Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι πτωμα και δουλεια ουσιαστικη δεν εχω κανει σημερα! τρεχω για κατι ελεγχους στο υποθ/κειο αλλα δεν βλεπω να γινεται συμβολαιο οποτε μαλλον δεν πληρωνομαι :(

ερωτηση...

νοικιαζουμε ενα τριαρι γυρω στα 80 τμ. τωρα με το μωρο κοιταμε για σπιτι με 3 κρεβατοκαμαρες. κατι εχουμε βρει (3κρεβ/ρες, 120τμ. 5ος οροφος, αποθηκη, αυτονομη θερμανση, θεση παρκινγκ). το εχουν 500 ευρω αλλα αυτος μιλησε και για καλυτερη τιμη. λετε να εχει πολλα κοινοχρηστα; το φοβαμαι λιγο ρε γμτ αλλα και στα 80τμ ειμαστε πολυ στριμωγμενοι. φαντστειτε οτι τα δωρα του γαμου μου βρισκονται ακομα στο παταρι στο πατρικο του Α! δεν εχω χαρει τιποτα!:(

αχ κι εγω ψάχνω για σπίτι σύμπι!!!

κάτι όπως αυτό που βρηκες εσύ...

βέβαια εγω θέλω 3 κρεβατοκάμαρες, αλλά όχι για να βάλω το μπέμπη μόνο του....θέλω την 3η κρεβατοκάμαρα για γραφείο του άντρα μου γιατι τωρα μέσα στο σαλόνι δε μπορεί να δουλευει...

θα έχει κοινόχρηστα αρκετά πιστευω...

ρίξε την τιμή στο νοίκι όσο μπορείς για να τα γλιτώσεις απο εκεί...

γιατι 5ος όροφος είναι ψηλά και θα έχεις μια δυσκολία να το ζεστάνεις το χειμώνα τόσα τετραγωνικά...

εμας μας είπαν για ένα σπίτι που μάλλον θα αδειάσει σύντομα....είναι 1ος όροφος και δε με ενθουσιάζει αλλά 125 τετραγωνικά, πάνω στην κεντρική πλατεία και η ιδιοκτητρια θα το ανακαινίσει....το καλύτερο όμως είναι το νοίκι....300 ευρω αρχική με τάση προς χαμήλωμα!:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

http://www.xo.gr/dir-az/P/Paidikoi-Stathmoi/Kalamata%20(Kentro)/

εδω εχει κατι τηλεφωνα!

δε μας κάνουν αυτά σύμπι....

ξεχνάς εύκολα και δε μπορώ να σου εξηγησω....θα εκτεθώ!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δε μας κάνουν αυτά σύμπι....

ξεχνάς εύκολα και δε μπορώ να σου εξηγησω....θα εκτεθώ!!!:tongue::tongue::tongue:

κατι μου διαφευγει; χιλια συγγνωμη νομιζα οτι εψαχνες τηλεφωνα ιδιωτικων παιδικων σταθμων ... δεν παω καλα ετσι;

καλα το σπιτι που αναφερεις σουπερ! και τοσο χαμηλη τιμη; εμας γιατι το δινουν τοσο ακριβα; 310 δινουμε εμεις εδω στα 80. εσας το δικο σας ποσα τμ ειναι και ποσο πληρωνετε;:confused:

σύμπι απο τότε που διάβασα κάτι, ανατριχιάζω κάθε φορά που βλέπω το τικεράκι σου....

τι καλε;

Διαφημίσεις

κατι μου διαφευγει; χιλια συγγνωμη νομιζα οτι εψαχνες τηλεφωνα ιδιωτικων παιδικων σταθμων ... δεν παω καλα ετσι;

καλα το σπιτι που αναφερεις σουπερ! και τοσο χαμηλη τιμη; εμας γιατι το δινουν τοσο ακριβα; 310 δινουμε εμεις εδω στα 80. εσας το δικο σας ποσα τμ ειναι και ποσο πληρωνετε;:confused:

τι καλε;

θα σου στείλω πμ να σου πω...

μπα κανονικη τιμη εινια η τιμη που σας λένε....εμας είναι πελάτισα του άντρα μου αυτη...εξ ου και η τιμη σπέσιαλ...

τωρα για 85 τετραγωνικά δινουμε 330!

και του ζητησαμε μειωση και μας απαντησε οτι οκ....δε θα σας κάνω αύξηση!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

θα σε ανατριχιάσω και σένα τωρα και προβλέπω να το αλλάζεις το τικερ...

οι φωτο που δειχνουν το μωρο στα διαφορα σταδια αναπτυξης είναι απο νεκρά μωρά...μπρρρρ.......

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οχι καλε, τι ειναι αυτα που λες; κατ αρχην αυτα ειναι ψευτικα! υπερβολικη σε βρισκω!;)

διάβαζα οτι αυτές οι φωτο είιναι βγαλμένες απο μωρά που έχουν "χαθεί" σε διάφορα στάδια εγκυμοσύνης και τα διατηρούν σε φορμόλη....

τωρα αλήθεια ή ψέμματα θα σε γελάσω!!!

όπως και να'χει ανατριχιαστικό είναι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Όλα καλα κοριτσακια!!

Δερματο'ι'νωμα είναι τίποτα σοβαρό !!

Δεν κοιμήθηκα ολη νύχτα!! 5 τα ξημερώματα καθόμουνα έξω κ καπνιζα!!!

2 λεπτα εξέταση .. Μπήκα ξαπλωσα.. Τα είδε κ λέει δεν είναι τίποτα.. 70 ευρω( με καλύπτει η ασφάλεια του άντρα μου ευτυχώς)

Πάω να κοιμηθψ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αλό!!!

μια χαρά Λιάκι που δεν είναι τίποτα!!!

αλλά και 70 ευρω επίσκεψη....ακριβός ο γιατρός...

εγω έμεινα μπουκάλα στο σαλόνι τωρα...

η Βαλέρια έπεσε για ύπνο με τον μπαμπα της στο διπλό οπότε εγω φυλάω σκοπιά στο σαλόνι...

στον καναπέ δε βολευομαι να ξαπλώσω και στο δωμάτιο της Βαλ δεν έχει τηλεόραση για να χαζέψω...

οπότε εδω στο πισι να χαζευω μέχρι να ξυπνήσουν...

δουλειές δε μπορώ να κάνω γιατι η κοιλιά μου έχει τεντωθεί πάλι πολύ!

ουφ....

έχω και το κρύωμα που με ταλαιπωρεί...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα Κοριτσακια!!!!

Ξερω χαθηκα αλλα ειλικρινα τωρα που η μικρη μπουσουλαει δεν εχω καθολο μα καθολου χρονο να κατσω!!!!

ΕΙναι απιστευτο το ποσο πολυ τρεχω!!!Το σκεφτομαι καμια φορα και φρικαρω!!!Η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν τα βγαζω περα....

Βασικα μπηκα να σας πω α ευχαριστα νεα μας Γιατι ξερω οτι ολες α χαρειτε!!!

Εφυγε η αλλλεργια μας στο γαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω κοριτσακια!!!!3 χρονια ειναι πολλα!!!! ΜΑς εμεινε μονο στο αυγο πλεον και αυτο απο βαθμο 3 που το ειχαμε πηγε στο 2 στο ασπρο του αυγου και στο 1 στο κροκο!!!!!

Επεσε και η Ige μας!!!

Απο 120 πεσαμε στα 67!!!!!Εχουμε ακομα δρομο να την ριξουμμε αλλα επιτελους ειμαι λιγο αισιοδοξη για τις αλλεργιες του!!!!!

ΚΑτα τα αλλα καλα....η Μικρη εχει απο την προηγουμεν τριτη κανει συνεχεια κακα....ποτε βγαζει με βλεννες ποτε κανονικα αλλα χεζει 7-8 φορες την ημερα.....Τις δινουμε βιταμινες για το εντερακι της να στρωσει....Μια φορα ειδαμε και αιμα στα κακα της...ΤΕλικα ηταν μαλλον ραγαδα παρολα αυτα αλλαξαμε γαλα πηγαμε στο αντιαλλεργικο (25 ευρω καθε 3 μερες παρακαλω) και απο χθες κοψαμε και την μπανανα και περιμενω να δω αποτελεσματα!!!

Πηγαμε στο γιατρο!!!!ΔΟντι μου λεει με βλεννες στα κακα δεν μπορει να ειναι αν και βγαζει και τα δυο πανω τωρα....γαστρεντεριτιδα δεν ειναι....μονο αλλεργια μπορουμε πλεον να υποθεσουμε και ετσι αρχισα να της κοβω τροφες και αυτη!!!!

Λοιπον για τον μικρο αρχιζουμε μοσχαρακι για 2 εβδομαδες να δουμε πως θα παει μετα για 2 εβδομαδες θα του δωσω τυρι κατσικισιο μετα για 2 εβδομαδες γιαουρτακι μετα αλλες 2 εβδομαδες τυρι φετα ετσι ωστε σε 2 μηνες να δοκιμασουμε και το κανονικο γαλα!!!!!

Αυταααααααααααααα ελπιζω ολες να ειστε καλα δεν σας διαβαζω και πολυ και ο εγκυουλες μας να προσεχετε!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα!!τι κανετε?

ζωιτσα πολυ χαρηκα με τα νεα σου!επιτελους εφυγε η αλλεργια!σιγια σιγα ο θοδωρακος σου θα μπορει να τρωει τα παντα!ελπιζω να μην εχεις θεμα με τη μικρη.

λιακι μπραβο και σε σενα ειδες δεν ηταν τιποτε τελικα!

εγω ειμαι μονη μου σημερα στη δουλεια..ουφ κ εχουμε αρκετα να κανουμε.

χθες τα πηρα με την ελλη αλλα κυριως με τον αντρα μου...πως δε τον εσφαξα χθες δε ξερω...ειναι κατι μερες τωρα που τις δινω της ελλης φρουτα τ απογευμα δαγκωνει ενα δυο κομματια και τα παραταει..ε χθες της ειπα αν δε τα φαει θα τη βαλω τιμωρια δε θα δει μικι μαους στον η/υ πριν κοιμηθει...ετσι κ εγινε...και πανω που της εξηγω το λογο της τιμωριας και εχει ψιλοηρεμησει απ τα κλαματα την ξεσηκωνει ο αντρας μου και παει να της βαλει βιντεακια...μου γυρισε το ματι λεμε ημουν ετοιμη να του το ανοιξω το κουφιοκεφαλο του...τελικα ευτυχως ηρεμησε το παιδι μετα απο λιγο εννοειται οτι δεν ειδε κανενα βιντεακι ηπιε το γαλα της και πηγε για υπνο...μου εδωσε και φιλακι για καληνυχτα κ ολα μια χαρα...ειμαι σιγουρη οτι καταλαβε αρκετα απ οσα της ειπα...ωρες ωρες νιωθω οτι περισσοτερα καταλαβαινει το παιδι παρα ο αντρας μου..μη σας πω καλυτερα συννενοουμαι με την ελλη...ουφφφ

πηγαμε και στον λογιστη χθες πρεπει να παρουμε κωδικο απ την εφορια και μετα να υποβαλλουμε ηλεκτρονικα τη δηλωση...μαλλον αυριο θα παει ο αντωνης να ξεμπερδευουμε.

δεν λειτουργει και ο παιδικος σημερα(εχουν δικαστηριο γι ατους συμβασιουχους) οποτε το πρωι δε μπορει να παει ο αντωνης γι ατην αιτηση ευτυχως ειναι μεχρι τις 6 θα παμε αφου σχολασω.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα σας.....ολα καλα?....τι καιρος και αυτος θεε μου...μια κρυο μια ζεστη....ελεος πια....καλε στην Βοσνια ειπε εριξε χιονι!!!!!!εχει να γινει αυτο απο το 1962......

Τι τιμουλες ειναι αυτες που συζητατε για τα ενοικια......εδω δεν παιζουν αυτα...η Τριπολη θεωρειται πολυ ακριβη σαν πολη....κατι σαν Κολωνακι.....και εγω ψαχνω σπιτι....με εχει φαει η υγρασια σε αυτο......αλλα θελω και ενα λιγο πιο ανετο για τα παιδια.....τουλαχιστον να εχω αποθηκη......αλλα το καλο στο σπιτι που εχουμε ειναι οτι τα κοινοχρηστα ειναι 0.....μονο πετρελαιο τον χειμωνα ...τα υπολοιπα μια στο τοσο......ειναι οικογενειακο το γκρουπ εδω..μονο εμεις ειμαστε ενοικιαστες....το εχει ενας παππους και στα υπολοιπα διαμερισματα μενουν οι κορες του.....

Λιακι....περαστικα.....ειδες τελικα δεν ηταν κατι....

Ζωιτσα μου....μπραβο στον Τεο σου.....καποια στιγμη θα το ξεπερνουσε.....η μικρουλα σου ειναι και αυτη αλλεργικη?

Καλημέρα!!!

μπράβο βρε Ζωίτσα!!!

Να την ξεπεράσει την παλιοαλλεργία τελείως και να πάψει να στερείται μωρέ το παιδάκι...

κι εγω λέω συντομα να της κάνω τη δοκιμή με αγελαδινά να δούμε...

ελπίζω η μικρη να μην ακολουθει τα χνάρια του Τεό και να είναι τυχαία τα κακά με βλέννες...ε τωρα αν τυχει και είναι αλλεργία, τουλάχιστον ξέρεις πως να το χειριστείς!

Σοφάκι πόσο σε καταλαβαίνω δεν ξέρεις!!!

και μένα μου τα κάνει κάτι τέτοια ο άντρας μου και μου σπάει τα νευρα!!!

δηλαδη λέω στη Βαλ για τιμωρία δε θα δεις τηλεόραση και πάει ο άντρας μου και την ανοίγει...του εξηγω οτι είναι τιμωρημένη κα δεν επιτρέπεται να δει και μου λεει οτι την άνοιξε για να δει εκείνος όχι η Βαλ!!!

λες και η Βαλ θα περάσει δίπλα απο την ανοιχτη τηλεόραση και δε θα γυρίσει να κοιτάξει!!!

αυτο με την εφορία δεν είναι τίποτα...κλειδάριθμος λέγεται...ο άντρας μου τους είχε κάνει απο πέρσι ηλεκτρονικά τη δηλωση οπότε τους εχει τους κωδικούς. Εγω καθόμουν και έκανα όλες τις αιτησεις για να τους παρουμε...

εμάς λέει οι αιτησεις για τους παιδικούς αρχίζουν αρχές Ιουνίου...άντε να δούμε...

ουφ αυτο το κρυωμα πολύ με ταλαιπωρεί....μου εχει σπάσει τα νευρα για την ακρίβεια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα Λενιώ!

καλέ εσύ πρόσφατα δε μετακόμισες???????

τι τιμές παίζουν στα ενοίκια στα μέρη σας?

κι εμεις εδω που μένουμε τωρα δεν έχουμε κοινόχρηστα...μόνο το πετρελαιο μας πληρωνουμε.

καλά ο καιρός όντως τα εχει παίξει!

όταν ξύπνησα φυσούσε και έβρεχε πολυ και τωρα έβγαλε ήλιο!

οτι να'ναι!

αμα το απόγευμα δε βρεχει θα πάω τη Βαλ για κούρεμα και το Σάββατο θα πάω κι εγω...τα μαλλιά μου έχουν φτασει στη μεση και δεν ξερω τι να τα κάνω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...