Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!

άρρωστη η Βαλ ρε γμτ...

πήγαμε για μπάνιο χθες και κρυωσε μάλλον και όλο το βραδυ έβηχε...

έκανε και εμετό απο το βηχα...

τη λυπάμαι που την ακούω έτσι...:(

είμαι πολυ χαρούμενη γιατι την Παρασκευη δέχτηκε και έκανε τσίσα εναερίως σε τουαλέτα καφετεριας και τωρα δε φοράμε πάνα ούτε έξω!

άντε σε καμια εβδομαδα θα της κόψω τη μεσημεριανή και μετά τη βραδυνη!

Σοφάκι απο Κέρκυρα ο Αναστάσης σου δείχνει ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου οτι δεν είναι έτοιμος...άστον...προσπαθεις σε λίγο καιρό πάλι...

αν συνεχίσεις να τον πιέζεις, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα...

καλά συμπι εννοείται οτι πλέναμε βρακακια στην αρχη!

η Βαλ 3 μέσα σε 20 λεπτά είχε λερωσει!!!

χαχαχαχαχα!!!

έστω και μια σταγόνα να κάνει μέσα στη λεκάνη εσυ να πανηγυρίζεις λες και πήρε χρυσό στους Ολυμπιακούς!!!

εγω της έλεγα συνεχεια πόσο χαρούμενη είμαι που τα καταφερε και μπράβο και τι μεγάλο παιδ'ί και πετάω απο τη χαρα μου και τωρα όποτε κάνει κακα μου λέει:

"άντε να πετάξεις απο τη χαρά σου!!!"

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπι μουουουουου!

τωρα ειδα οτι ειχες γραψει!

περαστικα βρε στη Βαλ! λες να κρυωσε από το μπανιο μωρε; δεν το νομιζω. τοση ευαισθησια πια! ο παιδιατρος μου εμενα ειναι καθετος οτι τα παιδια δεν αρρωσταινουν από τα ρευματα αερα, από το κρυο νερο κλπ κλπ κλπ... τι να σου πω τωρα. καλα και ο κων/νος εχθες ετρεμε κανα μισαωρο οταν βγηκε από τη θαλασσα. σημερα μου φανηκε οτι εχει λιγη βραχναδα αλα οκ μπορει να ειναι και η ιδεα μου. τωρα μαλλον πλατσουριζει και να σας πω πιο πολυ φοβαμαι τον ηλιο (εγκαυματα ηλιαση) παρα το αερακι!

αλό!!!

εγω πάλι διαφωνω με τον παιδιατρο σας συμπι μου!!!

ε δε μπορεί οτι έχουν τα παιδια να είναι ίωση...

φυσικό δεν είναι αν ένα παιδί παίζει με κρυα νερά να αρρωστησει??

γιατι εμάς το κακό ξεκίνησε απο την Παρασκευη μόλις σχολασε η Βαλ που έκατσε στο μπαλκόνι και έπαιζε με το λάστιχο...

δεν είχα δει πόσο κρυο ήταν το νερό με το οποίο έπαιζε και μόλις το αντιληφθηκα τη μετεφερα αρον αρον στη ντουζιέρα να παίξει εκεί, με ζεστό νερό αλλά προφανως δεν το πρόλαβα...

έκανε και το μπανιο στη θάλασσα το Σάββατο και μας αποτέλειωσε...

τωρα το μεσημέρι δεν κοιμηθηκε....έβηχε...

αλλά είναι σκέτος βηχας...τιποτα άλλο...και την πιάνει μόνο όταν ξαπλώνει και όταν είναι πολύ ξηρη η ατμοσφαιρα...

αυριο θα τη στείλω σχολείο πάντως αν είναι οκ το πρωί, γιατι αρχιζουν και πρόβες για να κάνουν καλοκαιρινη γιορτουλα!:D

κατα τα άλλα αρχισαμε δειλα δειλα και τα γαλακτοκομικά και πάει μια χαρά!

ανακουφίστηκα!

το πρωι ήπιαμε καφεδάκι με τη Βελ και τσίμπησε και απο το τοστ του Λεόντη!

μιλάμε για σουπερ πρόοδος!!!

αφού σκέφτομαι μήπως αυριο που έχουν χυλοπίτες στο σταθμό να μην της βάλω φαι απο το σπίτι και να τους πω να της δωσουν κανονικά...

επίσης αρχισε να τρωει ροδάκινα!!!

κάνω το σταυρό μου!!!

αν και απο το σχολείο στα καθημερινα σημειωματα μου γράφουν οτι έχει φάει και μήλο και αχλάδι, εγω δεν το πίστευα!!!

προχθες τι μου ειπε το σκατο?

-Βαλέρια τι φαγατε στο σχολείο?

-μακαρόνια μαμά...(η δασκαλα μου ειχε γραψει οτι ειχαν γιουβέτσι)

-μήπως φαγατε κριθαράκι???

-όχι....

-είχαν και κρέας τα μακαρόνια?

-όχι...η δασκάλα σε κοροιδευει!!!

ζντοινγκ!!!!

άκου τι σκέφτηκε να μου πει!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

σοφακι περαστικα στη βαλ!πως ειναι σημερα?κ ο δικος μας παιδιατρος μας εχει πει ακριβως τα ιδια μ αυτον της μαριας και μου φαινεται λογικο...απ την αλλη μπορει το κρυο νερο να εκανε τη βαλ ευαλωτη και να κολλησε καποια ιωσουλα.οπως και να χει περαστικα!

εγω αρχισα να εχω παλι καουρες και δυσπεψια..ισως να ναι τυχαιο γεγονος μιας και χθες εφαγα τα κερατα μου...2 πιατα παστιτσιο, γαριδακια, καρπουζι και παγωτο ολα αυτα μεσα σε 4 ωρες...δε μπορουσα να χωνεψω με τιποτε.

σημερα η ελλη δεν εχει παιδικο θα μεινει με τον πατερα της...εγω τωρα ετοιμαζομαι να παω για δουλεια.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

πωπω τι ζέστη σημερα....

πήγα και ψωνισα αμέσως μόλις πήρε το σχολικό τη Βαλ γιατι μετα μας περιμένουν 37άρια και δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσω!

πήρα κολοκυθάκια να κάνω μπριαμ και τόνο να φτιάξω μια τονοσαλάτα για συνοδεία!

η Βαλ καλύτερα είναι μάλλον...

το βραδυ της έβαλα στο κομοδίνο της ένα κατσαρολάκι βραστό νερό με ευκάλυπτο μέσα και κοιμηθηκε σαν πουλάκι...

αν και τωρα που περιμέναμε το σχολικό την έπιασε ένας βηχας...

ελπίζω να της πέρασε στο σχολείο...

Σημερα θα φάει κανονικά ότι και τα άλλα παιδάκια στο σχολείο!

και τοστ και χυλοπίτες!!!

ελπίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά με την αλλεργία!

ο οδηγός μου είπε οτι σημερα αντί για 12:30, θα μου τη φέρει 14:20 γιατι θα κάνουν πρόβες για την καλοκαιρινη γιορτούλα!

λιώμα θα γυρίσει!!!:tongue::tongue::tongue:

ε Σοφάκι η δυσπεψία μάλλον τυχαίο γεγονός είναι γιατι έφαγες αρκετά!!!

κοντευεις να με φτάσεις στις ποσότητες!!!

χαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!

την άλλη εβδομάδα έχω γιατρό και είμαι περίεργη να δω που θα έχω φτασει!

δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι οπότε μια περιέργεια την έχω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι πολυ χαιρομαι που απ οτι φαινεται ξεπερασε τις αλλεργιες της η βαλ!αντε να τρωει τωρα οτι θελει!

ναι μαλλον τυχαιο ηταν το χθεσινο...ειχα καιρο να κανω γουρουνια:P

οσο για τα κιλα ειμαι στο +7 οσο δουλευω δεν ανησυχω διατηρουμαι...ετσι και σταματησω να δουμε ποσα θα παρω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

στο γραφειο ειμαι και διαβαζω τα καλα νεα της Βαλ μας! μπραβο για την αλεργια σας που εξαφανιστηκε και ευχομαι τα ιδια και στον Θοδωρακο της Ζωης μας!

μπραβο και για την γιορτουλα στο σταθμο. αχ μακαρι να παει και το μαναρακι μου την ανοιξη παιδικο να ερθει σε επαφη με αλλα παιδακια :)

μαρη Σοφια εσυ... τι εφαγες παιδι μου; εγω εχω κοψει ταχυτητα εχω περιορισει τις γουρουνιες στο ελαχιστο και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εχω παρει κιλο εδω και κανα 2-3 εβδομαδες γιατι θα με κυνηγανε οι γιατροι!

τωρα τι να σου πω βρε συμπι για τον παιδιατρο. επιμενει σε αυτο που σου λεω και μαλιστα οταν του ειπα καποια στιγμη οτι του φοραω ακομα φανελακια του μικρου που κουμπωνουν από κατω για "να μην παγωνει η κοιλιτσα του" με κοροιδεψε και μου ειπε οτι αυτα τα ελεγε η γιαγια μου και η μανα μου και να μην ξανακουσει τετοια πραγματα από εμενα που ειμαι επιστημονας :| τωρα που ειπα "γιαγια". η γιαγιουλα μου ειναι αρρωστη με πυρετο και ισως να μην την βγαλει καθαρη. ειναι 98 ετων! και εμεις τα χρονια της και την υγεια της να παρουμε!

καλά είσαι Σοφάκι στα +7!

εω στα +7 ήμουν τον προηγούμενο μήνα...

τωρα μπορεί να είμαι και +10!!!

και έχω 4 μήνες γεμάτους ακόμα!!! οιμέεεεεεε!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

οι γιατροί σας μπορεί να έχουν και δικιο!

εγω αυτα που λέω δε μου τα έχει πει γιατρός!!!

ανήκουν στη δική μου λογική!!!

γιατι αν δεν υπάρχει το λεγόμενο κρύωμα και υπάρχουν μόνο ιωσεις γιατι αν πχ βγούμε στο κρυο ελαφρα ντυμένοι, αρρωσταίνουμε?

που τη βρηκαμε την ιωση? την έφερε ο άνεμος???:tongue:

καλέ συμπι βγάλε τα φανελάκια του παιδιού!!!

είναι καλοκαίρι!!!! θα σκάσει!!!

περαστικά στη γιαγιούλα σου Μαράκι...

μακάρι να το ξεπεράσει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

συμπι μου τωρα του φοραω μινερβα φανελακι βρε :)

καλα τον εχω ξεπαγιασει τον καημενο. σημερα ξυπνησε με βραχναδα στη φωνη. το μεσημερι που κοιμηθηκαμε αλλα και το βραδυ ειχα βαλει αιρκοντισιον. το βραδυ ξυπνησα καποια στιγμη και ηταν ολος ξεσκεπαστος (με φανελακι κοιμαται εντωμεταξυ). περιττο να πω οτι και εγω κοιμαμαι μονο με φανελα χωρις το απο κατω της πυτζαμας και ολο το βραδυ ημουν εντελως ξεσκεπαστη! νιωθω σα να περναω κλιμακτηριο και ακομα δεν εχουμε κανενα τρελο καυσωνα!

ο Κων/νος δε από την ανοιξη πινει ΜΟΝΟ παγωμενο νερο ("οχι μισο- μισο μαμα")

αλλα παρολα αυτα τον βραχνιασα!:|

εγω ακόμα δεν έχω ανοιξει κλιματισμό...βεβαια συνέπεσαν οι ζέστες με το βηχα της Βαλ οπότε παρόλο που θα ήθελα να ανοίξω λίγο ειδικά χθες που σιδέρωνα το απόγευμα, το απέφυγα μην έχουμε τιποτα χειρότερα...

νερό μισό μισό της δίνω και μπερδευεται και αντι να με ρωτάει αν είναι παγωμένο με ρωτάει αν είναι κρυωμένο!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

πάω να κάνω καμια δουλειά γιατι περνάει η ωρα και πιάνει πιο πολλή ζέστη και δε θα μπορώ να κουνηθώ!!!

εδω γυρω θα είμαι πάντως!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Περαστικά Σοφάκι στην βάλ μας!!

Ζέστη πολυυυυ πολυυυυυ κ ω ναιιιι έκανα γιουβαρλακια.. Τα ζητάει απο χθες η χρυσοβαλαντου.. Εγω θα φάω λίγο ζουμακι γιατι έχω κ προπόνηση 5 μιση χαχαχα!!!

Που πας μανούλα;; Ποπονηση;;; Σαν τον μπαμπα μου;; Χαχα

Την έχω στην πισίνα τώρα με το μαγιό.. Την γεμησα με μισο ζεστό κ μισο κρύο γιατι απο το λάστιχο ήταν παγωμένο, έχει βάλει μέσα όλα τα πλειμομπιλ- στρουμφακια κ παίζει... Η μπεμπα κοιμάται!!!

Μια χαρα τα κιλα σου σου σοφακι. Και εγω μετα την β επιπέδου + 6 ήμουνα.. 10 έβαλα συνολικά μέχρι το τέλος αλλα με πολυ ζόρι.. Ούτε παγωτά ούτε βαριά φαγητά!!

Μαρακι εγω την δίνω μισο μισο νεράκι, έτσι το ζητάει η σκατουλα!! Λίγο ζεστο μανούλα κ λίγο κυο! Το παμπερς το μεσημέριανο ύπνο το χουμε κόψει σήμερα λέω να μην της βάλω ούτε βράδυ.. Ξυπνάει το πρωι κ είναι στεγνό,Ζητάει πάντα το γιογιο της!!θα δούμε!ηθελα να σε ρωτήσω κ όλο κεχναω,τι εγχείρηση θα κανείς τα πόδια σου;; Φλεβιτη;; Και τα δικα μου με τις εγκυμοοσυνες γέμισαν μικρα αγγειακια σπασμένα.. Πάνω στα μπουτια μόνο... Να το κοιτάξω τώρα που είναι νωρίς;;;.. Για πλαστική στήθους έχεις γνωστό;; Εγω που παρόλο θέλω, φοβάμαι.. Παλιά ήμουνα πολυ θετική αλλα τώρα τρεμω!!!

Επανέρχομαι ξύπνησε η μπεμπα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λιακι μου εγω στα ποδια εχω και κιρσους και φλεβιτες. πρεπει να δω τι θα μεινει από το χαλι που εχω τωρα μολις γεννησω και τοτε θα ξερω τα σχετικα με την επεμβαση. οτι πει ο αγγειολογος! οσον αφορα στο στηθος δεν το εχω ψαξει σοβαρα αλλα μια ανορθωση θα την ηθελα. καλα εγω θα ηθελα να προσθεσω και κανενα νουμερακι αλλα καλυτερα μου ειπαν να μην βαλω σιλικονες και ξενα σωματα μεσα μου :)

καλά είσαι Σοφάκι στα +7!

εω στα +7 ήμουν τον προηγούμενο μήνα...

τωρα μπορεί να είμαι και +10!!!

και έχω 4 μήνες γεμάτους ακόμα!!! οιμέεεεεεε!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

οι γιατροί σας μπορεί να έχουν και δικιο!

εγω αυτα που λέω δε μου τα έχει πει γιατρός!!!

ανήκουν στη δική μου λογική!!!

γιατι αν δεν υπάρχει το λεγόμενο κρύωμα και υπάρχουν μόνο ιωσεις γιατι αν πχ βγούμε στο κρυο ελαφρα ντυμένοι, αρρωσταίνουμε?

που τη βρηκαμε την ιωση? την έφερε ο άνεμος???:tongue:

καλέ συμπι βγάλε τα φανελάκια του παιδιού!!!

είναι καλοκαίρι!!!! θα σκάσει!!!

περαστικά στη γιαγιούλα σου Μαράκι...

μακάρι να το ξεπεράσει!

Καλημέρες!

Παιδιά κι εγώ τα έχω διαβάσει αυτά κι επειδή μου φαίνονται πιο σοβαρά-επιστημονικά αυτά αναπαράγω όταν πιάνει υστερία τις γιαγιάδες. Την αλήθεια μου όμως θα την πω...Αν η Έλλη είναι λίγο πιο ζεστά απ'ότι σηκώνει ο καιρός τη δεδομένη στιγμή και ρήξει ένα τράξιμο και ιδρώσει το κεφάλι της ΣΤΑΝΤΑΡ την άλλη μέρα βήχει. Ας μου το εξηγήσει αυτό μια και καλή ένας γιατρός και είμαι καλυμμένη. Πάντως έχω όλη την καλή διάθεση να το αποδεχτώ πλήρως...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...