Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!

σοφακι με το καλο να κανεις τη β επιπεδου!σημερα δεν ειναι το ραντεβου σου?οποτε μπορεσεις γραψε μας νεα!

μαρακι τι εκανες τελικα με το δοντι?ελπιζω να σου περασε ο πονος!

τελικα χθες γραψαμε το εμβολιο του μηνιγγιτιδοκοκκου(πηγαμε σε αλλη παιδιατρο και το εγραψε χειρογραφα) ευτυχως το πηραμε απ το φαρμακειο....ελεγα να της το κανω παρασκευη αλλα μαλλον θα τ αφησω κυκλοφορουν ιωσεις προχθες εκλαιγε στον υπνο της κ αυτο δεν ειναι καλο σημαδι(9 στις 10 φορες προμηνυεται ιωση)...μαλλον θα το κανω το τριημερο του αγ πνευματος που δε θα παει και σταθμο.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα αποτελεσματα σοφακι!

ναι τα ειπε πολυ επιγραμματικα ειχε πολυ λιγο χρονο στη διαθεση του...εγινε ομως μια αρχη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν φιλενάδες!!!!!!

ευχαριστουμε....:P

Κατερινακι μου οντως χαθηκες βρε παιδι μου........σε ευχαριστω και σενα και ολα τα κοριτσια για τις ευχες.......να στε καλα εσεις και τα παιδακια σας!!!!!ειμαι πολυ κουρασμενη σημερα.....μαζεψα τοσπιτι μου προχθες για να ερθει το πριγκιπατο σοι του συζυγου να μας ευχηθει...ποναει η μεση μου τωρα.....εχθες γιορταζε και η Τριπολη ...ολα κλειστα...ευτυχως πηγα μια βολτα τα τεκνα με τους γονεις μου και τα αδερφια μου.......εσεις καλα? Σοφακι καλα αποτελεσματα....με το καλο να ευχηθω και εγω στην Αγγελικη.....

καλημερα!!τι κανετε?

σοφακι πως πηγε ο β επιπεδου?γυρισατε στα πατρια εδαφη?

τα υπολοιπα κοριτσακια που εχετε χαθει?λια?ζωη?σοφια?ελπιζω να ειστε ολες καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερες!

συμπι μου ευχαριστω πολύ για το μηνυμα και χιλια συγγνωμη που δεν απαντησα αλλα ειμαι τοοοσοοοο μπλεγμενη! στις 23.30 ευκαίρησα αλλα σκεφτηκα οτι ειναι γαιδουρια να χτυπαει το κινητο σου εκεινη την ωρα εστω και για μηνυμα :)

Μπραβο στον μπεμπακο μας λοιπον που ειναι πρωτος και καλα ψωνια φιλεναδα! εχουν κατι φοβερα χρωματα φετος το καλοκαιρακι για αγορακια! εχω παρει κοραλι παντελονι του δικου μου από ζαρα ... αστο!

μπες να μαθουμε λεπτομερειες καθως και εντυπωσεις από τον καινουργιο γιατρο!:P

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!ποιος αλλαξε γιατρο?το σοφακι μας?μπερδευτηκα!

κοραλι παντελονι...πολυ μ αρεσει σα χρωμα!

ελενιτσα καλημερα!μεγεια τα τικερακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ναι ειχε αλλαξει γιατρο για τον υπερηχο γιατι ο πρωτος της ειχε βγαλει την Βαλερια με συνδρομο down :tongue:

καλημερα Σοφακι και Μαρακι.......τι να πω βρε παιδι μου κατι φορες λες οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει αλλα αν ακους κατι τετοια τρελενεσαι.....εγω οταν γεννησα τον Ανδρεα στο Ιασω...ηταν διπλα μου μια κυρια 40 ετων η οποια γεννησε τοτε το 2ο παιδακι της στο οποιο ειχαν βρει οτι εχει την καρδουλα του δεξια και ενα πνευμονα.......το οποιο οταν θα γεννιοτανθα το θανατοναν.Τελικα το παιδι γεννηθηκε μια χαρα ειχε μονο ενα επιπλεον δακτυλακι στο ενα του ποδι και χρειαστηκε χειρουργειο κηλης γιατι εκλαιγε λενε μεσα στην κοιλια της μαμας του και ετσι δημιουργηθηκε το προβληματακι αυτο.......αλλα νταλα......:confused:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

επιστρέψαμε στη βάση μας!!!

όλα πήγαν πολύ καλά!!!

ο γιατρός ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!

ένα θα σας πω:

διάρκεια εξέτασης 1,5 ώρα!!!

και βλέπαμε σε μια τεράστια οθόνη 60+ ιντσών!

μέτρησε τα πάντα!!!

τα τελευταία 15 λεπτά έκανε και 2η φορά κάποιες μετρησεις για να περάσει η ώρα γιατι περίμενε να καταπιεί ο μπέμπης για να δει το στομάχι του σωστά!!!

πολύ ψείρας αλλά μετα απο τέτοια εξεταση σου φευγει κάθε άγχος!!!

στην αρχη μας τρόμαξε λίγο βέβαια...ανέφερε κάτι για αμνιοπαρακέντηση λόγω των αποτελεσμάτων του Papp-A αλλά μετα που τα είδε όλα καλά και που είδε και κατι άλλους δείκτες οι οποίοι τον υποψίασαν οτι είχε γινει λάθος με το αίμα στο Papp-A μου μια χαρά!!

Δηλαδή μετα απο αυτη την εξεταση διαπίστωσα οτι ο Β' επιπέδου που μου έκανε ο Νικολαιδης στη Βαλέρια ήταν για τα πανηγυρια!!!:tongue::tongue::tongue:

αυριο έχω και ραντεβού με το γυναικολόγο μου!

έβαλα τον Κούρτη και μου έδειξε και την τομή στη μητρα...

και μου έβγαλε και 3D φατσούλα μπεμπίτου!!!

καλά το φύλο δε χρειαστηκε καν να το ψάξει....μου έβαλε τζελ στην κοιλιά και ακουμπάει πάνω το εργαλείο του υπέρηχου για να το πασαλείψει κι αυτό με τζελ και με το που το ακουμπάει λέει:

οκ....για το φυλο δεν κοιτάμε περαιτέρω!!!;););)

ο συζυξ ενθουσιασμένος και απο το γιατρό αλλά και που επιβεβαιωθηκε πέραν κάθε αμφιβολίας οτι θα μας έρθει ο μικρός Σταυρος!!!

πήγα και μια βόλτα στο mall το πρωι αλλά απογοητευτηκα....για νεογέννητα δεν είχαν πολλά και αυτα που είχαν ήταν πολύ ωραια αλλά καθόλου πρακτικά!!!

έτσι το πρωτο δωράκι του μπέμπη ήταν μια γαλάζια κουβερτούλα πλεκτη απο τα mothercare!

τα υπόλοιπα ψωνια θα γίνουν ιντερνετικώς!!!

αύριο θα πάμε να γραψουμε τη Βαλ στον παιδικό και είναι ενθουσιασμένη!

αχ σας ζάλισα!!!

ελπίζω αυριο να προλάβω το πρωί να μπω!!!

συμπι ενημερωτικά...εμένα οτι ωρα και να μου στείλεις μηνυμα δε με ενοχλείς γιατι απλά τις ωρες που κοιμάμαι το βάζω στο αθόρυβο!!!:cool:

το θέμα είναι μετα τι ωρα θα το δω για να απαντησω γιατι με το κινητο τελευταια δεν εχω καλές σχεσεις!!!!!!

Καληνυχτούλες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερούδια!!!

πωπω κοιμηθηκα ξερη!

ουτε πλευρο δεν άλλαξα!!!

και έχω ένα σπίτι....μην πω πως είναι....θα το μαζεψω σιγα σιγα μόλις ξυπνήσει η Βαλ...

ε μα την αφησα με τον μπαμπά μου και τον θείο μου στο σπίτι για να κάνω τη Β' επιπέδου και γυρίσαμε σπίτι και της είχαν πάρει:

ένα κουκλοσπιτο Μπάρμπι (το 4ο μας!), μια Μπάρμπι γοργόνα, μια Μπάρμπι πριγκήπισα, ένα κουτί Playmobil, ένα κουβαδάκι με φτυαράκια,ποτιστηρια,κλπ και μια σακκούλα μπισκότα και σοκολάτες που δεν κάνει να τα φάει!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

και όλα αυτα ειναι σκορπισμένα στο σαλόνι μαζί με τα προυπάρχοντα παιχνιδια της...χαμος!!!

είπα του πατέρα μου οτι θα μου πληρωνει το νοίκι για 5άρι γιατι με τόσα παιχνίδια που της παίρνουν θα πρέπει να μετακομίσω για να χωράμε όλοι στο σπιτι!

Επίσης ήταν η πρώτη φορά που αφησα τη Βαλ τόσες ωρες!!! 5 ωρες μακρια της είναι το νέο μας ρεκόρ!

Φανταζομαι το επόμενο θα είναι όταν θα γεννήσω...:rolleyes:

Φακές θα φτιάξω σημερα γιατι έπεσε πολλή κρεατοφαγία τις τελευταίες μέρες...

και το μεσημεράκι θα πάμε στον παιδικό!!!

Τι χαρά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

μπραβο σοφακι πολυ ευχαριστα τα νεα σου!με το καλο να γραψετε τη βαλ παιδικο!ποτε θα ξεκινησει?

εγω δεν την εστειλα σημερα δε λειτουργει ο σταθμος..σπιτι με τον αντωνη μια χαρα θα περασει.ξυπνησε και νωρις νωρις σημερα απ τις 7 κλαψουριζε...σηκωθηκε λιγο πριν φυγω 8 παρα.

βαριεμαι σημερα...δεν εχω ορεξη για δουλεια...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα Σοφάκι!

φαντάζομαι θα μας πουν για τη Βαλ είτε αυτη την εβδομάδα που μας έρχεται να ξεκινησει είτε την επόμενη...

θα μαθουμε το μεσημερι!

εχω αγωνια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...