποτέ καλή λεμονόπιτα) Ελπίζω να έχει και κανά καλό σιροπιαστό και θα μείνω εκεί για πάντα! (Στην καρέκλα αυτή εννοώ!χαχαχα)

Και να φανταστείς ότι δεν είμαι καν γλυκατζού! Τυρού και ψωμο-πιτού είμαι! Δώσε μου ένα πλατώ με τυριά και θαλασσινά και ένα καλό λευκό κρασάκι παγωμένο και άσε με ευτυχισμένη! Επίσης μπορώ να ευτυχήσω αν με ξαμολήσεις μέσα σε ένα φούρνο με ψωμιά-τυρόπιτες-κλπ!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΓΗΤΟ-ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!χαχαχαχαχα

καλά τη διατροφή που λες με μαυρα ψωμιά, άπαχα γιαούρτια,κλπ...

δε θα μπορούσα να την κάνω με τίποτα...

Βέβαια μιλάω λίγο εκ του ασφαλούς επαναπαυμένη στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού μου!

εγω το μόνο που δεν τρελαίνομαι να τρωω είναι ψωμιά...

αν φάαω με το φαγητό μου 1-2 φέτες το πολύ και συνηθως τρωω μόνο την ψίχα!

πρέπει να είναι πολύ ωραία η κόρα για να τη φάω!

ομολογώ οτι δεν το έχω ξανακουσει το μαγαζί που λες!!!

αλλά σίγουρα θα ήθελα να το επισκεφθώ!!!:tongue::tongue::tongue:

εγω ψάχνω να βρω ένα ωραίο παγωτο τιρααμισού και δε βρισκω πουθενά κάτι να με ικανοποιεί!

χρόνια τωρα!

καθένας με τον πόνο του!!!!

για θαλασσινά πάλι...τρελαίνομαι...

ανυπομονω να πάω Ευβοια να σκάσω απο γαρίδες, πετροσωλήνες σαγανάκι και πολλά πολλά ακόμα!!!

καλημερα σας!!!!!ολα καλα?εκατσα σπιτι την Παρασκευη μπας και μαζεψω τιποτα.....αλλα που να προλαβω?

καλα αυτο το θεμα με τις πανες......δεν θα τελειωσει ποτε!!!!ουτε ο δικος μου Σοφια εχει κοψει την πανα....αλλα δεν αγχωνομαι καθολου ομως!!!!θα ξεκινησουμε σιγα σιγα στο γιο γιο.....ετσι και αλλιως σχολειο θα πηγαινει μεχρι 20 Ιουλιου οποτε θα εχει πιο πολυ χρονο η δασκαλα του να ασχοληθει με το θεμα μιας και τα περισσοτερα παιδακια σταματουν.

Βρε κοριτσια δεν καταλαβα κατι που γραφατε με την Λια...ειχες βαλει φωτο με τα μικρα και την πεθερα σου?ή εγω δεν καταλαβα καλα?

Εγω παντως μονο στην 2η εγκυμοσυνη μου ειχα παει θαλασσα...που ηταν στην αρχη...στα αγορια που ηταν στα τελειωματα δεν πηγα γιατι φοβομουν μην κολλησω κατι....!!!

Το Σαββατο πηγαμε Καλαματα για να βρει αυτοκιμητο ο αδερφος μου ακι εγω πηγα τζαμπο με τα θηρια μου.......Σοφακι δεν σε πηρα τηλ γιατι ηταν νταλα μεσημερι και υπεθεσα οτι θα κοιμαστε!!!!!θα ξαναρθω συντομα.....για μπανακι

Καλα αυτα τα κιλα που συζητατε δεν υπαρχουν!!!!!!

βρηκε αυτοκίνητο ο αδερφούλης σου Ελενάκι??

εμείς Σάββατο ήμασταν θάλασσα μέχρι τις 2 και μετά σπίτι, μαμ και νάνι!

οπότε όντως μάλλον δε θα καταφερνα να σε δω!

καλά κάνεις και δεν αγχωνεσαι για το γιογιο...

όλα τα παιδάκια όταν έρθει η ώρα θα την κόψουν την πάνα! ψυχραιμια και όταν είναι έτοιμα θα τα καταφέρουν...

Γεια σας!!!!

ΤΙ κανετε?

Εμεις εδω ολα καλα!!!

Η μικρη κοιμαται ο μικρος με τον μπαμπα του βολτα και εγω απολαμβανω το καφεδακι μου!!!

ΔΙαβασα πολυ στα γρηγορα τα νεα σας οποτε δεν ξερω τι να σχολιασω....

Σοφακι τελεια τα νεα για την αλλεργια!!Πολυ χαρηκα αν και ημουν σιγουρη οτι δεν εχει τιποτα....

ΕΜεις εδω φαγαμε 1/4 φετας κασερι χθες...δεν βγαλαμε τιποτα...σημερα θα του δωσω αλλη μιση και αυριο μια ολοκληρη φετα...Να δουμε...Τουλαχιστον να τρωει κασερι το παιδι μου....

Με εχουν μπερδεωει πολυ αυτες οι αλλεργιες...Δεν τις καταλαβαινω......

Κανατε και τα μπανακια σας ε?

Εμεις ακομα...Πρεπει να παω να τα αγορασω μαγιο.....

Εντω μεταξυ με τον μικρο δεν την παλευω καθολου πια....Χτυπαει πεταει πραγματα διαλυει οτι βρισκε μπροστα του καθε μερα μαλωνουμε....Κουραστηκα....Η μικρη κανει τα πρωτα της βηματακια κρατωντας τα χερια εννοειτε και το προβλημα ειναι οτι αν της δωσεις τα χερια σου και σηκωθει αρχιζει να περπαταει και μετα αν και κουραζεται και δεν μπορει να περπατησει αλλο δεν σου αφηνει τα χερια με τιποτα....και αν τα παρεις με το ζορι τοτε πεφτει πισω και αρχιζει και κλαιει....Πολυ πεισμα αυτο το κοριτσι....Τι θα γινουμε δεν ξερω....

Αρχισαμε να τρωμε και κατσικακι.....ΤΟ μοσχαρι το αφησαμε για λογους πιθανης αλλεργιας.....

Πηγα ρωτησα και τον παιδικο εδω....Περιμενουμε το Εσπα και μετα βλεπουμε....Περυσι μου ειπαν ειχαν πει οτι θα δεχτουν 50 ατομα και ηρθαν μονο 25 ....οποτε ισως εχουμε ελπιδες.....

Αυταααααα

Ελπιζω ολες να ειστε καλα και να μου φιλησετε τα παιδακια σας....

Καλωστο το κορίτσι!!!

το κασερι απο τι γάλα είναι Ζωίτσα?

κατσικισιο?

σιγά σιγά προχωρα το...μακαρι να του φυγει και του Θοδωράκη να ηρεμήσεις!

άρχισε τις βόλτες η μικρά ε???

με την πρόοδο που έχει άντε να κουραστείς κανένα 20ημερο να τη βολτάρεις...μετα θα φυγει μόνη της!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχα!!!Λες Σοφια να αρχισει τις βολτες απο τωρα?Μικρουλα ειναι μωρε....

ΤΟ κασερι ειναι κανονικο αγελαδινο.....Δεν υπαρχει λογικη....Εκτος και αν ή εχει αλλεργια στο κατσικισιο(????????????????) ή εχει αλλεργια μονο στο τυρι.....ΤΙ να πω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...