Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα στεβυ, αγγελικη,μαρακι,ελενιτσα!

πολυ ενδιαφερουσα συζητηση ανοιξατε...κ εμεις εχουμε μιλησει για τη διαφορα των φυλων..κλασσικα ειδε το μπαμπα της στο μπανιο και το επισημανε..μαμα ο μπαμπας εχει πουλι..ε ναι της λεω ολοι οι ανθρωποι εχουν..κ εγω εχω μου λεει πουλακι...ναι εσενα ειναι διαφοερετικο εισαι κοριτσακι ενω ο μπαμπας αγορακι...ειναι λογικο να τους δημιουργουνται τετοιες αποριες απο εδω και περα.

κ εγω πιστευω οτι καταλαβαινουν τα παντα τωρα συμφωνω με τη μαρια ολα τα κρατανε στη μνημη τους κ οταν θελουν διευκρινησεις ξαναρωτανε...κ εγω της μιλαω της ελλης σα να ειναι μεγαλο κοριτσι.

αγγελικη με το καλο να δειτε τη μπεμπα!

εγω μολις γυρισα απ τη δουλεια μ επιασε κ η μεση μου απ την αριστερη πλευρα και τα χω δει ολα!θα ξεκουραστω λιγακι και θα ετοιμαστω κ εγω γι ατο γιατρο.

καλο απογευμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρες!!!

Σοφάκι θα περιμένουμε νέα απο τον ντόκτορ!!!

Αγγελική τα δικά σου τα διάβασα δίπλα!!!

μια χαρά η μπεμπούλα!!!

ρωτησα το μεσημερι τη δασκαλα της Βαλ που την εφεραν σπίτι, αν την εχει βάλει τιμωρία γιατι μου το αναφέρει συνέχεια...

μου είπε όχι αλλά μάλλον το λέει επειδη βάζει άλλα παιδάκια...

και επίσης ο Ρομπέν των δασών υπερασπιστής των αδυνάτων η κόρη μου τη μαλώνει όταν βάζει τα παιδάκια τιμωρία!

της λέει "είσαι κακιά κυρία!".

Μου είπε επίσης οτι είναι πανέξυπνη και πολύ συνεργάσιμη!

κουκουβα!!!:tongue::tongue::tongue:

και μας έφερε η δασκαλα μπομπονιερα και γλυκάκια απο τη βάφτιση της κόρης της!!! Αγγελίνα την έβγαλε! πολύ ευγενικό εκ μέρους της!

κοιμηθηκα το μεσημέρι ξερη...

και τωρα περιμενω το συζυγο να ερθει να μας πάρει για μια γρηγορη βόλτα!

και το μεγάλο νέο:

πριν της έδωσα λίγο απο την τούρτα παγωτό που έτρωγα!!!

έφαγε 4-5 κουταλίτσες!!!

μακάρι να μην εμφανίσει τίποτα!!!

το πιο αστείο ήταν όμως οτι δεν της άρεσε το παγωτό!!!

την ξένισε πολύ που ήταν τόσο παγωμένο!!!

καλά φανταζεστε να μην τρωει παγωτά???????:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσακια.. Ξύπνησα νωρίς Σημαζεψα κ περιμένω να ξυπνήσουν τα μωρα μου να τα ταισω κ να φύγω για πρωινή γυμναστικουλα!!

Εμείς το χουμε ξεκαθαρίσει εδω κ καιρο το θέμα με τις διάφορες αγοράκι κοριτσάκι, έβλεπε συνεχώς τον Ξαδερφουλη της να τον Λλαζει πανα η θεία κ του τι έπιανε κ γελούσε!! Κάτι έπρεπε να κάνω για να το σταματήσει, έτσι αρχίσαμε τα μαθήματα!!δεν έχουμε κανένα επεισοδιο απο τότε!! Ούτε χαρές ερωτήσεις.. Θα δείξει το μέλλον!!!

Λενακι για μένα έχει!! Παρα πολυ σημασία!!

Απο την κυρία μόνο κατάρες έχουμε δεχθεί κ τίποτα άλλο!!να πω πως αυτο είναι το λιγότερο; Μια ζωη με σκυμμένο το κεφάλι με θυμάμαι γιατι δεν ήθελα να μαλωνα!

Τέσπα, για να το αναφερω (16,70ακριβωσ)παει να πει πως για κάποιους λόγους με πειράζει!!ιδίως όταν στα αλλα εγγόνια παίρνει τα πάντα!

Καλύτερα να παίρνει ένα τηλέφωνο να εύχεται με την καρδιά της κ δεν θέλω τπτ άλλο!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Συγνώμη για τα λάθη που κάνω.. Γράφω απο κινητο κ βγαίνει απο μονη της η λέξη .. Στη βιασύνη μου επάνω δεν το διορθώνω.. Ελπίζω να καταλαβαίνεται!!

Αγγελικουλα δεν μας δίνεις κ την συνταγή για τις τηγανιτες να την δοκιμάσω;; Αν κ βλέπω να τα τρώω εγω!!

Καλε δεν πάω δυο φορές την ημέρα γυμναστήριο.. Πάω η πρωι η απόγευμα απλα κάθομαι σε δυο μαθήματα αερομπικ.. Χθες πήγα 5 μιση κ εκατσα μέχρι τις 7 μιση!! Αερομπικ κ μετα στρετσινγκ!! Ξεπιαστηκε το κορμακι μου!αφηστε, έχουμε κ μια αυστηρή γυμνάστρια κ μέχρι που μας βρίζει κιόλας χαχαχα.. Εγω μπερδευτηκααα προχτές στο Στεπ κ μου λεει """ θα σου σπασω το ποδιιιιιιιιη" μ αρέσει, μόνο έτσι θα τα καταφέρω!! Θα σας βγάλω φωτο με του κοιλιάκους μου σε μια βδομάδα χαχαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

πήγα ψωνισα τσιπουρίτσες να τις κάνω ψητές, πήγα και σούπερ...

έφαγα τωρα και ένα κρουασάν σοκολάτα!!!

το κορίτσι μου πήγε στο σχολείο...της έφτιαξα μάφινς το βραδυ για να παρει μαζί γιατι δε θυμόμουν οτι σημερα έχουν ψωμί με βούτυρο και μέλι...δεν πειράζει...θα τα φάει αύριο που έχουν κέικ για πρωινό!

Λιάκι θα συμφωνήσω μαζί σου για τα δώρα...

όχι τόσο για την αξία αλλά για την κίνηση...

όταν δεν έχει πάρει ποτέ τίποτα στο παιδί και παίρνει τυπικά κάτι έτσι τι να το κάνεις...

να πάρει ένα τηλ να ρωτήσει τι κάνουν έχει σημασία...

εμένα όλος ο κόσμος απορεί με την πεθερά μου...

εμένα δε με νοιάζει πλέον....κι εγω Λιάκι έκανα το μ@λάκα για πολλά χρόνια και πάντα έκανα πίσω παρόλο που ποτέ μα ποτέ δεν είχα φταίξει σε τίποτα...

αλλά τωρα το έχω δηλώσει:

εγω θα της ξαναμιλήσω μόνο αν μου δωσει εξηγησεις για τη συμπεριφορά της και μου ζητήσει συγνώμη...

πράγμα το οποίο φυσικά δνε πρόκειται να γίνει...

τη Βαλέρια τη στέλνω αρκετά συχνά και τη βλέπει αλλά και πάλι με πειράζει γιατι δεν την έχει ζητήσει μια φορά απο μόνη της απο τον άντρα μου να τη δει...

τον μπέμπη....ε θα τον δει μόλις χρονίσει....θα το σκεφτώ!:tongue::tongue::tongue:

Λιάκι μπράβο ρε συ για το γυμναστηριο!

έχεις θέληση!!!

να σου πω την αλήθεια κι εγω θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή, όχι για χάσιμο κιλών εννοείται, δεν έχω τέτοια περιθωρια αλλά για συσφιξη...

αλλά αυτό συμφωνα με τους υπολογισμούς μου θα γίνει σε 3,5 χρόνια αν όλα πάνε καλά!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

να ξεκινησει και ο μπέμπης παιδικό....:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν έχω κανέναν να μου τα κρατησει και ο άντρας μου πνίγεται στη δουλειά οπότε....εκεί γυρω στο 2015 κάτι θα κάνω!!!!

χαχαχαχαχαχ!!!!

Σοφάκι που είσαι????????

τι είπε ο ντοκ????

τον ρωτησες για το vbac τίποτα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

λιακι περιμενουμε φωτο με τους κοιλιακους!πολυ χαιρομαι για σενα κοριτσακι!

καλα για τα δωρα συμφωνω μαζι σου απολυτα κ εμενα ο πεθερος μου μια στο τοσο θα της παρει και θα το κανει και θεμα...ποσα λεφτα ξοδεψε για την εγγονα του...στη γιορτη της της πηρε ρουχα εδωσε 50 ευρω και ακομα το συζηταει...:evil:

αγγελικη μπραβο για τα νεα μια χαρα η μπεμπουλα ελπιζω να ηρεμησες καπως(καλα το αγχος δε το συζητω δε τελειωνει ποτε)

πηγα κ εγω χθες στο γιατρο ολα καλα ο μπεμπης αγγιζει το κιλο(986 γραμ γι ατην ακριβεια:P) κ εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω...βεβαια μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι μικρος ακομα κ εχει χωρο μπορει να γυρισει αρκετες φορες ακομα μεχρι τον τοκετο-το καλο που του θελω του μπεμπη ν αμεινει στη θεση του:tongue: μου εγραψε και εξετασεις-καμπυλη,τοξο και κατι αλλες, θ ατης κανω μεσω εοππυ τελικα στη βιοιατρικη τη δευτερα λεω να παω(η ιδιωτικη ασφαλεια επαψε να καλυπτει τις εξετασεις στην εγκυμοσυνη καλυπτει μονο τις επισκεψεις και τον αρχικο προγεννητικο ελεγχο ειμαι να σκασω!) μου εδωσε το χαρτι με τη πητ την αλλη βδομαδα θα παει ο αντωνης στο ικα να μου δωσει ο εκει γιατρος το χαρτι γι ατη δουλεια...εχουμε ενα θεματακι μ αυτο...πολυ θα θελα να μου βαλει πητ μια βδομαδα νωριτερα για να μην εχω προβλημα στη δουλεια-ξεχασα να σας το πω περναμε απο ελεγχο 6 ιουλιου ενω εγω κανονικα βγαινω σε αδεια κυησης 12 ιουλιου...δε ξερω τι να κανω...πως θα το πω στον διευθυντη οτι θελω να φυγω με κανονικη αδεια νωριτερα?οποιαδηποτε ιδεα καλοδεχουμενη!οπως καταλαβαινετε μεχρι να ξεκαθαρισει αυτο το θεμα καθομαι σ αναμενα καρβουνα.κανονισαμε επομενο ραντεβου 29/6 και ευτυχως δε θα χρειαστει να με δει τον ιουλιο θα παμε κατευθειαν για ντοπλερ 1/8...οποτε θα κανω τις διακοπες μου αμεριμνα:P

σοφακι μου δεν του ειπα τιποτε για vbac γιατι με καιει τωρα το θεμα με την αδεια εκει επικεντρωθηκαμε χθες...την επομενη φορα που θα χει ξεκαθαρισει αυτο θα του μιλησω.

σημερα μας πηρε ο υπνος το πρωι 8 η ωρα σηκωθηκαμε κ αυτο επειδη εκλαψε η ελλη ξυπνωντας...για ποτε ετοιμαστηκαμε ουτε που το καταλαβα...στο τσακ προλαβα το πουλμαν.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μπράβο Σοφάκι!!!

τέλειος ο μπέμπης!!!

ευχομαι να κρατησει το κεφάλι του εκεί που είναι και να μην αρχίσει τις γυροβολιές!!!

για την άδεια, δε μπορείς να πάρεις μια αναρρωτική βρε παιδί μου?

για τις εξετάσεις κριμα που δεν τις καλύπτει πια η ασφαλιστική....αλλά ευτυχως είναι μικρη η συμμετοχή μας μέσω ΕΟΠΥΥ...

εγω για γενικές, θυρεοειδη και τόξο έδωσα 4 ευρω συμμετοχη!

εμένα η Βαλ κάθε μέρα τις τελευταίες 3 μέρες, 5:30-6 το πρωι ξυπνάει με κλάματα γιατι βλέπει εφιάλτες!

σημερα ήρθε τρεχοντας στο δωματιο μας....την πήγα στο κρεβάτι της, της είπα οτι ηταν όνειρο και ξανακοιμηθηκε στο λεπτό!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες!

τι μου κανετε;

εγω ξεκιναω αυστηρη διαιτα πάλι γιατι μεσα σε μια εβδομαδα πηρα 1/2 κιλο ενω πρεπει συμφωνα με το γιατρο μου να παρω 1 (ολοκληρο) κιλο σε 5 εβδομαδες :confused: η αληθεια ειναι πως εχθες ετρωγα ΟΛΗ την ημερα. εχθες το βραδυ μαγειρεψα για σημερα φασολακια καναρινια! καλα... την κατσαρολα την ειχα ανετα! 11.30 το βραδυ ετρωγα φασολακια.... ειμαι για πολλες κλωτσιες οποτε το ραβω! οχι τιποτ'αλλο εχω και τη Λια με τους κοιλιακους που με εξοργιζει :tongue:

Το ΣΚ ξεκιναει επιχειρηση πανα... μολις ξυπνησει το πρωι εχει ξεβρακωμα. θα κανει και 35 βαθμους, μια χαρα.... παω να αγορασω υποσεντονα μονο για τον καναπε και βλεπουμε... εχω μεγαλο αγχος!

εχθες το βραδυ καταλαβα ποσο πεισματαρικο παιδι εχω...

ο Κων/νος καθε βραδυ κοιμαται με τον "φεγγαρακο" (φωτεινουλης της playskool) και ενα πανακι.ξαπλωσαμε λοιπον στο κρεβατι και του λεω

"πηγαινε φερε τον Φεγγαρακο σου, τον εχεις στο σαλονι'

"να πας εσυ"

"οχι Κων/νε δεν ειναι δικος μου ο Φεγγαρακος και δεν τον ξεχασα εγω. πηγαινε εσυ"

"εγω ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!"

"κων/νε δεν ειμαι υπηρετρια σου"

"εισαι υπηρετρια μου (ενταξει δε νομιζω οτι γνωριζει τη σημασια της λεξης υπηρετρια). αφου δεν μπορω να κοιμηθω χωρις το φεγγαρακο και το πανακι μου!!!"

αυτα συνεχιστηκαν καμποση ωρα να λεγονται αλλα από το γινατι του κοιμηθηκε ΧΩΡΙΣ φεγγαρακο και πανακι!

οιμε τι με περιμενει!

Μπράβο Σοφάκι!!!

τέλειος ο μπέμπης!!!

ευχομαι να κρατησει το κεφάλι του εκεί που είναι και να μην αρχίσει τις γυροβολιές!!!

για την άδεια, δε μπορείς να πάρεις μια αναρρωτική βρε παιδί μου?

για τις εξετάσεις κριμα που δεν τις καλύπτει πια η ασφαλιστική....αλλά ευτυχως είναι μικρη η συμμετοχή μας μέσω ΕΟΠΥΥ...

εγω για γενικές, θυρεοειδη και τόξο έδωσα 4 ευρω συμμετοχη!

εμένα η Βαλ κάθε μέρα τις τελευταίες 3 μέρες, 5:30-6 το πρωι ξυπνάει με κλάματα γιατι βλέπει εφιάλτες!

σημερα ήρθε τρεχοντας στο δωματιο μας....την πήγα στο κρεβάτι της, της είπα οτι ηταν όνειρο και ξανακοιμηθηκε στο λεπτό!

εγω τι να πω που το παιδι μου παραμιλαει και υπνοβατει;

εχθες το μεσημερι που κοιμοταν, εγω ημουν στο σαλονι και ξαφνικα ακουω ομιλιες... ηταν γονατιστος στο κρεβατι και ελεγε αλλα ακαταλαβιστικα και αλλα κανονικα.. γυρισε με κοιταξε ξαπλωσε και ξανακοιμηθηκε!:P

σύμπι τι είναι τα φασολάκια καναρίνια???

πρόσεχε λίγο βρε με το φαγητό....κρίμα είναι να σε βάλουν σε καμια πιο αυστηρη δίαιτα....

για το παραμιλητό και την υπνοβασία το είχα κιε γω μικρη....

να έχεις το νου σου....

εμένα με είχε βρει η μαμα μου να κρέμομαι η μιση έξω απο το παραθυρο και να κοιτάω κάτω....μέναμε 2ο όροφο! είχε χάσει 10 χρόνια!!!

καλά χαμός στον αντένα!!!

ο Κασιδιαρης της Χρυσης Αυγης έσκασε μπουνιά στην Κανέλη και πεταξε ένα ποτηρι νερό σε μια άλλη!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

πρόσεχε λίγο βρε με το φαγητό....κρίμα είναι να σε βάλουν σε καμια πιο αυστηρη δίαιτα....

να έχεις το νου σου....

εμένα με είχε βρει η μαμα μου να κρέμομαι η μιση έξω απο το παραθυρο και να κοιτάω κάτω....μέναμε 2ο όροφο! είχε χάσει 10 χρόνια!!!

ο Κασιδιαρης της Χρυσης Αυγης έσκασε μπουνιά στην Κανέλη και πεταξε ένα ποτηρι νερό σε μια άλλη!!!!

πλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα και εγω υπνοβατω και παραμιλαω, σιγουρα μεχρι τα φοιτητικα μου χρονια, τωρα δεν μου λεει κανενας τιποτα γιατι ο Α κοιμαται πιο βαρια οποτε και να πεσω από μπαλκονι δεν θα παρει χαμπαρι :tongue:

τα καναρινια ειναι τα κιτρινα φασολακια!

να έχεις το νου σου....

καλημερα!!!

ναι το ειδα και εγω.....χαμος!!

καταρχην να πω κατι για να μην παρεξηγηθω.....δεν ειπα πως δεν συμφωνω με την Λια στο θεμα με την πεθερα της, συμφωνω απολυτα μαζι της γιατι τα ιδια κανει και η δικια μου.....μην πω σαν της Σοφιας3 ....περνει κατι στα παιδια μου και μου λεει μετα ποποποο αυτα τα ρουχα που πηρα στον Μαρινο πανακριβα 20 ευρω ειχαν!!!!Λια ξερεις ποσο σε συμπαθω και σε αγαπαω.....δεν ειμαι αντιθετη σε αυτα που λες σε καμια περιπτωση!!!!!οκ?:?

Σοφια3 πολυ καλα νεα απ τον μπεμπουλη.....και ο Κωνσταντης μας....με τον φεγγαρακο του......ξερεις τι πεισμα εχουν τα μικρα Μαρακι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...