Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζώιτσα τι σου είπε ο παιδιάτρος τελικα;;

Εμείς φάγαμε μηλαρακι σήμερα 2-3 κουτάλακια.. Η χρυσοβαλαντουλα την ταισε, πολυ γέλιο, ξυνιζοταν συνέχεια!! Η μεγάλη "" έλα κοπέλα μου, άνοιξε το στόμα σου, δεν σ αρέσει;είναι καλο το μήλο" .... Όπως βλέπω θα έχουμε πρόβλημα την ώρα του ταισματος γιατι θα θέλει να την ταιζει αυτη... Το μεσημερακι λίγη πατατουλα.. Και απο αύριο προσθέτουμε αχ λάδι στα φρουτα, κολοκυθακι στην χορτοσουπα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κ απο μενα!

ζωιτσα μαλλον θα στραβοκαταπιε η λυδια φανταζομαι τη τρομαρα σου..μου θυμισες τη δικη μου τρομαρα οταν η ελλη ηταν 10 ημερων ειχε πνιγει με το γαλα κ ειχε μελανιασει δεν μπορουσε να παρει ανασα...απειρη τελειως εγω δεν ηξερα τι να κανω...ευτυχως ηταν η μαμα μου σπιτι και τη γυρισε αναποδα και της χτυπησε το ποδι κ εκλαψε...αλλα τη σκηνη δε προκειται να τη ξεχασω ποτε.

σοφακι για εξω μπορεις να παρεις ενα δευτερο στεφανακι και να το παιρνεις μαζι σου...εγω αυτο κανω(οποτε το θυμαμαι δηλαδη αλλιως την κραταω χωρις ν ακουμπαει στη λεκανη).νομιζω ειναι πολυ μεγαλη η λεκανη για να μαθει να καθεται χωρις στεφανι δε ξερω...κ αυτο που εβαλε η ζωη ειναι πολυ πρακτικο.

εμεις μολις γυρισαμε απο ναυπλιο...μας τα χαλασε λιγο ο καιρος και φαγαε βροχη το μεσημερι...ευτυχως δε κρατησε πολυ κ μπορεσαμε να κανουμε τη βολτα μας τ απογευματακι.βρηκαμε και σπιτι κ ετσι εκτος απροοπτου φετος θα κανουμε ενα μηνα διακοπεςicon_biggrin.gif

παω ν ακανω κανα μπανιο και να ξεραθω...

καλο βραδυ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρες!!!

επιτέλους ένα διάλειμα!!!

σιδερωνω απο τις 5 και έπεται συνεχεια!!!!

έστειλα τον άντρα μου με τη Βαλέρια στην κουνιάδα αν δουν τον ολυμπιακό μήπως και τελειώσω....

και απο άυριο αρχιζει νέος κυκλος πλυντηρίων....οιμέεεεε.....

μου τη δίνει η αλλαγη εποχής!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι Λιακι της εδινα γαλα με το κουταλακι γιατι μου ειπε η παιδιατρος οτι θα ειναι ερεθισμενο το στομαχακι της οποτε θελει σιγα σιγα φαγητο ξανα....

Σοφακι εμεις ετσι κι αλλιως κουβαλαμε μια τσαντα με τα πραγματα της μικρης οποτε μια σακουλιτσα ακομα δεν μας ενοχλει.....ειναι παντως πολυ μικρο...Τωρα οπως βολευεται ο καθενας απλα εγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε αλλες τουαλετες.....και ετσι βρηκα την ησυχια μου.....

μωρε αν χρησιμοποιούσα έστω το καρότσι, θα το έπαιρνα αλλά περπαταμε χερι χερι κααι ήδη κουβαλάω την τσάντα μου που είναι σαν το τσαντάκι του σπορ μπιλυ και ζυγιζει 10 κιλά...που να το βάλω το ρημάδι το γιογιό????:rolleyes:

Ζώιτσα τι σου είπε ο παιδιάτρος τελικα;;

Εμείς φάγαμε μηλαρακι σήμερα 2-3 κουτάλακια.. Η χρυσοβαλαντουλα την ταισε, πολυ γέλιο, ξυνιζοταν συνέχεια!! Η μεγάλη "" έλα κοπέλα μου, άνοιξε το στόμα σου, δεν σ αρέσει;είναι καλο το μήλο" .... Όπως βλέπω θα έχουμε πρόβλημα την ώρα του ταισματος γιατι θα θέλει να την ταιζει αυτη... Το μεσημερακι λίγη πατατουλα.. Και απο αύριο προσθέτουμε αχ λάδι στα φρουτα, κολοκυθακι στην χορτοσουπα!!

αχ αρχισε και η δικη σου τα φαγητάκια????

τέλεια!!! ε λογικό είναι να ξινίσει μωρέ!!!

θηλάζεις Λιάκι ή αποθήλασες?

άσε τη Χρυσοβαλαντούλα να την ταίζει....την προσέχει τη μικρη της αδερφούλα μωρέ η γλυκιά μου!!!!

καλησπερα κ απο μενα!

ζωιτσα μαλλον θα στραβοκαταπιε η λυδια φανταζομαι τη τρομαρα σου..μου θυμισες τη δικη μου τρομαρα οταν η ελλη ηταν 10 ημερων ειχε πνιγει με το γαλα κ ειχε μελανιασει δεν μπορουσε να παρει ανασα...απειρη τελειως εγω δεν ηξερα τι να κανω...ευτυχως ηταν η μαμα μου σπιτι και τη γυρισε αναποδα και της χτυπησε το ποδι κ εκλαψε...αλλα τη σκηνη δε προκειται να τη ξεχασω ποτε.

σοφακι για εξω μπορεις να παρεις ενα δευτερο στεφανακι και να το παιρνεις μαζι σου...εγω αυτο κανω(οποτε το θυμαμαι δηλαδη αλλιως την κραταω χωρις ν ακουμπαει στη λεκανη).νομιζω ειναι πολυ μεγαλη η λεκανη για να μαθει να καθεται χωρις στεφανι δε ξερω...κ αυτο που εβαλε η ζωη ειναι πολυ πρακτικο.

εμεις μολις γυρισαμε απο ναυπλιο...μας τα χαλασε λιγο ο καιρος και φαγαε βροχη το μεσημερι...ευτυχως δε κρατησε πολυ κ μπορεσαμε να κανουμε τη βολτα μας τ απογευματακι.βρηκαμε και σπιτι κ ετσι εκτος απροοπτου φετος θα κανουμε ενα μηνα διακοπες:-D

παω ν ακανω κανα μπανιο και να ξεραθω...

καλο βραδυ σε ολες!

βρε δε θα τη μάθω να κάθεται στη λεκάνη χωρίς στεφανάκι!!!

απλά θα της δείξω οτι γίνεται και έτσι ώστε όταν πηγαίνουμε σε φιλικά σπίτια να μη φοβάται μην πέσει μέσα στη λεκάνη!!!!

να κουβαλάω γιογιο και στεφανάκι δεν παίζει παντως!!!

είναι πρακτικό το θέμα όπως έγραψα και στη Ζωή!!!

τέλεια θα είναι στο Ναύπλιο!!!

1 μήνα ε??? σούπερ!!!

εμείς ευτυχως έχουμε σούπερ παραλία 5 λεπτά απο το σπίτι οπότε δε μου κακοφαίνεται που δε θα πάμε διακοπές!!!

και ελπίζω αν μην έχω συσπάσεις και να μπορέσω να κάνω τα μπανάκια μου κι εγω!!!

γιατι στη Βαλ είχα συσπάσεις και έκανα 1-2 μπάνια μόνο....και καμαρωνα στην ξαπλώστρα αγκαλιά με το φρέντο και την κοιλούμπα μου!!!

δοκίμασα στη Βαλ κάτι σορτσάκια....πολύ γέλιο!!!

το παιδί έχει κληρονομήσει τα χρώματα μου....τουτέστιν τα ποδαράκια της είναι άσπρα σαν το γάλα και χωρίς προοπτική μαυρίσματος όπως εμένα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

γαλακτερό το παιδί μου!!!

το οποίο τι έκανε χθες και κόντεψε η γειτόνισσα να πεσει απο το μπαλκόνι απο τα γέλια???

εχουμε κατέβει απο το σπίτι και περιμένουμε στο απέναντι πεζοδρόμιο να έρθει ο άντρας μου να μας πάρει με το αμάξι...η γειτόνισσα είναι ακριβως απο πάνω μας και απλώνει ρούχα η γυναίκα!

και αρχίζει η Βαλέρια να φωνάζει:

"κούκλε μουουουουου!!!! αγόρι μουουουουου!!!! που είσαι μπαμπά μου??????? άντε έλα επιτέλους!!!":lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

καλη εβδομάδα!!!

καλά με αυτό τον τέλειο καιρό έχω πολύ ανεβασμένη διάθεση παρόλο που είμαι άρρωστη και σχετικά άσχημα...

τεσπα....θα την παλέψω!!!

για αυριο μας δειχνει 31 βαθμούς εδω!!!

σούπερ ντούπερ!!! κάπου θα την πάμε την εκδρομούλα μας με τη σουρλουλού μου αν και υποψιάζομαι οτι θα μας κουβαληθούν οι γνωστοί άγνωστοι...:rolleyes:

με έβαλε χθες το απόγευμα η Βαλ να της φτιάξω τούρτα γιατι ήθελε να κάνει γενέθλια λέει!!!

ξεπατωθηκα ελαφρως αλλά της την έφτιαξα!

και σε λίγο θα την τσακίσω!:tongue::tongue::tongue:

μέσα στην εβδομάδα λέω να ξεστρωσω κιόλας...πρωτη χρονια αργω τόσο αλλά με αυτό τον καιρό δε γινόταν αλλιώς!

καλά βέβαια το θα ξεστρωσω είναι σχετικό...

θα παρω τη Βαλ να πάμε βόλτα με τη νονά μας και θα ξεστρώσει-σκουπίσει-καθαρίσει ο άντρας μου! μόνος του μου το είπε οπότε πάω πάσο!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά Σοφάκι κ πάλι... Αμάν... Ο λαιμος σου πάλι;;

Και εγω πέρυσι τέτοιο καιρο είχα μετακόμιση απο αιγιο Αθήνα.. Πρώτη φορα στις τόσες μετακομισεις που δεν έκανα τπτ.. Όλα ο άντρας μου.. Πάλι καλα που πιάνουν τα χέρια του κ μπορει κ πλένει κ χάλια κ πατζουρια.. Αλλα στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν πρόσεχε καθόλου.. Τα σκέφτομαι κ απορω με τον εαυτό μου.. Ήμουνα αδικαιολόγητη.. Η Παναγία με βοήθησε κ η μπεμπουλα μου είναι καλα..!!!

Υπεροχή μέρα κ δεν μπορω να πάω πουθενα... Πως να πάρω δυο παιδια κ να πάω για καφε..μέχρι κ καρότσι για δίδυμα σκέφτομαι να αγοράσω χαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Φαρυγγιτιδα πρέπει να έχω Λιάκι και το βραδυ με πιάνει και ξερόβηχας που ξαπλώνω!

παρολαυτα δεν πτοούμαι!!!

τελικά ξέστρωσα τα 2 χαλιά που ήταν πιο εύκολα...μένει της κουζίνας και της Βαλέριας...

και επειδη αισθάνομαι και πολύ καλά λέω να τα πλύνω μόνη μου φέτος...

συνηθως τα δίνουμε έξω αλλά δεν είμαι πολυ ευχαριστημένη...

για τη βόλτα με 2 παιδιά υπάρχει λύση ρε συ....και πιο οικονομική απο το καρότσι διδύμων...

πάρε ένα τέτοιο :

http://www.amazon.co.uk/Lascal-LA2860-Buggyboard-Mini-Black/dp/B003H3PF4S/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1335777566&sr=8-10

ή τέτοιο για να είναι και καθιστη

http://www.amazon.co.uk/Kid-Sit-1000-0007-G-Board/dp/B002BAW8IY/ref=sr_1_2?s=baby&ie=UTF8&qid=1335777694&sr=1-2

να βάζεις τη Χρυσοβαλάντούλα πάνω και τη μπέμπα κανονικά στο καρότσι και θα είσαι μια χαρά!!!

βέβαια θα είσαι μια χαρά μόνο αν πας σε κανένα εμπορικό κέντρο γιατι δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό το εξάρτημα αν έχεις να ανεβοκατεβαίνεις πεζοδρόμια...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα κ απο μενα!

τι ζεστη αυτη σημερα...καποια στιγμη εδειξε 32 βαθμους το θερμομετρο του αυτοκινητου!

σοφακι περαστικα σου!δεν ειχα καταλαβει τι ελεγες για τη λεκανη τις προαλλες αλλα οκ το εξηγησες:P

εγω ειχα αδεια σημερα...πηγαμε στον ενδοκρινολογο για την ελλη ολα καλα τη μετρησε κ αυτος 85εκ ξαπλωτη...μου ειπε μεχρι 3 χρονων μετραμε μηκος-ξαπλωτα.πλησιαζουμε το 3% γιουπι!!!στο βαρος τη βρηκε 10350 δε ξερω εγω τη μετραω 11 τοση διαφορα πια?εννοειται προτιμω τη δικια του μετρηση:Pθα μας ξαναδει το νοεμβρη παλι.

πρεπει σημερα να κατεβασω και τα καλοκαιρινα οπωσδηποτε..ηταν να το κανω χθες αλλα βαριομουν.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερούδια!!!

τι ωραια μερα σημερα!!!

σηκωθηκα και νωρις και πήγα για εξετασεις για το θυρεοειδή....

55 ευρωπουλα....γιατι ο ΕΟΠΥΥ έχει απλήρωτα τα μικροβιολογικά και δε δέχονται πλέον συνταγογραφησεις...

και σε καμια 20αρια μέρες έχω και τις υπόλοιπες να κάνω....οιμέεεε......:?

η Βαλέρια λες και έχει ρανταρ και καταλαβαίνει αν θα φυγω βρε παιδιά...

1 λεπτό πριν χτυπήσει το ξυπνητηρι μου την πιάνει ένα δυνατό κλάμα και ξυπνάει...πάω την ηρεμω, ξανακοιμαται και ετοιμάζομαι...

με το που ανοιγω την πόρτα να φυγω, ακουω κλικ το φως στο δωμάτιο της και βηματάκια τσουπ τσουπ τσουπ και με το που με βλέπει στην πόρτα αρχιζει το κλάμα:

-Δε θέλω να κοιμηθω άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! που πας???

-παω να μου κάνουν τσίμπι και θα έρθω...

-θέλω κι εγω τσίμπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!:rolleyes:

τεσπα....την ηρεμησα και την ξαναβαλα για ύπνο και ακόμα κοιμαται!

τωρα θα βάλω το φαι και μετα θα πάμε σε μια φίλη μας που έχει και αυλή να παίξουν τα κορίτσια!

πήγα στο φούρνο και πήρα μερικά κουλουράκια να τους πάω και ενω της είπα οτι τα θέλω για τη Βαλ για να προσέξει να μην εχουν γάλα, μου έβαλε και μερικά ούζου μέσα η χαζή!

ζεμπεκιές θα ρίξουν τα πιτσιρίκια αν τα φάνε!!! χαχαχαχαχαχα!!!:D:D:D

Λιάκι μια χαρα η μικρη ε? μπράβο!!! με το καλό να ξεκινησετε και το φαγάκι!

εγω κατεβασα τα καλοκαιρινά του συζυγου....με περιμένει πολύυυυυυ σίδερο!!!

είπα και στη μαμα μου να πάει να του παρει μερικά μπλουζάκια τύπου πόλο απο τα Nautica....το μαγαζί στη Νέα Σμύρνη έχει βάλει 70% και τα έχει 12 ευρώ!!!

πήρε η μαμα μου και της Βαλέριας μια ζακέτα πλεκτή 15 ευρω απο 58 και ένα κοντομάνικο απο 38, μόνο 9 ευρω!

σούπερ!

ούτε στο ζάρα τέτοιες τιμές!

Καλημέρα! Διαβάζω και παράλληλα σχολιάζω...

Σοφάκι θα λες συχνά τέτοιες πληροφορίες...Εγώ πάω και πληρώνω κανονικά τις μάρκες (όχι ότι τις προτιμώ φυσικά) και όταν ακούω τέτοια νοιώθω πολύ γκόγκας!

Αυτό με τη βιοιατρική πολύ με ανησυχησε

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ασχημα τα νεα με τον αδερφο της φιλης μου. πιο ασχημα δεν γινονται. δεν ειναι λεμφωμα ειναι μεταστατικος καρκινος, εξαπλωμενος παντου, τελικο σταδιο....

αυτα...

Πωπω...νέο παιδί Παναγία μου! Πώς έτσι ρε παιδί μου? τί φταίει σ'αυτές τις περιπτώσεις?

Διαφημίσεις

Μαρακι λυπάμαι πολυ.. Όταν ακούω για νέους ανθρώπους να φεύγουν απο αυτη την βρωμοαρρωστια τρέλαινομαι.. Δυστυχώς έχω χάσει κ ξαδερφη κ παππούδες κ γνωστούς απο αυτο.. ΠροσφατΑ ένα παλικάρι στο χωριο μας,, ούτε 2 χρόνων τα δίδυμακια του!Η ειρωνία;; Η γυναίκα του έχασε κ αυτη τον πατέρα της όταν ήταν 2 χρόνων!!

Παραπονιομαστεε συνέχεια για ασήμαντα πράγματα.. Τα κιλά μας τα μαλλιά μας..

Υγεία να χουμε κ εμείς κ τα παιδάκια μας... Η μοναδική μου σκέψη κάθε βράδυ που ξαπλώνει είναι αυτη!!

Μεγάλη αλήθεια Λιάκι...μερικές φορές όμως μας απορροφά η καθημερινότητα..Μακάρι να ζούσαμε την κάθε μέρα με αυτή τη σκέψη. Θα ήμασταν πιο ευτυχισμένοι...και μάλιστα με πολύ λιγότερα πράγματα

Καλημέρες!!!

περιεργη μέρα σημερα...

μια συννεφιά μια ήλιο...

για το βραδυ δειχνει βροχούλα το μετεο...

εγω ψιλοχάλια είμαι....βγηκαμε βολτιτσα χθες και ηταν μαζι μας και η κουνιαδα με την ανιψιά....η Βαλ όταν είναι μαζί η ανιψιά σεληνιάζεται και γινεται πολύ δυστροπη...με αποτέλεσμα να φωναζω όλη την ωρα γιατι ημασταν και σε φασαρία και δε με άκουγε...ε μόλις επιστρέψαμε σπίτι, με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω...χάλια ο λαιμός...

η Βαλέρια φυσικά έγινε ατραξιόν πάλι...έπαιζαν στην πλατεία 2 παλικάρια μουσική, φοβεροί ήταν και η Βαλ πήγε και χόρευε μόνη της μπροστά μπροστά...το τι κάμερες και φωτογραφικές μηχανές βγήκαν απο τον κόσμο....τι να σας λέω!!! αφου σκέφτηκα να την αφησω εκει καμια ωρα να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι του συγκροτήματος για να μαζέψουν κανένα φράγκο κι αυτοί!!! χαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

με την πάνα τα πάμε πολύ καλά αλλά έχουμε ένα θέμα όταν είμαστε εκτός σπιτιού....φοβάται να πάει σε λεκάνη εκτός του σπιτιού μας γιατι δεν έχουν το ειδικό στεφανάκι που της έχω πάρει και νομίζει οτι θα πέσει μέσα...

μάλλον θα αρχίσω να της το βγαζω και στο σπιτι για να συνηθίζει...:rolleyes:

γιατι χθες που πήγαμε στη φιλη μας και ήθελε τσισα, φοβόταν τη λεκάνη και κάθισε έξω έξω και λέρωσε τα ρούχα της!

Καλά εννοείται οτι όταν λέω να πηγαινει σε λεκάνη εκτός σπιτιού εννοώ μόνο σε φιλικά σπίτια ε?????????

αν είμαστε σε καφετερια, θα την πηγαινει ο μπαμπας της και θα την κραταει στον αέρα!

ούτε χαρτί υγείας δεν την αφηνω να ακουμπάει εξω!

σήμερα θα της φτιάξω γρανίτα φράουλα!

αφού δεν τρωει τα φρούτα αλλιως θα της τα κάνω γρανίτα!

τωρα απο θρεπτικά συστατικά δεν ξερω τι γίνεται αλλά απο το ολότελα...

Το στάδιο αυτό με τη λεκάνη θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα μην ανησυχείς. Μιλάμε μέσα σε μέρες. Μία φορά να κατουριέται πολύ και πάει. Δεν είναι τυχαίο το ρητό Ανάγκα και οι θεοί πείθονται...! ΄Με την προϋπόθεση πάντα να έχει ξεπεράσει τελείως την επιλογή "πάνα". Ακόμα κι έτσι να είναι όμως είστε στο τελικό στάδιο μην αγχώνεσαι. Τώρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους μέσα σε 2-3 εβδομάδες το πολύ τελείωσες.

γεια σας και απο εμας!!!!

Εμεις ειμαστε....δεν ξερω.....

Ο μικρος μονο λιγες μυξες δεν τον φοβαμαι αυτον μεχρι τωρα ολα τα περναει πολυ ελαφρα....η μικρη ομως.....αν και δεν ξερω αν ειναι ακομα αρρωστη...δεν μπορω να καταλαβω....χθες το βραδυ που τις εδωσα τα λαχανικα της καποια στιγμη μετα μαλλον απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εβγαλε γουλια κια να πνιγηκε γιατι εβηχε και απο το ζορι της να καταπιει εκανε εμμετο!!!!!!!!!!!!!!Το ποσο τα επαιξα δεν λεγεται....Κλασσικα μονη μου ημουν παλι.......Το αγχος μου δεν ηταν ο εμμετος αλλα αυτο που την ακουγα να προσπαθει να καταπιει ποση ωρα και να μην ξερω τι να κανω για να την βοηθησω.....

ημερα την ταισαμε γαλα με το κουταλακι και σε λιγο θα παρω τον γιατρο τηλ να δουμε τι θα μας πει....

ΚΑλημερα Λια!!!!

Σοφακι εμεις για την βολτα και γενικα οπου και αν παμε κουβαλαμε μαζι μας αυτο

http://www.mothercare.com/Potette-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW?ie=UTF8&ref=sr_1_9&nodeId=42858041&sr=1-9&qid=1335599710&pf_rd_r=0BDF057WAB27A8JV0MJW&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42858041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

πολυ πρακτικο το βαζεις οπου και να εισαι και αν εμπιστευεσαι και την τουαλέτα που βρίσκεσαι χρησιμοποιείτε και ως στεφανακι για την λεκανη

Αυταααααααα

αααααααααα....ωραίο!

Καλημέρα Ζωίτσα!

πνιγηκε μωρε το Λυδιάκι??? μάλλον θα στραβοκατάπιε και δεν ηξερε πως να διαχειριστεί το φαγητό στο στόμα της....

καταλαβαινω φυσικά πόσο θα αγχωθηκες....:?

το σκεφτόμουν να το πάρω αυτό που λες κι εσυ αλλά τελικά κατέληξα οτι καλύτερα να μην το παρω γιατι που να το κουβαλάω μωρέ...

πάμε πχ για καφε και περπάτημα και παρκάρουμε σχετικά μακριά...να έχω και το γιογιό παραμασχαλα?

άσε που θέλω να μάθει να προσαρμόζεται και να τα κάνει αναλογα με το που βρισκόμαστε...

απλά πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο να την κάνω να συνηθίσει και τη λεκάνη σκέτη...και πρέπει να το κάνω τωρα γιατι μετα που θα μεγααλώσει κι άλλο η κοιλιά μου δε θα είναι πολύ εύκολο!:tongue::tongue::tongue:

πάω να της βάλω κορν φλέικς με μέλι και γάλα να φάει για να βγούμε καμια βολτίτσα!

Σοφάκι στο σούπερμάρκετ έχει και πλαστικά καλύμματα λεκάνης που χρησιμοποιώ εγώ στα ξενοδοχεία στις διακοπές. Μόλις ξεπεράσει το φόβο της τρύπας θα σε σώσουν. Είναι φτηνά και μιας χρήσης και καλύπτουν όλο το στεφάνι. Παλιά τα διέθεταν και σε καλές καφετέριες αλλά ήταν πιο μικρά σε πλάτος και χάρτινα. Αυτά που σου λέω δεν νοτίζουν και περισσεύουν τριγύρω

Περαστικά Σοφάκι κ πάλι... Αμάν... Ο λαιμος σου πάλι;;

Και εγω πέρυσι τέτοιο καιρο είχα μετακόμιση απο αιγιο Αθήνα.. Πρώτη φορα στις τόσες μετακομισεις που δεν έκανα τπτ.. Όλα ο άντρας μου.. Πάλι καλα που πιάνουν τα χέρια του κ μπορει κ πλένει κ χάλια κ πατζουρια.. Αλλα στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν πρόσεχε καθόλου.. Τα σκέφτομαι κ απορω με τον εαυτό μου.. Ήμουνα αδικαιολόγητη.. Η Παναγία με βοήθησε κ η μπεμπουλα μου είναι καλα..!!!

Υπεροχή μέρα κ δεν μπορω να πάω πουθενα... Πως να πάρω δυο παιδια κ να πάω για καφε..μέχρι κ καρότσι για δίδυμα σκέφτομαι να αγοράσω χαχαχα

Κοριτσάκια μια χαρά τους έχουμε στρώσει τους άντρες μας! Κι εμένα όλα τα καταφέρνει.Και λατρεύει το σίδερο! Τελευταία βέβαια το κάνω μετά το φαγητό για να χωνεύω αλλά γενικώς από δουλειές τα πάντα! Καλά...δουλεύω και πρωι-βράδυ...αλλά ήταν και χρόνια εργένης όταν τον γνώρισα. Μόνο το φαγητό δεν τον αφήνω, για ευνόητους λόγους....χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...