Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλό!!!

σύμπι σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!

βάστα γερά!!!

καμπύλη αύριο....καλό κουράγιο και το βασικότερο καλά αποτελέσματα!!!

εγω εδω μοναχούλα....η Βαλ συνοδεύει το μπαμπά της στα ραντεβού με τους πελάτες!

αφού μπορεί και κάνει δουλειά του με τη Βαλ μαζί του, άξιος!!!

εγω ούτε στο τηλ δε μπορώ να μιλήσω καλά καλά!!!

οπότε ευκαιρία να χαζέψω λίγο ιντερνετ με την ησυχία μου και μετά να κάνω κάτι μαζέματα που θέλω...

έλεγα να σιδερωσω αλλά βαριέμαι...

έβγαλα τα χειμωνιάτικα και άδειασε η ντουλαπα μου!!!

της Βαλ πρεπει να τα ξεχωρίσω γιατί εμεις φετος δεν αγοράσαμε ρούχα....όλα δανεικά απο την αδερφή μου οπότε μια χαρά!!! ελάχιστα θα έχω προς αποθήκευση!!!

και μαζί με το ξεκαθαρισμα που θα κάνω και τα μωρουδιακά της....θα ανακτησω αρκετό χώρο στις ντουλάπες!!!

πάλι μόνη μου μιλάω κλασικά....

οπότε....φιλάκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι καλη επιτυχια στις εξετασεις και καλα αποτελεσματα!!

σοφακι θελω τα φωτα σου αν ξερεις κατι γι αυτο

http://marketbeast.gr/?p=18750

το ειδα στο φεις μεσω γνωστου αν καταλαβα καλα στο εισοδημα που δηλωνουμε προσθετουμε τα τεκμηρια και οι αποδειξεις βγαινουν με βαση το συνολο?δηλ αν π.χ δηλωνω 10000(απο μισθους) και ειναι 5000 το τεκμηριο του αυτοκινητου οι αποδειξεις που πρεπει να εχω ειναι 25% του 15000 δηλ 3750? κ οχι 25% του 10000?αν ισχυει αυτο πρεπει να κανουμε διορθωτικη δηλωση...

οποτε μπορεσεις για ρωτα το συζυγο...σ ευχαριστω εκ των προτερων!

καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα!!!

Σοφακι σωστά την έχετε κάνει τη δηλωση...

Θα άλλαζαν τα πράγματα αν τα τεκμηρια σας ήταν μεγαλύτερα του εισοδήματος. Δηλαδή:

Αν δήλωνες μισθούς 10000 ευρω αλλά τα τεκμήρια σας ήταν 12000 ευρώ, τότε θα έπρεπε να υπολογίσεις αποδείξεις 25%*12000.

Παρολαυτά, ακόμα κι αν είχατε κάνει λάθος, διορθωτική όσον αφορά τις αποδείξεις δε μπορεί να γίνει...οτι δηλώσεις την πρώτη φορά αυτό ισχύει...μετα δε διορθωνεται...:rolleyes:

Τάδε έφη ο σύζυγος!

αν χρειαστείς κάτι άλλο, εδώ είμαστε!;)

Τώρα επειδη κουράστηκα πνευματικά πάω να χτυπήσω ένα παγωτάκι παρφέ σοκολάτα βανίλια με σιρόπι βύσσινο!

έχει προσφορά ο Βερόπουλος το Carte D'or 1,8 λίτρα 5 ευρώ!;););)

τωρα που το σκέφτομαι θα αγοράσω και χωνάκια για να το βάζω!:tongue:

Ελενάκι για να σε προλάβω, αυτές δεν είναι λιγούρες εγκυμοσύνης...αυτα τα έχω κι όταν δεν είμαι έγκυος!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!

σοφακι μου σ ευχαριστω παρα πολυ για τις διευκρινησεις!

ωραιο το παγωτο?;)

μαρακι την εκανες την καμπυλη?πως πηγε?καλα αποτελεσματα!

εγω σημερα εχω ραντεβου με τον γυν να δουμε τον μπεμπη και να μου γραψει κ εμενα εξετασεις.θα φυγω και νωριτερα απ τη δουλεια.

χαλασε αποτομα ο καιρος εδω χθες εβρεχε το βραδυ και σημερα εχει ψυχρα..ελπιζω να μη κρατησει πολυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

πόσο χάρηκα με τα νέα της Αγγελικής!!!

τιποτα Σοφάκι...αν χρειαστεις κάτι άλλο πες μου!!!

εμας τελικά τωρα που κάναμε την τελική δηλωση, βγηκε το μπουγιουρντί μας....5200 τελικά και όχι 4500 που έλεγα αρχικά...περαστικά μας...

το παγωτο σουπερ αλλά το παρακανα με την ποσότητα!!!:tongue::tongue::tongue:

θα δεις τον μπεμπακο σου σημερα? τέλεια!!!

άσε μη μου λες για εξετάσεις....θα πάω Δευτερα ή Τρίτη και όσο σκέφτομαι οτι χάρη στον εκπληκτικό ΕΟΠΥΥ θα τις πληρωσω όλες απο την τσέπη μου....κάτι με πιάνει!!!

κι εδώ ψύχρα έχει....απο αύριο λέει οτι φτιάχνει...για να δούμε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ελααααααααααααααααα καλημερα!

ωραια νεα πρωι πρωι! αντε να δουμε και τα δικα μου με την καμπυλη! παναγια μου φυλαγε δεν την μπορω αλλη στερηση! βεβαια.... η πεινα πεινα αλλα αισθανομαι πιο καλα συγκριτικα με τις προηγουμενες εβδομαδες! δεν ειμαι τοσο πρησμενη και δεν ανεβαινει και η ζυγαρια, λιγο το'χεις; εχω πολύ δουλεια ομως και θα σας αφησω. 12.30 παιρνω τα αποτελεσματα θα σας ενημερωσω για τα χαμπερια μου!

καλημερα:Dτι κανετε????Μαρακι καλα αποτελεσματα:D

Σοφια σημερα θα δεις τον μπεμπουλη σου ε???τελεια:D

Σοφακι ...τι να πω...τοσα χρηματα πληρωνουμε στην εφορια πια....ωραιοτατες διακοπες θα πηγαιναμε:tongue::tongue::rolleyes:τι κανει η θεα Βαλ.????

εμεις τωρα καλα ειμαστε.ο μικρος εχει φαγυγγιτιδα ξανα ,ειμαστε παλι με αντιβωση:confused:σημερα εχει τελεια μερα εδω και εμεις ειμαστε κλεσμενοι μεσα:(μου εκανε κατι 39αρια προχθες το βραδυ και εμετο απο τα φλεματα :(

βρε ΣοφακΙ γιατΙ δεν τα πληρωνει ο ΕΟΠΠΥ??Χθες που πηγαμε παδιατρο κανονικα μας εγραψε τα φαρμακα και μια κοπελα που ηταν πριν τις εγραψε εμβολιο και καποιες εξετασεις για τα παιδακια της κανονικα.....η πλακα ειναι πως 2 εβδομαδες τωρα εκαναν αναβαθμιση στο συστημα γιατι τους εβαλαν ιους:lol::lol:εγραφε ενα παιδικο φαρμακο και στην εκτυπωση του εβγαζε φαρμακα για καρδιοπαθη απο την Καλαματα.σκετο μπαχαλο!!αλλα τωρα μας επε οτι ειναι ενταξει....για ξαναδεστω...μην πληρωνεις τσαμπα χρηματα:D

XWF8p2.png

Καλημέρα συνονόματη!!!

έκανα λάθος....

απο 23 Μαιου σταματούν τα φαρμακεία να δίνουν φαρμακα με πίστωση...

http://www.inews.gr/96/pistosi-telos-ston-eopyy-apo-tis-23-maou-lene-oi-farmakopoioi.htm

οπότε θα πάω σημερα να γραψω στον παιδιατρο τα 2 εμβολια που εχουμε να κάνουμε, θα παω και στο γυναικολόγο να μου γραψει σιδηρο και φιλισιν...

Γιατι μετά ποιός ξέρει πότε θα τους ξεπληρωσει ο ΕΟΠΥΥ τους φαρμακοποιούς για να ξαναρχίσουν να δίνουν...

Για τις εξετάσεις είμαι σιγουρη οτι δεν τις δέχονται γιατι πριν λίγες μέρες έκανα του θυρεοειδή και δεν μου τις κάλυψε...

55 ευρω για 2 εξετάσεις έσκασα!

η φίλη σου μάλλον τυχερη ήταν!

ωχ πάλι αντιβιωση ο Αναστασης? περαστικά του κουκλου σου!

η Βαλ εδω γκρεμίζει το σύμπαν...

αλλά πλησιαζουν οι μέρες που θα πάει σχολείο...και πιστευω οτι θα το ευχαριστηθει πάρα πολύ!!!!

τι μας εμειναν....2 βδομαδούλες!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αντε παλι με τους παπαρες του εοππυ!!κ εγω ακουσα αυτο που εγραψες σοφακι και εκλεισα ραντεβου για παιδιατρο σημερα αλλα μου το ακυρωσανε γιατι ειναι αρρωστη...εκλεισα για δευτερα ελπιζω να μπορεσει να μου το γραψει το γαμω εμβολιο(ειναι κ απ τα ακριβα:evil:) και να το παρω...κ ας το κανει αργοτερα.

φταιω μετα εγω που εχω τη χειροτερη αποψη για τους γιατρους του ικα και το συστημα υγειας γενικοτερα?:evil:και που πρεπει να δινω μια περιουσια σε ιδιωτικες ασφαλειες μη τυχει κατι στο παιδι?αστο διαολο συγχιστηκα παλι!

σοφια περαστικα στον ανασταση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

σκ@τα τα έχουν κάνει....

εμεις έχουμε 2 εμβόλια οπότε πρέπει να το διευθετησω γιατι την Τετάρτη που λήγει η προθεσμία εγω θα ανέβω Αθήνα για τη Β' επιπέδου!

θα πάω να γραψω και κανένα 5άρι κουτιά σιδηρο και φιλισιν να μου βρισκονται...

ευτυχως τα εμβόλια μου τα κραταει στο ψυγειο της η φαρμακοποιός και τα παίρνω όποτε θέλω...

βέβαια το πακέτο είναι με τις εξετάσεις αίματος...:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα συνονόματη!!!

έκανα λάθος....

απο 23 Μαιου σταματούν τα φαρμακεία να δίνουν φαρμακα με πίστωση...

http://www.inews.gr/96/pistosi-telos-ston-eopyy-apo-tis-23-maou-lene-oi-farmakopoioi.htm

οπότε θα πάω σημερα να γραψω στον παιδιατρο τα 2 εμβολια που εχουμε να κάνουμε, θα παω και στο γυναικολόγο να μου γραψει σιδηρο και φιλισιν...

Γιατι μετά ποιός ξέρει πότε θα τους ξεπληρωσει ο ΕΟΠΥΥ τους φαρμακοποιούς για να ξαναρχίσουν να δίνουν...

Για τις εξετάσεις είμαι σιγουρη οτι δεν τις δέχονται γιατι πριν λίγες μέρες έκανα του θυρεοειδή και δεν μου τις κάλυψε...

55 ευρω για 2 εξετάσεις έσκασα!

η φίλη σου μάλλον τυχερη ήταν!

ωχ πάλι αντιβιωση ο Αναστασης? περαστικά του κουκλου σου!

η Βαλ εδω γκρεμίζει το σύμπαν...

αλλά πλησιαζουν οι μέρες που θα πάει σχολείο...και πιστευω οτι θα το ευχαριστηθει πάρα πολύ!!!!

τι μας εμειναν....2 βδομαδούλες!

ευχαριστω Σοφακι μου .τι να πω πια με αυτα τα ταμεια...τοσες κρατησεις καθε χρονο και απο παροχες τπτ:evil:ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσει πολυ στη Βαλερια:Dειναι πολυ κοινωνικη:D

XWF8p2.png

ευτυχως τις εξετασεις τις καλυπτει η ιδιωτικη ασφαλεια αλλιως θα τους το χα καψει το μπουρδελοικα τους!

σοφακι ερχεσαι αθηνα?μακαρι αν βρεις χρονο να σε γνωρισουμε κ απο κοντα!

εφυγα παω σπιτι!φιλια σε ολες και μαρακι περιμενουμε τ αποτελεσματα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ναι θα έρθω Σοφάκι αλλά δυστυχως δε θα προλάβω να κανονισουμε κάτι γιατι Τετάρτη απόγευμα εχω γιατρό και Πέμπτη θα φυγουμε γιατι έχει πολλή δουλειά ο άντρας μου...

ελπίζω άλλη φορά να τα καταφέρουμε!!!

όποτε μπορέσεις πες μου πια ασφαλιστική έχετε βρε Σοφάκι...

ψαχνω να την αλλάξω την Ευρωπαικη πίστη που έχουμε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δε πειραζει θα το κανονισουμε μια αλλη φορα!

ιντεραμερικαν εχω πολυ καλη δε λεω αλλα πανακριβη...κ εγω ψαχνομαι να την αλλαξω:tongue: δε ξερω αν μπορω να ασφαλισω και τα 2 παιδια μαζι...θα το ψαξω απο σεπτεμβρη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...