Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είδες τι εννοώ???

οτι όλοι μας φοβίζουν για τη σοβαρότητα και τους κινδυνους του vbac αλλα για την καισαρική που έχει ξεπεράσει σε ποσοστά το 50% των τοκετών στην Ελλάδα, δεν αναφέρεται κανείς στους κινδυνους και στη σοβαρότητα της ως χειρουργική επέμβαση...

μαζι σου με 1000 οτι ευτυχως που υπάρχει και γεννιούνται γερα παιδιά αλλά το θέμα είναι οτι πλεόν η καισαρική έχει σταματησει να γινεται αμιγως για ιατρικούς λόγους...

Τωρα γινεται γιατι ο γιατρος εχει κανονισει διακοπές, γιατι βαριεται να περιμένει να προχωρησει η διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού, γιατι "ξεπετάει" πιο πολλές εγκυμονούσες και τα κέρδη είναι μεγαλύτερα, γιατι η μανα θέλει το παιδί της να βγει το τάδε ζώδιο,κλπ...

εγω αν καταφερω να γεννησω φυσιολογικά τον μπεμπη μου, δεν αποκλείω το 3ο παιδί!!!

καλά για 3η καισαρική ούτε λογος!!!

εδω για τη 2η θα χρειαστω πιθανότατα ψυχοθεραπεία!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σ αυτο που λεει η αγγελικη γαι τη 2η καισαρικη εχει δικιο..κατα κανονα γινονται 38η βδομαδα.για μενα ειναι κοκκινη γραμμη...του το εχω τονισει και θα του το ξαναπω οσες φορες χρειαστει οτι θα περιμενω ν αξεκινησει ο τοκετος ακομα κ αν αποφασισουμε δευτερη καισαρικη...και μενα μου πε οτι πρεπει να υπογραψω χαρτι και για το vbac και για τη γεννα περα της 38ης βδομαδας...κανενα προβλημα θα υπογραψω.

μαρακι εμενα η πρωτη καισαρικη ηταν επιλογη μου..φοβομουν τους πονους (ακομα φοβαμαι) του φυσιλογικου κ πιστευα οτι δε θα τους αντεχα...ειχα πολυ καλη αναρρωση και δε πονεσα απ τη καισαρικη.παρολα αυτα το μετανιωσα...απλα θα θελα να νιωσω τη διαδικασια απο περιεργεια περισσοτερο πως ειναι τελικα οι περιβοητοι πονοι της γεννας πως ειναι να σου σπανε τα νερα...σαν εμπιερια δηλαδη.δεν ειμαι τοσο πορωμενη σωνει και καλα να γεννησω φυσιολογικα αυτο που δε διαπραγματευομαι ομως ειναι το να ξεκινησει ο τοκετος μονος του...ολα αυτα αν κυλησουν ολα ομαλα και δε προκυψει προβλημα μεχρι τελους.ο κινδυνος ν ανοιξει η τομη σε vbac δε νομιζω οτι ειναι πια τοσο μεγαλος ωστε να με αποτρεψει και πιστευω οτι ενας γιατρος που εχει κανει ξανα vbac μπορει να δει αν θ ανοιξει η μητρα και να προβει εγκαιρως σε επειγουσα καισαρικη.(ισως τελικα ειχε δικιο ο παπανικολαου σοφακι χρειαζεται εμπειρια στο να διαβασει ο γιατρος τα σημαδια)..σπανια γινεται ολικη ρηξη..αν συμβει μερικη ρηξη η επειγουσα καισαρικη λυνει το προβλημα.

σοφακι τη γραψατε τη βαλ?

σε μιση ωρα θα πάμε στο σχολείο Σοφάκι!!!

ο Κουρτης που μου έκανε τη Β' επιπεδου προχθες μου είπε οτι προς το τέλος της εγκυμοσυνης φαινεται πολύ καλά η τομη στη μητρα και μπορεί να την παρακολουθεί ο γυναικολόγος υπερηχογραφικά για να βλέπει σε τι κατασταση είναι...

οπότε φανταζομαι δε χρειαζεται ιδιαιτερη εμπειρια για να αναγνωρίσει αν πάει να συμβεί κατι και να προχωρησει σε επείγουσα καισαρική...

η εμπειρια νομιζω οτι είναι απαραιτητη περισσότερο στα πριν...

στη χορηγηση φαρμακων, στο πόσες ωρες περιμένεις απο το σπασιμο των νερων...στη διαδικασία γενικά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Είδες τι εννοώ???

οτι όλοι μας φοβίζουν για τη σοβαρότητα και τους κινδυνους του vbac αλλα για την καισαρική που έχει ξεπεράσει σε ποσοστά το 50% των τοκετών στην Ελλάδα, δεν αναφέρεται κανείς στους κινδυνους και στη σοβαρότητα της ως χειρουργική επέμβαση...

μαζι σου με 1000 οτι ευτυχως που υπάρχει και γεννιούνται γερα παιδιά αλλά το θέμα είναι οτι πλεόν η καισαρική έχει σταματησει να γινεται αμιγως για ιατρικούς λόγους...

Τωρα γινεται γιατι ο γιατρος εχει κανονισει διακοπές, γιατι βαριεται να περιμένει να προχωρησει η διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού, γιατι "ξεπετάει" πιο πολλές εγκυμονούσες και τα κέρδη είναι μεγαλύτερα, γιατι η μανα θέλει το παιδί της να βγει το τάδε ζώδιο,κλπ...

εγω αν καταφερω να γεννησω φυσιολογικά τον μπεμπη μου, δεν αποκλείω το 3ο παιδί!!!

καλά για 3η καισαρική ούτε λογος!!!

εδω για τη 2η θα χρειαστω πιθανότατα ψυχοθεραπεία!!!:tongue::tongue::tongue:

συμφωνω γαι το λογο που γινονται οι καισαρικες...κ εμενα θα επρεπε ο δικος μου γιατρος παροτι ηταν επιθιμια μου η καισαρικη ν αμε αποτρεψει...αφου δε συνετρεχε ιατρικος λογος(ασχετο αν αργοτερα προεκυψε διαβητης την αποφαση την ειχα παρει απο το 2ομηνα, αλλα βλεπεις ηταν αυγουστος σιγα μη καθοταν να με περιμενει ποτε θα γεννησω ασε που με τη καισαρικη θα γλιτωνε τη ταλαιπωρια:evil:)

για τριτο παιδι ασχετως το τροπο που θα γεννησω το 2ο η επιθυμια υπαρχει...αν θα γινει πραξη δε ξερω...θα δειξει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σε μιση ωρα θα πάμε στο σχολείο Σοφάκι!!!

ο Κουρτης που μου έκανε τη Β' επιπεδου προχθες μου είπε οτι προς το τέλος της εγκυμοσυνης φαινεται πολύ καλά η τομη στη μητρα και μπορεί να την παρακολουθεί ο γυναικολόγος υπερηχογραφικά για να βλέπει σε τι κατασταση είναι...

οπότε φανταζομαι δε χρειαζεται ιδιαιτερη εμπειρια για να αναγνωρίσει αν πάει να συμβεί κατι και να προχωρησει σε επείγουσα καισαρική...

η εμπειρια νομιζω οτι είναι απαραιτητη περισσότερο στα πριν...

στη χορηγηση φαρμακων, στο πόσες ωρες περιμένεις απο το σπασιμο των νερων...στη διαδικασία γενικά...

ναι αλλα πως μπορει να ξερει πως θα συμπεριφερθει η τομη κατα τη διαρκεια των συσπασεων...μπορει ολα να φαινονται καλα στον υπερηχο και κατα τη διαρκεια μιας συσπασης ν ανοιξει...δε ξερω υποθεσεις κανω δεν εχω τις γνωσεις;)

τελικα η εμπειρια ειναι απαραιτητη σε καθε σταδιο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σε καμια περιπτωση να υπογραψω χαρτια που θα αναλαμβανω την ευθυνη, σε καμια περιπτωση εφοσον υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να κινδυνευσω εγω ή το παιδι μου!

αλλη μια καισαρικη και ξεμπερδεψαμε! σιγα το ζητω!!!:P

!

οντως αυτο με τις υπογραφες και την αναληψη ευθυνης με φοβιζει παρα πολυ. μπορεί και αυτος να ειναι ο σκοπος ομως.

απο την αλλη αν,χτυπα ξύλο αν..λέμε αν....1/99999999999999999999999999999%

να γινει μια στραβη πως θα ζησω μετα?????????????

εξαλλου και γω ειχα προβλημα χωρις να το ξέρω και μενα μου ειπε ο γιατρος οτι ειχα άγιο που δε με πιασανε οι πονοι της προκλησης.

Αν θυμαστε 2 μερες εκανα προκληση στις 40+5 και 40+6.

Η Μαριλιζα μπορει να ειχε πνιγει,γιατί ο λώρος ηταν μπλεγμένος στο λαιμος της και πολύ κοντός,οποτε καμια φορα ας κανουμε το σταυρό μας και να λεμε δοξα τω Θεω που ειμαστε καλά και εχουμε τα παιδάκια μας.

Ολα για κάποιο λόγο γινονται,τιποτα δεν ειναι τυχαιο λενε.

Διαφημίσεις

συμφωνω γαι το λογο που γινονται οι καισαρικες...κ εμενα θα επρεπε ο δικος μου γιατρος παροτι ηταν επιθιμια μου η καισαρικη ν αμε αποτρεψει...αφου δε συνετρεχε ιατρικος λογος(ασχετο αν αργοτερα προεκυψε διαβητης την αποφαση την ειχα παρει απο το 2ομηνα, αλλα βλεπεις ηταν αυγουστος σιγα μη καθοταν να με περιμενει ποτε θα γεννησω ασε που με τη καισαρικη θα γλιτωνε τη ταλαιπωρια:evil:)

για τριτο παιδι ασχετως το τροπο που θα γεννησω το 2ο η επιθυμια υπαρχει...αν θα γινει πραξη δε ξερω...θα δειξει.

και για να ευθυμησουμε.......αντε να κανετε και τριτο να γινουμε ολες τριτεκνες!!!!εκτος αν εγω εχω κανει τεταρτο....χιχιχιχιχιχι:tongue::tongue:

να φανταστειτε πως και εγω που πηγα να γεννησω για τριτη φορα φυσιολογικα αλλα με τεχνητους....ειπα αμαν.....ζητησα καισαρικη....δεν αντεχα δεμενη σε ενα κρεβατι.......ειναι κατα ποσο αντεχεις βεβαια....

οντως αυτο με τις υπογραφες και την αναληψη ευθυνης με φοβιζει παρα πολυ. μπορεί και αυτος να ειναι ο σκοπος ομως.

απο την αλλη αν,χτυπα ξύλο αν..λέμε αν....1/99999999999999999999999999999%

να γινει μια στραβη πως θα ζησω μετα?????????????

εξαλλου και γω ειχα προβλημα χωρις να το ξέρω και μενα μου ειπε ο γιατρος οτι ειχα άγιο που δε με πιασανε οι πονοι της προκλησης.

Αν θυμαστε 2 μερες εκανα προκληση στις 40+5 και 40+6.

Η Μαριλιζα μπορει να ειχε πνιγει,γιατί ο λώρος ηταν μπλεγμένος στο λαιμος της και πολύ κοντός,οποτε καμια φορα ας κανουμε το σταυρό μας και να λεμε δοξα τω Θεω που ειμαστε καλά και εχουμε τα παιδάκια μας.

Ολα για κάποιο λόγο γινονται,τιποτα δεν ειναι τυχαιο λενε.

αγγελικη στραβη μπορει να συμβει σε καθε περιπτωση...ειτε γεννησεις φυσιολογικα ειτε με καισαρικη...ειναι η κακια η ωρα(μακρια απο μας παναγια μου)

συμφωνω ομως οτι η καισαρικη σε πολλες περιπτωσεις μπορει να σωσει ζωες...γι αυτο και δεν την αποκυρησω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εμένα ίσως με βλέπετε πιο "φανατική" με το θέμα γιατι η καισαρική μου έγινε χωρις προφανη λόγο...

μάλλον άτυχη θα με χαρακτηριζα σε αυτό το θέμα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμενα ο Κων/νος τον ειχε τυλιγμενο το λωρο 3 φορες γυρω από το λαιμο του!

Αγγελικουλα ισως εχει δικιο η συμπι μου οτι δηλαδη εμεις το βλεπουμε διαφορετικα γιατι εξαιτιας αυτης της επεμβασης ζουνε και τα παιδια μας αλλα και εμεις σημερα!

καλα Σοφια για σενα που την εκανες γιατι φοβοσουν τους πονους.... βρε εσυ που δουλευεις μες τους γιατρους δεν σου ειχαν πει για την επισκληριδιο; εγω σε πληροφορω το παραπονο που εχω ειναι οτι δεν ενιωσα τους πονους της γεννας εστω και για λιγο! ηθελα να πονεσω, αυτο ειναι μεγαλείο για μενα :P

μαρακι δεν ειχα φροντισει να ενημερωθω...και φυσικα φερω την ευθυνη γι αυτο.δεν ηξερα οτι μπορει να γινει απ την αρχη επισκληριδιος:oops:ασε που φοβομουν και την επισκληριδιο απο μονη της...και τελικα περισσοτερο πονεσα τη στιγμη της επισκληριδιου και στο κλισμα παρα στη καισαρικη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

άκουσε κανείς τη Βαλέρια να τσιρίζει και να χτυπιέται???

μην ανησυχείτε....επειδή πήγαμε στο σχολείο ήταν!!!

Μόνο που έκλαιγε και χτυπιόταν γιατι ΔΕΝ ήθελε να φυγει!!!

τα τρόμαξε τα υπόλοιπα πιτσιρίκια!

χαχαχαχαχαχα!!!

απο Δευτέρα ξεκινάμε προσαρμογη και την άλλη εβδομάδα κανονικά!!!

κάτι μου λέει οτι η Βαλ απο Δευτερα θα θέλει να κάθεται φουλ ωράριο αλλά θα δούμε!!!

Μόλις μπήκε η Βαλ στην τάξη με τα υπόλοιπα παιδάκια χωρις να διστάσει ούτε στο ελάχιστο, η διευθυντρια είπε το εξής:

"α ήρθε η αρχηγός του σχολείου μας!!!"

τυχαίο??? δε νομίζω!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!!!

μου ειπε επίσης η διευθυντρια οτι τον πρωτο μηνα να το έχω σιγουρο οτι θα κολλήσει κάτι...:rolleyes:

τεσπα....ελπίζω να τα πάμε καλά!

αυτό δειχνουν προς το παρον τα πράγματα πάντως!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπραβο στη βαλ!!καλη αρχη πιστευω δε θα δυσκολευτει καθολου!

μη το δενεις κομπο οτι θα κολλησει σιγουρα ειναι και η εποχη που βοηθαει-αν κ ο καιρος τις τελευταιες μερες μας εχει τρελλανει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας Κοριτσακια!!!!

Χαθηκα ε?

Το ξερω....Πολυυυυυυυυυυυυυυ τρεξιμο να προλαβω να τους εχω ολους ευχαριστημενους και παλι....δεν νομιζω οτι κααφερνω πολλα!!!!

Η μικρη επαε μαμακιαση και ο μικρος απο το κολλημα ππου εχει η μικρη ζηλευει και ειναι μες στην γκρινια και την απαιτηση....

Αρρωστησαμε κιολας!!!Ο μικρος δηλαδη χθες πριν το μπανιο ανεβασε πυρετο...39 του εδωσα depon που μετα ειδα οτι ληγει αυτο το μηνα και ο πυρετος δεν επεσε οποτε 3 ωρες μετα του εβαλα υποθετω....Φρικη!!!Μετα ανεβασε παλι πυρετο 6 η ωρα και απο τοτε ειναι απυρετος.....Ας ελπισουμε να παμε καλα....Τωρα απο μερα σε μερα περιμενω και την μικρη.....:cry::cry::cry:

ΠΑντως οσες φορες εχουμε αρρωστηει αυτη ειναι η χειροτερη απο ολες....Εκανε 39 πυρετο που δεν εχει κανει ποτε....ειχε ριγος....ζαλιζοταν...και το πρωι μου εκανε και μια διαρροια....Μπορει βεβαια να ειναι απο το υποθετω αυτο....δεν ξερω....Α και ορεξη να φαει δεν εχει....Πρωτη φορα εχουμε τετοια συμπτωματα αρρωστιας και πιο πολυ απο ολα φοβαμαι αν μου αρρωστησει η μικρη τι θα κανω...ΠΑνω που σταματησε και τις διαρροιες....

Βασικα για να μην σας πρηζω μπηκα να πω τα συγχαρητηρια μου για το Σοφακι!!!Ολα καλα λοιπον ε?Μπραβο βρε Σοφια μου!!!!

Οσο για την καισαρικη εγω που δεν ειχα προβλημα με την δευτερη καισαρικη και που η πρωτη εγινε μαλλον για να μην χασει το Σκ στη θαλασσα ο πρωην γιατρος μου μπορω να σου πω οτι χαρηκα πολυ!!!!!!!!!!

Ξυπνησε ο μικρος επανερχομαι!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

και να μπω κι εγω στα γρηγορα πριν ετοιμασω τη βαλ να φύγουμε για το γιατρό!!!

Ζωίτσα περαστικά στο Θοδωράκη και καλό κουράγιο σε σένα!!!

κάτι μου λέει οτι σε κανα χρόνο εσυ θα είσαι χαλαρή και θα ακούς τις δικές μας γκρίνιες για τα βλασταρια μας!!!

ευτυχως όλα καλά στη Β' επιπέδου και τωρα προχωράμε με άλλο αέρα!!!:D

να σας ενημερωσω οτι το μαντκο έβαλε προσωρινα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 λιρων...

εγω μόλις έβαλα παραγγελία:

7 κοντομάνικα μπλουζάκια, 2 ραντάκια, 2 κολάν κάπρι και 2 φορέματα σε συνδιασμό με τον εκπτωτικό κωδικό bag15, όλα μαζι 53 ευρω!

όχι τιποτα άλλο αλλα τωρα που ξεκινάμε σχολείο κατι μου λέει οτι δε θα προλαβαίνω να πλένω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

πάαω να ξυπνησω τη μικρη για να πάμε στο γιατρό!!!

θα σας πω νέα το βραδυ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και Επανηλθα!!!!

Λιγο αργα αλλα....

Λοιπον τελικα πηγα τον μικρο στο γιατρο γιατι θα με ετρωγε το αγχος ολο το Σκ και τελικα ειναι μια ελαφρια ιωση....Ευτυχως!!!!!

Κατα τα αλλα αυτο που ηθελα να πω στη Σοφια ειναι οτι και εγω δεν επρεπε να παω για καισαρικη στον Θοδωρη και στην Λδια ημουν ετοιμη για καισαρικη στις 38 εβδομαδες αλλα οταν η γιατρος μου μου ειπε να το παμε για φυσιολογικο μπορω να πω οτι χαρηκα παρα πολυ....Ετσι Σοφακι καταλαβαινω πως αισθανεσαι....Παντως το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω εμενα μου την αφησε μεχρι 40 εβδομαες και 2-3 μερες μπας και γεννησω φυσιολογικα αλλα η μικρη δεν ηθελε και οταν πλεον εανα την καισαρικη και ανακαλυψαμε οτι το χερι τις μικρης ηταν δεμενο πισω στην πλατη με τον λωρο οποτε δεν θα κατεβαινε ποτε η Λυδια και ειδε επισης οτι η μητρα μου ηταν ετοιμη να ανοιξει ακομα και τοτε τουλαχιστον οταν μου τα ελεγε δεν φανηκε καθολου να ανησυχησε ουτε να μετανοιωσε που το τραβηξαμε μεχρι τοτε!!!!

Ετσι Σοφακι θ σου προτεινα την γυναικολογο μου η οποια πανω απο ολα ειναι ανθρωπος και ξερω κι αλλες περιπτωσεις που το εχει αποδειξει...αλλα σου πεφτουμε λιγο μακρια...

Παντως απο την δευτερη καισαρικη αναρρωσα πιο γρηγορα αφου ηξερα ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω...ηδη πριν κλεισω 24 ωρες ειχα βγαλει τον ορο καθετηρα κτλ και αρχισα να περπαταω....Βεβαια σε αυτο βοηθησε και το γεγονος οτι ηθελα απελπισμενα να δω τον Θοδωρη που δεν επιτρεποταν να ερθει στο δωματιο οποτε μαλλον θα εκανα τα παντα για να παω να τον δω.....και πιο νωρις εφυγα απο την κλινικη υστερα φυσικα με συνεννόηση με την γυναικολογο.....

Αυτααααααα

Παω να καθαρισω το αχουρι μπας και γινει σπιτι....

καληνυχτα!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...