Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα Κοριτσακια!!!!

Βρηκα λιγο χρονο και ειπα να μπω να πω μια καλημερα!!!!

Εμεις εδω ολοι καλα.....Ο Θοδωρης πλεον δεν θελει να τον λενε Θοδωρη αλλα να τον φωναζουμε μαστορα....ΕΙμαστε με ενα κατσαβιδι στα χερια και ξεβιδωνουμε τα παντα!!!!!

Η Λυδια αρχισαμε σιγα σιγα να την αφηνουμε να αλλωνιζει το σπιτι και ειναι μεσα στην τρελλη χαρα.....Βεβαια θελει πολυ προσοχη γιατι συνεχεια καπου σκαρφαλωμενη την βρισκω....Ανεβαινει τις σκαλες μονη της παρακαλω και χθες που απλωνα τα ρουχα την βρηκα ορθια πανω στην ηλεκτρικη σκουπα να προσπαθει να σκαρφαλωσει στα καγκελα στις σκαλες!!!!!

Αυτο το κοριτσι τι να πω.....

Για την πανα που λετε εμεις καθισαμε σε αυτο μονο το γιογιο

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&selcat=bgpty&pid=53720

ενω ειχαμε παρει αλλα δυο σε αυτο δεχτηκε να κατσει αφου οταν τα κανεις τραγουδαει....

Και μετα ειχα παρει παρα πολλα μαγνητακια για το ψυγειο και του ειπα καθε φορα που θα κανεις κακα στο γιογιο θα σου δινω ενα....

Αυταααααααααα

Τωρα τα νεα σας δεν τα θυμαμαι και πολυ για να σχολιασω....

ΠΑντως ΣΟφια μην λεμε βλακειες η ΒΑλ δεν εχει αλλεργια αφου πινει κατσικισιο τι λεμε τωρα....τσαμπα την παιδευεις....

Εμεις δεν ξερω τι θα κανουμε ....Θα ρωτησω την παιδιατρο αλλα μαλλον παμε για αλλους 6 μηνες αποχη.....:(:(:(:(

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωηηηηηηηηηηηη, καλημερα!!!!!!!!!

παλι με τις αλλεργιες παλευεις βρε κοριτσι; με τη Λυδια ειναι τωρα το θεμα ετσι; ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα με τον "Μαστορα", οι εξετασεις του ηταν καλες, σωστα;

τουλαχιστον εχεις παρει το κολαι που λενε και ξερεις τι να κανεις! εμενα μου φανταζουν βουνο αυτα που περνας και εσυ και το Σοφακι :|

κατα τα αλλα πολύ δυνατο μωρο και το Λυδιακι! ο δικος μου 8 μηνων μονο κωλοτουμπες στο κρεβατι εκανε, ουτε που σηκωνοταν οχι να στεκεται κιολας! θεα!

αααχχχχχ το γιο γιο... ουτε αυτο θελουμε.... μετα το plan b κατεστρωσα και plan c . εχω βρει ενα παιδικο ποδηλατακι με 20 ευρω κοκκινο. ανν δεν πιασει το κολπο με τις πανες θα το αγορασω θα το βαλω σε σημειο να το βλεπει και θα του πω οτι θα κανει βολτα με αυτο μονο αν κανουμε κακα και τσισα στην τουαλετα! ελπιζω να πιασει αυτο με τις πανες γιατι δεν ειμαστε να χαλαμε ουτε 20αρικα :cry:

καλημερα κ απο μενα!

μαρια και σοφια καλη επιτυχια στο κοψιμο της πανας!μαρακι ελπιζω καποιο απο τα σχεδια να πιασει δε μπορει!

ζωιτσα κουραγιοκαι υπομονη γι αλλο ενα εξαμηνο...μακαρι τοτε να ξεμπερδεψετε οριστικα με τις αλλεργιες!η λυδια μια χαρα τα απει βλεπω μπραβο!

εμεις ειχαμε απιστευτη γκρινια το σκ...καναμε εμβολιο τη παρασκευη τ απογευμα και ολο το σαββατο ηταν μες στη γκρινια...απο χθες ευτυχως επανηλθε στα κανονικα της.

εχει και ωραιο καιρο ποσο θα θελα να πηγαινα για μπανιο...αλλα σκεφτομαι θα ναι κρυα η θαλασσα και θ αξενερωσω να παω και να μη μπω...υπομονη αλλο λιγο ακομα..

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ζωηηηηηηηηηηηη, καλημερα!!!!!!!!!

παλι με τις αλλεργιες παλευεις βρε κοριτσι; με τη Λυδια ειναι τωρα το θεμα ετσι; ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα με τον "Μαστορα", οι εξετασεις του ηταν καλες, σωστα;

τουλαχιστον εχεις παρει το κολαι που λενε και ξερεις τι να κανεις! εμενα μου φανταζουν βουνο αυτα που περνας και εσυ και το Σοφακι :|

κατα τα αλλα πολύ δυνατο μωρο και το Λυδιακι! ο δικος μου 8 μηνων μονο κωλοτουμπες στο κρεβατι εκανε, ουτε που σηκωνοταν οχι να στεκεται κιολας! θεα!

αααχχχχχ το γιο γιο... ουτε αυτο θελουμε.... μετα το plan b κατεστρωσα και plan c . εχω βρει ενα παιδικο ποδηλατακι με 20 ευρω κοκκινο. ανν δεν πιασει το κολπο με τις πανες θα το αγορασω θα το βαλω σε σημειο να το βλεπει και θα του πω οτι θα κανει βολτα με αυτο μονο αν κανουμε κακα και τσισα στην τουαλετα! ελπιζω να πιασει αυτο με τις πανες γιατι δεν ειμαστε να χαλαμε ουτε 20αρικα :cry:

ΔΥστυχως Μαρακι με τον Θοδωρη παλευω ακομα....:(:(:(

Του εδωσα τυρι την Δευτερα και εκτος του οτι το εφτυσε και εβαλε τα κλαμματα γεμισε παλι σπυρακια.....:(:(:(

Για την Λυδια εχουμε μονο υποψιες....ΠΕριενουμε να κλεισει χρονο και μετα θα παλεψουμε και με αυτη......

Ωραιο σχεδιο Μαρακι....Αν του αρεσουν τα ποδηλατα γιατι να μην πιασει?Μην απογοητευεσαι παντως....Λες να χαϊδεύεται λιγο?Εγω οταν περασαμε στην τουαλετα εκανα την μικρη την τουαλετα με στεφανακι με παιδικες κρεμαστρες κτλ και του ειπα τωρα αυτη ειναι η τουαλετα σου....Βεβαια εμεις ειχαμε την δυνατοτητα να το κανουμε αυτο γιατι εχουμε δυο τουαλετες......

Αληθεια κανει ο μικρος σου πηδαλιο στο ποδηλατο?Εμενα ακομα ρε γμτ....ΚΑι δεν ξερω πως να του το μαθω.....

καλημερα κ απο μενα!

μαρια και σοφια καλη επιτυχια στο κοψιμο της πανας!μαρακι ελπιζω καποιο απο τα σχεδια να πιασει δε μπορει!

ζωιτσα κουραγιοκαι υπομονη γι αλλο ενα εξαμηνο...μακαρι τοτε να ξεμπερδεψετε οριστικα με τις αλλεργιες!η λυδια μια χαρα τα απει βλεπω μπραβο!

εμεις ειχαμε απιστευτη γκρινια το σκ...καναμε εμβολιο τη παρασκευη τ απογευμα και ολο το σαββατο ηταν μες στη γκρινια...απο χθες ευτυχως επανηλθε στα κανονικα της.

εχει και ωραιο καιρο ποσο θα θελα να πηγαινα για μπανιο...αλλα σκεφτομαι θα ναι κρυα η θαλασσα και θ αξενερωσω να παω και να μη μπω...υπομονη αλλο λιγο ακομα..

φιλια πολλα σε ολες!

Μακαρι Σοφακι μου να εχουμε αυτο το εξαμηνο ακομα και να τελειωσουν....Τι να πω....

Τα σκέφτεσαι τα μπανια ε?Εγω οταν ημουν εγκυος δεν ηθελα να μπω θαλασσα κυριως για θεμα εμφανισης βεβαια και μετα για το αν θα κολλησω κατι....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ζωιτσα κ εμενα δε κανει πεταλι στο ποδηλατο...κανει λιγο προς τα πισω...ετσι ηταν και με το μπουσουλημα προς τα πισω πηγαινε...αναποδο παιδι σε ποιον εμοιασε:tongue: μ αρεσει που σκεφτομαστε να της παρουμε κανονικοποδηλατο με βοηθητικες για τα γενεθλια της.

λατρευω τη θαλασσα..περιμενω πως και πως να ζεστανει και να ξεκινησουμε τα μπανια...σε κανα μηνα ξεκιναν κ οι διακοπες μας:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

να μαι παλι!

οχι μωρε δεν ξερει να κανει ακομα ποδηλατο αλλα αν του το παρω ειναι θεμα ημερων (για να μην πω ωρων) να μαθει... λιγο που δοκιμασαμε σε ενα μαγαζι πηγαινε αναποδα σαν την ελισσαβετ της Σοφιας :tongue:

κριμα ρε συ με τον θοδωρακη. γιατι; αφου οι εξετασεις ηταν καλες :confused:

εκλαψε κιολας ε; γιατι; το ετσουξε λες;

Τι κάνετε φίλες μου;;

Εμείς καλα.. Τρέχω ολη μέρα.. Ξεκίνησα γυμναστήριο,το πήρα σοβαρά το θέμα!μια πρωι πάω στις 10 μια το απόγευμα στις 5.. Ξεκινω με αερομπικ μια ώρα κ μετα λίγα όργανα!! Τρέχω κ δεν φτάνω όμως πολυ πίεση!!

Έχουμε ένα θέμα με το ποδαρακι της μπεμπας.. Ακούγεται ένα θορυβος όταν το τεντωνει η όταν το έχει λύγισμενο προς τα μέσα.. Σαν να μετακινείται το κόκκαλο!! Πήρα τηλ τον κανελλοπουλο την Παρασκευή να μας δει στο ιασω,αλλα θα έλειπε μέχρι κ την Τρίτη, αναγκαστικά πήγα σε μια άλλη στα επείγοντα στο ιασω!! Για κακή μου τύχη όση ώρα είμασταν εκει δεν το κανε.. Την εξέτασε κ λέει δεν βλέπω τπτ τα ποδαρακιαα της είναι ίδια κ φυσιολογικά.. Έλα όμως που οπότε την βάζω στο ριλαξ κ τα έχει λύγισμενα προς τα μέσα κάνει μπαμ απο μακρυα!! Έχω αγχωμένη τόσο πολυ που τα βραδιά μέχρι κ εμετο κάνω απο το σφηξιμο κ το άγχος!δεν δείχνει να δήμο ενοχλει.. Τινάζει ποδαρακιαα, τα σηκώνει κ τα δυο ψηλά το ίδιο.. Αλλα γιατι να ακούγεται αυτο ο ήχος μόνο στο ένα;;

Τζάμπα λεφτα έδωσα στην σλλη,.. Μασ ειρονευοταν κιολασ πωσ ειμαστε υπερβολικοι..80 ευρω δεν μου οερισευουν τησ λεω για να ρθω εδω για την πλακα μου!Θα την ξαναπαω στον κανελλοπουλο κ θα πάρω μαζι μου κ το ριλαξ να του δείξω μήπως κ καταλάβει!!

Αυτα.. Ησυχία..ζέστη.. Άγχος για πολλα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ψάχνω όνομα για την μπεμπα.. Δυστυχώς το Χρύσα δεν το γλιτωνω σαν δεύτερο όνομα φυσικα.. Ο άντρας μου αρχίζει κ επιμένει πως πρέπει να μπει ασχέτως αν δεν το αξίζει η γιαγια( μάνα του)

Λέω για ανδριανα αλλα είναι κοντα στα γενέθλια της η γιορτή.. Μέσα σε 4 μήνες θα πρέπει να κάνω 2 γιορτές κ 2 γενέθλια..

Παυλινα σας αρέσει;

Κοριτσακια κ εμείς έχουμε θέμα με τα κακα.. Δεν κάνει στην λεκάνη πουθενα κ θέλει να κάνει στο παμπερς της μπεμπας.. Τα τΑισα τα κάνουμε κανονικα γιογιο στο σπίτι αλλα αν βγούμε έξω δεν θέλει να παει τουαλέτα με τπτ.. Θέλει παμπερς.. Μάλλον θα κουβαλάει γιογιο μαζι μου.. Δεν γίνεται διαφορετικά!!

Ποδήλατα κι κάνει κανονικα η δικια μας.. Όπου να ναι θα της αγοράσουμε κ ένα..

Πάω πίσω να σας διαβασω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λιακι μου!!!!

Χαρηκα πολυ που διαβασα νεα σας....

Οχι εγω δεν θα σε πω τρελλη αλλα μηπως απλα το κανει επειδη πιαστηκε ας πουμε?

Και εμενα καμια φορα μου συμβαινει αυτο...Να ακουγεται το κοκαλο μου οταν κουνιεμε.....Επισης προσφατα που χτυπησα το γονατο μου στο πλυντηριο τωρα "τριζει" οταν περπαταω......μπορει δηλαδη να ειναι κατι περαστικο και τελειως ασημαντο....Αυτο θελω να πω.....

ΕΛα ρε κανετε ποδηλατο?ΕΓω δεν ξερω πως να τον κανω να κανει ποδηλατο/....ΚΑι ειναι και αυτος αν δεν μπορει με την μια να κανει κατι δεν καθεται καθολου!!!!!!

ΜΑρακι ο εξετασεις καμια φορα δειχνουν λαθος οπως αποδειχτηκε...τι να πω....Θελω ομως και να του ξανακανουμε εξετασεις και να του δωσω να φαει κασερι αυτη τη φορα μπας και φταιει το τυρι....τι να πω....ολα τα υπολογιζω......Χθες που του εδωσα παντως λιγη γαλοπουλα που εννοείτε οτι εχει κατι συστατικα του γαλακτος δεν εβγαλε καθολου αλλεργια....δεν ξερω τι να υποθεσω και τι να πω...Μονο οτι εχω στεναχωρεθει παρα πολυ...γιατι και αυτος το περιμενε με μια χαρα να φαει τυρι και ολο μου ελεγε "και γιαουρτακι μαμα θα φαω...."

και εφαγε μια μπουκια και το καημενο τα ειδε ολα.....Τι να πω.....

Διαφημίσεις

Ψάχνω όνομα για την μπεμπα.. Δυστυχώς το Χρύσα δεν το γλιτωνω σαν δεύτερο όνομα φυσικα.. Ο άντρας μου αρχίζει κ επιμένει πως πρέπει να μπει ασχέτως αν δεν το αξίζει η γιαγια( μάνα του)

Λέω για ανδριανα αλλα είναι κοντα στα γενέθλια της η γιορτή.. Μέσα σε 4 μήνες θα πρέπει να κάνω 2 γιορτές κ 2 γενέθλια..

Παυλινα σας αρέσει;

Κοριτσακια κ εμείς έχουμε θέμα με τα κακα.. Δεν κάνει στην λεκάνη πουθενα κ θέλει να κάνει στο παμπερς της μπεμπας.. Τα τΑισα τα κάνουμε κανονικα γιογιο στο σπίτι αλλα αν βγούμε έξω δεν θέλει να παει τουαλέτα με τπτ.. Θέλει παμπερς.. Μάλλον θα κουβαλάει γιογιο μαζι μου.. Δεν γίνεται διαφορετικά!!

Ποδήλατα κι κάνει κανονικα η δικια μας.. Όπου να ναι θα της αγοράσουμε κ ένα..

Πάω πίσω να σας διαβασω

Εμενα παντως το χρυσα μου αρεσει αλλα βεβαια χρυσοβαλαντω η μια χρυσα ή αλλη πολυ χρυσος μαζευτηκε.....:tongue::tongue::tongue:

Μπορεις να την πεις Χρυσα Παυλινα και να την φωναζεις Χρυσπα.......ή Χρυσαλινα(Τωρα μου ηρθε αυτο....:tongue::tongue:)

δεν βοηθαω ε?

ΠΑς γυμναστηριο ε?Μπραβο σου ρεεεεεεεεεεεεεεεε

ΕΓω με αυτα δεν τοο εχω καθολου...Θα παω με ορεξη στην αρχη και μετα απο κανα μηνα θα σερνομαι και μετα δεν θα παταω......

Εμενα μου εμειναν 3 κιλα να χασω και παρολα αυτα η κοιλια μου δεν θα ελεγα οτι ειναι σε ικανοποιητικο επιπεδο ρε γμτ....Αυτη η χαλαρωση παντου ...δεν ξερω απο που να την μαζεψω.....Περναω και μια μετα εγκυμοσυνη κριση να την πω?Δεν ξερω...Συνεχεια σκεφτομαι οτι γερασα και οτι δεν θα ειμαι ποτε ξανα η ιδια....Μαλλον "θείτσα " θα με φωναζουν στο δρομο οταν θα με βλεπουν πια...............

Καλησπέρα!!!

επιτέλους βρηκα λίγο άδειο τον υπολογιστη να κάτσω κι εγω!!!

δουλευει νυχθημερόν ο συζυξ και το μικρο λαπτοπ το έχει η κουνιάδα, οπότε δε μπορούσα να μπω!!

τι να πρωτοσχολιάσω!!!

για το ποδηλατάκι...εγω την έβαλα στην Αθηνα στο Μουστάκα και έκανε και καταφερνε μόνο τη μιση πεταλιά!

αλλά και η ανιψιά μου έτσι ξεκίνησε και σε 1 εβδομάδα έκανε κανονικά...

ωστόσο το σκέφτομαι αν θα της πάρω γιατι δεν ξέρω που θα κάνει...

τα πρωινά έχει σχολείο και τα απογεύματα καλώς εχόντων των πραγμάτων συντομα θα αρχισουμε τα μπανάκια στη θάλασσα!

σύμπι μου νομίζω οτι δεν πρέπει να τον πιέσεις τον Κων/νο με δραστικές λύσεις τύπου τέλειωσαν τα πάμπερς...

καταρχήν γιατι απαξ και του το πεις και εκείνος κλάιει απαρηγόρητος, εσύ στο τέλος θα του φορέσεις πάνα οπότε θα φανείς αναξιόπιστη στα μάτια του και κατά δεύτερον γιατι αν δεν είναι ετοιμος, δεν μπορείς να τον κάνεις να αισθανθεί έτοιμος με το ζόρι...

ρίξε πολύ μπλα μπλα, ριξτο και στον ανδρισμό του, του τύπου :

" τωρα που έχεις γίνει μεγάλο αγόρι, πρέπει να κάνεις οτι κάνουν τα μεγάλα αγόρια",κλπ...

Σοφάκι εσένα που σου είπε οτι φοβάται το γιογιο και τη λεκάνη και ξεκαθαρισε κάπως ποιός είναι όλος ο φόβος του, πρέπει να βρεις τροπο να τα αποδαιμονοποιήσεις!!!

πχ να κόψετε μικρά κομμάτια χαρτί υγείας και να τα πετάτε μαζί μέσα στη λεκάνη και να τραβατε το καζανάκι και να του εξηγήσεις οτι αυτη είναι η δουλειά της λεκάνης, να παίρνει μακριά τα τσίσα και τα κακά, μπλα μπλα μπλα...

Ζωίτσα τι σούπερ κορίτσι η Λυδία καλέ???????????

απο τωρα σκαρφαλώνει?????????

καλά στο χρόνο πανω θα πηγαίνει για αναρρίχηση!!!

χαχαχαχαχα!!!

Λιάκι ελπίζω να μην έχει τίποτα η μπουμπού...

και μου τη δίνουν αφανταστα οι γιατροί που ειρωνεύονται τους γονείς οτι δηθεν ανησυχουν χωρίς λόγο...βρε ουστ πες της!!!

για το όνομα θα συμφωνήσω με τη Ζωή...

πολύ χρυσό θα κυκλοφορεί σπίτι σας...

καλά αυτό το πρέπει να βγει το όνομα παρόλο που δεν το αξίζει η πεθερά, μου ανάβει τα λαμπάκια!!!

απο που κι ως που πρέπει δηλαδή???

βγάλτη σκέτο Παυλίνα ρε συ!!!

πολύ ωραίο όνομα είναι!

Σήμερα έπαθα πατατράκ!!!

δεν έχω ρούχα να φορέσω!!!

ρούχα που τα φορούσα στη Βαλ όταν ήμουν στον 8ο τωρα δε μου μπαίνουν!!!!!!!!!!!

γιατί????????????????????????

7 κιλά έχω παρει ως τωρα!!!

η κοιλιά μου εν τω μεταξυ είναι αρκετά μεγάλη για το μήνα μου, μου το είπε και ο ντοκ!!!

και τις τελευταίες μέρες έχει κατέβει αρκετά χαμηλά και τον μπέμπη τον αισθάνομαι λες και σκάβει κανένα λαγούμι να βγει απο κει μέσα!!!

ενω η Βαλ απλωνόταν σε όλη την κοιλιά, ο μπεμπίτος κάθεται πολύ χαμηλά....αφού νομίζω οτι θα βγει κανένα χέρι απο κάτω ώρες ώρες!!!

χαχααχαχαχαχαχαχα!!!!

χθες πήγαμε σε παιδότοπο...καλά αφού δεν την έβρισα την κουνιάδα....

πήγαμε πρώτοι και έβαλα τη Βαλ στον τομέα με τα μικρούλια γιατι στον άλλο είχε πάρα πολλά παιδιά και μου είπε η ιδιοκτητρια καλύτερα να μη τη βάλω εκεί και τη χτυπήσουν τα μεγαλύτερα...

μετα απο λίγη ωρα έρχονται και η κουνιάδα...η κόρη της που είναι 4,5 εννοείται οτι θα πήγαινε στα μεγάλα...αλλά επειδή είναι φοβιτσιάρα και ντροπαλή δηλωσε οτι δε θα μπει καθόλου καινα φυγουν αφού δε θα είναι με τη Βαλ...

και πάει το άλλο το ζώο η κουνιάδα και χωρίς να μας πει τίποτα βαζει τη Βαλ στον μεγάλο παιδοτοπο!

πάει ο άντρας μου στον μικρό να τη δει, πουθενά η Βαλ...

και πεταγεται η αδερφη του και του λέει οτι την πήγε δίπλα...

και να μη τη βλέπουμε πουθενά...

έψαχναν οι κοπέλες και είχε κολλήσει σε ένα σημείο η Βαλ που δε μπορούσε να σκαρφαλώσει άλλο...

και την επαναφέραμε φυσικά στο μικρό παιδότοπο...

και το κορυφαίο????????

η κουνιάδα μου κραταγε μούτρα μετα και μου είχε γυρίσει την πλατη!!!!!!!!!

ζντοινγκ!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι κάνετε φίλες μου;;

Ξεκίνησα γυμναστήριο,

Μασ ειρονευοταν κιολασ πωσ ειμαστε υπερβολικοι..8

Λιακι κατ'αρχην τα θερμα μου συγχαρητηρια κοριτσι μου! μεσα στην τοση φασινα (εισαι το ινδαλμα μου ετσι;), με 2 παιδια... τωρα ΚΑΙ γυμναστηριο! ρισπεκτ τι αλλο να πω! εισαι που εισαι κουκλα θα γινεις ακομα καλυτερη!

εγω παλι επειδη το γυμναστηριο το βαριεμ;αι ψαχνω να βρω οικονομικους τροπους και λιγοτερο κουραστικους για να χτισω κορμι (μετα τη γεννα εννοειται)! σε πρωτη φαση εχω βαλει κουμπαρα να αγορασω ποδηλατο, μετα θα φτιαξω τα ερνα τα ποδαρακια μου σε δημοσιο νοσοκομειο και τελος θα βαλω κουμπαρα για ανορθωση στηθους! χα χα χα χα:tongue:

Παυλινα σας αρέσει;

λοιπόν ουτε εγω το καταλαβαινω το κολλημα του αντρα σου να βγαλει το ονομα της μανας του διοτι χειροτεερα εχει φερθει σε αυτον και τον αδερφο του και επομενο θα ηταν αυτος να εχει προβλημα. δεν βαριεσαι... μην τσακωθεις αλλα δωσε και εσυ ενα ονομα που σου αρεσει. το Παυλινα μου αρεσει πολύ αλλα θα σου πω πως θα ονομαζα το δικο μου κοριτσι (ααααχχχχ) αν ειχα: ΔΩΡΟΘΕΑ! δωρο θεου δηλαδη! :P

αααχχχ τι θα κανουμε με τις πανες; εγω δεν μπορω να σου προτεινω τιποτα διοτι οπως διαβασες δεν θελουμε με τιποτα να αποχωριστουμε το πλαστικο από τον πωπό μας! εδω πανα- βρακακι του φορεσα και τον επιασε ταραχη μην τυχον και του εβαλα εσωρουχο!!!!!!!! "τι μου φορας μαμα τωρα;"

καλημερα! Σας γραφω πουρνο πουρνο γιατι μετα στανταρντ θα μπλεξω και δεν με βλεπω!

συμπι ξεχασα να σχολιασω τα της κουνιαδας! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ :tongue:. ειναι γνωστο το βλημα που εχει φαει και γι αυτο δικαιολογουνται τα παντα!

εχθες ο Κων/νος εκανε το πρωτο του μπανιο με το μπαμπα του στη θαλασσα. ηταν κρυα και στην αρχη φωναζε "παγωνω παγωνω" αλλα μετα εκλαιγε γιατι δεν ηθελε να βγει. εγω ημουν στο γραφειο και ξεβρωμιζα. οταν πηγα να τους παρω από την παραλια, που ονομαζεται Κουρουτα, ο μικρος μου λεει : "μαμα να ξαναγυρισουμε εδω. κοντα ειναι. να μου παρετε και εμενα Κουρουτα να μενω. να μου παρετε και αμμο και θαλασσα":p:p

"ποσα μετρα κουρουτα θες;" τον ρωτησε ο Αρης

"θελω πολλες Κουρουτες!" μια ιδιωτικη πλαζ για τον κυριο Κων/νο παρακαλω :tongue:

αυταααα.... ο Α φευγει για Αθηνα παλι σημερα οποτε παλι μονη με το λουκουμακι μου. θα ασχοληθω με την εκπαιδευση τουαλετας αν και τα πρωινα που κανουμε τσισα και κακα φουλ δεν ειμαι σπιτι....εχθες του λεω:

"κων/νε.... τερμα τα αστεια (οπως λεει και η Μπουλε στο μπλακ αουτ). θα κανουμε τσισα στη λεκανη"

και μου απανταει χαμογελωντας το σκατο "μαμα αυτο το λενε στο μπακ αουτ";) το σαινι μου χα χα χα χα...

Καλημέρα!!!

σήμερα με το κορίτσι μου στο σπίτι!

έχει γεμισει σπυράκια σε κοιλιά και πλάτη και έχει τρελή φαγούρα...

φοβηθηκα μην έχει ανεμοβλογιά απο το εμβόλιο που κάναμε...

πήρα τον παιδιατρο και είπε οτι λογικά δεν είναι ανεμοβλογιά...

παρακολουθηση και βλέπουμε...

και δεν την έστειλα σχολείο γιατι είχαν ψάρι σημερα και σκεφτηκα οτι θα ήταν καλό να μη φάει...

έχει τρελαθεί στη φαγούρα όμως ρε γμτ....και όσο της λέω μην ξυνεσαι, τόσο κάνει το αντίθετο...:evil:

έκανε και μπανάκι ο Κων/νος ε?

εγω παρόλο που ο άντρας μου κάνει μπάνια, δε τη βάζω....

φοβάμαι μην το παρει στραβά άμα είναι κρυο το νερό και μετα δε μπαίνει καθόλου!!!

ε παρτε βρε συμπι μια ιδιωτική πλαζ στο παιδί!

τι σας ζήτησε!!! τςτςτςτςτςτςτςτς!!!

μα κι εσυ πήγες να αντιγράψεις τη Μπουλέ....

κάνε λίγο απο Ακρίτα στον πιο αδυναμο κρικο να σε πάρει πιο σοβαρά το παιδί!!!!

ευτυχως έχω φαί για σήμερα οπότε θα κάτσω να σιδερωσω λίγο γιατι γίνεται χαμός....

είχα κι άλλες δουλειές σήμερα αλλά με τη Βαλ σπίτι δε γίνονται!!!:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...