Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απάντησα στα γρήγορα και φεύγω για εξωτερικές δουλειές κοριτσάκια μου!

Μαράκι το κεφάλι ψηλά! Η έλειψη ζάχαρης και οι ορμόνες σου κάνουν παιχνίδια στο μυαλό! Πάρε κανά διαιτιτικό προϊόν κι άσε τα νάζια! Απόλαυσέ το!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα!

Τι είναι ο σκούρκος?

Τι είναι ο σερσέγκας?

Πώς συνεννοηθήκατε?

:P:p:p

Τη βρήκαμε την άκρη Στέβη!!!

είναι τα επαρχιωτικα μας αυτά!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

Καλημέρα φίλες μου!!! Κρύο σήμερα έτοιμος να βρέξει!!

Σοφία σε φαντάζομαι μολις είδες το σκατουλΑκι στο σεντόνι..:( γιατι όμως να το κάνει αυτο.. Μηπωσ δεν προλαβενε η καυμενουλα να το πει κ τησ εφυγαν.. Σιγουρα!Η δικια μου έχει ένα κόλλημα ενω κοψαμε κ το μεσημεριανό παμπερς ενω κοιμάται, όταν θέλει να κάνει κακα ζητάει να το φορέσει.. Δεν ξέρω πως να της το κόψω!! Πάντως το πρωι που ξυπνάει είναι στεγνη, ζητάει το γιογιο κατευθείαν.. Κ στην βολτα της το κοψα.. Δεν το θέλει, προς το παρόν λέει πως θέλει να κάνει τσισα!!όλα αυτα αφου της αγορασαμε το γιογιο που μιλάει όταν κανείς τσισα.. 40 ευρω αλλα χαλάλι!!

Μαρακι κ όμως τα προλαβαίνω.. Καλα αυτές τις μέρες ήταν κ ο άντρας μου τα πρωινά σπίτι κ έτσι με διευκοληνε.. Αλλα δεν το συζητώ έχω ψοφησει.. Δυστυχώς δεν έχω άλλη λύση.. Γίνεσαι 100 κομμάτια κ τα προλαβαινεις.. Όταν κάνω φαγητο έχω την χρυσοβαλαντουλα μαζι μου σε μια καρέκλα κ την απασχόληση με το να βάζει το αλάτι να πλένει κ καλα πατάτες, διάφορα.. Το μπεμπε εκείνη την ώρα θα κοιμάται.. Οταν επλενα κουβέρτες την είχα μαζι μου κ βουτουσε τα χέρια της μέσα στα νερά, η μπεμπ στο ριλαξ να μας βλέπει!! Τέσπα είναι παλουκι αλλα τελείωσα.. Μόνο τα μπάνια μείνανε

Αν με δείτε όμως δεν προλαβαίνω ούτε τα μαλλια μου να κάνω.. Έχω να βγω απο το σπίτι μια βδομάδα !

Μαρακι φρονιμητη είχα πρόβλημα εγω κ στις δυο εγκυμοσύνης.. Ασε.. Εκλεγε με μαύρο δάκρυ.. Εγκλειστος κ προσπαθούσε να βγει,, ο πονος!!πάρε κανένα ντεπον .. Δεν θυμάμαι αν σε αυτο το τρίμηνο κάνει να τον βγάλεις.. Κουράγιο!!

Σοφάκι όλο ωραία φαγητά κανείς.. Εγω θα ήμουν 200 κιλα αν μαγειρεύα τόσο,, μπραβο!!

Επιστρέφω ξύπνησε η μπεμπα να την δώσω φρουτα

εμεις αυτό το γιογιο όπως το πήραμε απο την αδερφη μου, έτσι της το επιστρέψαμε!

η Βαλέρια λέει είναι μεγάλη και κάνει μόνο στη λεκάνη!

της φαίνεται μπεμπέ το γιογιό! της μεγαλοκυριας μου!!!:tongue::tongue::tongue:

σιγα τα φαγητα που κάνω βρε!!!

θα ήθελα να κάνω άλλα, αλλά που χρόνος με τη Βαλ....

λιακι δε νομιζω οτι τα εκανε επειδη δε προλαβε...προχθες τα εκανε μεσα στη μπανιερα ενω την ειχαμε βαλει στη λεκανη πιο πριν...εχει πολυ καλο ελεγχο πια εχουμε ενα χρονο χωρις ημερησια πανα...το πιο πιθανο ειναι να το κανει επιτηδες...να τραβηξει τη προσοχη:confused: σιγουρα παιζει και η ζηλια για το μωρο τωρα που φουσκωσε η κοιλια μου αρχιζει φαινεται και το συνηδειτοποιει σιγα σιγα...τι να πω...ποιος ξερει τι μας περιμενει απο σεπτεμβρη...

σοφακι καλα κανεις κ βαζεις ορια στη βαλ...ας γκρινιαζει για καλο της ειναι.αν και δε μου πολυαρεσει το ψαρι μια τσιπουρα θα την ετρωγα μου ανοιξες την ορεξη χαχαχα καλα μαγειρεματα!!

μαρακι ελπιζω με το ντεπον να περασει ο πονος!περαστικα σου!

στανταρ παίζει και ζηλια Σοφάκι....

εγω σπάνια της μιλάω για το μωρό πάντως...

έρχεται κάτι φορές και φιλάει την κοιλιά μου αλλά ελάχιστες φορές της το συζητάω για να μην την αγχωσω...

της εξηγησα οτι κάποια στιγμή ο γιατρος θα βγάλει το μωρό απο την κοιλίτσα της μαμάς και θα το έχουμε σπίτι και τέλος...

Ωραίες ιδέες έχεις Σοφάκι για ψώνια - δώρα κλπ...

Επίσης συμφωνώ με όλα τα περί πως κάνω κι εγώ δουλειές στο σπίτι. Όταν δε μιλάω στο τηλέφωνο...ότι είχε πει αμέσως πριν χτυπήσει το επαναλαμβάνει και όλο και δυνατότερα ακόμα κι αν της απαντάω ΄"ναι μισό λεπτό αγάπη μου" ή " μπράβο το είδα" ή οτιδήποτε χρειάζεται...ίσα για να μου σπάσει τα νεύρα...μόλις το κλείνω...σιγή ιχθύος.....:rolleyes:

τι να κάνω βρε Στέβη....

δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω δωρα όπως αλλες χρονιες οπότε σκεφτομαι και πρακτικά και οικονομικά!

χθες ωστόσο είχε γενέθλια και η κουνιάδα μου....όπως είδατε δεν ανέφερα κάτι για δωρο!!! :tongue::tongue::tongue:

εσένα απλά θέλει να της δίνεις σημασία όταν μιλάς στο τηλ....

εμένα πρέπει απαραιτητως να συνομιλήσει και η ίδια...

πάω να ετοιμαστω....

με περιμένουν οι γυναικες εφοριακοί να τους μάθω να ψωνίζουν απο το αμαζον! το μπελά μου έχω βρει!!!:rolleyes:

και μια άλλη κοπέλα μου έχει ζητησει να της βρω ένα ακουστικό ψείρα για να της λένε τις απαντησεις στην εξεταστικη της!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

καλά έχετε εξαφανιστεί όλες και ακόμα δεν μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πωπω χθες το βραδυ έσκασα στο φαγητό....τηγάνισα σνίτσελ και πατατούλες, έκανα και σαλατούλα μαρουλάκι με μπαλσαμικο και έφαγα σα να μην υπάρχει αύριο!:tongue::tongue::tongue:

εφαγε αρκετα και η Βαλ που δεν της το είχα....άλλες φορές δεν το τιμά το σνίτσελ...

σημερα μπριάμ!

πρέπει να πάω επειγόντως τη Βαλ για κούρεμα...

ζεσταίνεται πάρα πολύ και την έχουν πιάσει και τα δερματικά της και ξύνεται λες και της επιτέθηκαν ψύλλοι!

βρε κορίτσια θέλω βοήθεια!!!

μας έδωσαν ένα τελάρο πατάτες φρέσκες...αυτες διατηρούνται για λίγες μέρες!

πείτε συνταγές για να τις αξιοποιήσω γιατι κρίμα να χαλάσουν!

θα πατατιάσουμε λίγο αλλά τις λυπάμαι...θα δωσω βέβαια και στη γειτόνισα που μου κουβαλάει αυγά συνέχεια η κοπέλα αλλά ένα τελάρο πως να τελειώσει???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά και σε σένα Αγγελική!!!

τι κάνετε?

πως περάσατε?

εμεις πήγαμε σημερα για φαγητό σε ένα πολυ όμορφο μέρος...αργησαμε λίγο να εξυπηρετηθούμε γιατι είχε πολύ κόσμο αλλά ήταν πολύ ωραία!

εγω μάλλον κρυωσα χθες το βραδυ γιατι μου χαλασε το πιστολάκι και κοιμήθηκα με βρεγμένο μαλλί...αλλά οκ!

η Βαλ έπεσε ξερή για ύπνο....επιτέλους μετά απο καιρό δε χρειάστηκε να την κυνηγάω για να κοιμηθεί!

τωρα εχω κανονίσει το απόγευμα να βγω με μια φιλη για καφέ αλλά ρε γμτ όλο φτερνίζομαι κι εχω καταρροή και δεν ξέρω αν θα είμαι καλή παρέα...

απο την άλλη αν κάτσω σπίτι, θα βαρεθώ!:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χρόνια μας πολλα μανουλες!!

Να χαιρόμαστε κ τις δικές μας μανουλες!!

Η κόρη μου νου φέρε τριαντάφυλλακι σήμερα.. Χρόνια πολλα μανούλα, σ αγαπω πολυ!!

Έβαλα τα κλάματα!!

Υπάρχει πιο τέλειο απο το να ακούς το παιδάκι σου να σου λέει μανούλα σ αγαπω;;

Εμείς πουθενα δεν πήγαμε,, ο καιρός ήταν εδω περίεργος με ψιλοαερακι κ δεν τα έβγαλα.. Πήγαμε χθες σε φουσκωτα, περάσαμε υπέροχα.. Ανέβηκα κ εγω κ έκαψα τους αγώνες μου.. Πως ανεβαίνουν; Μιλάμε τα είδα όλα.. Μια φορα κ δεν ξανα ανέβηκα.. Παρακαλούσα την χρυσοβαλαντου να πάμε στα πιο μικρα, ώσπου με πήρανε χαμπάρι κάτι παιδάκια κ με κοριιδευανε ΧαχαχαχΑ..

Αύριο έχω ραντεβού σε δερματολογο το πρωι.. Κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχω βγάλει 4 σαν σπυρακια εσωτερικά μαυροκαφετι.. Πριν λίγες μέρες έβγαλα ακόμη ένα στο πόδι κ έχω τρελη φαγούρα.. Μ έπιασε ένας φόβος την Παρασκευή το βραδυ( έψαχνα στο Ίντερνετ κ έβλεπα βλακείες) κ έκλεισα την επόμενη ραντεβού .. Να δούμε.. Ευχομαι να μην είναι τπτ σοβαρο!!

Πάω να πιω λίγο κρασακι να κάνω κ ένα τσιγαρακι κ να την πεσω!!

Φιλακια!!

Τα λέμε το πρωι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

ωραία χθες το βραδυ με τον ολυμπιακό!

και μετα πατάς μεγκα και σου ανάβουν τα λαμπάκια...

ούτε μια ερώτηση δεν απάντησε ο Μιχαλολιάκος....έλεος...

όλο βλακείες έλεγε!

το "εγέρθητι" ήταν λέει για τους Χρυσαυγίτες που παρευρίσκονταν στην άιθουσα....τότε τη δημοσιογράφο που αρνηθηκε να σηκωθεί γιατι της είπαν να βγει έξω????

ο Χίτλερ ήταν μεγάλος ηγέτης? ναι μεν αλλά...

βλακείες...

αποτι καταλαβα ο Θεοδωράκης απο ένα σημείο και μετά βαρέθηκε να προσπαθεί να τον στριμώξει...αφού εκείνος οτι κι αν τον ρωτούσε, απαντουσε οτι ήθελε!

Λιάκι εύχομαι να μην είναι τίποτα τα σπυράκια...

άσε στα φουσκωτά είχα ανέβει κι εγω μια φορά παλιότερα με το βαφτιστηρι....μου βγηκε η γλώσσα στο πατωμα!

πως αντέχουν τα πιτσιρικια και ανεβοκατεβαίνουν τόσες φορές????

εγω χθες βγήκα με μια φίλη για καφεδάκι στις 6...μετα συναντησα στο δρομο την πρώην αφεντικίνα μου και τα λέγαμε για καμια ώρα...

Καλές 9:30 μαζεύτηκα και γυρισα σπίτι και βρηκα τα εξης:

σπίτι ξεσκονισμένο,σκουπισμένο και σφουγγαρισμένο

τη σκάλα της πολυκατοικιίας επίσης σκουπισμένη και σφουγγαρισμένη

μπαλκόνια πλυμένα

και μια μακαρονάδα έτοιμη!

μα τι άντρα έχω τελοσπάντων!!!

και μετα απο όλα αυτα τον βρήκα και έπαιζε κρυφτό με τη Βαλέρια!

χαράς το κουράγιο του!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

αγγελικη χρονια πολλα και σε σενα!

λιακι δε νομιζω να ναι κατι αυτα τα σπυρακια περιμενουμε νεα απ το γιατρο.

σοφακι εμενα με πηρε ο υπνος χθες και δεν ειδα τους πρωταγωνιστες θα τους δω στο ιντερνετ σημερα..ολο βλακειες ελεγε ο ηλιθιος ε?ε τι περιμενεις απο τοσο χαμηλου επιπεδου ατομο?μπραβο και στο συζυγο τα συγχαρητηρια μου:P

εμεις ολοι καλα της εβαλα της ελλης λοσιον για τις ψειρες και την εστειλα στο σταθμο ελπιζω να μη γυρισει με ανεπιθυμητους επισκεπτες:confused:

αυριο εχουμε και τις αιτησεις για επανεγγραφη στο παιδικο πολυ τρεξιμο ο αντωνης εννοειται θα παει μονος του εγω δε μπορω να λειψω απ τη δουλεια...εχουμε και λογαριασμους για πληρωμη που ληγουν αυριο..χαρμα μερα:tongue:

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!

βροχες και καταιγιδες προβλεπονται για σημερα αλλα για την ωρα λιακαδιτσα εχουμε :)

τι κανετε;

συγκλονιστικη η Κυριακη ετσι; ο Ολυμπιακος φοβερος και ο Μιχαλολιακος φοβεροτερος! ο τυπος ειναι επικινδυνος και ηλιθιος! οι ακολουθοι του επισης γουδια, νταμαρια, στοκοι, τι αλλο να πω. για να μην παρεξηγηθω δεν αναφερομαι στους αγανακτισμενους πολιτες που από αντιδρασει ψηφισαν τον φυρερ..ε.... τον Μιχαλολιακο ήθελα να πω :tongue:

κατα τα αλλα εμεις μια χαρα! ο κων/νος μερα με την μερα με ξαφνιαζει ευχαριστα. μερα με τη μερα αλλαζει ο τροπος ου εκφραζεται, χρησιμοποιει αλλες φρασεις που ταιριαζουν σε πιο μεγαλα ατομα και ειναι πια μου φαινεται ενα κανονικοτατο παιδακι και οχι μωρο :P τον λατρευω λεμε και μου ερχεται να το ζουληξω! ειναι γλυκας! αχ το παιδακι μου....μην με παρεξηγειτε που κανω ετσι αλλα ειναι η ζωη μου ολοκληρη. εχθες ίσως για πρωτη φορα ενιωσα ποσο αγαπαω και τον μπεμπακο μου. εχει ζωηρεψει πολύ, με κλωτσαει δυνατα και ισως το οτι τον αισθανομαι πιο εντονα με εκανε εχθες να πλημμυρισω αγαπη ! σταματαω γιατι ακουγομαι σαν ανεμοπαρμενη!:tongue:

Καλημέρα!!!

ωραία χθες το βραδυ με τον ολυμπιακό!

και μετα πατάς μεγκα και σου ανάβουν τα λαμπάκια...

ούτε μια ερώτηση δεν απάντησε ο Μιχαλολιάκος....έλεος...

όλο βλακείες έλεγε!

το "εγέρθητι" ήταν λέει για τους Χρυσαυγίτες που παρευρίσκονταν στην άιθουσα....τότε τη δημοσιογράφο που αρνηθηκε να σηκωθεί γιατι της είπαν να βγει έξω????

ο Χίτλερ ήταν μεγάλος ηγέτης? ναι μεν αλλά...

βλακείες...

αποτι καταλαβα ο Θεοδωράκης απο ένα σημείο και μετά βαρέθηκε να προσπαθεί να τον στριμώξει...αφού εκείνος οτι κι αν τον ρωτούσε, απαντουσε οτι ήθελε!

Λιάκι εύχομαι να μην είναι τίποτα τα σπυράκια...

άσε στα φουσκωτά είχα ανέβει κι εγω μια φορά παλιότερα με το βαφτιστηρι....μου βγηκε η γλώσσα στο πατωμα!

πως αντέχουν τα πιτσιρικια και ανεβοκατεβαίνουν τόσες φορές????

εγω χθες βγήκα με μια φίλη για καφεδάκι στις 6...μετα συναντησα στο δρομο την πρώην αφεντικίνα μου και τα λέγαμε για καμια ώρα...

Καλές 9:30 μαζεύτηκα και γυρισα σπίτι και βρηκα τα εξης:

σπίτι ξεσκονισμένο,σκουπισμένο και σφουγγαρισμένο

τη σκάλα της πολυκατοικιίας επίσης σκουπισμένη και σφουγγαρισμένη

μπαλκόνια πλυμένα

και μια μακαρονάδα έτοιμη!

μα τι άντρα έχω τελοσπάντων!!!

και μετα απο όλα αυτα τον βρήκα και έπαιζε κρυφτό με τη Βαλέρια!

χαράς το κουράγιο του!:D

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δωράρα για τη γιορτη της μητέρααααας............

Σαν να σου λέει "ιδού το δώρο σου! Ο άντρας που πήρες!":cool:

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα Σοφακι!!!!!!!

συμπι αληθεια ξεχασα να σχολιασω τον συμπεθερο! βρε δεν το στελνεις και από εδω κανα 2 μερουλες την εβδομαδα οταν λειπει ο Α να με βοηθαει; τι καλοοοοοοοοςςςςςςςς!

Αγγελικούλα- μανουλα και εσυ να εισια καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...