Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαρυγγιτιδα πρέπει να έχω Λιάκι και το βραδυ με πιάνει και ξερόβηχας που ξαπλώνω!

παρολαυτα δεν πτοούμαι!!!

τελικά ξέστρωσα τα 2 χαλιά που ήταν πιο εύκολα...μένει της κουζίνας και της Βαλέριας...

και επειδη αισθάνομαι και πολύ καλά λέω να τα πλύνω μόνη μου φέτος...

συνηθως τα δίνουμε έξω αλλά δεν είμαι πολυ ευχαριστημένη...

για τη βόλτα με 2 παιδιά υπάρχει λύση ρε συ....και πιο οικονομική απο το καρότσι διδύμων...

πάρε ένα τέτοιο :

http://www.amazon.co.uk/Lascal-LA2860-Buggyboard-Mini-Black/dp/B003H3PF4S/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1335777566&sr=8-10

ή τέτοιο για να είναι και καθιστη

http://www.amazon.co.uk/Kid-Sit-1000-0007-G-Board/dp/B002BAW8IY/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1335777694&sr=1-2

να βάζεις τη Χρυσοβαλάντούλα πάνω και τη μπέμπα κανονικά στο καρότσι και θα είσαι μια χαρά!!!

βέβαια θα είσαι μια χαρά μόνο αν πας σε κανένα εμπορικό κέντρο γιατι δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το εξάρτημα αν έχεις να ανεβοκατεβαίνεις πεζοδρόμια...:rolleyes:

Ωραίες ιδέες ρε κορίτσια...θα μου πεις αν ψάχνεις βρίσκεις!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Καλό μήνα!!!

άντε και καλό καλοκαίρι επιτέλους!!!

πως περάσατε χθες???

εμείς όμορφα!!!

βέβαια δεν καταφέραμε να πάμε στο μέρος που ήθελα αλλά οκ...άλλη φορά...

βασικά πήγαμε αλλά γινόταν της κολάσεως απο τον κόσμο!!!

και ενω μου εκατσε το τυχερό και βρηκα τραπέζι να κάτσουμε, πήγα μέσα στο μαγαζί που έχει ένα ιδιομορφο τυπο σέρβις...

εκεί λοιπόν ζητάς πρωτα χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας σαν τις τραπεζες...και έξω που ειναι τα τραπέζια έχει ένα μεγάλο φωτεινό πίνακα ο οποιος γραφει ποιο νούμερο εξυπηρετείται...

αφου βρηκα λοιπον τραπέζι, πήγα να πα΄ρω χαρτάκι....και μου δίνει το νούμερο 138...κοιταω εξω να δω ποιο νουμερο εξυπηρετούσαν εκεινη την ωρα και έγραφε το 46!!! καλά κρασιά!!!

σηκωθηκαμε και φυγαμε και πήγαμε σε ένα άλλο ταβερνάκι παραλιακά!

ωραια ηταν!

και στο διπλανό τραπέζι ήταν ένας γνωστός του Παν. ο οποίος δουλευει στο δημαρχειο...πήγε η Βαλ. και του έπιασε κουβεντα και μας ρωτησε αν τη στέλνουμε παιδικό...του ειπαμε οτι σκοπευουμε και είπε στον Παν να πάει στο δημαρχείο να το κοιτάξουν...μακάρι να γίνει κάτι και να την παρουν γιατι οι πρώτες απαντησεις που μας είχαν δωσει ως τωρα ηταν απογοητευτικές...οτι ακόμα κι αν υπάρχουν θεσεις μάλλον δε θα την παρουν επειδη ειμαι ανεργη εγω...

τεσπα....ας ελπίσουμε να γινει κάτι...

αχ Στέβη μακάρι να σιδέρωνε ο άντρας μου κι ας μην έκανε τιποτα άλλο!!!!

το σιχαίνομαι το σίδερο!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και ένα γενικό μήνυμα..

Μαράκι διορίστηκες δικ.αντιπρόσωπος?

Και κάτι άλλο, έχεις μάθει κάτι για το επίδομα τοκετού μας? Καμιά μείωση ή και κόψιμο? Ή εξάρτηση από νέες προυποθέσεις? Λέω...γιατί με τόσα που γίνονται..Μη χτυπάω το κεφάλι μου μετά που δεν έκανα το δεύτερο νωρίτερα... Στην Έλλη μόλις είχαν καταργήσει μια έξτρα παροχή 1.000€ (!) δύο μήνες πριν γεννήσω (!!!). Και τότε είπαμε κι ένα "τέλος πάντων δεν πειράζει". Τώρα άντε να το χωνέψει κανείς!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα κ απο μενα και καλο μηνα!

σοφακι χαιρομαι που περασατε καλα χθες!μακαρι να γινει κατι και με τον παιδικο και να τη παρουνε τη βαλ.κ εμεις περιμενουμε αυτο το μηνα να κανουμε αιτηση για του χρονου.

μαρακι καλα αποτελεσματα σημερα!

στεβυ θα συμμετεχεις στις εκλογες ως δικαστικος αντιπροσωπος?

εγω εχω αυριο β επιπεδου τ απογευμα και το αγχος χτυπαει κοκκινο..ειχαμε κ ενα τραγικο συμβαν στον αυγουστο του 12 κ οσο να ναι μας εχει επηρεασει ολες.

χθες εβγαλα και τα καλοκαιρινα πολυ κουραση ευτυχως ειχα βοηθεια απ τον αντρα μου.πολυ ζεστη ρε κοριτσια τι θα κανουμε αργοτερα?εχω ηδη αρχισει και κουραζομαι..

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημέρα Σοφάκι...

τι έγινε ρε συ στου Αυγούστου?

έχω πολλές μέρες να μπω...

με το καλό η Β επιπέδου!!!

εγω παίρνω τηλ να κλείσω ραντεβού και δεν το σηκώνουν ρε γμτ!

τι γίνεται ρε Σοφάκι με τις εκδιδομενες με το aids?

εσυ θα τα ξέρεις εκ των έσω τα πράγματα...

καλά κουφάθηκα χθες....άκουσα στις ειδησεις οτι οι πελάτες πληρωναν παραπάνω λεφτα για να μη χρησιμοποιήσουν προφύλαξη!!!!

δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να ήταν????????????????????

και άξιοι της μοίρας τους φυσικά....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα Σοφάκι...

τι έγινε ρε συ στου Αυγούστου?

έχω πολλές μέρες να μπω...

με το καλό η Β επιπέδου!!!

εγω παίρνω τηλ να κλείσω ραντεβού και δεν το σηκώνουν ρε γμτ!

τι γίνεται ρε Σοφάκι με τις εκδιδομενες με το aids?

εσυ θα τα ξέρεις εκ των έσω τα πράγματα...

καλά κουφάθηκα χθες....άκουσα στις ειδησεις οτι οι πελάτες πληρωναν παραπάνω λεφτα για να μη χρησιμοποιήσουν προφύλαξη!!!!

δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να ήταν????????????????????

και άξιοι της μοίρας τους φυσικά....

αχ σοφακι δυστυχως μια κοπελα το χασε το μωρακι της(ενδομητριος θανατος):(

α καλα με το aids εχει γινει χαμος...και καλα τωρα το ανακαλυψανε οτι υπαρχουν εκδιδομενες που εχουν aids και συνεχιζουν και εκδιδονται...οτι δεν υπαρχουν επαρκιες ελεγχοι απ το κρατος...δε θελω να σχολιασω γιατι θα ξεφυγω.μιλαμε για χιλιαδες τηλεφωνα "πελατων" τους που ανησυχουν επειδη πηγαν μαζι τους χωρις προφυλαξη.ε δε τους λυπαμαι...οπως ειπες τα θελε ο κωλος τους...συγνωμη κιολας!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοριτσια μου καλημερα!

ειμαι αθηνα και το απογευμα στις 4 εχω την β επιπεδου! στις 6 εχω ιατρειο....

δεν ημουν καλα αυτες τις μερες και γι αυτο δεν εγραφα, συγχωρηστε με. από εχθες δε εχω και πολλους πονους χαμηλα στην κοιλια. δεν ποναω ξαπλωμενη ουτε καθιστη ομως δεν μπορω να παρω βημα. το περπατημα ειναι σχεδον ακατορθωτο :? ... τι ειναι αυτο δεν ξερω.... καταλαβαινω τον μικρο πολύ χαμηλα να κλωτσαει (εκει που ξεκιναει η ηβικη περιοχη). ισως να πιεζει κατι εκει δεν ξερω. ευχομαι μονο να μην ειναι επικινδυνο και να μην μου πουν να κατσω γιατι την βαψαμε...

Στεβη μου εμενα δεν με διορισαν και οσον αφορα στο επίδομα τοκετου δεν μπορω να σε πληροφορησω διοτι: εμεις στην επαρχια εχουμε αλλο ταμειο (δυστυχως το ΤΥΔΕ) από το οποιο δεν εχω λαβει ΟΥΤΕ το επίδομα τοκετου του Κων/νου... ειμαστε απληρωτοι από τον Ιανουαριο του 2009!!!!! καλο ε;

παω να κανω μπανακι να ετοιμαστω σιγα σιγα.... οι ταχυτητες μου ειναι πολυυυυυυυυυυ χαμηλες πια!

αχ σοφακι δυστυχως μια κοπελα το χασε το μωρακι της(ενδομητριος θανατος):(

α καλα με το aids εχει γινει χαμος...και καλα τωρα το ανακαλυψανε οτι υπαρχουν εκδιδομενες που εχουν aids και συνεχιζουν και εκδιδονται...οτι δεν υπαρχουν επαρκιες ελεγχοι απ το κρατος...δε θελω να σχολιασω γιατι θα ξεφυγω.μιλαμε για χιλιαδες τηλεφωνα "πελατων" τους που ανησυχουν επειδη πηγαν μαζι τους χωρις προφυλαξη.ε δε τους λυπαμαι...οπως ειπες τα θελε ο κωλος τους...συγνωμη κιολας!!

σοβαρά μιλάς????????

πωπω.....δεν είχα προλάβει να διαβάσω....

απο τι ρε συ??????? είχε άλλο παιδάκι η κοπέλα ή το πρώτο της?

πολύ κρίμα ρε γμτ....και σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη....

εν τω μεταξυ είδες τις φωτο απο τις εκδιδόμενες?????

τράτζικ.....

ήταν όπως ήταν και ο άλλος ήθελε και χωρίς προφύλαξη τρομάρα του....

όπως έστρωασαν θα κοιμηθούν λοιπόν...

ευχομαι μόνο να μην ήταν τίποτα παντρεμένοι και κόλλησαν και τις γυναίκες τους ....

Κοριτσια μου καλημερα!

ειμαι αθηνα και το απογευμα στις 4 εχω την β επιπεδου! στις 6 εχω ιατρειο....

δεν ημουν καλα αυτες τις μερες και γι αυτο δεν εγραφα, συγχωρηστε με. από εχθες δε εχω και πολλους πονους χαμηλα στην κοιλια. δεν ποναω ξαπλωμενη ουτε καθιστη ομως δεν μπορω να παρω βημα. το περπατημα ειναι σχεδον ακατορθωτο :? ... τι ειναι αυτο δεν ξερω.... καταλαβαινω τον μικρο πολύ χαμηλα να κλωτσαει (εκει που ξεκιναει η ηβικη περιοχη). ισως να πιεζει κατι εκει δεν ξερω. ευχομαι μονο να μην ειναι επικινδυνο και να μην μου πουν να κατσω γιατι την βαψαμε...

Στεβη μου εμενα δεν με διορισαν και οσον αφορα στο επίδομα τοκετου δεν μπορω να σε πληροφορησω διοτι: εμεις στην επαρχια εχουμε αλλο ταμειο (δυστυχως το ΤΥΔΕ) από το οποιο δεν εχω λαβει ΟΥΤΕ το επίδομα τοκετου του Κων/νου... ειμαστε απληρωτοι από τον Ιανουαριο του 2009!!!!! καλο ε;

παω να κανω μπανακι να ετοιμαστω σιγα σιγα.... οι ταχυτητες μου ειναι πολυυυυυυυυυυ χαμηλες πια!

άντε με το καλό κι εσυ τον δευτερο Β επιπεδου συμπι μου!!!

μάλλον ο μπέμπης κάτι θα παταει για να σε ενοχλεί τόσο...

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!

φοβερό το ταμείο σας βρε!!!

θα σας το δωσουν το επίδομα τοκετού όταν θα πάνε τα παιδιά να σπουδάσουν....χαχαχαχαχαχα!!!

εμένα ο μπέμπης εδωσε χθες στον άντρα μου την πρωτη κλωτσίτσα!!!

κατουρηθηκε απο τη χαρα του ο άντρας μου!!!

του έριξε μάλιστα 3 απανωτές! :D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σοβαρά μιλάς????????

πωπω.....δεν είχα προλάβει να διαβάσω....

απο τι ρε συ??????? είχε άλλο παιδάκι η κοπέλα ή το πρώτο της?

πολύ κρίμα ρε γμτ....και σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη....

εν τω μεταξυ είδες τις φωτο απο τις εκδιδόμενες?????

τράτζικ.....

ήταν όπως ήταν και ο άλλος ήθελε και χωρίς προφύλαξη τρομάρα του....

όπως έστρωασαν θα κοιμηθούν λοιπόν...

ευχομαι μόνο να μην ήταν τίποτα παντρεμένοι και κόλλησαν και τις γυναίκες τους ....

άντε με το καλό κι εσυ τον δευτερο Β επιπεδου συμπι μου!!!

μάλλον ο μπέμπης κάτι θα παταει για να σε ενοχλεί τόσο...

Ελπίζω να μην είναι τίποτα!

φοβερό το ταμείο σας βρε!!!

θα σας το δωσουν το επίδομα τοκετού όταν θα πάνε τα παιδιά να σπουδάσουν....χαχαχαχαχαχα!!!

εμένα ο μπέμπης εδωσε χθες στον άντρα μου την πρωτη κλωτσίτσα!!!

κατουρηθηκε απο τη χαρα του ο άντρας μου!!!

του έριξε μάλιστα 3 απανωτές! :D:D:D

ναι δυστυχως σοφακι τι να πεις...εχει αλλο παιδακι...μακαρι ο θεος να της στειλει συντομα ενα υγιες μωρακι στη κοιλιτσα της.

καλα για τις φωτο..καταρχην απ οτι λενε υπαρχουν σημαδια της ασθενειας ηδη και ειναι και ναρκομανεις...δηλαδη ποσο αρρωστος πρεπει να ναι καποιος για να παει μαζι τους:evil: και παντρεμενοι να μην ηταν(οι περισσοτεροι ειναι νεαρης ηλικιας ακομη και ανηλικοι(οχι κρατιεμαι δε τ ανοιγω το στομα μου:evil:) τι φταινε οι επομενες κοπελες που θα πανε μαζι τους??ασε τα χω παρει λεμε...τι αρρωστημενα μυαλα κυκλοφορουν δε φανταζεσαι:evil:

μαρακι μαλλον θα χει παρει καμια περιεργη θεση ο μπεμπης...ςελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.περιμενουμε νεα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μας ειπαν και απο το παιδικο οτι 15 μαιου ξεκινανε οι αιτησεις.αυτη τη φορα θα γινουν στα κεντρικα ολες οι αιτησεις του δημου αθηναιων.και μονο για 3 μερες 15-18 μαιου.το καλο ειναι οτι δε θελουν πολλα δικαιολογητικα μας ζητησαν υπευθυνη δηλωση του ποσου που θα δηλωσουμε στην εφορια και χαρτι απ τον παιδιατρο.λιγα μου φαινονται ειπα του αντωνη να ξαναρωτησει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ναι δυστυχως σοφακι τι να πεις...εχει αλλο παιδακι...μακαρι ο θεος να της στειλει συντομα ενα υγιες μωρακι στη κοιλιτσα της.

καλα για τις φωτο..καταρχην απ οτι λενε υπαρχουν σημαδια της ασθενειας ηδη και ειναι και ναρκομανεις...δηλαδη ποσο αρρωστος πρεπει να ναι καποιος για να παει μαζι τους:evil: και παντρεμενοι να μην ηταν(οι περισσοτεροι ειναι νεαρης ηλικιας ακομη και ανηλικοι(οχι κρατιεμαι δε τ ανοιγω το στομα μου:evil:) τι φταινε οι επομενες κοπελες που θα πανε μαζι τους??ασε τα χω παρει λεμε...τι αρρωστημενα μυαλα κυκλοφορουν δε φανταζεσαι:evil:

μαρακι μαλλον θα χει παρει καμια περιεργη θεση ο μπεμπης...ςελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.περιμενουμε νεα!!

τουλάχιστον αφού έχει ήδη ένα παιδάκι, παρόλο που είναι τρομερα δυσκολη κατασταση, έχει ένα κινητρο παραπάνω για αν το ξεπεράσει γρηγορότερα....

αν ήταν το πρωτο της θα το βίωνε πιστευω πολύ πιο δύσκολα...

πωπω....ούτε μπορω να φανταστω πως νιωθει...

κοιτα αυτούς που πάνε στους οικους ανοχης έτσι κι αλλιως δεν τους καταλαβαίνω....

αλλά να έχει η κοπέλα τέτοια φάτσα:rolleyes:, να ξέρεις οτι πηγαίνει με άλλους 50 κάθε μέρα και να της δίνεις και παραπάνω λεφτα για να μην πάρετε προφύλαξη.....το βρισκω απο αδιανόητο ως ανώμαλο!

εύχομαι όσοι κόλλησαν,να μην κόλλησαν και ανυποψίαστες κοπέλες...

μας ειπαν και απο το παιδικο οτι 15 μαιου ξεκινανε οι αιτησεις.αυτη τη φορα θα γινουν στα κεντρικα ολες οι αιτησεις του δημου αθηναιων.και μονο για 3 μερες 15-18 μαιου.το καλο ειναι οτι δε θελουν πολλα δικαιολογητικα μας ζητησαν υπευθυνη δηλωση του ποσου που θα δηλωσουμε στην εφορια και χαρτι απ τον παιδιατρο.λιγα μου φαινονται ειπα του αντωνη να ξαναρωτησει.

νομίζω οτι σε εσάς ζητάνε λίγα διακιολογητικά γιατι απλά θα κάνετε επανεγγραφη και όχι κανονικη εγγραφη...αν γραφοταν για πρωτη φορά, θα σας ζητούσαν παραπάνω.

ναι κάτι διαβασα οτι άλλαξε το συστημα και θα γίνει και κάτι σαν κήρωση μέσω υπολογιστη λέει για να καλυφθούν οι θέσεις....

εγω θα στείλω τον άντρα μου αυριο μεθαυριο στο δημαρχείο να δούμε....

αν και αν η φορολογική δήλωση παίζει ρόλο στο να την παρουν, δεν το βλέπω να μας παίρνουν....κάνουμε μεγάλη δηλωση για διαφορους λόγους εμείς, οπότε σκούρα τα πράγματα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τουλάχιστον αφού έχει ήδη ένα παιδάκι, παρόλο που είναι τρομερα δυσκολη κατασταση, έχει ένα κινητρο παραπάνω για αν το ξεπεράσει γρηγορότερα....

αν ήταν το πρωτο της θα το βίωνε πιστευω πολύ πιο δύσκολα...

πωπω....ούτε μπορω να φανταστω πως νιωθει...

κοιτα αυτούς που πάνε στους οικους ανοχης έτσι κι αλλιως δεν τους καταλαβαίνω....

αλλά να έχει η κοπέλα τέτοια φάτσα:rolleyes:, να ξέρεις οτι πηγαίνει με άλλους 50 κάθε μέρα και να της δίνεις και παραπάνω λεφτα για να μην πάρετε προφύλαξη.....το βρισκω απο αδιανόητο ως ανώμαλο!

εύχομαι όσοι κόλλησαν,να μην κόλλησαν και ανυποψίαστες κοπέλες...

νομίζω οτι σε εσάς ζητάνε λίγα διακιολογητικά γιατι απλά θα κάνετε επανεγγραφη και όχι κανονικη εγγραφη...αν γραφοταν για πρωτη φορά, θα σας ζητούσαν παραπάνω.

ναι κάτι διαβασα οτι άλλαξε το συστημα και θα γίνει και κάτι σαν κήρωση μέσω υπολογιστη λέει για να καλυφθούν οι θέσεις....

εγω θα στείλω τον άντρα μου αυριο μεθαυριο στο δημαρχείο να δούμε....

αν και αν η φορολογική δήλωση παίζει ρόλο στο να την παρουν, δεν το βλέπω να μας παίρνουν....κάνουμε μεγάλη δηλωση για διαφορους λόγους εμείς, οπότε σκούρα τα πράγματα...

μακαρι να παρει δυναμη απ το παιδακι της να συνελθει γρηγορα...αν κ αυτος ο πονος δε περναει ποτε...:cry:

οσο για αυτους που πανε σε οικους ανοχης ανωμαλοι ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω...διεστραμμενοι ως εκει που δε περνει..ασε σου λεω οσο τα σκεφτομαι τοσο φουντωνω:evil:

πρεπει να βγαλουν στη δημοσιοτητα και τα δικα τους στοιχεια... αι σιχτηρ...οι αχρηστοι...τι τους φταινε οι γυναικες κοπελες τους?

περυσι μας ειχαν ζητησει κανονικα ολα οσα καταθεσαμε και την πρωτη χρονια.γι αυτο μου κανει εντυπωση που τωρα ζητανε τοσα λιγα χαρτια...μαλλον κατι αλλαξε στο συστημα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μακαρι να παρει δυναμη απ το παιδακι της να συνελθει γρηγορα...αν κ αυτος ο πονος δε περναει ποτε...:cry:

οσο για αυτους που πανε σε οικους ανοχης ανωμαλοι ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω...διεστραμμενοι ως εκει που δε περνει..ασε σου λεω οσο τα σκεφτομαι τοσο φουντωνω:evil:

πρεπει να βγαλουν στη δημοσιοτητα και τα δικα τους στοιχεια... αι σιχτηρ...οι αχρηστοι...τι τους φταινε οι γυναικες κοπελες τους?

περυσι μας ειχαν ζητησει κανονικα ολα οσα καταθεσαμε και την πρωτη χρονια.γι αυτο μου κανει εντυπωση που τωρα ζητανε τοσα λιγα χαρτια...μαλλον κατι αλλαξε στο συστημα.

καλά μιλάμε οτι γίνεται χαμός έτσι???

θα τρεχουν όλοι για εξετάσεις τωρα....

ρε συ 3η χρονιά θα πάει παιδικό η Έλλη????????

μιλάμε για εμπειρία έτσι??????

είμαι πολύ περιέργη να δω πως θα το παρει η Βαλ όταν θα πάει!

Βασικά σκέφτομαι μη τη ζορίσει κανένα παιδάκι....

δεν ανησυχω για τη Βαλ όμως....για το παιδάκι που θα τη ζορίσει ανησυχω!!!

τωρα τελευταία σηκωνει αρκετά το χεράκι της και γενικά αν πάει κάποιος να της κάνει κάτι που δε θέλει αντιδρα επιτόπου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...