Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και μετά πήγές και έκανες πεθερά από κει κάτω :tongue:

έλα ντε!!!

όταν μοίραζε ο Θεός καλές πεθερές εγώ φορούσα αδιάβροχο, κρατούσα ομπρέλα και ήμουν και κάτω απο υπόστεγο!!!:P

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μόλις επιβεβαιώθηκε οτι έχω τη νέα γρίπη!!!

πήγα το πρωί και έκανα το τεστ και τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ομως εισαι σε σταδιο αναρρωσης ετσι?

Πως την επαθες ετσι!!!

Τουλαχιστον απεκτησες αντισωματα.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

κάνε τώρα ένα ευχέλαιο και ένα εξορκισμό στην πεθερά!

Περαστικά Σοφουλάκι μου! Παρακολούθα μόνο μη σου ανεβάσει πυρετό το παιδί αν και έχει ήδη τα αντισώματα ;)

Διαφημίσεις

που τη βούτηξες καλεεεεεε; το παιδι και τα μάτια σου; ο αντρας σου ειναι και αυτος αρρωστος; γλιτωσες και το εμβολιο.... εμεις τι θα κανουμε;:confused:

καλημερα κοριτσακια μου!ελπιζω να εισαστε ολες καλα!τις τελευταιες μερες χαθηκα γιατι η μπεμπα ξεκινησε παλι τις αναγωγες σε μεγαλο βαθμο και ταυτοχρονα 1 εμετο την ημερα...οπως καταλαβαινετε εχει παιξει πολυ αγκαλια,η μεση μου εχει κλαταρει και εχω κουραστει παρα πολυ!μιας και λετε τις ιστοριες σας οσον αφορα το θηλασμο η δικια μου εχει ως εξης...

μου την εφεραν να την θηλασω 7 ωρες αφου γεννησα....ηπιε το πρωτογαλα μετα απο τεραστιες προσπαθειες καθως οι θηλες μου ειναι επιπεδες.το μωρο εκλαιγε σπαρακτικα.ρουφουσε ρουφουσε την 1η και τη 2η μερα και ετρωγε σταγονες....εκλαιγε με μαυρο δακρυ συνεχεια!μετα απο καθε γευμα της εδινα και ξενο καθως δεν χορταινε και δεν μπορουσε να πιασει με τιποτα τη θηλη.την τριτη μερα αγορασα θηλες σιλικονης καθως οι δικες μου ειχαν γινει κομματια.το στηθος μου σε κακη κατασταση καθως κατεβηκε το γαλα,η μπεμπα να μην τρωει,το στηθος να φουσκωνει,προσπαθησα να βγαλω με το θηλαστρο...εβγαλα 20mlσε 1 ωρα ενω ειχα γαλα,αλλα βεβαια το θηλαστρο δεν ειναι το ιδιο με το μωρο....το αποτελεσμα ειναι καποια στιγμη που προσπαθουσα να την θηλασω με τις θηλες σιλικονης μιλαγα με την διπλανη κοπελα και γυρναω και βλεπω και το μωρο ρουφουσε αιμα...ειχε ματωσει η δεξια θηλη μου και το μωρο αντι να πινει γαλα επινε αιμα κατακοκκινο!εκει επαθα σοκ....την εβαλα στο αλλο στηθος και με τα χιλια ζορια ηπιε κατι.το δεξι ομως ηταν πολυ φουσκωμενο, με το θηλαστρο δεν εβγαινε τιποτα,η μπεμπα με τις θηλες αρνιοταν να φαει και απλα περασα τις 2 τελευταιες μερες στο μπανιο κανοντας μασαζ και κλαιγοντας απο τους πονους στο στηθος.οταν εφτασα στα ορια μαστιτιδας με πρησμενο στηθος κατακοκκινο και οιδημα παντου ειπα αυτο ηταν...ηπια χαπακι την μερα που εφευγα απο το μαιευτηριο...

η μπεμπα παντα ηταν ενα βρεφακι που επινε πολυ γαλα απο την αρχη...πραγματικα σπαραζε η καρδια μου να την βλεπω να κλαιει και να πειναει...ετσι αποφασισα καλως η κακως να σταματησω τον θηλασμο τοσο γρηγορα.κοιτωντας πισω δεν μετανοιωνω και νομιζω οτι και παλι το ιδιο θα εκανα...το μονο που ηθελα ηταν να την βλεπω ευτυχισμενη ειτε με το δικο μου ειτε με το ξενο γαλα...θα ηθελα πολυ να επινε απο το δικο μου γαλατακι για να της ειναι πιο ευπεπτο και να μην εχουμε αυτες τις αναγωγες και τα μικρα προβληματακια αλλα δυστυχως για εμας τα πραγματα πηγαν στραβα...δεν ξερω αν θα επρεπε να ειχα προσπαθησει περισσοτερο η αν εκανα λαθος που σταματησα τοσο γρηγορα το θηλασμο αλλα ισως ολα τα πραγματα γινονται για καποιο λογο.ετσι λοιπον μεγαλωνω και εγω το παιδι μου με πολυ αγαπη και s26 gold!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

περαστικα σοφακι μου!μην ανησυχεις καλα δεν εισαι προς το παρον?τα συμπτωματα ειναι ηπια.μονο να προσεχετε μη κολλησετε τη μπεμπα.ταχεια αναρρωση ευχομαι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κάποια πράγματα τελικά είναι και θέμα συγκυριών και τύχης...

αγάπη και ηρεμία είναι αναντικατάστατα για τα βρεφάκια μας, το γάλα πάλι αντικαθίσταται εύκολα...

Διαφημίσεις

που τη βούτηξες καλεεεεεε; το παιδι και τα μάτια σου; ο αντρας σου ειναι και αυτος αρρωστος; γλιτωσες και το εμβολιο.... εμεις τι θα κανουμε;:confused:

εσύ να προσέχεις στα δικαστήρια που γυρνάς...μη φιλιέσαι με τον καθένα και έχε αντισηπτικό στην τσάντα να πλένεις τα χέρια συνέχεια. Ξεντύσου στην εξώπορτα όταν γυρνάς και να πλένεσαι καλά πριν πλησιάσεις το μωρό. Αν κολλήσεις όμως, ακόμα και πριν εκδηλωθεί σε σένα, θα έχεις φτιάξει αντισώματα και θα δώσεις του μωρού, οπότε αν κολλήσει θα είναι πολύ ελαφρύτερη γι'αυτόν...

εγώ τι θα κάνω που πρέπει να τον βάλω στο αεροπλάνο την άλλη βδομάδα :confused:

χαιρομαι που το βλεπεις ετσι....δεν ξερω αν φταιει το γαλα γιατι απο τοτε που γεννηθηκε αυτο πινει...ειχαμε προβληματα με αναγωγες οταν ηταν 40 ημερων κρατησαν μια εβδομαδα και σταματησαν.τωρα παλι ακριβως οταν ηταν 90 ημερων ξεκινησαν παλι.ο γιατρος μου ειπε να την παρακολουθησουμε και αν δουμε οτι συνεχιζει θα της αλλαξω το γαλα (γενικα δεν ειναι απο τους παιδιατρους που σε τρελλαινει ουτε αλλαζει γαλατα ετσι για πλακα,το γαλα αυτο το ειχα διαλεξει εγω σε συννενοηση με μια φιλη μου παιδιατρο, ειναι το καλυτερο και το πιο κοντινο στο μητρικο γαλα,του το ειχα πει και μου ειχε πει οντως ετσι ειναι και ειχε συμφωνησει να της το δινουμε).ισως χρειαστει λοιπον να της δωσουμε αντιαναγωγικο,βεβαια ειχα διαβασει αρθρο που ειχε παραθεσει η αγλαια με τα αρνητικα των αντιαναγωγικων γαλατων αλλα και το να κανει τοσες πολλες αναγωγες δεν κανει καθως μπορει να της προκαλεσει οισοφαγιτιδα. οποτε καταληγουμε οτι ειναι προτιμοτερο να πιει αντιαναγωγικο αν συνεχισει να κανει εμετους.προς το παρον τις κανω πιο συχνα και μικρα γευματα δηλαδη ενω επινε 200 πινει 180 και την ρευω στα 60 στα 120 και στα 180.και αντι για 4 γευματα κανει 5.βεβαια εχουμε κλαματα,μολις της παρεις το μπιμπερο γινεται ο κακος χαμος αλλα δεν γινεται αλλιως,πρεπει να συνελθει το στομαχι της...ειναι πολυ λαιμαργη,πινει 200 ml σε 4 λεπτα!τωρα εχουμε βρει και κολπο με τον απορροφητηρα και το πιστολακι...της το βαζουμε στο φουλ γιατι οσο κλαιει δεν ρευεται....

μαρακι παρε ενα πετσετακι και βαλε του κοντα στο προσωπο...30 λεπτα δεν ειναι η πτηση?μπειτε απο τους τελευταιους και βγειτε απο τους πρωτους...μην αγχωνεσαι παντως.και εγω οταν ημουν αρρωστη φοραγα μασκα και την φροντιζα 1 εβδομαδα και την ταιζα και ολα της τα εκανα και δεν κολλησε...

ο δικός μου έκανε αναγωγές ως αλλεργικό σύμπτωμα στα γαλακτοκομικά που ετρωγα εγώ...μου είχε πει ο γιατρός να τον κρατάω αγκαλιά κάνα μισάωρο σε όρθια θέση μετά από κάθε γεύμα...και γι'αυτό το λόγο είχα αποφύγει και την κούνια που λέγαμε μέχρι τώρα...

ο Νικόλας τώρα δεν κάνει αναγωγές παρά μόνο αν χτυπιέται με γέλια και φωνές για πολύ ώρα όπου και θα βγάλει λίγο γαλατάκι (όχι ρουκέτα όμως), παρόλαυτα πάντα τον κρατάω αγκαλιά έστω και για 10 λεπτά μετά από κάθε γεύμα...

έτσι όπως μου τα λες, το ραφαελάκι από τη λαιμαργία της το παθαίνει...δεν είναι απίθανο όμως να απέκτησε τώρα δυσανεξία στην αγελαδινή πρωτείνη (αυτό έχουμε εμείς)...δυστυχώς θα πρέπει να πειραματιστείς με κάποια γάλατα...δεν είναι κάτι ανησυχητικό, μεγαλώνοντας την αποβάλλουν τη δυσανεξία, απλά τώρα το στομαχάκι τους είναι ακόμα ευαίσθητο...

να μου φιλήσεις τα πατουσάκια της

μαρακι παρε ενα πετσετακι και βαλε του κοντα στο προσωπο...30 λεπτα δεν ειναι η πτηση?μπειτε απο τους τελευταιους και βγειτε απο τους πρωτους...μην αγχωνεσαι παντως.και εγω οταν ημουν αρρωστη φοραγα μασκα και την φροντιζα 1 εβδομαδα και την ταιζα και ολα της τα εκανα και δεν κολλησε...

λέω να τον έχω στο μάρσιπο με το μουτράκι του προς εμένα...θα πάμε όπως λές όσο πιο αργά γίνεται στο αεροδρόμιο...

τα αεροπλάνα ξέρω ότι τα απολυμαίνουν πριν από κάθε νέα επιβίβαση, πιο πολύ στα αεροδρόμια φοβάμαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...