Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε τι λες και εσυ? ακου στραβισμος.......απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα.....τι ακριβως σου ειχαν πει οτι εχει βρε Σοφια?

Μαρακι και εγω σκουρκο τον ηξερα τον κ. ιπταμενο....σερσεγκας...δεν το ειχα ξανακουσει....καλο ομως...χιχιχιχιχιχι

Ρε συ Σοφακι ποποπο αυτη η πεθερα σου...εδω στουμπωνω εγω με την σοκολατα υγειας...σκεψου το παιδακι.....!!!!!ξερω ακριβως πως νιωθει το παιδι.....

αχ εγω τι θα φαω παλι σημερα.......????no salt no sugar

ελενιτσα εδω και καιρο ο μικρος καθε φορα που ξεφυλιζε παραμυθια και ζωγραφιζει τα φερνει πολυ κοντα στα ματια του και αληθωριζει.επισης τα τριβει ολη μερα και αμεσως μετα τα ανοιγει διαπλατα σαν να μην βλεπει.τον πηγα στον δικο μου οφθαλμιατρο μου ειπε οτι δεν νομιζει για στραβισμο αλλα για 2 βαθμους αστιγματισο σε καθε ματι.αυριο εχουμε ραντεβου με εναν αλλο που εχει μικρη εμπειρια με μικρα παιδακια αλλα δεν ειναι παιδοοφθαλμιατρο.αλλα οπως μου ειπε και ο προηγουμενος και ο παιδιατρος εχει τεραστια διαφορα ο ενας με τον αλλο.για αυτο λεω για Αθηνα.εντωμεταξυ δεν εχει ουτε στα Γιαννενα.εχω ενα αγχος για αυριο που μου εχει φουντωσει η αλλεργια φουλ.ελπιζω να μας πει και αυτος για αστιγματισμο γιατι αν πει αλλα δεν ξερω τι θα κανω βραδιατικα!!!:(

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά εγω στανταρ δεν αγχωνομαι για τα κιλά!!!

και γλυκά δνε τρωω έτσι κι αλλιως...άντε κανένα παγωτινι...δε μου κάνουν αίσθηση...προτιμω τα αλμυρα και γενικα οτι εχει ντοματα μεσα!

ευχαριστω Σοφάκι μου!!!

ωραια η Καλαματα όντως!!!

αλλά εγω λατρευω και τον τόπο σου!!!

εκεί καναμε τις πρωτες διακοπές μας με τον άντρα μου....πριν 11 χρόνια!!!

ευχαριστω!!!δεν εχω παραπονο:tongue:καλα περναμε κι εδω χαχα

XWF8p2.png

φουσκοκοιλιτσες και μπουτακια χιχιχιχιχι .........βρε σωπαστε να λετε να γεννησετε καλα οπως στην πρωτη γεννα.......και θα χαθουν τα κιλα.....δε βλεπετε εμενα που προσπαθω ακομα να χασω τα κιλα της 3ης γεννας.......στην δευτερη πηρα 12 αλλα τα εχασα αμεσως......και μια συμβουλη....μην τρωτε πολλα γλυκα......ειναι παγιδα!!!!ασε που θα βγει και νευρικο το παιδι.....

θελω γλυκααααααααααααααααααααααααα!

ρε συ συμπι τι ειναι αυτο με τη ντοματα;

και εγω θελω ντοματα τρελα! και η Βελ το ίδιο ελεγε! καλα αυτη δεν εχει ταιρι! πινει τον τοματοχυμο σκετο! μπλιααααααααξξξξξξξξξξξξξξ Βελουδακι!

ελενιτσα εδω και καιρο ο μικρος καθε φορα που ξεφυλιζε παραμυθια και ζωγραφιζει τα φερνει πολυ κοντα στα ματια του και αληθωριζει.επισης τα τριβει ολη μερα και αμεσως μετα τα ανοιγει διαπλατα σαν να μην βλεπει.τον πηγα στον δικο μου οφθαλμιατρο μου ειπε οτι δεν νομιζει για στραβισμο αλλα για 2 βαθμους αστιγματισο σε καθε ματι.αυριο εχουμε ραντεβου με εναν αλλο που εχει μικρη εμπειρια με μικρα παιδακια αλλα δεν ειναι παιδοοφθαλμιατρο.αλλα οπως μου ειπε και ο προηγουμενος και ο παιδιατρος εχει τεραστια διαφορα ο ενας με τον αλλο.για αυτο λεω για Αθηνα.εντωμεταξυ δεν εχει ουτε στα Γιαννενα.εχω ενα αγχος για αυριο που μου εχει φουντωσει η αλλεργια φουλ.ελπιζω να μας πει και αυτος για αστιγματισμο γιατι αν πει αλλα δεν ξερω τι θα κανω βραδιατικα!!!:(

δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο μην αγχωνεσαι.....αλλα και να ειναι κατι αντιμετωπιζεται!!!!και εμενα ο Ανδρεας μου φοραει γυαλακια...εχει αστιγματισμο στο ενα και υπερμετρωπια στο αλλο......δυσκολευτηκε λιγο γιατι επρεπε να κλεινει το ενα ματι και τα παιδια στο νηπιαγωγειο τον κοροιδευαν.τεσπα.......μηπως εχει καμια αλλεργια η χαλαζιο...εχει φαγουρα ή καποιο αλλο συμπτωμα....και το βασικοτερο....φοραει γυαλια καποιος απ την οικογενεια?παρε και αυτου την γνωμη και ελα και Αθηνα....

Διαφημίσεις

θελω γλυκααααααααααααααααααααααααα!

ρε συ συμπι τι ειναι αυτο με τη ντοματα;

και εγω θελω ντοματα τρελα! και η Βελ το ίδιο ελεγε! καλα αυτη δεν εχει ταιρι! πινει τον τοματοχυμο σκετο! μπλιααααααααξξξξξξξξξξξξξξ Βελουδακι!

έλα ντε!!!

και να πεις οτι έιναι λογω των αγοριών!

η Βελ μπουμπού περιμένει!

εγω οτι κι αν τρωω θέλω ντομάτα!

στο τοστ, στα μακαρόνια, παντού!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο μην αγχωνεσαι.....αλλα και να ειναι κατι αντιμετωπιζεται!!!!και εμενα ο Ανδρεας μου φοραει γυαλακια...εχει αστιγματισμο στο ενα και υπερμετρωπια στο αλλο......δυσκολευτηκε λιγο γιατι επρεπε να κλεινει το ενα ματι και τα παιδια στο νηπιαγωγειο τον κοροιδευαν.τεσπα.......μηπως εχει καμια αλλεργια η χαλαζιο...εχει φαγουρα ή καποιο αλλο συμπτωμα....και το βασικοτερο....φοραει γυαλια καποιος απ την οικογενεια?παρε και αυτου την γνωμη και ελα και Αθηνα....
ελπιζω ελενιτσα μου να μην ειναι τπτ γιατι οπως μου ειπε ο οφθαλιατρος ο στραβισμος θελει χειρουργια:cry:για τετοια ειμαστε τωρα.πραγματικα κοντευω να τρελλαθω αυτες τις μερες...δεν εχει φαγουρα δεν μπορω να το εξηγησω καλα γραπτως..σαν να μην βλεπει και τα τριβει.γυαλια φοραμε ολοι δυστυχως.ο τ εχει αστιγματισμο και μυωπια ,εγω αστιγματισμο ,ο αδερφος μου 3 βαθμους μυωπια απο καθε ματι και οι γονεις μας ολοι με γυαλια και διαφορες παθησεις ματιων....αστα ...γιαυτο εχω αγωθει τοσο πολυ..να εχει αστιγματισμο η μυωπια δεν με πειραζει ,θα βαλει γυαλια και τελος...τα αλλα ειναι που φοβαμαι....τεσπα

XWF8p2.png

http://imageshack.us/photo/my-images/607/9da9244c1139e603dfc94f9.jpg/

αυτο εχουνε για σκουρκο ή σερσεγκι στην φωτο αλλα εγω νομιζω είναι το εντελως μαυρο :)

α...η σφηκα.ετσι το λενε εδω.αν ειναι μαυρο ...τοτε μπουμπουλας!!

XWF8p2.png

Σοφάκι αν δεν κάνω λάθος είχε στραβισμό ο ξαδερφός μου όταν ήταν μικρός...

αλλά νομίζω οτι ο στραβισμός είναι όταν αλληθωρίζει ρε συ...

ο ξαδερφός μου πάντως έκανε λέιζερ μικρός και όλα μια χαρα τωρα!

συμπι αυτό της φωτο είναι μικρό σε χσεση με αυτό που είχε κάτσει στο χέρι μου!!!

που εννοείται ήταν και μαύρο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ελπιζω ελενιτσα μου να μην ειναι τπτ γιατι οπως μου ειπε ο οφθαλιατρος ο στραβισμος θελει χειρουργια:cry:για τετοια ειμαστε τωρα.πραγματικα κοντευω να τρελλαθω αυτες τις μερες...δεν εχει φαγουρα δεν μπορω να το εξηγησω καλα γραπτως..σαν να μην βλεπει και τα τριβει.γυαλια φοραμε ολοι δυστυχως.ο τ εχει αστιγματισμο και μυωπια ,εγω αστιγματισμο ,ο αδερφος μου 3 βαθμους μυωπια απο καθε ματι και οι γονεις μας ολοι με γυαλια και διαφορες παθησεις ματιων....αστα ...γιαυτο εχω αγωθει τοσο πολυ..να εχει αστιγματισμο η μυωπια δεν με πειραζει ,θα βαλει γυαλια και τελος...τα αλλα ειναι που φοβαμαι....τεσπα

δες τι θα σου πει και σημερα ο γιατρος και βλεπεις τι θα κανεις...ισως θ αταν καλυτερα να ερθεις αθηνα να παρεις μια πιο εγκυρη γνωμη απο παιδοοφθαλμιατρο.ευχομαι να μην ειναι τιποτε απ αυτα που φοβασαι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλε Σοφακι μην ταραζεσαι για το παιδι! εσυ νομιζεις ότι δεν βλεπει; ολα διορθωνονται. με γυαλια; με γυαλια οκ....με εγχειριση; με εγχειριση....δε νομιζω να ειναι κατι τοσο τραγικο (να μου πεις οποιος ειναι εξω από το χορο... σωστο και αυτο)

δες τι θα σου πει και σημερα ο γιατρος και βλεπεις τι θα κανεις...ισως θ αταν καλυτερα να ερθεις αθηνα να παρεις μια πιο εγκυρη γνωμη απο παιδοοφθαλμιατρο.ευχομαι να μην ειναι τιποτε απ αυτα που φοβασαι!

εγω ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι κατι απο αυτα που φοβασαι.......αλλα να ερθεις αν ειναι εφικτο και στην Αθηνα οπως ειπε και η Σοφια.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...