Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελευθερία εδώ και μέρες θέλω να σε ρωτήσω: μένεις Καλλιθέα???

Έμενα εκεί απο το 2001 μέχρι το 2005!

Θησέως και Χαροκόπου γωνία! η καλύτερη γειτονιά που υπάρχει!!!

στο δεξί μέρος της εισόδου της πολυκατοικίας είχε ένα μπουγατσάδικο...δίπλα απο το μπουγατσάδικο είχε ζαχαροπλαστείο (Φλείβορ) και αριστερά είχε ψησταριά( Η Θράκα). Συν το περίπτερο που λειτουργεί όλη τη νύχτα!!!

Και να μην ξεχάσω το απίστευτο koko fresh(έτσι γράφεται?) δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού του Ταύρου! το κακλυτερο κοτόπουλο με την καλύτερη σως που έχω φάει ποτέ!!!

(καλά είμαι για τα σίδερα....απο ολόκληρη Καλλιθέα θυμάμαι μόνο οτι έχει να κάνει με φαγητό!!!!).

αχ τι θυμήθηκα πρωί πρωί....φοιτητικά χρόνια....ωραίες εποχές!!!

χα χα χα... τι περιγραφή ήταν αυτή???... είμαι τακτική του Φλείβορ και κάποτε που ξενυχτούσαμε είμασταν και του περιπτέρου... τώρα πια κοιμόμαστε νωρις οπότε δεν το χρειαζόμαστε....;) δεν μένω εκεί κοντα... αλλά το φλειβορ είναι super και σε άλλη περιοχή να έμενα θα πήγαινα!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[

δε ξερω τι θα γινει ειναι η δευτερη φορα που αντιδρα ετσι...θα τον σκοτωσω στο τελος κ θα μας γραψουν οι εφημεριδες...-κ οχι δε κανω πλακα...αν αυτος εχει νευρα κ ξεσπαει ετσι εγω κ το παιδι δε φταιμε σε τπτ..καλα ετσι κ ξυπνησει τωρα τον βλεπω να φευγει απ το μπαλκονι...

τι λετε ρε κοριτσια τι να κανω?κ μη μου πειτε υπομονη γιατι δεν εχω αλλη.

πέτα αυτόν καλύτερα από το μπαλκόνι και καν'το να φανει σαν ατύχημα :twisted: (είμαι και εγω παρμένη με τον δικό μου για άλλο λόγο!)

Καλημερα και απο εμενα!Χθες κοιμηθηκα κατα τις 3 δεν με επιανε με τιποτα υπνος και σημερα με ξυπνησε 7:30 ο μικρος και νυσταζωωωωωωωωωωωω.

.

και εγω φρικτα και δεν ειμαι και στα καλα μου (ναι σπανιο το ξερω). ο μικρός ξύπνησε στις 4 μεχρι να φαει-ρευτει πήγε 5 και μετα ξύπνησε στις εξι με πονακια μεχρι τις 7.30 που σηκωθηκαμε από το κρεβατι. ευτυχως σημερα ο αντρας μου εχει υπηρεσια και θα μεινω με την μαμα μου. θα μου κρατησει τον μπεμπη και θα ξεραθω (ελπίζω)

Καλημέρα σας!

Υ.Γ ελευθερία αυτό με κινεζάκι σουπερ (το άλλο δεν μου άρεσε)!

Καλημέρα σε όλες!

Σοφία μου γλυκιά, διάβαζα, διάβαζα και περίμενα να δω το σημείο που θα μας έγραφες ότι μας έκανες κακόγουστη πλάκα αλλά που…

Καταρχάς μην τον σκοτώσεις και μην του σπάσεις το κεφάλι… γιατί το παιδί θα μείνει χωρίς γονείς αφού ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή!

Προφανώς έχει βγει από τα νερά του και έχει κουραστεί… το ότι άρχισε σήμερα δουλειά είναι πολύ καλό γιατί θα ξεχνιέται εκεί και δε θα είναι όλη μέρα στο σπίτι με το μωρό… οπότε όταν γυρνά θα έχει όρεξη αφού θα του έχετε λείψει.

Προσωπικά θα του πρότεινα να βγούμε έξω για καφέ και θα μιλούσα πολύ ήρεμα, τονίζω πολύ ήρεμα γιατί όταν φωνάζουμε δεν μας παίρνεις κανείς στα σοβαρά, και θα του έλεγα ότι του δίνω μια ακόμα ευκαιρία…. Την επόμενη φορά όμως που θα συμβεί θα τον καταγγείλω για κακοποίηση παιδιού! Αυτό είναι φυσικά αυτό που θα έκανα εγώ! Που πάντα τα βλέπω άσπρο ή μαύρο… γκρι πουθενά!

Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα να ανέχονται τις υστερίες των γονιών τους και δεν επιτρέπεται να παίζουμε με την ψυχολογία τους… θέλουν μόνο αγάπη, αγάπη, αγάπη και φροντίδα τίποτα άλλο… τα υπόλοιπα κόμπλεξ και υστερίες ας τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας!

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά!

ελευθερια συμφωμω μαζι σου.αυτο θα κανω.τελευταια φορα ομως.no second chances.

να μη σου πω θα τον στειλω σε ψυχιατρο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφία όσο για βοήθεια στο σπίτι...

Εγώ έχω 1 φορά την εβδομάδα. 40 τη φορά και κάνει όλο το σπίτι, μπαλκόνια και σίδερο τουλάχιστον 2-3 πλυντήρια.... την αφήνω μόνη της στο σπίτι και έχει κλειδιά και είναι εμπιστοσύνης ... Φροντίζει και το δικό μας αλλά και της μητέρας μου το σπίτι πάνω απο 10 χρόνια!.. όταν δουλευα γυρνούσα κάθε Πέμπτη και έβλεπα τα πάντα να αστραφτουν και να μοσχοβολά το σπίτι.... όλα έτοιμα και χωρίς να είμαι μεσα στο χαμό οταν είναι εδώ... τώρα με το παιδί όταν έρχεται φεύγουμε παμε βόλτα γιατι δεν μπορώ την ανακατωσούρα!!!:P

Διαφημίσεις

[

και εγω φρικτα και δεν ειμαι και στα καλα μου (ναι σπανιο το ξερω). ο μικρός ξύπνησε στις 4 μεχρι να φαει-ρευτει πήγε 5 και μετα ξύπνησε στις εξι με πονακια μεχρι τις 7.30 που σηκωθηκαμε από το κρεβατι. ευτυχως σημερα ο αντρας μου εχει υπηρεσια και θα μεινω με την μαμα μου. θα μου κρατησει τον μπεμπη και θα ξεραθω (ελπίζω)

Καλημέρα σας!

Υ.Γ ελευθερία αυτό με κινεζάκι σουπερ (το άλλο δεν μου άρεσε)!

δηλαδη αν σου τον φερω θα κρατησει και τον δικο μου να κοιμηθω και εγω λιγοοοοοοοοοοοοοο

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!νωρις νωρις σημερα!

αννα χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι το κουκλακι σου!

μαριανθη θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα.

ελευθερια καλα τι φωτος ηταν αυτες?εχουν πολυ πλακα!

ρε κοριτσια εσεις που εχετε γυναικα γ το σπιτι ποσες φορες τη βδομαδα ερχεται?ποσο της δινεται?κ τι δουλειες κανει?σιδερο κ καθαρισμα?μαλλον θα χρειαστω κ εγω.

καλα χτες με τον δικο μου εγινε της που..νας.το μωρο δε κοιμοτανε το βραδυ την ταισα κατα τις 11 κ μετα δε κοιμοτανε με τπτ...πηγε 1 κ αυτη ακομα να κοιμηθει.προσπαθησε ο ηλιθιος να την κοιμησει αλλα αυτη τπτ..εκλαιγε κ χτυπιοταν...ε τι κανει ο να μην τον χαρακτιρισω καλυτερα...μου τη δινει ουρλιαζοντας οτι αν δε σηκωθω να την παρω θα τη πεταξει κατω...κ την πιανει απ τα ποδια κ τη γυρναει αναποδα...τα ειδα ολα εκεινη τη στιγμη...του φωναζω κ εγω να παει στο διαολο να μη τολμησει να ξαναγγιξει το παιδι και οτι θα τον στειλω απο κει που ηρθε...ολα αυτα κ η μπεμπα να κλαει γιατι το μωρο μου ειναι πανεξυπνο κκ ολα τα καταλαβαινει...τελικα την πηρα αγκαλια-ηθελε να χεσει η μικρη μου κ δε μπορουσε την αλλαξα την κοιμησα κ τον εστειλα να κοιμηθει στο σαλονι.

δε ξερω τι θα γινει ειναι η δευτερη φορα που αντιδρα ετσι...θα τον σκοτωσω στο τελος κ θα μας γραψουν οι εφημεριδες...-κ οχι δε κανω πλακα...αν αυτος εχει νευρα κ ξεσπαει ετσι εγω κ το παιδι δε φταιμε σε τπτ..καλα ετσι κ ξυπνησει τωρα τον βλεπω να φευγει απ το μπαλκονι...

τι λετε ρε κοριτσια τι να κανω?κ μη μου πειτε υπομονη γιατι δεν εχω αλλη.

Λοιπόν εγώ τη βάζω και κάνει βεράντες, μπάνια, σίδερο ( όχι του μωρού), σκούπισμα, σφουγγάρισμα. Παίρνει 7 την ώρα. Την κουζίνα την κάνω μόνη μου γιατί έχω κόλλημα καθώς και το δωμάτιο του παιδιού.

Όσον αφορά στον άντρα σου, μην μεγαλοποιείς αυτό που έγινε! Τι αηδίες είναι αυτές για δεύτερη ευκαιρία! Απαράδεκτος που τρόμαξε έτσι το παιδί, αλλά κάτσε και σκέψου πως αισθάνεται!!! Ήταν άνεργος, άρα για έναν άνδρα σχεδόν ευνουχισμός, αναλογιζόμενος έξοδα, ευθύνες, το μωρό, εσένα με τις απαιτήσεις σου! Πάλι καλά που δεν γύρισε εσένα ανάποδα!

Μίλα του ήρεμα, εξηγώντας του ότι τον καταλαβαίνεις, αλλά επουδενί δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές μπροστά στο παιδί και χρησιμοποιώντας πληθυντικό αριθμό προέτρεψέ τον να σταματήσετε να βγάζετε νεύρα μπροστά στο παιδί γιατί του οφείλετε να μεγαλώνει σε ήρεμο περιβάλλον.

Από τις 11 μέχρι τη 1 μόνος του προσπαθούσε να την κοιμίσει; Εσύ γιατί δεν επενέβηκες να την πάρεις νωρίτερα πριν νευριάσει;

Καλημερα!

Σας διαβαζα πριν κι εβγαζα γαλα με το symphony.150 ml!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη.Και τωρα σε καθε θηλασμο απο το ενα στηθος του δινω και απο το αλλο αντλω.

Μαρακι ευχαριστω πολυ και μονο που ασχοληθηκες.Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα.

Δεν ηθελα να σε θιξω.Δεν ξερω και πως το εξελαβες...χαριτολογωντας το ειπα.Thanks

Ποσα μεταφορικα εχει και ποσες μερες παραδοση?

Όλα είναι τέλεια και μην ανησυχείς καθόλου! Όχι δε με έθιξες, αστειεύτηκα και το σημείωσα για να μην παρεξηγηθώ από καμιά ότι κάνω κατήχηση. Απλά μάζεψα πληροφορίες και στις είπα.

Μεταφορικά είναι 15.95 ευρώ και λέει 4-5 μέρες παράδοση. Τα δικά μου έφυγαν χθες στη μεταφορική, περιμένω να δω πότε θα τα λάβω.

Καλημέρα κοριτσάκια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Αννούλα !!!! Ότι επιθυμείς, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και το μπουμπουκάκι σου !!! :D

Βρε Σοφούλα , για κάτσε και εξηγήσου του, το παιδάκι τι φταίει αν αυτός έχει νεύρα και στη τελική ας στην έδινε νωρίτερα αφού έβλεπε πως δεν άντεχε άλλο !!! Παρεμπίπτοντος και εγώ τσακώθηκα χθες αλλά μετά τα βρήκαμε ;)

Θηλασμός : γέννησα με καισαρική μετά από 10 περίπου ώρες προσπάθειας για φ.τ είχαμε περιτύλιξη και σε κάθε δυνατή σύσπαση έπεφταν οι παλμοί . Όταν σε μια σύσπαση άργησαν πολύ να ανέβουν οι παλμοί φύγαμε για κ.τ (κ καλλίτερα γιατί είχα πάθει σοκ :shock: που άκουγα τόσο χαμηλά τη κάρδια του παιδιού μου) Γέννησα 18΄05 και τον θήλασα στις 9 το άλλο πρωί. Έπιασε ωραιότατα τη θηλή αλλά το λυσσασμένο τη δάγκωνε. Πρωτόγαλα ήπιε, την 4η μέρα ήρθε το γάλα αλλά λίγο (εντωμεταξύ της διπλανής μου να τρέχουν οι θηλές , να το πεταει και εγώ να αγχώνομαι :( ) Πληγωθήκαν οι θηλές, τον έβαζα όσο άντεχα και του έδινα συμπλήρωμα. Ήρθαμε σπίτι με είδε η παιδίατρος μου είπε να βάλω ελαιόλαδο (κρέμες δεν έκαναν τπτ) , μια χαρά οι θηλές αλλά γάλα πουθενά, κάτι σταγονίτσες έβγαζα, να ουρλιάζει αυτός από πείνα, του έδινα εγώ ξένο . Δεν είχα ενημερωθεί σωστά, για θήλαστρο , ότι πρέπει να τον έχω με τις ώρες στο βυζί για να κατέβει το γάλα , έτσι έπαιρνε και παίρνει κάτι τζουριτσες στο στήθος και μετά τρώει με μπουκάλι. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ και αν έχω το ψυχικό σθένος να προσπαθήσω για επαναγαλακτισμο. Έτσι τον μεγαλώνω με πολλή ΑΓΑΠΗ κ φριζολακ.

XwAPp3.png

Λοιπόν εγώ τη βάζω και κάνει βεράντες, μπάνια, σίδερο ( όχι του μωρού), σκούπισμα, σφουγγάρισμα. Παίρνει 7 την ώρα. Την κουζίνα την κάνω μόνη μου γιατί έχω κόλλημα καθώς και το δωμάτιο του παιδιού.

Όσον αφορά στον άντρα σου, μην μεγαλοποιείς αυτό που έγινε! Τι αηδίες είναι αυτές για δεύτερη ευκαιρία! Απαράδεκτος που τρόμαξε έτσι το παιδί, αλλά κάτσε και σκέψου πως αισθάνεται!!! Ήταν άνεργος, άρα για έναν άνδρα σχεδόν ευνουχισμός, αναλογιζόμενος έξοδα, ευθύνες, το μωρό, εσένα με τις απαιτήσεις σου! Πάλι καλά που δεν γύρισε εσένα ανάποδα!

Μίλα του ήρεμα, εξηγώντας του ότι τον καταλαβαίνεις, αλλά επουδενί δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές μπροστά στο παιδί και χρησιμοποιώντας πληθυντικό αριθμό προέτρεψέ τον να σταματήσετε να βγάζετε νεύρα μπροστά στο παιδί γιατί του οφείλετε να μεγαλώνει σε ήρεμο περιβάλλον.

Από τις 11 μέχρι τη 1 μόνος του προσπαθούσε να την κοιμίσει; Εσύ γιατί δεν επενέβηκες να την πάρεις νωρίτερα πριν νευριάσει;

μαρακι καλημερα!εγω δεν επενεβηκα γιατι την ειχα ολη μερα κ ημουν πτωμα!αυτος δεν την ειδε καθολου χτες.το μονο που του ζητησα ηταν να την κοιμησει.για μενα ηταν απαραδεκτο αυτο που εκανε.

θα δω τι θα κανω αλλα επουδενι δε θα του συγχωρησω αλλη τετοια συμπεριφορα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...