Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε γυρισε ακομα το μαρακι μας?

αχ στεβυ σιγουρα ειναι κουραστικη η δουλεια της δικηγορου κριμα για το παιδακι και τους γονεις του...ξερω κ εγω παραδειγμα γνωστης εγκυος στιον εβδομο μηνα βγηκε σε αδεια κυησεως σχεδον με το ζορι γιατι δεν ηθελε ν αφησει τη δουλεια καταπιαστηκε με βαριες δουλεις στο σπιτι(μιλαμε για χαλια και γενικα οτι πιο βαρυ μπορειτε να φανταστειτε) και φυσικα γεννησε προωρα στον 7ο....απ οσο ξερω ευτυχως το παιδακι δεν εχει καποιο προβλημα...εννοειται ποτε δεν ειπα καλα να παθει...αλλα δεν ηταν αυτη και μονο αυτη υπευθυνη για οτι συνεβη?:confused:

απ την αλλη κ εγω ειχα σκοπο να κατσω σπιτι σ ολη την εγκυμοσυνη οπως εκανα και στην ελλη αλλα με το ζορι πηρα 2 μηνες αναρρωτικη...εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγαματα με τις αδειες...και δε κανω δουλεια γραφειου...οποτε τι να εκανα?αναγκαστικα γυρισα...ευτυχως σε τετοια θεματα οι συναδελφοι μου δειχνουν μεγαλη κατανοηση και δε κανω πραγματα παραπανω απ οσα αντεχω.

σοφακι εσας ο σταθμος λειτουργει μεχρι τις 12?σε μας μονο τα νηπιαγωγεια εχουν αυτο το ωραριο...οι παιδικοι(δημοτικοι) ειναι μεχρι τις 4.καλη επιτυχια και παλι!

αντε να περασουν οι ωρες να κανω κ εγω το β επιπεδου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στέβη γιαυτό δε μου αρεσουν και μένα οι χαρακτηρισμοί....

δηλαδή ίδιος δημόσιος υπάλληλος είναι ο άντρας σου με τον ταμία της εφορίας???? μην τρελαθούμε....

η κόρη μου ή ηθοποιός θα γίνει ή πολιτικός!

πάντως προχθες περάσαμε απο μια παρέα δασκάλους που κάθονταν για καφέ και επειδη ήξερε κάποιον ο άντρας μου σταματησαμε να τους μιλήσουμε...

σαν παγωνι εφυγα απο το καμάρι με αυτα που μου είπαν για τη Βαλ!

τους έλεγε τα δικά της η Βαλ και μου την παίνευαν....τι αντίληψη, τι ωραία που μιλάει,κλπ!!!

καλά τον άντρα μου να δείτε!!! πρέπει να είχε ψηλώσει 40 πόντους!!!

Σοφάκι όχι ο σταθμός λειτουργεί και μέχρι τις 4 απλά επειδη εγω δε δουλεύω, δε βρίσκω νοημα να την αφηνω όλο το ωράριο!

3-4 ωρίτσες για να ξεφευγει θέλω και να περνάει η ωρα της γιατι σπίτι θα βαριέται...και τωρα που καλοκαιριαζει για τα καλά, πρωι με τη ζεστη δε θα μπορω να τη βγάλω καμια βόλτα...

για τη δουλειά οτι μπορείς να το αποφευγεις Σοφάκι....και αφού και οι συναδελφοι σου δειχνουν κατανόηση, εκμεταλλεύσου το!

εμενα στο γραφειο που δούλευα, ήταν χρυσοί άνθρωποι αλλά ο άντρας αφεντικό δε σκεφτόταν και πολύ και με ταλαιπωρούσε χωρίς να το καταλαβαίνει...του ερχόταν 12 το μεσημέρι μέσα στο ντάλα ήλιο, να με στείλει περπατωντας να κάνω κάποια δουλειά, οτι του ερχόταν στο κεφάλι απλά επειδη εκείνη την ωρα το θυμόταν...εγω στον 6ο μήνα τότε...

αλλά δεν το έκανε σκόπιμα...όταν ηταν και η γυναικα του στο γραφειο, πάντα επενεβαινε για να κανει κάποιος άλλος τη δουλειά γιατι εκεινη 2 παιδια εχει κανει, καταλαβαινε τις δυσκολίες...

μακάρι όταν μπορέσω να επιστρέψω στη δουλειά να μπορούσαν να με προσλάβουν οι ίδιοι παντως....

Σοφάκι καλά αποτελέσματα και θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μεχρι τις 12 ειναι μια χαρα τοτε!

οσο για τη δουλεια ανεκαθεν συνεργαζομουν καλυτερα με αντρες...δε ξερω μου φαινονται πολυ πιο συνεργασιμοι και διακριτικοι...οι γυναικες οταν εχουν εξουσια δε ξερω "ψωνιζονται"...τους βγαινει ο χειροτερος τους εαυτος...χιλιες φορες για μενα αντρας εργοδοτης!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια μου!

ο μικρος ειναι μια χαρα 670γρ και οι δικοι μου οι πονοι ειναι καθαρα από κοπωση πιθανοτατα μυικοι! ξεκουραση μου ειπανε αλλα καλα... δεν το βλεπω εφικτο διοτι δεν βλεπω και κανεναν προθυμο να με βοηθησει ιδιαιτερα :| οψομεθα....

κατα τα αλλα επειδη το παραχ@σα με τα γλυκα εχω αμνιακο υγρο στα ανωτερα φυσιολογικα αρα παμε πιθανοτατα για διαβητη κυησης. αυτο σημαινει διατροφη για ενα μηνα τουλαχιστον που θα περιλαμβανει σαλατες, κρεας , ψαρι... οχι γλυκα, οχι φρουτα, οχι μακαρονια, πατατες κλπ κλπ κλπ.... στα +9 κιλα ειμαι καθολου καλα δηλαδη. ευτυχως ο γιατρος με λυπηθηκε και μου ειπε να κανω σε 15 μερες την μικρη καμπυλη

τι αλλο; αααα μου ειπαν οτι το μωρο ειναι πολυ ομορφο . οτι αν και σε αυτες τις εβδομαδες μοιαζουν με εξωγηινα, το δικο μου ειναι καλοσχηματισμενο και ομορφο :oops::P.....

συγγνωμη που αργησα να γραψω αλλα ακομα αθηνα ειμαι και δεν εχω ευκολη προσβαση στο διαδικτυο! σας φιλω ολες και ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Διαφημίσεις

μαρακι μπραβο για την εξεταση ολα καλα!κουκλος ο μπεμπης ε?ε με τετοια μανα κουκλαρα τι θα περιμενε κανεις?:P

εγω μολις γυρισα απ τη δουλεια και παω να ετοιμαστω.

θα μπω αργοτερα να σας γραψω νεα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ουφφ κοιμήθηκε.. Την τΑισα λαχανικα στις 2 μιση την κοιμησα στις 3 , πάω μέσα την χρυσοβαλαντουλα να την κοιμησω κ αυτη.. 3 μιση κοιμήθηκε!! Μολις επιστρέψω στο σαλόνι κ λέω θα κάνω μια φρεντια( φρέντο χαχα) να πιω ξύπνησε το μικρο κ έκανε λες κ είχε κοιμηθει 3 ώρες,,, κλαμΑ κλαμΑ.. Εεε λέω θα της κάνω λίγο γάλα μήπως κ δεν χορτάσει.. 60 μλ κ έπεσε ξερο.. Ίσως δεν χορτάσαμε όντως κ ήθελε συμπλήρωμα, τι να πω!!!

Ζώιτσα που είσαι ρε κοπελια;; Τι λέει; Απο κιλα;; Εγω κολισα στα 60 μισο..

Η μπεμπα Οκ τα τρώει τα φρουτάκια κ τα λαχανικα.. Αλλα έχουμε θέμα στα κακα της.. 4 φορές την ημέρα απο ένα μικρο βγάζει.. Η παιδιάτρος είπε να κάνω υπομονη μέχρι να συνηθίσει αυτη την αλλαγη.. Σήμερα κ εγω έβαλα περισσότερο αχλαδακι το 1/4 της μπανάνα κ λιγότερο .. Κάπως καλύτερα.. Άντε να βγούνε τα καλοκαιρινά φρουτάκια να βάζω ροδάκινα κι κ πεπονακι που βοηθάει...

Μαρακι μπραβο,,κουκλος κ αυτός εεε;;θα τον περάσει τον μεγάλο χαχα!!

Άντε τώρα όλα εύκολα θα ναι σαν νεράκι θα περάσει ο καιρός!!

Τώρα για την δίαιτα δεν πειράζει.. Κανε υπομονη!

Η αδερφη μου είχα διαβήτη κύησης κ έβαλε μόνο 8 κιλα..είναι δύσκολα όμως, πολυ περιορισμός.. Αλλα για το καλο του παιδαρα όλα είναι εύκολα!!

Καλα κ εγω 6-7 κιλά είχα βάλει.. Μετα στο τρίτο τρίμηνο άρχισα να περιόριζε γλυκα.. Και έφτασα στα 11 !!

Ξύπνησε πάλι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρες!!!

μόνη στο σπίτι και απολαμβάνω την ησυχία μου!!!

έχω λίγη αγωνια γιατι μια φίλη έχει ραντεβού στο γυναικολόγο της τωρα για να της πει αν η εγκυμοσύνη της θα εξελιχθεί ή τέλος...

βασικά τα πράγματα δεν έδειχναν να πηγαίνουν καλά και επειδη η κοπέλα είχε αποβάλλει πάλι στη 12η εβδομάδα, μου είπε:

"μακάρι να μου πει οτι τελειωσε....δε θέλω να ακούσω καρδιά και να ξαναζησω τα ίδια με την άλλη φορά..."

την καταλαβαίνω....γιατι την πρωτη φορά το είχαν ανακοινωσει σε όλους, είχαν ακούσει καρδιά και ξαφνικά τέλος...

τουλάχιστον έχει το κοριτσάκι της οπότε το παίρνει πιο ελαφριά...

σοφακι μεχρι τις 12 ειναι μια χαρα τοτε!

οσο για τη δουλεια ανεκαθεν συνεργαζομουν καλυτερα με αντρες...δε ξερω μου φαινονται πολυ πιο συνεργασιμοι και διακριτικοι...οι γυναικες οταν εχουν εξουσια δε ξερω "ψωνιζονται"...τους βγαινει ο χειροτερος τους εαυτος...χιλιες φορες για μενα αντρας εργοδοτης!!

Με τους άντρες κι εγω συνεργαζομαι καλύτερα...

γενικά το έχω αυτό....και στις παρέες!

και έχω παρατηρησει οτι και την εγκυμοσύνη τη σέβονται περισσότερο οι άντρες....όσες φορές έχω προσπαθησει να περάσω δρόμο έγκυος, ποτέ δε με έχει αφησει γυναικα οδηγός να περάσω....:rolleyes:

ομοίως και σε ουρές τραπεζων, σούπερ μάρκετ,κλπ....ποτέ γυναικα δε μου έχει παραχωρησει τη σειρά της...

τι πράγμα κι αυτό!!!

καλησπερα κοριτσια μου!

ο μικρος ειναι μια χαρα 670γρ και οι δικοι μου οι πονοι ειναι καθαρα από κοπωση πιθανοτατα μυικοι! ξεκουραση μου ειπανε αλλα καλα... δεν το βλεπω εφικτο διοτι δεν βλεπω και κανεναν προθυμο να με βοηθησει ιδιαιτερα :| οψομεθα....

κατα τα αλλα επειδη το παραχ@σα με τα γλυκα εχω αμνιακο υγρο στα ανωτερα φυσιολογικα αρα παμε πιθανοτατα για διαβητη κυησης. αυτο σημαινει διατροφη για ενα μηνα τουλαχιστον που θα περιλαμβανει σαλατες, κρεας , ψαρι... οχι γλυκα, οχι φρουτα, οχι μακαρονια, πατατες κλπ κλπ κλπ.... στα +9 κιλα ειμαι καθολου καλα δηλαδη. ευτυχως ο γιατρος με λυπηθηκε και μου ειπε να κανω σε 15 μερες την μικρη καμπυλη

τι αλλο; αααα μου ειπαν οτι το μωρο ειναι πολυ ομορφο . οτι αν και σε αυτες τις εβδομαδες μοιαζουν με εξωγηινα, το δικο μου ειναι καλοσχηματισμενο και ομορφο :oops::P.....

συγγνωμη που αργησα να γραψω αλλα ακομα αθηνα ειμαι και δεν εχω ευκολη προσβαση στο διαδικτυο! σας φιλω ολες και ευχαριστω για το ενδιαφερον!

έρχεται 2ο κουκλί συμπι!!!

αναμενόμενο μεν με τέτοια γονίδια αλλά ωραίο αν στο λένε και οι άλλοι ε???????;););)

κάνε τη διατροφή Μαράκι μου...μην έχεις και άλλα άγχη...

για μένα θα ήταν τέλεια αυτη η διατροφή να σου πω την αλήθεια, που δε θέλω τα γλυκά!!!

αν μου βάλεις δίπλα δίπλα μια τούρτα και ένα πιάτο χόρτα, τα χόρτα θα προτιμησω!!!

γενικά όλο αλμυρα θέλω....

το σπόγευμα σηκωθηκα και έκοψα μια ντοματοσαλάτα, έβαλα και φέτα και έφαγα! παρόλο που έχω τούρτα στο ψυγείο!

αύριο το απόγευμα έχω επιτέλους ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο!

ευτυχως οι εξετάσεις μου καλές βγήκαν οπότε λογικά ένα Τ4 θα μου δωσει να το ψιλορυθμίσουμε και οκ!

αυριο λέω να φτιάξω μουσακά....γιαμ γιαμ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Άντε βρε Σοφάκι ... Εεε θα την πηγές κ την βολτα σου εσυ.. Χαχαχα

Σοφάκι κ εγω το είχα παρατηρήσει αυτο όσο ήμουνα εγκυμονουσα.. Όλο άντρες σηκωνοταν κ μου έδιναν την θέση τους.. Ιδίως όταν πηγαίνει για αίμ.εξετάσεις κ έπεσαν χαρτάκι με κοιτούσαν λες κ ήμουνα εξωγήινος.. Σήκω μωρή λες κ δεν έχουν ζήσει παρόμοια κατάσταση!!

Το καλύτερο ήταν όταν ήμουνα ικεα Σάββατο μέρα κ γινόταν χαμός.. 2 πράγματα στα χέρια κ μπροστα μου 100 άτομα κ λίγα σου λέω.. Πάω μια βολτα μέχρι μπροστα στο ταμείο να ζητήσω σειρά,(10 μέρες πριν γέννησω) ζητάω απο την πρώτη κ μου λέει βιαζομΑι.. Τελικα μια κοπέλα στην 3η θέση μου δώσε κ ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα ... Ελεος.. Απαραδεκτοι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

σοφακι μπραβο για τις εξετασεις σου!

εγω εκανα χθες το β επιπεδου ολα φυσιολογικα πολυ καλες μετρησεις αν και ο μπεμπης μας παιδεψε αρκετα...δε μας εδειχνε προσωπο με τιποτε ολο τα χερια εβαζε μπροστα...τη καναμε σε 2 δοσεις την εξεταση γιατι δε γυρναγε-ζορικος ο μικρος!!μας εβγαλε και καποιες εικονες σε 4d οπου ο μπεμπης κανει με τα δαχτυλα του το σημα της νικης:P απιστευτος μιλαμε!!

ο γιατρος μου δεν ηταν εκει ηταν μονο η μαια κανονισαμε να με δει στις 18 του μηνα να μου γραψει και την καμπυλη...αχ μακαρι να βγει καλη και να μη χρειαζεται να μετριεμαι παλι καθε μερα!

μου εκανε και μετρηση τραχηλου μια χαρα κ αυτη...ηθελα να ρωτησω εσεις ειχατε κανει?στην ελλη δεν ειχα κανει...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!εγω εχω ξεμεινει αθηνα κανοντας τις λιγοτερες δυνατες κινησεις για να ξεκουραζομαι :(... επιτελους σημερα θα παω σπιτακι μου!

Συμπι μου αν μια εγκυμοσυνη θα παει καλα φαινεται από την αρχη δυστυχως. ελπιζω στη φιλη σου να γινει το θαυμα και ολα να εξελιχθουν καλα από εδω και περα.

Σοφακι 2 ωραια και με την β επιπεδου πρεπει να ξε-αγχωθηκες αρκετα πια. στο λεω γιατι και εγω ειμαι πολύ καλυτερα και ανυπομονω να σφιξω και αυτο το παλληκαρι στην αγκαλια μου :tongue::tongue:

επίσης ευχαριστω για τα κοπλιμεντα σας, δεν ξερω τι αλλο να πω :oops:

εντωμεταξυ πειναωωωωωωωωωωωωωωωωω

δεν εχω χειροτερο από τα διαιτητικα προιοντα και τα προιοντα για διαβητικους! ειναι ΑΝΟΣΤΑ λεμε! ειμαι περιεργη παντως να δω τι καμπυλη θα βγαλω γιατι βρε παιδι μου δεν εχουμε κληρονομηκοτητα με διαβητη κλπ....τεσπα... ευκαιρια να ριξω και λιγο τους ρυθμους προσληψης κιλων που εχουν ξεφυγει λιγουλακι!

ειδα στον υπνο μου την Ελενιτσα! ειχα παει λεει στα εγκαινια του μινι μαρκετ της και ειχε ξαφνιαστει!:P

ναι δε μπορω να πω το πολυ αγχος περασε...λιγο ακομα να κανω και τη καμπυλη να ηρεμησω!μετα θ αρχισω ν αγχωνομαι γιια τη γεννα:tongue:

σοφακι τι εγινε με τη κοπελα τελικα?μακαρι να συνεχιστει η εγκυμοσυνη και να κρατησει ενα γερο μωρακι στην αγκαλια της!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα στα γρηγορα γιατι πρέπει να αρχισω να φτιαχνω το μουσακα!!!

θα με φαει το τηγάνι μέσα στη ζέστη!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!

σοφακι μπραβο για τις εξετασεις σου!

εγω εκανα χθες το β επιπεδου ολα φυσιολογικα πολυ καλες μετρησεις αν και ο μπεμπης μας παιδεψε αρκετα...δε μας εδειχνε προσωπο με τιποτε ολο τα χερια εβαζε μπροστα...τη καναμε σε 2 δοσεις την εξεταση γιατι δε γυρναγε-ζορικος ο μικρος!!μας εβγαλε και καποιες εικονες σε 4d οπου ο μπεμπης κανει με τα δαχτυλα του το σημα της νικης:P απιστευτος μιλαμε!!

ο γιατρος μου δεν ηταν εκει ηταν μονο η μαια κανονισαμε να με δει στις 18 του μηνα να μου γραψει και την καμπυλη...αχ μακαρι να βγει καλη και να μη χρειαζεται να μετριεμαι παλι καθε μερα!

μου εκανε και μετρηση τραχηλου μια χαρα κ αυτη...ηθελα να ρωτησω εσεις ειχατε κανει?στην ελλη δεν ειχα κανει...

φιλια πολλα σε ολες!

μπράβο Σοφάκι μου!!!

έστελνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς ο μπέμπης ε???

είναι στο κλίμα των ημερών φαίνεται!!! χαχαχαχα!!!

Είναι γερός και δυνατός οπότε όλα προχωράνε τέλεια!!!

άντε να βγει και η καμπύλη σούπερ να σου φυγει και αυτό το άγχος!!!

καλημερα!εγω εχω ξεμεινει αθηνα κανοντας τις λιγοτερες δυνατες κινησεις για να ξεκουραζομαι :(... επιτελους σημερα θα παω σπιτακι μου!

Συμπι μου αν μια εγκυμοσυνη θα παει καλα φαινεται από την αρχη δυστυχως. ελπιζω στη φιλη σου να γινει το θαυμα και ολα να εξελιχθουν καλα από εδω και περα.

Σοφακι 2 ωραια και με την β επιπεδου πρεπει να ξε-αγχωθηκες αρκετα πια. στο λεω γιατι και εγω ειμαι πολύ καλυτερα και ανυπομονω να σφιξω και αυτο το παλληκαρι στην αγκαλια μου :tongue::tongue:

επίσης ευχαριστω για τα κοπλιμεντα σας, δεν ξερω τι αλλο να πω :oops:

εντωμεταξυ πειναωωωωωωωωωωωωωωωωω

δεν εχω χειροτερο από τα διαιτητικα προιοντα και τα προιοντα για διαβητικους! ειναι ΑΝΟΣΤΑ λεμε! ειμαι περιεργη παντως να δω τι καμπυλη θα βγαλω γιατι βρε παιδι μου δεν εχουμε κληρονομηκοτητα με διαβητη κλπ....τεσπα... ευκαιρια να ριξω και λιγο τους ρυθμους προσληψης κιλων που εχουν ξεφυγει λιγουλακι!

ειδα στον υπνο μου την Ελενιτσα! ειχα παει λεει στα εγκαινια του μινι μαρκετ της και ειχε ξαφνιαστει!:P

ξεκουράσου σύμπι μου....όσο μπορείς περισσότερο!!!

τωρα δε θέλω να την πάρω τηλ να τη ρωτησω τη φιλη μου τι έγινε στο γιατρό....επειδη οι πιθανότητες να ήταν δυσάρεστα τα νέα ήταν μεγαλύτερες απο το να είναι καλά, δε θέλω να την ενοχλήσω...

θα μάθω σύντομα πάντως...ευτυχως είχε δεχτεί το γεγονός του να μην ηταν καλά τα πράγματα...

τι προιόντα για διαβητικούς υπάρχουν? δεν το κατέχω το θέμα?

ξέρω οτι κάποια ζαχαροπλαστεία φτιαχνουν γλυκά για διαβητικούς αλλά μέχρι εκεί...

Η βαλ τωρα κάνει οτι μιλάει στο τηλέφωνο και τι λέει?????

"δε γελάω εγώ....ακούς κακομοίρα μου?????? πήγαινε κάνε δουλειά σου ήσυχα τωρα!!!"

που πάει και τα σκέφτεται αυτό το παιδι!!!

χθες την πήγε ο άντρας μου στο μαγαζί στην πεθερά μου και είχαν βγει σε μια διπλανη αλανα και χόρτασε παιχνίδι!

τι τούμπες έτρωγε....κιχ δεν έκανε!

αφού της έλεγε η πεθερά μου:

"άντε τωρα με αυτη την τούμπα δε θα κλάψεις???"

έχει συνηθισει απο την κόρη της κουνιαδας που κλαίει απο πριν πέσει και της έκανε εντυπωση!!!

εγω έχω πει στη Βαλ οτι όταν πέφτουμε δεν κλαίμε...πάμε κατευθείαν στη μανούλα να βάλει νεράκι να περάσει και συνεχίζουμε!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τζάμπα γράφω!!!!

Σοφάκι ελπίζω να πέτυχε ο μουσακας!!

Μαρακι ξεκουρασου.. Σου είπαν να πάρεις κ το ειδικό μηχάνημα για να μετράς;;

Ζώιτσα;;που είσαι βρε σουρλουλου; Όπως λέει κ η χρυσοβαλαντουλα στη μπεμπα χαχαχα

Καλο απόγευμα.. Φιλακια στις κοιλιτσα σας!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...