Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

συμπι μου!!!!!!!!!!!!! τα εχεις δει ολα μαυρα ε; σε καταλαβαινω όχι γιατι περναω τα ιδια (σε καμια περιπτωση ) αλλα ξερω ότι και εγω θα ειχα γινει κουρελι. εδω λιγο παραφερεται ο Κων/νος και φρικαρω φαντασου... δεν ξερω τι να σου συστησω διοτι οπως και στην περιπτωση του Θοδωρακη (της Ζωής) η τιμωρια στον καναπε πιανει με τα χιλια. ο Κων/νος πλανταζει στο κλαμα και πριν του εξηγησω γιατι μπηκε τιμωρια ρωταει: "γιατι με εβαλες τιμωρια μαμα"; " δεν θα το ξανακανω, θα ειμαι καλο παιδακι"! σπαραζει η καρδια μου, αισθανομαι κακουργα αλλα ξερω ότι εχω δικιο και δεν τον χτυπαω αρα ολα καλα....εχθες του ειχα υποσχεθει οτι θα δει ντι-βι-ντι Ντορα (τα εχουμε λιωσει τα δισκακια μιλαμε για ερωτα)...ε... κατι μου εκανε ... α ναι του ζητησα το τηλεκοντρολ και αυτος μου το πεταξε... κομμενη η ντορα.... εκλαψε χτυπηθηκε, δεν του περασε!

η Βαλερια προφανως ειναι σκληρο παιδι (γυναικες μανουλα μου) ομως στανταρακι εχει το κουμπι της! το κακο ειναι οτι δεν φημιζεσαι για την υπομονη σου αυτη την περιοδο οποτε δεν ξερω αν εχεις τα κουραγια να το ανακαλυψεις!

παντως και η Αννα εχει δικιο! πιστευω οτι η μικρα θα στρωσει μολις ερθει και το μωρο... εκει τα "μοναχοπαιδια" μας θα μαθουν ότι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άργησα αλλά καταφερα να ξαναμπώ...

αφού με μάζευαν στο δρόμο...

σχεδόν λιποθύμισα...

κάτι η αυπνια που δεν κοιμηθηκα όλο το βραδυ,κάτι η στεναχωρια, κάτι που περπάτησα αρκετά για να πάρω τη Βαλ απο το σχολείο...

η πίεση μου πρέπει να έπεσε στο 5...

σε απόσταση 100 μετρων σταματησα τουλάχιστον 10 φορές...

ευτυχως ήρθε ο άντρας μου και πήρε το καρότσι με τη βαλ κι εγω καθόμουν απο πεζοδρομιο σε πεζοδρόμιο...

τωρα σηκώθηκα απο τον καναπέ...

μάλλον δε θα μαγειρέψω...

η Βαλ ευτυχως πέρασε πολύ καλά στο σχολείο!

αυριο θα πανε και εκδρομή στην παραλία να παίξουν και μας ειπε η δασκάλα να παρουμε καπέλο μαζί μας!

άντε να δούμε...

Σοφία μου καλημέρα! και σε όλες δηλ..

καλή αρχή στη βαλ!

μη στεναχωριέσαι και οι κρίσεις αυτές είναι απόλυτα φυσιολογικές! όταν γεννηθεί το σταυράκι θ αλλάξει το κορίτσι σου και δε θα το πιστεύεις!

μη πιέζεις καταστάσεις, κάνε λίγο πλάτες στη μικρή.

εγώ το χω μετανοιώσει πικρά για την αυστηρότητά μου απέναντι στον μεγάλο αναφορικά με τις κρίσεις του πάντα.

τα παιδιά μεγαλώνουν κι αλλάζουν.

και ξεχνάνε.

και συγχωρούν.

εμείς δε συγχωρούμε εύκολα τους εαυτούς μας.

σχετικά με το πως θα συμπεριφερθεί το σώμα κατά το τοκετό τίποτα δεν είναι στάνταρ.

στο πρώτο τοκετό ναι δε προχωρούσε η διαδικασία.

στο δεύτερο έσπασαν τα νερά και άρχισαν κανονικότατα οι πόνοι της γέννας και η διαστολή. κι ας μην είχε προηγούμενες μνήμες το σώμα. θα γεννιόταν φυσιολογικά το μανιώ. άσχετα αν έκανα και δεύτερη καισαρική, αποκλειστικά και μονο λόγω προηγηθείσης.

ποτέ δε ξέρεις.

με ασφάλεια να σαι κι εσύ και το μωρό κι ας το όπως έρθει.

Αννούλα μου έχεις δίκιο...

ξέρω οτι οι κρίσεις αυτές είναι φυσιολογικές...πιο πολύ με στεναχωρεί οτι εγω δεν έχω την υπομονή να τις αντιμετωπίσω...

όταν έρθει και το Σταυράκι μακάρι να αλλάξει...αλλιώς θα κρεμάω το πορτ μπεμπε απο τα πολυφωτα να τον σωσω!

καλημερα κ απο μενα!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!να ειστε καλα καινα χαιρεστε τις οικογενειες σας!

σοφακι με καλυψαν τα κοριτσια δεν εχω κατι να προσθεσω εγω το εζησα απ την αντιθετη πλευρα-τη χτυπαγανε αλλα παιδακια στο παιδικο τη δικια μου κατα καιρους συμβαινει ακομα αλλα ευτυχως πλεον ανταποδιδει κ εκεινη δε καθεται και κλαιει-ξερω αντιπαιδαγωγικο ολο αυτο (της το ειπα πολλες φορες πρωτα να φωναζει να σταματησει το παιδακι που τη χτυπαει κ αν συνεχισει να το χτυπησει κ αυτη) αλλα το προτιμω απ το να καθεται και να τις τρωει.2η χρονια φετος εχει γινει πολυ πιο διεκδικητικη και τη χαιρομαι πραγματικα-προχθες εφαγε και τη πρωτη της τιμωρια απ τη δασκαλα επειδη ανεβαινε σε κατι καρεκλες.σε γενικες γραμμες στο σταθμο ειναι αγγελουδι την οποια αντιδραση τη βγαζει σε μας-δε μας δαγκωνει αλλα εχει ξεσπασματα θυμου-το αποδιδω στο μωρο που ερχεται και προετοιμαζομαι για το μελλον;)

καλη αρχη στη βαλ!γραψε μας να μας πεις πως πηγε η πρωτη μερα!

οσο για το τοκετο συμφωνω με την αννα δε ξερεις πως θ αντιδρασει το σωμα σου...διαβασα και το πλανο για vbac απο τον παπανικολαου συμφωνω και με αυτο κ μαλλον αυτο θ ακολουθησω...δηλ να μου σπασει ο γιατρος τα νερα την 40η βδομαδα-η και αργοτερα-να περιμενουμε 2 ωρες αν ξεκινησουν συσπασεις ολα καλα συνεχιζουμε ισως και με μικρη χρηση οξυτοκινης αν δεν εχω συσπασεις παμε για καισαρικη μου φαινεται καλο πλανο εσυ πως το βλεπεις?

φιλια πολλα σε ολες!

ε καλό είναι που έγινε πιο διεκδικητική η Έλλη!

δεν πειράζει αν φάνε και καμια τιμωρία...απο το να τις τρωνε απο τα άλλα παιδάκια...

για το vbac θα δω...

ο γιατρός μου μου είπε τον τρόπο του με τον οποίο δε θα προχωρησω...

οπότε θα του προτείνω σπάσιμο νερων στις 39 εβδομάδες, μετα λίγη οξυτοκίνη αν δεν έχουμε εξέλιξη ε και στο τέλος καισαρική αν πάλι δε γίνει κάτι...

αφού μέχρι τις 40 δήλωσε οτι δεν περιμένει, οτι γίνει στις 39...

και εφόσον δεχτεί και την παραπάνω λύση εννοείται ε?

αφού εσένα θα σε περιμένει 40+ μην το συζητάς...

καλημερα σας!!!!να ο ανθρωπος μου...Αννουλα λες και μιλαω εγω τα λες....

Σοφακι μου....μην στεναχωριεσαι....ουτε για την γεννα σου που πιστευω πως ολα θα πανε καλα..αλλα ουτε για το Βαλεριακι....ισως ειδε καποιο παιδακι να το κανει αυτο..δεν μπορει να το εκανε ετσι στο αξαφνο....το κανει και ο Μαρινος αυτο...ο καημενος ο Ανδρεας εχει αγανακτισει.Εγω τον τιμωρω τον μικρο...μπορει να μην καταλαβαινει καποιες φορες αλλα ξερει οτι αντιδρω σε αυτο που κανει γιατι δεν ειναι σωστο.Μπραβο στο Βαλεριακι....ημουν σιγουρη οτι δεν θα ειχε προβλημα με το σχολειο.....και εγω οταν ειχα πρωτο παει τον Μαρινο την πρωτη μερα τον αφησα 4 ωρες....του αρεσε τοοοοοοσο πολυ.

Το Σαββατο ειχα ερθει Καλαματα στην γιαγια μου για να παιξουν τα παιδια με κατι ξαδερφακια τους απο την Αθηνα....να δω ποτε θα ρθω να δω και σενα....και να παω καποια στιγμη στην Μαρια......θα προσλαβω σοφερ μαλλον....

Σοφακι 3 χρονια πολλα και απο δω....οτι καλυτερο ευχομαι!!!!Εχθες παρεπιπτοντως ειχε γενεθλια και η κουνιαδα μου......

Ζωιτσα μου.....λιγη υπομονη ακομα να ξεπεταχτει λιγο ακομα η ζουζουνα σου και θα στρωσει η κατασταση πιστευω.......περαστικα στον Τεο.....

αααααα Σοφια αυτο που σου ειπε η δασκαλα του παιδικου...οντως μην το δενεις οπως ειπε και η αλλη Σοφια......

Ελενάκι δεν είναι θέμα μιμητισμού, οτι ειδε κάποιο παιδάκι να δαγκωνει και το έκανε...

ήταν καθαρά κρίση θυμού....δεν είχε συναισθηση του τι έκανε και τι γινόταν εκείνη τη στιγμή...μας κοιτούσε αλλά δε μας έβλεπε...απλά προσπαθούσε να ξεσπάσει...

στεναχωριέμαι με εμένα που δεν έχω την υπομονή που πρέπει...

άντε να δω ποτε θα έρθεις.....

αν δεν έρθεις νωρίτερα, θα σε περιμένω στο μαιευτηριο!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

όσο για τις αρρωστιες του παιδικού...την ωρα που πήγα να παρω τη Βαλ, επέστρεφαν ένα παιδάκι σπίτι γιατι είχε πυρετό...οπότε....δε μας βλέπω να τη γλιτώνουμε...:rolleyes:

να σας πω εγω περιστατικο απο τον παιδικο σταθμο με την δασκαλα της Ευης να φριξετε....η Ευη οπως εχω ξαναπει βαζειτο δακτυλο στο στομα και τωρα προσπαθουμε να το κοψουμε γιατι θα εχουμε θεμα του χρονου στο δημοτικο.......λοιπον η Δασκαλα της τοτε τρομαρα να της ερθει......επερνε το παιδι την εβαζε στην μεση και τα αλλα παιδακι γυρω της και ελεγε "κοιταξτε την Ευη τι κανει, βαζει το χερι στο στομα.για κοροιδεψτε την"!!!!!αφου σας το λεω και στεναχωριεμαι....και να φανταστειτε οτι δεν μου το ειπε η Ευη....μου το ειπε η ιδια!!!!!!

καλά δεν την πλακωσες στα χαστούκια όταν στο είπε την παλιοηλίθια??????????

που θέλει αν ονομάζεται και παιδαγωγός??????????

είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο πράγμα στο παιδάκι σου??????????

καλά θα την είχα καταγγείλει χαλαρά....

καλημερα!

συμπι μου!!!!!!!!!!!!! τα εχεις δει ολα μαυρα ε; σε καταλαβαινω όχι γιατι περναω τα ιδια (σε καμια περιπτωση ) αλλα ξερω ότι και εγω θα ειχα γινει κουρελι. εδω λιγο παραφερεται ο Κων/νος και φρικαρω φαντασου... δεν ξερω τι να σου συστησω διοτι οπως και στην περιπτωση του Θοδωρακη (της Ζωής) η τιμωρια στον καναπε πιανει με τα χιλια. ο Κων/νος πλανταζει στο κλαμα και πριν του εξηγησω γιατι μπηκε τιμωρια ρωταει: "γιατι με εβαλες τιμωρια μαμα"; " δεν θα το ξανακανω, θα ειμαι καλο παιδακι"! σπαραζει η καρδια μου, αισθανομαι κακουργα αλλα ξερω ότι εχω δικιο και δεν τον χτυπαω αρα ολα καλα....εχθες του ειχα υποσχεθει οτι θα δει ντι-βι-ντι Ντορα (τα εχουμε λιωσει τα δισκακια μιλαμε για ερωτα)...ε... κατι μου εκανε ... α ναι του ζητησα το τηλεκοντρολ και αυτος μου το πεταξε... κομμενη η ντορα.... εκλαψε χτυπηθηκε, δεν του περασε!

η Βαλερια προφανως ειναι σκληρο παιδι (γυναικες μανουλα μου) ομως στανταρακι εχει το κουμπι της! το κακο ειναι οτι δεν φημιζεσαι για την υπομονη σου αυτη την περιοδο οποτε δεν ξερω αν εχεις τα κουραγια να το ανακαλυψεις!

παντως και η Αννα εχει δικιο! πιστευω οτι η μικρα θα στρωσει μολις ερθει και το μωρο... εκει τα "μοναχοπαιδια" μας θα μαθουν ότι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου!;)

συμπι εσάς κάθονται τιμωρία....η Βαλ ούτε καν....

ρε συ τα κουμπιά της τα ξέρω....

είναι το θέμα που είπα και παραπάνω....

οτι η Βαλ δεν είχε απλά θυμωσει και έκανε τα καπρίτσια της....εκεί τη χειρίζομαι...

κρίση θυμού βαρβάτη ήταν...

τη λυπήθηκα....

χτυπιόταν στο πατωμα σαν χταπόδι, έκαλιγε, δεν ηξερε που βρισκόταν...

προσπαθησα να την ηρεμήσω και αφού είδα οτι δεν έπιανε την αγνόησα...

και σε ανύποπτη στιγμή με δάγκωσε....και ήταν πολυ τυχερή που δεν αντέδρασα ενστικτωδως στον πόνο που ήταν απίστευτος γιατι θα την είχα κάνει χαλκομανία στον τοίχο άθελα μου...:(

στην όλη περίπτωση το βασικό είναι να ηρεμησω εγω....μόνο έτσι μπορεί να γίνει κάτι πιστευω....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Το ξέρω οτι είναι "κανόνας" απλά ελπίζω να δεχτει έστω αυτό ο γιατρός μου...

άσε...ψυχρολουσία έπαθα με την απαντηση του Παπανικολάου...

άντε να δούμε τι θα πει ο γιατουλης ο Δημήτης το απόγευμα...

ουφ άγχος...

η σκέψη της 2ης καισαρικής με αγχωνει πάρα πολύ...:(

Καλημέρα Ελενάκι!!!

ναι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας μας!!!

5 Σεπτέμβρη η επέτειος της γαμοβάπτισης μας,

13 Σεπτέμβρη τα γενέθλια της Βαλ,

14 με το καλό η γιορτη του μπεμπη Σταυρου,

17 η γιορτη μου

και μετά, όποτε έρθει με το καλό, τα γενεθλια του μπέμπη!

χαμος!!!

άντε κατα τις 1:30 θα πάμε στο σχολείο....τη βλέπω εγω τη Βαλ να μη θέλει να φυγει!!!

Καλημέρα κορίτσια! Έχω πολλά αδιάβαστα αλλά δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω..Κι εμάς ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας μας..

Γεννέθλια δικά μου 7 Σεπτέμβρη

Γεννέθλια Έλλης 9 Σεπτέμβρη

Γιορτή μου 14 Σεπτέμβρη

Γιορτή μαμάς μου και αν κάνω κόρη 17 Σεπτέμβρη

Ο άντρας μου μου έχει ξεκαθαρίσει ότι Χριστούγεννα ελεύθερα σεξ να το ξεχάσω! χαχα γιατί θα έχει πάλι γεννέθλια Σεπτέμβρη (και γιορτή αν είναι Σοφία!)

χαχαχα έχει λαλήσει στα δώρα!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλα εισαι τερας ψυχραιμιας! εμενα στανταρακι αντανακλαστικα και μονο θα ειχε κολλησει στον τοιχο ετσι και με δαγκωνε :confused:

επισης....ΠΡΟΣΕΧΕ παιδακι μου μην ταβλιαστεις πουθενα! σιδηρο πινει κοπελια; καμια πορτοκαλαδα; να σου πω.... σουβλακια σημερα το μεσημερι αστα τα μαγειρεματα. μπα σε καλο σου ...

Ελενιτσα αυτο που εκανε η δασκαλα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ επιεικως! δεν εχω λογια με καλυψε η συμπι!

άργησα αλλά καταφερα να ξαναμπώ...

αφού με μάζευαν στο δρόμο...

σχεδόν λιποθύμισα...

κάτι η αυπνια που δεν κοιμηθηκα όλο το βραδυ,κάτι η στεναχωρια, κάτι που περπάτησα αρκετά για να πάρω τη Βαλ απο το σχολείο...

η πίεση μου πρέπει να έπεσε στο 5...

σε απόσταση 100 μετρων σταματησα τουλάχιστον 10 φορές...

ευτυχως ήρθε ο άντρας μου και πήρε το καρότσι με τη βαλ κι εγω καθόμουν απο πεζοδρομιο σε πεζοδρόμιο...

τωρα σηκώθηκα απο τον καναπέ...

μάλλον δε θα μαγειρέψω...

η Βαλ ευτυχως πέρασε πολύ καλά στο σχολείο!

αυριο θα πανε και εκδρομή στην παραλία να παίξουν και μας ειπε η δασκάλα να παρουμε καπέλο μαζί μας!

άντε να δούμε..

Ελενάκι δεν είναι θέμα μιμητισμού, οτι ειδε κάποιο παιδάκι να δαγκωνει και το έκανε...

ήταν καθαρά κρίση θυμού....δεν είχε συναισθηση του τι έκανε και τι γινόταν εκείνη τη στιγμή...μας κοιτούσε αλλά δε μας έβλεπε...απλά προσπαθούσε να ξεσπάσει...

στεναχωριέμαι με εμένα που δεν έχω την υπομονή που πρέπει...

άντε να δω ποτε θα έρθεις.....

αν δεν έρθεις νωρίτερα, θα σε περιμένω στο μαιευτηριο!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

όσο για τις αρρωστιες του παιδικού...την ωρα που πήγα να παρω τη Βαλ, επέστρεφαν ένα παιδάκι σπίτι γιατι είχε πυρετό...οπότε....δε μας βλέπω να τη γλιτώνουμε...:rolleyes:

καλά δεν την πλακωσες στα χαστούκια όταν στο είπε την παλιοηλίθια??????????

που θέλει αν ονομάζεται και παιδαγωγός??????????

είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο πράγμα στο παιδάκι σου??????????

καλά θα την είχα καταγγείλει χαλαρά....

εννοειτε πως την κατηγγειλα.....την μουλάρα.....σιγα μην την αφηνα......!!!!

βρε Σοφακι μου...κατσε κατω και ηρεμησε.....ο καημενος ο Π. οταν θα του το ειπες θα πηγε η ψυχη στην κουλουρη......

ειναι μακρια το σχολειο απ το σπιτι σου?ισως να μην ξαναγινει αυτο απ την Βαλ....ετυχε....εχεις δικιο να μην ειναι μιμιτισμος.τι να πω....εσυ ηρεμησε παντως....εχεις και τον μπεμπιτο μην ξεχνας.....

Διαφημίσεις

καλα εισαι τερας ψυχραιμιας! εμενα στανταρακι αντανακλαστικα και μονο θα ειχε κολλησει στον τοιχο ετσι και με δαγκωνε :confused:

επισης....ΠΡΟΣΕΧΕ παιδακι μου μην ταβλιαστεις πουθενα! σιδηρο πινει κοπελια; καμια πορτοκαλαδα; να σου πω.... σουβλακια σημερα το μεσημερι αστα τα μαγειρεματα. μπα σε καλο σου ...

Ελενιτσα αυτο που εκανε η δασκαλα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ επιεικως! δεν εχω λογια με καλυψε η συμπι!

και εγω την ιδια αντιδραση θα ειχα αλλα τωρα τελευταια κρατιεμαι και προσπαθω να κραταω την ψυχραιμια μου.....

για την δασκαλα....την μουλαρα οπως προειπα.....ειπα να την βαλω κατω και την πατησω......δεν υπερβαλλω αλλα εχει δημιουργησει θεμα ψυχολογικο στο παιδι....εχει κλειστει στον εαυτο του....ασε που ολοι ασχολουνται με το δακτυλο της Ευης.....μου την δινει πολυ....και σε μενα δεν αρεσει αυτοπου κανει αλλα προσπαθω με τροπο ....και οχι να την προσβαλλω...τεσπα

εσυ τι κανει και ο αντρες σου?

Καλημέρα κορίτσια! Έχω πολλά αδιάβαστα αλλά δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω..Κι εμάς ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας μας..

Γιορτή μου 14 Σεπτέμβρη

Ο άντρας μου μου έχει ξεκαθαρίσει ότι Χριστούγεννα ελεύθερα σεξ να το ξεχάσω! χαχα γιατί θα έχει πάλι γεννέθλια Σεπτέμβρη (και γιορτή αν είναι Σοφία!)

ωχ και αλλη Σεπτεμβριοπαθουσα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

και εγω την ιδια αντιδραση θα ειχα αλλα τωρα τελευταια κρατιεμαι και προσπαθω να κραταω την ψυχραιμια μου.....

για την δασκαλα....την μουλαρα οπως προειπα.....ειπα να την βαλω κατω και την πατησω......δεν υπερβαλλω αλλα εχει δημιουργησει θεμα ψυχολογικο στο παιδι....εχει κλειστει στον εαυτο του....ασε που ολοι ασχολουνται με το δακτυλο της Ευης.....μου την δινει πολυ....και σε μενα δεν αρεσει αυτοπου κανει αλλα προσπαθω με τροπο ....και οχι να την προσβαλλω...τεσπα

εσυ τι κανει και ο αντρες σου?

μια χαρα ειναι οι αντρες μου αλλα εμενα κοντευουν να με ξεκανουν! :tongue:

από εχθες εντωμεταξυ και εγω και ο Κων/νος ειμαστε με συναχι οποτε καταλαβαινεις τι ωραιον υπνο εχω κανει αποψε :P

καλε και η κορη της Αντζελινας και του μπραντ με το δαχτυλο στο στομα κυκλοφορει και ειναι πανω από 4 ετων νομιζω!

Γιορτή μου 14 Σεπτέμβρη

μένουμε και μακριά ρε Στέβη να κάναμε ένα ομαδικό πα΄ρτυ τέλος Σεπτέμβρη για όλους να τελειωνουμε!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

συμπι πραγματικά δε μπορώ να σου περιγράψω τον πόνο....

εννοείται οτι ακόμα έχω τα σημάδια απο τα δόντια της στο χέρι μου και με έχει ανησυχησει αρκετά μπορώ να πω οτι δεν αισθάνομαι ακόμα και τωρα τη μιση μου παλαμη...

ευχομαι να είναι παροδικό...

πίνω σιδηρο αλλά σύμφωνα με τις προχθεσινες εξετασεις μου ο αιματοκριτης έχει πεσει στο 29....βάλε και την πίεση που είχα 8,5 την Παρασκευη στο γιατρό...

δε θέλει και πολύ...

δεν είχα κοιμηθει και όλο το βραδυ απο τη στεναχωρια...

τεσπα...θα φάμε κάτι πρόχειρο....

εννοειτε πως την κατηγγειλα.....την μουλάρα.....σιγα μην την αφηνα......!!!!

βρε Σοφακι μου...κατσε κατω και ηρεμησε.....ο καημενος ο Π. οταν θα του το ειπες θα πηγε η ψυχη στην κουλουρη......

ειναι μακρια το σχολειο απ το σπιτι σου?ισως να μην ξαναγινει αυτο απ την Βαλ....ετυχε....εχεις δικιο να μην ειναι μιμιτισμος.τι να πω....εσυ ηρεμησε παντως....εχεις και τον μπεμπιτο μην ξεχνας.....

καλά ο Παν. ήρθε σε χρόνο dt απο τη στιγμη που τον πήρα τηλ...τα καλά της επαρχίας...μηδεν αποστασεις!

το σχολείο δεν είναι πολυ μακριά αλλά ο συνδιασμος στεναχωρια, αυπνια, ήμουν και νηστικιά έπαιξε καταλυτικό ρόλο...

ο μπεμπίτος ο καημένος δυστυχως βιωνει πολλές συγχίσεις της μαμάς του!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλά ο Παν. ήρθε σε χρόνο dt απο τη στιγμη που τον πήρα τηλ...τα καλά της επαρχίας...μηδεν αποστασεις!

το σχολείο δεν είναι πολυ μακριά αλλά ο συνδιασμος στεναχωρια, αυπνια, ήμουν και νηστικιά έπαιξε καταλυτικό ρόλο...

ο μπεμπίτος ο καημένος δυστυχως βιωνει πολλές συγχίσεις της μαμάς του!!!

καλε και εσυ νηστικια που πας βρε κοριτσι? θα φας τιμωρια την επομενη....;)

αχ και εγω που συγχιζομουνα στον Μαρινο....βγηκε τερατακι σχετικα...αλλα κυριος τις περισσοτερες!!!!αμα εχεις και τα ανησυχα ποντικια σπιτι τι να κανεις......?

Εμένα ίσως με βλέπετε πιο "φανατική" με το θέμα γιατι η καισαρική μου έγινε χωρις προφανη λόγο...

μάλλον άτυχη θα με χαρακτηριζα σε αυτό το θέμα...

Συμφωνώ και.....παρομοίως...!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ελενιτσα ευχαριστω για τις ευχες να χαιρεσαι κ εσυ τα παιδακια σου!καλα εκανες και τη κατειγγειλες θα της ειχα βγαλει το μαλλι τριχα τριχα!ειχες αποτελεσμα απ τη καταγγελια?

σοφακι φαε κατι αλμυρο να ανεβει λιγο η πιεση κ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι-ξερω οτι ειναι δυσκολο...αλλα το χρειαζεσαι.

μπραβο στη βαλ καλη αρχη εκανε μια χαρα θα τα παει!ελπιζω να μην ειστε τοσο ατυχες και πρωτη μερα να κολλησε κατι.εννοειται πως χαιρομαι για την ελλη δε μ απασχολει η τιμωρια δικαιως την εφαγε....οσο για το πλανο τοκετου δε το εχω παρουσιασει ακομα στο γιατρο μου 6/6 θα παω θα του κανω μια νυξη μ ενδιαφερει να μου πει ξεκαθαρα-κι οχι με μισολογα-οτι θα περιμενει μεχρι 40η βδομαδα...

μαρακι και στεβυ καλημερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ελενιτσα ευχαριστω για τις ευχες να χαιρεσαι κ εσυ τα παιδακια σου!καλα εκανες και τη κατειγγειλες θα της ειχα βγαλει το μαλλι τριχα τριχα!ειχες αποτελεσμα απ τη καταγγελια?

σοφακι φαε κατι αλμυρο να ανεβει λιγο η πιεση κ οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι-ξερω οτι ειναι δυσκολο...αλλα το χρειαζεσαι.

μπραβο στη βαλ καλη αρχη εκανε μια χαρα θα τα παει!ελπιζω να μην ειστε τοσο ατυχες και πρωτη μερα να κολλησε κατι.εννοειται πως χαιρομαι για την ελλη δε μ απασχολει η τιμωρια δικαιως την εφαγε....οσο για το πλανο τοκετου δε το εχω παρουσιασει ακομα στο γιατρο μου 6/6 θα παω θα του κανω μια νυξη μ ενδιαφερει να μου πει ξεκαθαρα-κι οχι με μισολογα-οτι θα περιμενει μεχρι 40η βδομαδα...

μαρακι και στεβυ καλημερα!

δεν ξερω βρε Σοφια αν της εκαναν κατι....γιατι εγω εφυγα απ το σχολειο τοτε...αλλαξαμε παιδικο σταθμο.

αααα να πω οτι απο μερα σε μερα βγαινει το προγραμμα για τους παιδικους σταθμους μεσω ΕΕΤΑΑ.οταν ειναι σας ειδοποιω αμεσως.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...