Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι το ψωμί με μέλι μαζί με το γάλα είναι μια χαρά πρωινό...

εγω όταν τη ρωτησα μου είπε μπισκότα,κέικ, τσουρέκι και κανένα τοστάκι...

τεσπα....τι αν κάνουμε....ευτυχως με δικαιολογία την αλλεργία εκτός απο τα μπισκότα τα άλλα που θα τρωει θα τα εχω φτιάξει εγω και θα είμαι πιο σιγουρη για την ποιότητα...

άρχισαν και οι αιτησεις για τους δημόισιους παιδικούς.πρέπει να ετοιμάσω τα χαρτιά.

ελπίζω να μην κολλήσουμε κάτι....

τωρα πάει να τη φέρει ο άντρας μου.

με πήρε τηλ η διευθυντρια οτι τα πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα την κρατησει αρκετά παραπάνω απλά τωρα δε θέλει να την πιέσει...

συγνωμη αλλά είναι μεσημεριανό φαγητό η σπανακόπιτα????

ας τους την έδιναν για πρωινό αντί για τη μερέντα!

θα μου το δωσει το μενού απλά δε μου το έδωσε τωρα γιατι έτσι κι αλλιώς δεν κάθεται όλο το ωράριο...

είμαι περίεργη τι θα δω!

σε γενικές γραμμές μου είπε πότε τρωνε οσπρια,λαδερά,κλπ αλλά άλλο να τα βλέπω ακριβως γραμμένα!

εγω λέω να πάω στα βιολογικά να πάρω χαρουπόκρεμα να δίνω με ψωμάκι στη Βαλ....λένε οτι μοιάζει πολυ στη γευση με μερέντα αλλά είναι φυσικά πολύ πιο υγιεινή!

γιατι παρόλο που θα αρχισω κι εγω τις δοκιμές να δούμε αν ξεπέρασε την αλλεργία, δε θέλω να αρχίσει τις κακές συνηθειες με τα σοκολατοειδή...

Αχ κοριτσάκι δυστυχώς τις σοκολάτες δεν τις γλιτώνεις...Ακόμα κι αν το πρόγραμμα φαγητού είναι καλό σε κάθε γιορτή και γενέθλια μου έρχεται το μεσημέρι με γκοφρετίνι-σοκολατάκι-παστάκι στο χέρι...Μα πάνε καλά και οι γονείς? Για να κάνουν φιγούρα στους άλλους γονείς ότι παίρνουν καλό κέρασμα πάνε σοκολάτες στα δίχρονα ή δεν έχουν καμιά διατροφική αγωγή? Τι να πω. Και βέβαια αν δεν την αφήσεις να το φάει θα στενοχωρηθεί δίκαια όταν ήδη το κρατάει και τα άλλα το έχουν φάει. Αυτό ξέχα΄σέ το. Θα σε κοιτάνε και περίεργα οι άλλοι. Αλλά ειδικά ρε κορίτσια μετά το Νοέμβρη που είναι τίγκα στις γιορτές...δυο δυο τα έφερνε έξω...Και κόβουν και τούρτα μεσα ενίοτε...Και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις ίδιες δικαιολογίες πλέον αν μου ζητήσει και το ΣΚ σοκολατοειδή. Βρίσκω και πάλι βέβαια. Έχω βρει τη λύση με το φρόζεν-γιόγκουρτ για ώρα ανάγκης και γενικά προσπαθώ να ψήνω εγώ κουλουράκια λαδιού κλπ...Αφήστε και πόσα δεν έχω ψήσει τσάμπα ή αποτυχημένα στη γεύση (το βούτυρο η πολλή ζάχαρη και η σοκολάτα παίζουν δυστυχώς σημαντικό ρόλο κι αν τα εξαιρέσεις από τη συνταγή εύκολα αποτυγχάνεις....) Τεσπα. Πάντως την παλεύω. Αλλά σίγουρα ξεμυαλίζονται ολίγον με τα γλυκά στο σχολείο.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν κόβω το κεφάλι μου για 37-38-39 πάντως ήταν πριν την 40. Και η πρόκληση μου είχατε πει ότι δεν παίζει

μα και μένα που μου το είπε ο γιατρός μου για πρόκληση με κολπικό υπόθετο, κατα 99% δε θα το κάνω...

θα του πω να σπάσουμε τα νερά στις 39 αφού παραπάνω δεν περιμένει ο ίδιος, και αν δε γίνει κάτι να βάλουμε μικρη ποσότητα οξυτοκίνης...και αν πάλι δε γίνει κάτι να προχωρησει ο τοκετός φυσιολογικά, πάμε για καισαρική...

για να μη σε μπερδευω....αυτα που μου είπε ο γιατρός μου δεν είναι τα σωστά για μια σωστη προσπάθεια για vbac!

μπες στη σελίδα του vbac που έβαλα χθες απο το φεις για την Αγγελική...

και για περαιτερω απορίες ρωτα τον γιατρό τον κυριο Παπανικολάου που κάνει vbac να σε βοηθήσει...

μη σε μπερδευουμε εμείς χειροτερα και για να διαβάσεις και εμπειρίες γυναικων που τα έχουν καταφέρει!

πάω να φτιαξω τα γεμιστα μου πριν έρθει η μικρη!!!

αν έχεις καμια απορία επί του θέματος ρωτα εεεε?????????;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ ωραια ιδεα αυτη για γυναικες που τα εχουν καταφερει

και κατι πηρε το ματι μου παραπανω που ελεγες για το φεις θα το τσεκαρω. Εσύ τα ψάχνεις πολύ αυτά..

Άμα καταφέρουμε ποτέ να πάρουμε απόφαση και το δεύτερο παιδί...μια κατήφεια έχω γενικά τις τελευταίες μέρες...όλο πληρώνουμε και από έσοδα τίποτα...ξεκίνησα να διαβάζω για κάτι εξετάσεις που προκυρύχτηκαν με αβέβαιη πραγματοποίησή τους και πολύ πιθανό να μπουν μόνο ρουσφέτια..αλλά η ανάγκη...να πω ότι έκανα κάτι για την κατάσταση αυτή και ότι δεν τη δέχτηκα με σταυρωμένα χέρια...Μετά από τόσα χρόνια διάβασμα και στερήσεις άντε πάλι. Και τότε είχαμε και κάτι ελπίδες "ΝΑ" (με το συμπάθειο...) Ευθυμήσαμε πάλι...

καλημερα ομορφιες μου....τι κανετε?ειπα πολυ περιεργο σημερα....ξυπνησα πολυ καλα...καποιος θα μου σπασει τα νευρα δεν μπορει!!!μπαινω το πρωι σε ενα σαιτ να δω τι γινετε με καποιες παραγγελιες που εχω κανει....γιατι αργουν κιολας!!!!και τι να δω η καημενη....μου τις εχουν ακυρωσει και τις 4!!!!!ο λογος? λεει οτι επειδη επετρεψα καποια πραγματα δεν μπορω να ξαναπαραγγειλω.Ακου λογικη!!!!και ειχα ενα ωραιο ζευγαρι γυαλια ηλιου ροζ.....και κατι σουπερ φορεματα...για τα αλλα δεν με νοιαζει.

Σοφακι κουκουβαβα!!!ειπαμε ειναι σουπερ το παιδι σου.....

Στεβυ μου οι λογαριασμοι δεν τελειωνουν ΠΟΤΕ δυστυχως!!!

οι υπολοιπες που ειστε? για μπειτε να δηλωσετε παρων....αντε πρωι πρωι

Διαφημίσεις

Στέβη ασε...μη μιλάς για έσοδα και έξοδα...

μας έχει τσακίσει αυτη η εφορία...

Ελενάκι απο που είχες κάνει καλέ τις παραγγελίες και εφάρμοσαν τέτοιο συστημα???

καλά έγω αμα μου έκαναν τέτοιο κόλπο θα τους έπαιρνα τηλ και θα τα άκουγαν κανονικά!

απο την άλλη θα έλεγα αμα δε θέλετε εσείς να παραγγείλω μια, εγω δε θέλω 100!!!

βρε ουστ πες τους, που θες και να τους δωσεις τα ωραια σου λεφτάκια!!!

γυρισε ξεμαλλιασμένη και ιδρωμένη η βαλ απο την εκδρομή!!!

χαχαχαχαχα!!!

αυριο θα κάτσει κανονικά το ωράριο....8:25 θα έρθει το σχολικό να την παρει και θα έρθει το μεσημέρι κατα τη 1!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελενάκι απο που είχες κάνει καλέ τις παραγγελίες και εφάρμοσαν τέτοιο συστημα???

καλά έγω αμα μου έκαναν τέτοιο κόλπο θα τους έπαιρνα τηλ και θα τα άκουγαν κανονικά!

χαχαχαχαχα!!!

αυριο θα κάτσει κανονικά το ωράριο....8:25 θα έρθει το σχολικό να την παρει και θα έρθει το μεσημέρι κατα τη 1!

Απο την www.stilago.gr .......εννοειτε πως την πηρα τηλ και τα ακουσε απ την καλη και την αναποδη!!!!δεν χαμπαριαζω σε τετοια......και δεν μου εστελναν ενα μηνυμα να μου πουν οτι δεν μπορειτε να παραγγελνετε πλεον...παρα με αφησαν να κανω παραγγελιες....αν δεν το εβλεπα απο μονη μου ακομα θα περιμενα εγω!!!!!αιντε....και μετα απορουν γιατι δεν εχουν πελατες και δουλεια και παραγγελνει ο κοσμος απο το εξωτερικο!!!!!

Αχ μωρε...ειδες πως ωραια ειναι στο σχολειο......αντε Μαρακι να μπορεσεις και εσυ να πας τον Κωνσταντινο σου σχολειο!!!!θα δεις αλλαγη στο παιδακι σου.....;)να φανταστειτε την Κυριακη που ειχε το νηπιαγωγειο της Ευης εκθεση εικαστικων απο διαφορους πολιτισμους......μας εβαλαν οι νηπιαγωγοι να κανουμε και εμεις μια κατασκευη για τα παιδακια μας.....ποσο μου αρεσε που "παλευαμε" οι γονεις να φτιαξουμε φυλακτα και χαρτοκοπτικη....ειδικα οι μπαμπαδες...ηταν ολα τα λεφτα.....καλα για τον θαυμασμο των εργων των παιδιων...δεν εχω λογια!!!!

στεβυ καλη επιτυχια αν δωσεις εξετασεις!(ελπιζω να καταλαβα καλα σας διαβασα βιαστικα)

σοφακι βλεπω η βαλ το διασκεδαζει στο παιδικο μπραβο της φαινεται να της αρεσει!αληθεια που τα πηγανε εκδρομη?

ελενιτσα καλα εκανες και τους πηρες τηλ το εχουν παρακανει μερικοι μερικοι:evil:

εγω εδω εκανα ενα διαλειμα να φαω ενα τοστακι και παω για συνεχεια...θελω να παω σπιτι μου να ηρεμησει το κεφαλι μου καζανι εχει γινει σημερα..ουφ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλα κρασιά πες τους....

γιαυτό ψωνίζω μονο απο Αγγλία και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

άσε που τωρα πρέπει να σκάσω και 55 ευρω για τα "καλλυντικα" της Βαλ...

αντηλιακό, ειδικο σαμπουάν, ειδικό αφρολουτρο, ειδικη κρέμα σωματος...λόγω της ατοπικής...

τεσπα...καλά να είμαστε...

Ελενάκι εγω τις χειροτεχνίες αρκουμαι στο να τις θυαμάζω....τα χέρια μου δεν πιάνουν καθόλου βρε παιδί μου...

οτι θέλω χειροποιητο απευθυνομαι στην αδερφη μου που τη λέω Μαγκάιβερ!

φτιάχνει βόμβα απο τυρογαριδάκι! χαχαχαχα!!!

Στέβη ξέχασα να σου πω καλό διάβασμα και καλή επιτυχία όταν με το καλό δωσεις εξετάσεις...

Για 2ο παιδάκι μην το πολυσκέφτεσαι βρε....βάλτο μπρος...

μια χαρα θα τα καταφέρετε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

φιλεναδιτσες μου....μπας και ξερει καμια κανενα σαιτ με οικονομικα παπουτσια για παιδια? θελω να παρω πεδιλα στον Μαρινο αλλα δεν βρισκω τιποτα της προκοπης!!!!

Διαφημίσεις

στεβυ καλη επιτυχια αν δωσεις εξετασεις!(ελπιζω να καταλαβα καλα σας διαβασα βιαστικα)

σοφακι βλεπω η βαλ το διασκεδαζει στο παιδικο μπραβο της φαινεται να της αρεσει!αληθεια που τα πηγανε εκδρομη?

ελενιτσα καλα εκανες και τους πηρες τηλ το εχουν παρακανει μερικοι μερικοι:evil:

εγω εδω εκανα ενα διαλειμα να φαω ενα τοστακι και παω για συνεχεια...θελω να παω σπιτι μου να ηρεμησει το κεφαλι μου καζανι εχει γινει σημερα..ουφ!

τα πήγανε στην παραλία Σοφάκι!

βασικά δεν τα πήγαν κοντά στη θάλασσα αλλά στην παιδική χαρά που έχει εκεί!

της άρεσε πολύ της Βαλ!

μου ήρθε με το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου και τα μαγουλάκια κατακόκκινα!!!

Πότε βγαινεις σε άδεια βρε Σοφάκι???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

φιλεναδιτσες μου....μπας και ξερει καμια κανενα σαιτ με οικονομικα παπουτσια για παιδια? θελω να παρω πεδιλα στον Μαρινο αλλα δεν βρισκω τιποτα της προκοπης!!!!

είναι το μόνο πράγμα που δεν ψωνίζω απο ίντερνετ Ελενάκι τα παπούτσια!

δεν ξερω τι φόρμα έχουν και φοβάμαι να παρω!

αλλά τωρα που στέλνει το www.next.co.uk Ελλάδα λέω να δοκιμάσω να παρω κανένα ζευγαράκι απο εκεί μια και είναι και φθηνα...

και μάπα να βγουν δηλαδή να μην τα εχω χρυσοπληρωσει!!!

ριξε μια ματιά αν θες!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχαχα!!!

Η εφορία είναι ο βασικός λόγος που τα λέω...κανά χιλιάρικο θα μας έρθει...

Πως θα τα πληρώσει αυτά ο κόσμος...κάτι φίλοι τους ήρθε 2700! Έχουν ένα δυάρι που νοικιάζουν, δουλεύουν και οι 2 αλλά έχουν και τρία ανήλικα παιδάκια!

Μπράβο στη Βαλ, πολύ ωραία τα πάει. Θα ηρεμίσει και θα ξεσπάει εκεί. Άσε που θα γυρίζει κομμάτια και θα στρώσει και ο ύπνος της. Και θα χορταίνει παιχνίδι και δε θα νοιώθετε την υποχρέωση να την διασκεδάσετε αν είστε κουρασμένοι ή έχετε υποχρεώσεις..Είναι πολύ όμορφο για το παιδί πιστεύω..και βέβαια μαθαίνει να αντιμετωπίζει καταστάσεις χωρίς τη μαμά. ΝΑ διεκδικεί μόνο του, να μοιράζεται τα παιχνίδια του, να σέβεται τους ξένους χώρους..και πόσα άλλα!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές, το Σεπτέμβρη είναι οι εξετάσεις -αν γίνουν με τη νέα κυβέρνηση- κι εγώ έχω αρχίσει να διαβάζω χαλαρά και δεν το έχω ανακοινώσει επίσημα για να δω πως πάω και αν δε βγαίνει ή αν μου πέσει δουλειά θα εγκαταλείψω. Αλλά αφού κάθομαι που κάθομαι...κρίμα είναι σκεφτηκα...

Η εφορία είναι ο βασικός λόγος που τα λέω...κανά χιλιάρικο θα μας έρθει...

Πως θα τα πληρώσει αυτά ο κόσμος...κάτι φίλοι τους ήρθε 2700! Έχουν ένα δυάρι που νοικιάζουν, δουλεύουν και οι 2 αλλά έχουν και τρία ανήλικα παιδάκια!

Μπράβο στη Βαλ, πολύ ωραία τα πάει. Θα ηρεμίσει και θα ξεσπάει εκεί. Άσε που θα γυρίζει κομμάτια και θα στρώσει και ο ύπνος της. Και θα χορταίνει παιχνίδι και δε θα νοιώθετε την υποχρέωση να την διασκεδάσετε αν είστε κουρασμένοι ή έχετε υποχρεώσεις..Είναι πολύ όμορφο για το παιδί πιστεύω..και βέβαια μαθαίνει να αντιμετωπίζει καταστάσεις χωρίς τη μαμά. ΝΑ διεκδικεί μόνο του, να μοιράζεται τα παιχνίδια του, να σέβεται τους ξένους χώρους..και πόσα άλλα!

για ένα χιλιάρικο κάνεις έτσι???????

5100 εμείς...έτσι για να αισθανεστε καλύτερα!!!:tongue:

καλά η Βαλ είναι ήδη κομματια...

βασικά την πήρε ο ύπνος στον καναπέ αλλά την ξυπνησα και την ταισα το μεσημεριανό της για να κοιμηθεί αργότερα...

απο αυριο που θα γυρναει μεσημέρι πιστευω θα είναι καλύτερα τα πράγματα!

το έχουμε αναγκη οικογενειακώς να στρωσει ο ύπνος της γιατι είναι δυσκολη περιοδος τωρα...

ο άνταρς μου πνιγεται στη δουλειά και το μεσημέρι θέλει ησυχια για αν δουλευει, εγώ έχω αρκετα νευρα οπότε αμα δεν κοιμάται η Βαλ υπάρχουν εντάσεις...

μακαρι να στρωσουμε...

αυτο το να διεκδικεί η βαλ ξερεις πόσο το φοβάμαι???

γιατι το έχει απο φυσικού της να είναι διεκδικητικη και δεν ξερω πως θα αντιδρασει με ένα παιδάκι όμοιο της...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...