Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!!

μαρακι κριμα για το παλικαρι μακαρι να εξελιχθουν οσο καλυτερα γινεται τα πραγαματα γι αυτον.

σοφακι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!

πολυ ζεστη κ εδω....δε τη παλευω.ευτυχως εχω αφησει καποια καλοκαιρινα στις ντουλαπες απο περυσι κ ετσι δε χρειαζεται αμεσα να τα βγαλω.

εμεις αυριο θα παμε εκδρομουλα ναυπλιο θελει και η ελλη να παει στη θαλασσα να πεταξει πετρες-ετσι λεει:P

φιλια πολλα και καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχημα τα νεα με τον αδερφο της φιλης μου. πιο ασχημα δεν γινονται. δεν ειναι λεμφωμα ειναι μεταστατικος καρκινος, εξαπλωμενος παντου, τελικο σταδιο....

αυτα...

ασχημα τα νεα με τον αδερφο της φιλης μου. πιο ασχημα δεν γινονται. δεν ειναι λεμφωμα ειναι μεταστατικος καρκινος, εξαπλωμενος παντου, τελικο σταδιο....

αυτα...

πωπω...δε ξερω τι να πω...κριμα:( δε του δινουν ελπιδες οι γιατροι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μαρακι λυπάμαι πολυ.. Όταν ακούω για νέους ανθρώπους να φεύγουν απο αυτη την βρωμοαρρωστια τρέλαινομαι.. Δυστυχώς έχω χάσει κ ξαδερφη κ παππούδες κ γνωστούς απο αυτο.. ΠροσφατΑ ένα παλικάρι στο χωριο μας,, ούτε 2 χρόνων τα δίδυμακια του!Η ειρωνία;; Η γυναίκα του έχασε κ αυτη τον πατέρα της όταν ήταν 2 χρόνων!!

Παραπονιομαστεε συνέχεια για ασήμαντα πράγματα.. Τα κιλά μας τα μαλλιά μας..

Υγεία να χουμε κ εμείς κ τα παιδάκια μας... Η μοναδική μου σκέψη κάθε βράδυ που ξαπλώνει είναι αυτη!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρες!!!

περιεργη μέρα σημερα...

μια συννεφιά μια ήλιο...

για το βραδυ δειχνει βροχούλα το μετεο...

εγω ψιλοχάλια είμαι....βγηκαμε βολτιτσα χθες και ηταν μαζι μας και η κουνιαδα με την ανιψιά....η Βαλ όταν είναι μαζί η ανιψιά σεληνιάζεται και γινεται πολύ δυστροπη...με αποτέλεσμα να φωναζω όλη την ωρα γιατι ημασταν και σε φασαρία και δε με άκουγε...ε μόλις επιστρέψαμε σπίτι, με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω...χάλια ο λαιμός...

η Βαλέρια φυσικά έγινε ατραξιόν πάλι...έπαιζαν στην πλατεία 2 παλικάρια μουσική, φοβεροί ήταν και η Βαλ πήγε και χόρευε μόνη της μπροστά μπροστά...το τι κάμερες και φωτογραφικές μηχανές βγήκαν απο τον κόσμο....τι να σας λέω!!! αφου σκέφτηκα να την αφησω εκει καμια ωρα να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι του συγκροτήματος για να μαζέψουν κανένα φράγκο κι αυτοί!!! χαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

με την πάνα τα πάμε πολύ καλά αλλά έχουμε ένα θέμα όταν είμαστε εκτός σπιτιού....φοβάται να πάει σε λεκάνη εκτός του σπιτιού μας γιατι δεν έχουν το ειδικό στεφανάκι που της έχω πάρει και νομίζει οτι θα πέσει μέσα...

μάλλον θα αρχίσω να της το βγαζω και στο σπιτι για να συνηθίζει...:rolleyes:

γιατι χθες που πήγαμε στη φιλη μας και ήθελε τσισα, φοβόταν τη λεκάνη και κάθισε έξω έξω και λέρωσε τα ρούχα της!

Καλά εννοείται οτι όταν λέω να πηγαινει σε λεκάνη εκτός σπιτιού εννοώ μόνο σε φιλικά σπίτια ε?????????

αν είμαστε σε καφετερια, θα την πηγαινει ο μπαμπας της και θα την κραταει στον αέρα!

ούτε χαρτί υγείας δεν την αφηνω να ακουμπάει εξω!

σήμερα θα της φτιάξω γρανίτα φράουλα!

αφού δεν τρωει τα φρούτα αλλιως θα της τα κάνω γρανίτα!

τωρα απο θρεπτικά συστατικά δεν ξερω τι γίνεται αλλά απο το ολότελα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμας!!!!

Εμεις ειμαστε....δεν ξερω.....

Ο μικρος μονο λιγες μυξες δεν τον φοβαμαι αυτον μεχρι τωρα ολα τα περναει πολυ ελαφρα....η μικρη ομως.....αν και δεν ξερω αν ειναι ακομα αρρωστη...δεν μπορω να καταλαβω....χθες το βραδυ που τις εδωσα τα λαχανικα της καποια στιγμη μετα μαλλον απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εβγαλε γουλια κια να πνιγηκε γιατι εβηχε και απο το ζορι της να καταπιει εκανε εμμετο!!!!!!!!!!!!!!Το ποσο τα επαιξα δεν λεγεται....Κλασσικα μονη μου ημουν παλι.......Το αγχος μου δεν ηταν ο εμμετος αλλα αυτο που την ακουγα να προσπαθει να καταπιει ποση ωρα και να μην ξερω τι να κανω για να την βοηθησω.....

ημερα την ταισαμε γαλα με το κουταλακι και σε λιγο θα παρω τον γιατρο τηλ να δουμε τι θα μας πει....

ΚΑλημερα Λια!!!!

Σοφακι εμεις για την βολτα και γενικα οπου και αν παμε κουβαλαμε μαζι μας αυτο

http://www.mothercare.com/Potette-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW?ie=UTF8&ref=sr_1_9&nodeId=42858041&sr=1-9&qid=1335599710&pf_rd_r=0BDF057WAB27A8JV0MJW&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42858041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

πολυ πρακτικο το βαζεις οπου και να εισαι και αν εμπιστευεσαι και την τουαλέτα που βρίσκεσαι χρησιμοποιείτε και ως στεφανακι για την λεκανη

Αυταααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Περαστικά στα παιδάκια Ζώιτσα.. Ούτε καν σου ευχηθηκα!!

Βήχειι καθόλου η μικρη;;

Κ εγω αρχές Απριλίου τα είχα κ τα δυο άρρωστα, η μεγάλη με βήχα κ λίγο μυτουλες κ η μικρη μόνο βήχα.. Αλλα 4 μέρες μου βγήκε η ψυχη.. Δεν ήξερα ποιο να αφήσω κ ποιο να παρηγορησω!! Κλασσικά κ εγω όλο μοναχή μέχρι το βράδυ!!

Τώρα δεν κατάλαβα με το κουτάλα κι ταισες την λυδια γάλα;; Γιατι;

Καλημέρα Σοφάκι με την υπεροχή κόρη σου!!εμεις ολη μέρα κάνουμε τσισα στο γιογιο κ το βράδυ μόνο βάζουμε παμπερς.. Έξω όταν βγαίνουμε της το φοράω αλλα όπου να νΑι θα το κόψω γιατι πάντα λέει μαμα θέλω τσισα,,, άντε να τελειώνουμε κ με αυτο.. Την πιπιλαααα πως θα κόψω;;; Με 3 γυρναει

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα Ζωίτσα!

πνιγηκε μωρε το Λυδιάκι??? μάλλον θα στραβοκατάπιε και δεν ηξερε πως να διαχειριστεί το φαγητό στο στόμα της....

καταλαβαινω φυσικά πόσο θα αγχωθηκες....:?

το σκεφτόμουν να το πάρω αυτό που λες κι εσυ αλλά τελικά κατέληξα οτι καλύτερα να μην το παρω γιατι που να το κουβαλάω μωρέ...

πάμε πχ για καφε και περπάτημα και παρκάρουμε σχετικά μακριά...να έχω και το γιογιό παραμασχαλα?

άσε που θέλω να μάθει να προσαρμόζεται και να τα κάνει αναλογα με το που βρισκόμαστε...

απλά πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο να την κάνω να συνηθίσει και τη λεκάνη σκέτη...και πρέπει να το κάνω τωρα γιατι μετα που θα μεγααλώσει κι άλλο η κοιλιά μου δε θα είναι πολύ εύκολο!:tongue::tongue::tongue:

πάω να της βάλω κορν φλέικς με μέλι και γάλα να φάει για να βγούμε καμια βολτίτσα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Περαστικά στα παιδάκια Ζώιτσα.. Ούτε καν σου ευχηθηκα!!

Βήχειι καθόλου η μικρη;;

Κ εγω αρχές Απριλίου τα είχα κ τα δυο άρρωστα, η μεγάλη με βήχα κ λίγο μυτουλες κ η μικρη μόνο βήχα.. Αλλα 4 μέρες μου βγήκε η ψυχη.. Δεν ήξερα ποιο να αφήσω κ ποιο να παρηγορησω!! Κλασσικά κ εγω όλο μοναχή μέχρι το βράδυ!!

Τώρα δεν κατάλαβα με το κουτάλα κι ταισες την λυδια γάλα;; Γιατι;

Καλημέρα Σοφάκι με την υπεροχή κόρη σου!!εμεις ολη μέρα κάνουμε τσισα στο γιογιο κ το βράδυ μόνο βάζουμε παμπερς.. Έξω όταν βγαίνουμε της το φοράω αλλα όπου να νΑι θα το κόψω γιατι πάντα λέει μαμα θέλω τσισα,,, άντε να τελειώνουμε κ με αυτο.. Την πιπιλαααα πως θα κόψω;;; Με 3 γυρναει

Καλημέρα Λιάκι!

μια απο τα ίδια κι εμείς...μόνο στον ύπνο το φοράει πλέον και στη βόλτα όπως είπα θα της το κόψω γιατι μου τα λέει και μένα!

για την πιπίλα, πάρε της βιβλιαράκι για να διαβάσετε, εξηγησε της και οτι δεν τη χρειαζεται και αν δεν πιάσουν αυτά κρύψτες όλες και κράτα μόνο μια....και σε αυτη τη μια αρχισε το ψαλίδισμα...;););)

ε που θα πάει....θα της χαλάσει η αίσθηση στο στόμα της με το ψαλίδισμα και στο τέλος δε θα τη θέλει!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι Λιακι της εδινα γαλα με το κουταλακι γιατι μου ειπε η παιδιατρος οτι θα ειναι ερεθισμενο το στομαχακι της οποτε θελει σιγα σιγα φαγητο ξανα....

Σοφακι εμεις ετσι κι αλλιως κουβαλαμε μια τσαντα με τα πραγματα της μικρης οποτε μια σακουλιτσα ακομα δεν μας ενοχλει.....ειναι παντως πολυ μικρο...Τωρα οπως βολευεται ο καθενας απλα εγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε αλλες τουαλετες.....και ετσι βρηκα την ησυχια μου.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...