Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα... μπερδευτηκα με τη "μικρη"! αντε να τη δεις και αυτη να την καμαρωσεις! α μωρε αγγελικη δεν μου εδινες τη συνταγη για τη κορη! :P

καλε εγω δεν ειμαι πεισματαρα! ημουν στα νιατα μου (νομιζω) αλλα τωρα πειθομαι (δυστυχως) πολύ ευκολα!

Γιατι καλε μου τη ζητησες?

Ελα, στο επομενο,έχουμε καιρό,αν και οποιος θελει κορη,ένα θα πω και το υπογραφω, να πάει στη Χίο να γκαστρωθεί ειναι το απολυτο κοριτσονήσι!

Ολοι κορες,ολοι ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορεί να φταεί η μαστίχα τι να πω...!

Αν και πιστευω πως για τα παιδια,ειναι καλυτερα να ειναι του ιδιου φύλου,δενονται πιο καλα,εχουν κοινα ενδιαφέροντα,παιζουν περισσότερο μαζί.Αντε να εχεις γιο και να σου παιζει ολη μερα με τις κουκλες της κορης,το παθαινει το εγκεφαλικό ο πατέρας...άνετα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!

ουφ τωρα μαζευτηκα σπίτι...

κατεβασα τη μικρη στο σχολικό και εφυγα καπάκι για εξετασεις αίματος...μετα πέρασα απο την παλια μου δουλειά και έπιασα την κουβεντα με την αφεντικίνα...

άντε να φάω τωρα το κρουασαν σοκολάτα μου και μετα μαγείρεμα κ σίδερο...

καλή η ιδέα με τις τηγανίτες Αγγελική!!!

καλέ μη λες τέτοια για τα αδέρφια διαφορετικού φυλου!!!

θα το πάθει το εγκεφαλικό ο συζυξ έτσι και δει τον μικρο με καμια μπααρμπι ανα χειρας!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

ο κολλητός της ανιψιάς μου στο προνήπιο, βλέπει μόνο Μπάρμπι παιδικά και ούτε να ακούσει για αυτοκινητάκια,κλπ...

φανταζομαι βεβαια σε αυτες τις ηλικίες δεν παίζει μεγάλο ρόλο αυτό...

βρε κορίτσια εσείς τους έχετε μιλήσει για τη διαφορά των φύλων ή είναι νωρίς ακόμα???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα συμπι μου!

εγω του μιλαω για την διαφορα των φυλων και εχει αρχισει να τα ξεχωριζει. γνωριζω πως γυρω στα 3 αντιλαμβανονται τι παιζει! τωρα τι να σου πω; δεν ξερω αν τα εχει ξεκαθαρισει στο μυαλο του αλλα τις περισσοτερες φορες πεφτει μεσα. μου λεει ας πουμε "μαμ η Ντορα ειναι κοριτσακι, ο ντιεγκο ειναι αγορακι, η γιαγια ειναι κοριτσακι (:tongue:), εγω ειμαι αγορακι κλπ κλπ κλπ

τωρα τελευταια θελει να μου πιανει το στηθος και εγω φρικαρω, τον διωχνω... του κανει εντυπωση. τις προαλλες με ρωτησε γιατι ειναι μεγαλο :confused: αχ ντρεπομαι αν και ξερω οτι ειναι φυσιολογικα αυτα. του ειπα λοιπον οτι γεμιζει γαλατακι για να ταιζουμε το μωρο μας και τι μου ειπε φυσικα;

"ωραια μαμα θα παιρνεις και εμενα αγκαλιτσα και θα πινουμε και οι δυο γαλατακι από εκει" :shock:

καλημερα συμπι μου!

εγω του μιλαω για την διαφορα των φυλων και εχει αρχισει να τα ξεχωριζει. γνωριζω πως γυρω στα 3 αντιλαμβανονται τι παιζει! τωρα τι να σου πω; δεν ξερω αν τα εχει ξεκαθαρισει στο μυαλο του αλλα τις περισσοτερες φορες πεφτει μεσα. μου λεει ας πουμε "μαμ η Ντορα ειναι κοριτσακι, ο ντιεγκο ειναι αγορακι, η γιαγια ειναι κοριτσακι (:tongue:), εγω ειμαι αγορακι κλπ κλπ κλπ

τωρα τελευταια θελει να μου πιανει το στηθος και εγω φρικαρω, τον διωχνω... του κανει εντυπωση. τις προαλλες με ρωτησε γιατι ειναι μεγαλο :confused: αχ ντρεπομαι αν και ξερω οτι ειναι φυσιολογικα αυτα. του ειπα λοιπον οτι γεμιζει γαλατακι για να ταιζουμε το μωρο μας και τι μου ειπε φυσικα;

"ωραια μαμα θα παιρνεις και εμενα αγκαλιτσα και θα πινουμε και οι δυο γαλατακι από εκει" :shock:

εγω προβληματίστηκα χθες με κατι που είπε η Βαλ γιαυτό σας ρωτησα!!!

έκανε μπάνιο ο άντρας μου και εισέβαλλε η Βαλ κανονικά και τον είδε γυμνό...ο άντρας μου της γυρισε την πλατη αλλά αρχισε η Βαλ να του λέει:

"μπαμπά μπαμπά γυρνα να δω την ουρά σου!!! πωπω ελέφαντας είσαι??? έλα γυρνα να δω την ουρά σου!!!"

καλά ενταξει εγω πρέπει να ήμουν κανένα τεταρτο πεσμένη στο πατωμα και να γελάω...

παρολαυτα προβληματιστηκα...να της πω οτι άλλα γεννητικά όργανα έχουν τα κοριτσάκια και άλλα τα αγοράκια???

φοβάμαι μην πηγαίνει και ρωτάει μετά όλο τον κόσμο τι προσόντα διαθέτει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μηπως να της αφησω να κάνουμε τα μαθηματα ανατομιας με τον μπέμπη???

αν σου ζητησει να θηλάσει ο Κων/νος θα του δώσεις συμπι?

και μένα μου το είπε η Βαλ οτι θέλει κι αυτη να πίνει και της είπα οτι αν θέλει μπορεί...και αλήθεια είναι βασικά...αν θελήσει να θηλάσει θα την αφησω...

αν και νομίζω οτι πιο πολύ ρωτάνε για να μας τσεκάρουν...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μεγάλο θέμα θίξατε...!

Είναι καναδυό βδομάδες τώρα που η μικρή ρωτάει συνέχεια για τα γεννητικά όργανα. Βλέπουν στο σχολείο τα αγοράκια που κάνουν πιπι και έχουν μάθει να τα ξεχωρίζουν. Το πρόβλημα είναι ότι η δικιά μου ρωτάει συνέχεια όποιον βρει "Εσύ έχεις μεγάλο πιπί???" Προφανώς έτσι τα έχει ξεχωρίσει στο μυαλό της. Και όλο πιάνει το στήθος μου και λεει έχεις μεμέεεε?? Και γω έχω μεμέ! Κι ο μπαμπάς έχει μεμέ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Όλο μ'αυτά και με το φαί ασχολείται το παιδί μου...Πολύ μερακλού θα γίνει :D:rolleyes:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημέρα γειτόνισσες!

τα δικά μου ξέρουν τις διαφορές των δύο φύλων, μιας και μόνο ένας στην οικογένεια διαφέρει...χαχαχαχα! αυτό που έλεγα απ την αρχή στον μεγάλο και το συνεχίζω τώρα και στο μικρό είναι ότι το συγκεκριμένο σημείο χρησιμεύει για τον ίδιο ακριβώς λόγο μόνο που έχει διαφορετικό σχήμα στ αγόρια και διαφορετικό στα κορίτσια. όπως το τρίγωνο και το τετράγωνο ας πούμε.

το θέμα πρέπει νομίζω να κυλάει φυσιολογικά και να μην υπάρχουν απορίες για το ανθρώπινο σώμα. ο παραλληλισμός με κάτι που ήδη τους έιναι γνωστό πχ τα σχήματα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στο μυαλό τους.

θα δείτε αν πάρουν τις απαντήσεις που θα τους ικανοποιήσουν δε θα ξαναρωτήσουν...προς το παρόν.

τους φιλικούς μου χαιρετισμούς.

Μεγάλο θέμα θίξατε...!

Είναι καναδυό βδομάδες τώρα που η μικρή ρωτάει συνέχεια για τα γεννητικά όργανα. Βλέπουν στο σχολείο τα αγοράκια που κάνουν πιπι και έχουν μάθει να τα ξεχωρίζουν. Το πρόβλημα είναι ότι η δικιά μου ρωτάει συνέχεια όποιον βρει "Εσύ έχεις μεγάλο πιπί???" Προφανώς έτσι τα έχει ξεχωρίσει στο μυαλό της. Και όλο πιάνει το στήθος μου και λεει έχεις μεμέεεε?? Και γω έχω μεμέ! Κι ο μπαμπάς έχει μεμέ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Όλο μ'αυτά και με το φαί ασχολείται το παιδί μου...Πολύ μερακλού θα γίνει :D:rolleyes:

μωρε αυτό φοβάμαι κι εγω Στέβη!

οτι θα ρωταει όλο τον κόσμο για το πιπί του!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα γειτόνισσες!

τα δικά μου ξέρουν τις διαφορές των δύο φύλων, μιας και μόνο ένας στην οικογένεια διαφέρει...χαχαχαχα! αυτό που έλεγα απ την αρχή στον μεγάλο και το συνεχίζω τώρα και στο μικρό είναι ότι το συγκεκριμένο σημείο χρησιμεύει για τον ίδιο ακριβώς λόγο μόνο που έχει διαφορετικό σχήμα στ αγόρια και διαφορετικό στα κορίτσια. όπως το τρίγωνο και το τετράγωνο ας πούμε.

το θέμα πρέπει νομίζω να κυλάει φυσιολογικά και να μην υπάρχουν απορίες για το ανθρώπινο σώμα. ο παραλληλισμός με κάτι που ήδη τους έιναι γνωστό πχ τα σχήματα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στο μυαλό τους.

θα δείτε αν πάρουν τις απαντήσεις που θα τους ικανοποιήσουν δε θα ξαναρωτήσουν...προς το παρόν.

τους φιλικούς μου χαιρετισμούς.

έχεις απόλυτο δίκιο Άννα μου...

δε θέλω να έχει απορίες τέτοιου είδους...

τη φοβάμαι μόνο γιατι θα πηγαινει και θα εκφράζει τις "απορίες" της σε όλο τον κόσμο!!!!

χθες πήγαμε σε έναν πελάτη του άντρα μου ο οποίος είχε ξυρισμένο κεφάλι...

και παρόλο που της έχω πει οτι υπάρχουν και άνθρωποι χωρίς μαλλιά κια μπλα μπλα, εκείνη το χαβά της...όλο δεν έχεις μαλλιά του έλεγε...

και καλά σε αυτόν που το είχε ξυρισμένο δε με πειράζει...

αλλά έχουμε στο περιβάλλον ένα φίλο που έχει χάσει τα μαλλιά του λόγω χημειοθεραπείας και γενικά φοβαμαι μην του το σχολιάσει...

ή μη δει κανένα παιδάκι έτσι και το ρωταει γιατι δεν έχει μαλλιά...

να αποφύγω άβολες καταστάσεις...

προσπαθω να της το περάσω ως κάτι που συμβαινει σε κάποιους ανθρωπους και που δεν είναι σωστό να το σχολιάζουμε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πάντως βλέπω όλα μαζί ξεπετάγονται στην πονηράδα τα μπουμπούκια μας...!

Ρώτησα και στο σχολείο αν είναι φυσιολογικό κλπ (γιατί προσπαθεί και να μας τα πιάνει ενίοτε!) Μαγειρεύω και τρέχει και κάνει το τρυπάνι στον καβάλο μου από πίσω και πετάγομαι πάνω! Οι δασκάλες λένε είναι απολύτως φυσιολογικό και να απαντάμε με μια απλότητα αλλά και σχετική αδιαφορία (για να μην πονηρεύουν) στις ερωτήσεις τους σαν να είναι φυσιολογικά όλα όσα παρατηρούν. Είναι λέω φάση αυτή? "Ναι", λέει..."Μιά φάση που θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή!" χαχαχα

εμενα παντως δεν ρωταει τον κοσμο για το πιπι του.

τον Α τον εχει δει να κανει μπανιο και το εχει σχολιασει του τυπου οτι ο μπαμπας του εχει πιο μεγαλο πουλακι από αυτον, οκ

εμανα επειδη με ακολουθει στο μπανιο μου εχει πει οτι εσυ μαμα εχεις αλλο πουλακι και του εχω απαντησει πως "ναι γιατι ειμαι κοριτσακι"...

ακομα ειναι και νωρις.... γυρω στα 4-5 να δειτε τι εχει να γινει! νομιζω οτι τα αγορακια ειναι πιο "περιεργα" σε αυτο το θεμα!

Αννουλα καλημερα!

μολις εφαγα μια τυροπιτα αλλα δεν ενθουσιαστηκα :rolleyes:

εμενα παντως δεν ρωταει τον κοσμο για το πιπι του.

τον Α τον εχει δει να κανει μπανιο και το εχει σχολιασει του τυπου οτι ο μπαμπας του εχει πιο μεγαλο πουλακι από αυτον, οκ

εμανα επειδη με ακολουθει στο μπανιο μου εχει πει οτι εσυ μαμα εχεις αλλο πουλακι και του εχω απαντησει πως "ναι γιατι ειμαι κοριτσακι"...

ακομα ειναι και νωρις.... γυρω στα 4-5 να δειτε τι εχει να γινει! νομιζω οτι τα αγορακια ειναι πιο "περιεργα" σε αυτο το θεμα!

Αννουλα καλημερα!

μολις εφαγα μια τυροπιτα αλλα δεν ενθουσιαστηκα :rolleyes:

ΑΑΑΑ εμείς τα έχουμε ήδη ξεκαθαρίσει κι αυτά! Πολύ ξεψαρώνουν σας λέω στον παιδικό...τι θα δω δηλαδή στα πέντε της Παναγια ΜΟΥ???:shock: χαχαχα

Διαφημίσεις

Και μεις με το διαχωρισμο των φύλων μια χαρα τα πάμε! Παραπονο δεν εχω!χαχαχα

Εγω εχω αλλο προβλημα..

τις προάλλες φτιαχναμε τον κηπο,ητανε λοιπον καμια βδομάδα σερί ο κηπουρος κατω στην αυλη,ο ανθρωπος απο τον ήλιο ητανε καταμαυρος,τυφλα να χει ο Γαβαλας ενα πράμα.

Τεσπα,χαιρετιοντουσαν με τη Μαριλιζα καθε μερα,τον ρωταγε αν φυτεψε τα λουλουδακια κτλ...

Μια μερα ομως, δεν ηρθε αυτος αλλά ενας αλλος,ψιλομεγαλος με ασπρα μαλλια.

Ερχεται η δικια μου το πρωι κ μου λεει "μαμα που ειναι ο κηπουρος?"

"νατος καλε" της λεω και της δειχνω τον κύριο.

"οχι μαμα αυτος,ο άλλος ο μαυρος που ειναι?":shock::shock::shock:

Αντε εξηγα τωρα στο 3χρονο περι "ασπρου κ μαυρου"

της ειπα λιγα πράματα, αλλά δε ξέρω αν το έπιασε το νοημα..

δεν ειναι μικρά λέτε για τετοιου είδους συζητησεις?

στεβυ αντε να μεινεις εγκυος και εσυ .... οχι τιποτε αλλο μην εχεις τις λιγουρες της περιοδου αλλα τις λιγουρες της εγκυμοσυνης! :tongue: εκει να δεις παρτυ!

Αγγελικουλα νομιζω οτι καταλαβαινουν τα παντα!!!!!!!! εγω θα της μιλουσα κανονικα οπως θα μιλουσα σε ενα μεγαλο παιδι. μην υποτιμας τη νοημοσυνη τους! τα κρατανε και τα ανασυρουν από τη μνημη τους οταν ακριβως πρεπει!!!!

καλημερα σας και απο μενα.....

να σας πω εγω για χυμους....λοιπον ολοι εχουν συντηρητικα μεσα...εκτος απο τους φρεσκους του Ολυμπου!!!οι life ειναι οι χειροτεροι γιατι ερχονται σε παγοκολωνες απ το εξωτερικο!!!!

Λια μου ξερω οτι η πεθερα σου(και οχι μονο η δικη σου) ειναι αλλα νταλα.....αλλα εχει σημασια που ειχε 20 ευρω το δωρο της χρυσοβαλαντουλας?

οι υπολοιπες καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...