Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μήνα!!!

τωρα για το καλοκαίρι....για να δούμε...θα έρθει ποτέ???????:tongue::tongue::tongue:

εγω παντως πηρα μαγιω χθες:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ τελειωσα το μεγαλο μπαλκονι και τα πατζουρια...

άντε να παώ στο πίσω τωρα....

σαπούνισα μέχρι και τα κάγκελα!!!

:(Πουλακι μου...μαναράκι μου...κομμάτια με έκανες....

Πόσον καιρό ταλαιπωρήθηκα κι εγώ με τα κιλά της που ήταν πάνω από την κόκκινη γραμμή του ΔΜΣ...και να είχα και τα πεθερικά μου να την μπουκώνουν με τσουρέκια και μπισκότα και να κοροιδεύουν..τι να πω...αυτοί δεν το πονούσαν δηλαδή?Δεν το έβλεπαν? Δεν ανησυχούσαν για την υγεία του? Αν παγιωθεί αυτή η κατάσταση περνώντας τα 3 χρ. λένε ότι γράφει στο DNA και παλεύει το παιδί με την παχυσαρκία μια ζωή...Άντε ας μην το ανοίξω αυτό το θέμα μεγάλη πληγή..ευτυχώς έληξε ο συναγερμός.

Αυτά τα ματάκια όμως τα ξέρω.....:cry:

άσε Στέβη το πόσο στεναχωρηθηκα μολις ειδα τη φωτο δε λέγεται....

οι υπόλοιποι νομίζουν οτι το θέμα της διατροφής δεν είναι τόσο σημαντικό...

και ειδκά οι παππουδογιαγιάδες...που είναι γραμμένο στο DNA τους να κακομαθαίνουν τα εγγόνια...

μεχρι στιγμης καπως το χειριζομαι...καθε φορα της λεω ποσο την αγαπαω κ οτι παντα θα ναι το πρωτο μου παιδακι αυτο που μ εκανε μανουλα..τη βλεπω παιζει με τη κουκλα της κανει πως τη ταιζει την αλλαζει...και της λεω θα με βοηθας και με το μπεμπη?ναι μου λεει...απ την αλλη αυτη η προσκολληση στο πατερα της μ ανησυχει αρκετα...

ναι ειναι φυσιολογικο να ζηλευει δε λεω αλλα δε θελω αυτη η ζηλια να τη ακολουθει..θυμαμαι τα δικα μου ζηλευα τον αδερφο μου για παρα πολυ καιρο και δε θελω ν απερασει τα ιδια...

εγώ πάλι προσπαθω να μην αναφέρομαι καθόλου στο μπέμπη....

αν και το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι αντί για μένα...:evil::evil::evil:

μόλις θα πλησιάζει η ωρα να γεννησω θα της εξηγησω οτι θα έχει αδερφάκι και μπλα μπλα και θα δούμε...

τη ζηλια αν δεν την καλλιεργησουν οι γονείς, δεν αναπτύσσεται σε τόσο μεγάλο βαθμό πιστευω...

δηλαδη εσένα ίσως οι γονείς σου να είχαν μια ελαφριά αδυναμία στον αδερφό σου κι εσυ αυτό το αντιλαμβανόσουν και σου έβγαινε παραπάνω ζηλια...

η προσκόλληση της κόρης στον πατέρα νομίζω οτι είναι φυσικό φαινόμενο!!!:tongue::tongue::tongue:

οι μαναδες με τους γιους και οι πατεραδες με τις κόρες δεν πάνε συνηθως????;);)

εγω παντως πηρα μαγιω χθες:P

μεγεια!!!

εγω δεν τολμάω να παρω ακόμα!

καταρχην γιατι λένε για μινι καυσωνα το ΣΚ αλλά οτι απο Τεταρτη ξαναχαλάει...:rolleyes:

και κατα 2ον γιατι μαγιω θα παρω όταν θα είναι να πάω για μπανιο....να δω τι θα γίνεται με τα κιλά μου....

γιατι πήρα φόρο ανηφόρα και θα τα πιάσω πάλι τα 20!!!

οπότε μην παιρνω τωρα μαγιω και μετα μου μπαίνει το μισό!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μεγεια!!!

εγω δεν τολμάω να παρω ακόμα!

καταρχην γιατι λένε για μινι καυσωνα το ΣΚ αλλά οτι απο Τεταρτη ξαναχαλάει...:rolleyes:

και κατα 2ον γιατι μαγιω θα παρω όταν θα είναι να πάω για μπανιο....να δω τι θα γίνεται με τα κιλά μου....

γιατι πήρα φόρο ανηφόρα και θα τα πιάσω πάλι τα 20!!!

οπότε μην παιρνω τωρα μαγιω και μετα μου μπαίνει το μισό!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

μεχρι στιγμης καπως το χειριζομαι...καθε φορα της λεω ποσο την αγαπαω κ οτι παντα θα ναι το πρωτο μου παιδακι αυτο που μ εκανε μανουλα..τη βλεπω παιζει με τη κουκλα της κανει πως τη ταιζει την αλλαζει...και της λεω θα με βοηθας και με το μπεμπη?ναι μου λεει...απ την αλλη αυτη η προσκολληση στο πατερα της μ ανησυχει αρκετα...

ναι ειναι φυσιολογικο να ζηλευει δε λεω αλλα δε θελω αυτη η ζηλια να τη ακολουθει..θυμαμαι τα δικα μου ζηλευα τον αδερφο μου για παρα πολυ καιρο και δε θελω ν απερασει τα ιδια...

κι εγώ έτσι κάπως φαντάζομαι να το αντιμετώπιζα. Ήδη εδώ και κάμποσο καιρό που λέτετ τις ανησυχίες σας έχω αρχίσει κι εγώ να την προετοιμάζω ψυχολογικά ότι κάποια στιγμή θα έρθει και δεύτερο μωράκι στο σπίτι. Όταν βλέπουμε αδερφάκια στο δρόμο...ή στο σχολείο της που έχει διδυμάκια..της αναφέρω συχνά δηλ ότι είναι κάτι που θα συμβεί κάποια στιγμή. Πρός το παρόν κάνουμε παρέα με ένα ζευγάρι που έχει ένα κοριτσάκι ενός έτους και το φροντίζει και όλο γι'αυτό μιλάει και το λέει "το μωρό μου" και όταν το ταχταρίζουμε κι εγώ και ο άντρας μου χοροπηδάει από χαρά. Καλό σημάδι αλλά δεν ξεμυαλίζομαι...ξέρω ότι άλλο από μακριά και αγαπημένοι κι άλλο εδώ, σπίτι, να μοιράζεται το χώρο της και την αγάπη μας. Πάντως μου έχει κάτσει καλά στο μυαλό η "προειδοποίηση" ως μέθοδος. Το κάνω σε πολλά πράγματα και πιάνει. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει σε καλό.

Εσυ Σοφάκι πως το σκέφτεσαι και δεν της το συζητάς? Πώς το έχεις οργανώσει στο μυαλό σου? Θέλω να πω είναι "τακτική" ή αντιθέτως διαφωνείς να το πας με σχέδιο?

(Έσκασα θέμα για συζήτηση! Βαριέμαι να δουλέψω Παρασκευιάτικα...:tongue:)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

εγώ πάλι προσπαθω να μην αναφέρομαι καθόλου στο μπέμπη....

αν και το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι αντί για μένα...:evil::evil::evil:

μόλις θα πλησιάζει η ωρα να γεννησω θα της εξηγησω οτι θα έχει αδερφάκι και μπλα μπλα και θα δούμε...

τη ζηλια αν δεν την καλλιεργησουν οι γονείς, δεν αναπτύσσεται σε τόσο μεγάλο βαθμό πιστευω...

δηλαδη εσένα ίσως οι γονείς σου να είχαν μια ελαφριά αδυναμία στον αδερφό σου κι εσυ αυτό το αντιλαμβανόσουν και σου έβγαινε παραπάνω ζηλια...

η προσκόλληση της κόρης στον πατέρα νομίζω οτι είναι φυσικό φαινόμενο!!!:tongue::tongue::tongue:

οι μαναδες με τους γιους και οι πατεραδες με τις κόρες δεν πάνε συνηθως????;);)

πολυ σωστο αυτο που λες...μου το πε κι ο παιδιατρος να μη της μιλαμε συνεχεια για το μωρο εντεινει την αγωνια της...το εχω σταματησει κ πραγαματικα σταματησαν και τα πολλα ατυχηματα με τα τσισα...

σαφως και τη ζηλια τη καλλιεργουν οι γονεις απο κει προερχονται ολα...η μαμα μου ειχε-και εχει- μεγαλη αδυναμια στον αδερφο μου πραγμα που τονιζε με τη παραμικρη ευκαιρια:? ο καμμενος στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι...καταλαβαινεις γιατι αγχωνομαι παραπανω...οκ δεν ειμαι η μανα μου αλλα η ανησυχια υπαρχει.

η προσκολληση ειναι φυσικο φιανομενο συμφωνω αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο...πχ της κανει παρατηρηση ο μπαμπας κλαιει παω ν ατη παρηγορησω ν ατη παρω αγκαλια να της εξηγησω και χτυπιεται οχι θελω το μπαμπα μου...απ την αλλη μη και εξαφανιστει απ το οπτικο της πεδιο εκει να δεις κλαμα...που πηγε ο μπαμπας μου?θελω το μπαμπα μου...καταλαβαινεις τι γινεται!

αχ κ εγω βαριεμαι να δουλεψω...θελω διακοπες!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα και απο μενα .....

Σοφακι μου πολυ στεναχωρηθηκα......αντε να σας περασει και εσας η αλλεργια.....επρεπε ομως να το πουν ομως να εφτιαχνες και εσυ κατι να φαει και το παιδακι......!εγω παντως οταν ειναι να κανω κατι αναλογο ρωταω αν υπαρχει καποιο παιδακι με αλλεργια και συννενοουμαι με την μαμα του!!!και μονο που το σκεφτομαι σαν εικονα...ειναι απελπιστικο....

Καλα να σας πω ποσο θα πληρωσουμε εφορια εμεις φετος????νταμπλας με βαρεσε εχτες......10000 ευρω!!!!!το διανοειστε?????

Κοίτα η βαλ είναι πάντα μαζί αμς στους υπερήχους, γνωρίζει οτι θα έρθει ένας μπέμπης πυο θα είναι αδερφούλης της αλλά αποφευγω να της το συζητάω γιατι θεωρώ οτι αν κάνω κουβέντα συχνά γιαυτό, θα το θεωρησει ως κάτι πολύ μεγάλο που ίσως την κάνει να αισθανθεί οτι "απειλείται"...

Δηλαδή οτι για να μου το λένε και να μου το συζητάνε η μαμα και ο μπαμπάς (και οι υπόλοιποι....γκρρρ), θα γίνει κάτι φοβερό!

οπότε της έχω εξηγησει απλα τι θα συμβεί, αποφευγω περαιτερω συζητηση και όταν με το καλό μπω στο μήνα μου θα την βάλω πιο έντονα στο θέμα...να με βοηθησει να ετοιμάσουμε τα ρουχαλάκια του μπέμπη,κλπ...

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε πως το εννοώ...

θέλω να το εκλάβει ως κάτι φυσικό που θα έρθει στη ζωή μας και εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά χωρίς μεγάλες αλλαγές....

την αφηνω να το δεχθεί όπως νομίζει εκείνη και όχι να της "επιβάλλω" οτι θα έρθει ο αδερφούλης σου, να τον προσέχεις,κλπ...

κι εγω τελικά δε μπορώ να καθαρίσω το πίσω μπαλκονι γαιτι δεν πήρε κάτι βαράκαι που έχει ο συζυγος...

οπότε λίγο διάλειμα και καθαρισμα το μπάνιο σε λίγο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ελααααααααααα καλημερα!

μπηκα για λιγο και ξαναφευγω!

πηγα αθηνα, ειδα τον κουκλο μου, ειναι μια χαρα και κανει συνεχως γκριματσες στον υπερηχο! χασμουριεται ανοιγει το στομα του και στραβομουτσουνιαζει βρε κοριτσια! εχει μια στριφνη φατσουλαααααα :)! ειναι ομως κουκλι αληθεια!

κατα τα αλλα ο γιατρος με εβαλε παλι σε διαιτα, το ξαναβρηκε αυξημενο το αμνιακο, οποτε διαιτα για εναν μηνα (οχι αυστηρη) στο τελος του μηνα καμπυλη σακχαρου και 2/7 ραντεβουδακι για ντοπλερ!!!!!! μου ειπε σε 5 εβδομαδες να παρω ενα κιλο χα χα χα χα... δυσκολακι!:tongue:

Συμπι ειναι πολύ στεναχωρο να βλεπεις τη φωτο αυτη που περιγραφεις με το παιδακι σου να κοιταζει τα αλλα που τρωνε... αλλα... ειναι για το καλο της και ειναι για λιγο ακομα! ξεκινα να της δοκιμαζεις τα αγελαδινα και νομιζω οτι θα εκπλαγεις ! εχω καλο προαισθημα!

πολυ σωστο αυτο που λες...μου το πε κι ο παιδιατρος να μη της μιλαμε συνεχεια για το μωρο εντεινει την αγωνια της...το εχω σταματησει κ πραγαματικα σταματησαν και τα πολλα ατυχηματα με τα τσισα...

σαφως και τη ζηλια τη καλλιεργουν οι γονεις απο κει προερχονται ολα...η μαμα μου ειχε-και εχει- μεγαλη αδυναμια στον αδερφο μου πραγμα που τονιζε με τη παραμικρη ευκαιρια:? ο καμμενος στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι...καταλαβαινεις γιατι αγχωνομαι παραπανω...οκ δεν ειμαι η μανα μου αλλα η ανησυχια υπαρχει.

η προσκολληση ειναι φυσικο φιανομενο συμφωνω αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο...πχ της κανει παρατηρηση ο μπαμπας κλαιει παω ν ατη παρηγορησω ν ατη παρω αγκαλια να της εξηγησω και χτυπιεται οχι θελω το μπαμπα μου...απ την αλλη μη και εξαφανιστει απ το οπτικο της πεδιο εκει να δεις κλαμα...που πηγε ο μπαμπας μου?θελω το μπαμπα μου...καταλαβαινεις τι γινεται!

αχ κ εγω βαριεμαι να δουλεψω...θελω διακοπες!!!

είδες που απο τους γονείς σου ξεκίνησε η ζήλια που είχες εσυ για τον αδερφό σου???

μην ανησυχεις για την προσκόλληση....

γιατι εκτός της φυσικής αδυναμίας που του έχει, εσύ κουβαλάς και τον αδερφούλη...που ίσως το βλέπει λίγο σαν απειλή...

μην αγχωνεσαι....όλα θα μπουν στη σειρά τους!

τα λέω για να τα ακούω κι εγω!!!

Καλημερα και απο μενα .....

Σοφακι μου πολυ στεναχωρηθηκα......αντε να σας περασει και εσας η αλλεργια.....επρεπε ομως να το πουν ομως να εφτιαχνες και εσυ κατι να φαει και το παιδακι......!εγω παντως οταν ειναι να κανω κατι αναλογο ρωταω αν υπαρχει καποιο παιδακι με αλλεργια και συννενοουμαι με την μαμα του!!!και μονο που το σκεφτομαι σαν εικονα...ειναι απελπιστικο....

Καλα να σας πω ποσο θα πληρωσουμε εφορια εμεις φετος????νταμπλας με βαρεσε εχτες......10000 ευρω!!!!!το διανοειστε?????

καλημέρα Ελενάκι!

ναι πιστευω οτι έπρεπε να μου πουν κατι, να της έβαζα στην τσαντα έστω μια σοκολατίτσα υγείας να φάει να γλυκαθεί και να μην κοιτάει τα παιδάκια...

βέβαια ίσως να μην το ήξεραν κιόλας και να πήγε η μαμα απροειδοποιητα την τουρτα...

τεσπα....μακαρι να μας έχει φυγει η αλλεργία να μην έχουμε τέτοια θέματα...

10.000???????????

τι λες βρε Ελενάκι???????

εσείς σπάσατε κάθε ρεκόρ βρε κορίτσι!

επειδη φανταζομαι δε θα έχετε να τα πληρωσετε στις 3 δόσεις που προβλέπονται, κάντε το εξης:

αφηστε την πρωτη δόση να λήξει και μετα πηγαινετε στον προιστάμενο της εφορίας σας για να κάνετε διακανονισμό...

ο διακανονισμός γινεται απο 12 έως 24 μήνες...

οπότε μπορείτε αν του πείτε να δίνετε 420 ευρω το μηνα για 24 μήνες...

δε θα σας πει όχι λογικά γιατι ξέρουν οτι αλλιως δεν πρόκειται να εισπράξουν τίποτα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραια μαρακι μια χαρα ο μπεμπης!οσο γι ατη διατροφη κουραγιο λιγο εμεινε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ελααααααααααα καλημερα!

μπηκα για λιγο και ξαναφευγω!

πηγα αθηνα, ειδα τον κουκλο μου, ειναι μια χαρα και κανει συνεχως γκριματσες στον υπερηχο! χασμουριεται ανοιγει το στομα του και στραβομουτσουνιαζει βρε κοριτσια! εχει μια στριφνη φατσουλαααααα :)! ειναι ομως κουκλι αληθεια!

κατα τα αλλα ο γιατρος με εβαλε παλι σε διαιτα, το ξαναβρηκε αυξημενο το αμνιακο, οποτε διαιτα για εναν μηνα (οχι αυστηρη) στο τελος του μηνα καμπυλη σακχαρου και 2/7 ραντεβουδακι για ντοπλερ!!!!!! μου ειπε σε 5 εβδομαδες να παρω ενα κιλο χα χα χα χα... δυσκολακι!:tongue:

Συμπι ειναι πολύ στεναχωρο να βλεπεις τη φωτο αυτη που περιγραφεις με το παιδακι σου να κοιταζει τα αλλα που τρωνε... αλλα... ειναι για το καλο της και ειναι για λιγο ακομα! ξεκινα να της δοκιμαζεις τα αγελαδινα και νομιζω οτι θα εκπλαγεις ! εχω καλο προαισθημα!

καλωστη!!!

τέλειος ο κουνιάδος μας ε???

μπράβο μπράβο!!!

προσοχη στη διατροφη σου εσύ...τι να κάνεις....

για το 2ο αστερι σου θα γίνεις θυσία η μάνα!!!

κι εγω αισιοδοξη είμαι για τη δοκιμη στο αγελαδινό!!!

μακαρι να πάνε όλα καλά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...