Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στεβυ μπραβο στα παιδια με το καλο το μωρακι σας!

σοφακι ευχαριστω γι ατο πινακακι!καλα για την εφορια κ εγω παντα επιστροφη ειχα περυσι βεβαια μονο 30 ευρω...για φετος δε ξερω..ηλεκτρονικα δε γινεται?αρα λογικα δε χρειαζεται να παω κανενα χαρτι στο λογιστη ε?μονο ποσα δε θα περασει στον η/υ?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας.....ολα καλα? καλε τι συζητατε πρωι πρωι....πληρωμες ακουω........αστα και εμεις περσυ 3000 ευρω πληρωσαμε ....για φετος δεν ξερω ακομα.....

Χρονια σας πολλα και για χθες....εγω ειχα παει σε μια εκδηλωση για την γιορτη της μητερας.....την διοργανωναν κατι ιερεις με μια συναξη γυναικων ......ηταν πολλη συγκινητικη....ειπαν καποιες ιστοριες και ειδαμε κατι βιντεο....πολυ κλαμα λεμε.....αφου αναστεναζα απο την συγκινηση.....

Λιακι .....σε καταλαβαινω με τις δουλειες,,,,,διαβασα και εγω τι εχεις να κανεις....και ξεκινησα και εγω να καθαριζω.......μαζεψα τις μοκετες στο σαλονι και την τραπεζαρια...αλλαξα διαρυθμιση στα επιπλα καθαρισα την κουζινα, ντουλαπια.......και μαζι με τα παιδια αργοτερα ξεκαθαρισαμε τα παιχνιδια για να τα δωσουμε σε ενα ορφανοτροφειο που θα πανε ο συλλογος Τριτεκνων εδω......δεν μπορειτε να φανταστειτε τι παιχνιδια βγηκαν εκτος.......

ρε παιδι μου με επιασε και εμενα ενα δοντι απο χθες.......επιδημια ειναι......?????

θα παω οδοντιατρο ομως...δεν παλευεται.....

στεβυ μπραβο στα παιδια με το καλο το μωρακι σας!

σοφακι ευχαριστω γι ατο πινακακι!καλα για την εφορια κ εγω παντα επιστροφη ειχα περυσι βεβαια μονο 30 ευρω...για φετος δε ξερω..ηλεκτρονικα δε γινεται?αρα λογικα δε χρειαζεται να παω κανενα χαρτι στο λογιστη ε?μονο ποσα δε θα περασει στον η/υ?

Ναι ηλεκτρονικά γίνονται οι δηλώσεις Σοφάκι...

ε χαρτιά θα πρέπει να του δωσεις βρε...πως θα στη φτιάξει? θα τα θυμάται απέξω???

να αθροίσεις και τις αποδείξεις αν εχεις μαζέψει για να του πεις το ποσό...

καλημερα σας.....ολα καλα? καλε τι συζητατε πρωι πρωι....πληρωμες ακουω........αστα και εμεις περσυ 3000 ευρω πληρωσαμε ....για φετος δεν ξερω ακομα.....

Χρονια σας πολλα και για χθες....εγω ειχα παει σε μια εκδηλωση για την γιορτη της μητερας.....την διοργανωναν κατι ιερεις με μια συναξη γυναικων ......ηταν πολλη συγκινητικη....ειπαν καποιες ιστοριες και ειδαμε κατι βιντεο....πολυ κλαμα λεμε.....αφου αναστεναζα απο την συγκινηση.....

Λιακι .....σε καταλαβαινω με τις δουλειες,,,,,διαβασα και εγω τι εχεις να κανεις....και ξεκινησα και εγω να καθαριζω.......μαζεψα τις μοκετες στο σαλονι και την τραπεζαρια...αλλαξα διαρυθμιση στα επιπλα καθαρισα την κουζινα, ντουλαπια.......και μαζι με τα παιδια αργοτερα ξεκαθαρισαμε τα παιχνιδια για να τα δωσουμε σε ενα ορφανοτροφειο που θα πανε ο συλλογος Τριτεκνων εδω......δεν μπορειτε να φανταστειτε τι παιχνιδια βγηκαν εκτος.......

ρε παιδι μου με επιασε και εμενα ενα δοντι απο χθες.......επιδημια ειναι......?????

θα παω οδοντιατρο ομως...δεν παλευεται.....

α εσένα δίνουν παιχνίδια Ελενάκι ε?

εγω έβαλα την Βαλέρια αν ξεκαθαρίσουμε να δωσω μερικά γιατι γίνεται χαμός και ενώ στην αρχή έλεγε να δωσουμε κι αυτό κι εκείνο,κλπ μετα που μαζεύτηκαν τι μου είπε η πονηρή?????

"α μαμά άμα τα θέλουν τα παιδάκια τα παιχνίδια να έρθουν εδώ να τα παρουν!!!"

ωχ περαστικά και με το δόντι....όντως επιδημια έπεσε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε χαρτιά θα πρέπει να του δωσεις βρε...πως θα στη φτιάξει? θα τα θυμάται απέξω???

εννοω δε χρειαζεται να του παω επισημη βεβαιωση μισθοδοσιας αφου μονο το ποσο θα περασει...μου δωσανε ενα αντιγραφο χωρις υπογραφη για το σταθμο κ ειπα να παω και στο λογιστη να ξεμπερδευω αυριο.

τις αποδειξεις ευτυχως εκατσα και τις μετρησα χθες.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ελενιτσα περαστικα με το δοντι!

δοξα το θεο σ αυτη την εγκυμοσυνη μονο μια φορα μ επιασε...τα ειχα φτιαξει τα περισσοτερα πριν μεινω εγκυος.πηρα και μια οδοντοκρεμα της colgate για ευαισθητα δοντια κ ειμαι οκ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ναι επίσημα δε χρειάζεται τίποτα!

δεν καταλαβα σωστα τι εννοούσες!

καλά έλεος....ψάχνω το τηλ του ιδιωτικού παιδικού σταθμού και δεν το βρισκω....τι δεν κάνω σωστά οέο???:confused::confused::confused:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α εσένα δίνουν παιχνίδια Ελενάκι ε?

εγω έβαλα την Βαλέρια αν ξεκαθαρίσουμε να δωσω μερικά γιατι γίνεται χαμός και ενώ στην αρχή έλεγε να δωσουμε κι αυτό κι εκείνο,κλπ μετα που μαζεύτηκαν τι μου είπε η πονηρή?????

"α μαμά άμα τα θέλουν τα παιδάκια τα παιχνίδια να έρθουν εδώ να τα παρουν!!!"

ωχ περαστικά και με το δόντι....όντως επιδημια έπεσε???

ναι.....η Ευη θα τα εδινε ολα αμα μπορουσε...ο Ανδρεας με δυσκολια....ο Μαρινος ολο δικο μου ατο ελεγε.....αλλα μαζεψα μια γιγας σκουπιδιων και αλλη μια μικρη με μωρουδιστικα.Δινουμε και ρουχα.....ενας χαμος....

Καλα ειπε το κοριτσι.......:P ποιος θα τολμησει να παει να παρει παιχνιδια της Βαλεριας?????

ελενιτσα περαστικα με το δοντι!

δοξα το θεο σ αυτη την εγκυμοσυνη μονο μια φορα μ επιασε...τα ειχα φτιαξει τα περισσοτερα πριν μεινω εγκυος.πηρα και μια οδοντοκρεμα της colgate για ευαισθητα δοντια κ ειμαι οκ.

σε ευχαριστω.....με ειχε ξαναενοχλησει πριν τα Χριστουγεννα αλλα το φυλαγα και δεν με ενοχλησε μεχρι εχθες.....αλλα τωρα δεν παιρνει αλλο.....

εγω στην εγκυμοσυνη την δευτερη εφτιαξα 2 ή 3...τραβουσε πολυ ασβεστιο η Ευη...και εγω δεν επινα συμπληρωμα και ετσι επαθα οτι επαθα....ωσπου στην 3η εγκυμοσυνη αποτελειωθηκα!!!!!τι να πεις......Μαρακι εσυ πινεις συμπληρωμα ασβεστιου? οι υπολοιπες εγκυουλες?

εγω δε περνω συμπληρωμα...δε μου εχει πει τιποτε ακομη ουτε για μαγνησιο ουτε για ασβεστιο...να σου πω την αληθεια δε καιγομαι να παρω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι εχει ιστοσελιδα ο σταθμος?μηπως να το κοιταγες στο ιντερνετ?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ναι.....η Ευη θα τα εδινε ολα αμα μπορουσε...ο Ανδρεας με δυσκολια....ο Μαρινος ολο δικο μου ατο ελεγε.....αλλα μαζεψα μια γιγας σκουπιδιων και αλλη μια μικρη με μωρουδιστικα.Δινουμε και ρουχα.....ενας χαμος....

Καλα ειπε το κοριτσι.......:P ποιος θα τολμησει να παει να παρει παιχνιδια της Βαλεριας?????

μια χαρα!!! μαζέψατε πολλά!

ναι η απάντηση της Βαλ ήταν τύπου "Μολων λαβέ!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

σε ευχαριστω.....με ειχε ξαναενοχλησει πριν τα Χριστουγεννα αλλα το φυλαγα και δεν με ενοχλησε μεχρι εχθες.....αλλα τωρα δεν παιρνει αλλο.....

εγω στην εγκυμοσυνη την δευτερη εφτιαξα 2 ή 3...τραβουσε πολυ ασβεστιο η Ευη...και εγω δεν επινα συμπληρωμα και ετσι επαθα οτι επαθα....ωσπου στην 3η εγκυμοσυνη αποτελειωθηκα!!!!!τι να πεις......Μαρακι εσυ πινεις συμπληρωμα ασβεστιου? οι υπολοιπες εγκυουλες?

εγω παίρνω ασβέστιο αλλά όχι κάθε μέρα γιατι φοβάμαι μην ξαναπάθω κολικό του νεφρού που ειχα πάθει στον 5ο μήνα στη Βαλ και είχα μείνει ένα βραδυ στην κλινικη με παυσίπονες ενέσεις....

απαπαπαπαπα....μην το ξαναπεράσω αυτό...

και δε θυμάμαι τι με πονούσε πιο πολύ....ο κολικός ή η ένεση στον πωπό???????:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι εχει ιστοσελιδα ο σταθμος?μηπως να το κοιταγες στο ιντερνετ?

δεν ξέρω πως τον λένε το σταθμό αλλά τι σκατά...εδω μόνο έναν ιδιωτικό έχει...ψαχνοντας στο google κάτι έπρεπε να μου βγάλει...

θα πάω το απόγευμα να βρω την κοπέλα που στέλνει το γιο της....δεν έχω άλλη λύση με τους βλάκες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν ξέρω πως τον λένε το σταθμό αλλά τι σκατά...εδω μόνο έναν ιδιωτικό έχει...ψαχνοντας στο google κάτι έπρεπε να μου βγάλει...

θα πάω το απόγευμα να βρω την κοπέλα που στέλνει το γιο της....δεν έχω άλλη λύση με τους βλάκες!!!

ρε συ εψαξα και εγω και βγαζει μονο τους δημοσιους

τον παραέχουν κρυφό!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

τι να πω....

θα το βρω το τηλ τους....και είμαι περίεργη να δω τι τιμη θα μου πουν...

για πλήρες ωράριο το κόστος είναι 220+30 για φαγητο +30 για μεταφορά με το σχολικό.

ειμαι περιεργη να δω αν θα έχουν χαμηλότερο κόστος για λιγότερες ώρες ή θα μου πουν οτι αυτη η τιμή είναι για όσες ώρες κάτσει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ειμαι πτωμα και δουλεια ουσιαστικη δεν εχω κανει σημερα! τρεχω για κατι ελεγχους στο υποθ/κειο αλλα δεν βλεπω να γινεται συμβολαιο οποτε μαλλον δεν πληρωνομαι :(

ερωτηση...

νοικιαζουμε ενα τριαρι γυρω στα 80 τμ. τωρα με το μωρο κοιταμε για σπιτι με 3 κρεβατοκαμαρες. κατι εχουμε βρει (3κρεβ/ρες, 120τμ. 5ος οροφος, αποθηκη, αυτονομη θερμανση, θεση παρκινγκ). το εχουν 500 ευρω αλλα αυτος μιλησε και για καλυτερη τιμη. λετε να εχει πολλα κοινοχρηστα; το φοβαμαι λιγο ρε γμτ αλλα και στα 80τμ ειμαστε πολυ στριμωγμενοι. φαντστειτε οτι τα δωρα του γαμου μου βρισκονται ακομα στο παταρι στο πατρικο του Α! δεν εχω χαρει τιποτα!:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...