Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Στέβη επειδή το έχω ψάξει πολύυυυυυυυ το θέμα του vbac δυστυχώς έχω να σου πω οτι αυτά που λέει ο γιατρός σου δεν ισχύουν!!!

Το όλο θέμα για να πετυχεις ένα φυσιολογικό τοκετό είτε κανονικά είτε μετά απο καισαρική, είναι να ξεκινησει ο τοκετός μόνος του κυρίως αλλά αν δεν ξεκινησει, φυσικά και δε γινεται πρόκληση στις 37 εβδομάδες!!!

υπάρχουν μέθοδοι που βοηθούν να γινει πρόκληση πιο φυσικά...

είτε να γίνει δακτυλική αποκόλληση υμένων είτε να τοποθετηθει κολπικά χάπι για να μαλακώσει ο τραχηλος...

και αυτη η πρόκληση σιγουρα γινεται μετα την ΠΗΤ...

Κάθε γιατρός παρακολουθεί την επίτοκο και κρίνει το πότε πρέπει να γίνει...

Και φυσικά ελέγχεται και η τομή στη μήτρα σε στι κατασταση βρίσκεται...

Επίσης ούτε τα 3 χρόνια μεταξυ των τοκετών ισχυει άσχετα αν αυτό ισχυρίζεται και ο δικός μου γιατρός...

μια ασφαλής χρονική απόσταση είναι οι 18 μήνες περίπου...

Εγώ αν το δεχτεί ο γιατρός μου θα ήθελα να με αφησει τουλάχιστον μέχρι την ΠΗΤ μου και μετά βλέπουμε αν δεν έχει γίνει κάτι...

Σοφάκι μήπως ο αντρας σου και η μαμά σου πιστευουν οτι δεν έχεις αντοχη στον πόνο και στο λένε???

που και πάλι, δεν είναι ανάγκη να υποστείς όλους τους πόνους...μπορεί να γίνει και επισκληρίδιος!

αυτό πυο δεν επιτρέπ[εται σε περίπτωση που γίνει πρόκληση είναι η μεγάλη ποσότητα ωκυτοκίνης καθως προκαλεί έντονες συσπάσεις της μήτρας και ίσως η τομή ανοιξει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κ απο μενα!

στεβυ συμφωνω με οσα εγραψε η σοφια με μια μικρη ενσταση...απ οσα εχω διαβασει καλο ειναι να μη γινεται προκληση(ειδικα με υποθετα προσταγλαδινης) γιατι ετσι αυξανονται τα ποσοστα για ρηξη μητρας...το ιδανικο ειναι παντα να ξεκιναει ο τοκετος μονος του αλλιως η τεχνητη αποκολληση υμενων ισως βοηθησει.

κ εγω εχω σκοπο αν ολα ειναι καλα μεχρι τελος να φτασω η και να ξεπερασω τη πητ...αν κ ευχομαι να ξεκινησει ο τοκετος νωριτερα.

σοφακι μου η αντοχη μου στο πονο ειναι μηδαμινη...γι αυτο το λενε...δεν αντεχω καθολου...στην επισκληριδιο στηριζομαι κ εγω:P

πηγαμε σημερα βολτα στο πανηγυρι του αγ κωνσταντινου...κοντεψα ν απαθω ασφυξια απ τον κοσμο που ειχε...ευτυχως η ελλη μια χαρα πηγαινε.τωρα πηρα ποπ κορν κ θα κατσω να δω τηλεοραση μεχρι να καενι η ελλη μπανιο:P

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αλό!!!

δε διευκρίνησα πριν και έχεις δίκιο που με διόρθωσες Σοφάκι!

αν χρησιμοποιηθεί χάπι προσταγλαδίνης, χρησιμοποιείται το 1/5 του χαπιού και όχι ολόκληρο...ίσα για να βοηθησει τη διαδικασία χωρίς να προκαλέσει κάτι ανεπιθυμητο...

εγω πάλι θέλω να πιστευω οτι μπορεί να τα καταφερνα και χωρίς επισκληρίδιο...

εχω μεγάλη αντοχή στον πόνο...

Παρολαυτα, να πω την αλήθεια, τσάμπα χαίρομαι και ελπίζω και το ξέρω...

ο γιατρός μου είναι απίθανο να δεχτεί να περιμένουμε μέχρι την ΠΗΤ ή να κάνουμε κάτι απο αυτα που ανέφερα...

απλά θα είμαι τυχερή αν ξεκινησει ο τοκετός απο μόνος του και πάω με διαστολή, πράγμα δυσκολο καθώς το σωμα μου δεν έχει "μνήμη" απο τέτοια διαδικασία αφού δεν έκανα καθόλου διαστολή στη Βαλ...:?

Με στεναχωρεί αρκετά αυτό και οτι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι μια 2η καισαρική απλά σκέφτομαι οτι όπως και να'χει στο τέλος θα έχω τον μπέμπη μου αγκαλιά...μακάρι να τα καταφερνα...

εδω είναι που λέω:

"να έμενα Αθήνα..."

γέννησε πρόσφατα με vbac κοπέλα η οποία είχε γιατρό τον Ροσόλυμο...

ο οποίος ενω είχε πάει στο μαιευτηριο η κοπέλα με διαστολή και 5λεπτες συσπάσεις, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα της και απλά ειδοποιησε το μαιευτήριο οτι είναι μακριά και δε μπορούσε να πάει....

και έφυγε η κοπέλα απο το μαιευτηριο και την ξεγεννησε φυσιολογικά ο Γιαννίκος στο Λητώ! που δεν την είχε ξαναδεί! Γιατρός με τα όλα του!!!

αν έμενα Αθηνα με 1000 θα πήγαινα σε αυτόν!!!

καλά ρισπέκτ και στην κόπελα που ετοιμόγεννη πήγε αλλού!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες!!

ελενιτσα πολυχρονη να χαιρεσαι το συζυγο και τα παιδακια σας!

μαρακι να χαιρεσαι τον κων/νο σου παντα γερος κ ευτυχισμενος και με το καλο ο αδερφουλης του!

ελπιζω να μη ξεχναω καμια!οσες εχετε εορταζοντες να τους χαιρεστε!

σοφακι δε μας ζαλιζεις καθολου!κ εμενα μ εενδιαφερει το θεμα κ σορρυ αν σας πρηζω!

τη διαβασα την ιστορια της κοπελας ο γιαννικος φαινεται να ναι κορυφη στο vbac αν αποφασισω ν αλλαξω σ αυτον θα παω!

εγω εδω στη δουλεια θα χορτασουμε γλυκα σημερα:P

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Χρόνια πολλά στον γαμπρούλη μου!!!

Να τον χαιρόμαστε σύμπι μου, πολύχρονος, γερός και ευτυχισμένος να είναι πάντα!!!

Χρόνια πολλά και στο Ελενάκι μας!!!!

Μόνο χαμόγελα κοριτσάκι, να σε χαίρεται η οικογένεια σου και οτι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα!!!

Σοφάκι έχω ένα κόλλημα με το vbac...

Το γεγονός οτι μάλλον ο γιατρός μου ούτε καν θα το προσπαθήσει με στεναχωρεί....δε μπορώ να τη χωνέψω τη 2η καισαρική με τίποτα!

οπότε θα ζαλίζω εσάς!!!

άντε να κάνω και την κουβέντα μου μαζί του την Παρασκευη!:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μου εδω ειμαστε να μας λες οτι σ απασχολει!μακαρι παντως ο γιατρος να σ εκπληξει ευχαριστα τη παρασκευη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μπα Σοφάκι....ξέρω τι περίπου να περιμένω...

μακάρι βέβαια να κάνει την έκπληξη ο ντοκ αλλά δεν το βλέπω...

αχ θα βγω για καφεδάκι κατα τις 11....

βεβαια έχω μια ανησυχία για το πως θα φερεται η Βαλ στο κοριτσάκι που θα είναι μαζί μας γιατι χθες ήρθε η γειτόνισα με την κόρη της 22 μηνών και η Βαλ φερόταν πολυ άσχημα...

της έπαιρνε τα παιχνιδια, την έσπρωχνε, της έριξε και μια κούκλα στο κεφάλι...

και μετα που έφυγαν και της εξηγούσα οτι δεν είναι σωστό να φερεται έτσι, μου είπε:

"η Φωφώ είναι κακάκι....δεν τη θέλω..."

άντε βγάλε άκρη!!!

να πάει σχολείο να συμμορφωθεί επιτέλους....να δει οτι υπάρχουν και πιο αγρια παιδάκια απο εκείνη μπας και ισιωσει λίγο...:rolleyes:

Ευτυχως μαγειρεψα χθες το βραδυ παστιτσιο και δεν έχω μαγειρεμα σημερα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα....ολα καλα!!!!!Χρονια πολλα στον Κωνσταντινο μας.....Μαρακι να τον χαιρεστε...οτι καλυτερο ευχομαι να εχει στην ζωη του!!!!σας ευχαριστω για τις ευχες!!!!

Σοφακι μην αγωνιας.....μπορει να γινουν τα πραγματα οπως τα επιθυμεις......και μην ξαναπεις οτι μας ζαλιζεις......

οι υπολοιπες μανουλες και εγκυουλες τι κανετε?

να πάει σχολείο να συμμορφωθεί επιτέλους....να δει οτι υπάρχουν και πιο αγρια παιδάκια απο εκείνη μπας και ισιωσει λίγο...:rolleyes:

Ευτυχως μαγειρεψα χθες το βραδυ παστιτσιο και δεν έχω μαγειρεμα σημερα!!!

Αμε,αμε...θα δει οτι υπάρχουν πιο άγρια παιδάκια απο κεινη και θα τα κοπιάρει σουπερ! και οτι δε μπορει να κάνει σε εκείνα,επειδη δε θα την πέρνει,θα τα κάνει τη μανουλα και το μπαμπάκα στο σπιτι!!!!!!!!!!Περαστικα και σε σας!

Φερε κανα κομμάτι παστίτσιο όπως έρχεσαι...χιχιχιιχιχ

Μαράκι,να χαιρεσαι τον Κωνσταντινο σου!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό το μικρο αγόρι!!!!!!

Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αμε,αμε...θα δει οτι υπάρχουν πιο άγρια παιδάκια απο κεινη και θα τα κοπιάρει σουπερ! και οτι δε μπορει να κάνει σε εκείνα,επειδη δε θα την πέρνει,θα τα κάνει τη μανουλα και το μπαμπάκα στο σπιτι!!!!!!!!!!Περαστικα και σε σας!

Φερε κανα κομμάτι παστίτσιο όπως έρχεσαι...χιχιχιιχιχ

Μαράκι,να χαιρεσαι τον Κωνσταντινο σου!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό το μικρο αγόρι!!!!!!

Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη μου λες τέτοια Αγγελική!!!

θα λαλήσω άμα μου γυρισει σπιτι χειρότερη!!!!

ωχ αμάν!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα αγγελικη!απ του χρονου θα γιορταζουμε κ το δευτερο κοριτσι σου!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...