Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

λιακι συγχαρητηρια για το γυμναστηριο θα κανεις κορμαρα σιγουρα!οσο γι ατο ονομα το παυλινα ειναι πολυ ωραιο!

σοφακι η κουνιαδα το χει χασει τελειως ε?δεν εχω λογια!

μαρακι ο κων/νος παντα ετοιμολογος δε μπορεις να πεις δεν εχεις παραπονο:P

εγω εχω αρχισει κ εχω προβλημα με τη ζεστη...το σαββατο βγηκαμε μεσημερι να παμε στους γονεις μου κια κοντεψα να λιποθυμησω...ωχ τι με περιμενει αργοτερα!αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο θα τον ρωτησω αν μπορω να παω για μπανιο το σκ που μας ερχεται...λενε θα φτασει 35 βαθμους η θερμοκρασια!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σοφακι!μονο στη κοιλια εχει βγαλει σπυρακια η βαλ?μηπως ειναι απ τη ζεστη?αν ηταν ανεμοβλογια λογικα θα βγαζε σ ολο το σωμα.περαστικα οπως και να χει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα Σοφάκι!

ξεκίνησε με σπυράκια στο θώρακα, ,μετα επεκταθηκαν στην κοιλιά και χθες γέμισε και η πλάτη της...

και την έκανα μπανακι και μόλις της έβαλα ενυδατική άρχισε να τσιριζει οτι πονάει!

φοβηθηκα λίγο να πω την αλήθεια...

ίσως να είναι και κάτι αλλεργικό....

αφού χθες το πρωι έπαιζε με κάτι πιτσιρικια και έκοβαν κατι λουλούδια και έπιαναν κάτω...ποιός ξέρει...

τωρα ξυνεται λες και έχει ψυλλους!

θα την κάνω πιο μετα ένα ντουζάκι χλιαρό μήπως ανακουφιστεί...

ωχ σε πιάνει η ζέστη ε?

να έχεις πάντα μαζί σου παγωμένο νεράκι και καπέλο...

καλά όλο ξεχνάω να σχολιάσω για το γυμναστηριο της Λίας....

πότε προλαβαίνεις βρε κορίτσι???????????

τα παιδιά ποιός τα κρατάει?

και αν καταλαβα καλά, πας 2 φορές τη μέρα?????????

ρισπεκτ!!!

εγω δεν έχω πάει ποτέ γυμναστηριο!!!

μάλλον απο του χρόνου θα το ρίξω στην ποδηλατάδα κι εγω όπως η σύμπι!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!καταρχας να πω τα Χρονια Πολλα στο Σοφακι μας.....οτι καλυτερο σου ευχομαι με υγεια για σενα και την οικογενεια σου....με το καλο να ερθει ο μπεμπιτος!!!!

Επειδη δεν ειμαι καθολου καλα σημερα....σερνομαι και επαθα παλι ασθμα....γαμ@ τις αλλεργιες μου, θα πω τωρα για το θεμα της πανας και τα αλλα αργοτερα αν εχω το κουραγιο!!!!

εγω απο την εμπειρια μου θα σας πω οτι το καθε παιδι ειναι τελιως διαφορετικο απ το αλλο και θελει το δικο του τροπο!!!στα αγορια θελει καθοδηγηση και λιγο απ τον μπαμπα.....παιζει αυτο που ειπε η Σοφια σχετικα με τον ανδρισμο.Επισης θα σας πω οτι ενας παιδιατρος μου ειχε πει καποτε πως ενα παιδακι ειναι ετοιμο για να βγαλει πανα οταν εχει μαθει να ανεβοκατεβαινει την σκαλα μονο του και αυτο γιατι εκει μαθαινει να συγκρατειται , να ελεγχει την ουροδοχο κυστη οταν ειναι γεματη κλπ........Σε καμια περιπτωση φωνες και απειλες και πιεση......καταλαβαινετε πως το λεω!!!!εγω με τον Ανδρεα την μια μερα την βγαλαμε και απο τοτε τελος οι πανες!!!δεν κστουρηθηκε ποτε ξανα....σε αντιθεση με την Ευη που ζοριστηκε πολυ και ακομα το κανει....με το τερατακι δεν ξερω τι θα γινει.....ισως πρεπει να το ξεκινησουμε και στο σχολειο ταυτοχρονως με γιο γιο!!!!αυτα.....εδω θα ειμαι...

αααα αυτο με το γυμναστηριο το ειχα και εγω στο προγραμμα αλλα τωρα με 2 κρουσματα ασμθατος λιγο δυσκολο για την ωρα!!!!καλε αν θες ολα γινονται!!!!

Σοφακι αυτο με τα σπυρακια το επαθε και ο αδερφος μου...ειναι αλλεργικο.....πηρε ενα αντιαλλεργικο σαπουνι απ το φαρμακειο και πλυθηκε για να φυγουν.περαστικα....

Σοφακι 3 προσοχη μεγαλη στον ηλιο και την ζεστη!!!!

Γεια σου βρε Κωνσταντινε που βλεπεις και το μπλακ αουτ!!!χαχαχαχαχαα

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι!

Ελενιτσα μου περαστικα με τις αλλεργιες σου βρε κοριτσι!

εσυ δεν καπνιζεις ετσι;

τι σε βοηθαει στο ασθμα σου; κανεις αερολιν οταν ζοριζεσαι;

οταν βρεις το κουραγιο ναι μωρε πες και εσυ για την πανα... γιατι εχω απελπιστει τοσο πολυ και φοβαμαι οτι θα μεταδωσω το στρες μου στο παιδι. φταινε και οι γυρω γυρω βεβαια που με αγχωνουν, ειναι και ψηλο παιδακι ο Κων/νος και οι ξενοι θεωρουν οτι ειναι μεγαλυτερος με αποτελεσμα να τον ρωτανε "καλα ακομα πανα φορας εσυ;":-|

Συμπι εγω λεω οτι παιζει να ειναι από το εμβολιο αλλα ειτε ειναι ειτε δεν ειναι κανε της ντουζακια και πασαλειψε την με ταλκ. βοηθαει στην φαγουρα. μπορεις να βαλεις και φενιστιλ αν και ξερω ότι μαλλο θα το αρνηθεις αυτο λογω της κορτιζονης που νομιζω οτι περιεχει...:tongue:

Καλημέρα Ελενάκι!!!

ωχ ρε συ πάλι ασθμα?

παίρνεις κανένα φαρμακο ρε συ?

είναι και η εποχή ζόρικη τωρα....

έχει ο άντρας μου αλλεργικό άσθμα και τα ζω απο κοντά...

ο αλλεργιολόγος του έδωσε Kestine χαπάκια και πίνει κάθε βράδυ και στα ζόρια κάνει εισπνοές αερολίν...ε κλέβει και καμια τζούρα φλιξοτάιντ απο της Βαλ!!! χαχαχαχα!!!

πάντως καλυτέρευσε πολύ!

σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! κι εσυ οτι επιθυμείς!

καλέ και τη Νεκ που μου έβαλε το ωραίο γκλίτερ και ξέχασα να την ευχαριστήσω!!!:oops:

όπως καταλαβατε βαριέμαι να σιδερώσω και το καθυστερώ...

αυριο έχουν τσουρέκι στο σταθμό για πρωινό...θα της βάλω τοστάκι με φέτα μέσα που της αρέσει!

είναι και άτυχη η Βαλ ρε παιδί μου!

σκόπευα σημερα να της κάνω δοκιμή στα γαλακτοκομικά με λίγο παγωτό βανίλια....αλλά τωρα με τα σπυράκια παίρνει παραταση πάλι...:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα ελενιτσα!και περαστικα!

αυτο με τις σκαλες μου το ειχε πει κ ο δικος μου παιδιατρος βεβαια δε ξερω καταποσο ισχυει μιας και η ελλη οταν εκοψε πανες δεν ανεβοκατεβαινε χωρις βοηθεια...ειναι στο παιδι μαλλον.

αν εχεις βοηθεια απ το παιδικο ελενιτσα μη το σκεφετσαι αν ειναι ετοιμος κ ο μαρινος τολμησε το.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γεια σας και παλι!

Ελενιτσα μου περαστικα με τις αλλεργιες σου βρε κοριτσι!

εσυ δεν καπνιζεις ετσι;

τι σε βοηθαει στο ασθμα σου; κανεις αερολιν οταν ζοριζεσαι;

οταν βρεις το κουραγιο ναι μωρε πες και εσυ για την πανα... γιατι εχω απελπιστει τοσο πολυ και φοβαμαι οτι θα μεταδωσω το στρες μου στο παιδι. φταινε και οι γυρω γυρω βεβαια που με αγχωνουν, ειναι και ψηλο παιδακι ο Κων/νος και οι ξενοι θεωρουν οτι ειναι μεγαλυτερος με αποτελεσμα να τον ρωτανε "καλα ακομα πανα φορας εσυ;":-|

Συμπι εγω λεω οτι παιζει να ειναι από το εμβολιο αλλα ειτε ειναι ειτε δεν ειναι κανε της ντουζακια και πασαλειψε την με ταλκ. βοηθαει στην φαγουρα. μπορεις να βαλεις και φενιστιλ αν και ξερω ότι μαλλο θα το αρνηθεις αυτο λογω της κορτιζονης που νομιζω οτι περιεχει...:tongue:

της έβαλα χθες αλοιφη φλιξοταιντ που είναι με κορτιζόνη συμπι γιατι φοβηθηκα όπως είχε γίνει!

αλλά δε νομίζω οτι εκανε κάτι...γιατι της έβαλα μόνο στην κοιλιά και τελικα σημερα το πρωι είχαν ηρεμησει και της πλατης...

για την πάνα να μην αγχωνεσαι....θα σε καταλαβει και θα αρνείται περισσότερο...

και γνωμη μου είναι να μην τον πιέσεις....

άσε τον κόσμο να λέει...

αμα προσπαθησεις με το ζορι, το αντιθετο αποτέλεσμα θα πετυχεις...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

της έβαλα χθες αλοιφη φλιξοταιντ που είναι με κορτιζόνη συμπι γιατι φοβηθηκα όπως είχε γίνει!

αλλά δε νομίζω οτι εκανε κάτι...γιατι της έβαλα μόνο στην κοιλιά και τελικα σημερα το πρωι είχαν ηρεμησει και της πλατης...

για την πάνα να μην αγχωνεσαι....θα σε καταλαβει και θα αρνείται περισσότερο...

και γνωμη μου είναι να μην τον πιέσεις....

άσε τον κόσμο να λέει...

αμα προσπαθησεις με το ζορι, το αντιθετο αποτέλεσμα θα πετυχεις...

Καλημέρα! Κατάλαβα ότι είχες γενέθλια? Χρόνια Πολλά και καλά! Με το καλό το δεύτερο βασανάκι σου!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες κοριτσάκια!

Χάθηκα γιατί εκτός του ότι δεν ερχόμουν γραφείο λόγω τριημέρου είχα και φιλοξενούμενους στο σπίτι και έτρεχα ολιμερίς...

Καταρχήν να πω ότι στενοχωρήθηκα με τα αλλεργικά που λέτε.. Είναι μεγάλο δράμα ειδικά για τα μικράκια μας γιατί πως να τους εξηγήσεις και ότι δεν φταις που δεν μπορείς να κάνεις κάτι ως μαμάκα? (που μας βλέπουν ως παντοδύναμες?)

Περαστικά σας!

Επί του θέματος της πάνας τώρα...

Συμφωνώ ότι πρέπει να έχεις κάποια δείγματα "ωριμότητας" του παιδιού αλλά δεν είμαι κι εγώ σίγουρη ποια είναι -ή ποια πρέπει να είναι- αυτά γιατί και μένα η Έλλη δεν ανεβοκατέβαινε μόνη της τη σκάλα (και πηγαίναμε κάθε μέρα σταθμό όλη τη χρονιά όπου έχει μια τεράστια σκάλα...θέλω να πω δεν είναι θέμα προπόνησης...) όταν έβγαλε την πάνα.

Επίσης συμφωνώ ότι μάλλον το κάθε παιδί έχει το κόλπο του....Και μέχρι να το βρεις έχεις να δοκιμάσεις πολλά!

Επίσης να πω ότι ξαφνικά μπορεί να πιάσει ένα από τα κόλπα που δοκιμάσατε στην αρχή και είχε αποτύχει οπότε μην αποκλείετε κάποια που δοκιμάσατε ήδη!

Επίσης συμφωνώ στα διαλείματα προσπαθειών...και κυρίως ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ το άγχος σας!

Τέλος να πω ότι εκεί που φαίνεται ότι δεν πρόκειται μπορεί να εκπλαγείτε με μια μεταστροφή της τάξης ωρών!! Γι'αυτό χαλαρά...

Και πιάνει πολύ η σύγκριση με κάποιο παιδάκι που συμπαθούν ή θαυμάζουν! (του τύπου "θέλεις κι εσύ να πάς σαν τον τάδε ή την τάδε??" με ύφος σαν να του προσφέρεις ΤΗΝ ευκαιρία για κάτι σπουδαίο!)

Κι εγώ πέρασα όλα τα στάδια που λέτε (και το άγχος ότι κάνω λάθος και τον τρόπο που το πήρε αρχικά η ΄΄Ελλη, και το θέμα του έξω και του φόβου μην πέσει μέσα...) Το πόσο κοντά όμως είστε στη λήξη του θέματος ούτε το φαντάζεστε!

Επί του θέματος της πάνας τώρα...

Το πόσο κοντά όμως είστε στη λήξη του θέματος ούτε το φαντάζεστε!

από το στομα σου και στου θεου το αυτι Στεβυ μου! αχ φαντασου οτι εσεις την κοψατε και νωρις νωρις...

προσπαθησα παλι το πρωι να τον βαλω και εκλαψε οποτε εγκατελειψα...:|

Για την ιστορία μόνο να πω, μπας και βολέψει κάποιο από τα παιδάκια σας το σύστημα που έπιασε στην Έλλη, ότι λιγάκι την πίεσα να κάτσει στη λεκάνη με το στεφανάκι αρχικά και την πάνα δε βιάστηκα να τη βγάλω. Μου είπε η "δασκάλα" της να την αντιμετωπίζουμε αρχικά σαν βρακάκι μέχρι να σταματήσει να τη βρέχει τελείως (κάποια στιγμή δεν ανέχονται τα τσίσα και τα κακά πάνω τους και το θέλουν από μόνα τους...αυτό μου το χαν πει όλοι όσοι ρώτησα..είναι ένα καλό κριτήριο..πρώτα απ'όλα όμως πρέπει να "δοκιμάσουν" πως είναι να μην τα κάνεις πάνω σου...οπότε χρειάζεται λιγάκι πιεσούλα να τα κάνουν 1-2 φορές εκτός πάνας.)

Λένε όμως ότι η τακτική ξεβράκωμα κλπ είναι απαρχαιωμένη και παίζει να τρομάξουν (το έκανα κι εγώ και όντως τρόμαξε τόσο που έτρεμε σαν το ψάρι και κάναμε διάλειμα ενώ πηγαίναμε πολύ καλά, κι άρχισε να ξαναθέλει να τα κάνει μόνο στην πάνα). Πάντως έχω ακούσει και θετικά αποτελέσματα από αυτό (το ξεβράκωμα).

Δηλαδή τα κακά και τσίσα στη λεκάνη είχαμε αρχίσει να τα κάνουμε έτσι σαν αλλαγή σαν παιχνίδι..χωρίς να βγάλουμε πιεστικά την πάνα. Δική της ηταν η επιλογή να τα κάνει και εκεί, απλά άρχισε να τη "βολεύει" καλύτερα η λεκάνη και να την ενοχλούν τα τσίσα-κακά στην πάνα (άν τα έκανε περπάταγε με ανοιχτά τα πόδια και ζήταγε να της τα βγάλω άμεσα!)

Κάποια στιγμή που λέτε άρχισα να βλέπω άδεια την πάνα. Μετά και τη βραδινή. Μετά άφησα να περάσουν 3 βδομάδες που βαζο-βγάζαμε άδειες πάνες για να σιγουρευτώ για πιθανά ατυχήματα και τελικά της έβαλα βρακάκι! Κανένα ατύχημα μέχρι σήμερα! (4 μήνες μετά!)

Έξω έβγαινα χωρίς πάνες. Είχα πάρει μια φορά μαζί το στεφανάκι και τα έκανε εκεί (γιατί είχαν προηγηθεί μια απόπειρα στα χερια πάνω από τη λεκάνη καφετέριας και δεν έκανε αλλά κρατήθηκε μέχρι το σπίτι και μία υπαίθρια που πάλι κρατήθηκε μέχρι το σπίτι. Και να κατουριόταν εννοείται δε θα τη μάλλωνα, πιστεύω θα το καταλάβαινε ως ανάγκη να τα κάνει αλλιώς να τι συμβαίνει). Το στεφανάκι το κράταγε ο μπαμπάς της στον αέρα και αυτή κάθησε πάνω! χαχα! Κατάλαβε μόνη της μάλλον ότι είναι άχρηστο και την επόμενη φορά τα έκανε "καλαθάκι" στον αέρα. Ακόμα βέβαια τα κάνουμε αμέσως πριν φύγουμε και αμέσως μόλις γυρίσουμε οπότε δεν το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές..:rolleyes:

Εννοείται ότι μέχρι να καταλήξουμε σ'αυτή την τακτική είχαμε και κλέμματα και υστερίες και φοβίες και πισωγυρίσματα και απ'όλα! Απλά ΤΕΛΙΚΑ αυτή η τακτική έπιασε...αφότου ξαναδέχτηκε να κάτσει στη λεκάνη επειδή τη δελέασα -μια ακόμη φορά- με ένα παιδάκι στο σχολείο που συμπαθούσε και τα κανε κι αυτό στη λεκάνη. Να σημειώσω ότι αυτό έγινε μετά από πισωγύρισμα και διάλειμα ως "νέα προσεγγιστική απόπειρα"...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...