Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε άντε φάε κάτι....

εγω πάλι που ξεχνάω να φάω πρωινό τις τελευταίες μέρες???????

με ένα τσαι τη βγαζω!

η Βαλ τωρα έκανε κακά της στη λεκάνη και πήρε τηλ τον μπαμπα της να της φέρει δωροσακκούλα για το επίτευγμα!!!

και εμένα μόλις τελείωσε μου είπε:

"μαμά έκανα κακά στη λεκάνη....να πετάξεις απο τη χαρά σου τωρα ε???"

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις καλουτσικα ειμαστε:(στεναχωρηενη ειμαι,γι αυτο δεν παινω συχνα:(σορρυ κοριτσια εεεεε.......ο μικρος δεν προλαβαινει να συνελθει απο το ενα τον πιανει το αλλο:(:(:(χθες τα ξηερωματα επεσε απο το κρεβατι και εσκασε με το κεφαλι κατω..εχει ενα τεραστιο μωλωπα στο μισο μετωπο.ευτυχως δεν εχει υπνηλια ουτε εχει κανει εμετο...τουλαχιστον ακομα!!αλλα τον ποναει πολυ εκει και το κεφαλι του:(:(δεν φτανει αυτο και το πρωι το ξαναχτυπαει δυνατα πανω στον τειχο γμτ:(.επισης προχθες επεσε στο σαλονι και εσπασε το μπροστινο δοντι:cry:του εχει φυγει ολοκληρο κομματι:confused:σημερα τον πηγα στην οδοντιατρο και μου ειπε να τον παω σε 30 ερες να δει αν εχει μαυρισει που σημαινει οτι χαλασε το νευρο και να το λειανει....

πηγαμε και οφθαλμιατρο ....ειναι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει στραβισμο αλλα να τον παρακολουθω για λιγο ακομα αλλα ειναι σιγουρος οτι εχει 2 βαθμους αστιγματισμο σε καθε ματι:cry::(:(μια εξεταση χρειαζεται την επομενη εβδομαδα για να σιγουρευτει και μετα μαλλον θα βαλει γυαλια.....

!!

Τι τράβηξε το κακομοιράκι σου...κι εσύ μαζί του...είναι καλύτερα τώρα?

Εγώ αυτά τα πεσίματα φοβάμαι....

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

ε το πάθατε κι εσέις το κατιτίς σας συμπι!!!

δεν τη γλιτωσατε!!!

τι στο καλό....μας μάτιασαν ομαδικά?????? χαχαχαχαχαχα!!!

ξύπνησε η βαλ τωρα και μου λέει:

"καλημέρα!!! χιθόνια πολλά! Χιτός Ανέτης!"

Το Πάσχα θα έβλεπε στον ύπνο της!!!:tongue::tongue::tongue:

Αμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηην....!!

Τι γλωσσοκοπανίτσα είναι αυτή!

Πωπωπω αυτό το στοματάκι!!Μανάρι μου χαριτωμένο!

Ρε συ...παρατήρησα που είπες ότι μόλις ξύπνησε...μπας και είναι αργά 10.30 ώστε να ξανακοιμάται μετά το μεσημέρι? Μην ξεχνάς ότι μεγαλώνοντας μειώνουν τον ύπνο σιγά σιγά

Λέω μήπως τσάμπα χτυπιέσαι να ξανακοιμηθεί! χαχα...

Αμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηην....!!

Τι γλωσσοκοπανίτσα είναι αυτή!

Πωπωπω αυτό το στοματάκι!!Μανάρι μου χαριτωμένο!

Ρε συ...παρατήρησα που είπες ότι μόλις ξύπνησε...μπας και είναι αργά 10.30 ώστε να ξανακοιμάται μετά το μεσημέρι? Μην ξεχνάς ότι μεγαλώνοντας μειώνουν τον ύπνο σιγά σιγά

Λέω μήπως τσάμπα χτυπιέσαι να ξανακοιμηθεί! χαχα...

είναι γλωσσοκοπανίτσα!!!

οτι κι αν της πεις έχει μια απαντηση!!!

τωρα έστρωσε Στεβη μου και κοιμαται το μεσημέρι κατα τις 3:30 μέχρι τις 5-5:30.

αλλά το βραδυ αργει πολύ γιαυτό και ξυπναει τόσο αργα....

μας πιάνει 11:30 το βραδυ για να κοιμηθεί...

να μην πω για προχθες το βραδυ που καθόταν απο τις 11:20 μέχρι τις 12 στη λεκάνη για κακά!!!:tongue::tongue::tongue:

πάντως δε θέλω να της αλλάξω το πρόγραμμα γιατι είμαστε γυριστρούληδες ως οικογένεια και μαζευομαστε αργα σπίτι!!!

πριν κάτι μερες βγηκαμε για καφε στις 7:30 το απόγευμα και μαζευτηκαμε σπίτι στις 12 το βραδυ γιατι κατσαμε και για σουβλάκια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

είναι γλωσσοκοπανίτσα!!!

οτι κι αν της πεις έχει μια απαντηση!!!

τωρα έστρωσε Στεβη μου και κοιμαται το μεσημέρι κατα τις 3:30 μέχρι τις 5-5:30.

αλλά το βραδυ αργει πολύ γιαυτό και ξυπναει τόσο αργα....

μας πιάνει 11:30 το βραδυ για να κοιμηθεί...

να μην πω για προχθες το βραδυ που καθόταν απο τις 11:20 μέχρι τις 12 στη λεκάνη για κακά!!!:tongue::tongue::tongue:

πάντως δε θέλω να της αλλάξω το πρόγραμμα γιατι είμαστε γυριστρούληδες ως οικογένεια και μαζευομαστε αργα σπίτι!!!

πριν κάτι μερες βγηκαμε για καφε στις 7:30 το απόγευμα και μαζευτηκαμε σπίτι στις 12 το βραδυ γιατι κατσαμε και για σουβλάκια!

Αχ τι ωραία! Και σουβλάκια ε??? ΜΑ τι πεινάλα έχω καταντήσει!

Μην ανησυχείς κι εμείς το ίδιο πρόγραμμα έχουμε σε πληροφορώ!

Απλά το πρωί πάμε και σχολείο και ξυπνάμε 7.45 οπότε κοιμάται μετά χαράς 3-6 το μεσημέρι (μέσες άκρες οι ώρες) και το βράδυ τα ίδια με σας...τελευταία ξεκινάμε τη διαδικασία 10 αλλά το 11 παρά το καβατζώνουμε συχνότατα και το ΣΚ δεν το συζητώ...ξενυχτόμουτρο! 12...και ίσως παραπάνω!

Διαφημίσεις

μονο η δικια μου εχει κοψει το μεσημεριανο υπνο?κλαψ...

μπραβο στη βαλ τα παει πολυ καλα με τη τουαλεττα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι κ ζωιτσα τι ήταν αυτο που περάσετε;; Αγύριστα!!! Μάτι κακο μήπως ;;εγω μέρα παρα μέρα παίρνω στην μάνα μου κ τα ξεματθαζει.. Τις περισσότερες φορές ηρεμουν κ πέφτουν ξερά για ύπνο!!

Ρε ζωη ρε ζωη;; Πλάκα κανείς;; Εδω δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με τα δικα μας σιγα μην κοιτάζω κ αλλονων.. Οκ, θα τύχει κάποια στιγμη να το φέρει κάποια να παίξουν, αλλα ευθύνη δεν θέλω να έχω άλλη στο κεφάλι μου!! Μήπως να τους το κοψεις;; Μακάρι να είχα κ εγω μια σαν εσένα να αφηνα την μεγάλη για μια ώρα.. Βολευτηκαν μου φενεται!!!

Το στήθος που ρωτάς ασε,, εντάξει δεν είναι χάλια αλλα κ λόγω θηλασμου πάλι χάλασε,, στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε επανέλθει.. Αλλα τώρα δεν το βλέπω.. Μόνο με πλαστική πια!! Το μόνο καλο είναι που δεν έκανα ραγαδες κοιλιά.. Κ έχω κ ευαίσθητο δέρμα, ίσως παίζει ρόλο που ήμουνα γυμνασμενη αρκετά εκει.. Δεν με νοιάζει πια.. Αλλα ένα κόμπλεξ στο σεξ το χω!!χιχιχιχι!!!

Ήρθε η παιδιάτρος... Όλα καλα!!! 8200 η μικρη 70 πόντους.. Ξεκινάμε φρουτα κ λαχανικα απο Δευτέρα!!

Η μεγάλη δαν έκλαψε πολυ.. Αν κ ξύπνησε πολυ βίαια επειδη χτύπησε το θηρορηλεφωνο κ είδε ξαφνικά την παιδιατρο μπροστα της.. Την είχε αγκαλια ο Νίκος κ την εξέταζε.. Ψιλοεκλαιγε κ της μιλούσε συγχρόνως για τον Ξαδερφουλη της που έκανε Ντα τον μπεμπη.. Χαχαχα ότι να ναι έλεγε απο την τρομάρα της!!! Στο εμβολιο καθόλου.. Κιχ.. Πολυ το χάρηκα!! Άλλες φορές μας έβγαζε την ψυχη.. Μέχρι κ εμετο είχε κάνει μια φορα!

Τι αλλα νέα;; Σιδερωνω τώρα.. Απο το πρωι ξεκίνησα κ σταματαω- ξεκιναω πάλι.. Μια το φαγητό να κάνω μια να ταισω μπεμπε.. Μια να κάνω κανένα τσιγαρακι!!!

Σας είπα που βγήκα για ποτό καλε το Πάσχα;;; Χαχαχα.. Βγήκαμε 10 30 κ γυρίσαμε 5 στο ξενοδοχείο..9 όρθια!! Το δωσα κ κατάλαβε.. Καθομασταν μιση ώρα στο ένα μπαρ κ φευγαμε για το επόμενο... Ο άντρας μου ακόμη μου το πετάει!! Τέλος φάγαμε μια μπουγατσα με τυρί κ έκλεισε η βραδιά ... Του χρόνου πάλι!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Αααα κ η δικια μου κοιμάται το μεσημέρι 3-5 κ μερικές φορές αν κοιμάμαι μαζι της 3-6... Αν δεν κοιμηθει η χρυσοβαλαντουλα δεν θα κοιμηθει καλα κ το μπεμπε κ θα είμαστε μέσα στην γκρίνια!

Αυτός είναι κ ο λόγος που τα μεσημερια δεν πάω πουθενα για να μην χαλάσουν την συνήθεια αυτη.. Οπότε έτυχε να βγούμε για καφε φαγηυο κ δεν κοιμήθηκε μεσημέρι στις 7 ακριβώς την πιάνει μια κρίση κ κλαίει χωρίς να ξέρει τι θέλει.. Επι μιση ώρα.. Αν την αφήσω μπορει να κουρνιασειι πουθενα κ να απο κοιμηθει,, αλλα αν κοιμηθει 7 παει την έβαψα!!!

Πάω να συνεχίσω το σιδερωνω γιατι έχω να κάνω κ ένα κεικ με φρέσκα αυγουλακιααααα Μίαμ μιαμμνμμ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερούδια!!!

τι ωραια μερα σημερα!!!

σηκωθηκα και νωρις και πήγα για εξετασεις για το θυρεοειδή....

55 ευρωπουλα....γιατι ο ΕΟΠΥΥ έχει απλήρωτα τα μικροβιολογικά και δε δέχονται πλέον συνταγογραφησεις...

και σε καμια 20αρια μέρες έχω και τις υπόλοιπες να κάνω....οιμέεεε......:?

η Βαλέρια λες και έχει ρανταρ και καταλαβαίνει αν θα φυγω βρε παιδιά...

1 λεπτό πριν χτυπήσει το ξυπνητηρι μου την πιάνει ένα δυνατό κλάμα και ξυπνάει...πάω την ηρεμω, ξανακοιμαται και ετοιμάζομαι...

με το που ανοιγω την πόρτα να φυγω, ακουω κλικ το φως στο δωμάτιο της και βηματάκια τσουπ τσουπ τσουπ και με το που με βλέπει στην πόρτα αρχιζει το κλάμα:

-Δε θέλω να κοιμηθω άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! που πας???

-παω να μου κάνουν τσίμπι και θα έρθω...

-θέλω κι εγω τσίμπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!:rolleyes:

τεσπα....την ηρεμησα και την ξαναβαλα για ύπνο και ακόμα κοιμαται!

τωρα θα βάλω το φαι και μετα θα πάμε σε μια φίλη μας που έχει και αυλή να παίξουν τα κορίτσια!

πήγα στο φούρνο και πήρα μερικά κουλουράκια να τους πάω και ενω της είπα οτι τα θέλω για τη Βαλ για να προσέξει να μην εχουν γάλα, μου έβαλε και μερικά ούζου μέσα η χαζή!

ζεμπεκιές θα ρίξουν τα πιτσιρίκια αν τα φάνε!!! χαχαχαχαχαχα!!!:D:D:D

Λιάκι μια χαρα η μικρη ε? μπράβο!!! με το καλό να ξεκινησετε και το φαγάκι!

εγω κατεβασα τα καλοκαιρινά του συζυγου....με περιμένει πολύυυυυυ σίδερο!!!

είπα και στη μαμα μου να πάει να του παρει μερικά μπλουζάκια τύπου πόλο απο τα Nautica....το μαγαζί στη Νέα Σμύρνη έχει βάλει 70% και τα έχει 12 ευρώ!!!

πήρε η μαμα μου και της Βαλέριας μια ζακέτα πλεκτή 15 ευρω απο 58 και ένα κοντομάνικο απο 38, μόνο 9 ευρω!

σούπερ!

ούτε στο ζάρα τέτοιες τιμές!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

οσο περνανε οι ημερες τοσο πρεπει να πειθω τον εαυτο μου να μην γκρινιαζει γιατι τελικα ειμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! εχθες πηγα σε μια κολλητη μου φιλη για καφε και μου ειπε ενα νεο από το οποιο δεν εχω συνελθει ακομα. ο αδεφος της αλλης κολλητης μας φιλης, 26 ετων εχει λεμφωμα.... ενα χρονο ειχε πρησμενους λεμφαδενες και δεν μιλαγε γιατι φοβοταν....ειναι στο Μεταξα τωρα στην αθηνα και σημερα θα κανουν βιοψια αλλα οι πρωτες ενδειξεις λενε 99% λεμφωμα... το βραδυ σχεδον δεν κοιμηθηκα... πεταγομαουν συνεχεια και σκεφτομουν αυτο...

για τα κιλα μου ηθελα να κλαφτω παλι που ειναι +8,5 αλλα δεν θα το κανω... θα πω και στους δικους μου να μην με ξαναζαλισουν με το βαρος. δεν παλευω αλλα ζορια.

συγγνωμη αν σας μαυρισα πρωι πρωι γμτ αλλα ειναι τοσο κριμα.... μιλαμε για ενα παιδι που μπορει να ειχαμε χαθει από τη στιγμη που παντρευτηκα αλλα με αγαπουσε και με αποκαλουσε "αδελφουλα"!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

τι ωραια μερα σημερα!!!

σηκωθηκα και νωρις και πήγα για εξετασεις για το θυρεοειδή....

55 ευρωπουλα....γιατι ο ΕΟΠΥΥ έχει απλήρωτα τα μικροβιολογικά και δε δέχονται πλέον συνταγογραφησεις...

και σε καμια 20αρια μέρες έχω και τις υπόλοιπες να κάνω....οιμέεεε......:?

η Βαλέρια λες και έχει ρανταρ και καταλαβαίνει αν θα φυγω βρε παιδιά...

1 λεπτό πριν χτυπήσει το ξυπνητηρι μου την πιάνει ένα δυνατό κλάμα και ξυπνάει...πάω την ηρεμω, ξανακοιμαται και ετοιμάζομαι...

με το που ανοιγω την πόρτα να φυγω, ακουω κλικ το φως στο δωμάτιο της και βηματάκια τσουπ τσουπ τσουπ και με το που με βλέπει στην πόρτα αρχιζει το κλάμα:

-Δε θέλω να κοιμηθω άλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! που πας???

-παω να μου κάνουν τσίμπι και θα έρθω...

-θέλω κι εγω τσίμπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!:rolleyes:

τεσπα....την ηρεμησα και την ξαναβαλα για ύπνο και ακόμα κοιμαται!

τωρα θα βάλω το φαι και μετα θα πάμε σε μια φίλη μας που έχει και αυλή να παίξουν τα κορίτσια!

πήγα στο φούρνο και πήρα μερικά κουλουράκια να τους πάω και ενω της είπα οτι τα θέλω για τη Βαλ για να προσέξει να μην εχουν γάλα, μου έβαλε και μερικά ούζου μέσα η χαζή!

ζεμπεκιές θα ρίξουν τα πιτσιρίκια αν τα φάνε!!! χαχαχαχαχαχα!!!:D:D:D

Λιάκι μια χαρα η μικρη ε? μπράβο!!! με το καλό να ξεκινησετε και το φαγάκι!

εγω κατεβασα τα καλοκαιρινά του συζυγου....με περιμένει πολύυυυυυ σίδερο!!!

είπα και στη μαμα μου να πάει να του παρει μερικά μπλουζάκια τύπου πόλο απο τα Nautica....το μαγαζί στη Νέα Σμύρνη έχει βάλει 70% και τα έχει 12 ευρώ!!!

πήρε η μαμα μου και της Βαλέριας μια ζακέτα πλεκτή 15 ευρω απο 58 και ένα κοντομάνικο απο 38, μόνο 9 ευρω!

σούπερ!

ούτε στο ζάρα τέτοιες τιμές!

καλημερα συμπι μου!

εμενα ο Κων/νος εχει φαει και ουζου και κρασιου, τιποτα δεν επαθε... ελπιζω δηλαδη!

καλα να περασετε στην φιλη σου παντως γιατι οντως εχει υπεροχη μερα! αυριο χαλαει παλι!

τα nautica και τα timberland φευγουν οριστικα από ελλαδα γι αυτο εχουν τετοιες τιμες. εχω ψωνισει και εγω του Αρη από αθηνα ενα πουκαμισο και μια μπλουζα από 100ευρω το καθενα, 20ευρω!

Λιακι σου ευχομαι να βγεις νωιτερα εξω από του χρονου το Πασχα!

και μην μου λετε για το στηθος γιατι αγχωνομαι! εμενα ειχε πεσει πολύ ήδη από τον Κων/νο που θηλασα 3 μηνες. τωρα θα απογινει και θα θελω ενα θαυμα να επανελθει γιατι λεφτα για πλαστικη δεν βλεπω να εχω :|

καλημερα!

οσο περνανε οι ημερες τοσο πρεπει να πειθω τον εαυτο μου να μην γκρινιαζει γιατι τελικα ειμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! εχθες πηγα σε μια κολλητη μου φιλη για καφε και μου ειπε ενα νεο από το οποιο δεν εχω συνελθει ακομα. ο αδεφος της αλλης κολλητης μας φιλης, 26 ετων εχει λεμφωμα.... ενα χρονο ειχε πρησμενους λεμφαδενες και δεν μιλαγε γιατι φοβοταν....ειναι στο Μεταξα τωρα στην αθηνα και σημερα θα κανουν βιοψια αλλα οι πρωτες ενδειξεις λενε 99% λεμφωμα... το βραδυ σχεδον δεν κοιμηθηκα... πεταγομαουν συνεχεια και σκεφτομουν αυτο...

για τα κιλα μου ηθελα να κλαφτω παλι που ειναι +8,5 αλλα δεν θα το κανω... θα πω και στους δικους μου να μην με ξαναζαλισουν με το βαρος. δεν παλευω αλλα ζορια.

συγγνωμη αν σας μαυρισα πρωι πρωι γμτ αλλα ειναι τοσο κριμα.... μιλαμε για ενα παιδι που μπορει να ειχαμε χαθει από τη στιγμη που παντρευτηκα αλλα με αγαπουσε και με αποκαλουσε "αδελφουλα"!

πωπω....κρίμα ρε γμτ το παλικάρι....

τραγικό να ακούς για τέτοιες αρρωστιες και μάλιστα σε νέους ανθρώπους...

να πανε όλα όσο καλύτερα γίνεται....

καλημερα συμπι μου!

εμενα ο Κων/νος εχει φαει και ουζου και κρασιου, τιποτα δεν επαθε... ελπιζω δηλαδη!

καλα να περασετε στην φιλη σου παντως γιατι οντως εχει υπεροχη μερα! αυριο χαλαει παλι!

τα nautica και τα timberland φευγουν οριστικα από ελλαδα γι αυτο εχουν τετοιες τιμες. εχω ψωνισει και εγω του Αρη από αθηνα ενα πουκαμισο και μια μπλουζα από 100ευρω το καθενα, 20ευρω!

Λιακι σου ευχομαι να βγεις νωιτερα εξω από του χρονου το Πασχα!

και μην μου λετε για το στηθος γιατι αγχωνομαι! εμενα ειχε πεσει πολύ ήδη από τον Κων/νο που θηλασα 3 μηνες. τωρα θα απογινει και θα θελω ενα θαυμα να επανελθει γιατι λεφτα για πλαστικη δεν βλεπω να εχω :|

μόνο αυριο το βραδυ δειχνει λιγη βροχη ο καιρος εδω και μετα αρχιζουν οι ζεστες....Πρωτομαγιά 31 βαθμούς λέει!

λέμε να πάμε για πικνικ στην παραλία τελικά μαζί με την αδερφή μου!

έχει και παιδική χαρα για τα παιδιά! ωραια θα ειναι!

βρε μην αγχωνεστε για στηθος και κιλά!!!

τα κιλά χάνονται και το στηθος αν πέσει λίγο και τι έγινε????

παιδια καναμε...άσε που το στηθος δεν πέφτει απο το θηλασμό αλλά απο το φουσκωμα-ξεφούσκωμα στην εγκυμοσυνη και μετα τη γέννα....

α γιαυτο έχουν τέτοιες τιμες τα Nautica ε?

πρέπει να παρω του συζυγου τέτοια μπλουζακια σε όλα τα χρωματα....γιατι αλλιως θα φοράει πουκάμισα....και καλοκαιριατικα με την κοιλια στο στόμα αρνούμαι να σιδερωνω πουκαμισα!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι συμπι και αργησες! ξερεις ποσους μηνες ειναι αυτες οι προσφορες; πανω από εξαμηνο! πριν τα Χριστουγεννα ειχαν ξεκινησει! καλα τι στοκ ειχανε!!!!!

τεσπα σπευσε να βρεις νουμερα! καλα ψωνια! εγω 1/5 ανεβαινω αθηνα γιατι την επομενη στις 4 το απογευμα εχω τη β επιπεδου. οποτε Πρωτομαγια στο δρομο αλλα δε με νοιαζει. αυριο ερχεται το αδερφακι μου και θα φυγουμε μαζι Πρωτομαγια. θα κοιταξω να βγαλω κανα καλοκαιρινο γιατι θα βρασουμε με τον Κωνσταντη μου :P

ναι συμπι και αργησες! ξερεις ποσους μηνες ειναι αυτες οι προσφορες; πανω από εξαμηνο! πριν τα Χριστουγεννα ειχαν ξεκινησει! καλα τι στοκ ειχανε!!!!!

τεσπα σπευσε να βρεις νουμερα! καλα ψωνια! εγω 1/5 ανεβαινω αθηνα γιατι την επομενη στις 4 το απογευμα εχω τη β επιπεδου. οποτε Πρωτομαγια στο δρομο αλλα δε με νοιαζει. αυριο ερχεται το αδερφακι μου και θα φυγουμε μαζι Πρωτομαγια. θα κοιταξω να βγαλω κανα καλοκαιρινο γιατι θα βρασουμε με τον Κωνσταντη μου :P

θα τη στειλω τη μαμα να βρει νούμερο!!!

δεν το ηξερα τόσο καιρό!

α εχεις τη δευτερη Β επιπεδου σου ε? άντε τυχερη....πάλι θα δεις το μπεμπάκο σου!!!

εγω κοιτάω τις φωτο απο τον υπέρηχο και γελάω που μας έχει βγαλει φωτο το τσουτσούνι του ο γιατρός!!!! πολύ αστείο μου φαίνεται!!!

:D:D:D:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...