Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα γειτονισσες!

Σοφάκι,ξεκινησε σταθμο η μικρη? αντε καλη αρχη!

Για τα φαγητα μην αγχωνεσαι,απολα τους δινουνε,εμας εχει 2 φορες λαδερο,1 φορα οσπρια,1 ψαρι,1 κρεας+μακαρονια.

Οσο για τα αρρωστα παιδάκια, δυστυχως ειναι κανονας στην τάξη,πάντα θα υπάρχουν κάποια.Αν δεν εχουν που να τα αφησουν,τι να τα κάνουν?

Ποια ειναι η σελιδα στο face για το vbac?

Ελενιτσα μερέντα? για πρωινο? ελα ρε,ιδιωτικος ειναι ο σταθμος? ο δημοσιος αποκλειεται να ειχε να αγοράσει μερεντα λέω!

Ποιος το εμπνευστηκε αυτο αραγε?

Καλημέρα Αγγελική!!!

ναι ξεκινησαμε κι εμεις παιδικό!

αυριο είπε θα την κρατησει κανονικά μεχρι τη 1!

η σελίδα είναι αυτη Αγγελικη:

http://www.facebook.com/groups/VBAC.Greece/

καλά τι να πω για τα κορίτσια εκεί....μέχρι και να με φιλοξενησουν για να γεννησω Αθηνα μου πρότειναν...τι να πω....

άσχετα αν για πρακτικούς λόγους δε γίνεται για μένα και μόνο οτι άγνωστες κοπέλες προσφέρονται για κάτι τέτοιο λέει πολλά...

Εμας ψαροσουπα κανουν, δε ξερω τι αναλογια ψαριου παιζει!

Και στο δικο μας εχουνε οικονομικα προβλήματα, πριν καιρο μου ζητησε η δασκάλα να παω γάντια και χαρτομάντηλα,της πηγα 2 σακουλες του σουπερ τιγκα και μονο που δε με φιλησε.

Της λεω καλα αφου εχετε προβλημα γιατι δε βγαζετε μια ανακοινωση στην πορτα να μαζευτουμε ολοι οι γονεις να βάλουμε ο καθενας απο 5 ευρο να πάρετε οτι χρειάζεστε?

Καλα μου λεει, σωθηκες,αυτα δε γινονται, ετσι ζηταω απο ενα γονιο κάθε 10 μερες να φερει κατι..

Φαντασου τι τραβαν κ αυτες, να πανε να ξεχεσουνε τα παιδια κ να μην εχουνε ουτε γάντια να βαλουνε.

και μένα μου είπε οτι τρωνε και ψαράκι...αλλά θέλω να δω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα τους...να δω ακριβως τι τρωνε...

καλά εσύ λες Αγγελική οτι δε θα έχουν γαντια για να ξεχέσουν τα παιδιά...

η κοπέλα που μένει στον κάτω όροφο δουλεύει στο νοσοκομείο στην εντατική και ααγοράζουν μόνοι τους γάντια και μάσκες...πετσετάκιαα για αν σκυοπίζουν τα χέρια τους παίρνουν απο το σπίτι...

και μιλάμε για νοσοκομείο και μάλιστα εντατική που κυλοφορούν τα χειρότερα μικρόβια...

άστα να πάνε...

απολύμανση στον εαυτό της κάνει η κοπέλα όταν επιστρεφει σπίτι...:?

α και μια και το θυμηθηκα....τι μας κάνεις με ταα προφιτερολ βραδιατικα στο φεις ρε κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 κιλά έβαλα τον τελευταίο μήνα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις καθε Παρασκευη εχουμε ψαρι αλλα ο Μαρινος (σαν μασκοτ του σχολειου οπως και η Βαλερια) τρωει κατι αλλο λογω αλλεργιας.....ειναι πολυ φιλος του μαγειρα!!!!ολο τον μπουκωνει στο φαι....

χαχαχαχαχα βρε Ελενάκι!!!

ακου εκει είναι φίλος του μαγειρα και τον μπουκωνει στο φαί!!!

η Βαλ κλαμένη γυρισε....δεν ηθελε να φυγει απο το σχολείο...αυριο θα το ευχαριστηθεί που θα μείνει όλο το ωράριο πιστευω!

θα παρω πιο μετα να ρωτησω και τι φαγητό έχουν αυριο...

ρε γμτ ακόμα ψιλοζαλίζομαι...

μάλλον πρέπει να πλακωθω στα μοσχάρια και στα συκώτια να ανέβει λίγο ο αιματοκρίτης να βοηθησει την κατασταση...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχαχα βρε Ελενάκι!!!

ακου εκει είναι φίλος του μαγειρα και τον μπουκωνει στο φαί!!!

η Βαλ κλαμένη γυρισε....δεν ηθελε να φυγει απο το σχολείο...αυριο θα το ευχαριστηθεί που θα μείνει όλο το ωράριο πιστευω!

θα παρω πιο μετα να ρωτησω και τι φαγητό έχουν αυριο...

ρε γμτ ακόμα ψιλοζαλίζομαι...

μάλλον πρέπει να πλακωθω στα μοσχάρια και στα συκώτια να ανέβει λίγο ο αιματοκρίτης να βοηθησει την κατασταση...

καλε τι γελας, αληθεια λεω!!!τον ξερουμε τον μαγειρα και ετσι εχει ιδιαιτερες φροντιδες ο μικρος......:rolleyes:

μηπως βρε παιδι μου δεν απορροφαται ο σιδηρος που σου εχει δωσει απ τον οργανισμο σου?

ή να στον αλλαξει ή κατι δεν κανεις σωστα...ας πουμε τρως κατι που εμποδιζει την απορροφηση του!!!!εεεεεε?φαει ομως και αυτα που λες.....το συκωτι δεν θα το συνηστουσα!!!

Οριστε ο Μαρινούλης ιδαιτερες περιποιησεις!!!:D:D:D

όχι ρε συ....

μια ζωη έτσι είμαι με σιδηρο και αιματοκρίτη...στα Τάρταρα!!!

άστα να πανε!

συκωτι παίρνω απο δικό μας άνθρωπο που προσέχει τι μου δίνει αλλιώς δε θα έτρωγα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αγγελική!!!

ναι ξεκινησαμε κι εμεις παιδικό!

αυριο είπε θα την κρατησει κανονικά μεχρι τη 1!

η σελίδα είναι αυτη Αγγελικη:

http://www.facebook.com/groups/VBAC.Greece/

και μένα μου είπε οτι τρωνε και ψαράκι...αλλά θέλω να δω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα τους...να δω ακριβως τι τρωνε...

καλά εσύ λες Αγγελική οτι δε θα έχουν γαντια για να ξεχέσουν τα παιδιά...

α και μια και το θυμηθηκα....τι μας κάνεις με ταα προφιτερολ βραδιατικα στο φεις ρε κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 κιλά έβαλα τον τελευταίο μήνα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

thanx για τη σελιδα!

Μαωρε,διαφημιζε ένα ζαχαροπλαστείο στο Χαϊδάρι, για αυτο το εβαλα!

κολαση ομως το προφιτερολ του!

Εσυ και 25 κιλά να παρεις δε θα σου φαινεται, εμαθα απο σιγουρη πηγη οτι εισαι 2 μετρα γκομενάρα!!!!:D:D:D:D

Οριστε ο Μαρινούλης ιδαιτερες περιποιησεις!!!:D:D:D

όχι ρε συ....

μια ζωη έτσι είμαι με σιδηρο και αιματοκρίτη...στα Τάρταρα!!!

άστα να πανε!

συκωτι παίρνω απο δικό μας άνθρωπο που προσέχει τι μου δίνει αλλιώς δε θα έτρωγα!

ποσο αιματοκρίτη ειχες? απο περιέργεια ρωτάω

γιατι εγω είχα 32 πριν κάνα μήνα και μου πε οτι ειναι μια χαρα κ πως δεν κοιταμε αυτον αλλά την αιμοσφαιρίνη,και προχθες που τον πηρα τηλ ουτε σιδηρο δε μου πε να παρω.

thanx για τη σελιδα!

Μαωρε,διαφημιζε ένα ζαχαροπλαστείο στο Χαϊδάρι, για αυτο το εβαλα!

κολαση ομως το προφιτερολ του!

Εσυ και 25 κιλά να παρεις δε θα σου φαινεται, εμαθα απο σιγουρη πηγη οτι εισαι 2 μετρα γκομενάρα!!!!:D:D:D:D

έχω πολύ καιρό να φάω καλό προφιτερόλ βρε παιδί μου...

γενικά βέβαια πλέον δεν απολαμβάνω τα γλυκά των ζαχαροπλαστείων γιατί μου φαίνονται πολύ γλυκά!

έχω ξεσυνηθίσει την τόση πολλή ζάχαρη!!!

τι να την κεράσω τη σιγουρη πηγη σου για τα καλά της λόγια!!!;););)

ειδικά για το 2 μέτρα!!! χαχαχαχαχα!!!

που η πηγή σου κοντεύει να γεννησει και αν την δεις απο πίσω χωρις την κοιλιά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι έγκυος!!!

ποιά μιλάει εν ολίγοις!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ποσο αιματοκρίτη ειχες? απο περιέργεια ρωτάω

γιατι εγω είχα 32 πριν κάνα μήνα και μου πε οτι ειναι μια χαρα κ πως δεν κοιταμε αυτον αλλά την αιμοσφαιρίνη,και προχθες που τον πηρα τηλ ουτε σιδηρο δε μου πε να παρω.

29 έχω....αστα...

και αιμοσφαιρίνη 8...

όταν έχεις πχ 31 αιματοκριτη και 11 αιμοσφαιρινη είναι σα να είναι ο αιματοκρίτης σου 34....κάπως έτσι μου τα είπε ο ντοκτορ μου!

οπότε μια χαρά είσαι!

εγω είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

που η πηγή σου κοντεύει να γεννησει και αν την δεις απο πίσω χωρις την κοιλιά δεν καταλαβαίνεις οτι είναι έγκυος!!!

ποιά μιλάει εν ολίγοις!!!:tongue::tongue::tongue:

άσε το γλυψιμο κοπελια,δεν τον παίρνεις το Λεόντη μας!!!!!!!

χαχαχαχαχα

πλάκα κανω, μη ξεμαλλιαστούμε και δω!

αιμοσφαιρινη ειχα 10,9.καλα ειμαι δλδ ε? αφου το λες κ συ!;)

Διαφημίσεις

άσε το γλυψιμο κοπελια,δεν τον παίρνεις το Λεόντη μας!!!!!!!

χαχαχαχαχα

πλάκα κανω, μη ξεμαλλιαστούμε και δω!

αιμοσφαιρινη ειχα 10,9.καλα ειμαι δλδ ε? αφου το λες κ συ!;)

νομίζω οτι η πρωτη συναντηση ήταν καθοριστική....

μαζί θα τα σπάνε στις πορείες η Βαλ με το Λεόντη!!!

Βελ απομάκρυνε τον Φελ. απο τον υπολογιστή!!!

χααχαχαχαχαχαχα!!!

μια χαρά είσαι!!!

αμα ήταν θα σου έλεγε κι ο γιατρός σου να πάρεις συμπληρωμα!

που αποτι καταλαβα δεν είναι φαν των συμπληρωμάτων ε?

εγω το ρημάδι το ασβεστιο....μου το έχει δωσει 2 μήνες και ζητημα να το έχω πιεί 4 φορές!!!

πνιγομαι!!!

χαχαχαχαχα!!!

θα πλακωσω τα αμυγδαλα μου φαίνεται!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

ελενιτσα μια χαρα τη περναει ο μαρινουλης:P

αγγελικη καλη ειναι η αιμοσφαιρινη σου ετσι ειναι οπως τα λεει το σοφακι μας!πρεπει κ εγω οπωσδηποτε να κανω εξετασεις ειχα ξεκινησει με 35 αιματοκριτη-σουπερ δε το συζητω-να δουμε τωρα που βρισκεται!

με πηραν χθες απο την ασφαλιστικη για το αυτοκινητο πρεπει να ανανεωσω την ασφαλεια μεχρι τη τεταρτη...ουφ δε θα ησυχασουμε καθολου καθε τοσο ολο και καποιος λογαριασμος ερχεται:?

παω για δουλεια θα τα πουμε αργοτερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα όμορφες!!!

η μικρά σχολείο, εγω καταβρόχθισα το πρωινό μου και επειδη έχω 1000 πράγματα να κάνω, δε μπορώ να αποφασίσω με ποιό να ξεκινήσω οπότε καθομαι και χαζεύω στο ίντερνετ!!!

καλό ε?

ο ορισμός της τεμπελιάς!!!:tongue::tongue::tongue:

η Βαλ θα πάνε εκδρομή οπότε θα μου τη φέρουν κατα τις 11 με το σχολικό μου είπαν!

πολύ χαίρομαι που τη βλέπω να πηγαινει χαρούμενη!

αφού μπήκε το πρωί τρέχοντας και φωναζε καλημέρα και μου λέει η διευθυντρια:

"λες και έρχεται χρόνια εδω αυτό το παιδι!":D:D:D

ενταξει χθες είχαμε πάλι δυσκολη μέρα αλλά όσο πάει πείθομαι οτι φταίω εγω και η έλλειψη υπομονής μου...την αγριεύω και μετα γινεται ο χαμός...

τεσπα...θα το παλέψω...:rolleyes:

Σοφάκι οι λογαριασμοί δεν τελειώνουν ποτέ δυστυχως...

άστα να πάνε...

πάω να κάνω οτι προλάβω πριν έρθει η μικρη αλλά θα παρακολουθώ και εδώ κατα διαστηματα...

συμπι....εξαφανιζόλ?

ευχομαι να έχεις πολλή πολλή δουλειά γιαυτο να χάθηκες!!!

και φυσικα να σε πληρωνουν γιαυτη τη δουλειά ε????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελενιτσα ευχαριστω για τις ευχες να χαιρεσαι κ εσυ τα παιδακια σου!καλα εκανες και τη κατειγγειλες θα της ειχα βγαλει το μαλλι τριχα τριχα!ειχες αποτελεσμα απ τη καταγγελια?

σοφακι φαε κατι αλμυρο να ανεβει λιγο η πιεση κ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι-ξερω οτι ειναι δυσκολο...αλλα το χρειαζεσαι.

μπραβο στη βαλ καλη αρχη εκανε μια χαρα θα τα παει!ελπιζω να μην ειστε τοσο ατυχες και πρωτη μερα να κολλησε κατι.εννοειται πως χαιρομαι για την ελλη δε μ απασχολει η τιμωρια δικαιως την εφαγε....οσο για το πλανο τοκετου δε το εχω παρουσιασει ακομα στο γιατρο μου 6/6 θα παω θα του κανω μια νυξη μ ενδιαφερει να μου πει ξεκαθαρα-κι οχι με μισολογα-οτι θα περιμενει μεχρι 40η βδομαδα...

μαρακι και στεβυ καλημερα!

Ρε κορίτσια πάντως από αυτά που λέτε καταλαβαίνω ότι δε μου τα πε και πολύ διαφορετικά ο γιατρός μου τελικά. Ίσως γιατί τώρα ρωτήσατε τον ίδιο το γιατρό. Γιατί κι εγώ τη θεωρία αλλιώς τη διάβασα και αλλιώς μου τα πε μετά ο ντοκ (περί πρόκλησης πριν την 40η βδομάδα με τεχνητό τρόπο κλπ).

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Στέβη αν θυμάμαι καλά εσένα ο γιατρός σου σου είπε να πας για ρπόκληση στις 37 εβδομάδες...

έτσι δεν είναι???

αν ναι, σιγουρα στα είπε πολυ διαφορετικά απο αυτό που συζητάμε οτι είναι το σωστό!

Για να φτάσεις πιο κοντά σε ένα πετυχημένο vbac το πθιο σωστό είναι να περιμένεις να ξεκινησει ο τοκετός μόνος του...αυτό μπορεί να συμβεί και στις 41 εβδομάδες όμως...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...