Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σορρυ ελενιτσα δε το καταλαβα οτι μιλουσες για το προηγουμενο παιδικο:oops:ελπιζω παντως να ειχε επιπτωσεις η συγκεκριμενη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

κάνει σεισμό ή εγώ κουνιέμαι???

οι ζαλάδες καλά κρατούν....σηκωθηκα τωρα λίγο απο το κρεβατι να μαγειρέψω κάτι για το βραδυ και μάλλον θα την ξαναπέσω...

άντε να έρθει και ο άντρας μου...

η Βαλ κουτουλάει απο τη νυστα...

κοιμηθηκε 12-1:30 το μεσημέρι και μετα καθόλου....την πήρε ο ύπνος πριν κατα τις 7 παρα αλλά δεν την άφησα...ας κοιμηθει στις 9 μια και καλή...

Σοφάκι συζητησε το με το γιατρό σου και βλέπεις...

μωρε εσυ εχεις το καλό οτι μένεις Αθηνα και αν θες μπορείς να πας και σε άλλον....

σας αφηνω....πάω να ξαπλωσω γιατι δεν την παλεύω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Σοφακι πες στον γιατρο να αυξηση τον σιδηρο καλε?

Ετσι ημουν εγω με τον θοδωρη...Στα ταρταρα ο αιματοκριτης!!!!Στην Λυδια καταφερα να τον κρατησω καλυτερα στα 30 - 31 αν δεν κανω λαθος....

Εμεις εδω δυστυχως βγαλαμε αλλεργια στο γαλα :cry::cry::cry::cry::cry:

Εχω καταστεναχωρεθει....Παω σημερα πρωτη φορα να του δωσω τυρι....(και μαλιστα διαλεξα γιδας με καθολου προσμιξη αγελαδινου) αλλα με το που εβαλε στο στομα του ενα μικρο κομματακι πριν καν το δαγκωσει το εφτυσε και πατησε ενα κλαμμα!!!!Κατατρομαξα φυσικα...Να φωναζει ποναω και να μου δειχνει το στομα του και εγω να μην ξερω τι να κανω....μετα βγηκαν και τα σπυρακια γυρω απο το στομα και καταλαβα.....Φτου και απο την αρχη.......:?:-?:?:-?

Παντως αν ποτε ξανα δωσω τυρι αυτο σιγουρα θα ειναι κασερι!!!!απαπαπαπα αυτο το πραγμα δεν το ξαναπερναω!!!!!

Τι να πω...δυστυχως.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αχ βρε Ζωίτσα...κρίμα...

κανένα πρόβειο του έχεις δοκιμάσει?

γιατι το κατσικίσιο εμάς μας είπε ο αλλεργιολόγος είναι το ίδιο με το αγελαδινό...

αν πάντως αποφασίσεις να του ξαναδοκιμάσεις κάτι, προτείνω να φτιάξεις κάτι πχ ένα κέικ με κατσικισιο γάλα και να του δωσεις ένα κομματάκι...

πίνω 2 σιδηρους και ένα φιλισιν κάθε μέρα...πόσο παραπάνω να παρω!

σημερα έτυχε όλο αυτό λόγω και των υπόλοιπων παραγόντων...αυπνια,κούραση,στεναχωρια...

εγω έχω ψιλοξενερώσει με τον παιδικό ακόμα δνε πήγαμε...ρωτησα τη διευθυντρια τι έχουν αυριο για πρωινό για να δω αν πρέπει να ετοιμασω κατι στη Βαλ απο το σπίτι και τι μου είπε???????

μπισκότα!!!

είναι αυτό πρωινό????????

ευτυχως είναι μόνο για 2 μήνες και θα κάνω υπομονή....θα προσπαθω να της δίνω κάτι απο το σπίτι της Βαλ αν ξυπνάει νωρίς...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

το κορίτσι μου πήγε σχολείο κι εγω εδω απολαμβανω ένα χυμό πορτοκάλι και ένα κρουασάν σοκολάτα απο το φούρνο...

ψιλοζαλάδα έχω αλλά αναγκαστικά θα πάω να την πάρω απο το σχολείο μετά...

άφησα εκεί το καρότσι για να τη φέρω γιατι αμα μου ζητησει αγκαλιά δεν την παλεύω να την κουβαλάω!

αναβλήθηκε και η εκδρομή τους σημερα....αύριο θα πανε λέει...

μου την έδωσε γιατι είδα το παιδάκι που είχε πυρετο χθες, πάλι εκεί...:evil:

εκεί που όλο τον καιρό κοιμόμουν μια χαρά, τωρα εχω θέμα...

ξυπνάω κατα τις 4:30-5 για τουαλέτα και μετά δε μπορώ να ξανακοιμηθώ με τίποτα! με παίρνει λιγο ο ύπνος κατα τις 7 αλλά μετα απο ένα μισάωρο χτυπάει το ξυπνητηρι!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά χθες ήταν η μέρα που όλοι μας έδιναν και κατι!

πήγε ο άντρας μου σε έναν πελάτη του και του έδωσε έναν κόκκορα...

Μετά ήρθε η γειτόνισα απο κατω και μου έφερε φρέσκα αυγουλάκια και αρνάκι δικό τους σπιτικό...

μια άλλη κυρία μας έφερε τυρί!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

πάω να απλώσω ένα πλυντηριο και να βάλω άλλο ένα!

εδω γυρω θα είμαι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

ζωιτσα κριμα για το θοδωρακη...τι τραβατε κ εσεις..ισως αν δοκιμαζες αυτο που λεει η σοφια..τι να πω δε ξερω...

σοφακι δυστυχως στους σταθμους δεν εχουν και το καλυτερο διατροφικο προγραμμα...και υποτιθεται το βγαζει παιδιατρος ετσι?:evil: εμεις το πρωτο χρονο τα γλιτωσαμε τα μπισκοτα τα κεικ κ ολα τα συναφη λογω της υποτιθεμενης δυσανεξιας στη γλουτενη...φετος εφαγε κανονικα συνηθως δινουν γαλα και μια φετα ψωμι με μελι(οκ αυτο δεν ειναι κακο) καποιες μερες εχουν κεικ αλλα το κακο ειναι οτι ενδιαμεσα δινουν μπισκοτα..κ μετα το μεσημεριανο στανταρ..τι να κανουμε θα το υποστουμε:(οσο για τα αρρωστα παιδακια δε θελω να σ απογοητευσω αλλα θα δουν τα ματια σου πολλα:cry:ελπιζω τουλαχιστον να αεριζουν το χωρο καλα.

εγω εδω στη δουλεια δυσκολη βδομαδα και αυτη πολυ τρεξιμο...ουφ να ερθει το τριημερο να ξεκουραστουμε λιγο!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα και απο μενα κοριτσιουδια μου!!!!!!

Σοφακι μου και εμεις στον παιδικο εχουμε λιγο θεμα με το φαγητο...ας πουμε τρωμε κατι φορες το πρωι....ψωμι με μερεντα!!!!! και το μεσημερι σπανακοπιτα!!!! ειναι φαι αυτο για 2 ετων παιδακι???? ασε την εχω κα αυτην την διευθυντρια στην μπουκα.....με βλεπει στην πορτα οταν παω η να παρω τον Μαρινο και δεν μου ανοιγει......!!!!μπορεις ομως να ζητησεις την λιστα με το μενου της εβδομαδας...ανα εποχη αλλαζει......οπτε θα ξερεις τι τρωει!!!

Ζωιτσα γιατι παλι τα ιδια? αφου το ειχατε ξεπερασει σωστα δεν λεω?

Σοφακι ξεχασα να σου πω οτι εκτος απ τις ζαλαδες σου κουνηθηκες και λογω των σεισμικων δονησεων εχτες .....μαλλον και το Μαρακι θα το καταλαβε!!!!

καλημερα κ απο μενα!

ζωιτσα κριμα για το θοδωρακη...τι τραβατε κ εσεις..ισως αν δοκιμαζες αυτο που λεει η σοφια..τι να πω δε ξερω...

σοφακι δυστυχως στους σταθμους δεν εχουν και το καλυτερο διατροφικο προγραμμα...και υποτιθεται το βγαζει παιδιατρος ετσι?:evil: εμεις το πρωτο χρονο τα γλιτωσαμε τα μπισκοτα τα κεικ κ ολα τα συναφη λογω της υποτιθεμενης δυσανεξιας στη γλουτενη...φετος εφαγε κανονικα συνηθως δινουν γαλα και μια φετα ψωμι με μελι(οκ αυτο δεν ειναι κακο) καποιες μερες εχουν κεικ αλλα το κακο ειναι οτι ενδιαμεσα δινουν μπισκοτα..κ μετα το μεσημεριανο στανταρ..τι να κανουμε θα το υποστουμε:(οσο για τα αρρωστα παιδακια δε θελω να σ απογοητευσω αλλα θα δουν τα ματια σου πολλα:cry:ελπιζω τουλαχιστον να αεριζουν το χωρο καλα.

εγω εδω στη δουλεια δυσκολη βδομαδα και αυτη πολυ τρεξιμο...ουφ να ερθει το τριημερο να ξεκουραστουμε λιγο!

φιλια πολλα σε ολες!

Σοφάκι το ψωμί με μέλι μαζί με το γάλα είναι μια χαρά πρωινό...

εγω όταν τη ρωτησα μου είπε μπισκότα,κέικ, τσουρέκι και κανένα τοστάκι...

τεσπα....τι αν κάνουμε....ευτυχως με δικαιολογία την αλλεργία εκτός απο τα μπισκότα τα άλλα που θα τρωει θα τα εχω φτιάξει εγω και θα είμαι πιο σιγουρη για την ποιότητα...

άρχισαν και οι αιτησεις για τους δημόισιους παιδικούς.πρέπει να ετοιμάσω τα χαρτιά.

ελπίζω να μην κολλήσουμε κάτι....

τωρα πάει να τη φέρει ο άντρας μου.

με πήρε τηλ η διευθυντρια οτι τα πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα την κρατησει αρκετά παραπάνω απλά τωρα δε θέλει να την πιέσει...

καλημερα και απο μενα κοριτσιουδια μου!!!!!!

Σοφακι μου και εμεις στον παιδικο εχουμε λιγο θεμα με το φαγητο...ας πουμε τρωμε κατι φορες το πρωι....ψωμι με μερεντα!!!!! και το μεσημερι σπανακοπιτα!!!! ειναι φαι αυτο για 2 ετων παιδακι???? ασε την εχω κα αυτην την διευθυντρια στην μπουκα.....με βλεπει στην πορτα οταν παω η να παρω τον Μαρινο και δεν μου ανοιγει......!!!!μπορεις ομως να ζητησεις την λιστα με το μενου της εβδομαδας...ανα εποχη αλλαζει......οπτε θα ξερεις τι τρωει!!!

Ζωιτσα γιατι παλι τα ιδια? αφου το ειχατε ξεπερασει σωστα δεν λεω?

Σοφακι ξεχασα να σου πω οτι εκτος απ τις ζαλαδες σου κουνηθηκες και λογω των σεισμικων δονησεων εχτες .....μαλλον και το Μαρακι θα το καταλαβε!!!!

συγνωμη αλλά είναι μεσημεριανό φαγητό η σπανακόπιτα????

ας τους την έδιναν για πρωινό αντί για τη μερέντα!

θα μου το δωσει το μενού απλά δε μου το έδωσε τωρα γιατι έτσι κι αλλιώς δεν κάθεται όλο το ωράριο...

είμαι περίεργη τι θα δω!

σε γενικές γραμμές μου είπε πότε τρωνε οσπρια,λαδερά,κλπ αλλά άλλο να τα βλέπω ακριβως γραμμένα!

εγω λέω να πάω στα βιολογικά να πάρω χαρουπόκρεμα να δίνω με ψωμάκι στη Βαλ....λένε οτι μοιάζει πολυ στη γευση με μερέντα αλλά είναι φυσικά πολύ πιο υγιεινή!

γιατι παρόλο που θα αρχισω κι εγω τις δοκιμές να δούμε αν ξεπέρασε την αλλεργία, δε θέλω να αρχίσει τις κακές συνηθειες με τα σοκολατοειδή...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι που το ειδες το προγραμμα για τους παιδικους?

όχι το ΕΕΤΑΑ Ελενάκι!

για τους δημόσιους παιδικούς οι αιτησεις εννοώ!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα γειτονισσες!

Σοφάκι,ξεκινησε σταθμο η μικρη? αντε καλη αρχη!

Για τα φαγητα μην αγχωνεσαι,απολα τους δινουνε,εμας εχει 2 φορες λαδερο,1 φορα οσπρια,1 ψαρι,1 κρεας+μακαρονια.

Οσο για τα αρρωστα παιδάκια, δυστυχως ειναι κανονας στην τάξη,πάντα θα υπάρχουν κάποια.Αν δεν εχουν που να τα αφησουν,τι να τα κάνουν?

Ποια ειναι η σελιδα στο face για το vbac?

Ελενιτσα μερέντα? για πρωινο? ελα ρε,ιδιωτικος ειναι ο σταθμος? ο δημοσιος αποκλειεται να ειχε να αγοράσει μερεντα λέω!

Ποιος το εμπνευστηκε αυτο αραγε?

καλημερα ελενιτσα!καλημερα αγγελικη!

αγγελικη αν βαλεις στην αναζητηση στο face vbac θα στη βγαλει τη σελιδα...δυστυχως δεν εχω προσβαση να σου βαλω το λινκ απευθειας.

κ εμας εχουν για μεσημεριανο οσπρια, λαδερα, ζυμαρικα και κρεας...περυσι ειχανε και ψαρι μια φορα τη βδομαδα αλλα φετος το κοψανε...υποθετω για οικονομικους λογους:cry:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα ελενιτσα!καλημερα αγγελικη!

αγγελικη αν βαλεις στην αναζητηση στο face vbac θα στη βγαλει τη σελιδα...δυστυχως δεν εχω προσβαση να σου βαλω το λινκ απευθειας.

κ εμας εχουν για μεσημεριανο οσπρια, λαδερα, ζυμαρικα και κρεας...περυσι ειχανε και ψαρι μια φορα τη βδομαδα αλλα φετος το κοψανε...υποθετω για οικονομικους λογους:cry:

Εμας ψαροσουπα κανουν, δε ξερω τι αναλογια ψαριου παιζει!

Και στο δικο μας εχουνε οικονομικα προβλήματα, πριν καιρο μου ζητησε η δασκάλα να παω γάντια και χαρτομάντηλα,της πηγα 2 σακουλες του σουπερ τιγκα και μονο που δε με φιλησε.

Της λεω καλα αφου εχετε προβλημα γιατι δε βγαζετε μια ανακοινωση στην πορτα να μαζευτουμε ολοι οι γονεις να βάλουμε ο καθενας απο 5 ευρο να πάρετε οτι χρειάζεστε?

Καλα μου λεει, σωθηκες,αυτα δε γινονται, ετσι ζηταω απο ενα γονιο κάθε 10 μερες να φερει κατι..

Φαντασου τι τραβαν κ αυτες, να πανε να ξεχεσουνε τα παιδια κ να μην εχουνε ουτε γάντια να βαλουνε.

Καλημερα γειτονισσες!

Σοφάκι,ξεκινησε σταθμο η μικρη? αντε καλη αρχη!

Για τα φαγητα μην αγχωνεσαι,απολα τους δινουνε,εμας εχει 2 φορες λαδερο,1 φορα οσπρια,1 ψαρι,1 κρεας+μακαρονια.

Οσο για τα αρρωστα παιδάκια, δυστυχως ειναι κανονας στην τάξη,πάντα θα υπάρχουν κάποια.Αν δεν εχουν που να τα αφησουν,τι να τα κάνουν?

Ποια ειναι η σελιδα στο face για το vbac?

Ελενιτσα μερέντα? για πρωινο? ελα ρε,ιδιωτικος ειναι ο σταθμος? ο δημοσιος αποκλειεται να ειχε να αγοράσει μερεντα λέω!

Ποιος το εμπνευστηκε αυτο αραγε?

ειναι δημοτικος...μεσω ΕΕΤΑΑ....το προγραμμα του φαγητου το βγαζει η διευθυντρια απο οτι εχω μαθει!!!!καλε σε τι παιδικο πατε εσεις?εδω στους δημοσιους ειναι τα περισσοτερα αλλοδαποι.....δεν εχουν να τα ταισουν σπιτι και γι αυτο τα στελνουν σχολειο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...