Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!!Τι κανετε???Σοφακι τελεια τα νεα σου:Dμια χαρα ο μπεμπουλης σου:D

φανταζομαι την χαρα της Βαλ!!!ατρομητο αυτο το κοριτσι:Dκριμα που δεν ειμαστε κοντα να εκανε μαθηματα στον δικο μου!!!!ξεκινησες τα ψωνια βλεπω ε????:D

οσο για την γεννα σου ευχομαι να καταφερεις να γεννησεις φυσολογικα και χωρις επισκληριδιο.βλεπω ποσο πολυ το θες:D

εγω που δεν φημιζομαι για την αντοχη μου στον πονο και γεννησα χωρις επισκληριδιο!!!αλλα βρε κοριτσια.....δεν μου φανηκαν τοσο τρομεροι οι πονοι!!και ειχα και τοσα προβληματα πριν και κατα την διαρκεια του τοκετου:(

τελικα παιζει μεγαλο ρολο η εμπειρια σε εναν γιατρο!!!

Ζωιτσα περαστικα στον Θοδωρη σου!!ελπιζω να την γλιτωσει η μικρη σου.

οι υπολοπες καλα??

τα νεα μας.....επτελους εμαστε καλα...τρεξιμο με τον μικρο...μου βγαζει μια γλωσσα να.....να ζεστανει και ο καιρος να ξεκινησουμε μπανακια:D

καλο βραδυ:D:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

με τις μεγάλες ωρες εγω κλασικά!

πήγαμε στο γιατρό, όλα καλά, είδε το μπέμπη λίγο αδυνατούλη είπε αλλά δεν ανησυχουμε...τεσπα...για να το λέει κάτι ξέρει!

του εξεφρασα την επιθυμία μου να δοκιμάσουμε για φυσιολογικό αν όλα βαίνουν καλώς μέχρι τότε και προς μεγάλη μου εκπληξη ήταν πολύ θετικός και μου είπε οτι το έκανε την προηγούμενη εβδομάδα σε άλλη πελάτισα του!

Βέβαια μου είπε οτι δε θα με αφησει να φτασω τις 40 εβδομάδες γιατι λέει οτι μέχρι τότε 3πλασιάζονται οι περιγεννητικοί κίνδυνοι...

είπε οτι θα μου κάνει μια ελαφριά πρόκληση με προσταγλαδίνη στις 39 εβδομάδες...

δεν πείστηκα απόλυτα αλλά τουλάχιστον είμαι αισιοδοξη και μπορώ να ψαχτω ακόμα παραπάνω...

μου είπε επίσης οτι λόγω του οτι στον πρώτο τοκετό δεν έκανα διαστολή και γενικά δεν προχώρησε η διαδικασία, δεν έχω μεγάλες πιθανότητες να συμβεί στο 2ο αλλά δε χάνουμε τιποτα να δοκιμάσουμε...

αυτα τα ηξερα...σας τα έλεγα άλλωστε!

Εμένα μου αρκεί που είναι θετικός και τα περαιτερω θα τα συζητήσουμε στην πορεία!

Ζωίτσα έτσι όπως περιγράφεις τη γιατρό σου μάλλον την Αγγελική Μπουζάκη πρέπει να έχεις ε???

α και δε σας είπα το κορυφαίο!!!

4 κιλά έβαλα τον τελευταίο μήνα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

ζωιτσα περαστικα στο θοδωρη!ελπιζω τωρα που καλοκαιριασε-λεμε τωρα-να ηρεμησετε απ τις παλιοιωσεις!

σοφια κ εγω αυτο περιμενω...να ζεστανει ο καιρος ν αρχισουμε τα μπανια!!ανυπομονω!

σοφακι το οτι ειναι θετικος ο γιατρος σου κ εχει ξανακανει vbac ειναι πολυ καλο!!για τις 40 εβδομαδες δεν εχει τελειως αδικο κ εγω θα προτιμουσα να ξεκινησει ο τοκετος πριν τη πητ παρολα αυτα αν σε παρακολουθει στενα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλο προβλημα..οσο για τη προκληση δε σου ειπε αν γινεται αν σου σπασει τα νερα ο ιδιος?ευχομαι ολα να εξελιχθουν οπως τα θες!νομιζω οτι θα τα καταφερετε παντως καλα κανεις κ εισαι αισιοδοξη!

εμεις σηκωθηκαμε νωρις να κανουμε τις δουλειες μας γιατι το μεσημερι θα κατεβουμε στα πεθερικα μου γι αφαγητο...εχω ηδη σιδερωσει ενα πληντυριο κ εβαλα το δευτερο να δουλευει...ουφ ευτυχως βλεπω εχει καλη μερα σημερα!

καλο σκ και φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

άσε Σοφάκι οι κοπέλες στο vbac στο φέις μου έκαναν την καρδιά περιβόλι....

πάει η αισιοδοξία μου....

τεσπα...θα το ψάξω όσο πιο πολύ μπορώ και βλέπουμε...

ίσως αργότερα κατα τον 7ο, πάρω και ένα τηλέφωνο τον Γιαννίκο να ρωτησω τις απόψεις του...

εγω περιμένω απαντηση απο τη νονά μας για να βγούμε για καφέ...τα ασιδέρωτα τα αγνοώ επιδεικτικά!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τα διαβασα οσα σου εγραψαν εχουν κ αυτιες το δικιο τους...σοφακι μου εχε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου..θα τα καταφερεις.μπορει να εκπλαγεις κ ν αρχισει ο τοκοετος μονος του νωριτερα...δε ξερουμε πως θα αντιδρασει το σωμα μας κ ποτε θα ειναι ετοιμο το μωρο...ελπιζουμε για το καλυτερο.και μονο που ο γιατρος σου ειναι προθυμος να δοκιμασει εστω και με τους δικους του περιορισμους μονο θετικο μπορει να ειναι...μην απογοητευεσαι;)

συζητησε μαζι του λιγο το θεμα της προκλησης ειναι οπως τα ειπαν τα κοριτσια καλυτερα οξυτοκινη σε μικρη δοση παρα υποθετο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

άσε Σοφάκι ψυχολογία στα Τάρταρα μετα απο αυτά που διάβασα....

τεσπα....με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα γεννήσω...

αρκεί να μην υπάρχει κίνδυνος για μένα και τον μπέμπη...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελα δε θελω να πεφτεις!!

σιγουρα παντα προεχει η ασφαλεια η δικια μας και του μωρου αυτο δε το συζηταμε...μη χανεις τις ελπιδες σου εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας!ολα θα πανε καλα!!τα γραφω για να τα βλεπω κ εγω:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα...

χάλια είμαι ρε γμτ....

με το vbac έχω απογοητευθεί, η Βαλ έχει ξεφυγει πέραν κάθε ελέγχου...

δεν ξέρω τι να κάνω...

είχαμε πάει σε κάτι γενέθλια, την πήραμε σηκωτη για να φυγουμε και στο δρόμο κοιμηθηκε...με το που φτάσαμε σπιτι ξύπνησε και άρχισε να κλαίει και να χτυπιέται...εγω την αγνοούσα και έβλεπα τηλεόραση μηπως και της περάσει...

και σε ανύποπτη στιγμή, μου βουτάει το χέρι και με δαγκωνει απίστευτα δυνατά στο πάνω μέρος του καρπού και απο εκείνη την ωρα δεν αισθάνομαι καθόλου το χέρι μου στην περιοχή απο τον αντίχειρα μέχρι τον δείκτη...

τι θα την κάνω???

και αν το κάνει αυτό σε κανένα παιδάκι στο σχολείο και του κάνει ζημιά???

είμαι τόσο στεναχωρημένη που δεν έχω σταματησει να κλαίω...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφάκι μου ξεχάστηκα...

Χρόνια πολλά κι απο δω!

Να τα εκατοστήσεις και οτι επιθυμείς!!!

με το καλό να παρεις αγκαλίτσα το μπέμπη σου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας και απο την ξεθεωμενη μανα!!!!

Εχω κουραστει τον τελευταιο καιρο τοοοοσο πολυ που δεν ξερω τι θα κανω!!!ΚΑι αυτος ο καιρος δεν λεει να φτιαξει με τιποτα!!!

Ο μικρος καλυτερα ειναι....αναρρωνει θα ελεγα....εκανε κακα σημερα μονο 3 φορες!!!!!

Τι να πω εχω βαρεθει να σκουπιζω κωλους....η μικρη φαινεται να την γλιτωσε προς το παρων....Αυριο λεω να τους αφησω να παιξουν μαζι για τι μεχρι τωρα τους ειχα στην απομονωση.....Πολυ κουραστικο και αυτο επισης....Εκανα χωρο στην τραπεζαρια και εβαλα την μικρη και στο σαλονι που στην ουσια ο ιδιος χωρος ειναι απλα τους χωριζει ενας καναπες ειχα τον μικρο να παιζει....το τι ακροβατικα εχω κανει για να παιζω και με τους δυο δεν λεγεται.....καποια στιγμη καθομουν με τα γονατα ορθια και επαιζα στον καναπε με τον μικρο με πλαστελινες και στα ποδια μου απο πισω καθοταν η Λυδια και ετρωγε το παιχνιδι της!!!!το τι κολλημα εχει φαει μαζι μου αυτο το κοριτσι δεν λεγεται...απομακρυνομαι για λιγο και το δακρυ κορομηλο μιλαμε!!!!!!εννοειτε οτι δεν τολμαω να παρω τον θοδωρη αγκαλια ετσι?

ΤΕσπα....

Σοφακι μου ισως ηρθε η ωρα να σκεφτεις την τιμωρια....εμεις περασαμε μια παρομοια φαση πριν λιγο καιρο οπου δεν χτυπουσε εμας αλλα τα αλλα παιδια...τα εχει σπρωξει τραβουσε μαλλια καποια στιγμη πηγε να πνιξει εναν με μια κορελα θα το χτυπουσε με ενα σφυρι ....ασε πανικος ειχα κατατρομαξει...λοιπον οι φωνες δεν επιασαν (ξυλο εννοειτε δεν του δινω ποτε δεν ξερει καν τι θα πει.....) αυτο που επιασε μεσα σε μια μερα κιολας ηταν οταν τον πηρα με το μαλακο και του αξηγουσα οταν χτυπουσε οτι δεν πρεπει να το κανουμε γιατι ο αλλος ποναει και αφου συνεχισε και τον ειχα προειδοποιησιε οτι αν το κανει θα παει τιμωρια και αφου το ξαναεκανε τον πηρα απο το χερι με το μαλακο τον πηγα στον καναπε και ηρεμα του ειπα οτι σε βαζω τωρα τιμωρια γιατι τραβηξες τα μαλλια της ιωαννας.....Ε μετα απο αυτο ο μικρος εχει γινει αλλος ανθρωπος....Δεν τον παω τιμωρια ουτε στο δωματιο του ουτε τιποτα....τον βαζω στο καναπε στο σαλονι και εκει περιμενω να σταματησει να κλαιει και μετα του εξηγω ιατι τον εβαλα τιμωρια....

τωρα ειμαστε καλα...δεν χτυπαει πια....αλλα η αληθεια ειναι οτι στην αρχη τα ειχα δει ολα!!!!

Και μην στεναχωριεσαι Σοφακι μου....Πρεπει απλα να μαζεψεις ολες σου τις δυναμεις και την υπομονη και με πολυ κουραγιο και προσοχη θα το ξεπερασει...

Παντως μου κανει εντυπωωση πως το να την αγνοεις δεν πιανει....εμας αμα τον αγνοουμαι αμεσως σταματαει να κλαιει...Βεβαια ειναι και αγορακι δεν ειναι τοσο πονηρος οσο τα κοριτσακια.....

Σοφακι!!!!!!!!!!Παραλιγο να το ξεχασω!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

ΝΑ χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να ερθει και ο γιοκας σου στην αγκαλια σου!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

το παιδί μου πήγε πρώτη μέρα σχολείο σήμερα!!!

καλά σημασία δε μου έδωσε λέμε...

μπήκε μέσα στην τάξη και ούτε γύρισε να δει που είμαι!!!

μου είπε η διευθυντρια θα την κρατησουν καμια ωρίτσα ή αν δει οτι είναι οκ και λίγο παραπάνω και θα με παρει τηλ να πάω να την πάρω...

κάτι μου λέει οτι θα έχουμε δράματα και δε θα θέλει να φύγει πάλι...όχι τιποτα άλλο αλλά θα παώ μόνη μου...άφησα και το καρότσι εκεί για να την παρω στην επιστροφή.

Ζωίτσα η δικιά μου η αντάρτισα δεν μπαίνει ούτε τιμωρία...έχω προσπαθήσει...δεν κάθεται ακίνητη...και πρέπει επί μιση ωρα να την κουβαλάω ενω χτυπιεται στη θέση της τιμωρίας...αν δεν ήμουν εγκυος θα το έκανα και 3 ωρες αν χρειαζόταν αλλά τωρα δεν...

αυτό που παθαίνει όσες φορές σας το έχω αναφέρει δεν είναι απλά οτι θύμωσε...μιλάμε για πολύ εντονες κρισεις θυμού...χθες ήταν η χειρότερη...

το χέρι μου ακόμα δεν το αισθάνομαι...αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα πρέπει να παώ σε γιατρό...:( Προφανώς δάγκωσε κάποιο νεύρο...

Όταν απλά θυμώνει έχω τον τρόπο μου και το ξεπερνάμε αλλά αυτες τις κρίσεις ομολογώ δε μπορώ να τις διαχειριστώ...

και χθες περάσαμε τόσο ωραία...πήγαμε σε ένα χωριό στα γενέθλια της κόρης κάτι φίλων...φαγαμε τα ψητά μας, η Βαλ ξεσάλωσε γιατι είχε τεράστια αυλή και μετα απο όταν ήρθε η ώρα να φυγουμε ήρθε το χάος!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφία μου καλημέρα! και σε όλες δηλ..

καλή αρχή στη βαλ!

μη στεναχωριέσαι και οι κρίσεις αυτές είναι απόλυτα φυσιολογικές! όταν γεννηθεί το σταυράκι θ αλλάξει το κορίτσι σου και δε θα το πιστεύεις!

μη πιέζεις καταστάσεις, κάνε λίγο πλάτες στη μικρή.

εγώ το χω μετανοιώσει πικρά για την αυστηρότητά μου απέναντι στον μεγάλο αναφορικά με τις κρίσεις του πάντα.

τα παιδιά μεγαλώνουν κι αλλάζουν.

και ξεχνάνε.

και συγχωρούν.

εμείς δε συγχωρούμε εύκολα τους εαυτούς μας.

σχετικά με το πως θα συμπεριφερθεί το σώμα κατά το τοκετό τίποτα δεν είναι στάνταρ.

στο πρώτο τοκετό ναι δε προχωρούσε η διαδικασία.

στο δεύτερο έσπασαν τα νερά και άρχισαν κανονικότατα οι πόνοι της γέννας και η διαστολή. κι ας μην είχε προηγούμενες μνήμες το σώμα. θα γεννιόταν φυσιολογικά το μανιώ. άσχετα αν έκανα και δεύτερη καισαρική, αποκλειστικά και μονο λόγω προηγηθείσης.

ποτέ δε ξέρεις.

με ασφάλεια να σαι κι εσύ και το μωρό κι ας το όπως έρθει.

καλημερα κ απο μενα!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!να ειστε καλα καινα χαιρεστε τις οικογενειες σας!

σοφακι με καλυψαν τα κοριτσια δεν εχω κατι να προσθεσω εγω το εζησα απ την αντιθετη πλευρα-τη χτυπαγανε αλλα παιδακια στο παιδικο τη δικια μου κατα καιρους συμβαινει ακομα αλλα ευτυχως πλεον ανταποδιδει κ εκεινη δε καθεται και κλαιει-ξερω αντιπαιδαγωγικο ολο αυτο (της το ειπα πολλες φορες πρωτα να φωναζει να σταματησει το παιδακι που τη χτυπαει κ αν συνεχισει να το χτυπησει κ αυτη) αλλα το προτιμω απ το να καθεται και να τις τρωει.2η χρονια φετος εχει γινει πολυ πιο διεκδικητικη και τη χαιρομαι πραγματικα-προχθες εφαγε και τη πρωτη της τιμωρια απ τη δασκαλα επειδη ανεβαινε σε κατι καρεκλες.σε γενικες γραμμες στο σταθμο ειναι αγγελουδι την οποια αντιδραση τη βγαζει σε μας-δε μας δαγκωνει αλλα εχει ξεσπασματα θυμου-το αποδιδω στο μωρο που ερχεται και προετοιμαζομαι για το μελλον;)

καλη αρχη στη βαλ!γραψε μας να μας πεις πως πηγε η πρωτη μερα!

οσο για το τοκετο συμφωνω με την αννα δε ξερεις πως θ αντιδρασει το σωμα σου...διαβασα και το πλανο για vbac απο τον παπανικολαου συμφωνω και με αυτο κ μαλλον αυτο θ ακολουθησω...δηλ να μου σπασει ο γιατρος τα νερα την 40η βδομαδα-η και αργοτερα-να περιμενουμε 2 ωρες αν ξεκινησουν συσπασεις ολα καλα συνεχιζουμε ισως και με μικρη χρηση οξυτοκινης αν δεν εχω συσπασεις παμε για καισαρικη μου φαινεται καλο πλανο εσυ πως το βλεπεις?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφία μου καλημέρα! και σε όλες δηλ..

καλή αρχή στη βαλ!

μη στεναχωριέσαι και οι κρίσεις αυτές είναι απόλυτα φυσιολογικές! όταν γεννηθεί το σταυράκι θ αλλάξει το κορίτσι σου και δε θα το πιστεύεις!

μη πιέζεις καταστάσεις, κάνε λίγο πλάτες στη μικρή.

εγώ το χω μετανοιώσει πικρά για την αυστηρότητά μου απέναντι στον μεγάλο αναφορικά με τις κρίσεις του πάντα.

τα παιδιά μεγαλώνουν κι αλλάζουν.

και ξεχνάνε.

και συγχωρούν.

εμείς δε συγχωρούμε εύκολα τους εαυτούς μας.

καλημερα σας!!!!να ο ανθρωπος μου...Αννουλα λες και μιλαω εγω τα λες....

Σοφακι μου....μην στεναχωριεσαι....ουτε για την γεννα σου που πιστευω πως ολα θα πανε καλα..αλλα ουτε για το Βαλεριακι....ισως ειδε καποιο παιδακι να το κανει αυτο..δεν μπορει να το εκανε ετσι στο αξαφνο....το κανει και ο Μαρινος αυτο...ο καημενος ο Ανδρεας εχει αγανακτισει.Εγω τον τιμωρω τον μικρο...μπορει να μην καταλαβαινει καποιες φορες αλλα ξερει οτι αντιδρω σε αυτο που κανει γιατι δεν ειναι σωστο.Μπραβο στο Βαλεριακι....ημουν σιγουρη οτι δεν θα ειχε προβλημα με το σχολειο.....και εγω οταν ειχα πρωτο παει τον Μαρινο την πρωτη μερα τον αφησα 4 ωρες....του αρεσε τοοοοοοσο πολυ.

Το Σαββατο ειχα ερθει Καλαματα στην γιαγια μου για να παιξουν τα παιδια με κατι ξαδερφακια τους απο την Αθηνα....να δω ποτε θα ρθω να δω και σενα....και να παω καποια στιγμη στην Μαρια......θα προσλαβω σοφερ μαλλον....

Σοφακι 3 χρονια πολλα και απο δω....οτι καλυτερο ευχομαι!!!!Εχθες παρεπιπτοντως ειχε γενεθλια και η κουνιαδα μου......

Ζωιτσα μου.....λιγη υπομονη ακομα να ξεπεταχτει λιγο ακομα η ζουζουνα σου και θα στρωσει η κατασταση πιστευω.......περαστικα στον Τεο.....

αααααα Σοφια αυτο που σου ειπε η δασκαλα του παιδικου...οντως μην το δενεις οπως ειπε και η αλλη Σοφια......

να σας πω εγω περιστατικο απο τον παιδικο σταθμο με την δασκαλα της Ευης να φριξετε....η Ευη οπως εχω ξαναπει βαζειτο δακτυλο στο στομα και τωρα προσπαθουμε να το κοψουμε γιατι θα εχουμε θεμα του χρονου στο δημοτικο.......λοιπον η Δασκαλα της τοτε τρομαρα να της ερθει......επερνε το παιδι την εβαζε στην μεση και τα αλλα παιδακι γυρω της και ελεγε "κοιταξτε την Ευη τι κανει, βαζει το χερι στο στομα.για κοροιδεψτε την"!!!!!αφου σας το λεω και στεναχωριεμαι....και να φανταστειτε οτι δεν μου το ειπε η Ευη....μου το ειπε η ιδια!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...