Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά μιλάμε οτι γίνεται χαμός έτσι???

θα τρεχουν όλοι για εξετάσεις τωρα....

ρε συ 3η χρονιά θα πάει παιδικό η Έλλη????????

μιλάμε για εμπειρία έτσι??????

είμαι πολύ περιέργη να δω πως θα το παρει η Βαλ όταν θα πάει!

Βασικά σκέφτομαι μη τη ζορίσει κανένα παιδάκι....

δεν ανησυχω για τη Βαλ όμως....για το παιδάκι που θα τη ζορίσει ανησυχω!!!

τωρα τελευταία σηκωνει αρκετά το χεράκι της και γενικά αν πάει κάποιος να της κάνει κάτι που δε θέλει αντιδρα επιτόπου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το μονο καλο της υποθεσης ειναι αυτο..οτι θα εξεταστει ο κοσμος...

ναι ναι 3 χρονια αισιως...αυτη και αλλη μια του παραχρονου και μετα νηπιαγωγειο...πως περασε ο καιρος ετσι!!!

α μην ανησυχεις για την βαλ...απ οτι φαινεται ξερει και χειριζεται μια χαρα το θεμα;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληερα και απο εδω!!!

Εμεις ολα καλα!!!αναρρωσαμε πληρως....Αντε παει και αυτο....

Μαρακι μου καλη επιτυχια να εχεις στο γιατρο...να δεις που δεν θα ειναι τιποτα....κατι θα πιεζει ο μικρος σου και πονας....Μην μου αγχωνεσαι....Περιμενουμε νεα σου ετσι?Φανταζομαι την αγωνια σου!!!!

Σοφακι δεν καταλαβα κατι για τον παιδικο....Θες να την στειλεις σε ολοημερο γι αυτο και θα βαλεις μεσο?ή ακομα και ο κανονικος παιδικος που σχολαει στις 12 θελει να μπεις με κληρωση?

ΣΟφια απο αθηνα διαβασα τα νεα σας και πιστευω πραγματικα οτι δεν εχετε κανενα προβλημα με το υψος σας....ΘΑ δεις που θα ψηλωσει μια χαρα!!!!

Αυτααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

να σαι καλα ζωιτσα μου απ το στομα σου και στου θεου τ αυτι:P

πολυ χαιρομαι που αναρρωσατε εχει και τελειες μερες τωρα για βολτες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΝΑι Σοφακι ολη την ημερα εξω την περναει ο μικρος!!!!

Θελω εντωμεαξυ να παω και εγω στον παιδικο να ρωτησω τι χαρτια χρειαζεται για να τον γραψω και ολο το αναβαλω....Ειναι που δεν μου αρεσει κιολας αυτος ο παιδικος.....Τεσπα....

ΠΑω να παιξω κανενα παιχνιδι στο facebook και να φτιαξω μετα ελιοπιτακια πριν ξυπνσουν τα μικρα μου και αρχισω να τρεχω παλι.....

Καλημέρα!!

Χθες βράδυ είδα πως έχει το Μαρακι τον μεγάλο υπερυχο!! Ευχομαι όλα να πήγαν καλα Μαρακι.. Και αυτός ο πονος να μην είναι τπτ.. Μπεσ να μας πεις όταν μπορέσεις!!

Φιλακια σε όλες.. Ταιζώ μπεμπα κ θα τα ξανΠουμε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!μπηκα και γωνα δω τα νεα της μαριας μας...ελπιζω να ειναι ολα τελεια!!

λιακι ολα καλα?

κατα τ αλλα εχω τρελλαθει απ τη ζεστη...δε τη παλευω καθολου...νιωθω πολλες φορες να μου κοβεται η ανασα.θα το συζητησω και με το γιατρο τ απογευμα εχω κ εγω σημερα τη β επιπεδου.

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοριτσια μου καλημερα!

ειμαι αθηνα και το απογευμα στις 4 εχω την β επιπεδου! στις 6 εχω ιατρειο....

δεν ημουν καλα αυτες τις μερες και γι αυτο δεν εγραφα, συγχωρηστε με. από εχθες δε εχω και πολλους πονους χαμηλα στην κοιλια. δεν ποναω ξαπλωμενη ουτε καθιστη ομως δεν μπορω να παρω βημα. το περπατημα ειναι σχεδον ακατορθωτο :? ... τι ειναι αυτο δεν ξερω.... καταλαβαινω τον μικρο πολύ χαμηλα να κλωτσαει (εκει που ξεκιναει η ηβικη περιοχη). ισως να πιεζει κατι εκει δεν ξερω. ευχομαι μονο να μην ειναι επικινδυνο και να μην μου πουν να κατσω γιατι την βαψαμε...

Στεβη μου εμενα δεν με διορισαν και οσον αφορα στο επίδομα τοκετου δεν μπορω να σε πληροφορησω διοτι: εμεις στην επαρχια εχουμε αλλο ταμειο (δυστυχως το ΤΥΔΕ) από το οποιο δεν εχω λαβει ΟΥΤΕ το επίδομα τοκετου του Κων/νου... ειμαστε απληρωτοι από τον Ιανουαριο του 2009!!!!! καλο ε;

παω να κανω μπανακι να ετοιμαστω σιγα σιγα.... οι ταχυτητες μου ειναι πολυυυυυυυυυυ χαμηλες πια!

Αχ κοριτσάκι μου πολλές ένοιες έχεις. Αισιοδοξία όμως! Πόσα πράγματα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε τόσο λίγο χρόνο? Εκτός αν σήκωνες κι εσύ τίποτα χαλιά! Κορίτσια προσέχετε ευχή και κατάρα. Μία συνάδελφός μου έπαθε κάτι χειρότερο από το να το χάσει (που κάποια στιγμή και ειδικά εφόσον πιάσεις το επόμενο το ξεπερνάς ή έστω το βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου). Ακούστε λοιπόν γιατί υπάρχουν κι άλλα τινά:

Η συνάδελφος (και οικογενειακή φίλη, εξού και οι λεπτομέρειες που ξέρω) δούλευε πρωί-βράδυ (όπως κάθε δικηγόρος που το μεσημέρι διακόπτει) κανονικά και ασταμάτητα από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης της. Έκλεισε και τον πέμπτο μήνα και απτόητη πήγαινε σε κάθε δικαστήριο ακόμα και εκτός έδρας (με πλοίο αεροπλάνο κλπ)΄Ήταν ήδη άνω πενταετίας, κόρη δικηγόρου που πήρε σύνταξη και της άφησε όλο το γραφείο και εποχές παχιών αγελάδων βλέπετε.... Ο αδερφός της μου είπε ότι πήγαινε ακόμα και Κυριακές. Δουλειά γραφείου θα μου πεις...χμμμ

27 εβδομάδων όμως νάσου πόνοι γέννας...Νοσοκομείο φάρμακα προσπάθειες να μείνει το παιδί όσο γίνεται μέσα. Μιάμισυ βδομάδα μετά το γενάει... θερμοκοιτίδες, αναπνευστική υποστήριξη και πολλές επιπλοκές. Εκεί που κατάφερναν να βγάλουν τα σωληνάκια πάλι επιπλοκές...Αυτά τα στάδια είναι κρίσιμα γιατί ο εγκέφαλος του μωρού μπορεί να μείνει για λίγο χωρίς οξυγόνο και να πάθει βλάβη (τύπου εγκεφαλικό κλπ) και μη χειρότερα. Πράγματι λοιπόν το μωράκι έπαθε. Ήξερα ότι έκαναν φυσιοθεραπίες κλπ και ο αδερφός της κοπέλας μου είχε πει ότι έχουν πολύ δρόμο αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύπιο σκληρή να τη βλέπεις. Το παιδάκι είναι σπαστικό κορίτσια. Καθηλωμένο στο καροτσάκι με αδυναμία στήριξης κεφαλόύ και σπονδυλικής στήλης και ομιλίας ή σίτισης μόνο του κλπ κλπ κλπ.... Το θέαμα μιλά από μόνο του....Πώς κοιμάται αυτή η κοπέλα απορώ. Πως θα συγχωρέσει τον εαυτό της? Πως αντιμετωπίζεις τις τύψεις? Και δεν είχε κανένα πρόβλημα άλλο ρε παιδιά. Είμαστε οικογενειακώς σοκαρισμένοι με αυτό το περιστατικό. Καταστράφηκε το ζευγαράκι (κυρίως ψυχολογικά).

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Καλημέρα!!!

πολλή ζέστη βρε κορίτσια!!!

απότομα μας την έκανε την αλλαγη ο καιρός!!!

αν και δε με χαλάει!

που είσαι βρε συμπι να μας πεις τα νεα σου!!!

τι κάνει ο μπεμπης??????

εγω έκλεισα Β' επιπεδου στις 23 Μαιου στον Κούρτη στις 4 το απόγευμα!

ανυπομονώ!

μόνο που επειδη δεν είχε Πέμπτη που ήθελα και θα μέναμε ως Σάββατο, θα την κανω Τεταρτη και Πέμπτη θα φυγουμε...και ήθελα να πάω και Αττικό πάρκο τη μικρη ρε γμτ....δεν πειράζει...νεξτ ταιμ!

Ζωίτσα δε θα βάλω μέσο για να την παρουν σε ολοήμερο!

για να την παρουν γενικά θα το βάλω το μέσο γιατι μου είπαν οτι κανονικά επειδη είμαι άνεργη δε δικαιούται να μπει...

και οκ, αν χρειαζόταν καποια εργαζόμενη κοπέλα τη θέση, εννοείται ουτε θα το σκεφτόμουν να την παρακάμψω...αλλά εφόσον η θέση ειναι κενή γιατι να μην πάρουν το κορίτσι μου??????

η κλήρωση που είπα είναι για το Σοφάκι στην Αθηνα!

αχ Στέβη μη γραφεις τέτοια γιατι αγχωνομαι με αυτα πολύ!!!

Κρίμα το παιδάκι ρε γμτ....

αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι πολύ σιγουρη οτι φταιει η μαμα επειδη δούλευε τόσο....εφόσον η δουλειά της είναι και δουλειά γραφείου έτσι??? να μου έλεγες οτι κουβάλαγε κιβωτια και προκάλεσε την τυχη της, θα το δεχόμουν πιο εύκολα...

Γολγοθα περνάει παντως η κοπέλα....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλημερα και απο εμενα!!!

Αντε ΜΑριααααααααααα μπες!!!!!!!!!!!!!!

Α Σοφακι εγω δεν το ηξερα οτι δεν δικαιουσε....Δεν το καταλαβαινω βεβαια γιατι......Εμεις εδω ολοι δικαιουμαστε να παμε τα παιδια σχολειο.....Εννοειτε σσε αυτο που σχολαει στις 12 ομως ε?

ΚΑτα τα αλλα καλα...

Στεβη μου μην γραφεις τετοια και εχουμε και εγκυες γυναικες εδω μεσα!!!!

Παντως και εγω ξερω προωρακι που ολοι το ειχαν καταδικασμενο να εχει προλημα διανοητικο απο τις αιμοραγιες και η μαμα του να λεει οτι και να ειναι αρκει να μπορει να εξυηρετηθει μονο του και το παιδι χαιρει ακρας υυγειας Παρακαλω!!!!Οποτε απλα ειναι να μην σου τυχει πιστευω....

Λιαααααααααααα καλημεραα πως τα πας εσυ εκει?Η μικρη με τις στερεες?προσαρμοστηκε?

Εμεις τωρα καλα τα παμε.....Μονο μηλο δεν τις δινω γιατι τις κανει δυσκοιλια.....Και νερο δεν πινουμε.....Καθολου δεν τις αρεσει!!!!!

Δικηγόρος δεν είναι δουλειά γραφείου όπως υποθέτουν οι περισσότεροι..εκεί πήγαινε το χμμμ...και κούραση δεν είναι μόνο το κουβάλημα. Είσαι όλη μέρα στο πόδι και τρέχεις σε υπηρεσίες-δικαστήρια-γραφεία-πάλι υπηρεσίες-πάλι δικαστήρια. Είναι μια δουλειά στην οποία λιώνεις στην κυριολεξία παπούτσια και κυρίως έχεις άγχος γιατί παίζεις με προθεσμίες και πελάτες έτοιμους να σε κακολογήσουν για κάθε λόγο και αιτία. Για κάποιο λόγο μας θεωρούν πλούσιους και εκμεταλλευτές και κλέφτες προκαταβολικά και πρέπει να αποδείξουμε το αντίθετο φέρνοντας όχι απλά καλά... αλλά και "σούπερ" αποτελέσματα..και μετά να μη θέλουμε να πληρωθούμε από φιλότιμο...:rolleyes: γιατί κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας φανταστικός εργοδότης που μας δίνει έναν φανταστικό τεράστιο μισθό κάθε μήνα) Αυτά. Έβγαλα το άχτι μου! χαχαχα

Εν ολίγοις ήθελα να πω ότι κάθε δουλειά που απαιτεί προσωπική προσπάθεια για το αποτέλεσμα που δεν είναι μόνο στιγμιαίο (αμοιβή-επιτυχία) αλλά αφορά και τη φήμη σου, οποτε σκίζεσαι, δεν είναι κατάλληλη για μια έγγυο. Και εν πάση περιπτώσει πρέπει να είσαι πιο επιλεκτική τι θα πάρεις και τι θα αφήσεις και να σε βοηθά και συνεργάτης επί -μέρους- της αμοιβής σου φυσικά.

Δυστυχώς την είχαν προειδοποιήσει όπως κι εμένα ο γιατρός μου, χωρίς να μου πει τους κινδύνους βέβαια αλλά μου χε ξεκαθαρίσει να πηγαίνω στο γραφείο μόνο μια φορά τη μέρα και όχι το ΣΚ ούτε πάνω από ένα δρομολόγιο πχ γραφείο-δικαστήριο-γραφείο. Την άλλη μέρα μια υπηρεσία και πίσω, κλπ. Τα λοιπά συνάδελφος, αν επείγουν προθεσμίες.

Θέλει και μια ψυχολογική ηρεμία ρε παιδιά η εγκυμοσύνη. Να τη χαρείς και λίγο άλλωστε. Ε δεν μπορείς και να είσαι ακριβώς όπως ήσουν πριν! Για λίγο κράτει μιλάμε..

Να σου πω δε θα έλεγα κάτι τέτοιο εδώ μέσα εννοείται, αλλά δεν ήταν θέμα τύχης γι'αυτό το αναφέρω. Ήταν θέμα κακών επιλογών που δεν περιμένεις βέβαια να φέρουν και τέτοια αποτελέσματα..Αυτό είναι το σοκαριστικό. Να μην έχετε λοιπόν ένοια που δε δουλεύετε για λίγο. Όλα θα γίνουν. Χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και οι δουλειές δουλειές αλλα με μέτρο. Τώρα το Μαράκι δεν έχει να φοβάται από τέτοια! Τι έγινε άραγε πήρε αποτελέσματα?

Διαφημίσεις

Α Σοφακι εγω δεν το ηξερα οτι δεν δικαιουσε....Δεν το καταλαβαινω βεβαια γιατι......Εμεις εδω ολοι δικαιουμαστε να παμε τα παιδια σχολειο.....Εννοειτε σσε αυτο που σχολαει στις 12 ομως ε?

ΚΑτα τα αλλα καλα...

Παντως και εγω ξερω προωρακι που ολοι το ειχαν καταδικασμενο να εχει προλημα διανοητικο απο τις αιμοραγιες και η μαμα του να λεει οτι και να ειναι αρκει να μπορει να εξυηρετηθει μονο του και το παιδι χαιρει ακρας υυγειας Παρακαλω!!!!Οποτε απλα ειναι να μην σου τυχει πιστευω....

Λιαααααααααααα καλημεραα πως τα πας εσυ εκει?Η μικρη με τις στερεες?προσαρμοστηκε?

Εμεις τωρα καλα τα παμε.....Μονο μηλο δεν τις δινω γιατι τις κανει δυσκοιλια.....Και νερο δεν πινουμε.....Καθολου δεν τις αρεσει!!!!!

Κι εμένα δε μου έπινε καθόλου νερό και είχα ανησυχία γιατί παράλληλα είχε και δυσκοιλιότητα και το νερό βοηθάει πααααρα πολύ...τώρα το καλοκαιράκι όμως θα σου πάρει μπρος με τη ζέστη και θα πίνει. Εκμεταλλεύσου! χχα

ΚΑτα τα αλλα καλα...

καλά εννοείται οτι μιλάω γιαυτό που σχολάει στις 12!!!

να πηγαινει 3-4 ωρίτσες να ξεσκάει θέλω όχι να την ξεφορτώνομαι! αφού δε δουλεύω!

θα πιεί και νεράκι το Λυδιάκι....μην αγχωνεσαι...;)

Στέβη καταρχην ελπίζω να μην με παρεξήγησες....σε καμία περιπτωση δεν είπα οτι είναι εύκολη η δουλειά του δικηγόρου έτσι?????

απλά μια συγκριση έκανα με κάποια άλλη πιο βαριά δουλειά....

έχεις δίκιο για το τρέξιμο,κλπ απλά πιστευω οτι έχεις ένα πλεονέκτημα ως προς το οτι ρυθμίζεις λίγο μόνη σου τον ρυθμό σου...

Βέβαια εγω λειτουργω λίγο και με τους ρυθμούς της επαρχίας που όπως κι αν το κάνεις είναι σίγουρα πιο αργοί απο της Αθήνας...

ίσως η κοπέλα να πιέστηκε παραπάνω απο οσο νόμιζε οτι άντεχε...

ίσως βέβαια και να το πάθαινε ακόμα κι αν απλά ξεκουραζόταν...λέω εγω τωρα...

κρίμα είναι αυτά να συμβαινουν σε οποιαδήποτε οικογένεια όπως κι αν το κάνεις....

πάω να καθαρίσω χόρτα λοιπόν και να ετοιμάσω και το κοτοπουλο στο φούρνο με πατάτες!!!!

παραχαζεψα πάλι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Οχι ρε τι να παρεξηγήσω από εσάς...Ποτέ δεν έχετε πει κάτι προσβλητικό. Είχα τη μύγα και μαζεύω καιρό πολλά (είμαι και νέα βλέπεις στο επάγγελμα και μου κάνουν εντύπωση πολλά) και όχι τίποτα άλλο βγάζω και πενταροδεκάρες προς το παρόν (αν δεν ήμουν μαζί με τον πατέρα μου -και εννοείται το μισθό του άντρα μου-θα πεινούσα) και ακούω από αριστερά και δεξιά να μας λένε χαραμοφάηδες που θα πληρωθούμε στις εκλογές. Εγώ το περιμένω πως και τι κάθε δύο χρόνια (βάλε μέσα και δημοτικές κλπ) και ακούω τον εξάψαλμο λες και παίρνω και μισθό μηνιάτικο παράλληλα. Σήμερα πρωί πρωί διάβαζα σε ένα μπλογκ ότι δεν πληρώνουν ομοίως και την εφορευτική κλπ και το τι έλεγαν για μας....τι βρισίδι μας έριξαν...φούντωσα! Λες και εγώ είμαι το κράτος και φταίω...Γι'αυτό σου λέω, από αλλού ορμώμενη πήρα αμπάριζα και έλεγα! χαχαχα

Που είσαι ρε Μαράκι να πεις κι εσύ τίποτα τώρα που γυρίζει!:tongue:

Εντάξει χαίρομαι που δεν παρεξηγείς!!!

δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος βρε παιδί μου...

εμένα γενικά μου τη δίνει το να κρίνουμε τον άλλο απο τη δουλειά του και να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα...

είσαι δικηγόρος??? άρα είσαι ψεύτης, βολεμένος και πλούσιος...

είσαι λογιστής??? κι εσυ εισαι ψευτης και κάνεις παρανομίες για να τη βγάζεις λάδι...

είσαι μηχανικός αυτοκινητων??? βαζεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και τα πυολάς για καινούρια...

τα βαριέμαι αυτά...

φυσικά υπάρχει και η τεράστια κατηγορία των δημοσίων υπαλλήλων...όπου εκεί απο την προσωπική μου εμπειρία έχω καταλήξει οτι τα περισσότερα που λέγονται είναι σωστά...

η συμπι μου φαντάζομαι θα έχει πάρει το δρόμο της επιστροφης γιαυτο δε θα μπήκε να μας πει τα νέα της!

καλά η γλώσσα της Βαλ δε μαζευεται....πολύ γέλιο!!!:D

ειχαμε βγει χθες βολτίτσα και ήθελε κακά της....της λέω κρατησου να πάμε να κάνεις σπίτι και να δούμε και τους βασιλιάδες...

καθως πηγαιναμε λοιπόν στο αμαξι για να επιστρέψουμε, συναντάμε έναν πελάτη του άντρα μου....κάνει χειραψία μαζί του ο άντρας μου και στο καπάκι με αφηνει η Βαλ απο το χέρι για να κάνει και εκείνη χειραψία!!!!

τη ρωτάει ο άνθρωπος: που πας τωρα Βαλέρια???

και τι του λέει??????

"πάω πίτι μου να κάνω κακά μου και να δω τους κασιλιάδες!!! εσύ που πας?????"

ξεκαρδίστηκε ο άνθρωπος!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εντάξει χαίρομαι που δεν παρεξηγείς!!!

δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος βρε παιδί μου...

εμένα γενικά μου τη δίνει το να κρίνουμε τον άλλο απο τη δουλειά του και να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα...

είσαι δικηγόρος??? άρα είσαι ψεύτης, βολεμένος και πλούσιος...

είσαι λογιστής??? κι εσυ εισαι ψευτης και κάνεις παρανομίες για να τη βγάζεις λάδι...

είσαι μηχανικός αυτοκινητων??? βαζεις μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και τα πυολάς για καινούρια...

τα βαριέμαι αυτά...

φυσικά υπάρχει και η τεράστια κατηγορία των δημοσίων υπαλλήλων...όπου εκεί απο την προσωπική μου εμπειρία έχω καταλήξει οτι τα περισσότερα που λέγονται είναι σωστά...

η συμπι μου φαντάζομαι θα έχει πάρει το δρόμο της επιστροφης γιαυτο δε θα μπήκε να μας πει τα νέα της!

καλά η γλώσσα της Βαλ δε μαζευεται....πολύ γέλιο!!!:D

ειχαμε βγει χθες βολτίτσα και ήθελε κακά της....της λέω κρατησου να πάμε να κάνεις σπίτι και να δούμε και τους βασιλιάδες...

καθως πηγαιναμε λοιπόν στο αμαξι για να επιστρέψουμε, συναντάμε έναν πελάτη του άντρα μου....κάνει χειραψία μαζί του ο άντρας μου και στο καπάκι με αφηνει η Βαλ απο το χέρι για να κάνει και εκείνη χειραψία!!!!

τη ρωτάει ο άνθρωπος: που πας τωρα Βαλέρια???

και τι του λέει??????

"πάω πίτι μου να κάνω κακά μου και να δω τους κασιλιάδες!!! εσύ που πας?????"

ξεκαρδίστηκε ο άνθρωπος!!!:tongue::tongue::tongue:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Είμαι στο γραφείο, έχω τη μάνα μου μπροστά και της το διάβασα και λιώσαμε στο γέλιο! Μα τι τσαχπίνικο πραγματάκι είναι αυτή η μικρή σου! παπαπαπαπαπα Σκέτη απόλαυση!

Άσε και για τους δημόσιους υπαλλήλους θα είχα να σου πω. Ο άντρας μου είναι στρατιωτικός και βέβαια τον αφορούν όλες οι διατάξεις περί δημ. υπαλλήλων. Αυτή τη στιγμή λείπει διήμερο ταξίδι. Γέννησα τη μικρή και έφυγε πρίν σαραντήσει για 4 μήνες στη Σομαλία (όταν κατέλαβαν το πλοίο οι πειρατές). Γύρισε και βρήκε από νεογέννητο ένα παιδάκι. Αυτό συνέβη και 20 μέρες μετά το γάμο μας οποτε έφυγε για Λίβανο 3 μήνες. Εννοείται τις μέρες υπηρεσίας (ολη νυχτα) δεν τις πληρώνεται υπερωρίες! Του άξιζαν οι περικοπές? Δημόσιος υπάλληλος θεωρείται...μόνο που παίζει και το κεφαλάκι του ενίοτε και στερείται και την οικογένειά του στο κάτω κάτω...Πάντως δουλεύει πραγματικά και φεύγει κάθε μέρα 5.30 ξημερώματα από το σπίτι.Τι να πεις ρε κοριτσάκι. Γι'αυτό κι εγώ δε συμφωνώ με τις ταμπέλες. Και όσο μεγαλώνω τις απορρίπτω όλο και περισσότερο γιατί βλέπω όλο και περισσότερα. Η Χώρα μας είναι γεμάτη αδικίες και τώρα με την κρίση μας χτυπάνε πιο έντονα στο μάτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...