Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο Κων/νος ειναι φοβερα επιμονος και πεισματαρης... δεν ξερω πως να τον αντιμετωπισω... μου φαινονται βουνο ολα ακομα, να εισαι καλα παντως για τις συμβουλες. ολες ειναι καλοδεχουμενες! εχω τρομαξει γιατι ακουω και για παιδακια 4 ετων πχ που φορανε ακομα πανα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφού έκατσε την πρώτη φορά, μετά που και που την ρωτούσα αν θέλει να κάνει στη λεκάνη. Αν έλεγε πολλές φορές συνεχόμενα όχι, την άφηνα στην ησυχία της για 1-2 μέρες. Μετά αν την έβλεπα στα κέφια της το ξαναπρότεινα. Κάποια στιγμή άρχισε να το δέχεται συχνότερα. Με χαλαρή συμπεριφορά -και πάντα απίκο να την σηκώσω αμέσως μόλις θελήσει- της το πρότεινα κι εγώ συχνότερα ή δεχόμουν το όχι άνετα σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Να σου πω κάτι πιστεύω κάπου ότι πρέπει να το θέλει και το παιδί και κάποια στιγμή να του γίνει το κλικ. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι ήταν αυτό που πέτυχε στην Έλλη γιατί μπορεί να ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων, μπορεί κάτι τυχαίο που δεν έχω πάρει χαμπάρι μπορεί και απλώς να ήταν η ώρα της κατά το χρόνο που εγώ έκανα τις τελευταίες που προσπάθειες. Δε θέλω να με βλέπεις ότι σε συμβουλεύω..απλά σου προτείνω 2-3 πραγματάκια από αυτά που δοκίμασα, μπας και σου ταιριάξει τίποτα ή μπας και σε χαλαρώσω και λίγο αν είχες μπαζάρει!

Ευχαριστώ πολύ Στέβη!!!

συμφωνω με όσα λες για το κόψιμο της πάνας...

εγω να δω τι θα την κανω που όταν βγαινουμε έξω φοβαται είτε να πάμε τουαλέτα και να την κρατάμε είτε έξω...

δε θέλει με τίποτα....

θα αρχίσω πιο εντατικά να τη βγάζω έξω χωρίς πάνα μήπως και αν τυχει και τα κάνει πάνω της απλά θα έχω αλλαξιά...

δε θέλω να κουβαλάω γιογιό μαζί μου...

και πίνει και πολλά νερά η θκατούλα μου οπότε το να κρατηθεί μέχρι το σπίτι το βρίσκω αδυνατο!

συν το γεγονός οτι εμείς αμα βγούμε ξεχνάμε να γυρίσουμε οπότε πόσες ωρες να κρατηθεί πια!

ε πιστευω θα κατουρηθει 2-3 φορές, δε θα της αρέσει οπότε ίσως δεχτεί να δοκιμάσουμε να κάνει και να την κραταμε!

τωρα της έβαλα ντιβιντι να βλέπει να ξεχνιέται και να μην ξύνεται...

πωπω πεινάω τρελά!

άντε να σχολάσει ο άντρας μου να έρθει να φάμε!

θα μου πειτε γιατι δεν τσιμπας κάτι μεχρι να έρθει....είναι η ώρα που πίνω το σιδηρο και προσπαθω να είμαι νηστικιά ή εστω ελαφρα φαγωμενη την ωρα που τον πίνω για καλυτερη απορρόφηση...

έχω ερωτηση αν ξέρετε να μου απαντησετε...

η Βαλ όπως έχω ξαναπεί δεν τρώει φρούτα εκτός απο κεράσια και μπανάνες...

της δινω όμως χυμούς συσκευασμένους.

και ψάχνω αναμεσα τους να βρω τον καλύτερο.

διαβαζα λοιπόν ετικετες στο σούπερ και άλλοι έγραφαν φρουτοποτό και όχι χυμό, άλλοι ήταν τιγκα στα συντηρητικά...

πέφτει το ματι μου λοιπόν στους αμιτα φαν...

κοιτάω τα συστατικά και δεν έγραφε καθόλου συντηρητικά...

μου έκανε εντυπωση και τους προτίμησα...

τι να παίζει άραγε?

να ειναι όντως χωρις συντηρητικά???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσακια γλυκά!!!

Λίγο πριν κοιμηθω μπήκα να σας διαβάσω!!!

Σοφάκι κ εγω έχω πρόβλημα με την χρυσοβαλαντου, μόνο μπανάνα τρώει!! Κατέληξα κ εγω σε αυτούς του χυμούς επειδη λέει δεν έχει συντηρητικά, το πόσο αληθεύει δεν ξέρω.. Εγω απλα τελευταία εκει που κάνω τα φρουτα της μικρης κάνω κ λίγο παραπάνω το αραιωνω με νερο κ με μια συριγκα το βάζω σιγα σιγα στην αμιτα μέσα.. Το πίνει έτσι.. Τι να κάνω;; Βλέπει φρουτα κ αναγουλιαζει!!

Μαρακι τα προλαβαίνω.. Όπως λέει κ η ελενιτσα θέληση να υπάρχει.. Άλλωστε δεν μπορω να βλέπω το σώμα μου έτσι, χαλάρωση πολυ!! Σήμερα πήγα στις 11 μιση κ έφυγα 1.. Είχα ξυπνήσει απο τις 8 να μαγειρεψω, να ετοιμάστω το φραγκι της μπεμπας, συμμάζεμα ετοιμάστηκα κ εφυγα!! Αρχίζω κ συμμαζευομαι γιατι μόνο δίαιτα δεν κάνει τπτ!ψοφαω όμως, πεφτω ξέρη απο τις 11!!

Ζώιτσα ωραίο το χρυσπα.. Αλλα το Χρύσα θα το βάλω μόνο για να μην λένε, εγω δεν πρόκειται να το φωνάξω το παιδι έτσι ποτε.. Παύλο λένε τον πεθερο μου, και μάλλον παυλινα θα την πω εκτός αν βρω κανένα άλλο μέχρι αρχές Σεπτέμβριου!! Δεν μπορω να μαλωνα άλλο μαζι του.. Την μεγάλη απο τότε που γεννήθηκε της έχει πάρει 1 δωράκι.. Κ τώρα το Πάσχα ένα κολανννν με μια μπλουζά 20 ευρω( πήγα για αλλαγή κ το είδα) γιορτές κ γενέθλια δεν έχει πάρει ποτε να ευχηθεί, όλο θυμωμενη είναι για κάτι.. Τώρα που περιμένει το όνομα σαν τον π@@@@ παίρνει κάθε βδομάδα να ρωτήσει τι κάνουν τα παιδια!! Θυμώνει που δεν το σηκωνω κιόλας!!

Ελενιτσα περαστικουλια γλυκιά μου!!

Σοφάκι υπόμονη με την ζέστη, εγω μόνο απόγευμα έβγαινα!! Έπεφτε η πίεση μου διαφορετικά!!

Στεβυ κοπέλα μου.. Όλο σε κεχναω!! Φιλακια πολλαααα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσοπουλα!!!!

Σοφακι,χυμός υπαρχει ένας 100% βιολογικος σε γυαλινα μικρα μπουκαλάκια,δε θυμαμαι μάρκα τωρα,πρεπει να το ψαξω,ειχα πάρει μια φορα απο καταστημα με βιολογικα προιοντα.

Αν εχεις κοντά σου ριξε μια ματιά,πιθανον θα τον βρεις.

Καλε, ποια πάει γυμναστηριο 2 φορες την ημέρα?!????????!!!!

Ουαου!!!! Υποκλινομαι!!!!!!!

Μακ, είμαι και γω της γνώμης για την πανα μην τον πιεζεις αν δε θελει,πάνα-βρακακι δοκιμάσες να του βάλεις?

αστ λιγο να ξεχαστει και ξαναπροσπαθεις

Παντως εμας επαιξε μεγαλο ρολο το σχολειο,απο κει ειδε ενα κοριτσακι που πηγαινε και ζηλεψε που την πηγαινε η κυρία στη λεκάνη,ετσι αρχισε να ζηταει κ αυτη.

Ουσιαστικα ηταν ζητημα 1 μερας,απλα τη βραδυνη δεν εχουμε κοψει ακομη,δε με πειράζει ομως.

Και εξω κατουράμε οπου να ναι,εγκατελειψα κ γω την ιδεα του φορητου γιογιο,δε βαριεσαι, επιστροφη στη φύση!

χαχαχαχα Καλά, θεικά τα σχόλιά σας!

Και αυτό με τη σύριγγα δεν παίζεται! Που το σκέφτηκες! Τέλειο! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω ανακαλύψει κάθε πιθανό τρόπο χειρισμού/ψυχολογικής χειραγώγησης/επιστημονικής προσέγγισης/υποβολής/υπνωτισμού/βουντού/ταξίματος στην Τήνο/ξεματιάσματος, για να συνεχίζει να τρώει ρημαδο-φρούτα από τότε που κλείσαμε αυτόν τον 6ο μήνα...!Σιχαίνονταν και την φρουτόκρεμα...Όλο και κάτι πετυχαίνω όμως και εκεί που παρατάει μέχρι και την μπανάνα ανακαλύπτω κάτι άλλο ή βγαίνει κάποιο άλλο φρούτο και το σώζω...Τώρα τρώει ροδάκινα και βερίκοκα (πέρισυ ούτε να τα δεί!) Μία βδομάδα έχει...αύριο μεθαύριο όμως ποιός ξέρει...! Γενικά ομολογώ με τους χυμούς δεν έχω παίξει...χμμμμμμμ....αμίτα φαν και σύριγγα....χμμμμμ......

καλημερες!

λοιπον ανακαλυψα τελειους χυμους τους καινουργιους life στα διαφανα μπουκαλια με ιχνος συντηρητικων(?) και χωρις προσθηκη ζαχαρης ! ελπιζω να λενε αληθεια! εγω δοκιμασα εχθες το πορτοκαλι - μηλο γιαμμμμμμμμμ!

οσο για τον Κων/νο-επειδη εχω δοκιμασει και με συριγγα- τσου! δεν θελει ουτε να τα μυρισει τα φρουτα αλλα κανω υπομονη! ευτυχως τρωει φασολακια, μαρουλια κλπ οποτε με τα φρουτα θα δω...

κατα τα αλλα ειστε καλα φιλεναδες;

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι κ εγω για τους χυμους life θα σου ελεγα που ειναι σε γυαλινο μπουκαλακι.η δικια μου δε πινει χυμους μια στο τοσο μπορει να της στιψω πορτοκαλια και να πιει..μας εχει σωσει το πεπονι προς το παρον...το κοβω σε κυβακια τις βαζω κ λιγο αχλαδι σ ενα μπολ(καμια φορα δε το καταλαβαινει οτι εχει κ αχλαδι κ ετσι τρωει κ απ αυτο)και της τα δινω με οδοντογλυφιδες...δοκιμασα και ροδακινο αλλα δε το θελει.

σημερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δουμε θα μου γραψει επιτελους τις εξετασεις να τελειωνουμε?θελω να κανω τη καμπυλη να ησυχασω κ μ αυτο!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κ απο δω!!

Τηγανίτες τρωνε τα δικα σας?Εμενα πολυ,με μελάκι απο πανω.

Παλια που είχα παρομοιο προβλημα με τα φρούτα της τα εκοβα και της τα εβαζα μεσα στους τηγανίτες.τα καταβροχθιζε.

Για κάντε καμια δοκιμη, ειδικα με μπανάνα ειναι πολυ νοστιμοι!

Διαφημίσεις

καλημερα Σοφακι, Αγγελικουλα, Στεβυ!

Ο κων/νος ουτε μελι , ουτε τηγανίτες! αστα σου λεω... ειναι και επιμονος! αμα το σφραγισει το στομα δεν το ανοιγει με τιποτα! δεν απελπιζομαι ομως! γινεται θηριακι και σε λιγα χρονια θα λεει "πεσε μανα κατω να σε φαω" :tongue:

οι κορες σου τι κανουν αγγελικουλα;

Στεβυ γραφειο; αυτη τη φορα σε διορισαν στις εκλογες; εμενα τωρα ναι αλλα αμφιβαλω αν θα πληρωθουμε :confused:

Καλημερα Μακ,

τοσο πείσμα βρε παιδι μου? ποποπο ζόρικο αγόρι ε? πηρε απτη μάνα του λες?χαχα

πάλι καλα που τρωει λαχανικά ,κάτι ειναι κ αυτο.

κατσε να βγουνε τα σουπερ καλοκαιρινα φρουτα,μπορει να εχει άλλες προτιμήσεις το παιδι.

Η μεγαλη χολείο,τη μικρη θα παω σε ενα 2ωρο να την τσεκάρω.

καλημερα Σοφακι, Αγγελικουλα, Στεβυ!

Ο κων/νος ουτε μελι , ουτε τηγανίτες! αστα σου λεω... ειναι και επιμονος! αμα το σφραγισει το στομα δεν το ανοιγει με τιποτα! δεν απελπιζομαι ομως! γινεται θηριακι και σε λιγα χρονια θα λεει "πεσε μανα κατω να σε φαω" :tongue:

οι κορες σου τι κανουν αγγελικουλα;

Στεβυ γραφειο; αυτη τη φορα σε διορισαν στις εκλογες; εμενα τωρα ναι αλλα αμφιβαλω αν θα πληρωθουμε :confused:

Όχι ρε κορίτσι δε με διόρισαν..κρίμα γιατί τα είχαμε ανάγκη αυτά τα λεφτά και χαίρομαι που σε διόρισαν εσένα γιατί δε διορίστηκε κανένας συνομίλικος συνάδελφος εκ των συμφοιτητών μου (το εννοώ κανένας..) και είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πονηρά...

ΜΑκάρι να παίρνουν αυτούς που δεν πήγαν την προηγ. φορά αλλά έπρεπε να το ανακοινώσουν κι όχι να λένε ότι γίνεται κλήρωση γιατί έτσι είναι διαβλητή και μπορεί να βάζουν και κόσμο έτσι...

Τέσπα...το μόνο που ελπίζω είναι να πάνε νέα παιδιά με ανάγκη γιατί εμάς τους νέους δε μας σηκώνει το επάγγελμα αυτό..οι μεγαλύτεροι την έκαναν την -όποια- μπάζα τους. Πάντως έζησαν καλά και οικονομικώς και ηθικώς..και αξιοπρεπώς..

χα χα χα... μπερδευτηκα με τη "μικρη"! αντε να τη δεις και αυτη να την καμαρωσεις! α μωρε αγγελικη δεν μου εδινες τη συνταγη για τη κορη! :P

καλε εγω δεν ειμαι πεισματαρα! ημουν στα νιατα μου (νομιζω) αλλα τωρα πειθομαι (δυστυχως) πολύ ευκολα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...