Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραία....

ο Παπανικολάου στο φέις μου έκανε την καρδιά περιβόλι....

μου είπε οτι αν ο γιατρός μου δεν έχει ξανακάνει vbac καλύτερα να μην το σκέφτομαι...

πλήρης απογοήτευση...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

οπότε απλά θα πρέπει να αρκεστω σε μια καισαρική έστω στην ΠΗΤ και όχι νωρίτερα....

σκ@τούλες...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν δε γινομαι αδιακριτη τι σου ειπε δηλαδη ο παπανικολαου?εχω διαβασει ιστορια κοπελας που εκανε vbac ενω η γιατρος της δεν ειχε ξανακανει..ποιος ο κινδυνος δηλαδη?

καλημερα αγγελικη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Βρε Σοφάκι,αφου το θες τοσο πολυ,γιατι δεν ερχεσαι να γεννησεις Αθηνα?

βρε Αγγελική πρακτικά είναι πολυ΄δυσκολο να το κάνω...

χρειαστηκε προετοιμασία μαις εβδομάδας για να καταφέρω να μου κρατησουν τη Βαλ να πάω 5 ωρες για τη Β' επιπέδου....πως να λείψω για γέννα στην Αθηνα???

άστα βραστα....

αν δε γινομαι αδιακριτη τι σου ειπε δηλαδη ο παπανικολαου?εχω διαβασει ιστορια κοπελας που εκανε vbac ενω η γιατρος της δεν ειχε ξανακανει..ποιος ο κινδυνος δηλαδη?

καλημερα αγγελικη!

η απάντηση του γιατρού είναι αυτη:

"Θα προτεινα οχι. Για καθετι χρειαζεται εκπαιδευση - ο λογος ειναι οτι η εμπειρια πρεπει να αποκταται με ασφαλεια - στο πλευρο καποιου που διδασκει και εχει την επιγνωση της ολης καταστασης. Δεν μπορει η εμπειτια να αποκταται πανω στην ασθενη"

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Σοφία!

Ελα ρε Σοφάκι,αν το θες τοσο πολυ θα τη βρεις τη λύση,οι γονεις σου δε μένουν Αθηνα?

είναι λίγο περιπλοκο το θέμα....γιαυτο και είναι δυσκολάκι....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

είναι λίγο περιπλοκο το θέμα....γιαυτο και είναι δυσκολάκι....:(

Εσυ σιγουρα ξέρεις καλυτερα..

Κοιτα ομως, αν γεννησεις φυσιολογικα δε θα θες βοηθεια στο μαιευτηριο άρα ο άντρας σου μπορεί να κάτσει με τη μικρη.

Λοιπον,επειδη σε καταλαβαινω που το θες τοσο, προσφέρομαι να σου κρατησω εγω τη Βαλ να πας να γεννησεις με την ησυχία σου!!!!!!!!!!

Εσυ σιγουρα ξέρεις καλυτερα..

Κοιτα ομως, αν γεννησεις φυσιολογικα δε θα θες βοηθεια στο μαιευτηριο άρα ο άντρας σου μπορεί να κάτσει με τη μικρη.

Λοιπον,επειδη σε καταλαβαινω που το θες τοσο, προσφέρομαι να σου κρατησω εγω τη Βαλ να πας να γεννησεις με την ησυχία σου!!!!!!!!!!

ευχαριστω βρε Αγγελική για την προσφορά αλλά εσύ θα είσαι στον 7ο και πίστεψε με το μόνο που δε θες είναι τη Βαλ σπίτι σου!!!

λες να είναι τυχαίο που τη στέλνω σχολείο καλοκαιριάτικα????

χαχαχαχαχαχα!!!!!

μακαρι να πάνε όλα καλά....τουλάχιστον αν δεν καταφερω φυσιολογικό, ας με αφησει να γεννησω στην ΠΗΤ μου και όχι νωρίτερα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστω βρε Αγγελική για την προσφορά αλλά εσύ θα είσαι στον 7ο και πίστεψε με το μόνο που δε θες είναι τη Βαλ σπίτι σου!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!]

μακαρι να πάνε όλα καλά....τουλάχιστον αν δεν καταφερω φυσιολογικό, ας με αφησει να γεννησω στην ΠΗΤ μου και όχι νωρίτερα....[/QUOTE]

δε θελω να σε στενοχωρήσω αλλά απτη μικρη συζητηση που χα κανει με τον δικο μου γιατρο, μου είχε πει οτι ειναι "κανονας" οι 38 εβδ για 2η καισαρικη.

Απο κει και πέρα αν θελω υπογραφω χαρτί οτι αναλαμβανω την ευθυνη για οτιδηποτε γίνει εφοσον αρνουμαι την υποδειξη του γιατρού και πως επιθυμω να γεννησω το αργοτερο στις 39εβδ.

για κάνε μια νίξη και στο δικο σου να δουμε τι θα σου πει, κακά τα ψεμματα,δε θελουν να το ρισκάρουν και τους καταλαβαινω.

καλημερα κοριτσια μου....

Σοφακι πολυ χαρηκα με τα ευχαριστα νεα σου.....με το καλο ο μπεμπιτος σου!!!!θα γιορταζει και τον Σεπτεμβρη....θα πρεπει να βρει μια μερα να γιορταζετε ολοι μαζι...με τοσες γιορτες που εχετε εκεινο τον μηνα!!!!αντε καλη αρχη στον παιδικο η Βαλερια .......

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα!!!!!]

μακαρι να πάνε όλα καλά....τουλάχιστον αν δεν καταφερω φυσιολογικό, ας με αφησει να γεννησω στην ΠΗΤ μου και όχι νωρίτερα....[/QUOTE]

δε θελω να σε στενοχωρήσω αλλά απτη μικρη συζητηση που χα κανει με τον δικο μου γιατρο, μου είχε πει οτι ειναι "κανονας" οι 38 εβδ για 2η καισαρικη.

Απο κει και πέρα αν θελω υπογραφω χαρτί οτι αναλαμβανω την ευθυνη για οτιδηποτε γίνει εφοσον αρνουμαι την υποδειξη του γιατρού και πως επιθυμω να γεννησω το αργοτερο στις 39εβδ.

για κάνε μια νίξη και στο δικο σου να δουμε τι θα σου πει, κακά τα ψεμματα,δε θελουν να το ρισκάρουν και τους καταλαβαινω.

Το ξέρω οτι είναι "κανόνας" απλά ελπίζω να δεχτει έστω αυτό ο γιατρός μου...

άσε...ψυχρολουσία έπαθα με την απαντηση του Παπανικολάου...

άντε να δούμε τι θα πει ο γιατουλης ο Δημήτης το απόγευμα...

ουφ άγχος...

η σκέψη της 2ης καισαρικής με αγχωνει πάρα πολύ...:(

καλημερα κοριτσια μου....

Σοφακι πολυ χαρηκα με τα ευχαριστα νεα σου.....με το καλο ο μπεμπιτος σου!!!!θα γιορταζει και τον Σεπτεμβρη....θα πρεπει να βρει μια μερα να γιορταζετε ολοι μαζι...με τοσες γιορτες που εχετε εκεινο τον μηνα!!!!αντε καλη αρχη στον παιδικο η Βαλερια .......

Καλημέρα Ελενάκι!!!

ναι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας μας!!!

5 Σεπτέμβρη η επέτειος της γαμοβάπτισης μας,

13 Σεπτέμβρη τα γενέθλια της Βαλ,

14 με το καλό η γιορτη του μπεμπη Σταυρου,

17 η γιορτη μου

και μετά, όποτε έρθει με το καλό, τα γενεθλια του μπέμπη!

χαμος!!!

άντε κατα τις 1:30 θα πάμε στο σχολείο....τη βλέπω εγω τη Βαλ να μη θέλει να φυγει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααα!

Σοφακι μου τι χαρα που εχεις! φαινεται και από τον τροπο που γραφεις! ποσο ζηλευω που θα στειλεις την Βαλ στο σταθμο! αντε να μας πεις πως το πηρε. ειναι πολύ καλη περιοδος. μεχρι ποτε θα την αφησεις εκει; φανταζομαι οτι από Σεπτεμβρη θα την σταματησεις λογω ιωσεων ή κανω λαθος;

ο αντρας σου πρεπει να ειναι πολύ συγκινημενος. ενας Σταυρος εφυγε , ενας αλλα ηρθε! μια χαρα :)

καλε να ρωτησω κατι; γιατι εσυ και το Σοφακι εχετε φαγωθει για φυσιολογικο τοκετο; και εγω θα το ηθελα αλλα σε καμια περιπτωση μετα από καισαρικη, σε καμια περιπτωση να υπογραψω χαρτια που θα αναλαμβανω την ευθυνη, σε καμια περιπτωση εφοσον υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να κινδυνευσω εγω ή το παιδι μου!

αλλη μια καισαρικη και ξεμπερδεψαμε! σιγα το ζητω!!!:P

Ελενιτσα καλημερουδια!

καλημεραααααα!

Σοφακι μου τι χαρα που εχεις! φαινεται και από τον τροπο που γραφεις! ποσο ζηλευω που θα στειλεις την Βαλ στο σταθμο! αντε να μας πεις πως το πηρε. ειναι πολύ καλη περιοδος. μεχρι ποτε θα την αφησεις εκει; φανταζομαι οτι από Σεπτεμβρη θα την σταματησεις λογω ιωσεων ή κανω λαθος;

ο αντρας σου πρεπει να ειναι πολύ συγκινημενος. ενας Σταυρος εφυγε , ενας αλλα ηρθε! μια χαρα :)

καλε να ρωτησω κατι; γιατι εσυ και το Σοφακι εχετε φαγωθει για φυσιολογικο τοκετο; και εγω θα το ηθελα αλλα σε καμια περιπτωση μετα από καισαρικη, σε καμια περιπτωση να υπογραψω χαρτια που θα αναλαμβανω την ευθυνη, σε καμια περιπτωση εφοσον υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να κινδυνευσω εγω ή το παιδι μου!

αλλη μια καισαρικη και ξεμπερδεψαμε! σιγα το ζητω!!!:P

Ελενιτσα καλημερουδια!

Καλημέρα συμπι!!!

ναι ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

η Βαλ θα πάει Ιούνιο και Ιούλιο στον ιδιωτικό παιδικό και αν μας παρουν, απο 1η Σεπτέμβρη θα τη στείλω στο δημόσιο...μετα με τις ιωσεις βλέποντας και κάνοντας...αν δω οτι εχουν εξαρσεις θα την κρατησω σπίτι αλλιώς θα τη συνεχίσω...

ναι ο άντρας μου χαίρεται πάρα πολύ γιατι με το όνομα αισθάνεται λες και θα έχει τον μπαμπά του πιο κοντά...αυτό έχω καταλάβει...

συμπι πως να στο εξηγησω για το φυσιολογικό...

εγω στη Βαλ ήμουν τόσο σιγουρη οτι θα γεννησω φυσιολογικά που για μένα η καισαρική αποτέλεσε τεράστιο σοκ παρόλο που είχα μια πάρα πολύ καλή ανάρρωση...

Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει αυτό το σοκ οπότε σκέψου πως αισθάνομαι στη σκέψη της επανάληψης μιας 2ης ίδιας διαδικασίας...

Επίσης την καισαρική τη θεωρω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο...για το οποίο κανένας δε μας ενημερωνει για τις επιπλοκές που τυχόν να υπάρξουν και που το έχουν περάσει ως κάτι πολύ απλό ενω δεν είναι...

Θεωρω πολύ πιο ασφαλές , αν γίνει υπό τις σωστές συνθηκες, ένα vbac απο μια 2η καισαρική...

άσε που είχα κάνει και την κουταμάρα και είχα δει στο youtube πως γινεται η καισαρική...οπότε χειροτερεψε η αποψη μου κατα πολύ!!!

Φυσικά και θέλω να γινει οτι καλύτερο για μένα και το μωρό και να μην κινδυνεψει κανείς μας αλλά αυτό δε μου το εγγυάται κανείς ούτε στην καισαρική...

δε θέλω να ακουγομαι πορωμένη,κλπ με το φυσιολογικό...

θα το ηθελα πολύ να συμβεί...αν δεν τα καταφερω η επόμενη εναλλακτική μου είναι τουλάχιστον να γίνει η καισαρική στην ΠΗτ μου και όχι νωρίτερα...

αφού το να ανοίξει η τομή στη μητρα αν ειναι να γινει θα γινει την ωρα του τοκετου και τψν συσπάσεων και όχι επειδη ξεπεράσαμε τις 38 εβδομάδες και και καλά θα τεντωθεί κι άλλο η μήτρα...

μια ερωτηση έκανες και σε ζάλισα εεε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οχι καθολου δε με ζαλισες και να μην το ξαναπεις. ότι η καισαρικη ειναι σοβαρο χειρουργειο το διαβασα και εγω τις προαλλες καπου στο ιντερνετ. δεν ηξερα τη σοβαροτητα. από την αλλη θα σου πω ότι δοξα τω θεω που υπαρχει ομως και η δυνατοτητα της καισαρικης διοτι διαφορετικα ο Κων/νος μου τουλαχιστον, σε αλλες εποχες, δεν θα ειχε γεννηθει ποτε, θα ειχε πνιγει :|

ολα να π\μας πανε καλα λεω εγω και τιποτε αλλο. αλλωστε εμεις κλεισαμε ως μαναδες ;)

σ αυτο που λεει η αγγελικη γαι τη 2η καισαρικη εχει δικιο..κατα κανονα γινονται 38η βδομαδα.για μενα ειναι κοκκινη γραμμη...του το εχω τονισει και θα του το ξαναπω οσες φορες χρειαστει οτι θα περιμενω ν αξεκινησει ο τοκετος ακομα κ αν αποφασισουμε δευτερη καισαρικη...και μενα μου πε οτι πρεπει να υπογραψω χαρτι και για το vbac και για τη γεννα περα της 38ης βδομαδας...κανενα προβλημα θα υπογραψω.

μαρακι εμενα η πρωτη καισαρικη ηταν επιλογη μου..φοβομουν τους πονους (ακομα φοβαμαι) του φυσιλογικου κ πιστευα οτι δε θα τους αντεχα...ειχα πολυ καλη αναρρωση και δε πονεσα απ τη καισαρικη.παρολα αυτα το μετανιωσα...απλα θα θελα να νιωσω τη διαδικασια απο περιεργεια περισσοτερο πως ειναι τελικα οι περιβοητοι πονοι της γεννας πως ειναι να σου σπανε τα νερα...σαν εμπιερια δηλαδη.δεν ειμαι τοσο πορωμενη σωνει και καλα να γεννησω φυσιολογικα αυτο που δε διαπραγματευομαι ομως ειναι το να ξεκινησει ο τοκετος μονος του...ολα αυτα αν κυλησουν ολα ομαλα και δε προκυψει προβλημα μεχρι τελους.ο κινδυνος ν ανοιξει η τομη σε vbac δε νομιζω οτι ειναι πια τοσο μεγαλος ωστε να με αποτρεψει και πιστευω οτι ενας γιατρος που εχει κανει ξανα vbac μπορει να δει αν θ ανοιξει η μητρα και να προβει εγκαιρως σε επειγουσα καισαρικη.(ισως τελικα ειχε δικιο ο παπανικολαου σοφακι χρειαζεται εμπειρια στο να διαβασει ο γιατρος τα σημαδια)..σπανια γινεται ολικη ρηξη..αν συμβει μερικη ρηξη η επειγουσα καισαρικη λυνει το προβλημα.

σοφακι τη γραψατε τη βαλ?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...