Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες!

τι μου κανετε;

εγω γραφειο για λιγακι και μετα Γαστουνη για ελεγχο σε υποθ/κειο!

νυσταζω πολύ σημερα. οι συχνοουριες μου εχουν αυξηθει, τα υγρα εχουν αυξηθει, η ζεστη και ως εκ τουτου και τα στριφογυρισματα του Κων/νου εχουν αυξηθει οποτε καταλαβαινετε..... ωραιος υπνος!

τεσπα... συμπι μην μιλας για μπουγατσες γιατι θα σε δειρω μα τω θεω... 2 φετες ψωμι με βουτυρο εφαγα εγω (του τοστ να φανταστεις) και λιγο χυμο.... ΠΕΙΝΑΩ αλλα θα θυσιαστω η μανα ΠΑΛΙ!:rolleyes:

Μια ιδέα είναι όλα. Αυτό που έφαγες επιστημονικά είναι πιο χορταστικό από την μπουγάτσα..Απλά είναι θέμα λιγουρέματος..!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπι εγω οχι απλα δεν θα ασχολιομουν αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη θα της την ελεγα από την καλη και την αναποδη συν του οτι δεν θα ηθελα ΚΑΜΙΑ επαφη μαζι της!

δεν αξίζει να χαλάσεις σάλιο για τέτοιους ανθρώπους....

βασικά ούτε φαιά ουσία για να τους σκέφτεσαι καν!

εγω εκεί κατέληξα...

έχοντας έναν άντρα ο οποίος παντρευτηκε χωρις την παρουσία των γονιών του και η αδερφη του είχε έρθει με μαύρο φόρεμα...:rolleyes:

και οκ ο πατέρας του ήταν άρρωστος και παρόλο που ζήτησε να τον φέρουν ο ίδιος, έστω σε μια καρέκλα, δεν έκανε κανένας κάτι...

αυτο τον έχει πληγωσει πολύ τον άντρα μου...

τι είναι αυτό με το μαγνήσιο? γιατί εγώ έπεινα καθημερινά από την πρώτη μέρα!

καλά αυτό με το μαγνήσιο είναι δική μου θεωρία!!!

εσένα όμως γιατι στο είχε δωσει απο την αρχη?

είχες συσπάσεις???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα και επίσημα!

(τελείωσα το διάβασμά σας)

Λιάκι δε γνωριζόμαστε, αλλά μη στενοχωριέσαι για φυσιολογικές σκέψεις που κάνουμε όλοι όταν οι άνθρωποι δε φέρονται σωστά και δεν δείχνουν εκτίμηση για την καλοσύνη μας...με όποιο τρόπο κι αν το αποδεικνύουν αυτό.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

λίγο υπερβολικός ο γιατρός σου βρε Στέβη!!!

μαγνησιο χωρις να έχεις συσπάσεις???

είμαι πολυ΄χαρούμενη!!!

τελείωσα τις εκκαθαρίσεις των φορολογικών δηλωσεων που μου είχε αναθεσει ο άντρας μου!!!!

άντε την άλλη εβδομάδα πάλι!!!

στραβωθηκα με τόσους αριθμούς!!!

και ψυχοπλακωθηκα με τα ποσά που έχει να πληρωσει ο κόσμος....

και τωρα πάω να στείλω μέιλ στον άντρα μου τη λίστα με τα ψωνια!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!

Ζεστηηηη πολυ!!

Σπίτι εγω με την μικρη κ η μεγάλη βολτα με τον μπαμπα!!

Ευχαριστω για την συμπαράσταση κοριτσαρες.. Δυστυχώς δεν μπορω να κάνω η να πω πολλα γιατι νιώθω να πληγωνω τον αντρουλη μου!!θα ρθει κάποια στιγμη που θα ξεσπασω! Ως τώρα είμαι η καλύτερη νυδη( λόγια ψεύτικα).ο θεός είναι μεγάλος!

Καλα να περάσετε ... Καλα μπανακιααααα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα κ απο μενα!

ξυπνησα πρωι πρωι και πηγα να κανω τις εξετασεις μου στη βιοιατρικη...μιλαμε χαμος!ουτε σε ικα τετιο χαλι!ευτυχως μου δωσανε προτεραιοτητα...βεβαια μεχρι να τελειωσω εγω τη καμπυλη ολοι οι υπολοιποι ειχαν φυγει..τελευταια εφυγα:)αποτελεσματα θα παρω δευτερα η τριτη.

παντως δε ζαλιστηκα καθολου δε ξερω αν αυτο ειναι καλο σημαδι για το σακχαρο...στην ελλη ενιωθα χαλια κ ειχα τασεις λιποθυμιας.αχ μακαρι να ειναι καλη η καμπυλη!

εννοειται θα κρατησω την αδεια που εβαλα για τριτη για να ξεκουραστω(την ειχα βαλει αρχικα δευτερα και το αλλαξα γιατι θα χουμε πολλη δουλεια κ δεν ηθελα να τους αφησω μονους...μουτζωστε με ελευθερα!)

φιλια πολλα και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!!!!

ζεστηηηηηηηηηηη... θελω να κανω μπανιο στη θαλασσα αλλα με τα ποδια μου δεν επιτρεπεται να με δει ηλιος καθολου!

τωρα μαγειρευω μπιφτεκια με πατατες και μετα θα παμε να μπανιαριστουν οι αντρες στη θαλασσα. θα βγαλω φωτος μηπως μπορεσω και σας δειξω.

Σοφακι καλα αποτελεσματα με την καμπυλη κοριτσακι μου,, ολα καλα θα πανε. και εγω στον Κων/νο ειχα κοντεψει να πεσω κατω από τη ζαλαδα ενω τωρα τιποτα. βεβαια στον Κων/νο ειχα κανει τη μεγαλη καμπυλη ενω σε αυτον τη μικρη, δεν ξερω αν εχει σημασια.

λοιπον σημερα ξεκινησαμε εκπαιδευση για τα τσισα και τα κακα. απολογισμος μεχρι τωρα: 5 σωβρακακια κατουρημενα, ενα ζευγαρι καλτσες, ενα φανελακι και λιγο από το καλυμμα του σαλονιου. σταγονες που επεσαν μεσα στη λεκανη: ΚΑΜΙΑ. κακακια ΤΙΠΟΤΑ ακομα αν και συνηθως τα κανει πρωι.

δεν το 'χει ακομα καθως φαινεται. ελπιζω να προσαρμοστει τις επομενες ημερες και να καταλαβει τι παιζει γιατι δεν με βλεπω καλα! στα 4 θα την κοψουμε. το πρωι που δεν του εβαλα την πανα πηγε να κλαψει και του ειπα οτι πια ειναι μεγαλο παιδι, τα σουπερ μαρκετ εχουν πανες μονο για μωρακια και εμεις θα φοραμε το βραδυ που θα κοιμομαστε ΜΟΝΟ. το καταλαβε αλλα το ρολο της τουαλετας δεν τον εχει συνειδητοποιησει ακομα. μου λεει "μου ρχεται μου ρχεται μαμα" παμε στην τουαλετα καθεται 5 δευτερολεπτα "ενταξει" μου λεει και δεν εχει κανει απολυτως τιποτα. του φορας το βρακακι και ... τα κανει.... οιμε!

κοριτσια βοηθεια!

ΥΓ Σοφακι με τον Ανασταση τι εγινε τελικα;

κοριτσια καλησπερα!!!τι κανετε????επιτελους καλοκαιρακι:D:Dεμεις καλα ειμαστε,σημερα καναμε το πρωι το πρωτο μας μπανακι!!!!πολυ ωραια η θαλασσα ηταν.το καταευχαριστηθηκε ο μικρος:D

Λια απεριγραπτη η πεθερα σου!!!!ελεγα για τα δικα μου αλλα τα δικα σου.....δεν παιζονται....εσυ και οι οικογενεια σου να ειστε καλα και ριξε μια μουτζα να ειναι ολη δικη της:evil:

Σοφια μου καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!!!:Dεμενα στον Ανασταση μου ερχοταν να κανω εμετο....απαπα να μην την θυμαμαι!!!!

Σοφακι που γυρνας σημερα?????μπανακι???Η ΘΕΑ Βαλ.καλα?????:D

αχ Μαρακι μου σου απανταει μια πονεμενη μανα...καλεεεεεεε μονο τα δικα μας μεινανε με την βρωμοπανα κοπελιαααα........τι θα κανουμε οεο????ουτε να ακουσει για λεκανη και γιο γιο.τα λεει κανονκα αλλα θελει στην πανα.

εχω αρχισει και αγχωνομαι πραγματικα.δεν ξερω γιατι αντιδραει ετσι και ας του εχω πει 100 φορες να μην φοβαται..πηγαμε που λες προχθες jumpo για να παρουμε καποια πραγματακια και μολις ειδε τα γιο-γιο λυσαξε να παρει κανουργιο.δεν ειχα σκοπο να του παρω αλλα με τα πολλα μας καταφερε....διαλεξε εκεινο με την μουσικη.του λεειο Τ <<αν το παρουμε θα τα κανεις απο αυριο εκει>>απανταει ο Α <<ναι μπαμπακα,σιγουρα>>οσο πηγε ο Κων.αλλο τοσο πηγε και ο Α:evil:θα τον αφησω 10 μερες ακομα και μετα θελει δεν θελει θα την κοψει:evil:φτασανε τα 3.ποσο πια?

τα υπολοιπα κοριτσια καλα????βρε Ζωη που εισαι????σε εχασα......

XWF8p2.png

Σοφακι εμεις βρεξαμε το 6ο σωβρακακι το μεσημερι αλλα βρηκαμε και στοχο στη λεκανη. υπομονη και επιμονη χρειαζεται. εμενα ενας γνωστος μου ειπε σημερα στη λαικη οτι και τα 2 του παιδια στα 4 χρονια την κοψανε! αστα....

Διαφημίσεις

Σοφακι εμεις βρεξαμε το 6ο σωβρακακι το μεσημερι αλλα βρηκαμε και στοχο στη λεκανη. υπομονη και επιμονη χρειαζεται. εμενα ενας γνωστος μου ειπε σημερα στη λαικη οτι και τα 2 του παιδια στα 4 χρονια την κοψανε! αστα....
τελεια ο Κων.:Dσιγα σιγα θα τα καταφερει!!!υπομονη και επιμονη οταν τα κανει και παει κοντα στην λεκανη ή το γιο γιο.οταν τον πιανεις απο το χερακι και αυτος τραβαει προς την αλλη μερια και κοπανιεται και ουρλιαζει τοτε τι κανεις????????????????

XWF8p2.png

καλημερα!

κατρουλοσυζητησης συνεχεια... παλι πηγε να βαλει τα κλαματα το πρωι που του εβγαλα την πανα αλλα ευτυχως ειχε Ντορα και δεν... το τι χαρα εκανε που το μεσημερι και το βραδυ φορεσαμε πανα δεν λεγεται! μα καλα δεν αναβει ο πισινος του με τετοια ζεστη;Σοφακι εγω τον ανασταση θα τον προσπαθουσα σε κανενα μηνα παλι. ολοι λενε οτι κοντα στα 3 τα κοβουν πιο ευκολα. εγω αγχωθηκα γιατι τον Αυγουστο θα γεννησω και αφενος μεν δε θα μπορουσα να ασχοληθω με το παιδι αφετερου αν δεν εχει κοψει την πανα μεχρι τοτε δυσκολακι το κοβω με τον ερχομο του μπεμπη να το κανει :| οποτε δεν εχω πολυ χρονο. εσυ ομως εχεις χρονο τουλαχιστον μεχρι τον Οκτωβρη που θα ξαναστρωσουμε. μην τον τραβας και μην τον πιεζεις γιατι θα πεισμωσει, θα αγχωθει και δεν θα κανεις τιποτα.

κατα τα αλλα εχθες το βραδυ ηταν οδυνηρο. οχι οτι η μερα ηταν καλυτερη αλλα και το βραδυ που περιμενεις να ξεκουραστεις... ζεστηηηηηηη πολυ! την αισθανομουν και 3-4 φορες περισσοτερο από τους αλλους. πρηστηκαν τα ποδια μου, καιγομουνα, το μικρο με εχει ταραξει στην κλωτσια λεμε πρωι- μεσημερι- βραδυ. μα καλα συνεχεια ξυπνιο ειναι πια; αφου συνεχεια σκεφτομαι εσενα Ζωη που μου ελεγες ποσο ασχημα αισθανοσουν στη 2η εγκυμοσυνη. εχθες μου ερχοταν να βαζω συνεχεια τα κλαματα. ειπα οτι δεν θα αντεξω μεχρι τον Αυγουστο!

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι βλεπω τα πατε καλυτερα με τον κων/νο!σε λιγες μερες πιστευω θα συνηθισει τη νεα πραγματικοτητα.οσο για τα σωβρακακια τη πρωτη βδομαδα επλενα κ εγω συνεχεια...ειδικα το πρωτο απογευμα μεσα σε 3 ωρες ειχα πλυνει κ εγω 6...ετσι ειναι μεχρι να μαθουν.

σοφακι θα συμφωνησω με την προλαλησασα εχετε χρονο αστον λιγακι και ξαναδοκιμαζεις.

κ εγω ζεσταινομαι πολυ!χθες το βραδυ αναψα πρωτη φορα για φετος αιρκοντισιον...σημερα ειναι ακομα χειροτερα...εβαλα και σιδερο πρωι πρωι-τι το θελα?ουφφφφφ

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αχ Σοφακι πολύ παρηγορηθηκα που ειπες οτι και εσυ επλενες βρακακια στην αρχη. εγω εχω την αισθηση οτι μονο το δικο μου παιδι δεν το χει στο dna του να μαθει ΑΜΕΣΩΣ την τουαλετα χα χα χα

αρκουδισιον αναψα και εγω εχθες το μεσημερι και κοιμηθηκα σαν τουβλο! ωραια ηταν και θα το επαναλαβω σημερα! βρε ασε το σιδερο με τετοια ζεστη!

ναι βρε εννοειται δε μαθαινουν αυτοματα τη χρηση της τουαλεττας-μακαρι να ηταν ετσι!

αχ το βαλα πρωι για να μη με πιασει η μεγαλη η ζεστη...εχω αλλο ενα πληντυριο αλλα δε το βλεπω για σημερα..παρεδωσα πνευμα ηδη:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...