Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα πήγανε στην παραλία Σοφάκι!

βασικά δεν τα πήγαν κοντά στη θάλασσα αλλά στην παιδική χαρά που έχει εκεί!

της άρεσε πολύ της Βαλ!

μου ήρθε με το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου και τα μαγουλάκια κατακόκκινα!!!

Πότε βγαινεις σε άδεια βρε Σοφάκι???

τι ωραια εκδρομη!!

καλη ερωτηση για την αδεια...απ οτι υπολογισα βασει της πητ(αφαιρουμε 56 μερες ετσι δεν ειναι?) μου βγαινει 12 ιουλιου...αλλα θελω να σταματησω στις 29 ιουνιου...δε ξερω αν θα μπορεσω να βαλω κανονικη αδεια(εχουμε ενα εσωτερικο θεματακι:?) αλλιως σκεφτομαι η ανναρρωτικη η μηπως καταφερω και πεισω το γιατρο του ικα να μου δωσει πητ λιγες μερες νωριτερα(χλωμο το κοβω αυτο αλλα θα δουμε).μεχρι τελευταια στιγμη δε ξερω τι θ αλλαξει...παντως εχω κλεισει δωματιο γι αυτο καιγομαι να σταματησω τελος ιουνη.

καλα τι νουμερα ειναι αυτα για την εφορια?παναγια μου!εμεις υποθετω πρεπει να λεμε και ευχαριστω για τα 600 που θα πληρωσουμε:evil:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μην μιλατε για εφοριες , μην μιλατε για εξοδα! τρεχω 2 μερες να μαζεψω λεφτα να πληρωσω τις υποχρεωσεις μου (βγαινει ο μηνας την πεμπτη)! κινδυνευσα να τα καταφερω συν του οτι επρεπε να μου μεινει και περισσευμα ενα κατοσταρικο για να παω αθηνα σημερα! αυριο εχω γιατρο και κατεβαινω αμαλιαδα καπακι!

μπηκα γρηγορα να σας πω μια καλησπερα πια (παει η καλημερα) και να σας υπενθυμισω οτι σας σκεφτομαι ανεξαρτητως αν χαθηκα αυτες τις μερες! ααααα και το αλλο αν και ειναι πολύ νωρις ακομα.... μιλησα με την Μαριανθη από την Παρο σημερα και ειναι εγκυος στο 2ο παιδακι της. δεν πρεπει να ειναι καλα καλα 6 εβδομαδων. επειδη εχει 3 αποβολες στο ιστορικο της ειναι επιφυλακτικη αλλα εγω λεω ολα καλα θα πανε! σας φιλωωωωωωωωωωω! αν προλαβω θα μπω και από την αθηνα να μιλησουμε :) πειτε μου καλο ταξιδιιιιιιιιιιι!

μαρακι στο τρεξιμο κ εσυ ε?κουραγιο!καλο ταξιδι και περιμενουμε νεα απ το γιατρο!

μαριανθη συγχαρητηρια!μια ομορφη και ανεφελη εγκυμοσυνη σου ευχομαι με το καλο να παρεις αγκαλαι το μωρακι σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

home alone εγώ!

τη μικρη πέρασε και την πήρε το σχολικό, έφαγα το φανταστικό κέικ με επικάλυψη γλάσο σοκολάτας που έφτιαξα χθες, ήπια και το χυμό μου να πάρω δυνάμεις, γιατι σε λίγο θα αρχίσω την επιχείρηση ξεκαθάρισμα παιχνιδιών της Βαλ!

έχει να πέσει πολύ πέταμα...χαμός γίνεται εδω μέσα!

4 κουκλόσπιτα έχει...αν είναι δυνατόν!

αυτός ο πατέρας μου φταίει! όλο τέτοια της παίρνει και ψάχνω εγω που να τα βάλω!

λέω να πάρω αυτό κάποια στιγμή μηπως και μπου΄με σε μια σειρά:

http://www.playcity.gr/product_info.php?cPath=29_142&products_id=3547

Κατα τα άλλα έβλεπα στον ύπνο μου οτι προσπαθούσα για vbac...ε τι άλλο θα έβλεπα!!! καλά πήγαινε μέχρι που ξυπνησα! χαχαχαχαχα!!!!

τι ωραια εκδρομη!!

καλη ερωτηση για την αδεια...απ οτι υπολογισα βασει της πητ(αφαιρουμε 56 μερες ετσι δεν ειναι?) μου βγαινει 12 ιουλιου...αλλα θελω να σταματησω στις 29 ιουνιου...δε ξερω αν θα μπορεσω να βαλω κανονικη αδεια(εχουμε ενα εσωτερικο θεματακι:?) αλλιως σκεφτομαι η ανναρρωτικη η μηπως καταφερω και πεισω το γιατρο του ικα να μου δωσει πητ λιγες μερες νωριτερα(χλωμο το κοβω αυτο αλλα θα δουμε).μεχρι τελευταια στιγμη δε ξερω τι θ αλλαξει...παντως εχω κλεισει δωματιο γι αυτο καιγομαι να σταματησω τελος ιουνη.

καλα τι νουμερα ειναι αυτα για την εφορια?παναγια μου!εμεις υποθετω πρεπει να λεμε και ευχαριστω για τα 600 που θα πληρωσουμε:evil:

καλύτερα να βάλεις αναρρωτική Σοφάκι...κι ας είναι λίγο δύσκολο...πήγαινε και πες στο γυναικολόγο του ΙΚΑ οτι έχεις συσπάσεις..φτου μακριά!!!

να σου αλλάξει την ΠΗΤ δε σε συμφέρει γιατι τις μέρες θα τις χάσεις απο την άδεια λοχείας, άσε που αποκλείεται να στο κάνει...

μην μιλατε για εφοριες , μην μιλατε για εξοδα! τρεχω 2 μερες να μαζεψω λεφτα να πληρωσω τις υποχρεωσεις μου (βγαινει ο μηνας την πεμπτη)! κινδυνευσα να τα καταφερω συν του οτι επρεπε να μου μεινει και περισσευμα ενα κατοσταρικο για να παω αθηνα σημερα! αυριο εχω γιατρο και κατεβαινω αμαλιαδα καπακι!

μπηκα γρηγορα να σας πω μια καλησπερα πια (παει η καλημερα) και να σας υπενθυμισω οτι σας σκεφτομαι ανεξαρτητως αν χαθηκα αυτες τις μερες! ααααα και το αλλο αν και ειναι πολύ νωρις ακομα.... μιλησα με την Μαριανθη από την Παρο σημερα και ειναι εγκυος στο 2ο παιδακι της. δεν πρεπει να ειναι καλα καλα 6 εβδομαδων. επειδη εχει 3 αποβολες στο ιστορικο της ειναι επιφυλακτικη αλλα εγω λεω ολα καλα θα πανε! σας φιλωωωωωωωωωωω! αν προλαβω θα μπω και από την αθηνα να μιλησουμε :) πειτε μου καλο ταξιδιιιιιιιιιιι!

σύμπι τρέξιμο ε?

κουράγιο και καλά λεφτομαζέματα!!!

τι γιατρό έχεις βρε?την καθιερωμενη επίσκεψη στο γυναικολόγο?

Καλό ταξίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριάνθη όλα καλά θα πάνε!!! μην αγχωνεσαι για τίποτα!!!

μια τέλεια εγκυμοσύνη να έχεις!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

αχ σοφακι ο συγκεκριμενος γιατρος δυσκολο να μου γραψει και αναρρωτικη...το καλυτερο για ολους ειναι να βαλω τη κανονικη μου αδεια 10 μερες ελπιζω να μη μου δημιουργησουν προβλημα...εχουμε κατι ελεγχους κ ακομα δεν εχουν ανακοινωσει τις ημ/νιες...τελευταια στιγμη θα το μαθουμε ειμαι σιγουρη:evil: ιδια εποχη περυσι παλι ειχαμε ανακληση αδειων...φαντασου τωρα να χεις κανονισει κατι μηνες πριν(δε μιλαμε μονο για διακοπες-περυσι ειχα κλεισει ενα εξαμηνο πριν ραντεβου στο παιδων) και να μαθαινεις τελευταια στιγμη κυριολεκτικα οτι δε μπορεις να λειψεις...δε μ αρεσει να παραπονιεμαι αλλα τετοια πραγματα με βγαζουν εκτος εαυτου..λιγη οργανωση θελει ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη να το κανουν οπως πρεπει?τεσπα μη σας ζαλιζω...

ωραιο αυτο το συστημα αποθηκευσης πρακτικο φαινεται...κ εμεις πρεπει να κανουμε ξεκαθαρισμα στα παιχνιδια εχει ενα σωρο και δε πολυασχολειται με τα περισσοτερα.

μαρακι περιμενουμε νεα οταν γυρισεις!

χθες εριξε καρεκλοποδαρα εδω τ απογευμα ενω μεχρι το μεσημερι ειχε τελεια μερα..ελπιζω να μη γινει το ιδιο και σημερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.....

Μαρακι μου καλο ταξιδι και καλη επιστροφη!!!!

Μαριανθουλα μου πολυ χαιρομαι.....αντε με το καλο και εσυ!!!!

Σοφακι θα πιεστω αλλα θα παραγγειλω και εγω αυτο που εδειξες για τα παιχνιδια......ειναι σουπερ!!!!

Σοφακι 3 πως εισαι?

εμεις πηγαμε θεατρο εχτες....παιζουν παραστασεις οι δασκαλοι της περιοχης και ειναι δωρεαν....αυτη την εβδομαδα παιζεται η παιδικη και στις 11 Ιουνιου θα αρχισει η παρασταση για μεγαλους......και σημερα θα ξαναπαμε με τους συμμαθητες του Ανδρεα.....

ουφ επιτέλους τελείωσα!!!

μια μεγάλη σακκούλα του τζαμπο σαβούρα έβγαλα...

θα τα αφησω έξω απο τον κάδο γιατι στάνταρ θα πάει να τα παρει κάποιος...και γιατι όχι άλλωστε...δεν είναι χαλασμένα αυτα που ξεφορτωνομαι...περισσευούμενα είναι...νομίζω οτι 11 κούκλες μωρά είναι υπερβολή!!!

έκατσα λίγο τωρα και το απόγευμα θα πάω στον ντοκτορ μια επισκεψούλα να δούμε το μπέμπη γιατι έχω ψιλοανησυχήσει...απο χθες τον ακούω ελάχιστα...

όπου να'ναι θα επιστρέψει και το αστέρι μου απο το σχολείο!

καλημερα κ απο μενα!

αχ σοφακι ο συγκεκριμενος γιατρος δυσκολο να μου γραψει και αναρρωτικη...το καλυτερο για ολους ειναι να βαλω τη κανονικη μου αδεια 10 μερες ελπιζω να μη μου δημιουργησουν προβλημα...εχουμε κατι ελεγχους κ ακομα δεν εχουν ανακοινωσει τις ημ/νιες...τελευταια στιγμη θα το μαθουμε ειμαι σιγουρη:evil: ιδια εποχη περυσι παλι ειχαμε ανακληση αδειων...φαντασου τωρα να χεις κανονισει κατι μηνες πριν(δε μιλαμε μονο για διακοπες-περυσι ειχα κλεισει ενα εξαμηνο πριν ραντεβου στο παιδων) και να μαθαινεις τελευταια στιγμη κυριολεκτικα οτι δε μπορεις να λειψεις...δε μ αρεσει να παραπονιεμαι αλλα τετοια πραγματα με βγαζουν εκτος εαυτου..λιγη οργανωση θελει ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη να το κανουν οπως πρεπει?τεσπα μη σας ζαλιζω...

ωραιο αυτο το συστημα αποθηκευσης πρακτικο φαινεται...κ εμεις πρεπει να κανουμε ξεκαθαρισμα στα παιχνιδια εχει ενα σωρο και δε πολυασχολειται με τα περισσοτερα.

μαρακι περιμενουμε νεα οταν γυρισεις!

χθες εριξε καρεκλοποδαρα εδω τ απογευμα ενω μεχρι το μεσημερι ειχε τελεια μερα..ελπιζω να μη γινει το ιδιο και σημερα!

φιλια πολλα σε ολες!

πωπω πολυ σπαστικό όλο αυτό βρ εσοφάκι...να μη μπορείς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου...

εγω στη δουλειά μου ήμουν οτι να'ναι....δεν είχαμε τα τυπικά πότε θα παρεις άδεια,ρεπό,κλπ...απλά ανακοίνωνα...θα πα΄ρω άδεια απο τότε μέχρι τότε...

ή αν ήθελα ρεπό, τους το έλεγα την προηγούμενη μέρα: αυριο θα λείψω!

καλό ε?

για το συστημα αποθηκευσης το σκεφτομαι...γιατι δεν ξερω πως θα είναι απο κοντα...σκέφτομαι αν θα είναι στιβαρό, αν τα κουτιά θα χωράνε αρκετά πράγματα...αν έμενα Αθηνα θα πήγαινα να το δω απο κοντά να πω την αλήθεια...

αλλιώς λέω μήπως πάω στη λύση του αποθηκευτικού της ΙΚΕΑ που θα μου κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά στανταρ είναι γερό και χωράει αρκετά πράγματα...το έχει η αδερφή μου και ξέρω!

καλημερα κοριτσια μου.....

Μαρακι μου καλο ταξιδι και καλη επιστροφη!!!!

Μαριανθουλα μου πολυ χαιρομαι.....αντε με το καλο και εσυ!!!!

Σοφακι θα πιεστω αλλα θα παραγγειλω και εγω αυτο που εδειξες για τα παιχνιδια......ειναι σουπερ!!!!

Σοφακι 3 πως εισαι?

εμεις πηγαμε θεατρο εχτες....παιζουν παραστασεις οι δασκαλοι της περιοχης και ειναι δωρεαν....αυτη την εβδομαδα παιζεται η παιδικη και στις 11 Ιουνιου θα αρχισει η παρασταση για μεγαλους......και σημερα θα ξαναπαμε με τους συμμαθητες του Ανδρεα.....

Ελενάκι μια χαρα πας και τις βολτίτσες σου με τα πιστσρικια σου!

ωραια πράγματα!

εγω περιμένω να φτιάξει ο καιρός να ξεκινησουμε και τους παιδότοπους να ξεσαλώνει η μικρη!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι έγινε? Δεν βλέπω ένα πρωινό μου μήνυμα

Έλεγα στη Σοφία σόρυ που χάθηκα χθες και ότι είναι ωραίο που διεκδικεί η Βαλ και ότι θα το συνεχίσει και θα μάθει και να το ισορροπεί με τα άλλα παιδάκια...δε θυμάμαι τι άλλα...Εμφανίστηκε?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημερούδια!!!

πήρε το σχολικό τη Βαλ και τρωω το πρωινό μου πριν αρχίσω να πλένω μπαλκόνια!

πήγα χθες και στο γιατρό να κάνουμε έναν υπέρηχο γιατι είχα ανησυχήσει που δεν άκουγα το μπεμπίτο...ευτυχως όλα καλά!!! μάλλον τεμπελάκος είναι!!!:D

ο γιατρός με μάλωσε γιατι είπε οτι άργησα να πάω και αν ξανατυχει να πάω άμεσα...

θα το έχω υπόψη μου! ελπίζω να μη χρειαστεί...

Στέβη μου όχι δεν πρέπει να εμφανίστηκε το πρωινό σου μήνυμα....εγω τουλάχιστον δεν το είδα!

προς το παρόν στο σχολείο η Βαλ είναι πολυ συνεργάσιμη!

το μόνο που μου είπε η υπευθυνη είναι οτι ζηλεύει αρκετά τα μωρά...

προσπαθει να μπει στη στράτα και τέτοια...:rolleyes:

δε μου κάνει εντυπωση και δε θα μου κάνει και εντυπωση αν εμφανίσει και μεγαλύτερη ζηλια...απλά θα το αντιμετωπίσουμε...

καλά χθες το βραδυ παραλίγο να κλάψω....ανέβασε φωτο μια μαμά ενός συμμαθητη της Βαλ που του έκαναν στον παιδικό γενέθλια...και σε μια απο αυτες κάθονταν όλα τα παιδιά στα τραπεζάκια και έτρωγαν τούρτα και ήταν η Βαλ ξεχωριστά σε ένα τραπεζάκι με τα πιο μικρά παιδάκια που προφανως δεν τρωνε γλυκά και είχε γυρισει η Βαλ και κοιτούσε τα παιδάκια που έτρωγαν...

το πόσο στεναχωρήθηκα δε λεγεται...

απο Τρίτη της αρχίζω δοκιμές στα αγελαδινά...

αισθάνθηκα τόσο άσχημα που κοιτούσε έτσι που όλα έτρωγαν και εκείνη όχι...

και για τα γενέθλια δε μου είχε πει τίποτα....στις φωτο το είδα...

και όταν τη ρωτησα αν έφαγε τούρτα, μου είπε:

"όχι...έχω αλλεργία..." :(:(:(

σημερα έχουν κέικ για πρωινό...της έβαλα ταπεράκι με δικό μου...μη φάει πάλι μπισκότα!!! τωρα που μου έδωσε το γενικό πλάνο με το πρόγραμμα θα ξέρω να της βάζω κοντα οτι τρωνε και τα άλλα και ελπίζω συντομα να μη χρειαζεται ουτε αυτό και να τρωει ακριβως τα ίδια!

και χθες βγηκαμε για καφε με κουνιάδα και οικογένεια....πολύ κουραστηκα...σαν τα γατιά μαλωνουν οι ξαδερφούλες...

εν τω μεταξύ η δικιά μου δε σηκώνει μυγα στο σπαθί της....την έχει και στη μπουκα την ξαδέρφη....:rolleyes:

την πείραζε η μεγάλη, της όρμαγε η δικιά μου και μαζευοταν!!!:|

δεν τα πάνε καθόλου καλά...η μεγάλη τη ζηλευει πολύ τη Βαλ και της φέρεται άσχημα...η Βαλ το έχει αντιληφθεί και δεν της αφηνει και πολλά περιθώρια....χαμός!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι γυρισες?ολα καλα με το μπεμπη?

στεβυ ουτε εγω ειδα το μηνυμα που λες.

σοφακι κααλ εκανες κ πηγες γι αυπερηχο απ τη στιγμη που δε το ακουγες το μωρο..χαιρομαι που ειιναι ολα καλα...στην ελλη τετοια περιοδο πηγαινα καθε τρεις και λιγο γιατι δε την ακουγα...ευτυχως ο μπεμπης ειναι πολυ πιο ζωηρος!

το εχω περασει κ εγω αυτο που περιγραφεις με τη βαλ..ειναι πολυ λυπηρο να βλεπει τ αλλα παιδακια να τρωνε κ αυτη να μη κανει να φαει...υπομονη μεχρι να ξεπερασει την αλλεργια.οσο για τη ζηλια εγω σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλο να επισκεφτω παιδοψυχολογο...αν η ελλη φερεται ετσι απο τωρα τι θα γινει οταν με το καλο ερθει ο μπεμπης?δε ξερω καθολου πως να το χειριστω...

χθες μου ειπε η μαμα μου οτι τους κλεψανε την αποθηκη...βασικα χυμους και μπυρες πηραν δεν ειχε και τιποτε αξιας ο μπαμπας μου εκει...και απο τους διπλανους πηραν τα χαλια...περιττο να σας πω ποσο φοβαμαι το ενδεχομενο να μπουν στο σπιτι μας...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σοφάκι!

κοίτα να κρινεις οτι δε μπορείς να χειριστείς τη συμπεριφορά της καλό θα ήταν να παρεις και τη γνωμη ενος ειδικού...κακό δεν κάνει...

εγω προς το παρόν τα δεχομαι όλα ως φυσιολογικά και ελπίζω να μη χειροτερέψουν!!!

ευτυχως που δεν τους πήραν πράγματα αξίας αλλά και μόνο αν ξέρεις οτι κάποιος παραβίασε το χώρο σου...

εδω χθες πήγαν να κλέψουν ένα παιδάκι απο την παιδική χαρά...

ήταν ένα πιτσιρικάκι και έπαιζε και σταματησε ένα αμαξι και το φωναξαν να του δώσουν καραμέλες και ευτυχως ήταν ένας μαθητης λυκείου εκεί διπλα και είπε στο πιτσιρικάκι να μην πάει και φωναξε την αστυνομία...

τρέμω....δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει πιο πολύ....

που είσαι βρε συμπι να μας πεις νεα απο το γιατρό!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερούδια!!!

καλά χθες το βραδυ παραλίγο να κλάψω....ανέβασε φωτο μια μαμά ενός συμμαθητη της Βαλ που του έκαναν στον παιδικό γενέθλια...και σε μια απο αυτες κάθονταν όλα τα παιδιά στα τραπεζάκια και έτρωγαν τούρτα και ήταν η Βαλ ξεχωριστά σε ένα τραπεζάκι με τα πιο μικρά παιδάκια που προφανως δεν τρωνε γλυκά και είχε γυρισει η Βαλ και κοιτούσε τα παιδάκια που έτρωγαν...

το πόσο στεναχωρήθηκα δε λεγεται...

απο Τρίτη της αρχίζω δοκιμές στα αγελαδινά...

αισθάνθηκα τόσο άσχημα που κοιτούσε έτσι που όλα έτρωγαν και εκείνη όχι...

και για τα γενέθλια δε μου είχε πει τίποτα....στις φωτο το είδα...

και όταν τη ρωτησα αν έφαγε τούρτα, μου είπε:

"όχι...έχω αλλεργία..." :(:(:(

σημερα έχουν κέικ για πρωινό...της έβαλα ταπεράκι με δικό μου...μη φάει πάλι μπισκότα!!! τωρα που μου έδωσε το γενικό πλάνο με το πρόγραμμα θα ξέρω να της βάζω κοντα οτι τρωνε και τα άλλα και ελπίζω συντομα να μη χρειαζεται ουτε αυτό και να τρωει ακριβως τα ίδια!

:(Πουλακι μου...μαναράκι μου...κομμάτια με έκανες....

Πόσον καιρό ταλαιπωρήθηκα κι εγώ με τα κιλά της που ήταν πάνω από την κόκκινη γραμμή του ΔΜΣ...και να είχα και τα πεθερικά μου να την μπουκώνουν με τσουρέκια και μπισκότα και να κοροιδεύουν..τι να πω...αυτοί δεν το πονούσαν δηλαδή?Δεν το έβλεπαν? Δεν ανησυχούσαν για την υγεία του? Αν παγιωθεί αυτή η κατάσταση περνώντας τα 3 χρ. λένε ότι γράφει στο DNA και παλεύει το παιδί με την παχυσαρκία μια ζωή...Άντε ας μην το ανοίξω αυτό το θέμα μεγάλη πληγή..ευτυχώς έληξε ο συναγερμός.

Αυτά τα ματάκια όμως τα ξέρω.....:cry:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρα Σοφάκι!

κοίτα να κρινεις οτι δε μπορείς να χειριστείς τη συμπεριφορά της καλό θα ήταν να παρεις και τη γνωμη ενος ειδικού...κακό δεν κάνει...

εγω προς το παρόν τα δεχομαι όλα ως φυσιολογικά και ελπίζω να μη χειροτερέψουν!!!

ευτυχως που δεν τους πήραν πράγματα αξίας αλλά και μόνο αν ξέρεις οτι κάποιος παραβίασε το χώρο σου...

εδω χθες πήγαν να κλέψουν ένα παιδάκι απο την παιδική χαρά...

ήταν ένα πιτσιρικάκι και έπαιζε και σταματησε ένα αμαξι και το φωναξαν να του δώσουν καραμέλες και ευτυχως ήταν ένας μαθητης λυκείου εκεί διπλα και είπε στο πιτσιρικάκι να μην πάει και φωναξε την αστυνομία...

τρέμω....δεν υπάρχει κάτι που να με φοβίζει πιο πολύ....

που είσαι βρε συμπι να μας πεις νεα απο το γιατρό!!!!!

μεχρι στιγμης καπως το χειριζομαι...καθε φορα της λεω ποσο την αγαπαω κ οτι παντα θα ναι το πρωτο μου παιδακι αυτο που μ εκανε μανουλα..τη βλεπω παιζει με τη κουκλα της κανει πως τη ταιζει την αλλαζει...και της λεω θα με βοηθας και με το μπεμπη?ναι μου λεει...απ την αλλη αυτη η προσκολληση στο πατερα της μ ανησυχει αρκετα...

ναι ειναι φυσιολογικο να ζηλευει δε λεω αλλα δε θελω αυτη η ζηλια να τη ακολουθει..θυμαμαι τα δικα μου ζηλευα τον αδερφο μου για παρα πολυ καιρο και δε θελω ν απερασει τα ιδια...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...