Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας......

Ευμορφακι μου.....πολυ χαιρομαι που μπηκες....καλε οντως το κοριτσι σου μεγαλωσε πολυ....φτου φτου...με το καλο να την βαφτισετε!!!φιλια και στον Παντελακο σου.....ευχομαι να βρει δουλεια και ο συζυγος συντομα....και εμεις μια απ τα ιδια ειμαστε.....

Σοφακι....καλε τι φαγητα ειναι αυτα που φτιαχνει η γιαγια στις εγγονες......οχι σαν τα δικα σου τις κλασσικουρες......χιχιχιχιχιχιχι αληθεια ποιος ειπε πως η βροχιτιδα κολλαει?

Σοφια 3 η λυση στο προβλημα των ψειρων ...για προληψη ειναι οι παιδικες κολωνιες και μαλιστα αυτες που εχουν λεμονι...τυπου μυρτω αν θυμασαι.....εχουμε σωθει εμεις .....ο Μαρινος καθε μερα αν δεν βαλει κρεμουλα (αντιηλιακο) και κολωνια σχολειο δεν παει......

εγω ψαχνω να βρω ρουχα για τα παιδια......την Ευη και τον Μαρινο....ψηλωσανε πολυ και τα καλοκαιρινα τους ειναι τοσοδουλικα.....

Μαρακι ....πως εισαι σημερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

τι κανετε;

εδω ολα καλα παναγια μου :P

Σοφακι εμενα η μητερα μου με οινοπνευμα μου καθαριζε τα μαλλια πό τις ψειρες! και ειχα και πολλά και μακρια μαλλια και υπεφερα... δραμα.... πολύ ψειρα στην εποχη μου. η αδερφη μου βεβαια κολλουσε πιο ευκολα :D

Συμπι και εγω θα τα επαιζα αν του μικρου του ματωνε η μυτη! ειδικα τωρα που ειμαι και εγκυος... μπρρρρρρ..... λογικο ειναι να τρομαξει ο αντρας σου και η πεθερα σου! ασε που πιθανον να τρομαξαν περισσοτερο για το τι θα ακουγαν από εσενα που αφησες την μικρά υπ' ευθύνη τους!:tongue:

Ευμορφακι απιστευτο! η ζουζου 8,5 μηνων και επικειται και η βαπτιση; πως περναει ο καιρος; ειναι αληθεια πως τα 2α παιδακια μεγαλωνουν πιο γρηγορα; οτι δεν το καταλαβαινεις δηλαδη; σας ευχομαι καλη τυχη με τα επαγγελματικα σας, ειναι πολύ δυσκολες εποχες αλλα πλεον εγω τουλαχιστον ΕΛΠΙΖΩ :P

το στομαχι μου ειναι ψιλοχαλια με αυτα που τρωω... επανηλθε μου φαινεται η απαισια γευση που ειχα στο στομα μου κατα το 1ο τριμηνο... εχω νευρα που δεν μπορω να φαω γλυκο. σημερα θα παω στο φαρμακειο να αγορασω σοκολατα για διαβητικους δεν το συζητω...

ααα και τα ποδια μου ειναι χαλια από πανω μεχρι κατω. οι φλεβες πεταγονται ανεξελεγκτα, εχω γεμισει γρουμπουλακια και αποφευγω να τα κοιταξω. το δεξί ειναι αθλιο, το αριστερο ξεκινησε να παθαινει τα ιδια και καθε μεσημερι ειναι πια ΚΑΙ πρησμενα :|... πολύ με ριχνει αυτο ψυχολογικα! να γεννησω να γινω ανθρωπος!

καλημερα σας......

Ευμορφακι μου.....πολυ χαιρομαι που μπηκες....καλε οντως το κοριτσι σου μεγαλωσε πολυ....φτου φτου...με το καλο να την βαφτισετε!!!φιλια και στον Παντελακο σου.....ευχομαι να βρει δουλεια και ο συζυγος συντομα....και εμεις μια απ τα ιδια ειμαστε.....

Σοφακι....καλε τι φαγητα ειναι αυτα που φτιαχνει η γιαγια στις εγγονες......οχι σαν τα δικα σου τις κλασσικουρες......χιχιχιχιχιχιχι αληθεια ποιος ειπε πως η βροχιτιδα κολλαει?

Σοφια 3 η λυση στο προβλημα των ψειρων ...για προληψη ειναι οι παιδικες κολωνιες και μαλιστα αυτες που εχουν λεμονι...τυπου μυρτω αν θυμασαι.....εχουμε σωθει εμεις .....ο Μαρινος καθε μερα αν δεν βαλει κρεμουλα (αντιηλιακο) και κολωνια σχολειο δεν παει......

εγω ψαχνω να βρω ρουχα για τα παιδια......την Ευη και τον Μαρινο....ψηλωσανε πολυ και τα καλοκαιρινα τους ειναι τοσοδουλικα.....

Μαρακι ....πως εισαι σημερα?

είδες η γιαγια...ξέρει να μαγειρευει φαγητα για παιδάκια!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά βρε βρογχιτιδα έκανε διαγνωση ο άντρας μου!!!

έβηχε πολύ η μικρη και ήταν με μυξες....

και η κουνιάδα έλεγε οτι είναι αλλεργία...άντε βγάλε άκρη...

λες και δε μπορούσε να πει οτι είναι άρρωστη η μικρη κάντε το μια άλλη φορά!

βρε το Μαρίνο που βάζει και κολώνια!!! χαχαχαχαχαχα!!!

κοίτα και στο www.mandco.com ρούχα για την Ευη και το Μαρίνο...έχει πολύ καλές τιμές!

καλημερα!!!

τι κανετε;

εδω ολα καλα παναγια μου :P

Σοφακι εμενα η μητερα μου με οινοπνευμα μου καθαριζε τα μαλλια πό τις ψειρες! και ειχα και πολλά και μακρια μαλλια και υπεφερα... δραμα.... πολύ ψειρα στην εποχη μου. η αδερφη μου βεβαια κολλουσε πιο ευκολα :D

Συμπι και εγω θα τα επαιζα αν του μικρου του ματωνε η μυτη! ειδικα τωρα που ειμαι και εγκυος... μπρρρρρρ..... λογικο ειναι να τρομαξει ο αντρας σου και η πεθερα σου! ασε που πιθανον να τρομαξαν περισσοτερο για το τι θα ακουγαν από εσενα που αφησες την μικρά υπ' ευθύνη τους!:tongue:

Ευμορφακι απιστευτο! η ζουζου 8,5 μηνων και επικειται και η βαπτιση; πως περναει ο καιρος; ειναι αληθεια πως τα 2α παιδακια μεγαλωνουν πιο γρηγορα; οτι δεν το καταλαβαινεις δηλαδη; σας ευχομαι καλη τυχη με τα επαγγελματικα σας, ειναι πολύ δυσκολες εποχες αλλα πλεον εγω τουλαχιστον ΕΛΠΙΖΩ :P

το στομαχι μου ειναι ψιλοχαλια με αυτα που τρωω... επανηλθε μου φαινεται η απαισια γευση που ειχα στο στομα μου κατα το 1ο τριμηνο... εχω νευρα που δεν μπορω να φαω γλυκο. σημερα θα παω στο φαρμακειο να αγορασω σοκολατα για διαβητικους δεν το συζητω...

ααα και τα ποδια μου ειναι χαλια από πανω μεχρι κατω. οι φλεβες πεταγονται ανεξελεγκτα, εχω γεμισει γρουμπουλακια και αποφευγω να τα κοιταξω. το δεξί ειναι αθλιο, το αριστερο ξεκινησε να παθαινει τα ιδια και καθε μεσημερι ειναι πια ΚΑΙ πρησμενα :|... πολύ με ριχνει αυτο ψυχολογικα! να γεννησω να γινω ανθρωπος!

συμπι μου εγω γενικά είμαι ψυχραιμη οπότε και μπροστα μου να μάτωνε δε θα αγχωνόμουν ιδιαιτερα!

όσο για το τι θα άκουγαν απο μένα....ευτυχως (γιαυτούς) είμαι λογικός άνθρωπος και θα έπρεπε να γίνει κάτι πολυ σοβαρό για να με φοβηθούν...

αν την τούμπα την έτρωγε η κόρη της κουνιάαδας, δε μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν....θα το έλεγε 20 χρόνια μετα οτι δεν της πρόσεξαν το παιδί!

ελπίζω να μη χειροτερεψουν τα πόδια σου βρε συμπι....

όσο για ατ γλυκά...υπάρχουν λύσεις απ'όσο ξέρω...

κοίτα και σε κανέναν ζαχαροπλαστείο εκεί...συνηθως πουλάνε για διαβητικούς γλυκάκια....κάτι θα βρεις!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζουζουνεσσσσς;;;;

Σοφάκι περαστικά στο βαλεριακι μας... Ο καιρός είναι επικίνδυνος.. Πολυ απότομη ζέστη κ με το παραμικρό αεράκι την αρπάζουν!!!κοιλιτσα δεν είδα, θα μπω να δώ μολις τελειώσω!!!

Μαρακι μου γλυκό κ όμορφο.. Κανε υπομονη.. Λίγο έμεινε, θα περάσει σαν νεράκι ο καιρός τώρα το καλοκαιρακι.. Ενοιμερωσουν κ τον γιατρο σου για τα πόδια σου.. Νομίζω μια φίλη μου φορούσε σαν κόρσε στα σημεία που είχαν πεταχτεί φλέβες.. Πονας κιόλας;;

Η αδερφη μου θυμάμαι έτρωγε ένα παγωτά κι 0% λιπαρά επιτρεπόταν.. Είναι παλουκι το χω ζήσει.. Μόνο υπομονη μπορω να σου πω!

Ελενιτσαααα καλές δουλειές κ απο εδω!!! Ασε απο ρούχα η χρυσοβαλαντουλα θέλει τα πάντα.. Παπούτσια, φορεματακια παντελονακια.. Λίγα τις κάνουν απο πέρυσι!!

Η μπεμπα είναι καλλημενη κ με το παραπάνω!!

Σοφάκι πηγές στον γιατρο τον μικρο σήμερα;; Ευχομαι να μην έχει τπτ

.. Ας είναι να φορέσει μόνο γυαλακια.. Θα είναι κουκλος!!

Ευμορφουλα χαθηκες τελείως κ εσυ!! μεγάλωσε η μπουμπου σου, με το καλο η βάφτιση.. Και εμείς μάλλον για αρχές Σεπτεμβρίου λέμε.. Τα βαπτιστικα πάντως τα κλείσαμε με την νονα.. Τέλεια !!

Σοφιαααα ψειρεσ είχα κολλήσει εγω μικρη 2 να μου να; Κ με κουρεψει ο μπαμπάς μου με την ψιλή.. Έχω κ φωτο.. Τραυματικη εμπειρία.. Πολυ κλαμΑ.. Ξύδι θυμάμαι μου βάζει η μαμα... Καλα μια γειτονισαα έβαζε του παιδιού κ αεροζολ κ το έδενε με ένα κασκόλ το κεφάλι για να σκάσουν οι ψειρες.. Ακόμη το θυμάμαι χαχαχα!!

Ζωηηηηη που είσαι καλε κοπελια;;;

Λοιπόν., εγω καθαρίζω σπίτι γι αυτο δεν πολυ μπαίνω....

Πλύσιμο:

4 χάλια

1 διάδρομο

2 πατακιαααα( όλα άνω στην βεράντα)

Στην μπανιέρα:

3 κουβέρτες

1 πάπλωμα

4 κουβέρτουλες των παιδιών

Μάζεμα χειμερινών.. Να βγάλω καλοκαιρινά μπεμπας( της βάλ) πλύσιμο όλα σιδερωμα!!

Καθάρισμα ντουλάπες, καθάρισμα κουζίνα ψυγεία φούρνος ντουλάπια μέσα έξω πάνω!!

Πλύσιμο μαξιλάρια σαλονιού(12) βεραντας(4).. Καθάρισμα ντουλάπα παπουτσιων( πλύσιμο 11 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια)

Τέλος έχω πλυνει μόνο το πίσω πατζουρι... Μένουν τα δυο μπροστα κ να κατέβασε κουρτίνες...

Καλα μου ξέφυγαν πολλα να γράψω.. Μόνο να πω πως χθες σιδερωμα απο τις 3 μέχρι τις 6 κ έχω αλλα δυο πλυντήρια να σιδερωσω!!

Γλιτώσαμε λεφτα απο καθαριστηριο κ θα τα δώσω για μανικιουρ κ για την μέση μου.. Τα χέρια μου είναι σκης μένα κ σκασμενα.. Χαλιαααα

Πείτε μου, σκληρ. Νυχιων πως βγαίνει απο το χαλι;; Ξέρει καμία

Αυτα.. Αν ξέχασα καμία ζουζουνια ζητάω συγνωμηηηηηηηη

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λιάκι έλεος..................

κουράστηκα μόνο που τα διάβασα βρε κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!

εγω τα χαλιά θα τα δωσω έξω...δε με αφηνει ο άντρας μου να τα πλύνω...

χθες κι εγω σιδέρωνα ατελειωτες ωρες....

μου έμειναν κάποια αλλά δεν τα σιδέρωσα γιατι δεν είχα που να τα βάλω!!!

καλό ε?????????

δεν έχω μαζεψει ακόμα τα δικά μου χειμωνιάτικα και δεν έχω χωρο!!!

βασικά και της Βαλ δεν έχω κάνει ξεκαθαρισμά αλλά έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλα μας τα χειμωνιατικα είναι να τα επιστρεψω στην αδερφη μου γιατι ήταν της ανιψιάς μου!

θα ξεχωρίσω και τα μωρουδιακά να δω τι έχω ουδετερο(σχεδόν τίποτα βασικά:rolleyes:), να κρατησω κάποια που θέλω αναμνηστικά και τα υπόλοιπα θα τα χαρίσω! δεν έχω χωρο αν κρατταω τόσο πολλά ρούχα!

πωπω σημερα η κοιλιά μου σαα να φούσκωσε απότομα και αισθάνομαι λες και θα ανοίξει....

να ανησυχησω και να παρω το γιατρό??? μπααα.....φυσιολογικό θα ειναι ε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

πωπω λιακι ενα σωρο δουλειες χαρα στο κουραγιο σου!

σοφακι για τη κοιλια δε μου φαινεται ανησυχητικο αλλα ενα τηλ στο γιατρο ποτε δε βλαπτει;)

ο καιρος χαλια εδω συννεφια καμια διαθεση για δουλεια...ευτυχως ειναι παρασκευη σημερα:P

σας ειπα τι εκανε η ελλη χθες?εκει που επαιζε στο κρεβατι της ξεβρακωθηκε κι εκανε κακα πανω στο σεντονι...ευτυχως οχι πολλα αλλα τ απασαλειψε παντου...τι εχει παθει το παιδι μου?:confused:ποτε δεν τα εκανε αυτα...εχει ξεφυγει!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερούδια!!!

ευτυχως η κοιλια μου επανήλθε!

μάλλον είχα φάει πολύ τελικά!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εδω έβρεξε χθες και τωρα έχει ήλιο προς το παρόν...

ήθελα να μαγειρεψω και να βγω με τη Βαλέρια να πλυνουμε τα ποδηλατάκια της στο μπαλκόνι αλλά φοβάμαι που είναι κρυωμένη να τη βγάλω στα νερά...

τσιπούρες ψητές και πατατοσαλάτα έχει το μενού σήμερα...ηθελα κάτι εύκολο γιατι ψιλοβαριέμαι να πω την αλήθεια...

Σοφάκι νομίζω η Έλλη απλά δοκιμάζει τα όρια σας....

έχω διαβάσει διάφορα που κάνουν σε αυτη την ηλικία!

υπομονή θα σου πω...δυσκολο το ξέρω αλλά...

εγω με τη Βαλέρια σχεδόν την έχω εξαντλήσει...κάθε μεσημέρι μας ακούει όλη η γειτονιά για να πάει για ύπνο...τι την πιάνω με το καλό, τι της αγριευω...χαμός...με ρίχνει πολύ ψυχολογικά όλο αυτό...

Γενικά η Βαλ όσο κοινωνική, γλυκιά και καλή είναι όταν έχει τις καλές της, τόσο μεταμορφωνεται όταν την πιάνουν τα στραβά της...

τωρα μου λέει:

"μαμά θέλω τηλεόραση"

"ήσουν ήσυχο παιδί χθες???"

"όχι!!!"

καταλαβαίνει δηλαδή πολυ καλά πότε ξεφεύγει...:?

πραγματικά απελπίζομαι ωρες ωρες...

κι εχω και τον άντρα μου που αγχωνεται όταν κλαίει η Βαλ μην ενοχλούμε τη γειτονιά!

όχι θα την αφησω να κάνει οτι της κατέβει για να μην ενοχλήσω τη γειτονιά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερααααααααααααα!

δεν μου εφτανε η πεινα μου, με επιασε και πονοδοντος! εχω και εγω ενα φρονιμιτη που εχει χαλασει, θελει βγαλσιμο και με ταλαιπωρεί τα μαλα! τι πρωτοτυπο! πολλές ειχαμε φετος θεμα φρονιμιτη εδω μεσα! ειμαι γραφειο και δεν εχω και ντεπον τωρα.... θα ψαχτω καλυτερα αλλιως φαρμακειο για παυσιπονοοοο!

Λια.... οκ... δεν εχεις ταιρι! ΠΟΛΛΕΣ δουλειες και με τα παιδια στο σπιτι; οχι πραγματικα... πες μου πως στο καλο το κανεις! ενα εχω εγω και ησυχουλι δε λεω αλλα και παλι....

εντωμεταξυ σημερα εχω και μια αδυναμία- ατονια στα χερια μου... σα να ειναι κομμενα ενα πράγμα...

Καλημέρα συμπι!!!

μαζεμένα σου έχουν πέσει όλα βρε παιδί μου!!!

Λία έχω την ίδια απορία με τη Μαρία!!!

πως μπορείς με 2 παιδιά και κάνεις όλες ααυτες τις δουλειές???

εγω για να βάλω σκούπα πρέπει να παρει ο άντρας μου βόλτα τη Βαλ!

για να κάνω μπαλκόνια, πρέπει να την απασχολεί...

αφού λέω άντε να πάει σχολείο να κάνω καμια δουλειά ολοκληρωμένη με την ησυχία μου!

Ακόμα και στο τηλέφωνο για να μιλήσω....εκεί να δείτε....που με όποιον κι αν μιλάω, πρέπει να μιλήσει κι εκείνη! δε με αφηνει σε ησυχία αν δεν πει κι εκεινη τα δικά της με το συνομιλητη!

χθες είχε γενέθλια η αδερφή μου και επειδη χρημα γιαα ακριβά δωρα δεν παίζει, της έκλεισα σε μια αισθητικό μανι-πεντι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου!!! Κρύο σήμερα έτοιμος να βρέξει!!

Σοφία σε φαντάζομαι μολις είδες το σκατουλΑκι στο σεντόνι..:( γιατι όμως να το κάνει αυτο.. Μηπωσ δεν προλαβενε η καυμενουλα να το πει κ τησ εφυγαν.. Σιγουρα!Η δικια μου έχει ένα κόλλημα ενω κοψαμε κ το μεσημεριανό παμπερς ενω κοιμάται, όταν θέλει να κάνει κακα ζητάει να το φορέσει.. Δεν ξέρω πως να της το κόψω!! Πάντως το πρωι που ξυπνάει είναι στεγνη, ζητάει το γιογιο κατευθείαν.. Κ στην βολτα της το κοψα.. Δεν το θέλει, προς το παρόν λέει πως θέλει να κάνει τσισα!!όλα αυτα αφου της αγορασαμε το γιογιο που μιλάει όταν κανείς τσισα.. 40 ευρω αλλα χαλάλι!!

Μαρακι κ όμως τα προλαβαίνω.. Καλα αυτές τις μέρες ήταν κ ο άντρας μου τα πρωινά σπίτι κ έτσι με διευκοληνε.. Αλλα δεν το συζητώ έχω ψοφησει.. Δυστυχώς δεν έχω άλλη λύση.. Γίνεσαι 100 κομμάτια κ τα προλαβαινεις.. Όταν κάνω φαγητο έχω την χρυσοβαλαντουλα μαζι μου σε μια καρέκλα κ την απασχόληση με το να βάζει το αλάτι να πλένει κ καλα πατάτες, διάφορα.. Το μπεμπε εκείνη την ώρα θα κοιμάται.. Οταν επλενα κουβέρτες την είχα μαζι μου κ βουτουσε τα χέρια της μέσα στα νερά, η μπεμπ στο ριλαξ να μας βλέπει!! Τέσπα είναι παλουκι αλλα τελείωσα.. Μόνο τα μπάνια μείνανε

Αν με δείτε όμως δεν προλαβαίνω ούτε τα μαλλια μου να κάνω.. Έχω να βγω απο το σπίτι μια βδομάδα !

Μαρακι φρονιμητη είχα πρόβλημα εγω κ στις δυο εγκυμοσύνης.. Ασε.. Εκλεγε με μαύρο δάκρυ.. Εγκλειστος κ προσπαθούσε να βγει,, ο πονος!!πάρε κανένα ντεπον .. Δεν θυμάμαι αν σε αυτο το τρίμηνο κάνει να τον βγάλεις.. Κουράγιο!!

Σοφάκι όλο ωραία φαγητά κανείς.. Εγω θα ήμουν 200 κιλα αν μαγειρεύα τόσο,, μπραβο!!

Επιστρέφω ξύπνησε η μπεμπα να την δώσω φρουτα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

λιακι δε νομιζω οτι τα εκανε επειδη δε προλαβε...προχθες τα εκανε μεσα στη μπανιερα ενω την ειχαμε βαλει στη λεκανη πιο πριν...εχει πολυ καλο ελεγχο πια εχουμε ενα χρονο χωρις ημερησια πανα...το πιο πιθανο ειναι να το κανει επιτηδες...να τραβηξει τη προσοχη:confused: σιγουρα παιζει και η ζηλια για το μωρο τωρα που φουσκωσε η κοιλια μου αρχιζει φαινεται και το συνηδειτοποιει σιγα σιγα...τι να πω...ποιος ξερει τι μας περιμενει απο σεπτεμβρη...

σοφακι καλα κανεις κ βαζεις ορια στη βαλ...ας γκρινιαζει για καλο της ειναι.αν και δε μου πολυαρεσει το ψαρι μια τσιπουρα θα την ετρωγα μου ανοιξες την ορεξη χαχαχα καλα μαγειρεματα!!

μαρακι ελπιζω με το ντεπον να περασει ο πονος!περαστικα σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερααααααααααααα!

δεν μου εφτανε η πεινα μου, με επιασε και πονοδοντος! εχω και εγω ενα φρονιμιτη που εχει χαλασει, θελει βγαλσιμο και με ταλαιπωρεί τα μαλα! τι πρωτοτυπο! πολλές ειχαμε φετος θεμα φρονιμιτη εδω μεσα! ειμαι γραφειο και δεν εχω και ντεπον τωρα.... θα ψαχτω καλυτερα αλλιως φαρμακειο για παυσιπονοοοο!

Λια.... οκ... δεν εχεις ταιρι! ΠΟΛΛΕΣ δουλειες και με τα παιδια στο σπιτι; οχι πραγματικα... πες μου πως στο καλο το κανεις! ενα εχω εγω και ησυχουλι δε λεω αλλα και παλι....

εντωμεταξυ σημερα εχω και μια αδυναμία- ατονια στα χερια μου... σα να ειναι κομμενα ενα πράγμα...

Η ατιμη η εγκυμοσύνη ανακινεί τα οδοντο-ιατρικά θέματα!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρα συμπι!!!

μαζεμένα σου έχουν πέσει όλα βρε παιδί μου!!!

Λία έχω την ίδια απορία με τη Μαρία!!!

πως μπορείς με 2 παιδιά και κάνεις όλες ααυτες τις δουλειές???

εγω για να βάλω σκούπα πρέπει να παρει ο άντρας μου βόλτα τη Βαλ!

για να κάνω μπαλκόνια, πρέπει να την απασχολεί...

αφού λέω άντε να πάει σχολείο να κάνω καμια δουλειά ολοκληρωμένη με την ησυχία μου!

Ακόμα και στο τηλέφωνο για να μιλήσω....εκεί να δείτε....που με όποιον κι αν μιλάω, πρέπει να μιλήσει κι εκείνη! δε με αφηνει σε ησυχία αν δεν πει κι εκεινη τα δικά της με το συνομιλητη!

χθες είχε γενέθλια η αδερφή μου και επειδη χρημα γιαα ακριβά δωρα δεν παίζει, της έκλεισα σε μια αισθητικό μανι-πεντι!

Ωραίες ιδέες έχεις Σοφάκι για ψώνια - δώρα κλπ...

Επίσης συμφωνώ με όλα τα περί πως κάνω κι εγώ δουλειές στο σπίτι. Όταν δε μιλάω στο τηλέφωνο...ότι είχε πει αμέσως πριν χτυπήσει το επαναλαμβάνει και όλο και δυνατότερα ακόμα κι αν της απαντάω ΄"ναι μισό λεπτό αγάπη μου" ή " μπράβο το είδα" ή οτιδήποτε χρειάζεται...ίσα για να μου σπάσει τα νεύρα...μόλις το κλείνω...σιγή ιχθύος.....:rolleyes:

λιακι δε νομιζω οτι τα εκανε επειδη δε προλαβε...προχθες τα εκανε μεσα στη μπανιερα ενω την ειχαμε βαλει στη λεκανη πιο πριν...εχει πολυ καλο ελεγχο πια εχουμε ενα χρονο χωρις ημερησια πανα...το πιο πιθανο ειναι να το κανει επιτηδες...να τραβηξει τη προσοχη:confused: σιγουρα παιζει και η ζηλια για το μωρο τωρα που φουσκωσε η κοιλια μου αρχιζει φαινεται και το συνηδειτοποιει σιγα σιγα...τι να πω...ποιος ξερει τι μας περιμενει απο σεπτεμβρη...

!

Συμφωνώ ότι είναι δείγματα ζήλιας, είναι κλασικά -ακαταλαβίστηκα για μας -αλλά κλασικά δείγματα. Η ψυχολογία του παιδιού σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι άβυσσος....! Ωρε τι με περιμένει κι εμένα του χρόνου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...