Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο δικός μου έκανε αναγωγές ως αλλεργικό σύμπτωμα στα γαλακτοκομικά που ετρωγα εγώ...μου είχε πει ο γιατρός να τον κρατάω αγκαλιά κάνα μισάωρο σε όρθια θέση μετά από κάθε γεύμα...και γι'αυτό το λόγο είχα αποφύγει και την κούνια που λέγαμε μέχρι τώρα...

ο Νικόλας τώρα δεν κάνει αναγωγές παρά μόνο αν χτυπιέται με γέλια και φωνές για πολύ ώρα όπου και θα βγάλει λίγο γαλατάκι (όχι ρουκέτα όμως), παρόλαυτα πάντα τον κρατάω αγκαλιά έστω και για 10 λεπτά μετά από κάθε γεύμα...

έτσι όπως μου τα λες, το ραφαελάκι από τη λαιμαργία της το παθαίνει...δεν είναι απίθανο όμως να απέκτησε τώρα δυσανεξία στην αγελαδινή πρωτείνη (αυτό έχουμε εμείς)...δυστυχώς θα πρέπει να πειραματιστείς με κάποια γάλατα...δεν είναι κάτι ανησυχητικό, μεγαλώνοντας την αποβάλλουν τη δυσανεξία, απλά τώρα το στομαχάκι τους είναι ακόμα ευαίσθητο...

να μου φιλήσεις τα πατουσάκια της

και εγω αυτα τα 2 που μου ειπες πιστευω...δυσκολευεται να χωνεψει το γαλα...ακομα και τωρα που ξυπνησε ειχε φαει στις 9, ρευτηκε!εννοειται πως την κραταω 30 λεπτα!λες να απεκτησε τη δυσανεξια τωρα?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

και εγω αυτα τα 2 που μου ειπες πιστευω...δυσκολευεται να χωνεψει το γαλα...ακομα και τωρα που ξυπνησε ειχε φαει στις 9, ρευτηκε!εννοειται πως την κραταω 30 λεπτα!λες να απεκτησε τη δυσανεξια τωρα?

α και μένα ρεύεται σε άσχετες ώρες! μην σε ανησυχεί αυτό, έχω ρωτήσει το γιατρό!

Ναι μπορεί να απέκτησε τώρα δυσανεξία δεν είναι απίθανο...δοκίμασε κάποιο άλλο γάλα (όχι απαραίτητα αντιαναγωγικό) να δεις...

η άννα θα μπορούσε να σου δώσει κάποιες πληροφορίες που πέρασε περίπου τα ίδια με τη μπουμπού αν θυμάμαι καλά...΄πιστεύω θα μπει πιο μετά...

Διαφημίσεις

α και μένα ρεύεται σε άσχετες ώρες! μην σε ανησυχεί αυτό, έχω ρωτήσει το γιατρό!

Ναι μπορεί να απέκτησε τώρα δυσανεξία δεν είναι απίθανο...δοκίμασε κάποιο άλλο γάλα (όχι απαραίτητα αντιαναγωγικό) να δεις...

η άννα θα μπορούσε να σου δώσει κάποιες πληροφορίες που πέρασε περίπου τα ίδια με τη μπουμπού αν θυμάμαι καλά...΄πιστεύω θα μπει πιο μετά...

τατιανα ναι μπορεις ν αλλαξεις γαλα..ειχαμε κ ειμεις αναγωγες το πρωτο διμηνο..αλλαξαμε πολλα γαλατα κ καταληξαμε στο αλμιρον που το πινει μια χαρα κ δε το βγαζει.ειχαμε δωσει κ επαντορεν για ενα μηνα μετα το εκοψα γιατι σταματησε να βγαζει γαλα..γενικα ειμαι κατα των φαρμακων οποτε δε στο προτεινω.να ρωτησεις τον παιδιατρο να σου πει σχετικα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ααα ναι με τον μαρσιππο ακομα καλυτερα!

ναι μια χαρα το βρισκω σαν ιδεα...κ να φορεσετε μασκουλα.μην ανησυχεις ειναι μικρη η διαρκεια της πτησης κ ο αερας ανακυκλωνεται στα αεροπλανα...τωρα απο κοσμο δε ξερω τι θα παιζει μιας κ ειναι περιοδος γιορτων.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κορίτσια μόλις επιβεβαιώθηκε οτι έχω τη νέα γρίπη!!!

πήγα το πρωί και έκανα το τεστ και τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα!!!

Καλημερα! εγω θα σου πω μπραβο! καλη αναρρωση να εχεις κ να προσεχεις μη κολλησεις το μωρο, κατα τ αλλα να χαιρεσαι καθως ξεμπερδεψες με το αγχος κ τις βλακειες περι εμβολιασμου! Παιρνει κι η μπεμπα αντισωματα κι ολα καλα! Καλη αναρρωση Σοφακι!

παω να βρω να φαω κατι γλυκο από τον φουρνο (εχω ήδη τσακισει ενα μολτο κρουασαν)

Καλημερα Μακ μου!!! να δω ποτε θα τα πουμε!

καλημερα κοριτσακια μου!ελπιζω να εισαστε ολες καλα!τις τελευταιες μερες χαθηκα γιατι η μπεμπα ξεκινησε παλι τις αναγωγες σε μεγαλο βαθμο και ταυτοχρονα 1 εμετο την ημερα...οπως καταλαβαινετε εχει παιξει πολυ αγκαλια,η μεση μου εχει κλαταρει και εχω κουραστει παρα πολυ!μιας και λετε τις ιστοριες σας οσον αφορα το θηλασμο η δικια μου εχει ως εξης...

μου την εφεραν να την θηλασω 7 ωρες αφου γεννησα....ηπιε το πρωτογαλα μετα απο τεραστιες προσπαθειες καθως οι θηλες μου ειναι επιπεδες.το μωρο εκλαιγε σπαρακτικα.ρουφουσε ρουφουσε την 1η και τη 2η μερα και ετρωγε σταγονες....εκλαιγε με μαυρο δακρυ συνεχεια!μετα απο καθε γευμα της εδινα και ξενο καθως δεν χορταινε και δεν μπορουσε να πιασει με τιποτα τη θηλη.την τριτη μερα αγορασα θηλες σιλικονης καθως οι δικες μου ειχαν γινει κομματια.το στηθος μου σε κακη κατασταση καθως κατεβηκε το γαλα,η μπεμπα να μην τρωει,το στηθος να φουσκωνει,προσπαθησα να βγαλω με το θηλαστρο...εβγαλα 20mlσε 1 ωρα ενω ειχα γαλα,αλλα βεβαια το θηλαστρο δεν ειναι το ιδιο με το μωρο....το αποτελεσμα ειναι καποια στιγμη που προσπαθουσα να την θηλασω με τις θηλες σιλικονης μιλαγα με την διπλανη κοπελα και γυρναω και βλεπω και το μωρο ρουφουσε αιμα...ειχε ματωσει η δεξια θηλη μου και το μωρο αντι να πινει γαλα επινε αιμα κατακοκκινο!εκει επαθα σοκ....την εβαλα στο αλλο στηθος και με τα χιλια ζορια ηπιε κατι.το δεξι ομως ηταν πολυ φουσκωμενο, με το θηλαστρο δεν εβγαινε τιποτα,η μπεμπα με τις θηλες αρνιοταν να φαει και απλα περασα τις 2 τελευταιες μερες στο μπανιο κανοντας μασαζ και κλαιγοντας απο τους πονους στο στηθος.οταν εφτασα στα ορια μαστιτιδας με πρησμενο στηθος κατακοκκινο και οιδημα παντου ειπα αυτο ηταν...ηπια χαπακι την μερα που εφευγα απο το μαιευτηριο...

η μπεμπα παντα ηταν ενα βρεφακι που επινε πολυ γαλα απο την αρχη...πραγματικα σπαραζε η καρδια μου να την βλεπω να κλαιει και να πειναει...ετσι αποφασισα καλως η κακως να σταματησω τον θηλασμο τοσο γρηγορα.κοιτωντας πισω δεν μετανοιωνω και νομιζω οτι και παλι το ιδιο θα εκανα...το μονο που ηθελα ηταν να την βλεπω ευτυχισμενη ειτε με το δικο μου ειτε με το ξενο γαλα...θα ηθελα πολυ να επινε απο το δικο μου γαλατακι για να της ειναι πιο ευπεπτο και να μην εχουμε αυτες τις αναγωγες και τα μικρα προβληματακια αλλα δυστυχως για εμας τα πραγματα πηγαν στραβα...δεν ξερω αν θα επρεπε να ειχα προσπαθησει περισσοτερο η αν εκανα λαθος που σταματησα τοσο γρηγορα το θηλασμο αλλα ισως ολα τα πραγματα γινονται για καποιο λογο.ετσι λοιπον μεγαλωνω και εγω το παιδι μου με πολυ αγαπη και s26 gold!

κ πολυ προσπαθησες! Κ μπραβο σου!!! δεν ηξερα τι μανικι τραβηξες.. Οσο για τα νεα με τις αναγωγες, τι να πω, κουραγιο καλη μου κ στις 2 σας!! Ποτε στρωνουν επιτελους??? Υπομονη λοιπον, κ να ξεκουραζεσαι οταν σου δινετε η ευκαιρια..

Αννουλα χρονια πολλα κ ευτυχισμενα!! Να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου, κ να ειστε αγαπημενοι με υγεια κ χαρα!!!

Σοφακι μου σ αφησα τελευταια...

Υπομονη δε θα κανεις.. Σε τι να κανεις? Δεν εχει νοημα.. Δυστηχως ομως θα πρεπει να το συζητησεις μαζι του... Εγω θα ειχα αντιδρασει πολυ πιο ασχημα.. Συζητα το λοιπον μαζι του οσο πιο ηρεμα μπορεις κ κανε το εξης(κατα τη γνωμη μου) Μην του δινεις το παιδι..καθολου!!! Τους πειραζει, εμενα οταν εχει νευρα του απαγορευω να τον πιανει γιατι του το μεταφερει κ κανει αυτα τα σπαστικα, κ τον πειραζει που του απογορευω το παιδι του!! Θα ειναι κουραστικο για σενα, αλλα ειναι μια "τιμωρια".. Δυστυχως οι αντρες θελουν καποιες φορες τετοιου ειδους χειρισμους σαν μικρα παιδια... Κ βεβαια θα εχεις κ συ το κεφαλι σου ησυχο για το παιδι.. Μην εισαι ελαστικη μαζι του κ μην κανεις πισω... Θα το βρεις μπροστα σου αργοτερα... Κ τοτε δεν θα υπαρχει αυτο το περιθωριο που εχεις τωρα να διορθωσεις τα πραγματα.. Φροντισε να εισαι ηρεμη.. Κ αν δεις τα σκουρα, εδω ειμαστε..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

ναι μια χαρα το βρισκω σαν ιδεα...κ να φορεσετε μασκουλα.μην ανησυχεις ειναι μικρη η διαρκεια της πτησης κ ο αερας ανακυκλωνεται στα αεροπλανα...τωρα απο κοσμο δε ξερω τι θα παιζει μιας κ ειναι περιοδος γιορτων.

χαμός θα γίνεται όπως πάντα...αν και φέτος πάμε επίτηδες πιο νωρίς να μην πετύχουμε πολλούς γνωστούς

Σοφακι μου σ αφησα τελευταια...

Υπομονη δε θα κανεις.. Σε τι να κανεις? Δεν εχει νοημα.. Δυστηχως ομως θα πρεπει να το συζητησεις μαζι του... Εγω θα ειχα αντιδρασει πολυ πιο ασχημα.. Συζητα το λοιπον μαζι του οσο πιο ηρεμα μπορεις κ κανε το εξης(κατα τη γνωμη μου) Μην του δινεις το παιδι..καθολου!!! Τους πειραζει, εμενα οταν εχει νευρα του απαγορευω να τον πιανει γιατι του το μεταφερει κ κανει αυτα τα σπαστικα, κ τον πειραζει που του απογορευω το παιδι του!! Θα ειναι κουραστικο για σενα, αλλα ειναι μια "τιμωρια".. Δυστυχως οι αντρες θελουν καποιες φορες τετοιου ειδους χειρισμους σαν μικρα παιδια... Κ βεβαια θα εχεις κ συ το κεφαλι σου ησυχο για το παιδι.. Μην εισαι ελαστικη μαζι του κ μην κανεις πισω... Θα το βρεις μπροστα σου αργοτερα... Κ τοτε δεν θα υπαρχει αυτο το περιθωριο που εχεις τωρα να διορθωσεις τα πραγματα.. Φροντισε να εισαι ηρεμη.. Κ αν δεις τα σκουρα, εδω ειμαστε..

σ ευχαριστω μαριανθη.προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη γιατι θα τον σφαξω στο τελος...ναι σημερα δε προκειται να παρει το παιδι καθολου.

γυρισε ο κυριος απ τη δουλεια κ μου φερε γλυκα.λες κ αυτο θα τον σωσει...θα τον αφησω λιγο να ξεροψηθει κ μετα θα τα πουμε ενα χερακι.να μην ειναι κ το παιδι μπροστα μιας κ γενικα δεν ειμαι τερας ψυχραιμιας!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεστε τις οικογενειες σας, τα μωρακια σας και να ειστε ολες παντα καλα και ευτυχισμενες!!!!! Με συγκινησατε...Τοσες ευχες μαζεμενες....

Σοφια:αυτο που εκανε ο αντρας σου ειναι επιεικως απαραδεκτο. Τιποτα δεν τον δικαιολογει, το μωρο ειναι μωρο, δεν ειναι ρομποτ να το προγραμματιζεις και να κοιαται, να γελαει ή να τρωει οποτε εμεις γουσταρουμε. Λοιπον κανε συζητηση μαζι το και θεσε του τα ορια. Αυτη η συμπεριφορα δεν επιτρεπεται σε ενα μωρο, αυτο ειναι αδιαπραγματευτο. Συζητησε ομως ηρεμα, οσο μπορεις δηλαδη, γιατι με τις φωνες ακρη δε θα βρεις. Και προς Θεου οχι φωνες μπροστα στο μωρο, ολα τα καταλαβαινουν. Περιμενουμε εξελιξεις.

Τατιανα: ο,τι και αν κανεις κανε το σε συνεννοηση με τον παιδιατρο. Εγω στην αρχη, οπως πολυ καλα θυμαται η Μαρια ίσως και εσυ, ειχαμεγαλο προβλημα με την μπουμπου. Συνεχεια γουλιες μεγαλες, ξινισμενο γαλα ή κανονικο. Ειχα τρελαθει. Διαβαζα για οισοφαγητιδα, για επαντορεν για αντιανογωγικα. Οταν τα ελεγα στη γιατρο η συμβουλη της ηταν μια: φαρμακα δε δινουμε για βλακειες στο μωρο, το γαλα που τρωει ειναι το καλυτερο δεν το αλλαζουμε και θα κανεις υπομονη και πολυ πλυντηριο. Οισοφαγητιδα δεν παθαινουν ετσι ευκολα. Το αποτελεσμα: εχουν μειωθει στο ελαχιστο οι γουλιες, ουτε 5-6 την ημερα (και εκανε 7-8 σε καθε γευμα), οισοφαγητιδα δεν εκανε ποτε και ο,τι εβγαζε ηταν ξινο. Θελω να πω μην τρελαινεσαι και να ακους τον παιδιατρο σου. Η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Εμενα σαν να τελειωνει το μαρτυριο, ελπιζω ολοκληρωτικα με τις κρεμες στο τελος του μηνα. Παντως χρειαζεται πολυ υπομονη. Α εμενα δεν εκανε ποτε ρουκετες και γενικα εμετους (2 μονο μεχρι τωρα και αυτους στο ρεψιμο) και βαρος παιρνει κανονικα. Ελπιζω να βοηθησα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

σ ευχαριστω μαριανθη.προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη γιατι θα τον σφαξω στο τελος...ναι σημερα δε προκειται να παρει το παιδι καθολου.

γυρισε ο κυριος απ τη δουλεια κ μου φερε γλυκα.λες κ αυτο θα τον σωσει...θα τον αφησω λιγο να ξεροψηθει κ μετα θα τα πουμε ενα χερακι.να μην ειναι κ το παιδι μπροστα μιας κ γενικα δεν ειμαι τερας ψυχραιμιας!!

Ναι αυτες τις μαλαγανιες με τα γλυκα τις ξερω! Παπαριες! Μην ενδωσεις! Κοψ του το παιδι για λιγο κ θα δεις πως θα τον πειραξει... Καλα τα λεει η Αννα, δεν ειναι ρομποτ το παιδι, αν δεν μπορει να το χειρηστει με την ιδιαιτεροτητα που πρεπει, τοτε καθολου!!!!! Μιλα του ηρεμα κ φροντησε να εισαι καθετη, σιγουρα εχει μετανιωσει, δεν παιζει, αλλα ζητα του να το κερδισει... μην του χαριστεις.. (Κατα τη γνωμη μου παντα!) Κουραγιο καλη μου, εδω ειμαστε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

Σοφάκι απαράδεκτο!!!!!!Μιλάμε τρελάθηκα μόλις το διάβασα!!!!!!Ρε γμτ δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα νεύρα σε φέρνουν σε τέτοιο σημείο;;;;;;Γιατί σίγουρα το έχει μετανιώσει, δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλά καλά θα κάνεις όταν θα είστε κι οι δύο ήρεμοι να το συζητήσετε. Ήρεμα και όμορφα.

Σοφάκι (fairy) περαστικούλια σου. Ξένοιασες έτσι;Πήρε και η μπέμπα τα αντισώματα και όλα μια χαρά. Άντε να περάσει και να φύγει η παλιογρίπη.

Ευμορφία κατάλαβα ποιο κατάστημα και πολύ χάρηκα που άνοιξε και προς τα μέρη μας!!Αλήθεια σήμερα είπες ανοίγει;Λογικά κι εσύ τώρα δε θα ηρεμήσεις λίγο;;;;

Μαρία πραγματικά αυτό με το μάρσιπο πολύ καλά το σκέφτηκες. Φορέστε και μασκούλες εσύ κι ο σύζυξ και όλα μια χαρά.Άντε να πας στη μανούλα σου να ξεσκάσεις λίγο βρε κοριτσάκι.

Εγώ πάλι συγχύστηκα σήμερα με την πεθερά, να σκάσω είμαι!!!!!!!Με νευριάζει κάθε της κουβέντα και αρχίζω να το δείχνω.Μα το παιδί μου να είναι τόσο ήσυχο μα τόσο ήσυχο(φτου φτου)κι αυτή με το παραμικρό να λέει γιατί είναι ανήσυχος;Όπως είπες κι εσύ Μαράκι για την πεθερομαρμάγκα σου,τι νομίζει;ότι κάτι έχει το παιδί;α στο καλό. και την έχω και μέρα παρά μέρα σπίτι μου.Έρχεται σαν κυρία της κάνουμε το καφεδάκι, τον τρελαίνει στην αγκαλιά και φεύγει.Μια φορά δεν την άκουσα να πει:ελάτε για καφέ ή να φάμε.Για να δούμε τα Χριστούγεννα.

Κορίτσια μόλις επιβεβαιώθηκε οτι έχω τη νέα γρίπη!!!

πήγα το πρωί και έκανα το τεστ και τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα!!!

koritsaki mou kalo perastikoulia sou kai efxomai na min npathei tipota i mikroula!!!!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...