Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή τιμή σας πήρε για Αθήνα Σοφάκι...

αλλά τι να το κάνεις....άμα είναι να δωσεις τόσα λεφτά στην εφορία...τα 40 του λογιστή είναι πταίσμα...:evil:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας.......αργησα να μπω γιατι εκανε εργα ο ΟΤΕ και δεν ειχα τηλ οποτε ουτε ιντερνετ......πηγαμε και εμεις για κουρεμα τελικα.....μπομπα τα αγορια και καρεδακι η Ευη....ολο καμαρι σαν την Βαλερια.....ασε σημερα που ντυθηκε στα λευκα σαν νυφη να παει σχολειο....

και εδω για παιδικους 240 ευρω παιρνουν......το Βελουδακι καλε ποια ειναι?

Γεια σας κοριτσια τι κανετε???μερες εχω να μπω...δεν ειχα συνδεσει στο ιντερνετ.ολες καλα διαβαζω και πολυ χαιρομαι.Λια ευτυχως δεν ηταν τπτ αυτο στο ποδι σου:D

καλα εδω για την δηλωση πληρωνουμε το λιγοτερο 50 ευρουλακια.....οσο για ενοικια ....αφηστε το.. απλησιαστα...μεσα στην πολη οχι κεντρικα βεβαια:tongue:Γκαρσονιερα 30 τμ χωρις μπαλκονι 350 ευρω το ενοικιο χωρις θερμανση +κοινοχρηστα +νερο +Δεη ωραιο εεεεεεεεε?????

εμεις καλα ειμαστε ...ο Α ξυπνησε με βηχα μπουκωμα και πονολαιμο..ολη μερα κλαιει οτι τον ποναει.....το απογευμα ειμαστε για παιδιατρο παλι:mad:3η φορα μεσα σε ενα μηνα.....ξερω τι θα πει ,φαρρυγγιτιδα χρειαζεται αντιβιωση:mad:mad:

τον πηγα και οφθαλμιατρο ..τελικα χρειαζεται γυαλια .εχει αστιγματισμο 2,25 απο καθε ματι με προδιαθεση να ανεβει μεχρι τα 9 μου ειπε.κανονικα θα επρεπε να τα βαλει απο τωρα αλλα λογο καλοκαιριου και του οτι δεν πηγαινει παιδικο για να τα χρειαζεται αμμεσα το αφησαμε για Σεμπτεμβριο.Αλλα μου ειπε να του παρω παιδικα γυαλια ηλιου για να συνιθισει σιγα σιγα

αυτα τα νεα μας:D

XWF8p2.png

αλό!!!

καλά Σοφάκι στην Κέρκυρα τι νοίκια είναι αυτά καλέ?????????????

απαπαπαπαπαπαπα!!!!

αχ πολύ μου αρεσουνβτα γυαλάκια στα παιδάκια!!!

κούκλος θα είναι ο Αναστασης!

και αν κρινω απο τη φωτο στο αβαταρ σου με τα γυαλιά ηλίου, μια χαρα θα τα πάει και με τα οράσεως!

περαστικά το μωρέ....πολύ ταλαιπωρείται με φαρυγγίτιδες ε?

εμένα η Βαλ έχει καταρροή αυτές τις μέρες αλλά όχι κάτι ανησυχητικό...έτσι για να μη λέμε οτι είμαστε τελείως καλά!!!!

Ελενάκι τη Βελ απο δίπλα απο του Αυγούστου εννοούσα βρε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι καλα λες για το φαγητο θα ναι καλο να καθεται στο τραπεζι με τ αλλα παιδακια σιγουρα.

οπως ειπε κ η στεβυ εδω ξεκινανε απο 450 και πανω το μηνα χωρις τις προσθετες δραστηριοτητες αν τυχον υπαρχουν.

πηγε ο αντρας μου στο λογιστη(τι το θελα!!) μας εβγαλε να πληρωσουμε 600ευρω φορο(ηταν 900 κατι χωρις τις μειωσεις απο ασφαλιστρα κτλ) σε τρεις δοσεις και η πρωτη ειναι για 30/6!:shock::evil: εγω ξεκαθαρισα δε προκειται να τα πληρωσω...δε καταλαβα τους τα χρωσταω?για να χτισει ο καθε υπουργος η επιορκος εφοριακος τη βιλλαρα του?αι σιχτηρ δηλαδη λες και δηλωνω κανα τεραστιο ποσο!:evil:

ουφ...τα χω παρει λεμε δε μπορω να το χωνεψω με τιποτα!

Ωχ αμάν!!!!

Μη μου λέτε τέτοια ρε κορίτσια κι έχω μαζέψει λίγα λεφτάκια από τις εκλογές για διακοπούλες......:cry:

Πάνε τα μπανάκια Ελλάκι...??Και κλείσαμε και δωμάτιο....

Α ρε έρμε Γκόρτσο.... τι όνειρο να έβλεπες χθες...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες....

με τέτοιο παλιοκαιρο βεβαια....

Στέβη κάτσε βρε να δεις τι σας επιφυλάσσει εσάς...μπορεί και να είναι καλά τα πράγματα!!! ή έστω όχι τόσο άσχημα ωστε να ακυρωσεις τις διακοπούλες σας!

η συμπι μου που έχει εξαφανιστεί???

τι μαγειρευουμε σημερα?

δεν έχω καμία έμπνευση...μα καμία...και βαριέμαι...

μάλλον με καμία μακαρονάδα θα τη βγάλουμε...

πήγε χθες ο άντρας μου και μου πήρε κάτι φοβερά παστάκια που του ζητούσα όταν ήμουν έγκυος στη Βαλ!!!

ετεροχρονισμένη ικανοποίηση επιθυμιών!

εγω πεπόνι ζητησα να μου φέρει ωστόσο!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

τεσπα....θα τα φάω και τα παστάκια να μην πάνε χαμένα!!!:cool::cool::cool:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

ελενιτσα μεγεια το κουρεμα για τα παιδακια σου!

σοφια ελπιζω αν το παρει καλα το θεμα με τα γυαλια ο αναστασης!θα συμφωνησω με την αλλη σοφια θα ειναι κουκλος σιγουρα με τα γυαλακια του!

στεβυ ασε και να φανταστεις μονο ενα μισθο δηλωσαμε τιποτε αλλο...οι γονεις μου θα πληρωσουν 4500:shock::evil: δε νομιζω οτι θα υπαρχει κανεις χωρις να πληρωσει φετος:evil:

οσο για τις διακοπες κ εγω εχω κλεισει για ενα μηνα εχω δωσει και τα μισα προκαταβολη...θα παμε εννοειται ο κοσμος αναποδα να ερθει.

πηγαμε χθες στα τζαμπο να παρω δευτερο μαγιω για την ελλη..πηρα ενα για 24 μηνων και της ειναι τεραστιο..αμαν πια ποτε δε μπορω να πετυχω το νουμερο που χρειαζεται!

γραφω λιγο βιαστηκα γιατι ειμαστε στο τρεξιμο και σημερα στη δουλεια.σορρυ αν ξεχασα κατι!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τώρα που το λες Σοφάκι πρέπει ναα δω αν της κάνουν τα περσινά μαγιώ της Βαλ!

μονοκίνι έχει...λέτε να μου ζητησει μπικίνι???

θα δούμε!!!

της τα ειχα πάρει απο Καλτσεντόνια!

τρομερά σχεδια και πολύ καλές τιμές!

4-5 ευρω τα ειχα πάρει τα μονοκίνι το ένα!

καλά έχω αγχωθεί με το πως θα της βγαζω την πάνα και στη βόλτα που έχουμε το θέμα οτι φοβάται να πάει σε άλλη λεκάνη μην πέσει μέσα και το βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τώρα που το λες Σοφάκι πρέπει ναα δω αν της κάνουν τα περσινά μαγιώ της Βαλ!

μονοκίνι έχει...λέτε να μου ζητησει μπικίνι???

θα δούμε!!!

της τα ειχα πάρει απο Καλτσεντόνια!

τρομερά σχεδια και πολύ καλές τιμές!

4-5 ευρω τα ειχα πάρει τα μονοκίνι το ένα!

καλά έχω αγχωθεί με το πως θα της βγαζω την πάνα και στη βόλτα που έχουμε το θέμα οτι φοβάται να πάει σε άλλη λεκάνη μην πέσει μέσα και το βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου!!!

ωχ κι εγώ πρέπει να δω τα μαγιό της...το ένα ήταν προπέρσινο και της έκανε και πέρυσι οπότε φέτος άκυρο...άρα μας μένει μόνο ένα και πρέπει να αλλάζει μετά το μπάνιο το βρεγμένο...χμμμ...γμτ και ήμουν h&m χθες...καλά ...Ή καβάτζα..ΟΙ τιμές

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα σας.......παλιοκαιρος και εδω ρε παιδι μου..απο λεπτο σε λεπτο θα πιασει μπορα.....και φυσικα εχει κρυι...εδω δεν θελει πολυ για να κρυωσει

Σοφια μην ανησυχεις....μια χαρα θα ειναι με τα γυαλακια του ο Αναστασης...κουκλος....και αν θες την γνωμη μου παρτου σκελετο χρωματιστο.και κοκκαλινο ειναι πιο ωραιο στα μικρα παιδακια και πολυ ελαφρυς....ο Ανδρεας μου εχει μπλε και ειναι πολυ ομορφουλης....περαστικα και μετον λαιμουλη του.....

Σοφακι....λιγουριτσες βλεπω.....λιχουδης ο μπουμπουκος!!!!καλε γιατι δεν της παιρνεις πανα βρακακι.....ειναι βολικες!!παλι καλα που αγχωνεσαι για τον αν θα πεσει μεσα...γιατι αλλες αγχωνονται μην κατσουν στην λεκανη.......αστα να πανε....

αληθεια το Μαρακι που ειναι.....????

Διαφημίσεις

καλημερα σας.......παλιοκαιρος και εδω ρε παιδι μου..απο λεπτο σε λεπτο θα πιασει μπορα.....και φυσικα εχει κρυι...εδω δεν θελει πολυ για να κρυωσει

Σοφια μην ανησυχεις....μια χαρα θα ειναι με τα γυαλακια του ο Αναστασης...κουκλος....και αν θες την γνωμη μου παρτου σκελετο χρωματιστο.και κοκκαλινο ειναι πιο ωραιο στα μικρα παιδακια και πολυ ελαφρυς....ο Ανδρεας μου εχει μπλε και ειναι πολυ ομορφουλης....περαστικα και μετον λαιμουλη του.....

Σοφακι....λιγουριτσες βλεπω.....λιχουδης ο μπουμπουκος!!!!καλε γιατι δεν της παιρνεις πανα βρακακι.....ειναι βολικες!!παλι καλα που αγχωνεσαι για τον αν θα πεσει μεσα...γιατι αλλες αγχωνονται μην κατσουν στην λεκανη.......αστα να πανε....

αληθεια το Μαρακι που ειναι.....????

Καλημέρα Ελενάκι!

όχι βρε δεν αγχωνομαι εγω μην πέσει μέσα η Βαλ!!!

εκείνη φοβάται μην πέσει μέσα!!!

και σε φιλικά σπίτια που πάμε έχουμε θέμα...φοβάται να κάτσει...

καλά για να ακουμπήσει στη λεκάνη ούτε καν...δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο!

εναερίως θα τις κάνει τις φυσικές της ανάγκες....ούτε πόμολο δεν την αφηνω να ακουμπήσει σε τουαλέτες μαγαζιών, όχι στη λεκάνη!

πάνα βρακάκι δε βολεύει γιατι θα τα κάνει πανω της...

λιγουρίτσες δεν έχω....βασικά έχει ανοίξει η όρεξη μου αλλά τα γλυκά πραγματικά τα τρωω απλά επειδη τα βλέπω....καθόλου δεν τα επιθυμω απο μόνη μου...

εγω όλο γεμιστά, μεζεδάκια, κρέατα και τέτοια έχω στο μυαλό μου!

συμφωνω με το χρωματιστό σκελετό!!!

είναι πολύ ωραίοι!!!

τωρα για το κοκκάλινο....ωραιο μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ανθεκτικο είναι για ένα παιδάκι 3 χρονών!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Ελενάκι!

όχι βρε δεν αγχωνομαι εγω μην πέσει μέσα η Βαλ!!!

εκείνη φοβάται μην πέσει μέσα!!!

και σε φιλικά σπίτια που πάμε έχουμε θέμα...φοβάται να κάτσει...

καλά για να ακουμπήσει στη λεκάνη ούτε καν...δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο!

εναερίως θα τις κάνει τις φυσικές της ανάγκες....ούτε πόμολο δεν την αφηνω να ακουμπήσει σε τουαλέτες μαγαζιών, όχι στη λεκάνη!

πάνα βρακάκι δε βολεύει γιατι θα τα κάνει πανω της...

λιγουρίτσες δεν έχω....βασικά έχει ανοίξει η όρεξη μου αλλά τα γλυκά πραγματικά τα τρωω απλά επειδη τα βλέπω....καθόλου δεν τα επιθυμω απο μόνη μου...

εγω όλο γεμιστά, μεζεδάκια, κρέατα και τέτοια έχω στο μυαλό μου!

συμφωνω με το χρωματιστό σκελετό!!!

είναι πολύ ωραίοι!!!

τωρα για το κοκκάλινο....ωραιο μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ανθεκτικο είναι για ένα παιδάκι 3 χρονών!

καλα στα μαγαζια συμφωνω και εγω δεν τα αφηνω τιποτα να ακουμπησουν.....αλλα στα σπιτια απλα καθαριζουμε την λεκανη πριν κατσουν..και πλενουμε αυτοματως τα χερια....

λαθος θα καταλαβα για τις λιγουριτσες....

τι εννοεις ποσο ανθεκτικο?

εννοώ οτι αν πάει λίγο να τα επεξεργαστεί θα σπάσουν ευκολα γιατι ο κοκκάλινος σκελετός δεν είναι καθόλου εύκαμπτος...

νομίζω για τα πιτσιρικια προτιμαται το τιτάνιο...δεν είμαι σίγουρη...

ωραια....έχω τα χειμωνιατικα μου μεσα στη μεση και δεν εχω που να τα βάλω!!!

θα ξεχωρισω και της Βαλ να τελειωνω σιγα σιγα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εδω ειμαι... νυσταγμενη, βαρια και ασηκωτη! θελω υπνοοοοοοοο!

ο μικρος 6.30 ήταν βουτηγμενος στο κατουρο και χεσμενος παρακαλω. αφού τον πηραμε ειδηση και τον αλλαξα ηθελε να σηκωθουμε να δουμε τηλεοραση... αυτο δεν εγινε, τον πηρα στο κρεβατι και αφου στριφογυρισε καμια 100 φορες αποκοιμηθηκε. εγω βεβαια... σκατουλες!

θα ξεραθω το μεσημερι. σημερα λεω να φαω κανα σουβλακι και το βραδυ να βοσκησω λιγη σαλατα γιατι αυριο εχω την καμπυλη να κανω....

από δουλεια τρεχω και δεν φτανω αλλα φυσικα και επομενα δεν εισπραττω!

αντε να δουμε.

δεν εχω κουραγιο να σχολιασω τιποτα, συγγνωμη φιλεναδες μου. μου φτανει οτι ειστε ολες καλα!

σας φιλω :)

εδω ειμαι... νυσταγμενη, βαρια και ασηκωτη! θελω υπνοοοοοοοο!

ο μικρος 6.30 ήταν βουτηγμενος στο κατουρο και χεσμενος παρακαλω. αφού τον πηραμε ειδηση και τον αλλαξα ηθελε να σηκωθουμε να δουμε τηλεοραση... αυτο δεν εγινε, τον πηρα στο κρεβατι και αφου στριφογυρισε καμια 100 φορες αποκοιμηθηκε. εγω βεβαια... σκατουλες!

θα ξεραθω το μεσημερι. σημερα λεω να φαω κανα σουβλακι και το βραδυ να βοσκησω λιγη σαλατα γιατι αυριο εχω την καμπυλη να κανω....

από δουλεια τρεχω και δεν φτανω αλλα φυσικα και επομενα δεν εισπραττω!

αντε να δουμε.

δεν εχω κουραγιο να σχολιασω τιποτα, συγγνωμη φιλεναδες μου. μου φτανει οτι ειστε ολες καλα!

σας φιλω :)

βρε τον Κωνσταντη.....ηθελε να δει και τηλεοραση....!!!!!

αντε καλα αποτελεσματα με την καμπυλη......μπλιαχ οσο την σκεφτομαι μου ρχεται αναγουλα!!!αστα με την δουλεια συμβαινει ποντου...υπομονη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...