Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!

αχ μωρε συμπι εδω around ειμαι αλλα δεν εχω και πολλές ορεξεις να γραφω... εχω απογοητευτει λιγουλακι! το μονο που με ανεβαζει ειναι τα αποτελεσματα των εκλογων! το καταευχαριστηθηκα! η απογοητευση μου εχει να κανει με τα οικονομικα μου τα οποια εχουν παρει τον κατηφορο και δυστυχως ειμαι τοσο πιεσμενη με τον χρονο που δεν μπορω να αδουλεψω απογευματα ουτε να κυνηγησω τη δουλεια μου. ζητησα από τον Α να πει στη μανα του να μου κρατησει 2 απογευματα το παιδι μπας και βγαλω δουλεια και εκεινη η δολια αρρωστησε με τον λαιμο της και φοβαται να ερθει. η μανα μου παλευει με ενα χτημα που εχουμε τα απογευματα , ο Α Αθηνα και εγω... σκατα παλι... Ελενακι μου εισαι καλυτερα; πολύ χαρηκα που μπηκες; Σοφακι σε ταλαιπωρει ο κουκλος ο Αναστασης μας; τι παιδι χριστε μου απιστευτα ομορφο :)

Λιακι, Ζωούλα, Σοφακι, Στεβη heloooooooooooooooo :P

αχ βρε συμπι να μεναμε κοντα να τον κραταγα εγω τον Κων/νο!

άντε να γινει καλά η πεθερά να έρθει να σε βοηθησει όσο μπορεί...

ο Α δε μπορεί να παρει καμια άδεια?

καλά για τα οικονομικά μη μου λες...

για δωρο Πάσχα ο άντρας μου πήρε έναν τενεκέ λάδι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

και τωρα που άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, οι περισσότεροι του δίνουν τα μισά λεφτά απ'οτι πέρσι...

και ο Μάιος είναι δυσκολος μηνας...έχουμε τη Β' επιπέδου και μετα απο 2 μέρες γυνικολόγο πήγαμε στον αλλεργιολόγο, έχω να κάνω εξετάσεις αίματος και θα τις πληρωσω απο την τσέπη μου για τι ο ΕΟΠΥΥ πάπαλα...

καλημερα κ απο μενα!

σοφια πολυ ταλαιπωρειται ο αναστασης..μακαρι αν σας δωσει λυση ο οφθαλμιατρος!

σοφακι περσστικα και στη βαλ και στο συζυγο!για το βηχα δε ξερω και πολλα να σου πω να της εδινες κανα ζεστο(αλλα με τοση ζεστη θα σκασει το παιδι) χτυπα τη λιγο και στη πλατη οταν βηχει να φευγουν τα φλεματα και το βραδακι υδρατμους..ελπιζω να περασει γρηγορα!

κ εμενα η δικια μου παλι με μυξες εδω και 2 μερες σημερα την ακουσα να ψιλοβηχει...ολο ξυπολυτη γυρναει στο σπιτι και ξεβρακωνεται...θα τη σφαξω!

το μαρακι μας που ειναι?η λια η ζωη?

φιλια πολλα!

ευχαριστω Σοφάκι μου!!!

και μένα ξυπόλητη με ένα βρακί και τη φανέλα κυκλοφορεί....πως να μην κρυωσει...έχω ξεστρωσει και το σπίτι...

ουφ μου τη δινει που αρρωστησε....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπι... μηπως δεν ειναι κρυωμενο το παιδι και εχει καμια αλλεργία;

εμενα ο Κων/νος εδω και 15 μερες πίνει παγωμένο νερακι και δεν παθαινει τιποτα!

μπα κρυωμένη είναι....έχει ψιλομπουκώσει κιόλας...

χθες έπαιζε σε μια αλάνα και είχε λίγο αεράκι...ιδρωμένη ήταν οπότε εκεί την πατήσαμε μάλλον...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμενα ο δικος μου ειναι κρυουλιαρης! μου ζηταει μακρια παντελονια , αρνειται τις βερμουδες και θελει και μπλουζες με μανικι μακρυ! με το ζορι του φοραω κοντομανικο μην βρασει! χα χα χα

εμενα ο δικος μου ειναι κρυουλιαρης! μου ζηταει μακρια παντελονια , αρνειται τις βερμουδες και θελει και μπλουζες με μανικι μακρυ! με το ζορι του φοραω κοντομανικο μην βρασει! χα χα χα

είναι σεμνό αγόρι ο Κων/νος καλέ!!!

όχι σαν τη δική μου τη σουρλουλού που ξεβρακώνεται με το παραμικρό!:tongue:

να μην πω που όπου δει ζουζούνι τρέχει να το πιάσει!

τρεμω μην πάει και πιάσει καμια σφηκα καμια μερα και τρεχουμε...

εμενα την πρωτομαγια έκατσε στο χέρι μου ένας σκούρκος τεραστίων διαστάσεων και ευτυχως τον έδιωξα πριν με τσιμπήσει....στο νοσοκομείο θα πήγαινα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!ολα καλα? περαστικα στα μικρουλια σας....και προσοχη πολυ....ειναι υπουλη η εποχη και η ζεστη.....την αρπαζεις απο κει που δεν το περιμενεις!!!δεν πρεπει να ακουμπας τιποτα...ξεφυτρωνουν οι αλλεργιες απ το πουθενα.......

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!ολα καλα? περαστικα στα μικρουλια σας....και προσοχη πολυ....ειναι υπουλη η εποχη και η ζεστη.....την αρπαζεις απο κει που δεν το περιμενεις!!!δεν πρεπει να ακουμπας τιποτα...ξεφυτρωνουν οι αλλεργιες απ το πουθενα.......

Καλημέρα Ελενάκι!

καλά τις βιωνουμε και τς αλλεργίες....χαμός!!!

εγω κάθε πρωί φτερνίζομαι και έχω καταρροή!

τι εστι "σκουρκος";

σερσεγκας; εκεινο το μακρυ το μαυρο;

καλημερα Ελενακι μου!!!!!!!

ναι εκείνο το τεράστιο το μαυρο!

εμείς το λέμε σκούρκο!

το σερσέγκας δεν το ήξερα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα τι κανετε??περαστικα Σοφακι...φοβερο το κοριτσι σου,πηγε τουαλετα για να μην λερωσει ...αχ η ψυχουλα μου:D

μαρακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το αγορι μου:Dμην σε παιρνει απο κατω βρε...σκεψου τον μπεμπη:Dοσο για τα χρηματα....θα σου πω μονο οτι του Τολη του χρωστανε απο την δουλεια απο περσι το καλοκαιρι ακομα!!!οποτε φανταζεσαι...αν δεν ειχαμε και καποια αλλα εισοδηματα θα ειμασταν να μας κλαινε και οι ρεγγες που λενε χαχαχα

αμαν με αυτες τις αλλεργιες:twisted:ο χειροτερος μηνας ειναι!!!

τι μαγειρευεται σημερα???

XWF8p2.png

Καλημέρα Σοφάκι κερκυραικο!!!

ναι μωρε πήγε στο μπάνιο το κορίτσι μου....τη σκέφτηκε τη μανούλα....που να αλλάζει σεντόνια νυχτιατικα!!!

εγω μαυροματικα φασόλια θα φτιάξω και θα τηγανίσω και κανένα λουκάνικο στο συζυγο που δεν τρελαίνεται κιόλας για να τα φάει πιο εύκολα!

βαριέμαι λίγο τωρα...και δεν ειναι και καλά η Βαλ να την έβγαζα καμια βόλτα να περάσει η ώρα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφια πολυ ταλαιπωρειται ο αναστασης..μακαρι αν σας δωσει λυση ο οφθαλμιατρος!

σοφακι περσστικα και στη βαλ και στο συζυγο!για το βηχα δε ξερω και πολλα να σου πω να της εδινες κανα ζεστο(αλλα με τοση ζεστη θα σκασει το παιδι) χτυπα τη λιγο και στη πλατη οταν βηχει να φευγουν τα φλεματα και το βραδακι υδρατμους..ελπιζω να περασει γρηγορα!

κ εμενα η δικια μου παλι με μυξες εδω και 2 μερες σημερα την ακουσα να ψιλοβηχει...ολο ξυπολυτη γυρναει στο σπιτι και ξεβρακωνεται...θα τη σφαξω!

το μαρακι μας που ειναι?η λια η ζωη?

φιλια πολλα!

ευχαριστω Σοφια μου.το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε παιδοοφθαλμιατρο στη Κερκυρα και τελικα αν ειναι στραβισμος πρεπει να κατεβουμε Αθηνα.με πιανει απελπισια και μονο που το σκεφτομαι:(

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Σοφακι ! μπριζολες μοσχαρισιες στο φουρνο με πατατουλες, καροτα, κολοκυθια! ελπιζω να ειναι καλο!
ωραιοοοοοοοο.....εγω δεν ξερω τι να κανω και βαριεμαι και πολυυυ σημερα.ευτυχως για τον Α εμεινε ψαρι απο χθες οποτε ενταξει .εμας για πιτες μας βλεπω το βραδυ χαχαχα.εχω και τον Α να γκρινιαζει....<<μαμα κλεισε μπομπουτερ=κομπιουτερ βαριεμαιιιιιιιι>>>τι να τον κανω μου λετε?????

XWF8p2.png

αυτό το "βαριέμαιαιαιαιαια" έχω βαρεθεί να το ακούω γιαυτό θα τη γράψω σχολείο...τουλάχιστον να πηγαινει τα πρωινά να περνάει την ωρα της και τα απογεύματα να πηγαινουμε θάλασσα ή κανέναν παιδότοπο...

Πάντως τωρα έχει πάει στο δωμάτιο της και κάθεται μπροστα στον καθρέφτη της και βαφει νυχια, χείλη,κλπ....και καμαρωνει γιατι της ειπα οτι της πηγαινει πολύ η κιτρινη μπλουζα πυο φοράει!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστω Σοφια μου.το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε παιδοοφθαλμιατρο στη Κερκυρα και τελικα αν ειναι στραβισμος πρεπει να κατεβουμε Αθηνα.με πιανει απελπισια και μονο που το σκεφτομαι:(

καλε τι λες και εσυ? ακου στραβισμος.......απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα.....τι ακριβως σου ειχαν πει οτι εχει βρε Σοφια?

Μαρακι και εγω σκουρκο τον ηξερα τον κ. ιπταμενο....σερσεγκας...δεν το ειχα ξανακουσει....καλο ομως...χιχιχιχιχιχι

Ρε συ Σοφακι ποποπο αυτη η πεθερα σου...εδω στουμπωνω εγω με την σοκολατα υγειας...σκεψου το παιδακι.....!!!!!ξερω ακριβως πως νιωθει το παιδι.....

αχ εγω τι θα φαω παλι σημερα.......????no salt no sugar

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...