Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα πουρνό πουρνο!

επιτελους σπιτακι μου!

ημουν πτωμα εχθες βραδυ και δεν ξεκουραστηκα και καλα γιατι εχω ξυπνησει από τις 6.30. δεν μου κολλαγε υπνος μετα και ετσι τωρα σερφαρω!

Λιακι γιατι τσαμπα γραφεις καλε; στα σβηνει η μικρη ; :P

οχι ο γιατρος δεν μου ειπε να μετριεμαι γιατι ειμαι στα φυσιολογικα ορια απλά στα ανωτατα φυσιολογικα. σε 15 μερες θα κανω την καμπυλη και βλεπουμε. ενα μηνα μου ειπε να κανω διατροφη. μιλαμε κανω σαν σπαστικο... ολα μου φαινεται οτι εχουν απαισια γευση..... μπλιαξ.... ολα τα ανοστα τρωω. σημερα θα παω στο σουπερ μαρκετ και θα σηκωσω οτι ολικης αλεσεως και light υπαρχει... ξανα μπλιααααααααααξξξξξξξξξξ..... μονο η κοκα κολα λαιτ μου αρεσει :tongue:

καλο ΣΚ φιλεναδες μου, θα ξαναμπω :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι ελπιζω να βγει καλη η καμπυλη και να μη χρειαζεσαι διατροφη!εγω παλι το αντιθετο απο σενα κανω...εχω πλακωσει τα γλυκα τουλαχιστον να τα ευχαριστηθω πριν κανω τη καμπυλη και κοπουν:Pχθες εφαγα μια σοκολατινα και σημερα ενα τσουρεκακι με σοκολατα.το πιο πιθανον ειναι να κανω παλι σακχαρο οποτε ας το ευχαριστηθω τωρα που μπορω:oops:

λιακι τι εγινε?γιατι λες οτι γραφεις τζαμπα?

καλο σκ και καλη ψηφο αυριο:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!Χαίρομαι για τα καλα νέα σας,πάντα τέτοια! Μαράκι και λιγη διαιτίτσα δεν κάνει κακό..άλλωστε είχες αγχωθεί με τα κιλά τελευταία..δες το σαν ευκαιρία να συμμαζευτεις λιγακι!χαχα Αντε καλημερες κ καλο Σκ! Παω να αναλάβω εκλ.σακο! (εριξα κι εγω μια αυπνια το βραδυ...κι εχω ΤΟ ξενυχτι και σημερα και αυριο..αφηστε τρελα νευρα!κομματια ειμαι τωρα..)

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημέρα-καλησπέρα!

πτώμα είμαι....

δεν έχω κοιμηθει καλά γιατί έβλεπα συνεχεια εφιάλτες με τη Βαλέρια...

και μετα είχα τη φαεινη ιδέα να πάμε οικογενειακώς λαική και σούπερ μάρκετ ενω συνηθως πάει ο άντρας μου...

ταλαιπωρία....κόσμος απίστευτος....την καημένη τη Βαλ μου την τσαλαπατήσανε!!!

συμπι όλα μια ιδεά είναι!!!

δες το λίγο πιο θετικά το θέμα της διατροφής και θα είσαι καλύτερα!

Σοφάκι κάνε κι εσυ λίγο κρατει βρε παιδι μου με τα γλυκά!!!

έχεις και ένα vbac να προσπαθησεις!!!!

σε ζηλεύω που θα το κάνεις και γιαυτό είμαι λίγο αυστηρη μαζί σου ε??????

Γιορτάζει και η Ειρηνούλα της Άννας μας σήμερα ε????

Άννα δεν ξερω αν μας διαβάζεις αλλά να τη χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!!!

χθες πήγαμε σε έναν καινούριο αλλεργιολογο που έχει ανοίξει εδω....μου έδωσε ένα σωρό κρέμες για τη Βαλ για την ατοπική!

είναι επιμελητής στο ΓΝΑ αυτός...νεος άνθρωπος και πολυ΄οργανωμένος!

και αναλαμβανει και παιδια και ενηλικες!

είδε και τον άντρα μου που είναι φουλ στις αλλεργίες τωρα...

άντε να δούμε...

ουφ πάω να μαζεψω το χάος....φιλάκια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τωρα το είδα στο φεις....

1546944f8b3ulyr2y.gif

Ζωίτσα μου γλυκιά να τα εκατοστήσεις!!!!!

Πάντα υγεία και χαρά να έχεις, να είσαι καλά με την οικογένεια σου και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα-καλησπέρα!

πτώμα είμαι....

δεν έχω κοιμηθει καλά γιατί έβλεπα συνεχεια εφιάλτες με τη Βαλέρια...

και μετα είχα τη φαεινη ιδέα να πάμε οικογενειακώς λαική και σούπερ μάρκετ ενω συνηθως πάει ο άντρας μου...

ταλαιπωρία....κόσμος απίστευτος....την καημένη τη Βαλ μου την τσαλαπατήσανε!!!

συμπι όλα μια ιδεά είναι!!!

δες το λίγο πιο θετικά το θέμα της διατροφής και θα είσαι καλύτερα!

Σοφάκι κάνε κι εσυ λίγο κρατει βρε παιδι μου με τα γλυκά!!!

έχεις και ένα vbac να προσπαθησεις!!!!

σε ζηλεύω που θα το κάνεις και γιαυτό είμαι λίγο αυστηρη μαζί σου ε??????

Γιορτάζει και η Ειρηνούλα της Άννας μας σήμερα ε????

Άννα δεν ξερω αν μας διαβάζεις αλλά να τη χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!!!

χθες πήγαμε σε έναν καινούριο αλλεργιολογο που έχει ανοίξει εδω....μου έδωσε ένα σωρό κρέμες για τη Βαλ για την ατοπική!

είναι επιμελητής στο ΓΝΑ αυτός...νεος άνθρωπος και πολυ΄οργανωμένος!

και αναλαμβανει και παιδια και ενηλικες!

είδε και τον άντρα μου που είναι φουλ στις αλλεργίες τωρα...

άντε να δούμε...

ουφ πάω να μαζεψω το χάος....φιλάκια!!!!

φυσικα κ σας διαβαζω Σοφακι μου...σ' ευχαριστω για τις ευχες για το κοριτσι μου!!!!! Να χαιρεσαι την τσαχπινοΒαλ σου κ με το καλο ο μπεμπαρος!!!!! Τωρα κοιμαται ο αγγελος μου κ γω σερφαρω...απο το πρωι την ξεπατωσαμε, λαικη (κ μας εδω ο χαμος), σουπερ μαρκετ, τζαμπο (για το δωρο της) τα φτυσε η γλυκουλα μου!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αννα να χαιρεσαι το κοριτσι σου!χρονια σας πολλα!

ζωιτσα πολυχρονη και απο δω!

καλημερα και καλη κυριακη σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα!!!

τι κάνετε???

γεμάτη η μέρα μας σήμερα!!!

ωραία ήταν!

πήγαμε ψηφίσαμε, με έβγαλαν και φωτο απο κάποια εφημερίδα τοπική την ωρα που έριχνα το ψηφοδέλτιο...εύχομαι να μη τη χρησιμοποιησουν!!!

χαχαχαχαχα!!!!

και μετα το εκλογικό μας καθηκον πήγαμε παραλία...

ο άντρας μου ξεκίνησε επισημως τα καλοκαιρινά του μπάνια απο χθες και σημερα τον ακολουθησαμε κι εμείς!

εννοείται οτι εγω και η Βαλ δε βουτηξαμε...για την ακρίβεια απορώ που βούτηξε ο άντρας μου...το νερό ήταν πάρα παρα πολύ παγωμένο!!!!

αλλά ας όψεται που είναι χάλια με τις αλλεργίες και τα μπάνια τον βοηθούν!

Η Βαλ έπαιξε με κάτι πετρούλες αλλά αρνιόταν πεισματικα να βγάλει τα παπουτσια της να περπατησει στην άμμο!!! σιχαίνεται!!!

μου έμοιασε το παιδί μου σε αυτό!

εγω τσαλαβουτησα τα ποδαράκια μου αλλά ήταν τόσο κρυο το νερό που μούδιασαν!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

πρέπει να εξοπλιστω με αντηλιακά, καπέλα κια τα συναφη γιατι θα το καθιερωσουμε να πηγαινουμε και καθημερινές αν το επιτρέπουν οι συνθηκες!

και είπαμε με τον άντρα μου οτι αν δεν την παρουν στο δημόσιο παιδικό θα τη στείλουμε 2 μηνες το καλοκαίρι στον ιδιωτικό...αφού διακοπές δε θα πάμε, θα δώσουμε εκεί κάποια χρηματα τουλάχιστον να περνάει καλά η Βαλ!

ο μπέμπης όσο περνούν οι μέρες δίνει και πιο δυναμικό παρών!

ωραια είναι!!! τα ειχα ξεχασει αυτα!

Φιλάκια πολλά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?ψηφισατε χθες?

σοφακι καλη αρχη με τα μπανια!ηθελα κ εγω να παω αλλα μου ειπε η μαια οχι ακομα ειναι παγωμενη η θαλασσα...ελπιζω μεχρι τελος του μηνα να κανω κ εγω το πρωτο μπανιο:P

μαρακι και στεβυ πως ηταν χθες στις εκλογες?

πως σας φαινεται το εκλογικο αποτελεσμα?προσωπικα τη διαλυση του δικομματισμου μονο θετικα μπορω να τη δω...αν και δε καταλαβαινω τι θα γινει τωρα μιας και ακομα κ αν συνεργαστουν πασοκ και νδ δε συγκεντρωνουν αυτοδυναμια...θα ξαναπαμε σε εκλογες?:confused:για την εισοδο της χρυσης αυγης στη βουλη δεν εχω να πω κατι...απορω μονο ποιοι ανεγκεφαλοι τους ψηφισαν!κ εκεινο που μου τη δινει περισσοτερο απ ολα και θα σκασω αν δε το πω...λεγανε χθες στη τηλεοραση οτι οι ανω των 55+ ψηφισαν πασοκ και νδ...απο ποτε αυτοι που ειναι με το ενα ποδι στο ταφο αποφασιζουν για το μελλον των παιδιων μου?δε φτανει που τους κοψανε τις συνταξεις και τα φαρμακα συνεχιζουν να ψηφιζουν τα ιδια?κολλημενα μυαλα:evil:...πραγαματικα εχω εξοργιστει:evil:

αυτα τα ειπα και ξεθυμανα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

Για τις εκλογές τι να σχολιάσω....

απλά κατα τη γνωμη μου και πάλι μετα απο όσα έχουν κάνει, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πήραν μεγάλα ποσοστά....εκτός Βουλής πρέπει να μείνουν κανονικά...

για τη Χρυση Αυγή...έχουμε φιλο φανατικό της...καλό παιδί κατα τα άλλα!:Dκαι μας είπε οτι για να γραφτείς λέει μέλος, πρέπει πρωτα να δείρεις 2 ξένους! στη Βουλή να δείτε τι έχει να γίνει....

Στο εξωτερικό σε όποιο κοινοβούλιο έχουν μπει ομοιδεάτες τους με την πρωτη διαφωνία πεφτει πολύ ξύλο....δε θα τολμούν να κουνηθούν οι υπόλοιποι βουλευτες...:tongue::tongue::tongue:

κατα τα άλλα νυσταζω....η Βαλ είχε αυπνίες το βραδυ...την έβαλα στις 11 για ύπνο και 00:45 δεν είχε κοιμηθεί....είχε ζητησει ήδη 4 φορές νερό, είχε πάει 3 φορές τουαλέτα και θα το συνέχιζε αλλά τη μάλωσα και ο άντρας μου πήγε και ξάπλωσε μαζί της και κοιμηθηκε...

με εχει τρελάνει λίγο αλλά τελοσπάντων...θα τη βρούμε την άκρη...

Σοφάκι δεν έκανα μπάνιο καλέ εγω στη θάλασσα!!!

αν κρινω απο τη θερμοκρασία του νερού χθες, τέλη Ιουλίου με κόβω να μπαίνω!!! σε μερικές κορυφες βουνων υπάρχουν ακόμα χιόνια, τουτέστιν θα αργησει να ζεσταθεί...κι εγω θα αργησω να μπω...

γιατι στη Βαλ που είχα μπει, με έπιασαν συσπάσεις παρόλο που το νερό δεν ήταν ιδιαιτερα κρυο...

χθες που ήμασταν στη θάλασσα μάτωσε η μυτη της Βαλ απο την ζέστη μάλλον...έπρεπε να δείτε τον άντρα μου....τέρας ψυχαιμίας!!!

με το ζόρι κρατιόταν να μην την πάει στο νοσοκομείο!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

εγω της σκούπισα τη μυτούλα, της έριξα και λίγο θαλασσινό νερό μέσα και μια χαρά! η Βαλ ούτε που ταραχτηκε με το αίμα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

που είστε όλες καλέεεεεεεεεεεε??????????????????????????

εμενα έχει έρθει η μαμα μου και έχει αναλαβει τη Βαλ κι εγω αράζω!

αν και σε λίγο θα φυγω να πάω στην ενδοκρινολόγο...

είχα ραντεβού την Παρασκευη σε έναν άλλο, αλλά ξενερωσα και μόνο που μπηκα στην αιθουσα αναμονης και έφυγα!!!

μηπως ειμαι ιδιοτροπη???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχα!!!

και θα πάω σε μια άλλη που παρακολουθεί και το γυναικολόγο μου και μου τη συστησε!

βαριεμαι να μαγειρεψω....

πατατούλες τηγανιτές με αυγουλάκια και λουκάνικα θα φτιάξω και σαλατούλα με τις πεντανόστιμες ντομάτες που πηρα απο τη λαική!

εχω φαει κόλλημα με τις ντομάτες!!!

οτι κι αν τρωω θελω συνοδεια ντομάτα!

μόνη μου μιλάω πάλι!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ομορφιες μου.......τι μου κανετε? μετα απο πολλες ταλαιπωριες και κουραση ειμαι ξανα εδω.Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.....(για το μαγαζι)......και οσες ησασταν πλαι μου......!!!!!περασα ενα πολυ δυσκολο σ/κ επαθα κριση ασθματος και με το ζορι εφυγα απ το νοσοκομειο.....παραλιγο να τους μεινω στα χερια......τα μικρα μου ειναι καλα.....τα δικα σας πως ειναι.....θα διαβασω καποια στιγμη και τις προηγουμενες σελιδες.....αλλα συνοπτικα πεστε μου τι παιδακια εχετε οι εγκυουλες...κατι μυριστηκα για αγορια........τα υπολοιπα παιδακια σας καλα?.......εχω σαλταρει απο την κορτιζονη....δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα φαρμακα πινω .......δεν κανει να τρωω ουτε κατα διανοια αλατι και ζαχαρη.....και ολη την ωρα γουργουριζει το στομαχι μου απ την πεινα........

καλημερα!!

μου εκανε και μετρηση τραχηλου μια χαρα κ αυτη...ηθελα να ρωτησω εσεις ειχατε κανει?στην ελλη δεν ειχα κανει...

φιλια πολλα σε ολες!

Ούτε κι εγώ είχα κάνει, τι μετράει δηλαδή?

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?ψηφισατε χθες?

σοφακι καλη αρχη με τα μπανια!ηθελα κ εγω να παω αλλα μου ειπε η μαια οχι ακομα ειναι παγωμενη η θαλασσα...ελπιζω μεχρι τελος του μηνα να κανω κ εγω το πρωτο μπανιο:P

μαρακι και στεβυ πως ηταν χθες στις εκλογες?

πως σας φαινεται το εκλογικο αποτελεσμα?προσωπικα τη διαλυση του δικομματισμου μονο θετικα μπορω να τη δω...αν και δε καταλαβαινω τι θα γινει τωρα μιας και ακομα κ αν συνεργαστουν πασοκ και νδ δε συγκεντρωνουν αυτοδυναμια...θα ξαναπαμε σε εκλογες?:confused:για την εισοδο της χρυσης αυγης στη βουλη δεν εχω να πω κατι...απορω μονο ποιοι ανεγκεφαλοι τους ψηφισαν!κ εκεινο που μου τη δινει περισσοτερο απ ολα και θα σκασω αν δε το πω...λεγανε χθες στη τηλεοραση οτι οι ανω των 55+ ψηφισαν πασοκ και νδ...απο ποτε αυτοι που ειναι με το ενα ποδι στο ταφο αποφασιζουν για το μελλον των παιδιων μου?δε φτανει που τους κοψανε τις συνταξεις και τα φαρμακα συνεχιζουν να ψηφιζουν τα ιδια?κολλημενα μυαλα:evil:...πραγαματικα εχω εξοργιστει:evil:

αυτα τα ειπα και ξεθυμανα!

Πόσο ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνώ μαζί σου σε όλα......

κοριτσια ευτυχως να λετε που ψηφισαν και αυτοι νδ και πασοκ......σκεψου να ψηφιζαν χρυση αυγη τι θα μας ξημερωνε? ενω η νεολαια που τους εβαλε στην Βουλη καταλαβε τι εχει κανει νομιζεις?.....και δεν νομιζω οτι ανω των 55 ειναι με το ενα ποδι στο ταφο....νεοι ανθρωποι ειναι.....πρεπει να μαθουμε να ψηφιζουμε σωστα και οχι εκδικητικα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...