Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι.3 ....ξερεις ποσο σε καταλαβαινω?τα κανει και ο δικος μας μπαμπας αυτα.......οσο διαστημα ελειπα απο δω...πηγαινα καθε Δευτερα σε κατι συνεδριες που διοργανωνε ο ΟΚΑΝΑ και ειχε ως θεμα πως να μαθω να φερομαι στο παιδι μου......πως να μιλω, να συγκρατω τα νευρα μου και κτλ......δεν μπορειτε να φανταστειτε τι καλο μου εκανε......ποσα πραγματα εμαθα...και κυριως εμαθα πραγματα για τον εαυτο μου.....γιατι μεσα απο αυτο μαθαινεις καλυτερα τον εαυτο σου.....αλλα ελα που εκει που κανω βηματα να "αλλαξω" καποια πραγματα με τα παιδια......ο Κ. τα κανει σαλατα.....και τα ισοπεδωνει ολα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Λενιώ!

καλέ εσύ πρόσφατα δε μετακόμισες???????

τι τιμές παίζουν στα ενοίκια στα μέρη σας?

κι εμεις εδω που μένουμε τωρα δεν έχουμε κοινόχρηστα...μόνο το πετρελαιο μας πληρωνουμε.

καλά ο καιρός όντως τα εχει παίξει!

όταν ξύπνησα φυσούσε και έβρεχε πολυ και τωρα έβγαλε ήλιο!

οτι να'ναι!

αμα το απόγευμα δε βρεχει θα πάω τη Βαλ για κούρεμα και το Σάββατο θα πάω κι εγω...τα μαλλιά μου έχουν φτασει στη μεση και δεν ξερω τι να τα κάνω!

δεν μετακομισα.......εμεινα εκει που ημουν!!!!!και εμεις σημερα θα παμε για κουρεμα.....και μενα τα μαλλια μου εχουν μακρυνει πολυ...σαν τα δικα σου.....θελουν γερο κουρεμα.....και της Ευης μου....ασε που πεφτουν κιολας!!!!

ε αυτό είναι το θέμα Ελενάκι....

να υπάρχει συμπνοια απόψεων...

Γιατι τι να το κάνω αμα είναι εγω να βαζω τιμωρία και ο μπαμπάς να την καλοπιάνει μετά?????

είναι και η εποχή τωρα που ο άντρας μου πνίγεται στη δουλειά και προκειμένου να μπορεί να δουλέψει με την ησυχία του προτιμά να την αφηνει να κάνει οτι της κατέβει παρά να τη μαλώσει και να έχουμε γκρίνιες,κλπ...

ε έτσι όμως πάει όλος ο δικός μου κόπος στράφι!

και η Βαλ έχει εξελιχθεί έτσι κι αλλιώς σε ταρζανάκι και η παραμικρη οπισθοχώρηση εκ μέρους μας, οδηγει σε κανονικό καβαλημα απο τη μιρκά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εγώ εδω γυρω κυκλοφορώ Ελενάκι...

περιμένω τηλέφωνο απο την υπέυθυνη του ιδιωτικού παιδικού να συζητησουμε...

άντε να δούμε τι θα δούμε...

έβαλα και το φαγητό....κοκκινιστό με κριθαράκι το μενού για σημερα!

το βραδυ τσακισα ένα ολόκληρο πεπόνι μόνη μου!!!

θα πω του άντρα μου να φέρει κι άλλο!!!

τα κεράσια πότε βγαίνουν?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

βλεπω ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε...αυτο μου τη δινει ρε κοριτσακια που κανουμε τοση προσπαθεια να εξηγησουμε καποια πραγματα στα παιδια μας,να βαλουμε ορια και με μια βλακεια των αντρων ολα γκρεμιζονται...δηλαδη εγω τι ειμαι ο μαλακας η κακια η στριγγλα κ αυτος δηλ που της κανει τα χατηρια ειναι ο καλος?ε οχι παραπαει το πραγμα!!!ουφ τα πα και ξεθυμανα-προσωρινα:?

τζαμπα τρεχαμε στο λογιστη χθες μας ηρθε ταχυδρομικα σημερα ο κλειδαριθμος...οποτε λογικα ειμαστε ετοιμοι να κανουμε αυριο τη δηλωση.

σοφακι πες μας αν εχεις νεα απ το σταθμο!τα κερασια νομιζω απ τον επομενο μηνα...νομιζω καποια εχουν βγει αλλα δεν ειναι γλυκα.

ειπα να κανω ενα διαλειμα να φαω...αλλα δε μπορω να κατσω..αν δε τελειωσω τη δουλεια δε θα ησυχασω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Με πήρε πριν λίγο η υπεύθυνη του σταθμού...

υπαρχει θέση για τη Βαλ είπε...

το οικονομικό...

μου είπε οτι η κανονική τιμή είναι 250 ευρω το μηνα.

Για μειωμένο ωράριο που θέλω εγω είπε οτι είναι 220...

και απο μόνη της μου το έριξε και είπε οτι μπορεί να μου το κάνει 200 μαζί με φαγητό...

πολλά μου φαίνονται να πω την αλήθεια...

θα το συζητησω και με τον άντρα μου...

βεβαια παιζει και η περίπτωση να μην την αφηνω για φαγητό και να την παίρνουμε στις 12:30 που τρωνε εκεί...οπότε να γλιτωσω αλλο ένα 30άρι..

θα δούμε...τι θα πει και ο συζυγος...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Λενιώ!

καλέ εσύ πρόσφατα δε μετακόμισες???????

τι τιμές παίζουν στα ενοίκια στα μέρη σας?

κι εμεις εδω που μένουμε τωρα δεν έχουμε κοινόχρηστα...μόνο το πετρελαιο μας πληρωνουμε.

καλά ο καιρός όντως τα εχει παίξει!

όταν ξύπνησα φυσούσε και έβρεχε πολυ και τωρα έβγαλε ήλιο!

οτι να'ναι!

αμα το απόγευμα δε βρεχει θα πάω τη Βαλ για κούρεμα και το Σάββατο θα πάω κι εγω...τα μαλλιά μου έχουν φτασει στη μεση και δεν ξερω τι να τα κάνω!

Καλημέρα Κορίτσα!!

Εμείς Νοέμβρη-Απρίλη δίνουμε 250€ κοινόχρηστα.τελεία.

:shock:

Επίσης εδώ οι ιδιωτικοί σταθμοί ξεκινούν από 450€.τελεία.

:rolleyes:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρες!!!

έτσι όπως το πατε κοπελιές σε λίγο θα καταλήξω να μπαίνω να καλημερίζω τον εαυτό μου!!!

την πήγα για κούρεμα χθες επιτέλους!!!

καρεδάκι το κάναμε!

κούκλα η Βαλ!

και ψωνάρα..."μαμά φυσάει και θα μου χαλάσει τα μαλλιά", έλεγε!

γνωρισα χθες και το Βελουδάκι!

πολύ ωραία περάσαμε!

πολύ όμορφη οικογένεια και ελπίζω απο δω και πέρα να βρισκόμαστε συχνά!

ο καιρός να δω πότε θα φτιάξει...

για τον παιδικό τελικά λέμε να τη στείλουμε...

πιστευω θα της κάνει πολύ καλό!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εγώ εδω γυρω κυκλοφορώ Ελενάκι...

περιμένω τηλέφωνο απο την υπέυθυνη του ιδιωτικού παιδικού να συζητησουμε...

άντε να δούμε τι θα δούμε...

έβαλα και το φαγητό....κοκκινιστό με κριθαράκι το μενού για σημερα!

το βραδυ τσακισα ένα ολόκληρο πεπόνι μόνη μου!!!

θα πω του άντρα μου να φέρει κι άλλο!!!

τα κεράσια πότε βγαίνουν?

Χθες είδα τα πρώτα στο μανάβη της γειτονιάς και ξετρελάθηκα!! Και βερύκοκα!!

Τα βαρέθηκα τα χειμωνιάτικα κι εγώ και η Έλλη

Την παρακαλούσα πλέον. Με συμφωνίες τα έτρωγε

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!δε ξυπνησατε ακομα?:tongue:

σοφακι προσωπικα μια χαρα μου φαινεται η τιμη για το σταθμο(ισως γιατι σε μας εδω δε παιζουν τετοιες τιμες:?)ισως χωρις φαγητο να σας ερθει πιο οικονομικα.

χθες γυρισα σπιτι 9 το βραδυ!!τι ταλαιπωρια ηταν αυτη!μολις σχολασα πηγαμε να κανουμε την αιτηση γι ατο σταθμο...μπερδευτηκαμε στο δρομο αν δε ρωταγα εγω ενα ταξιτζη ακομα θα ψαχναμε..ευτυχως δεν ειχε πολυ κοσμο 6-7 ατομα εννοειται οτι περασα μπροστα...μας ειπε και η κυρια που παρελαβε την αιτηση να μην ανησυχουμε θα μας παρουν κ οτι του χρονου δε θα πληρωνουμε καθολου τροφεια λογω εισοδηματος-κατι ειναι κ αυτο!μετα πηγαμε στα πεθερικα μου κατσαμε καμια ωρα κ μετα αφου ταλαιπωρηθηκαμε μια ωρα στους δρομους(ειχαν κλεισει τη κατεχακη οι μ@λακες χθες ουτε που ξερω γιατι) πηγαμε και σουπερ...μολις γυρισαμε σπιτι επεσα ξερη...αν και δε κοιμηθηκα καλα γιατι μ επιασε η μεση μου.μονο στο λογιστη δε προλαβαμε να παμε σημερα λογικα.

εσεις πως ειστε?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα Κορίτσα!!

Εμείς Νοέμβρη-Απρίλη δίνουμε 250? κοινόχρηστα.τελεία.

:shock:

Επίσης εδώ οι ιδιωτικοί σταθμοί ξεκινούν από 450?.τελεία.

:rolleyes:

οι τελείες σου απλά δίνουν όλο το νόημα!!!:D

Χθες είδα τα πρώτα στο μανάβη της γειτονιάς και ξετρελάθηκα!! Και βερύκοκα!!

Τα βαρέθηκα τα χειμωνιάτικα κι εγώ και η Έλλη

Την παρακαλούσα πλέον. Με συμφωνίες τα έτρωγε

εμένα η Βαλέρια έχει πανω απο 3 μηνες να φάει φρούτα...

για να δούμε τωρα με τα καλοκαιρινά θα γίνει τίποτα ή δεν το γλιτώνω το έξοδο του αποχυμωτη.....

καλημερα!!δε ξυπνησατε ακομα?:tongue:

σοφακι προσωπικα μια χαρα μου φαινεται η τιμη για το σταθμο(ισως γιατι σε μας εδω δε παιζουν τετοιες τιμες:?)ισως χωρις φαγητο να σας ερθει πιο οικονομικα.

χθες γυρισα σπιτι 9 το βραδυ!!τι ταλαιπωρια ηταν αυτη!μολις σχολασα πηγαμε να κανουμε την αιτηση γι ατο σταθμο...μπερδευτηκαμε στο δρομο αν δε ρωταγα εγω ενα ταξιτζη ακομα θα ψαχναμε..ευτυχως δεν ειχε πολυ κοσμο 6-7 ατομα εννοειται οτι περασα μπροστα...μας ειπε και η κυρια που παρελαβε την αιτηση να μην ανησυχουμε θα μας παρουν κ οτι του χρονου δε θα πληρωνουμε καθολου τροφεια λογω εισοδηματος-κατι ειναι κ αυτο!μετα πηγαμε στα πεθερικα μου κατσαμε καμια ωρα κ μετα αφου ταλαιπωρηθηκαμε μια ωρα στους δρομους(ειχαν κλεισει τη κατεχακη οι μ@λακες χθες ουτε που ξερω γιατι) πηγαμε και σουπερ...μολις γυρισαμε σπιτι επεσα ξερη...αν και δε κοιμηθηκα καλα γιατι μ επιασε η μεση μου.μονο στο λογιστη δε προλαβαμε να παμε σημερα λογικα.

εσεις πως ειστε?

φιλια πολλα σε ολες!

Να σου πω το σκέφτηκα Σοφάκι....λέω σιγά...για 2 μηνες θα παέι στον ιδιωτικό σταθμό...30+30=60 ευρω θα μου κοστίσει το φαγητό...γιατι να μην το βάλουμε μέσα? που πιστευω οτι καόμα και αυτό σαν δραστηριοτητα μαζί με τα άλλα παιδάκια, κάτι θα της προσφέρει...

για το λογιστη μην αγχωνεσαι!

μέχρι 10 Ιουνίου είναι η προθεσμία αλλά στανταρ θα δωσουν παραταση!

αφού κουράστηκες χθες, κάτσε σημερα και πάτε στο λογιστη αυριο...μην τα κανεις όλα μαζεμένα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι καλα λες για το φαγητο θα ναι καλο να καθεται στο τραπεζι με τ αλλα παιδακια σιγουρα.

οπως ειπε κ η στεβυ εδω ξεκινανε απο 450 και πανω το μηνα χωρις τις προσθετες δραστηριοτητες αν τυχον υπαρχουν.

πηγε ο αντρας μου στο λογιστη(τι το θελα!!) μας εβγαλε να πληρωσουμε 600ευρω φορο(ηταν 900 κατι χωρις τις μειωσεις απο ασφαλιστρα κτλ) σε τρεις δοσεις και η πρωτη ειναι για 30/6!:shock::evil: εγω ξεκαθαρισα δε προκειται να τα πληρωσω...δε καταλαβα τους τα χρωσταω?για να χτισει ο καθε υπουργος η επιορκος εφοριακος τη βιλλαρα του?αι σιχτηρ δηλαδη λες και δηλωνω κανα τεραστιο ποσο!:evil:

ουφ...τα χω παρει λεμε δε μπορω να το χωνεψω με τιποτα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Δυστυχως επιβεβαιωνεις Σοφάκι αυτα που έλεγα τις προάλλες για τη φορολογία...

έτσι όπως τα εχουν κάνει, δυσκολα θα βρεθεί άνθρωπος να μην πληρωνει...

Ας την ξανακοιτάξει τη δήλωση ο λογιστης μήπως μπορείτε να βάλετε και τιποτα άλλο μέσα να γλιτωσετε και τιποτα ακόμα...

πόσα σας παίρνει για τη δηλωση ο λογιστής?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ σοφακι δυστυχως δεν εχουμε κατι αλλο να βαλουμε...και να φανταστεις δεν εχουμε περουσιακα στοιχεια στ ονομα μας..μονο τ αυτοκινητο μου...δηλαδη αν ειχαμε και δικο μας σπιτι ποσο θα πληρωναμε?αισχος τι να πω...να τους καψουν ζωντανους αυτους που εβγαλαν τετοιυς νομους γινεται?:evil:

40 ευρω μας πηρε(και περισυ το ιδιο) καμια μειωση λογω κρισης..ασε γιατι φουντωνω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...