Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α και μένα ρεύεται σε άσχετες ώρες! μην σε ανησυχεί αυτό, έχω ρωτήσει το γιατρό!

Ναι μπορεί να απέκτησε τώρα δυσανεξία δεν είναι απίθανο...δοκίμασε κάποιο άλλο γάλα (όχι απαραίτητα αντιαναγωγικό) να δεις...

η άννα θα μπορούσε να σου δώσει κάποιες πληροφορίες που πέρασε περίπου τα ίδια με τη μπουμπού αν θυμάμαι καλά...΄πιστεύω θα μπει πιο μετά...

a kala ki emena revetai asxetes ores kai oxi panta meta to fagito. Ego Tatiana apo tote pou arxisa na tou dino xeno tou dino to Humana 1 mazi me to Humana AR giati eixame kai to thema me ta kakakia , efxaristimeni eimai , vevaia den exei megali siskevasia alla mono ton 460 gr kai einai ligo akrivouli exei 15 E

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάλι συγχύστηκα σήμερα με την πεθερά, να σκάσω είμαι!!!!!!!Με νευριάζει κάθε της κουβέντα και αρχίζω να το δείχνω.Μα το παιδί μου να είναι τόσο ήσυχο μα τόσο ήσυχο(φτου φτου)κι αυτή με το παραμικρό να λέει γιατί είναι ανήσυχος;Όπως είπες κι εσύ Μαράκι για την πεθερομαρμάγκα σου,τι νομίζει;ότι κάτι έχει το παιδί;α στο καλό. και την έχω και μέρα παρά μέρα σπίτι μου.Έρχεται σαν κυρία της κάνουμε το καφεδάκι, τον τρελαίνει στην αγκαλιά και φεύγει.Μια φορά δεν την άκουσα να πει:ελάτε για καφέ ή να φάμε.Για να δούμε τα Χριστούγεννα.

Γιατί δεν το λες ευθέως του άντρα σου να τη μαζέψει λίγο; Άλλη δουλειά δεν είχες να έρχεται κάθε δεύτερη μέρα να πίνει καφέ; τουλάχιστον σου κάνει καμιά δουλειά;

Εγώ του είπα του Γιώργου, δε φτάνει που είμαι μόνη μου όλη μέρα, δε φτάνει που δεν βοηθάνε σε τίποτα οι δικοί σου, δεν θα τους έχω και μες τα πόδια μου...μια φορά τη βδομάδα και αν θέλουν...σούζα τους έχει ;)

καλέ τι δουλειά να κάνει;σου λέω ούτε καφέ δε σηκώνεται να κάνει.Τις προάλλες που είχα γενική, ήρθε η μαμά μου να βοηθήσει.Ο μικρός ήταν στο λίκνο του, ήσυχος δεν κοιμόταν.Ήρθε αυτή, τον πήρε αγκαλιά κι εμείς οι δύο σαν τις τρελές σκουπίζαμε, σφουγγαρίζαμε, στρώναμε χαλια κλπ κλπ.Του είπα κάποια πράγματα την Κυριακή, αλλά το θέμα είναι ότι δεν πολυβρίσκονται με τη μάνα του, μόνο ΣΚ αν τύχει.Ευτυχώς δεν είναι μαμάκιας.Οπότε θα της τα πει όταν βρεθούν.

εγω οπως ηδη εχω πει υπαρχει μονο πεθερος ο οποιος την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το μονο ου μπορει να κανει ειναι να μου φερνει κανενα φαγητο.. που το κανει , κατι ειναι και αυτο .τον μπεμπη ομως φοβαται και να τον πιασει ακομα , δουλευει και στο υπουργειο υγειας και με ολους και ολα αυτα που κυκλοφορουν εκει δεν θελει να τον πιανει

Σοφακι με ρωτησες για την γυναικα , εγω μενω περιστερι και αυτη μενει εδω , μου την συστησε μια πολυ καλυ φιλη που ηταν πολυ ευχαριστημενη και παλι καλα την πηρα. ΤΟ προγραμμα της ειναι γεματο αφου ερχετε σε μενα ως συνηθως κατα τις 2 το μεσημερι , πριν ειναι αλλου

Διαφημίσεις

Α μπράβο του! Δε σου φτάνει η κούρασή σου, να έχεις και την πεθερά για καφέ και να σου παίρνει το κεφάλι με αηδίες (αν είναι σαν τη δική μου που μου αναλύει τα κουτσομπολιά της δουλειάς της, μου σνομπάρει τις αδελφές της και μου εξηγεί τα σήριαλ, σώθηκες!).

Α μπράβο του! Δε σου φτάνει η κούρασή σου, να έχεις και την πεθερά για καφέ και να σου παίρνει το κεφάλι με αηδίες (αν είναι σαν τη δική μου που μου αναλύει τα κουτσομπολιά της δουλειάς της, μου σνομπάρει τις αδελφές της και μου εξηγεί τα σήριαλ, σώθηκες!).

χαχαχαχα

Τέτοια δε μου λέει.Λέει όμως άλλες μπαρούφες!!!!!Δεν αντέχω λέμεεεεεεε.

Άρχισαν κι εμένα τα νεύρα μου τις τελευταίες μέρες να βαράνε κόκκινο!!!!

εγω οπως ηδη εχω πει υπαρχει μονο πεθερος ο οποιος την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το μονο ου μπορει να κανει ειναι να μου φερνει κανενα φαγητο.. που το κανει , κατι ειναι και αυτο .τον μπεμπη ομως φοβαται και να τον πιασει ακομα , δουλευει και στο υπουργειο υγειας και με ολους και ολα αυτα που κυκλοφορουν εκει δεν θελει να τον πιανει

μπράβο στον πεθερό που σου φέρνει και φαγάκι.Άξιος

Διαφημίσεις

μπράβο στον πεθερό που σου φέρνει και φαγάκι.Άξιος

Κοριτσια αν σας πω οτι το σπιτι του ειναι πιο καθαρο και ηταν απο πριν μπε μπη πιο καθαρο απο το δι κο μου , ντρεπομαι που το λεω αλλα... και μαγειρευει σουπερ!!! Βεβαια δεν εχει να κανει και τιποτα αλλα , αντε να μεγαλωσει ο μικρος Αντρικος για να πηγαινει βολτες με τον μεγαλο Αντρικο!!! και να ηρεμει λιγο και η μαμα,,,,

Κοριτσια αν σας πω οτι το σπιτι του ειναι πιο καθαρο και ηταν απο πριν μπε μπη πιο καθαρο απο το δι κο μου , ντρεπομαι που το λεω αλλα... και μαγειρευει σουπερ!!! Βεβαια δεν εχει να κανει και τιποτα αλλα , αντε να μεγαλωσει ο μικρος Αντρικος για να πηγαινει βολτες με τον μεγαλο Αντρικο!!! και να ηρεμει λιγο και η μαμα,,,,

και πάλι μπράβο του!

Το πρωι που πηγαμε να παρουμε δωρακια κυριος ....κοιμοταν ξυπναγε ουτε κιχ δεν εβγαλε και στην Prenatal που πηγαμε και τον πηρα αγκαλια για να κατεβουμε κατω(αν ειναι δυνατον μαγαζι με βρεφικα και δεν εχει ασανσερ βρε κοριτσια , ελεος) ξυπνησε και κοιτουσε γυρω γυρω ο κουτσομπολης.

Ηταν μια μαμα εκει που εψαχνε να παρει θηλες για μπιμπερο και μιλουσε με την πωλητρια και ελεγε ποιες να παρει , ειχε μια μπεμπα κοριτσια που δεν ηταν καν 40 ημερων και ηταν 5 κιλα και επινε 180-200 γρ καθε φορα, επαθα σοκ . και το καλυτερο??? ο γιατρος της ειπε να της δινει κιντερτεκ για να την ξεγελαει λεει !! Τηε λεω κι δεν πας να παρεις κανενα χαμομηλακι απο το να δινεις κιντερτεκ στο παιδι ?? μαμα θεια γιαγια σε χωριο δεν υπαρχουν να σου στειλουν???

Ο βρεφοζυγος δεν φτιαχνει πρεπει να τον παω για service , τι εχω ακουσει απο τον Ομηρο δεν λεγεται!! Και να ηξερα τι στο καλο πατησα και βγαζει αλλαν νταλον!! Αντι να σκυψω να την ανοιξω κανονικα πηγα να την ανοιξω με το ποδι το ζωον!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...