Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!

ελενιτσα ποσο χαιρομαι που διαβαζω νεα σου!!πωπω πολυ ταλαιπωρηθηκες κοριτσακι μου περαστικα μακαρι να συνελθεις γρηγορα!οσο για τις εγκυμοσυνες κ εγω και η μαρια και η σοφια αγορακια εχουμε:P

στεβυ μετραει το μηκος του τραχηλου και γινεται εκτιμηση κινδυνου για προωρο τοκετο...εμενα πχ τον μετρησε 36mm και γραφει εχω ποσοστο2,2% να γεννησω πριν τις 37 βδομαδες.απ οτι διαβασα αν ειναι κατω απο 25mm υπαρχει κινδυνος...δε τα εχει δει ακομα ο γιατρος μου να μου τα πει αναλυτικα...

οι υπολοιπες που ειστε?

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ευτυχως να λετε που ψηφισαν και αυτοι νδ και πασοκ......σκεψου να ψηφιζαν χρυση αυγη τι θα μας ξημερωνε? ενω η νεολαια που τους εβαλε στην Βουλη καταλαβε τι εχει κανει νομιζεις?.....και δεν νομιζω οτι ανω των 55 ειναι με το ενα ποδι στο ταφο....νεοι ανθρωποι ειναι.....πρεπει να μαθουμε να ψηφιζουμε σωστα και οχι εκδικητικα......

ελενιτσα φοβαμαι οτι θα διαφωνησω μαζι σου...εδω υπηρχαν ατομα που πηγαν να ψηφισουν σε ηλικια 111 ετων:shock: τι να λεμε...τεσπα σαφως και υπαρχουν εξαιρεσεις που φηφιζουν πιο συνειδητοποιημενα.οσο για τη χρυση αυγη νομιζω οτι οσοι τους ψηφισαν σιγουρα το εκαναν απο εκδικηση η για χαβαλε:shock: δε νομιζω οτι γνωριζαν ακριβως τι πρεσβευουν αυτα τα τερατα!απο μονο του το συστημα θα τους αποβαλλει δεν υπαρχει περιπτωση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα/καλησπέρα!!!

με έπιασε προκοπή σήμερα να κάνω δουλειές και άργησα!!!

Βρε Λενιώ άλλαξες κινητό??????????

σου έχω στείλει 3 μηνύματα και ούτε αναφορά μου ήρθε οτι τα έλαβες!!!

κρίση άσθματος ε? περαστικά βρε κοριτσάκι....έχει ο άντρας μου άσθμα και ξέρω απο αυτά!!!

καλορίζικος και ο Φθηνούλης σου!!!!;)

πωπω δεν περνάνε οι μέρες για τη Β' επιπέδου βρε παιδί μου!!!

μια αγωνια την έχω....επειδη είχε γίνει αυτό με τη Βαλ...

ξεκίνησα να παίρνω και τα χάπια για το θυρεοειδή...επανεξεταση σε ένα μήνα για να δούμε τι γίνεται...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα/καλησπέρα!!!

με έπιασε προκοπή σήμερα να κάνω δουλειές και άργησα!!!

Βρε Λενιώ άλλαξες κινητό??????????

σου έχω στείλει 3 μηνύματα και ούτε αναφορά μου ήρθε οτι τα έλαβες!!!

κρίση άσθματος ε? περαστικά βρε κοριτσάκι....έχει ο άντρας μου άσθμα και ξέρω απο αυτά!!!

καλορίζικος και ο Φθηνούλης σου!!!!;)

πωπω δεν περνάνε οι μέρες για τη Β' επιπέδου βρε παιδί μου!!!

μια αγωνια την έχω....επειδη είχε γίνει αυτό με τη Βαλ...

ξεκίνησα να παίρνω και τα χάπια για το θυρεοειδή...επανεξεταση σε ένα μήνα για να δούμε τι γίνεται...

Σοφακι μου.....και ελεγα με ξεχασες......οχι δεν αλλαξα τηλ....εχω και την συνδεση τωρα....θα σου δωσω και αυτον τον αριθμο.σε ευχαριστω πολυ.......τι κανει το μπεμπε και η Βαλ?

Διαφημίσεις

Σοφακι μου.....και ελεγα με ξεχασες......οχι δεν αλλαξα τηλ....εχω και την συνδεση τωρα....θα σου δωσω και αυτον τον αριθμο.σε ευχαριστω πολυ.......τι κανει το μπεμπε και η Βαλ?

Λες να σε ξέχασα βρε????????

ναι αν μου δωσεις και το νεο νούμερο να σε βρισκω!!!

το μπεμπέ μια χαρά!!!

άρχισε τις πιο εντονές κλωτσίτσες και μια χαρά!!!

Η Βαλέρια με ταλαιπωρεί λίγο ααλλά τι να κάνω....

μάλλον θέλει να κόψει τον μεσημεριανό ύπνο...πράγμα το οποίο κάνει κακό στα νευρα όλων μας...θα δούμε....

άντε να τη στείλω σχολείο μήπως και κουράζεται και πέφτει ξερη το μεσημέρι να ησυχάζουμε κι εμείς λίγο!!!

αφού να καταλάβεις λιγουρευόμουν απο το μεσημέρι να φάω ένα παγωτίνι αλλά επειδή δεν κοιμηθηκε, το έφαγα στις 11 το βραδυ!!!

εσεις πως πάτε????????

τι κάνουν τα κουκλιά σου???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λες να σε ξέχασα βρε????????

ναι αν μου δωσεις και το νεο νούμερο να σε βρισκω!!!

το μπεμπέ μια χαρά!!!

άρχισε τις πιο εντονές κλωτσίτσες και μια χαρά!!!

Η Βαλέρια με ταλαιπωρεί λίγο ααλλά τι να κάνω....

μάλλον θέλει να κόψει τον μεσημεριανό ύπνο...πράγμα το οποίο κάνει κακό στα νευρα όλων μας...θα δούμε....

άντε να τη στείλω σχολείο μήπως και κουράζεται και πέφτει ξερη το μεσημέρι να ησυχάζουμε κι εμείς λίγο!!!

αφού να καταλάβεις λιγουρευόμουν απο το μεσημέρι να φάω ένα παγωτίνι αλλά επειδή δεν κοιμηθηκε, το έφαγα στις 11 το βραδυ!!!

εσεις πως πάτε????????

τι κάνουν τα κουκλιά σου???

καλα ειναι....ο Ανδρεας εχει γινει πολυ απαιτητικος....και τσακωνεται συνεχεια με τα αδερφια του και ποσο μαλλον με τον ξαδερφο του...θελει να τραβαει την προσοχη ολων.....ειχα τρεχαματα και εγω και μετα τα Χριστουγεννα τον ειχα στειλει στο ολοημερο...και παρατηρησα οτι τα τετραδια του απο τοτε ερχονταν μεσα στην μουντζουρα απο τις σημειωσεις της δασκαλας.....και πηγα και την επιασα και της ειπα οτι εγω στελνω το παιδι μου στην δασκαλα του ολοημερου για να ερχεται διαβασμενο στο σπιτι γιατι δεν προλαβαινω και με τα τρια παιδια......οχι να γινει χειροτερη η κατασταση........εδειξε κατανοηση ευτυχως αλλα τωρα καθομαι αναγκαστικα και ασχολουμαι μεχρι αργα...και ας κλεινουν τα ματια μου.Η Ευη ξεπερναει επιτελους την νυχτερινη ενουρηση.......και σιγα σιγα κοβει και το δαχτυλο απ το στομα......την στελνω και παραδοσιακους χορους.....της αρεσει απιστευτα.Το θηριακι μου εχει μεγαλωσει απιστευτα.....102εκ αναλογιες 4χρ......γλωσσοκοπανας.....φερεται σαν μεγαλος.....πολλες αλλαγες αυτο το παιδι...με εκπλησει!!!!

ευτυχως που παει και η δουλεια καλα........πολυ καλυτερο σημειο...και σχολειο απεναντι....χαμος!!!

υπομονη Σοφακι μου.......

γεια σας κοριτσια:Dτι κανετε???

Μαρια και Σοφια ολα καλα με τα μπεπακια:Dπολυ χαιρομαι κοριτσια:DΣοφακι σειρα εχεις εσυ τωρα....αντε περιμενουμε και την δικη σου β επιπεδου!!

ελενιτσα περαστικα και ξανα καλοριζικο το νεο μαγαζι!!!μια χαρα τα παιδακια σου διαβαζω. φαση περναει ο Ανδρεας σου μου φαινεται ;)αντε να τελειωσουν τα σχολεια να ξεκουραστουν και αυτα επιτελους:D:D

εμεις καλα ειμαστε επιτελους!!ακομα παιδευομαστε με την αλλεργια και τα ματακια του:(την πεμπτη εχουμε ξανα ραντεβου και με εναν αλλο οφθαλμιατρο....αντε να δουε τι θα μας πει και αυτος:confused:κατα τα αλλα εχουμε αγριεψει παρα πολυ....ολο ζημιες μου κανει..

ζωη που εισαι καλε ????σε εχασα........

Λια εσεις καλα ειστε???τα κοριτσια σου???

αυτα......παω να του καθαρισω το ψαρακι του και να τον κανω μπανιο:Dτον πηγα για κουρεμα πριν λιγο!!!:D:D

XWF8p2.png

αλό!!!

ντυθηκα στολίστηκα για να βγούμε βόλτα και στο δρόμο πήρε τηλ ένας πελάτης τον αντρα μου και τον ήθελε επειγόντως....παρολαυτα του έδωσα να πάρει και τη Βαλ μαζί....λογικά θα την αφησει στη μητέρα του να την κρατησει....:rolleyes:

εγω απολαμβανω ένα παγωτο ξυλάκι με γευση φυστίκι σούπερ!!!

έχω αρχίσει και παίρνω τα πάνω μου με το φαγητό και φυσικά θα έρθουν και τα αναλογα κιλά!!!:tongue::tongue::tongue:

Ελενίτσα για άλλη μια φορά: σε θεωρω ηρωίδα με 3 παιδιά!!!

μια χαρα τα καταφέρνεις όλα μπράβο σου!

Σοφάκι ακόμα η αλλεργία?άντε να περάσει...

ζημιαρης ο Αναστάσης ε? χαχαχαχα!!!

γελάω γιατι εγω έχω τη Βαλ που έχει γίνει πολύ ιδιοτροπη και πρέπει να βγάζω λόγο κάθε φορά που θέλω να κάνει κάτι....να της εξηγω αναλυτικά...να της λέω και διαφορα να της κινω το ενδιαφέρον...

άσε....πολύ μπλα μπλα για όλα!!!

τουλάχιστον την καταφερα να κοιμηθει γοαι μεσημέρι σήμερα αλλά ζεσταίνεται πολυ ρε γμτ...αν τωρα που έχουμε Μαιο κοιμαται με φανελάκι ραντάκι, τον Αυγουστο θα την αφηνω ξεβράκωτη???????

μάλλον θα πρέπει να κάνω αυτό που ήθελα να αποφύγω....να της κόψω όσο πιο κοντά γίνεται τα μαλλάκια της...όχι αγορέ εννοείται! να δένονται κοτσίδα τουλάχιστον!

η συμπι μου που είναι καλέ???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα απο την ταλαιπωρημένη μάνα!!!

χάλια το βραδυ μας...

τελικά την πήγε στη μητέρα του χθες ο άντρας μου τη Βαλ και εκείνη της έδωσε και έφαγε μισή σοκολάτα υγείας....η καταδίκη μου!!!:evil:

τη Βαλέρια η σοκολάτα την επηρρεάζει όπως εμάς οι πολλοί καφέδες.

την έβαλα στις 11 για ύπνο...διάβαζε παραμύθια μέχρι τις 12...μετα άρχισε να βηχει...της έδωσα νερό...ηρέμησε...μετα απο λίγο σηκώθηκε και με φωναζε απο το μπάνιο...όπου έκανε εμετό απο τον πολύ βήχα...το είχε καταλάβει η καημένη οτι θα κάνει εμετό και πήγε εκεί για να μη λερωσει...

ε μετα τον εμετό ήταν καλύτερα αλλά απο αυπνια άλλο τιποτα...

1:30 που με πήρε εμένα ο ύπνος δεν είχε κοιμηθεί ακόμα...εγω απλά σηκωθηκα κατα τις 4 και της έσβησα το φως γιατι το ανοίγει για να διαβάζει παραμυθια στο κρεβάτι της...:rolleyes:

Πάντως αρρωστησε....τι να την κανω τωρα που βηχει να την προλάβω απο τα χειρότερα?

και ο άντρας μου μια απο τα ίδια...βήχας απο χθες το βραδυ...

αν με κολλήσουν....απαπαπαπαπα!!!

μου φτανει που φτερνίζομαι συνεχεια!:tongue:

που είστε οι υπόλοιπες κοριτσάκια μου??????

πάλι εξαφανιστηκατε όλες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

αχ μωρε συμπι εδω around ειμαι αλλα δεν εχω και πολλές ορεξεις να γραφω... εχω απογοητευτει λιγουλακι! το μονο που με ανεβαζει ειναι τα αποτελεσματα των εκλογων! το καταευχαριστηθηκα! η απογοητευση μου εχει να κανει με τα οικονομικα μου τα οποια εχουν παρει τον κατηφορο και δυστυχως ειμαι τοσο πιεσμενη με τον χρονο που δεν μπορω να αδουλεψω απογευματα ουτε να κυνηγησω τη δουλεια μου. ζητησα από τον Α να πει στη μανα του να μου κρατησει 2 απογευματα το παιδι μπας και βγαλω δουλεια και εκεινη η δολια αρρωστησε με τον λαιμο της και φοβαται να ερθει. η μανα μου παλευει με ενα χτημα που εχουμε τα απογευματα , ο Α Αθηνα και εγω... σκατα παλι... Ελενακι μου εισαι καλυτερα; πολύ χαρηκα που μπηκες; Σοφακι σε ταλαιπωρει ο κουκλος ο Αναστασης μας; τι παιδι χριστε μου απιστευτα ομορφο :)

Λιακι, Ζωούλα, Σοφακι, Στεβη heloooooooooooooooo :P

μου την εχει δωσει που δεν μπορω να φαω και τρελες ποσοτητες γλυκων ετσι; αυτο το ξεχασα... με εχει χτυπησει στα νευρα η ελλειψη ζαχαρης και η πρόσληψη γλυκαντικών!

καλημερα κ απο μενα!

σοφια πολυ ταλαιπωρειται ο αναστασης..μακαρι αν σας δωσει λυση ο οφθαλμιατρος!

σοφακι περσστικα και στη βαλ και στο συζυγο!για το βηχα δε ξερω και πολλα να σου πω να της εδινες κανα ζεστο(αλλα με τοση ζεστη θα σκασει το παιδι) χτυπα τη λιγο και στη πλατη οταν βηχει να φευγουν τα φλεματα και το βραδακι υδρατμους..ελπιζω να περασει γρηγορα!

κ εμενα η δικια μου παλι με μυξες εδω και 2 μερες σημερα την ακουσα να ψιλοβηχει...ολο ξυπολυτη γυρναει στο σπιτι και ξεβρακωνεται...θα τη σφαξω!

το μαρακι μας που ειναι?η λια η ζωη?

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...