Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω φιλεναδες! και εσεις μακαρι να παιρνετε παντα καλα νεα για τα μωρακια σας!

Ελενιτσαααααααααααα! εχεις χρημα λεμε! θελω δανεικααααααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω φιλεναδες! και εσεις μακαρι να παιρνετε παντα καλα νεα για τα μωρακια σας!

Ελενιτσαααααααααααα! εχεις χρημα λεμε! θελω δανεικααααααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue:

για σενα οτι θες!!!!!!:D:D:D:D:D

Κοίτα η βαλ είναι πάντα μαζί αμς στους υπερήχους, γνωρίζει οτι θα έρθει ένας μπέμπης πυο θα είναι αδερφούλης της αλλά αποφευγω να της το συζητάω γιατι θεωρώ οτι αν κάνω κουβέντα συχνά γιαυτό, θα το θεωρησει ως κάτι πολύ μεγάλο που ίσως την κάνει να αισθανθεί οτι "απειλείται"...

Δηλαδή οτι για να μου το λένε και να μου το συζητάνε η μαμα και ο μπαμπάς (και οι υπόλοιποι....γκρρρ), θα γίνει κάτι φοβερό!

οπότε της έχω εξηγησει απλα τι θα συμβεί, αποφευγω περαιτερω συζητηση και όταν με το καλό μπω στο μήνα μου θα την βάλω πιο έντονα στο θέμα...να με βοηθησει να ετοιμάσουμε τα ρουχαλάκια του μπέμπη,κλπ...

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε πως το εννοώ...

θέλω να το εκλάβει ως κάτι φυσικό που θα έρθει στη ζωή μας και εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά χωρίς μεγάλες αλλαγές....

την αφηνω να το δεχθεί όπως νομίζει εκείνη και όχι να της "επιβάλλω" οτι θα έρθει ο αδερφούλης σου, να τον προσέχεις,κλπ...

ΑΑΑΑΑΑΑ συμφωνώ απολύτως τότε! Ακριβώς έτσι όπως τα λες όμως! Τώρα κατάλαβα...πωωωω της λέει ο καθένας για το νέο μωρό?? Θα στη χαλάσουν τη δουλειά! Κι εγώ θα τσατιζόμουν. Ενοείται ότι καλά κάνεις και απλά το αναφέρεις χωρίς να το μεγαλοποιείς. Πολύ ωραία το σκέφτεσαι.

Μα είναι χαζός ο κόσμος? Δεν καταλαβαίνουν καθόλου? στο 2012 ζουν

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ΑΑΑΑΑΑΑ συμφωνώ απολύτως τότε! Ακριβώς έτσι όπως τα λες όμως! Τώρα κατάλαβα...πωωωω της λέει ο καθένας για το νέο μωρό?? Θα στη χαλάσουν τη δουλειά! Κι εγώ θα τσατιζόμουν. Ενοείται ότι καλά κάνεις και απλά το αναφέρεις χωρίς να το μεγαλοποιείς. Πολύ ωραία το σκέφτεσαι.

Μα είναι χαζός ο κόσμος? Δεν καταλαβαίνουν καθόλου? στο 2012 ζουν

όποιον κι αν συνανταμε γνωστο άγνωστο όλοι αρχιζουν τις ερωτησεις:

-τι έχει μαμά στην κοιλιά της?

-θα έχεις αδερφούλη?

-θα τον αγαπάς?

-θα του δίνεις τα παιχνίδια σου?

έλεος πια...

όλοι μα όλοι τα ίδια!!!

ναι προς το παρόν το χειρίζομαι έτσι το θέμα με τη Βαλ και το νέο μέλος!

σωστό?λάθος? θα δείξει!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

-θα έχεις αδερφούλη?

-θα τον αγαπάς?

έλεος πια...

όλοι μα όλοι τα ίδια!!!

Άψογο το βρίσκω

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

για σενα οτι θες!!!!!!:D:D:D:D:D

με σκλαβωνειειειειειειειςςςςςςςς! :tongue::tongue::P

-θα έχεις αδερφούλη?

-θα τον αγαπάς?

έλεος πια...

όλοι μα όλοι τα ίδια!!!

χμμμ και εμενα τα ιδια του κανουν και μου τη δινει. εγω του μιλαω για τον αδερφο του αλλα με μετρο! οι αλλοι αστα να πανε... ακομα και η μανα μου πρεπει να τον εχει πρηξει τον μικρο. πχ τις προαλλες δεν ετρωγε φρουτα και του λλει "καλα εσυ μην τρως... θα ερθει ο μπεμπης και θα τρωει φρουτα" :|:evil:

ομως συμπι μου καλο θα ειναι να της μιλας λιγο περισσοτερο για το νεο μελος... εσυ ξερεις την ωρα και το πόσο... να την βρεις στις καλες της και να την κουβεντιαζεις!

αχ τωρα που ειπα για κουβεντα. βλεπω να εχουμε θεμα με το κοψιμο της πανας.... του φορεσαμε κατι βρακακια για να του τα δοκιμασουμε ως προς το μεγεθος και βουρκωσε ενω παραλληλα με ρωτουσε... να τα βγαλουμε τωρα μαμα; κοριτσια δεν θελει να βγαλει την πανα με ΤΙΠΟΤΑ :|

καλησπερα κοριτσια!!!!!τι κανετε????εμεις καλα!:DΣοφακι και Μαρακι μια χαρα οι κουκλοι διαβαζω:D:Dαντε κοριτσια δεν εμεινε πολυ:Dσε λιγο καιρο θα εχετε και τα μωρακια σας κοντα σας!!!

ελενιτσα 10000???????:shock::shock:απαπα.......

κοριτσια εχω μεγαλο προβλημα με τον Ανασταση και την εκπαιδευση τουαλετας.δεν θελει με τιποτα να καθισει στην τουαλετα (με στεφανακι ή χωρις) ουτε στο γιο-γιο.ειναι η 3η προσπαθεια που κανουμε εδω και καιρο:(φοβαται να καθισει.ουτε με τα ρουχα σαν παιχνιδι:(

ξεκινησαμε την Δευτερα ξανα του εξηγω τι να κανει .μετα απο λιγο κατουριεται πανω του .αρχισε να τσιριζει και αταραχη τον καθαριζω.του εξηγω ξανα.εγινε αλλες 3 φορες την τελευταια χωρις κλαματα ...καθε φορα που το ελεγε και του ελεγα πανε στην τουαλετα επεφτε κατω και ουρλιαζε και κοπανιοταν.μετα ουτε νερο δεν ηθελε να πιει μηπως κατουρησει:(φτανει το μεσημερι τον βαζω για υπνο με πανα ξυπναει στεγνος .του σφηνω την πανα και του λεω δεν πειραζει μην τον πιεσω.του ερχεται να ουρησει και αρχισε να ουρλιαζει ενω φορουσε πανα οτι μουσκεψε το παντελονι και να του το βγαλω.ειδα και επαθα να τον ηρεμησω.μετα δεν ηθελε ουτε στη πανα ηθελε να τα κανει στο πατωμα ελεγε οπως στο πρωι:shock:και να κανει και κακα στο πατωμα:shock::shock:μαλλον τα μπερδεψε γμτ:(πηρα τον γιατρο και μου ειπε να σταματησουμε και να ξεκινησουμε παλι σε λιγες μερες.να μην παρει συνηθεια να τα κανει συνεχεια πανω του ενω δεν θελει να καθισει σε κανενα απο τα 2!!

ειναι ετοιμος εδω και καιρο κοριτσια!! τα λεει παντα τα κακα και τα πιπι πολυ συχνα οταν τα κανει στην πανα.

πως θα καταφερω να καθισει η εστω ορθιος -εξω να ποτιζουμε τα λουλουδια-που αρνειται συνεχεια????????????

εχω δοκιμασει τα παντα....τι παιχνιδια ...τι δωρα αν τα καταφερει.... μπας και τον καταφερω...... παρα πολυ μπλα μπλα.και ετσι το κανει το ενα παιδακι που ξερουμε και ετσι το αλλο .....να βλεπει εμας ολο το χειμωνα......τπτ.αυριο του ειπα θα παμε jumpo να διαλεξει ενα αλλο ο ιδιος...ναι ειπε:?.μεχρι και παδοψυχολογο σκεφτομαι να ρωτησω

πειτε καμια ιδεα και εσεις.τι πηρε τοσο στραβα???ουτε τον μαλωσα ουτε τον πιεσα.Σοφακι και εσυ που διαβαζεις πολυ αν εχες καμια ιδεα πολυ θα το εκτμουσα.

κοντευει τα 3.θα ηθελα εφοσον ειναι ετομος τοσο καιρο να τελειωνουμε μεχρι το φθινοπωρο αλλα μαλλον δεν το βλεπω:(θελω Σεπτεμβρη να τον βαλω παιδικο.

παρα πολλα εγραψα.σας ζαλισα:|συγνωμη αλλα καπου ηθελα να τα πω γιατι εχουμε πελαγωσει με τον αντρα μου και δεν ξερουμε τι να κανουμε

Ζωη και Λια που ειστε???τα ζουζουνια σας καλα????

XWF8p2.png

καλησπέρα!!!

το κοριτσι μου γυρισε πτωμα απο τον παιδικο, την πήρε ο ύπνος στις 2(!) στο κρεβάτι μου και στις 2:30 καναμε το λάθος να τη μεταφέρουμε στο κρεβάτι μας...ξυπνησε μες στη γκρίνια και δεν ξανακοιμηθηκε!!!

γκρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!

με σκλαβωνειειειειειειειςςςςςςςς! :tongue::tongue::P

χμμμ και εμενα τα ιδια του κανουν και μου τη δινει. εγω του μιλαω για τον αδερφο του αλλα με μετρο! οι αλλοι αστα να πανε... ακομα και η μανα μου πρεπει να τον εχει πρηξει τον μικρο. πχ τις προαλλες δεν ετρωγε φρουτα και του λλει "καλα εσυ μην τρως... θα ερθει ο μπεμπης και θα τρωει φρουτα" :|:evil:

ομως συμπι μου καλο θα ειναι να της μιλας λιγο περισσοτερο για το νεο μελος... εσυ ξερεις την ωρα και το πόσο... να την βρεις στις καλες της και να την κουβεντιαζεις!

αχ τωρα που ειπα για κουβεντα. βλεπω να εχουμε θεμα με το κοψιμο της πανας.... του φορεσαμε κατι βρακακια για να του τα δοκιμασουμε ως προς το μεγεθος και βουρκωσε ενω παραλληλα με ρωτουσε... να τα βγαλουμε τωρα μαμα; κοριτσια δεν θελει να βγαλει την πανα με ΤΙΠΟΤΑ :|

μπα συμπι τη βλέπω οτι δε θέλει πολλές κουβέντες....το βλέπω οτι τσιτωνεται λιγο...οπότε το αφηνω για αργότερα...κατα τον Αυγουστο θα αρχισω να τη βαζω πιο πολύ στο κλίμα...να της εξηγησω οτι θα λείψω και κάποιες μέρες στην κλινική...

εντάξει ρε συ μην αγχωνεσαι...δεν είναι έτοιμο ακόμα το παιδί να την κόψει αποτι φαινεται...

τωρα τα γραφω να τα διαβαζει και το Σοφάκι...

ξεκινηστε να διαβάζετε μαζί βιβλία που αφορούν στο κόψιμο της πάνας αλλά με προσοχή...μην αντιληφθούν οτι σας αγχωνει το θέμα...

τονίστε πόσο υπερηφανες θα είστε όταν τα καταφέρουν και πόσο χαίρεστε που μεγάλωσε και όποτε το αποφασίσει μπορεί να δοκιμάσει το γιογιό ή τη λεκάνη...

δηλαδή αφηστε τα να το αποφασίσουν τελείως μόνα τους...

Σοφάκι εσένα φαινεται να τον ενοχλεί έντονα το θέμα οπότε άστο στην άκρη τελείως....μην το αναφέρεις καθόλου για καμια 15αριά μέρες...ούτε καν να διαβαζετε βιβλίο...

μετα τις 15 μερες διαβαστε κανένα βιβλιαράκι...σιγα σιγά...

όσο διαβαζετε τα βιβλία, βάζε και σάλτσες δικές σου με πράγματα που ξέρεις οτι του αρέσουν για να του κινησεις το ενδιαφέρον...

και μην του παρεις αυριο γιογιό κατα τη γνωμη μου...

αστο να το πάρετε αφού διαβασετε βιβλιαράκια για να ξερει ακριβως για ποιό λόγο το διαλέγει...

σε εμάς "έπιασε" πολύ το γεγονός οτι τόνιζα οτι πρέπει να μάθει αν πηγαίνει στην τουαλέτα για να πάει σχολείο...

εμένα η Βαλ πάει και στον παιδικό με βρακάκι αλλά τι να την κάνω που στη βόλτα της φοράω αναγκαστικά πάνα γιατι φοβαται να πάει σε οποιαδήποτε άλλη τουαλέτα για να μην πέσει μέσα??????

και στον παιδικό παρόλου που έχουν παιδικές τουάλετες τα κάνει στο γιογιό ενω στο σπίτι δεν ήθελε καθόλου γιογιό...μόνο στη λεκάνη με το στεφανάκι...

πάντως παρτε το χαλαρά...αν το παιδί δεν είναι έτοιμο και πιεστεί θα πετύχετε τα αντίθετα αποτελέσματα...

τωρα αυτα που λέω είναι η προσωπική εμπειρία έτσι?

κάθε παιδάκι έχει τα κουμπιά του απλά αν το βλέπετε πιεσμένο αφηστε το για αργότερα...

και όταν το παρει πιο χαλαρά κάντε το κολπάκι "ωχ ξεμείναμε απο πάνες"!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

μαρακι και σοφακι συμφωνω με οσα εγραψε η σοφια τα βιβλια ειναι ενας πολυ καλος τροπος να περασουμε τα μηνυματα που θελουμε.μαρακι ισως θα ταν καλυτερα να το αφησεις γι αργοετρα ισως να μην ειναι καταλληλη περιοδος τωρα που σε 2 μηνες θα ερθει το νεο μωρο...δε ξερω σκεψεις κανω.ηδη ερχεται μαι μεγαλη αλλαγη στη ζωη του κων/νου κ αφου δειχνει να μην ειναι ετοιμος ν αφησει τις πανες ισως θα ταν καλυτερο να προσπαθουσες αργοτερα.

σοφια κ εσυ αστο λιγες μερες κανε ενα διαλειμα χωρις ν αναφερεις τιποτε στον ανασταση και ξαναδοκιμαζεις αργοτερα...γνωμη μου καλυτερα να μαθουν απευθειας στη λεκανη με το ειδικο καθισμα.

εγω παντως τη βραδινη δε θα τη κοψω τωρα...πολυ θα το ηθελα να ξεμπερδευαμε αλλα με τη ζηλεια και τα πισωγυρισματα δε το βλεπω να γινεται.

σηκωθηκα σημερα κ ηθελα να κανω γλυκο..ειχα παρει μπισκοτα και κακαο απ το σουπερ κ εκανα μωσαικο...το βαλα να παγωσει και το μεσημερι θα ναι ετοιμο!

καλο τριημερο να εχουμε!φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σοφακι χρονια πολλα κ απο εδω!να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο ο μπεμπης!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!

άλλαξα δεκαετία επισήμως!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

έφυγε το 2 απο μπροστά και μπήκε το 3!!!

σε ευχαριστώ πολύ Σοφάκι!!!

σε λίγο θα βγούμε για καφεδάκι και μετα ίσως πάμε έξω για φαγητό...

εγω πάντως δηλωσα οτι σήμερα δε μαγειρευω!!!

η Βαλ έχει φυγει απο νωρίς με το μπαμπά της...δεν ήθελε να φορέσει πάνα...να δω που θα τα κάνει αμα της έρθουν που φοβαται...

χθες το απόγευμα βγήκαμε βολτίτσα και η Βαλ επειδη δεν κοιμηθηκε το μεσημέρι έπεσε ξερη στο αμαξι αλλά δε φορούσε πάνα και κατουρηθηκε στον ύπνο της η καημένη...

ευτυχως είχα αλλαξια μαζί...

(Βελ σόρι που στο έκλεισα απότομα!!! έκτακτη αναγκη....καταλαβαίνεις!!!)

πάντως μετα που την άλλαξα και πάλι φόρεσε μόνο βρακάκι, κρατηθηκε μεχρι τις 10:30 που μαζευτηκαμε σπίτι και έκανε στη λεκάνη...

αν δε βρω λύση όμως με το που θα τα κάνει όταν είμαστε έξω, θα πρέπει αναγκαστικά να κουβαλάω 2-3 αλλαξιές να είμαι σίγουρη!

προσπαθω με νυχια και με δόντια να αποφυγω το να παρω ένα απο τα φορητά γιογιό...θέλω να την κάνω να μάθει να πήγαινει και έξω ρε γμτ...

έστω στην ύπαιθρο...

ωραία ιδέα το μωσαικό Σοφάκι...

μάλλον θα φτιάξω κι εγω! το λατρευω αυτο το γλυκό και στανταρ θα αρέσει και στη Βαλ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααααα!

Σοφακι μου, συμπι μου και από εδω να σου ευχηθω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ με υγεία, ευτυχία, υπομονη και επιμονη :P ολα τα καλα να εχεις στη ζωη σου και να παιρνεις από την οικογενεια σου μονο χαρες και ωραιες συγκινησεις!

και μετα τα ωραια με τις ευχες ας κλαφτω λιγο :tongue:

τι θα κανω με το θεμα "πανα;"

τι του αγορασα καινουργια μαντηλακια για την τουαλετα (τα kandoo), τι του αγορασα αφρο- σαπουνακι για τα χερια δηθεν να τα πλενει οταν κανει κακα ΜΟΝΟ στη λεκανη ή το γιο γιο... ΤΙΠΟΤΑ!

"ελα αγαπη μου να κανουμε κακα στη λεκανη" οταν τον βλεπω και σφιγγεται

"οχι μαμα δε χρειαζεται θα τα κανω στην πανα"

"χρειαζεται Κων/νε μου παμε στη λεκανη"

"οχι μαμα ειναι δυσκολο!!!!!!!":neutral:

τι κανουμε τωρα; την επομενη εβδομαδα θα του πω οτι τελειωσαν οι πανες στο σουπερ μαρκετ και θα του φορεσω βρακι με το ετσι θελω! καλα εννοειται οτι δεν θελει ουτε να τα βλεπει τα εσωρουχα. αποστρεφει το βλεμμα! ουτε που τον συγκινει ο Μακουιν στα σωβρακακια που του πηρα! χεεεεεεεεελλλλλλλλλλλλλλλπππππππππ

καλησπερα!!!!τι κανετε?????ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις:DΣοφακι κανουμε αυτο που ειπες .....δεν του λεμε τπτ αν και το γιο-γιο δεν το εβγαλα απο το μπανιο αυτη τη φορα:|το αφησα να το βλεπει.

δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα ομως....μου ειπε οτι φοβαται την λεκανη και το γιο γιο:(πως θα το ξεπερασουμε αυτο?????καθε φορα που τα κανει στην πανα τα λεει ολα τωρα......μαμα τρεχω να κανω κακα!!!μαμα κανω πιπι:evil:νευριαζω απστευτα απο μεσα μου:evil:απ'εξω χαμογελαω και του λεω ενταξει.....

ειδα και μια γνωστη μου που εχει ενα αγορακι 3,5 χρονων και εχουν το ιδιο προβλημα με εμας.απο περυσι προσπαθει και δεν καθεται με τπτ.απο Σεπτεμβη πρεπει να παει προνηπια και της ειπαν οτι αν δεν την βγαλει το καλοκαιρι δεν θα τον δεχτουν.Μου εκανε την καρδια περιβολι που λενε

οποτε Μαρακι υπομονη κανουμε:)τουλαχιστον εμεις εχουμε εναμισι χρονο ακομα μπροστα μας!!!!!

κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε .......εφτιαξε και ο καιροσ επιτελους:Dφιλια σε ολες:D

XWF8p2.png

Σοφακι με υποχρεωσες! :|

δεν υπαρχει περιπτωση να μην του την κοψω φετος το καλοκαιρι... βρε εμενα οταν θα ερθει και ο μπεμπης, ο Κων/νος ειναι ικανος να κατουριεται πανω του μεχρι τα 6 που θα τα κοψει ο μικρος (θα ειναι 3 χρονια μικροτερος)!τι θα κανω; με εχει πιασει πιανικος και ελπιζω μονο να μην με καταλαβει! την επομενη εβδομαδα θα του πω ότι τελειωσαν οι πανες στο σουπερ μαρκετ μα τω θεω! αυτο ειναι το plan b!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...